Új privát üzeneted érkezett!

Csunyesza,ez legutóbbi írásod nagyon tetszett,főleg a sexes rész,de a többivel is egyetértek teljes mértékben.
Az elhízás egyedi és alkati dolog,de odafigyelni azért lehet.Nálunk a varrodába is van egy csaj,borzasztóan dagadt,de nem fogyózik,nem mozog,jól el van,van palija akit nem zavar(pedig srác csak picit duci és jóképű).Én nem tudok fogyózni,meg diétázni,de amikor nem terhesen meghíztam 58 kg-ra,akkor igenis sanyargattam magam egy kicsit a 90 napossal(persze csak 1 hónapig bírtam),ás vissza is mentem 54-re.Azt már elfogadtam,hogy 30 fölött a kilók már nem olvadnak olyan könnyen.

Taranee,szerintem az megéri,ha megfelelő nagyságú,mert sajnos az anyagok sem olcsók.
Tavaly előtt vettem szabadidőnadrághoz anyagot,mondanom se kell csak az anyag került 2500/db gatya,és akkor hozzáadom az időt amit rászántam,plusz az áram a varrógépnek,meg a cérna,és rájöttem hogy az ázsiában 2500.-vehettem is volna akár!!!!

sutimano76
 
 


Madar azért óvatosan!!!!!!!Csak szép lassan!!!!!

sutimano76
 
 


[quote="csunyeszka"]B írta:csunyeszkarumi: Nem tudom mennyire nyugtat meg, hogy nem a külsőről akartam beszélni, hanem a NŐRŐL, akit meg kell őrizni magunkban.

Az első férjem megcsalt folyamatosan a terhességeim alatt, utána meg olyan féltékeny volt, hogy vert.
Ez most konkrétan arra értendő, hogy elég jól tartottam magam szüléseim után, de terhesen mindenki inkább anya és nem nő. A mellettünk lévő férfin is nagyon sok múlik, hogy segít leküzdeni a komplexusainkat.

Most nagyon nyíltan beszéljünk, hisz nők vagyunk.

Ha már az aktus nem lehetséges, mert letiltottak kinyílt méhszájjal, nem mindegy a párunk hogyan áll például a más mennyiségű és állagú hüvelyváladékunkhoz :oops: , de ezekről senki nem beszél, mert túúúúúl ciki.

Én úgy gondolom, ha a melegek felvonulhatnak, akkor mi nők a hetero problémáinkat csak megvitathatjuk fórumon.

Ha valaki félreért valamit én úgy gondolom inkább kérdezzen rá, mert nem az a cél a fórummal, hogy egymást übereljük, baszogassuk, megítéljük, hanem segítsük, ha tudjuk. A fogalmazásmód lehet más, lehet a szöveget is máshogy érteni...
de amiről írtam, hogy a nő mennyire felfújta magát, az egyikünkre sem jogos, láttam képet majdnem mindenkiről, ezért is mertem e témát feszegetni!
(szegény nő nem a víztől ,de olyan lábakkal sántikált a gyerekkel, hogy nekem a derekam átmérője olyan és a mérlege a 164 cm-jéhez 135kg!!!! Na ez súlyos)

Mabenek is írtam, mert tényleg nem mindenki érti a félszavakat, nem anyaságát kérdőjelezi meg senki, de az ő munkájában is kiderül, minél tovább dolgozik benne, annál nagyobb a rutinja és nekem ezerszer inkább Mabe kössön infúziót, mint akár melyik orvos!!!!! :wink:


Csunyi: persze,semmi gond, én ezért sem hoztam föl akkor ezt a témát ... csak érintve éreztem magam, mert én lélekben 60 kilós nőci vagyok, csak most a testem 80xkilós :oops: :shock: :shock: :shock: ... és terhesek vagyunk, és érzékenyek :):):) ... de az nagyon igaz: ebben a szituációban sok minden a párunkon áll vagy bukik ... mert nekem ilyen külsővel is folyamatosan bókol, vörös rózsával lepett meg múlt héten is vmelyik nap "csak úgy" ... és persze, én is látom, hogy most nem az vagyok, akit feleségül vett, de 20 év múlva meg főleg nem az leszek, tehát, ha csak ezen múlnának a dolgok, akkor már régen rossz ... :) ... és ehhez még annyit: ő is én is tudjuk, hogy amint lehet igyekszem formába hozni magam ... de az nem szülés után 6 héttel lesz !!!

