Új privát üzeneted érkezett!

Esztó!
Brutkó volt!
De annyira sajnáltam a csajt....hogy inkább nem fokoztam egy idegkirohanással....a koszt le*tam....ma megpróbálom a romokat helyrehozni (d.u. megyek kárpit tisztítóért-na ennyire brutkó a helyzet! :shock: ).
Szóval inkább próbáltam 1/2 kézzel segíteni....hogy a kicsi pl. ne essen le a lépcsőn....apja szerint egyedül is megy neki, max leesik...na ja, de a járólapra fejjel landolni olyan 3 méterről nem feltétlenül lenne jó szerintem....bár lehet hogy otthon redbullal tömik... :roll:
Döbbenetes volt látni, hogy mennyire tönkrement a lány......és a gyerekek totál semmibe veszik.... :cry:
(kvázi rám jobban hallgattak, mint a saját anyjukra....néztek is, amikor azt mondtam, hogy NEM szabad....ezt a szót szerintem nem is ismerik!)

Kép
mozza
 
 


Kitartás akkor :)
ez késöbb szerintem még durvábban fog visszaütni és akkor majd rájönnek...

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Legalább átértékeltem a dolgokat....és Lilit hivatalosan is jó kislánnyá nyilvánítom! :D
És éljen a poroszos szigorban nevelés kitalálója!!! :lol:

Kép
mozza
 
 

 
 

Sziasztok!

Annus!

Hanna sem hízott kedd óta nagyon,de szerintem sokat kipisilt,mert sokat ivott is a két nap alatt.

Eszti!

Hanna sem kakilt tegnap,így ma meghőmérőztem és jött egy kevés zöld, beszáradt cucc :shock: Remélem beindul a dolog most már. :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Mozza!
Ez nem semmi!!!Már bocs,de az ilyeneket minek engeded be 8) :lol: Van egy sanda gyanum h többet nem fognak látogatóba menni hozzátok!
Amúgy azt én is utálom h a kisgyerekek összetapogatnak mindent...borzalmas!!!Tanulja meg h megtöröljük a kezünket,szánkat evés után.....Nekem Iza tuti nem fog összekenni semmit!Legalábbis kajával nem :wink: Nincs pénzem h új ülőgarnitúrát,szőnyeget stb vegyek...az más h a falat összefogdossa a ksi kezével,vmibe kapaszkodnia kell mikor elkezd járni....Iga már most is ott hagyta a kéznyomát...a mérlegnél a falon már kis tappancsnyomok vannak,illetve spriccelés...ez meg az én cicim volt :oops: :lol: Szóval készül a nagy művünk,első közös alkotás,azt hiszem még nincs teljesen kész 8) :lol:

Amúgy mennyit adtok a babának a vízből?10ml,30,60,100?Nem merek neki sokat adni,nehogy azzal teljen meg a kis gyomra......

annus11
 
 


Na ma végre elmondhatom, hogy a kicsikém ivott teát! Nem csak belenyalt, hanem rendesen ivott, 20 ml-t! Sőt már 2*20-at, és nem is hányta ki! Büszke vagyok rá. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza! Durva lehetett a tegnapi vendégség, bár így olvasva egy kicsit burleszk film szerű, de biztos nem lenne ilyen mulatságos ha nekem kellett volna végig csinálnom. A hangyaevés mindent felül múlt. Mit nevel az apja abból a gyerekből, Mauglit?
Ha nem a te lakásodban lett volna a vendégség, azt mondanám, hogy tutti benne leszel a köv. Kész átverésben! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus, sztem adj neki annyit,,amennyi jólesik neki, nem telik meg vízzel a gyomra, nem teítődik el tőle, nincs benne tápanyag, a gyomorból meg gyorsan továbbjut.
-nekem a védőnő azt javasolta, hogy szopi után adjak neki vizet, ha szomjas, kb 30 ml.-t iszik meg, de hát ez nagyon sokmindentől függ.Mármint h. mennyi víz oltja a szomjat aktuálisan.
zili
 
 


Annus, ment a mél! Remélem most sikerrel járunk!

Na megvolt a séta! Lurkókám elaludt a kocsiban, de mivel jöttek a nagy csúnya esőfelhők muszáj volt hazajönnünk, na persze azóta sem alszik. Képzeljétek beraktam a kiságyba, mire visszamentem kb. 3 perc, átfordult a másik irányba. A 180 fokot úgy lezavarta, hogy csak lestem. :shock:

Mentem, kicsi ebéd, utána pedig a jól megérdemelt pihi!

Sziasztok

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Mozza,
ez nagyon durva... majd megnézhetik magukat tizenegynéhány év múlva, kiváncsi vagyok, a kamasz, abszolút neveletlen gyerekeikkel mit fognak kezdeni... arról nem is beszélve, hogy nagyon a barátok közül sem fognak örülni, ha ők mennek hozzájuk családostul...

Annus,
sztm vízből amennyit szívesen megiszik két szopi között.

