Új privát üzeneted érkezett!

na mi úgy oldottuk meg a pancsizást, kert és terasz nélkül..., hogy a kis kádját az erkély ajtó elé tettem....

GI Réka bevetésen...... a zsiráfos pancsoló ugye nem itthon van most kacsagyilkolás és külön neked bocika Bocievés
Kép még él..... Kép lefejezve a kacsa Kép a következő fogás bocievés Kép a kacsának annyi Kép tésasszony:)

KépKép

Kép
orsimorsi

berni:itatás:

ha szomjas inni fog hidd el, amúgy praktika, csináld hígabbra a főzeléket, vagy adj több gyümölcsöt, mint fözit.
most olvastam,hogy adjuk oda a csőrös poharat had játsszon vele pár korty lecsúszik, aztán megtanulja, hogyan használja.
kiskanállal adogass neki, sose egyszerre sokat inkább óránként pár kanállal több eredményt elérsz.
vagy pl. ott a fecskendő is.
de sztem ha kiskanállal óránként pár kortyot belediktálsz nem lesz gond.
ne várd, hogy megiszik egy nap alatt több dl-t elsőre.
és tényleg mondom ha szomjas lesz inni fog, nem "hülye" hanem gyerek.....nem fog direkt nem inni

KépKép

Kép
orsimorsi

andy. nem tudom, mert itt csa par fele bogyot lehet gyogyszertarban kapni, a tobbiert homeos dokihoz kell menni.

berni. szuper, hogy ilyen jo ejszakatok volt!
Kincso mar volt kint napon bekenve, amikor a kenguruban cipeltem piknikezes utan. volt rajta sapka. de persze ha lehet keruljuk az ilyeneket.
Kincso a vastagfalu kaves poharbol iszik 2-3 kortyot.

suzy. koszike. megette a listad. he-he-he.

sarmi. kerunk kepekt a csodabikinirol!

kubu. jegkorszak 3!

KépKép
KépKép
mush589

orsi. megkerdezzem anyumat mennyiert csinalna fejvedot? Kincsonek is csinal ottanra.

Zoldi. kerunk kepet Hanna fejvedojerol vagy racsvedo (melyik a jo?)

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi - alapból nem a babakocsiban alvással van gondom, hanem azzal, hogy CSAK ott tud elaludni nappal. Függő. Ja és csak úgy, ha tologatjuk - tehát mondjuk rossz időben eléggé meg vagyunk lőve.

Manna - "délutáni nagy alvás" -ilyen nekünk nincs, 2x v. 3x 30-40 perces szunyák vannak. Kiságyban sír -nem jól mondom, üvölt.

Én meg ma csináltam magamnak a problémát - megírom okulásnak: már tegnap esti pelusnál észrevettem, hogy olyan enyhén rózsaszínes, nem nagyon foglalkoztam vele, gondoltam, kicsit tovább volt rajta a pelus ebben a nagy melegben, mint kellett volna. Reggel megint rózsaszín pelus fogadott, aztán megvártam míg pisil, és tényleg rózsaszínes volt a pisi! Para, aztán beugrott, hogy nem-e a céklától van, ui tegnap ebédre kapott először. Hívom a védőnőt, mondja, hogy hát az nem lehet, vsz valami fertőzés, du hívjam doktornénit. Közben beszéltem szomszédasszonnyal, mondja, hogy tuti a cékla a hunyó, mert neki is ez volt gyerekkorában. Aztán meg anyós telefonált, mikor mondja a férjem, hogy rózsaszín a pisi, rögtön azt kérdezte, nem-e céklát evett a lány, mert a férjemnek, meg a tesójának is ez volt, sőt neki meg még most is ez van :roll: ... Na azért felhívtam doktornénit, ő is megerősítette a céklát, de azért biztos ami biztos, vigyek be pisit holnap.... Nagyon nem hiányzott, és pont vendégek jönnek kora délután.

Egyébként másnak nem volt ez a céklától?