A vágósúlyban lévő nők meg tényleg más kategória, és azon túl, hogy esztétikai probléma én is felelőtlenségnek tartom saját magával, és a gyerekével szemben is ... de egyben nagyon sajnálom az ilyen embereket, mert senki nem akar ilyen lenni ... csak úgy ilyen lesz, és nem tud tenni ellene ... mert vagy tájékozatlan, vagy akarat-gyenge ...

Neked is megvan a saját kereszted, nem kímélt a sors, az ilyen "férfiakkal" nem is tudom mit kellene csinálni ... én jó értelemben nagyon irigykedem rád, hogy ilyen jó formában vagy, de az is biztos: olyan szituáció az életben, hogy huzamosabb ideig minden klappol, és rendben van körülöttünk, na olyan nincs, vagy, ha van, akkor az minimum gyanús, és vihar előtti csönd érzetét kelti ... legalább is bennem ... konkrétan ezt arra értem: problémamentes terhesség, pikk-pakk gyors szülés gátvádelemmel ... és 6 hét után majdnem olyan vagyok, mint voltam ... és persze a gyerek eszik-alszik, és vele is minden rendben .... na, ez nem a valóság ... én inkább úgy érzem vannak hullámvölgyek, és vannak jobb periódusok az életünkben, és ezek hosszú távon kiegyenlítik egymást :)

Szóval: meleg is van, meg babát is várunk, tényleg ne essünk egymásnak, mert annyira jó ez a fórum, én teljesen rákattantam, olyan jó ezeket a dolgokat kibeszélni magunkból !!! :):):)
Sütimanó mindjárt itt lesz :):):) ... már nagyon várjuk !!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 

 
 

Jó reggelt mindenkinek!

Az első éjszaka, amikor nem aludtam - legalábbis 1ig. Olyan szél volt, hogy csak na.

Nekem a férjem az elején megmondta - igaz csak viccből- , hogy nem szeretné, ha elhíznék, sem a terhesség alatt, sem az évek alatt.
Szerintem teljesen jogos kérés, ha elvett egy csinos, vékony lányt, akkor az tetszik neki. Ha a ducik jöttek volna be neki, akkor biztos olyat választ.
Persze ez nem jelenti azt, hogy fú elhagylak, mert meghíztál - mert mindennél jobban szeretjük egymást és biztos nem így lenne. De ennyivel tartozom neki - és ez oda vissza igaz. Én sem akarom, hogy 150 kg legyen.

Szex: terhesség alatt mi kihúztuk ezt a témát, de azért neki próbálok a kedvére tenni. Sokszor a hátam közepére sem kívánom, de akkor nem kívánásból, hanem olyankor bekapcsol a kis agyam: vagy itthon kapja meg ami kell egy férfinek, vagy máshol keresi.

Bár pont tegnap jegyezte meg, hogy egy jó szörfözésért, mindent (szex) elcserélne, neki mindennél többet ér. És annál nagyobb kielégülést semmi nem nyújt - persze csak vicc volt.

Na eldugulok, túl sok az öszinteségből :wink:

t-pk
 
 


Sziasztok!

Rengeteget írtatok... :? :? :? :? és nem tudok visszaolvasni.... :? :? :? :?

Nekem tegnap kb 5-szörösére dagadt a bokám... Fionásodom rendesen.... úgyhogy minimálisra vagyok tiltva... amit gép előtt tölthetek üléssel... :? :? :? :? :? :? :? a férjem nagyon meg van ijedve, hogy kórházba fogok kerülni ez miatt.... :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Én sem szeretnék.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor
 
 


Vikiviktor: Nekem a szülésznő tanácsa erre az volt, hogy rengeteg vizet igyak, mert a pangó vizet kihajtja!
Nekem is dagad, és vizes a krémek nem használnak, csak lehűtik...próbálj sok-sok sima vizet inni, többet jársz pisilni, de reggelre jobb az eredmény (nekem bejött).