Na megvan a mi fa tornáztatónk is, amit még Netti rakott fel ode annó - hát tányleg nagyon-nagyon szép, igényes, abszolút megérte az árát!!!

emese1979
 
 


Sziasztok!

De jól esik z a kis lehűlés!!!
Mozza,ez a vendégség nagyon brutál lehetett!Én is azt mondom:éljen a poroszos szigor!!!!!
Annus,nálunk sincs légkondi. 35m2,erkély nélkül,fincsiiiiiii!!!!! De megvagyunk. Mondjuk tegnap elmentünk megrendelni a tortát manó keresztelőjére. Jajj,és ott megint a cukrász nő megfogta a kezét.Én eg nyuszika vagyok,és Dani is,és nem szóltunk rá.Aztán meg nem győztük törölgetni. Én ezt annyira nem értem.Miért fogja meg bárki is?????????????????? Aztán meg elmentünk anyumékhoz és manócska megint napozott a hintaágyban az árnyék hűsében. :lol:
De ha itthon vagyunk is elvagyunk.Általában elnyomja a meleg és alszik.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja egy buta kérdés.Mi kerül egy fényképezőgépen 100ezerbe???????????? :roll: :shock: :shock: Én akkor nagyon skót vagyok(meg csóró is),de én még 30-at is sajnálnék rettentően érte.Most kaptunk fateromtól egy használtat.A fő, hogy működjön,mert a miénk csak akkor működött,ha akart.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Amit én kinéztem azok inkább 150 és felette....hát nekem nem mindegy milyen képet csinál,meg mit tud az a gép...3szoros optikai zoomal semmire se megyek 8) és ezek is több mint 20ér vannak....amúgy a mi gépünk is használt,úgy kaptuk még 4,5 éve,tehát van vagy 7 éves....de már ebben is 10szeres az optikai zoom.....tehát alább nem adok!Én imádok fotózni!A legyet is lefotózom ha nem repülne el :wink: :lol:
Meg se merem mondani hány képet csináltam Izáról eddig..... :roll: meg amúgy mindenről...
Amúgy ez az,h nem veszek annyiért,mert én is smucig vagyok...de ahogy a kínálatot néztem 50et minimum rá kell költeni....remélem legalább a fele v több is össze jön a szülinapomra.... :wink:

Nóri!
Oké,majd megnézem csak most mennem kell...

köszia vizes hozzászólást.Én úgy adtam neki h 2 kaja között még nem telt el 3 óra és akkor kis víz,kb 20-30 ml volt amúgy.

Zli!
Veletek mi újság?????Mindig adod itt a jó tanácsokat,de a gyerkőcről meg nem mesélsz :wink: Azt már nem is merem írni h képet kérünk :wink: :oops: :lol:


Ja és Kutyafüle!
Nem is tudtam h azért kaptad agyógyszert h megjöjjön...akkor ezek szerint így fog kitisztulni teljesen?Meddig kell szedned?vagy most h megjött mrá nem szeded?És akkor ezek után meg is fog jönni valószínű szépen minden hónapban?Vagy majd kiderül?


Na rohanok mert sikítozás van :wink:

annus11
 
 


kutyafüle - a megapixeltől az optikai zoomig minden fontos, és ha szép képeket szeretnél gyártani megéri. A mi 30000 -sünk az tényleg csak egy alapgép, na persze ami most dívik, hogy videót csinál meg, mittom még miket! Nekem arra jó, hogy Manót amint valami van lekattintsam, mert mire a nagy gépet elővarázsolom addigra biztos a kedve is megváltozik, sőt lemegy a nap! A nagy gép amikor lent vagyunk a tengerparton ott jó, mert közben tud lógni a nyakadban, de azért itthon egész nap ne lógjon már!

Mozza- döbbenet!!!!!!! Az ilyen szülő nem normális!!! Nekem anno volt egy sztorim, amikor még Zalcsikámat /első szülöttem, aki már sajnos nincs közöttünk/ hazavittük a kórházból, és másnap jöttek meglátogatni, egy 1 éves gyerekkel, beültetve az egy hetes gyerek mellé 5 óra hosszára!! Annyira kiakadtam, belefáradtam. Azért én is csak frissen műtött voltam /császár/. Na azok sem voltak normálisak, sőt a gyerek most 4 éves volt januárban, de az anyjának úgy szól vissza, hogy ihajj!
Egyszerűen nem értem, hogy hogyan nincs felelősségtudatuk az ilyen magukat FELNŐTTEK-nek mondó embereknek!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Sziasztok!

Nóri, üdv! Most láttam, hogy bővültünk.

