Új privát üzeneted érkezett!

Melisch, köszi!
Én is azért nem írok róla, mert sajnos nincs már itt...
:(

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

CSAK NEM LAPTETŐŐŐŐ!!! :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szijjja Csibucka!
Most majd kiderül, hogy számol e normálisan...átírtam.

betty615

Mindenki itthagyott most meg? :roll:

betty615

Sziasztok!

Gyors kukucs.............ma a főnök felügyelete alatt vagyok :lol:

Melike enyém anyós jó is közel is lakik :wink: bírom őt, nem szól bele semmibe férjem anyósa már inkább :lol: de őt meg tudom kezelni :wink:

Csillag anyósodnak mielőbbi felépülést!

Betty: :lol: bírom a humorodat :wink:

No húzok vissza dolgozni remélem otthonról lesz időm írni........

királylány

Dia :wink:
Én is elmegyek, edzek egy kicsit, úgy másfél óra izzadás után jövök vissza.
Addigra legyen itt valaki, mert különben....
:lol:

betty615

Sziasztok. Internetünk nincs,mobilinternet lassú,úgyhogy nem tudok sűrűn jönni.
lujzedli

NNa, végeztem!

Lujzi
miért nincs net?
Nekünk is mobil van :roll: :roll:

betty615

bettyke: szétizzadtad magad mára? Nekem nem kellett ehhez edzenem sem :D

Akela UHU kép????:(
Vendég

Sziasztok, én is leizzadtam ma edzés nélkül a kocsiba míg eljutottam A pontról B pontra :roll: :twisted:

Ma azt hiszem nem jövök. Sajnos nem úgy alakulnak az üzleti ügyek mint mi gondoltuk és nem tudunk tenni semmit :cry: :evil: Na mindegy majd meglátjuk, hogyan tovább. Bocsi de nem akarom leírni. Ezért férjem neki akar indulni munkálatokat keresni az országba. Ezért most indulnom kell haza és vasalni kell. Ezek szerint inget akar venni :roll: jaj ha nem kéne vasalni. Nem szeretek :oops: Na szóval lesz munkám és utána oda bújok kicsit a férjemhez míg le nem lép és tv-zek kicsit vele.

Ja szegény most jut eszembe, hogy lehet éhes már, mert nincs otthon kenyér. Ő vett hazafele jó friss volt :roll: Persze hívta a szomszéd akart valamit kérdezni és gyorsan letette az udvaron a szatyrot az asztalra. Mire be akarta vinni túl kunnyű volt :shock: nézi mi van...hiányzik a kenyér. Maya az udvar rejtett sarkába majszolta a kenyeret :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) Felhívott, hogy a kutyám még csámcsog úgy eszi a kenyeret. Most valamennyit elszedett tőle, hogy ne egye meg egyszerre de nekünk nem maradt, pedig még szinte meleg volt olyan frisset talált. na fogom én majd hallgatni sokat, hogy az ÉN kutyám ellopta a kenyeret.

Legyetek jók, puszi mindenkinek reggel jövök :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch
és már ma elmegy a férjed?? :shock:
Jó volt ez a kenyeres sztori :lol: :lol: :lol:

Csibucka
szét hát..mint az állat! :lol:
Bekapcsoltam a légkondit, de hát lósz@rt(bocs) nem ért addig.. :roll: :lol:
Kemény ez a torna...főleg 65 fokba :?

betty615

Na én ellépek mára, legyetek jók, és további szép estét mindenkinek!!
Holnap jövök!

betty615

Na itthon de nem sokáig. Voltam már a könyvtárban is. Én kerekezni megyek, tegnap lemértem kocsival 100 méter híján 4 km-re laknak anyósomék kis kerülővel :roll: Egy nap 2x4km nem is rossz edzésnek 8) Szerintem.....

Melisch szegény apa és te! Remélem rendeződik a helyzet. Nálunk is átalakítások lesznek :shock: Kemény leszek :!: Meg szigorú :!:

királylány

8)

Kép
anyci

Helló Mindenki!!
Nagyon termékenyek vagytok napok óta gépelés terén!!!