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Köszi a dícséreteket mindenkinek!! :)

Viki! Nekem is még mindig dagad a bal lábam, sőt már fáj is, amikor megnyomom... De nem hiszem, h. emiatt kórházba kerülnél. Ha máshol nem vizesedsz (kéz, arc) akkor nincs nagy gond. A vérnyomásod normális, nem magas? Akkor van gond, ha magas a vérnyomásod is. Én hiába pihentetem, akkor is dagad, iszom is sokat, de azt amúgy is kell!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

tegnap már nem tudtam visszajönni, mert a kezdeti önsajnálgatós hangulatomból kimászva végre kitakarítottam a lakást, kimostam az ágyneműt, és kitakarítottam még a sütőt is! Kicsit elfáradtam, de csak olyan kellemesen. Igaz,mire végezetem mindenemről folyt a víz, de egy frissítő zuhany csodákra képes!

nekem eddig csak egyszer dagadt a bokám, de akkor tényleg duplája lett! én is próbáltam sokat inni, meg pihenni, de nem igazán ment le. végül még este is raktam egy párnát a bokám alá, és reggelre szépen lelohadt! Azóta szerencsére nem volt ilyen!


nevek: még mi sem tudtunk dönteni, de nem hagyjuk, hogy mások beleszóljanak (sőt még a lehetséges neveket sem mindig mondjuk meg a családtagoknak,így nem tudják kritizálni). majd mindenki megtudja szeptemberben!

KépKép
Kép
s.vera
 
 


Nálunk rettenetesen nagy eső volt az éjjel, de már megint kezd elviselhetetlen meleg lenni.

Az éjjel Imolával álmodtam, remélem jól vagy!!!

Viki, pihenj sokat feltett lábakkal!

Szerencsére nekem a férjem miatt nem kell izgulni. :wink:
Rájöttem, hogy az én mesém a Borsószem hercegkisasszony. Nem örülök neki (amit, más meg se érez, attól ő nem alszik és kék-zöld lesz, de épp ezt szeretik benne :( ). Amikor voltam a pszichológusnál, másnap reggel azt kérdeztem: "akkor is fogsz szeretni, ha meggyógyulok?" - persze azt válaszolta, hogy persze. Kicsit izgulok.

Elkezdtem készülődni. Meghallgattam a Palya Bea dalt és a tegnapi tökéletes hárítás után már barátkozom a szülés gondolatával. MA elkészítem az illatos olajokat és a sebgyógyító sót, és lehet, hogy előszedem a kisruhákat is.

Mostanában különben lányt várok. Rajtam se lehet elmenni :wink:

Szép napot!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Van egy kedvenc idézetem, erre egy könyvben akadtam, még 18 éves koromban, és pont a hetekben olvastam újra azt a könyvet, és soha! nem szoktam aláhúzni könyvekben semmit, de ez a mondat akkor, 18 évesen, és most is annyira aktuális:

"Az igazi szerencse néha nem is az, ha az ember találkozik az igazival, hanem, ha sikerül bele szeretnie." ... mi a férjemmel 10 éve ismertük már egymást, amikor szerelem szövődött köztünk ... ezt a mondatot fokozottan érvényesnek érzem magunkra :):):) ... én 30 voltam akkor ő 32, ilyen idősen már másképpen választ az ember, mint 20 évesen ... remélem, egy életre kitart az, ami most van közöttünk :)

Anna, szia :) ... a férjed valószínűleg tényleg pontosan azt szereti benned, hogy annyira Borsószem-hercegkisasszony vagy :) ... azért te is próbálj meg pihenni, nehogy kimenj kapálni :) ...

Én már túl vagyok a bevásárláson, de már 9kor annyira meleg volt, hogy megfájdult a fejem, mire hazaértünk :(

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Én nem is merek kimenni...

Nem lehet kapálni, sár van! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné
 
 


Sziasztok!

Kriszti, drukk a házépítéshez, ügyik vagytok, hogy belefogtok :wink:

KisAtinak is nagy pusza, amiért ilyen ügyesen alszik már egyedül :wink:

Név választás: mi egyszerűen csak közöltük az általunk kiválasztott nevet és kész. Ez a mi dolgunk, szerintem ebbe senki másnak nincs beleszólása.

Madar, tényleg csak óvatosan a pakolászással.

