Új privát üzeneted érkezett!

Trundike: sajnálom! Mikor vettétek észre, hogy valami nem stimmel? Mit takar az, hogy nem használja a lábát? Csak négykézlábazni nem akar? Azért gondolom emelgeti, szájához húzza nem? Hová viszitek? Ismerek egy szuper neurológust a Madarászban, van már dokitok?
Vendég

Sarmi: nagyon szép családod van! Íriszen tök jó ez a sapi. Mózest meg Jázit már jól megfogta a nap, Levi is ilyen barna.
Vendég

Mancsa: Igen van doki ahova ha minden igaz holnap viszem. emeli a lábát. Hajlékony nagyon az oldalspárgát is simán meg tudja csinálni, bár nem teszem úgy le.
Rúgkapál meg minden. Felül egyedül, de a karját és hasizmát használva, mintha a lába nem is létezne.
Ha a lába a talaj érinti akkor felhúzza őket, nem pedig rugózik ahogy elméletileg azt kellene.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!Most csak gyorsan.

Trundike Hannus a mai napig nem teszi le a lábát ha fogom a kezét én is meg voltam ijedve hogy nem teszi le hogy fog majd felállni aztán rá 2 napra már felállt magától és körbejárja az ágyat is de a lábát egyszerüen nem teszi le nem tudom miért de azt mondta a védönő hogy szépen fejlődik meg amúgy sem szabad vezetni.
Remélem hogy nincs semmi gond Biussal.Hova mentek nyaralni?
Vendég

Trundike: szerintem sem lesz gond, de az a biztos, ha megnézik. Nincs lemaradva Bius, Dorcsi azóta rugózik, mióta feláll egyedül. Majd írjál holnap, mit mondott a doki!
Vendég

Na most már visszaolvastam.

Ancsi:Biztos nagyon jó lesz a hétvégi program :D Kár hogy dolgozik nálatok Apa a hétvégén, sajnos ez a rohadt pénz :cry:
Párom ilyenkor ügyeletbe van úgyhogy ha hívják akkor kell menni.

Ma nagyon jó volt párom telefonált 15:30-kor hogy van-e kedvünk balcsira menni hát persze hogy volt :lol: úgyhogy mire hazaért már össze is pakoltam a cuccot nagyon sokan voltak lennt és olyan jó a víz :D Hannus nagyon élvezi kis hableány de ma az erkélyen is pancsizott nagyon meleg van nákunk a lakásba.

Nálatok mibe alszanak a gyerkőcök?

Anyany:Olyan régen voltál :( mi újság veletek?

Gégéé:Hogy vagytok??????????????????Naspi?

Hettuli:Hogy vagytok?Még nem is láttam ilyen szandit amit belinkeltél majd megnézem élőbe is.

Sarmon:Nagyon jók a képek tényleg nagyon szép barnák már a gyerekek :D Jázi nagyon édes ahogy öleli a Bátyust :D

Mancsa:Hogy van a Mamád?
Vendég

Sziasztok!!!!

jaj, de jó nektek, mentek nyaralni, balcsiztok, nekünk sajna most ilyenre nem futja...

aptyja most van szabin a héten, de meghúzta a vállát, ezért ma voltunk az sztk-ban, de semmit nem mondtak neki, pedig nagyon fáj neki, éjjel nem is tudott aludni :cry: annyira.

persze anyum után már semmin sem csodálkozom..a magyar egészségügy....pfff...

Tründi: sajnálom ami Biussal van, bár a Miló is csak most kezdi letenni a lábát, rugózni sosem rugózott a lábaival, viszont mászik, és felálll mhol, és lépeget kapaszkodva a bútorba, székbe, falba, mindezt kb. 10 hósan kezdte, előtte max hason gurulva, vhogy kúszva közlekedett.
a gyerekdoki nekünk is azt mondta, h nem szabad vezetgetni, max a járássegítő játék amit használjon, majd rájön az egyensúlyra magától.

most csak azt tudom mondani, h ne aggódj, de majd meglátjuk mit mond a doki :cry:

Winchi: mi a Milónak Linea M-típusú cipőt-szandit vettünk, magyar gyártmány, a szieszta gyártói készítik, sztem van olyan jó , mint a sieszta, de jóval olcsóbb. még az asso-t nézegettem neki, az is mgyar, de pl. sokan dícsérik a melania cipőket. ezek mind magyar termékek, és sztem vetekszenek a siestákkal, és a linea talpa is van olyan hajlékony, mint a többinek.
lényeg, h magasított legyen a sarokrésze, h tartsa a bokáját, legyen benne harántemelő, és azt mképp nézd meg vásárláskor, h egy kézzel az ujjaiddal oössze tudd a cipőcske talpát teljesen hajlítani. fontos h jó puha, hajlékony legyen a talp, mert pici méretnél még nem hajlik úgy a kis lábuk

http://lurkocipo.hu/

nekünk ilyen van, én mondjuk szegeden vettem 6 ezerért, de szeretjük :lol:

http://lurkocipo.hu/webshop.php?categor ... pok&pos=11

Kép
naspolyácska

az L115-öt, de a Falcon cipők is sztem szupik :lol:

itt pesten áll. van egy bolt, ahol 5 ezerért lehet siesta cipőket venni,:shock: bár még nem jutottam el oda, de az ősszel megnézzük ha átmenetit veszünk, hát kíváncsi leszek...

sztem a szuperfit cipőcskék szuperek még, nna azoknak tényleg naggyon puha a talpuk :shock: bár az még drágább, mint a siesta

nekünk van liliputi mamszink is, bár most nyáron nem adom rá itthon, mert meleg neki, max a homokzóba ha majd hűvösebb van

Kép
naspolyácska

még vmi: szandiban sztem ne 3 csatosat vegyél, hanem olyat, aminek alul 2 csajta van, felül meg tépőzáras, könyebb fel-levenni a gyerekről, főleg mikor még kicsik, mert pl. a Miló is befeszíti a lábfejét mikor ráadom :lol:

átmeneti cipőben is inkább tépőzárasat elsőként, majd fűzőset :wink:

vmi hasonlót, v ilyet veszünk az ősszel neki-L52
http://lurkocipo.hu/webshop.php?categor ... oszi_cipok

Kép
naspolyácska

Sziasztok!

Hát igen, elég jó idő van, menjen mindenki a Balcsira! :D

Trundike: Nagyon drukkolok holnapra, remélem nem találnak semmi komolyat Biusnál! Írjál majd, hogy mi volt!!!!!!!!!!!

Lara: Én ún. napozóban altatom Rékát. Meg egy vékony takarót teszek a fenekére, de azt szinte azonnal lerúgja. Jó nagy erkélyetek lehet,hogy ott is tudtok pancsizni. :D Nekünk is van erkélyünk, de nem sok mindenre jó. Kicsi is, meg nagyon meleg is, leginkább lomtárnak használjuk.

Naspi: A páromnak is szokott fájni a válla-háta. Neki a flector tapasz szokott segíteni.

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!

Pedig nincs nagy erkélyünk eddig nekünk is lomtár volt de már lepakoltuk aztán egy picurka medencét vettem Hannusnak és igy még a ruhaszárító is meg én is kiférek :lol:
Holnap ti is mentek a balcsira :D Biztos tetszeni fog Rékának :D annyian voltak lennt ilyen picikkel Hannus gyorsan ismerkedett :D
Én a Hannust egy rövid ujjú bodyba meg egy vékony rugiba latatom mert a takarót egyböl lerúgja most már nyitva hagyjuk nála az ablakot bukóra de a redöny le van húzva lukacsosra,szegényemnek lehet hogy melege van :shock:
Vendég

Szia Naspi!Jobbulást a párodnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is a tépőzárra szavazok :D Hogy vagytok?Gégééröl nem tudsz valamit?
Vendég

Szió!!!!

köszi, reméljük semmi komoly, mert nem szeretnénk a kórházban kikötni vele :cry: :cry:

Figyu, a Hannus a naptejtől nem ég le? én tök féltem a Milót, h igaz van 50 faktoros naptejünk, de ennek ellenére leég majd :shock: :shock:

Gégéé-ék jól vannak, csak nagyon fáradt, Emmi sokat ébred éjjelente, és zombul szegényem :cry:

én a meleget mióta megszültem, nagyon rosszul viselem, kb. mintha klimaxom lenne, állandóan ver a víz, izzadok mint egy ló, pedig már nincs is rajtam annyi felesleges kiló :shock: a lakásban fullasztó a levegő, odakint rekkenő hőség van, nem bírjuk, a Milót is kikészíti a nagy meleg, még este 6 után is olyan fullasztóan meleg van :cry: :cry:

és úúttálom, h mindig izzadokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
naspolyácska

Ezzel én is így vagyok,én is nagyon izzadok a terhesség óta most is iszonyat melegem van :( Hannus eddig még nem égett le ha sétálni megyünk akkor is bekenem meg mindig adok rá kendőt.Ha nagyon meleg van akkor egy fehér pólót adok rá ha csónakozunk ha úszógumiba van akkor azt nem szoktam.De a déli időszakba nem szoktunk fürdeni ma is 17 óra volt mire leértünk a strandra.
Jaj szegény Gégéé,lehet hogy jön Emma fogacskája,remélem minél elöbb javulnak az éjszakák.
Vendég

Sziasztok!

Naspi: sajnálom a párodat! Tényleg jók ezek a cipők. Az assot és a falcont használtuk már, bejön.

Lara: mamám 3 hetente kap kemot, egyre nehezebben viseli, minden 2. kezelés után szív uh, meg ct, meg általában vért is kap.
Kemo után 3-4 napig fájdalmai vannak, egyébként nem fáj semmije. Most romlott az állapota, a mája a legszarabb, a többi daganat stagnál.

Altatás: vékony ujjatlan body. Takaró nélkül alszik, ahogy betakarom felébred.

Tegnap medence partin voltunk délután a barátnőméknél, nagyon élvezték a gyerekek. Az egyik medence bazi nagy, Levinek ciciig ér a víz, a másikat úgy csinálta meg a barátnőm, hogy a csúszdáról a vízbe érkezzenek. Mikor ebbe kitombolták magukat a nagyok, Dorcsié lett, hangosan kacagott mikor lecsúsztattam, négykézláb mászott felfelé a csúszdán. Tök jó volt, ma is megyünk!

Lara: én is fűzöm az uram, hogy menjünk már legalább velencére fürödni, de most csinálja a gyerekeknek a csúszda állványt, pedig olyan jó lenne.

Ja, még annyit akartam, hogy Levinek is először tépőzáras szandit vettem, aztán mikor rájött, hogy le tudja venni és mire a másodikat ráadtam levette az elsőt, akkor úgy döntöttem inkább a háromcsatos. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Boldog hófordulót Emmának és Rékának!

Köszi a cipő ajánlásokat a falcont már én is néztem jó cipőcske ilyen van itt a boltban és 5500 körül ami elég jó ár.

Tündike remélem semmi komolyat nem találnak, nincs még Bius lemaradva Matyi igyekszik kicsit túlzottan.
Aztán lehet, hogy két hét múlva meg írod, hogy nem akar Bius leülni
:wink:

Mancsa mamádnak sok erőt!

Megyek, mert Matyi mindenhova bemászik

KépKép
winchi

Sziasztok Lányok!

Mancsa:Nagyon sok erőt kívánok én is a Mamádnak,meg nektek is.Jaj szegényem.
Biztos nagyon jó volt a medence parti :D Már néztem én is azokat a nagy medencéket mert most kezdik leárazni őket.

Winchi:Képzeld itt veszprémbe a falcon szandi is 8990 volt nem semmi itt minden ilyen drága? :evil:

Nagyon boldog hófordulót kívánok Rékának Emmának és Matyinak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Köszi lányok!

Hát el vannak szállva a cipőárak, az tuti. Levi cipői mindig drágábbak, mint az enyém. Pedig én évekig használok egyet, ő meg kb 3 hónapig.

Lara: jók azok a nagy medencék, nekünk is van egy, de még nem használtuk. Dorcsinak a nagy nem tetszik, csak a kicsi, amiben biztosabban mozog. Az úszógumi sem tetszik neki, pár perc után kiabál, hogy vegyem ki. Levinek már jó lenne, de majd azt akkor töltjük fel, ha mindketten használhatják. Itthon sima felfújhatós van nekik, azt mindketten élvezik.

Rékának és Emmának boldogságos hófordulót! :lol: Olyan gyorsan megnőnek!