Kép
trombibébi

Bocika! Marci imádnivaló! Azok a kis hurkácskék..... Megzabálom!

Gabi! Itt maradt a piros csörgőtök!

Zsebi! Miért nem tudsz vele bemenni napközben a nagymedencébe?

Orsi! Édes a Tésasszony!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

boci. cuki a pancsolomarci!

suzy. nekem fontos, hogy glutenmentes legyen 10-12 hosig, mivel en liszterzekeny vagyok, de ahol nincs ilyen gond asszem mehet hamarabb is (nem tudom, hogy mikortol).
mh ez ellentmond azzal, amit te talaltal, de nekem ezt mondta a doki. :? na majd szerdan megkerdem a vedonot.

lyndee. szepek voltatok!hol volt az eskuvo?

orsi. abban a bociban mi van?
nagyon edes Rekad!

milyen volt a milan-kobold talalkozo? kepek?

ma felmondtam. :lol: :cry: :oops: :roll:
utana meg elmentunk shoppingolni a bebivel. a vegere nagyon kikeszult, es nagyon reklamalt a kenguruban, es az 5 perces ut alatt bealudt a kocsiban. mikor behoztam cicin hamar visszaaludt. ez 1 oraja es 17 perce volt. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Én is kínálgatom Pankát bőszen vízzel, de ő is csak 1-2 kortyot iszik egyszerre, de azért nem aggódom, mert hogy szopcsizik is. Ja, és aventes csőrös pohár, főleg az elején, de még most is szembefröcsköli Pankát. Nézem, hogy ezt hogy csinálja. Van egy kicsi szelep szerű a csőr fölött, és kutatómunkám során (kipróbáltam) rájöttem, hogy kicsi lányom ilyenkor nem szívja, hanem fújja... :D

Kép
trombibébi

Na, én is vagyok, csak sűrű volt a nap. Ugye, Enikő? :lol: :wink:
Milán baba hihetetlenül édes és ügyes, remélem, Kobi ellesett tőle néhány fogást.

Nagyon cukik a bébik!

Enikő: nem baj :) majd legközelebb elhozzuk. Amúgy képzeld, Kobi aludt a kocsiban kb. 20-25 percet, és azóta "talpon" van :shock: Mikor hazaértünk, már ébren volt, betettem kiságyba, hogy hátha, de 3/4 óra játék és duma után kivettem. Folytatta a pörgést a kanapén, aztán uzsi, azóta kint vagyunk, most épp apjával vizeskednek, de már tök tompika szegény.
De én úgy elfáradtam, mire hazaértünk! hiába van légkondim, eben a melegben baromi gáz koncentrálni.

Jaj, majd küldd el a képeket lécci :)

Trombi: :oops: :oops: :oops: ezer bocsánat, legközelebb pasikat kapsz te is :oops: :oops: :P :lol:

Orsi: tésasszony :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
gabilany79

[quote]Z írta:oldi. kerunk kepet Hanna fejvedojerol vagy racsvedo (melyik a jo?)

Attól függ, melyik a keményebb! :)
Most épp szárad...

Trombi! Biztos cékla, én is pirosat pisilek től.

Kép
zölddisznó

Lyndee: fincsi sütiiiiiik!!!!!!!! Na jó, csak vicceltem :oops: :P :lol: Nagyon szép esküvőtök volt :) Én apa mellény-nyakkendője is majdnem ugyanilyen volt :)

Eszterke: holnap bevásárolunk tacskóban és megnézem neked a pancsolót (hacsak nem ajánlotta már fel valaki más...)
Amúgy ilyen...
http://www.vatera.hu/felfujhato_zsirafo ... 08424.html
Mi 1650-ért vettük, most nem tudom, mennyi. Árban meddig mehetek el? Vagy ha küldesz priviben telefonszámot, akkor felhívlak esleg, ha ott vagyunk. És még akár talán Katával el is tudom küldeni neked, ha megy haza mostanában, és akkor postaktg sincs :)

Kép

Kép
gabilany79

rossmannban is van pancsoló 1690-ért. holnapig akciós.