EHCS

Sz@rd le kedves mamát,nehogy már tönkremenj miatta!!

Nekem van egyedül jófej anyósom???

Viszont van egy segghülye sógornőm... 8)
Vendég

Anyci

Itt vagy?Hogy vagy??
Vendég

meg vagyok csak most olvasó üzemmódban vagyok :roll:

Kép
anyci

Akella
Mi volt uhu-n? 8)

Betty
En meg itt varlak a repteren wazze :twisted: :lol: Jah cserelj vonalzit ez nekem ugyse tecc :oops: marmint nem a vonalzi hanem ez a mamanetes ticker :?

Milyen
Anyosteren nalunk sincs problema :roll: orulnek,hogy vegre van aki elviseli a nehezkes gyermekuket :lol:

Melike
Koszi szepen hat remelem mond valami biztatot :roll:
A haloban meg kupi volt :oops:

Csillag
Regivagasu holgy :lol: az az igazsag azert ez kulfoldon altalaban normalis szokott lenni :roll: na nem mindenhol mert persze kulfoldon is dolgoznak nok :oops: de egyaltalan nem szembetuno ha epp az asszony otthon ul :wink: amugy meg parom annyit keres,hogy az a keves amit en hozza tudnak tenni nem oszt nem szoroz :roll: igy az idomet masra forithatom es nem vgyok allulfizetett sem :roll:

Zsuzska
Parom eleg nemzetkozi mert ugye felig japan felig angol :arrow: de singapurban szuletett es az anyukaja meg ausztraliaban elt szal 3utlevele is van ausztral,angol es japan (szingarup-i nem jar csak azert mert ott szulettel) amcsit szereti a dragam de ide nincs ugy lehetosege kijonni elni :roll: japan se az o almai nyugdijas korara es mar mondta nekem ausztraliat.Voltunk ott tavaly pont egy eve...turistaskodni jo volt de amugy..nem tom...de az biztos hogy annal ami itt van jobb :!:
Amugy nekem is bogariszonyom van :x kilehet vele uldozni a vilagbol es a kkor a nagyobb testu allatokrol vgy mi mint pl skorpio,gyik ilyemi meg nem is beszeltem :oops:

Melisch
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Anyci

oké,majd írj,ha kedved lesz....kitartás

Bridget

És tesója van a kedvesednek?
Vendég

Bridget nekem is tetszik a lakás :wink:

Milyen csak csatlakozni tudok hozzád, nálunk is ilyen felállás van :wink: :roll:

királylány

Királylány

Én javuló tendenciát mutatok,mert az előző házasságomban anyós és sógornő is hülye volt.Mostmár anyós tök normális,a sógornőm meg totál féltékeny (csak tudnám mire az ostobája??)
Lehet mégegy házasság kéne?? :lol:
Na neeeeem,én már másodszor sem akartam anyakönyvvezetőt.... 8)
Vendég

Na sehun senki,megyek aludni!

Sziasztok!
Vendég

Kép

Milyen
Van fiu es ugyanolyan mint emberem csak nala azert kicsit nyuszibb a teso...emberem talpraesettebb :) Miert?

Kiralylany
A lakassal nekem sincs bajom de ez nem a vegleges hanem ez meg a hotellakas :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

LH TESZT

keddi
szerdai
csutortoki

Kép

Apacska hajnal 2re er haza :roll: haat necces a mai este na :? de holnap feltetlen elkapom :twisted: :lol:

Jah es 11.cn-en vgyok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggel, car napra ébredtem :cry:

Betty párom már tegnapelőtt bejelentette, hogy menni akar. Tegnap kaptunk egy nagy pofont az élettől, szép töle :evil: és erre azt mondta akkor muszáj elmennie. Reggel korán ment el.