Lehet, hogy azért, amit tegnap Kata írt (amit a dokija mondott, hogy az elmúlt nap(ok)ban volt pár koraszüléses kismamija a front miatt), de az éjszaka azt álmodtam, hogy koraszülésünk volt, és meg akartam nektek írni, hogy 3500 grammosak vagyunk, erre jobban megnéztem a papírt és csak 1500 grammosak voltunk :shock:
Hál Istennek gyorsan felébredtem, megbeszéltem Niki babámmal, hogy szépen a 39. hétig neki jobb ott bent :lol:

Erre alig, hogy elaludtam, újabb álom: ismét koraszülésem volt, de most már hármasikreim voltak :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :lol:

Azt hiszem ezekre az álmokra rápihenek egy délutáni szunyával majd :)

Süti, ügyik voltatok tegnap apikáddal (huncutkodás :) ) látod minden rendben lesz itt :)
Vendég
 


Viki, nekem az jött be lábdagadásra, ha nagyon magasra tettem a lábam a szívvonalhoz képest, és úgy feküdtem vagy ültem. És sok folyadékot ittam.

Madar, jó festést, szépek lesztek!

Kriszti, drukkolok h megvalósuljon álmaitok háza!!

Csunyeszka, én első olvasatra megértettem Mabe-t az anyaság kérdésével, mert sajnos nekünk és nekik is elég rögös úton jött össze a baba, de állíthatom nem parázzunk annyit(legalábbis magam nevében írom), mint sokan mások, akiknek pikk-pakk összejött. És sajnos nekünk sem biztos h lesz/lehet másik babánk. DE tovább gondolva megértettem a te írásod hogy tulképp mire értetted, ami az első olvasatra nem jött át!
Amúgy minden témában amit itt felvetünk lesznek érvek és ellenérvek.

Anna, a te szempontodból jó h nem lehet kapálni most, pihizz! Egyébként sajna tavaly októberben pont a gyerektéma miatt lettem pánikrohamos. A férjem kikészítettem úgy éreztem, és mégsem, végig támogatott és nagyon meg volt ijedve hogy mi lesz. Én minden pánikost megértek, bitang rossz állapot.

Szex: Hát nekem szerencsém van, mert bár nekem sikerült 18 kg-t összeszedni eddig(lehet megszídni, pedig nem zabáltam, csak abbahagytam egy gyógyszert, amit terhesség alatt nem lehet szedni) de a férjem még jobban kíván. Pedig már a hasam is zebracsíkos. És eddig sem volt rossz a szex de most még jobb! :wink: (bár nem tudom ki mennyire emlékszik az első időkben én kívántam a szexet még panaszkodtam is nektek).

Más téma:

Nektek is csuklik a babátok? Nekem napi 2X minimum.

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!

A gépemet tönkretette a villanyszerő :evil: :evil: :evil:
Így most nyuékhoz kuncsorogtam be, még kevesebbet tudok lenni egy pár napig :evil:

Kata, megpróbálom majd küldeni a képet a polcokról!

Ma voltam UH, minden oksa a picivel, nől, már másfél kiló :D A béltágulat még ott van, de azt mondta, ne aggódjak, lehet, h lassabb kicsit az emésztése, ami szülés után beindul... de azért 3 hét múlva ránéz!

És van APASÁGINK!!! Van apja a gyereknek :lol:

floranan
 
 


Voltunk UH-n megint. Lement normálisra a magzatvizem (mégis jó ez a z általam ezerszer is elátkozott diéta)!!!!!!!!! Annyira örültem neki! Fruzsi nagyot nőtt két hét alatt, már 83 a BPD, a mellkasa átmérője is 7 mm-t nőtt, a combcsontja 3 mm-t :)
Ő is csuklik, kb két hete érzem, de azóta minden nap.
Nagyon jókat írtok csajok és rengeteget, sokszor csak végigolvasom, de reagálni azt már nem bírok :lol:
Ja, a hétfői mérésen megint -1,5kg-val kevesebb, de a cukrom nagyon jó - ami a fontos. Mondtam a páromnak, hogy készítem a jegyzeteket az általam kívánt kajákból, ha elmúlik a szülés után rengeteg mindent be kell pótolnom :lol: :lol:

Kép
lili34
 
 


Sziasztok!

Süti: Köszi, akkor szerintem marad az amit találtam.

Brumi: Akkor tudsz nekem segíteni a premaxban? Azt meddig lehet használni?

Most nem is írok többet, úgy szúrkál az oldalam, pihizek. Majd jövök.
Sziasztok!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Nekünk jövő hét hétfőn lesz meg az apasági :lol: :lol:

Kép
lili34
 
 


Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a hülye időt? Itt délelőtt leszakadt az ég, dörgött, villámlott, most meg 100 fok van na meg nagy pára. Szét megy a fejem :S
Most nincs lelkierőm visszaolvasni, megyek pihizni...