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Megint villámban... csak olvasok, fél szemmel erre van időm... :roll:

Gaby: köszi , írtam privit!

Zöldi: köszi a Rossmannos infót, ugy tudom meglepibe kapunk olyat, nagyszülős pancsoldának..
a zsiráfosat itthonra szeretném..
Lánykád gyönyörűséges! :D

A többi pancsolós bébi is szépséges!

rohanok tovább... szép estét!

Kép
eszterke24

[quote]E írta:gyébként másnak nem volt ez a céklától?

Trombi!
Vininek nem,csak a kaki volt piros! :? :lol:

Mush!
Igen,azt tudom,hogy nálatok erre kell figyelni!
Mivel senki nem írt választ,így rákerestem a neten és szoptatási tanácsadó oldalon találtam ezt. :wink:
susy75

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...

és még egy tegnapi:

Óriássör:

Kép

Kép
zölddisznó

Boci: Márton csuda jó kis pasi :wink:

Lyndee: nagyon szépek voltatok! Jó hogy vannak ilyen spontán képeitek!

Hanna és Réka is édesek. Hanna már olyan nagykislányos!

31 fok van a gyerekszobában :shock: , amúgy meg 29,5 megfőlünk :cry: , aki szereti a főtt husit jöhet holnap, addigra biztos elkészülünk :lol:

KépKép
jurmine

Le akartam tölteni a képeket, erre apa elvitte a fotómasinát horgászni :(
Mindegy, akkor dolgozom tovább...

Kép

Kép
gabilany79

[quote]E írta:gyébként másnak nem volt ez a céklától?

Nálunk tavaly Gergő hozta rám a frászt, hogy ő pirosat pisil.... kiderült, hogy cékla volt a suliban. :?

Enikő! Mert elég nehézkes a létrán lemászni úgy, hogy a kezemben van Manó, nem merem kockáztatni, hogy megcsúszunk.

Réka és Hanna is édibédik!!!

zsebi_baba

nalunk 22 fok van a gyerek szobaban! :wink: aki kijonne segiteni vasalni(a hagymanyos ertelemben!!!!!!!), fizetem a repjegyet! (esokabatot hozzon!) :wink:

kubu. hogy vagy? jobb mar a fejed? privi megy

zoldi. jo fej Hanna, hogy hol az egyik hol a masik zoknijat veszi le. :lol: :wink: es termeszetesen meg mindig gyonyoruseges!
hol vetted azt a labda alaku mindenfele format beledugos bigyot? anyukam hozott egyet, de nem ilyen klafa! nekem ilyen volt gyerek koromban es szeretnek egyet Kincsonek is.

nagyszulok lefarasztottak a bebit, mar kidolt. remelem jo ejszakank lesz!

KépKép
KépKép
mush589

Affene, ez nem az én estém. Utalni akartam számlát meg teszveszpénzt, erre a CIB kiírta, hogy 21.15-ig karbantart, no internetbank. Oké, vártam, az előbb megint próbáltam, most már 21.40 van kiírva, de könyörgöm, már az is elmúlt!!!!!!!!

Na, inkább megyek pancsizni, aztán olvasok...

Kép

Kép
gabilany79

Estét!

Bocsi, nem tudtam tegnap jönni!

Manna! Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Lyndee, Andy! Gyönyörű menyasszonyok voltatok!!!

Andy! Én kérek szépen lángoskönyvet!!!

Gyönyörűek a babócák!!!

Sarmon! Írtam privit!

Ivás: Huni iszik vizet, meg hígított gyümilevet is. A csőrös pohár még nálunk is csak rágókaként funkcionál. :?

Továbbra is egy szopival működünk éjszaka, vagyis inkább hajnalban, ma 3/4 5-kor evett.