Nem tudom mit csináljak tesómék a tegnap szóltak mennyünk velük kiruccanni hétvégén. Előbb sátorozni a hegyekbe ahol tó is van, majd előjöttek a stranddal valahol Szegedtől 40-50 km-re, szívás pirivel strandolni. Na most én kell eldöntsem hova menjünk, mert megmondtam, hogy pirit várom. Mondtam a reggeli hőm után tudok többet, lesett nagyon így sajnos szerintem holnap elindul és nem bírja ki vasárnapig. Nem tudok dönteni én imádom a strandot és nem szeretem úgy a hegyeket de pirivel a strandon tök ciki :evil: :evil: szívesen maradnék akár itthon is szalad a ház, mivel a múlt hétvégén sem takarítottam minden csupa por de párom menni akar. Ő azonban csak szombaton csatlakozna valamikor délután hozzánk :cry: na meglátom mit okoskodom ki.

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt Lányok!
Csak gyors bekukk!

bridget: nosza apára fel :D

melisch: jót kuncogtam a kenyérlopós sztorin. sajnálom a piri-előjeleket :(

betty: te egy hős vagy, ilyen melegben edzeni :roll:

milyen: "irigyellek" anyós miatt, remélem az enyém is kinövi majd a mostani dolgait... :roll: sógornő meg... minden nem lehet tökéletes :)

anyci: de nincsen gond, remélem, hogy csak olvasol... 8)

Többieknek is szép napot!
Vendég

Eeeeeeeeemeentem studiuje jenzik polski :D
Vendég

Sziasztok!

Csibuc osz nem ám már csak töröd itt nekünk a magyart :!: :lol: Meg ha kérhetném a blogodat is magyarul írjad :lol:

Milyen tudnék mesélni. az enyém HP, két fiú és sok év után becsúszott. Gondolhatod. Pénz, diploma van ész nincs. Most van nekik egy 2 hós kisfiú. Ááááááá csak felhúzom magam rajta....Anyós jó fej, nincs vele gondom. :wink: A sógornőmmel sem mert több, mint 100 km-re lakik. Most, hogy megvan a baba nem járnak még annyit sem mint eddig, bár nem sűrűn találkoztam vele ha itt voltak sem, mert ők anyósoméknál, mi meg otthon...

királylány

sziasztok!

Nincs baj csak depis kicsit a hangulatom most.Sajnos 14-e körül mindig elkap és picit benne maradok aztán kimászok.Kis időt kérek még tőletek aztán jövök újra idétlenkedni :wink:

Puszilok mindenkit!

Kép
anyci

Anyci időd van bőven, de várjuk, hogy "idétlenkedj"

királylány

Anyci Várunk,ha úgy érzed ,majd gyere...

Királylány

Én sógornőm: 2 "véletelen" fiúgyerek, egy élet(nem házas)társ és egy panellakás.És mérhetetlen irigység.

Nálunk házasság,a tesómnál lánygyerek(majdnem egyszerre szültek és lányt akart volna) és nemrég házat vettünk.Na meg azóta anyósék engem is szeretnek és nem csak őket tömik mindennel.Na meg megszűnt az ingyenbármikor bébiszitter (a férjem,aki addig otthon lakott szülőknél,ők pedig pár méterre szülőktől) tehát van "oka" ellenségesnek lenni.

Bridget

Csak kérdeztem kíváncsiságból a tesó-dolgot.

EHCS

Nem lehet könnyű drága mamával...nincs lehetőségetek külön költözni?

Többiek???

Hírek, uhg-fotók ilyesmik? (bocs,hogy nem névszerint )
Vendég

Anyci
tessék jönni, nem csak lapúúni kell a háttérben ááám :lol: :wink:

Bri
A mamanetes ticker miért nem tetszik? Mondjuk sztem sem nagy szám :lol: , csak azért ugyanolyat csináltam, mert a kód, amit be kell illeszteni, nagyon rövid, és nem foglal el 3 sor helyet. Ezért csináltam ezt megint, egyébként most számolt, legalábbis tegnapról mára.. :roll: majd meglássuk...
Szép az LH-d, ma mindenképp elkapni apát!!! :wink:

Akella
valamit elfelejtettél tegnapról neem??!