KépKép
Kép
scooper
 
 


Sziasztok!

Nagyjából visszaolvasgattam, látom, a nagy meleget leszámítva mindenki jól van. :)

Névválasztás: nálunk nem volt kérdés, hogy ketten választunk, miért is szólna bele bárki is. :) Bár ahány ház, annyi szokás. Aztán ugye először Enikő Csengének indultunk, most Boglárka Csenge a választott. Apu megjegyezte, hogy Neki az Enikő jobban tetszene, én meg mondtam Neki, hogy így járt, szokjon hozzá, hogy Bogi Baba lesz. :lol:

Szex: én abszolút nem kívánom jobban, de elfogadom, hogy a Férjemnek vannak bizonyos szükségletei, úgyhogy teszek érte, és inkább én "ápolom le" Őt... :) Aztán persze néha szerelmeskedünk is, de megmondom őszintén, hogy nem ebben az állapotomban érzem magam a szexistennők No.1-jának. :D Majd ha megint nem lesz útban poci, és nem úgy fogok mozogni, mint egy strandlabda, akkor biztos visszatér a huncutkodás-kedv. :D Szerencsére Robi megértette, hogy nem vagyok vadmacsek hangulatban. :)

Floranan!
Az apaságihoz gratulálok!

Lányok, néztem az UH képeket! Tündéri babócák!!! :) Az én Bogimat nézte már valaki Bobokán kívül? 8)

Nálam nincs vizesedés, mondjuk sokat pihizek, felpolcolt lábbal olvasgatok, max. a házimunkát végzem el, és esténként talizom Barátnőkkel, min. 2 l vizet iszom, kevés sót és fűszert használok. Aztán lehet, hogy mindezek mellett csak szerencsés vagyok. :)

Hízás: Nálam eddig 11 kg. Most vagyok 65. Az 54 kg-ot a 8. héten mérték. Le van tojva. A súlyommal majd foglalkozom a szoptatás után. :)

Kitartás a meleghez!

KépKép
aranynap
 
 


Idáig azt hittem, egész jól bírom ezt a kánikulát, de ez most már kezd kicsit sok lenni. :evil: És még azt sem tehetem meg, hogy bugyira vetkőzve járkálok a házban, mert ugye tele van festővel :roll: alig várom, hogy elmenjenek, veszek egy hideg zuhanyt ... :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Aranynap: megnéztem Bogikát. Annyira helyes, amikor a lábát az orrához dugdossa. Nagyon szép kislány. Gratulálok. :)
A "hízásod" meg teljesen normális, ez nem is hízás. :wink:

apasági: nálunk kb. két hét múlva lesz, megvan hozzá minden papírunk, csak nem sokat leszünk itthon, főleg apa ... anélkül meg ugye nem nagyon megy. :wink: :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Egyébként Boglárka név nálunk is esélyes volt egy darabig. :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


scooper: én is most sztrájkolok, ugyan lenne mit pakolnom, válogatnom, hogy a festés után mi kerüljön vissza a szobákba, mi menjen a szemétbe, mit tegyünk csak el stb. stb. stb. de semmi erőm hozzá. Úgyis megvár. A gyerekek szerencsére békésen játszanak, és nagyon rendesen hagynak engem kicsit pihenni. :)
Jó délutáni szuszókálást. :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Madar!
Köszi! :) Igen, konkrétan beledugta a lábujját a nózijába, aztán meg a szemét dörzsölte meg vele. :D Nos... Én jógázom, de azért ez nem semmi. :lol: :lol: :lol: Mindenesetre már megvettük a Babás jóga c. könyvet, úgyhogy remélem, akkor is tetszeni fog Neki majd a dolog. :)

KépKép
aranynap
 
 


Aranynap: akkor megvan honnan ezek a pózok. :wink:
Jóga? Annyiszor gondolkodtam rajta, hogy el kellene kezdeni vele foglalkozni, csak nyilván kellene egy jó oktató. Hát, nem tudom, hogy az elkövetkező hónapokban lesz-e erőm, időm, energiám keresni valakit. Pont a napokban beszélgettem egy indiai sráccal, aki azt mondta, hogy Magyarországon alig van olyan, aki jól csinálja. :oops: Hát, nem tudom ... pont ez az, hogy nem értek hozzá ... :roll:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Anna
Köszönöm, jól vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:


Férjeknek, pároknak

"A ház és a vagyon apai örökség, de az ÚRtól van az okos feleség"
(Péld 19:14)
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Lehet, hogy igaza van az indiai fiúnak. Én nem jártam jógastúdióba, dvd és könyv alapján jógázom már kábé 6 éve, és biztos nem csinálom rosszul, mert az már megmutatkozott volna. Vannak nagyon jó dvd-k és könyvek és vannak nagyon rosszak is. Ha érdekel, valamikor megírom priviben, hogy én miket használtam.