A keszegezés szuper volt! Huninak leterítettem egy nagy plédet, azon játszott. Anyukám el van tőle ájulva, hogy eljátszik egyedül is a gyerek. És nem mászott le a plédről! Igaz, a szélén legelészett, volt, hogy azon kaptam, lóg a szájából a fű. Lehet, hogy vega lesz? :?

Lányok! Az OBI nagy akciós újságában van a gombás pancsoló 2.299 Ft-ért. Én ma nálunk leáraztam 1.899-re és nekem még van erre 15% kedvezményem, így 1.612 Ft. 2-3 darabot tudok még venni, ha valakinek kell, szóljatok!!!

Na joccakát, enyém apa is 14-22-ig nyomja ma meg holnap, mindjárt jön haza!!! Laura

Kép
Kép
szeles4

Gabi! A reggeli kellemes időhöz képest tényleg jól felmelegedett délutánra! Milán az egész házat bejárta úgy kereste Kobit! :lol:

Zsebi! Értem! Azt gondoltam olyan meencétek van, ahová kivülről is be tudod tenni egy csónakba, vagy úszógumiba.

Mush!
[quote]h írta:ol vetted azt a labda alaku mindenfele format beledugos bigyot? anyukam hozott egyet, de nem ilyen klafa! nekem ilyen volt gyerek koromban es szeretnek egyet Kincsonek is.

Én olyat a guliverbe vettem 900 Ft körül!Csak az lila-sárga

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Boci:köszi a köszöntést, Mártonod nagyon édi, jó húsban van :wink:

Orsimorsi: rékád is nagyon cuki, az utolsó kép haláli

Mush: miért kellett felmondj?

Szorsolya: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zöldi: Hanna olyan mint te, anarancssárga szerkós kép nagyon tetszik

Kép
galzsuzsa

Gabi! Kaptál válaszleveleket? Én úgy tűnik mindenkitől kaptam, akinek te írtál! :lol:

Teljesen ledöbbentem a 40 levél láttán!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: igen kaptam (jó sokat :lol:), és én kértem az emil végén, hogy úgy küldjék/küldjétek a reagálást, hogy mindenki lásson minden választ, mert így lehet jól megbeszélni a dolgokat, és így tuti senki nem marad le semmiről :)

Kép

Kép
gabilany79

Még mindig nem tudok bankolni... asszem feladom és megyek olvasni...

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
gabilany79

szeles dobjál mélcimet akkor és küldöm!

zöldi hihetetlen jók a képek! akkor már nincs nyugtod látom:) én meg még vártam a 4kézlábast de már látom h addig jó nekem amig nincs:) vagyis most már mult idő mert ma nálunk is megtört a jég!:):)

ime:

Kép

és miután rájött egész nap ezt csinálta:) én olyan boldog vagyok!

igaz apával összezörrentünk estére de remélem majd csitul a dolog.
most iszom a 2.felét a soproni démonnak :roll: ő meg alszik.

olyan frankó h egész nap egyedül vagyok a gyerekkel a 4fal közt erre hazajön és osztja nekem az észt (vagy eszet?):) !

nálatok nincs ilyen?

"ez mér igy van az mér ugy van de hülye béna vagy mér nem csináltad meg ezt látod Regus anya milyen hülye béna még ezt sem tudja megcsinálni rendes" és még sorolhatnám. mindig ez megy.
egy darabig hallgatom aztán kiakadok na akkor meg persze hisztis picsa vagyok "látod regus anya milyen hülye" jön megint:(

hazajön feszülten és rajtam vezeti le :evil:

mind1 már megszoktam.

vasárnap jön haza bnőm pöströl és talizunk! végre.
ésa zért is bejelntkezek fodrászhoz is nyaralás előtt :twisted:
apa ezt is kicsikarta belőlem h ne menjek mert "spórolunk". elegem van ebből is. néha már azé is leb.sz ha 2x merek fürdeni egy nap!

mi baja van? szülés utáni depi?? amugy van ilyen a pasiknál!