Melisch
itt is sok pihit, és jó kikapcsolódást nektek!!

Dia
nektek is!

Bocsi, aki kimaradt, de olyan meleg van, hogy olvad most az agyam is... :lol:
Mindenhol ilyen kulakáni van??!! :D
Remélem holnap egy kicsit lehűl... :roll:

betty615

Betty

Nektek már van időpontotok babagyártásra? (bocs,ha már írtad vhol,de lemaradtam)
Vendég

sziasztok csajok.
lujzedli

Szia Lujzedli!

Mik a hírek?? :wink:
Vendég

az,hogy tegnap óta mensi van,sajna
lujzedli

Sajnálom Lujzi :(
Vendég

10 nappal előbb, 25.cn-en.
lujzedli

Lujzi, 10 nappal előbb??? :shock: :shock:

Doki erről nem kérdeztél??

Milyen
a doki szeptembert mondott. Az jó is lesz, nem lesz ez a dög meleg már..

betty615

Bocsesz, a T lemaradt:arrow:szal dokiT :oops:

betty615

szia betty. nem ,jövő héten úgyis megyek. el kezdtem szedni a maca vibe nevű készítményt,lehet,attól van ám.
lujzedli

picit le vagyok törve,mint abili füle, de túlleszek ezen is
lujzedli

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a hiányolást :!:
Tegnap megjártuk Debrecent elég szőrnyű körülmények vannak :cry:
Sok ember, sok rézbörű és büdös. 4 órát kellett várnunk.

Az Uh-n oké volt minden, azt mondták, hogy a pici lába között a
köldökzsinóron kívül mást nem látnak, így valószínűleg kislányt, aminek apa nagyon örült.
A genetikai vizsgálat egy vicc volt. A következő 2,5 óra várokozás után
behívtak kb3 percet beszélgettek Velünk, ezután elment a doki. :x
Levették a vért délután kettőkor, de közben már mondta a nő, hogy segítsek már neki és töltsem ki a másik kezemmel a papírt a vérhez, mert mennie kell a másik szobába :roll:
Két hét múlva 27-én megyünk az eredményért, amitől parázok nagyon. Ha nem lesz jó én akkor sem vállalom a hasbaszúrit. Az uh-n minden tökéletes, gondolom látnák, ha gond lenne.

Képet is kértem, nem túl jó amit csináltak, de megpróbálom majd feltenni.

Köszönöm mindenkinek a szorítást!!!
Pussszi

Kép
Kép
akella

Lujzi, nálunk Api szedte a maca vibét, még tavaly előtt...ha jól emlékszem akkor :roll:
Azért kivi vagyok, mit mond majd a dokker.

Akella
végre előkerültél!!
Örülök neki, hogy minden rendben van veletek!
Próbáld majd feltenni akkor a képet! Várjuk!
És no para az eredménytől OK?! :wink:

betty615

apa is szedi,meg én is, annyival jobb volt,hogy enm voltak olyan erős görcseim
lujzedli

Betty köszönöm :lol:
A képet talán már csak holnap tudom feltenni, mert már mennem is kell. Puszi Mindenkinek.

Kép
Kép
akella

Lujzi

Mire jó ez a cucc??

Betty,Akella

Tök jó hírek mindkettőtöktől!
Vendég

nőknek segíti a pét, meg a mensit rendberakja, férfiaknak pedig javítja a sperma minőségét,és mennyiségét a katonáknak
lujzedli

Milyen, nálam mi a jó hír? :lol:
Ezt a cuccot apa a kiskatonáira szedte, mert állítólag jót tesz nekik ez a perui maca gyökér. De végülis nem jött össze akkor sem.... :roll:
Mindegy, úgy látszik, rajtunk nem fog az ilyen...

Lujzi
Most meg macid van?
Lecserélted a kis nyuszikát?
Cuki! :wink:

betty615

igen, mert ez szomorú maci, amilyen most én vagyok :cry:
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?