Hogy bírjátok ezt a buzi meleget?
Vendég

Matyi, Emma: Boldogságos Hófordulót! :D

Gyere Gégéé, mesélj, mit csinál a nagylányod?

Réka is már 8 hónapos! :shock: :shock: :shock: :shock: Mindjárt férjhez megy! :cry:

Szösz

KépKép
szosz

Tründi,nem tudom ez mennyire vígasztal,de írisz sem mutat még semmi hajlandóságot a mászásra,ő hasra fordulni is még csak két -3 hete tud.Foga sincs egyse...nem hiszem hogy gond lenne,nyugodj meg,csak lassabban érő tipus.
Nem nyaralunk(még),csak egy délutánra ugrottunk le,innen viszonylag közel van Siófok.

Naspi,mi is állati szarul vagyunk anyagilag,de ez a délután inkább csak benzinbe került,mert felpakoltam a hűtőtáskát,a strand valamint a parkoló(az árok szélén)ingyenes.
A Balcsi vize meg tökéletes! :lol:

Én ma teljesen kiakadtam,de pozitív értelemben.Két hete hajtok bikinit magamnak.Vagy nem tetszik a színe,vagy a tejcsárdákra nem jó a méret,vagy horror ára van!
Ma megyek apának itt a falubeli butikban sportzoknit venni,erre szinte szembejön velem álmaim bikinije!Jó a szín,mintha rámöntötték volna méret,és tök jó áron!Nem hogy rögtön itt kezdtem volna a keresést! :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Lara: Nem is az a bibim hogy nem teszi le a lábát, hanem meg sem próbál mászni.
Nyíregyházára. Szép kis úz lesz, aggódom is hogy fogják bírni a lurkók.

Lara: Nagyon édi lehetett Hanna ahogy kinn pancsizik az erkélyen :) Én - erkély híján - a nappaliba tettem a Biuskának egy kis pancsolót :)
Én akár irgum-burgum akár nem, ebben a melegben pelusban alszik a Manó. Jobban is csucsul. Amikor egy kicsit hűvösebb van akkor egy ujjatlan bodyban.

Naspolyácska: Párodnak jobbulást kívánok. Nem túl jó program az Sztk, de ha egyszer szükséges...
Köszönöm :) Igyekszem nem aggódni, de Barnikám anno elkényeztetett. Nem volt 8 hónapos és gyönyörűen mászott. Az ismerős babák is már nagyon ügyesek e tekintetben így kicsit szomorkás vagyok emiatt, de ha a doki majd azt mondja nincs gond, akkor azért megnyugszom, max tornáztatom egy kicsit.

Winchi: A próféta szóljon belőled. Mondjuk sokan mondták hogy 9 hónapos kora után kezdte el a baba a mászást, de akkor egy két hét alatt olyan profi lett mint a csuda, csakilyenkor ezt még nehéz elképzelni.
Matyi nem siet hanem csuda ügyes Manócska :)

Sarmon: Én is készülök bikinit venni (ott ette meg a fene a pocit, naés na bumm nem?) milyen a te fürdőrucid?
Bianka a forgásig ahogy a nagy könyvben meg vagyon írva fejlődött aztán stop-ot mondott. Mindegy. megnézik és mondanak valami okosat nekem remélem :)
Lehet hogy tényleg én aggódom túl az egészet.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sarmon és akkor leszólítottad a fürdőrucit ha már szembe jött veled? :D :wink:

Lara akkor nem semmi különbségek vannak cipőárakban :evil:

Jesszusom újra adják a Dallast :roll: Pedig azt hittem tévézek kicsit de így nem nagyon...

Kép
Áll a baba :lol:

Kép
Nagyfiú

Kép
Jól van anya elég volt most már kérem a gépet :lol:

KépKép
winchi

Igen leszólítottam a fürdőrucit,és haza is vittem!!! :lol:
Tründi magamon nem fotózom le,most rajtam van,este leveszek azt megmutizom! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hú de rámenős fürdőruci te leszólítod aztán rád is ugrik? :lol: :lol: :lol:
Bocsi nagyon meleg van, valószinűleg az agyamra ment :lol:

KépKép
winchi

Matyi nagyon cuki!
A 2. képen tényleg tökre nagyfiús!

Sarmi: Bikini hurrá! Én csak egyrészest veszek, tök csíkos, hájas nagy hasam van.