gyerekem aludt félórát fürdés előtt erre alig tudott elaludni este. cicim már kész addig rágta.
mostanában amugy kezd nem elég lenni egy cici eccerre :roll: végülis szombaton 8 hós lesz (én addig szopiztam csak).
7végén ujraindul a hozzátápi de most már végleg.

víz: orsinak igaza van, tegnap mikor 40 fokban este 6kor kimentünk és tök vörös volt szegénykém és megálltunk kiskanállal itatni megivott vagy 40et eccerre! :P

andy

Kép
andy30

mush: már megint gyors reagálású vagyok, van egy ismerősöm kint él Sheffieldbe, most szült kb egy hónapja még lehet, hogy ismeritek is egymást.
Asztalos Orsolya Borsi....

amúgy abba tusfürdő van,már nem szívesen adom neki oda, mert már félek, hogy kiharapja és telemegy a szája vele, csak most Boci kedvéért csináltam fotót.

na mindenkinek jóccakát
pussz

KépKép

Kép
orsimorsi

olyan kivülálllónak érzem magam h nem megyek a tali(k)ra! :?

jövő hétvége Millenárisban babanet tali tervezi vki h megy? gondolkodom rajta...

Kép
andy30

orsi de ismerős ez a név...

Kép
andy30

sziasztok.

jön még rajtam kívül valaki vonattal a talira????????

4kézlábazás nálunk is napok óta megvan sőőt ma haladt már előre egy kicsikét:)))))))))

nekünk ilyen is van ám:)))
Kép
nézzétek az antennáját:))) fogja az összes csatornát ám:)))))))))))))))

Kép

itt jobban látszik:))

harivera
Budapest XXI. kerület

Lyndee: csodálatosak a képek!!

Kép
galzsuzsa

húú vera de irigykedem! :P és iza tűri? én eccer próbáltam a bébicsattot mert felül már van annyi haja de üvöltött :roll:
pedig anya csatt+minden kütyü-mániás nemtom mi lesz igy... :)

Kép
andy30

[quote]h írta:ol vetted azt a labda alaku mindenfele format beledugos bigyot

Musi! Hát vatera.

[quote]& írta:quot;ez mér igy van az mér ugy van de hülye béna vagy mér nem csináltad meg ezt látod Regus anya milyen hülye béna még ezt sem tudja megcsinálni rendes" és még sorolhatnám. mindig ez megy.
egy darabig hallgatom aztán kiakadok na akkor meg persze hisztis picsa vagyok "látod regus anya milyen hülye" jön megint:(

Ez durva.
Nálunk - még ha tényleg hülye vagyok is és igaza lenne apának - akkor sem mondunk ilyet egymásra bébi előtt. És senki a környezetünkben nem mondhat csúnyát se apáról, se anyáról. Ez alapszabály!

[quote]j írta:övő hétvége Millenárisban babanet tali tervezi vki h megy? gondolkodom rajta...

Én tervezem...

Vera! Ezek az antenna-alapanyagok már az új hajak?

Köszöni kismalac a tetszésnyilvánítást :)

Kép
zölddisznó

Kép
zölddisznó

hát ez jól hátatforditott az anyjának:)

nagyon ügyes! nálatok minidg ilyen sárga van?:)

igen nálam is alapszabály a bébi előtt semmi rosszat csak jót apára még akkor is ha lexivesebben szétszedném darabokra de sajna ezzel egyedül vok pedig már annnnnnyiszor megigérte h nem csinálja többet a babó érdekében de nem képes rá!

na soproni démon bedöntve ugyh szép álmokat mindenkinek!

andy

Kép
andy30

Nálam minden sárga, narancs meg terrakotta, és mivel földszinti udvari a kéró (és az udvar is kicsi, a ház meg 5 emelet) ezért nem süt be a nap, és nem sok természetes fény van.