KépKép
aranynap
 
 


aranynap: köszönöm, szívesen veszem a tapasztalataidat, tanácsaidat :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Aranynap: Én is megnéztem Bogit! Nagyon édes! Kicsit irigykedem is, mert mi sajna nem jutunk el erre a 3d-4d uh-ra puszta anyagi megfontolás miatt. :(
Annyira jók ezek a képek! Az összes!

További szép napot!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Kép

Egy tegnapi kép...
A férjemnek és a barátaimnak köszönhetően :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Hű, micsoda torta kérem szépen. :)
Isten éltessen! :D

KépKép
aranynap
 
 


Ja, Taranee!
Nekünk is megterhelőek ám ezek a kiadások, de úgy döntöttünk, hogy valahogy majdcsak lesz. :)

KépKép
aranynap
 
 


Mabe: Mindenféle szépet és jót kívánok születésnapod alkalmából. :) :) :) és bocsánat a késedelemért :oops: Ezek szerint Te is Rák?! :wink:
És nem utolsó sorban nagyon csini vagy a fotón :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Halihó Kismamik!

Laza 4 óra alatt sikerült végigolvasnom az elmúlt picit több mint egy hét termését (megjegyzem kb 20 oldal volt). :D

De mivel én is kismami-aggyal rendelkezem szinte mindent elfelejtettem a végére,csak pár dolog maradt meg.

Vicger: képek készültek (apósom jóvoltából asszem 1600 db) majd amint megkapjuk tőle teszek fel.

Süti: Balatonlellén voltunk egy BM üdülőben (párom rendőr) így kedvezményes volt,teljes ellátással 37 500 Ft/fő egy hét.

Peppino: nagyon édes Tomi baba. :D

Apasági nyilatkozat: múlthét szerdán intéztük,így már nálunk is tisztába van téve a dolog. :D

Nyaralás: so-so.Az első négy napban szakadt az eső,hideg volt,fújt a szél.Vasárnaptól pedig óriási kánikula.Sajna nem fürödtem (elővigyázatosságból csak combközépig mentem be 3x,mivel amúgy is minden nyavalyát elkapok),kint a parton meg elég uncsi volt és majd meghaltam még árnyékban is.Kaja,szállás rendben volt.Apa szépen leégett,tegnap este már tejföllel kenegettem.Éjszaka szinte semmit nem aludtunk.Párom a leégett háta miatt én meg a meleg miatt illetve éjfél körül hányingerre keltem és szédültem is.Szerencsére utána elmúlt,de a meleg kikészít.Aztán 1 órakor fürdőbe ki,vizes törölköző be a nyakba és így sikerült elaludnom. :shock:

Ma voltam UH-n, méreteink:

BPD: 78 mm
THQ: 76 mm
FL: 61 mm
Norm.mennyiségű magzatvíz. Lepény II.st.(ezt nem tudom mit jelent)
D: 39/15 (na ebben is segíthetne valaki,mert ez se tiszta)

Egyébként szépen növünk,minden rendben,sokat mocorog a kiscsaj.
Vendég
 


Ja és néztem a neten a méretek alapján már elvileg 31-32 hetesnek felel meg.Tehát ebből tuti szeptemberi baba lesz és csak beigazolódik az első szülési dátum. :D
Vendég
 


Mabe: nagyon boldog szülinapot utólag is !!!! :oops: :oops: :oops: ... gondolom, ez bekerül a legboldogabb szülinapok közé :) ... nagyon szép vagy a képen, és háááááááááááát, a torta .... HŰHA :):):) ... (a férjem is Rák, sőt dupla Rák: az aszcendense is az

Tara: persze, szívesen segítek, írok privit ;)

volt ma nálunk Süti, csináltunk egy szupi képet a konyhámba, olyan jó lett:) ... sajnos fotót nem sikerült jót csinálnom róla, de kb ilyen:

Kép

Ma kicsit hosszú napom volt: apósomék jöttek vacsira, de már elmentek, férjecském segített elpakolni, és Lilla is megemberelte magát (nap közben iszonyat hisztis volt ... :shock:

Madar: remélem, már te is pihensz !!! :)

Aranynap: Tündérbog(l)árka :lol: :lol: :lol:

Flora: már hiányoltalak, de akkor jóóóóóó, hogy csak ez volt az oka annak, hogy nem jöttél :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Nagyon Boldog Születésnapot kívánok Imola!!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Bibi: nagyon tecccccik a kép, én lenni most irigy :wink: ügyesek vagytok :)
Pihenés: az mi? Ne tudjátok meg, hogy néz ki a ház, hát őszintén bevallom, ha ezt jobban végig gondolom, lehet nem mennék most bele ... fent nem tudunk aludni, mert még össze vannak tologatva a bútorok, a falnak száradnia kell, máshol meg még holnap is kennek rá ... a szekrényekhez nem férek hozzá, úgy vadásztam ki egy pizsamát Julcsinak, ja és össze kellene pakolnom a Balatonra is. Na, ez most marad reggelre, illetve hajnalban, amikor még kellemes a levegő, aztán 7-kor megint jönnek a festők, 8-kor a kapuszerelő ... a holnapi nap is "szép" lesz :roll: .. és én azt hiszem, most eldőlök. 8)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Kicsi szivem,kicsi szám BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁN IMOLÁNAK

Kép
lipót beatrix
 
 


MABE, NAGYON BLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
bex13
 
 


Bocsi BOLDOG!!!
bex13
 
 


Tud valaki abban segíteni, hogy hogyan kell intézni a lakcím átjelentkezést?

t-pk
 
 


Köszi Lina! :) Gratulálok a jó eredményekhez!!

Aranynap! Az uh képek között Bogi az utolsó pár képen van? Mert tegnap meg tudtam nézni, nagyon szép kisbaba!! :D És nagyon jól látható a képeken!!
Ma már meg sem nyílik...

Madár! Jó pihenést, mert azért a mai napotok húzós volt!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


t-pk: Én ugy tudom,hogy ahova költözöl ott kell intézni az okmányirodában!

Kép
lipót beatrix
 
 


Visszaolvastam én is. Tegnap későn értünk haza és az olvasásba is belealudtam, így csak most reagálok.
Dorka, nagyon rá vagy hangolódva a babácskádra. Ez nagyon jó, hogy így érzed.
Peppino, apósnak be kell szólni, ne hagyd magad. Semmi köze hozzá, a kettőtök dolga. Én én is kiegyeznék egy 3 kilós Tomival. :D De félek nagyobb lesz.
Viki, köszi kérdésed, megvagyok. Hol így, hol úgy. Leengedett redőnyök, ventillátor, csak ki ne kelljen mennem... Ma is bent voltam, de görcsöl a hátam, most teszi rá párom a maszírozó gépet. És egyáltalán nem gondolom, hogy hüle vagy. A történeted a matekkal kapcsolatban pedig hátborzongató. Engem nem untatsz ezekkel a dolgokkal, sőt. Ízing Klárától olvastam az Asztológus karmikus történeteit. Nagyon megfogott és nagyon régóta foglalkoztat, hogy megcsináltassam a horoszkópom és kiderüljön a karmafeladatom. :?:
Nekem párom is Péter, apu is tesóm is. :lol:
Kriszti gratula kicsinek. Építkezés... az elején még én is lelkes voltam. De még így fél év után is elcsodálkozom, hogy itt lakunk és milyen jó. Hát még ha kész lenne... :lol: És egyetértek, ha mosolyogsz visszamosolyognak. Volt, hogy bementem valahová és az eladó evett. Jó étvágyat kívántam és az a döbbenet, hogy emberszámba vettem, alig tudta megköszönni.
Andi sajnálom, de a lényeg, hogy párodnak nem lett baja. Ha gondolod megpróbálok segíteni megjavíttatni az autót.
Erika, az oké, hogy mi vagyunk az erősebbek, de nem mindent nekünk kellene megoldani egyedül. Főleg nem egy párkapcsolati dolgot, amihez 2 ember kell. Én így gondolom. És igaz házas még nem voltam, de nekem is volt részem sokmindenben, őrült féltékenységben is.
Madar a festés miatt nem irigyellek, sok gonddal jár, de utána szépek lesztek.
Lili, te a végén elfogysz, de jó, hogy a cukrod rendben.
Brumi, Süti jól eltöltöttétek az időt! Szép én itthon gubbasztok, ti meg egymáshoz csavarogtok! :lol:
Lina várjuk a képeket. Tejfölös megoldást csak egyszer próbáltuk, de nem jött be... Az éjszaka pocsék.
Eldöntöttük a kiságyat végre, a babakocsi kérdés még tart. 2-ből kell kiválasztani. Abból egyik most nem volt, így nem tudtam összehasonlítani. Remélem napokon belül az is meglesz. És akkor már csak a sok ezer apróság fog hiányozni.
Néztünk anyagot 2 helyen is.... Nem találtunk semmi szépet, aranyosat, babásat. Egy volt ami nem rossz, de nem szerelmesedtem bele. Még nézelődhetünk.
Én hétfőn megyek uh-ra és nagyon kíváncsi vagyok, mert leht ma fordult meg. Máshol rugdosott, mint szokott és este 7 körül úgy feszítette a hasamat, hogy már fájt. Lehet épp bukfencezett, és mivel kicsi a helye nekem fájt. :lol:
bex13
 