Vettem Dorcsinak borostyánláncot, párom szerint hülyeség, de jól áll neki. Én meg várom a hatását. Sokszor felsír éjjel a leány, hátha megszűnik a nyűglődés.

Trundike: mi újság? Voltatok dokinál?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sarmon:Örülök hogy sikerült fürdörucit venni,én is hetekig hajtottam mire találtam.

Trundike:Mi volt a dokinál?Remélem nincs semmi gond Biussal!!!!!!!!!!!
Ha majd lesz egy kis idöd csatolhatnál pár képet nekünk a gyerekekröl.Barni is most otthon van?Bizti jó lesz a nyaralás nálunk a Hannus nagyon bírja az utazást igaz ilyen melegbe többször megállunk hogy kivegyük.

Mancsa:Én is egyberészest vettem nekem is nagyon csíkos is meg hájas is a hasam :cry:

Winchi:Nagyon édes Matyi :D :D :D és már kész kislegény :D

Szösz:Milyen volt a balcsin ma?

Mi holnap megyünk balcsira a barátnömmel :D Csajos program lesz :lol:
Vendég

Sziasztok!!

köszönjük, hát eddig nem javult a karja, nem tudja mozgatni a karját, annyira fáj neki, fájdalomcsillapít, jegelés felkötés-most ez van, majd kedden valszeg visszamegy szuper pesti sztk-ba :cry: :cry:

bikini: nekem decathlonos van tribord kék termékes bikini, 990 a felső és uennyi az alsó, választhatsz színt fazont és méretet is külön-külön, magad variálhatod össze, és sztem jó minőségű, és nem utolsó sorban nem drága. nekem fekete megkötős van, a felső 3-szög alakú, én szeretem :lol:

szülés után a cickóban főleg kinőttem a bikinim, meg a ruháim is, ezért én is beruháztam :wink:

Tründi: mi volt a dokinál????????

borostyánlánc: nekünk is van, de alig használtuk, nekem macerás volt, h kb óránként leöblítsem langyos vízzel, leszedjem a gyerekről, majd ráadjam ismét, majd alváskor vegyem le megint,ráadásul a lánc nagyon megnyomta a nyakát, majd mikor már azzal szórakozott, h harapdálta végleg levettük :lol:

Sarmon: hát igen, a pénz az nagy úr, nekünk most itt még kert sincs, max a teraszon kis pancsoló, ma mi is voltunk gárdonyba fürödniidény nyáron először, szuper volt :lol: legközelebb max aug.-ban jutunk el egyszer

altatás: Miló rövidujjú bodyban és zoknibanalszik, zoknit azért adok rá, mert áll. a babák lábról fáznak fel, hát nem tudom, lehet meleg neki, de ki tudja :lol: zsákban viszont megkukulna a 26-28 fokban :cry:

Kép
naspolyácska

Sziasztok!

Trundike: Mi volt a dokinál?

Naspi: Nem próbáltátok ki a flector tapaszt? Szerintem segítene a férjednek!

Winchi: Nagyon ügyes Matyi, és tényleg már milyen fiús a pofija! :D

Voltunk a Balcsin. Háááááát! Réka egyelőre nem csatlakozik a vízimádók táborába. Csak a lábát lógattuk be kicsit, már sírt! Pedig úszógumit is vettünk neki. Nem kellett használni. De a pléden tök jól elvolt! Az úszópelus nekünk bevált, nem folyott ki belőle a pisi sem. Hazafele pedig végigsírta az utat. Utál autózni. Nem egyszerű a kiscsaj! :lol:

Most nézem meg a hőmérőt, nálunk itt a lakásban 30 fok van! :shock:

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!