Kép
zölddisznó

Berni,
Van kiadó helyetek a szuterén lakosztályban ? Mennék én is.
Kérdéseidre a válaszok:
1., sajna nem
2., nem
3., mi iszunk nonstop, esetleg üres tea ? (ja közben olvasom h Te sem szereted)

Andy,
Elmentem ma megnézni a festivalt, hát óborzalom, legalábbis kívülről , meg a világ végén van.
Főnix not bad, de ott sincs strand, ugyanoda kell lesétálni mint az annam esetében.
Ma fél órát pancsiztunk, csapvízzel, meleggel.
Kapd el apát és tisztázzátok h ilyen nincs, főleg a gyerek előtt nem.

Suzy,
Még mindig nem tudok belépni, tényleg átvállalhatnád a leveleim megírását :shock:

Boci,
Marci a kis cickós, édes kismanó.

Lyndee,
Nagyon szépek a képek és persze Ti is.

Sarmi,
Küldöm email cím, majd mondddd h mennyit utaljak.

Trombi,
Nálunk még nem volt cékla, de készülünk a napokban kipróbálni, akkor majd figyelek én is.

Zöldi,
Aszta micsoda viziló farmotok van. Hanna tünemény.

Gabi,
Nálatok a fotómasina is horgászik ? Jó kis társaság lehet. :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Musi,
Nekem repjegyet veheted, kivasalok csak legyen ecetes chips. Privikre válaszolok és persze anyudnak is ha arra a tetű iwiwre be tudok lépni, engem blokkol.
Már jól vagyok, nincs idő lazsálni, granny diktálja a tempót, de erről majd a legvégén.

Dórinak boldog hófordulót.

Jurmine,

Esetleg egy kis paradicsomszószt lehet a főtt husi mellé ?

Még mindig nem kaptam gyedet, 105-ből minden levonás után mennyi marad ?

kubuspace

Zöldi,
Hát nálatok van a macska ???? Köszi, végre nyugodt éjszakám lesz.

kubuspace

Mai nap szar volt, vagyis annyira nem, de már kikészülök, pl

- Gyere már nézd már marimar (hogy kell írni) milyen a gyereke, hát Marcika sokkal szebb
- Jaj nézd már a kutyákat a tv-ben
- Jaj itt a szerelmem (echo tv-n valaki) gyere nézd már meg
- Most hallom h nem lesz választás a szocik eltörlik és már ezért kilincselnek az eu-ban

ma mentek el vendégek és takker nem jött én rakom rendbe a pár szobát

- gyere megmutatom h kell ágyneműt húzni

gyerekkel ektiviti
- sír a baba meg kellene vigasztalnod (vagy csak kivenni az utazóból és játszani vele, de éppen valami szart csináltam mamának)
- altasd már el a babát
- jaj de keveset alszik Marcika, mi lesz így este ?

persze imádom és aranyos és ha mobilozok mindig azt hiszi h hozzá beszélek és válaszol a telefontársamnak feltett kérdéseimre, hiába mondom h telefonálok ő csak nyomja

lecsót főzött ma nekem, alapjáraton 35 éve utálom a lecsót, elmondtam, nem hallgatta meg, megettem, brrrr

voltunk siófokon, telefont nem csinálták meg, adjam be, felviszik pöstre, 30 nap és megjavítják. Holnap régi cégesem lehozatom és abba rakom a privi kártyám, céges telefonom meg átirányítom oszt majd mi beadjuk egyszer szervízbe a nyavalyát. Tuti Marci többet nem eheti a telefonom.

Andy, Sarmi megy a privi.

kubuspace

reggelt...
én lennék az első?
meleg van, bébimről ömlik a víz....rólam is.

lyndee:kipróbáltam és bevált, egyenlőre:D
üvöltés nem volt, csak sírdogálás.
az esti altatásnál kezdtem, hogy ébren tettem le, nem vártam meg míg szétnyűglődi magát a nagy ágyba.
először nem értette, majd elkezdett játszani, majd amikor már álmos lett nyöszörögni, kivettem, megnyugtattam, vissza és ezt vagy 25x.
több mint egy óra volt az elalvása, de cici nélkül.
és éjjel se kelt fél óránként, 3x megébredt, ebből egyszer éhség a többi anyahiány, de pl. nálunk nem a hátsimi jön be hanem a tenyérsimogatás arra nyugszik meg.
amikor a hátát simiztem, behomorított, hogy ne má.....
kipróbálom a többi altatásnál is.