 


Bex: irigykedsz, ugye ? :) ... tényleg jól eltöltöttük az időt ... és milyen klassz lesz majd, ha már babácskákkal tesszük ezt, igaz, Süti ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


[quote="t-pk"]T írta:t-pkud valaki abban segíteni, hogy hogyan kell intézni a lakcím átjelentkezést?


hát mi az önkormányzatban intéztük. Kell a ház/lakás tulaja vagy haszonélvezője belegyezése.

Holnap UH :D Már alig várom, hisz 15 hete nem láttam az én kis Noncsimat... Bár lehet holnap kiderül, hogy Krisztiánunk lesz :lol: :lol:
Jóéjt!

KépKép
Kép
scooper
 
 


Bocs hogy ilyen későn,de ma bepofátlankodtam az ismerősömék medencéjébe,és ha holnap is ilyen meleg lesz,akkor ezt holnap is meg fogom tenni.Aztán meg jódarabig nem volt net!!!
A segítségetek szeretném kérni,keresném a legolcsóbb net megoldást,lehetőleg telefon és kábeltv nélkül.

Bex,és hogy még jobban irigykedj,nagyon fincsi ebédet is kaptam!!!!!
De ha átjössz veled is szívesen eltöltöm az időm.És ha szeretnél képeket csinálni,akkor az is megoldható.És ez vonatkozik BÁRKIRE,Madar rád is,csak sose érsz rá,folyton csak a balcsi!!!!!!De ha van kedvetek csoportos foglalkozást is csinálhatunk.

MABE?nagyon boldog szülinapot,és nagyon jól nézett ki a tortád!!!!

Brumi,babákkal talán egy kicsit egyszerűbb lesz,mert akkor legalább a mozgás nem fog annyira nehezünkre esni.

Andi,merre jársz????Férjecske hogy van????

Lina gratula a méretekhez!!!!!!

Scooper,drukk a kövi uhuhoz.Jesszus 15 hete????Hogy bírtál ki annyit????

sutimano76
 
 


Alvás: az éjszaka első fele borzasztó volt. A mi jó kis hűvös házikónk totál átmelegedett, mert a festéts miatt egésznap nyitva volt ajtó-ablak :oops: aludni alig lehetett, de úgy 2-től már egészen kellemes volt, most viszont könyörtelenül jelzett a telefon. :evil: Amíg a kávét iszom addig engedtem magamnak egy kis lazaságot :wink:

Süti: kösz :) élni fogok ám a lehetőséggel :wink: most meg én vagyok irigy a medencére, de talán már ma du. el tudunk menni a Füredre és akkor vasárnap estig csak pihi :) jelentem, gépet most nem viszek :wink:

scooper: de jó lesz Neked ma. Ha sikerül jó fotót csinálni, majd szeretnénk ám látni. :) Nekem UH jövő pénteken, addig még egy hét, de türelmes leszek, majd nézegetem a Ti képeiteket, ha jól emlékszem Bex meg hétfőn megy :)

t-pk: telefonálj oda az illetékes okmányirodára (az, ahová költöztök), hogy mi minden kell hozzá, nehogy ott derüljön ki, hogy valami nincs Nálad, Nálatok.

KépKép
KépKép
madar
 
 


Kép
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?