Sztem megpróbáljuk a tapaszt, köszi a tippet, még nem vettünk, mert ma gárdonyban voltunk

Réka sztem megijedt a nagy víztől, meg lehet hideg volt a lábisának
mi úgy csináltuk, h a karomban bevittem a Milót, majd ahol már kb. derékig ért a víz, lassan bevizeztük, közben mondókáztam neki, majd a sétálunk-sétálunk mondókára "beleringattam szép lassan fokozatosan a vízbe derékig, és úgy ültettük be az úszógumiba, és folyamatosan vicceskedtünk neki, mert ő is nagyon meg volt először ijedve a nagy víz láttán, de szép lassan megbékélt és picit élvezte isén hátulról megfogtam a két kis karját, előről apa játszott vele és pörgettük a vízbe, az nagyon tetszett neki :lol: :wink:

Kép
naspolyácska

Réka strandol:
Kép
Kép
Kép

Szösz

KépKép
szosz

sziasztok!
nem sok időm van. a múlt héten visszajöttünk, de a fülemen csüngött a telefon, annyit kellett ide oda intézkednem. nem is nagoyn mentünk ki, mert szerveztem az esküvőt+keresztelőt.
most meg itt van a hugom, így erre-arra van egy pici időm.
Zsófi nagoyn anyás lett. minden időmet kitölti, ha nem alszik.
megy egyedül, de még nagyon billegve meg inogva, de már szépen és nagoyn ügyesen. ha elfárad, de még mehetnékje van, akkor sétálunk a lakásban, vagy néha lemegyünk a ház elé és fogja a kezem.

dög meleg van, a Zsófi ágyán levő hőmérő most este 29 fokot mutatott. szegénykém nagyon izzad. csurom víz a kis haja.
és nagyon tépi a haját. most új szokása van, hogy ha álmos, mérges vagy unatkozik, vagy csak úgy, szopni akarja az ujját, akkor kitép a hajából pár szálat.
úgyhogy hajvágás várható a keresztelő után.

én lelkesen koplalok még mindig, de a mérlegnyelve nem akar lejjebb menni 57,5nél. de azért büszke vagyok magamra.
Vendég

Sziasztok!

Szösz:Milyen szép kék szeme van Rékának :D :D :D Nagyon aranyos :D :D :D Az utolsó kép olyan mintha tengerbe lennének.
Tényleg lehet hogy megijedt a nagy víztöl Mi elöször csak csónakoztunk aztán mikor bele akart mászni akkor tettük bele Hannust.De fura hogy nem szeret autózni Réka,majd bizti megszereti ha nagyobb lesz.

Naspolyácska:Szegény Párod :( továbbra is jobbulást neki.
Én páromnak meg úgy be van gyulladva a szeme hogy alig lát :( úgyhogy szerintem holnap szemészet mert nem hiszem hogy elmúlik neki cseppentettem neki Hannus szemcseppjéböl de eddig nem használt neki :(

Köszi hogy leírtátok nálatok mibe alszanak a gyerkőcök.
Vendég

Szia Anyany!Örülök hogy jelentkeztél :D
Nagyon-nagyon ügyes vagy hogy ennyit fogytál :D :D :D :D :D :D
Mikor lesz a nagy nap????????????
Vendég

naspi!
az izzadás, a dokim szerint azért van, mert a tejmirigyek működésbe léptek. mivel módosult verejtéékmirigyek a működésük a többi verejtékmirigyre is hatással van.

tündi!
a barátnőm kisálnya 7 hónaposan fordult meg hasra, utána már 8 elmúlt as akkor hátra, de utána szépen bepótolt mindent!
szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!

winchi!
matyi milyen nagyfiú már!!! nagyon édes!

szösz!
nagoyn jók a képek! nagoyn gyönyörű a mosolya Rékának! még a kék szemei is mosolyognak!

lara!
van erkélyes pancsis képed?
Vendég

Lara: igen, eléggé hullámzott ma a Balcsi, végülis a "magyar tenger". De lehet, hogy a hullámok is voltak a baj. Az autózás tényleg fura. De Réka általában nem szereti azt, amit más babák igen. Mikor kicsi volt, és nem akart éjszaka aludni, tök sokan mondták, hogy próbáljuk ki a porszívót, mert azt szeretik a babák. Na arra meg aztán nagyon-nagyon sírt! Jobbulást a párodnak.

Naspi: ez a mondókázás tényleg jó ötlet, akkor ott nem jutott eszembe. :oops: Na, majd legközelebb. A "sétálunk.." mondókát amúgy is nagyon szereti Réka.