KépKép

Kép
orsimorsi

Lyndee, nagyon szépek voltatok az esküvőn! Ezek a fotók csúcs szuperek!

Zsuzsa, Dóridnak, utólag is boldog hófordulót kívánnak a fiúk!!! Puszit is küldenek :wink:

Boci, jó lett volna találkozni amikor Kecskeméten voltatok, de nem is voltunk itthon, anyukám szülinapja volt, ott buliztunk! Végül, hol szoptattál?

Hű, én az izgulok a találkozó miatt :oops: , én még senkivel nem találkoztam, Ti meg azért már egy páran igen. Remélem azért majd bevesztek minket a csapatba :wink: :lol: :lol:

Nálunk is 28 fk a lakásban, az éjszaka szúnyog is volt bent én semmit (szó szerint) nem aludtam. Útálom, ahogy zümmög a fülembe, persze megtalálni nem találtam meg. Ma, ha élhető idő lesz megyek veszek valami űzőt, mert ez így nagyon car.

Zöldi, nagyon ügyi Hannád!!!!

Andy, gratulálok a 4kézlábhoz!!! Tényleg addig van nyugalom, míg egy helyben fekszenek. Nálunk már ketten 5 felé mennek. :shock: :lol: :lol:
Na meg, most van rajtuk az, hogy nem lehet Őket magukra hagyni, ahogy elindulok, elkezdenek üvölteni., de persze mindkettőt felkellene venni, na ilyenkor nehéz dolgom van. De leszoktam feküdni hozzájuk, Ők meg ellepnek mint a sáskák. :lol: :lol:
Andy, ezt azért ne tűrd! Milyen példát mutat a gyerekének? Én pl biztosan nem tűrném, hogy lehülyézzen, vagy le hülye picsázzon. Soha nem is mondtunk ilyet egymásnak, még akkor sem ha veszekedtünk.

Mi sok vizet iszunk, csak azt adok nekik+ cici.

Musi, én szívesen megyek vasalni!(azt nem is meséltem, régebben azt álmodtam, hogy segítettem megcsinálni az adóbevallásod és utána kiutaztam hozzád :roll: :lol: :lol: )

Kubu, lehet nem megyünk hozzátok, mert nővéremék mást terveznek. :cry: Így lehet, hogy Rétszilasra megyünk sógoromékkal. Jaj, de jó lenne már egy kis kikapcsolódás.
Alvós képek? :lol:

verzso

Sziasztok!

Brutális éjszaka, jobban mondva este van mögöttünk, Dani 10-kor aludt el...
Éjjel 2-3x volt kelés, pusztulat meleg, izzadás egész éjjel...

Ma már fél órát pacsált, aztán bevágott egy adag gyümölcsös joghurtot, remélem hamarosan elalszik.

Verzso én egy köpésre lakom Rétszilastól... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek boldog hófordulót!

Q meleg van, nem tudom mi lesz ma, kész vagyok!!!!

Én is nagyon várom a találkozót, nagyon kíváncsi vagyok mindenkire élőben!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Andy nagyon durva, amit apáról írsz!!!!
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ezt nem lenne szabad tűrni!
Se a gyerek előtt, se nélküle... Ez totális sárba tiprás a férjed részéről!!!!

Kép

Kép
dcili81

Cili, igen, igen, tudom!!! :lol: :lol: Ha eljutunk oda, akkor találkozhatnánk, ha megyünk, akkor augusztus vége fele.
sajnálom a car éjszakát, estét!

verzso

Oké várlak Titeket!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?