Szösz

KépKép
szosz

De édii a Réka, a kis vigyori a legjobb :lol: :lol: :lol:

Lara, köszi, a párodnak is jobbulást, szegény, hát a szemgyulladás sem lehet épp a legkellemesebb :cry: :cry:

a Milán sem szeret hosszabb távon autózni. előszőr mikor beülünk nézelődik, majd attól függ mennyire álmos, max 20 perc után bealszik a kocsiban. változó, h mennyit alszik, de ált. egy óra alvás után megébred. utána nézelődik, majd mindenféle játékok kerülnek elő, majd ha már azokat is megunta jön a mérges nyüszi, h már elegem van az autókázásból!!vegyetek már ki innen!!!olyan szemrehányóan tud nézni olyankor :lol:

mikor kisebb volt, és nem tudott elaludni a kocsiban, énekeltünk neki, volt h hazáig végig, igaz akkor sem aludt el mindig, de legalább nem ordított torkaszakadtából és csendben volt :lol: amikor idő előtt abbahagytam, kikérte magának :lol:

Réka nem szokott kocsiban aludni? v nem tud elaludni?szegényem :cry:

Kép
naspolyácska

Zsófit bodyban altatom. melege van, de legalább van rajta valami. ha hűvösebb van, 25körül, akkor kis pizsialsót is kap, ha alatta, akkor rugit is.
következetesen lerúgja ugyanis a takaróját.
Vendég

naspi!
én is énekeltem már kb kecskeméttől fehérvárig párszok:)
de hát ez van. szegednél elaludt, kecskemétnél ébredt, autópályán nem állhatunk meg, úgyhogy valahogy le kellett foglaljam. :D

jobbulást a férjednek!

ja és majdnem elfelejtettem!
hogy milyen tortánk volt, azt nem tudom. anyós túrótortát csinált Zsófinak. de Zsófit nem nagyon érdekelte. játszott vele és szétdobálta.
a másik tortája apátfalván volt, hogy milyen azt nem tudom, nem valami látványos,de nagoyn finom volt.
íme: Kép
Vendég

Szia Anyany!!

Pici Zsófid már akkor nagyon ügyes!!

milyen lesz az esküvő? mesélj pár szót! mennyien lesztek? gondolom lesz templomi is, ha lesz keresztelő.lagzi lesz? hol?

A Miló is tök be volt tojva a víz láttán, főleg a hullámoktól :lol: sztem a lényeg, h szép lassan, fokozatosan engedd be a vízbe, előtte vizezd be a kis testét és érezze, h a karodban biztonságban van :wink: a mondókázás oldja a feszültségét, félelmét, úgy is csinálhatod, h együtt merültök bele a vízbe és a karodban tartod, és a szemébe nézel közben mosolyogva, akár énekelve is :lol: remélem legközelebb már az úszógumit is felavatjátok :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

Anyany:Van pancsis képünk de ma nem tudom feltenni mert még a gépen van,de holnap felteszem :wink:

Naspi:Köszi.hát nem kellemes :( ha meg becsukja a szemét nagyon ég is neki,úgyhogy nem tudom hogy alszik ma szegény,most épp kamillás borogatás van.

Szösz:Tényleg lehet hogy a hullámok is zavarták.Meg persze eddig ő még medencébe sem volt,ha jól emlékszem.Hannusnak megszokott a nagy víz.
Vendég

Anyany:Nagyon helyesek vagytok :D :D :D :D :D :D
Zsófi most már biztos hamar elindul :D
Vendég

hűű micsudi nagy tortája volt ennek a kiscsajszinak :lol: :lol:

nna lépek, megyek alszok és izzadok tovább :lol: :lol: :lol: pussz

Kép
naspolyácska

Naspi: nem nagyon tud elaludni az autóban, ha el is alszik, max. fél órát. Réka csak hason szeret aludni, az meg ugye az autóban nem igen oldható meg. És hiába énekelek, meg szórakoztatom, néha kicsit megnyugtatja, de sokszor annyira sír, hogy meg sem hallja amit mondok neki. De ha megállunk, és kiveszem, már minden oké.

Anyany: Már hiányoltunk! Ügyi vagy, biztos szép leszel az esküvőn. Réka is nagyon anyás mostanában. Este kizárólag nálam van el, apa is hiába próbál vele lenni (pedig Ő hétköznap csak esténként van vele), Réka csak sír. Emiatt meg apa szomorú!

Szösz

KépKép
szosz

Jó nagy tortája volt a kicsi Zsófinak! :lol: Helyesek vagytok! Látszik, hogy sokat fogytál! Ha legközelebb találkozunk, már megint nem foglak megismerni! :oops:

Lara: valóban, eddig a legnagyobb víz, amit Réka látott a fürdőkádban volt. Jó Balcsizást Nektek holnapra.

Jó éjt Lányok!

Szösz

KépKép
szosz

óó, szegény apa, sajnálom :cry:

az apáknak se könnyű ám, először a szoptatás miatt kerülnek háttérbe, és érzik magukat kirekesztettnek, majd h te vagy vele egész nap, persze h este is téged követel :cry: később meg lehet h nagyon apás lesz!!
:wink:
nálunk általában csak akkor törik el a mécses, amikor én kivonulok a képből , kimegyek a szobából, és már álmos, nyűgös a Miló, de szerencsére ő azért elvan apával

Kép
naspolyácska

Szösz:Ha Apa szeme nem javul akkor elmarad a balcsi akkor szemészet lesz helyette.

Naspi:Hát igen nem könnyü az apáknak sem bár mondjuk nálunk a Hannus már most apás ha hazaér a párom akkor azonnal meg kell fognia mert üvölt(de úgy hogy zeng a lakás)utánna ha lerakja akkor megint üvölt.
Na megyek én is aludni. Jó éjt Lányok
Vendég

Jó reggelt!

Micsoda éjszakai élet van itt :lol:

Réka baba telivigyora zabálnivaló el sem hiszem róla, hogy tud sírni is :lol:

Apáknak jobbulást!!!

Anyany de jó hogy jöttél, már hiányoztál!

Ez az izzadás témát is jó hogy írtátok, akkor ha jól értem a verejtékmirigyek módosulnak és tejcit gyártanak? Mert nekem mostanában az a fura, hogy azt érzem még mindig tejciillatom van ha meleg van :oops: És ekkor Matyi fúrja a kis fejét még jobban a mellemhez de a cici nem kell már neki csak a szagom :lol:

Tründi mi volt tegnap a dokinál?

KépKép
winchi

Jó reggelt!

Winchi: Nagyon édi Matyi baba :)

Mancsa: Remélem beválik a lánc!

Lara: Barnika a nagyinál nyaral most, ma hozzuk haza. Te már Balcsizol? Irigy irigy :)

Szösz: Bianka is ezt csinálta amikor a múlt hétvégén próbáltuk vízbe tenni. Szerintem hideg volt neki nem? Bianka kicsit összerázkódott aztán sírt úgyhogy hagytuk.
Sajnálom hogy a visszaút "nyafiskára" sikeredett.
Csúcs ez a baba :) IMÁDOM :) Édi nagyon a képeken (is)

Anyany: Lehetsz is! Én mit nem adnék ha annyit mutatna a mérleg :) Esküvő? Keresztelő? Mikor? Hol?

Dokinál: Kislányom izomzata nagyon laza, ami nem baj. Nem annyira kötöttek az izmai, sőt, az oldalspárga minden gond nélkül megy neki, és emiatt késik a mászás. Egyébként szeretncsére minden rendben, és csúcs szuper. Kedve jó, reflexek jók inden szuper.

Panaszkodik a kishölgy, sietek vissza

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok Lányok!

Trundike:Jaj de jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!Izgultam értetek.
9:30-ra jön értünk a barátnöm,Hannus még alszik én meg még gyorsan összepakolok.Balatonalmádiba megyünk.
Akkor Barnit bizti kényztette kicsit a Mami :D

Winchi:Látod mi nem tudunk aludni :D legalábbis én.

Nagyon meleg van már most a lakásba :(
Vendég

Lara: Hanna még alszik? De jó :) Biankát most tettem vissza aludni mert fáradt volt. 7 körül kell, bár volt egy két nap amikor 6 körül, de szerintem mert éhes volt. Ebben a melegben nem eszik annyit, így valószínűleg ezért volt korábban éhes.
Barnikáék ma pl moziba mennek. Jégkorszak 3 3D-ben. Kíváncsi leszek végig üli-e. :)
Balatonalmádin tudtok egy jó kis strandot? Balcsit mi azért nem csípjük, mert nagy a tömeg, alig van árnyékos hely.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?