Kutyafüle, a miénk 100 feletti, de a negyedét sem használjunk annak, amit tudna, így a magunkfajtának bőven elég az ócsó vagy kapott is! :lol:

Annus, ha nem szeretnéd, hogy Iza összemaszatolja a lakást, akkor még ne akarj kistesót. Én sem engedtem meg nagyon sok mindent Gyöngyvirágnak, de amióta itt van Iringó azóta sokat lazultam, mert egyedül nem bírom. Persze a vendégség az más, ott nagyon figyelek rá, de itthon már skat lazult a fegyelem. PL már nem csak etetőszékben eszik, mert előtte csak ott evett utána a rögtön kézmosás, de most van, hogy a kanapén etetem meg. Még jó, hogy bőr, így lemosható.
Ebben a nagy melegben kevesebbet esznek a babák, ezt a védőnő is mondta, ne aggódj, hogy nem hízik. Majd fog.

Mozza, ez azért tényleg durva. A lépcső nekem ugyanolyan durva, mint a hangyaevés. Nálunk is van a házban egy csaj, akinek a férje beleszól durván a dolgokba, de nem ő van velük egész nap.

Esztó, köszi kérdésed, a körülményekhez képest nagyon jól. Magától hajtotta a kerekesszéket és egyedül evett meg 3 almát egy egy egész doboz pilóta tallért. 4 hónapnyi éhezést próbálja behozni! :lol:
Vendég
 


Nóri, mi történt az elsőszülötteddel? :(

Nekem hiába van 8 megapixel, átlagosan csak 2 megapixelt használok, vagy nagyon ritkán az 5-öst, anál többet nem, mert nagyon nagy. inyomtatni sem szoktam A3-as méretben.
Vendég
 


Ja,és tegnap megjött. :?
Vendég
 


Mozza, ezek nem noooormálisak! :shock: Így vicces a sztori, csak téged sajnállak, hogy ezekkel voltál összezárva... Kik ők nektek?

A kisfiam ma túlontúl pörgött, reggel fél 8 óta gyakorlatilag max. kézben volt el, de az se nagyon teccett, most a kaja után kidőlt... Pedig itt nincs is annyira meleg.

Az én férjem 500 ezerért is venne gépet -ha engedném. Nade azt már nem! :evil: (a nyaralásaink fele fotózással telik, laptoppal, dvdkkel és pendrive-okkal felvértezve indulunk, hogy a több ezer képet tudjuk hova tenni... Eleinte idegesített, de már megszoktam. Míg ő kattingat jól megnézek mindent :idea: :roll: )

Kép

Kép
adraci
 
 


Értem már. Hát én nem vagyok egy nagy fotós, így ha nekem látszik a képen,amit én szeretnék,akkor onnantól már mindegy.A piros szem effektet is kibírom.Pláne hogy ezek elvileg már a gépen javíthatóak is valami progival,nem?
Amúgy 7 napig kellett szednem,aztán rá 2 napra megjött,ez a 3.napja.Ma már nem olyan durva. És remélem legalábbis,hogy helyreteszi a dolgokat. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi!
Zalcsit /Zalán/ pneumococcus baktérium okozta agyhártyagyulladásban vesztettem el, az orvosi butaság netovábbja miatt. 2 éves és 11 napos volt! 1 hónapig küzdöttem érte, kómában és lélegeztető gépen volt. Az orvosok meg csak néztek ránk, mint abirkákra, mert állítólag ennek 4 nap alatt le kellett volna zajlani. Onnantól kezdve meg csak azt hallgattam, hogy Anyuka engedje el, időhúzás...stb. :cry: :cry: :cry: Képzelheted, hogy mit éreztem amikor terhes lettem Vilcsivel! Most már megint boldog vagyok!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nekem is tegnap jött meg, mondtam is Apánknak, hogy most azonnal akarok még egy gyereket! Meg voltam menzi nélkül. Ő is. :oops: :lol:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Látom azért van más is aki fotóbuzi! :oops: Mondjuk én érteni nem értek hozzá,csak úgy hobbiból fotózgatok.Van kameránk is,azt 1,5 éve vettük.Az összes ballagást,szalagavatót,karácsonyt és egyéb családi eseményeket én videóztam.Most a barátnőm esküvőjén is ami gépünkkel csinálta öcsém a videót,meg néha én is kezembe kaptam! :wink: Szeretm amúgy csinálni nagyon!!!Mondjuk a videónk egy alap gép ,mini DV re rögzít,de fényképet is csinál,lehet bele tenni memóriakártyát,és 3 CCDs,3.1 megapixeles,10szeres optica stb.Olyan 100 volt ez is,de ami ennél olcsóbb volt az nem csinált olyan szép képeket.....
Amúgy apum anno videófelfételt készítő kisiparos volt másodállásban
:wink: rengeteg esküvőre,rendezvényre járt,innen szerintem a szerelem :lol: :lol: A főzési tudományom is tőle örököltem,soha nem tanított,csak úgy átragadt rám :wink:

annus11
 
 


Úristen, Nóri. Részvétem :cry: hát bizony én most megsirattam Zalánt :( nagyon sajnálom. De Vilcsi most itt van és boldoggá tesz :)
(a hideg is ráz...)

Böbi,
el se hiszem, hogy így javul a tesód. hihetetlen és nagyon örülök :) csak így tovább.

az én párom is fotózás őrült :) na meg sógor profi fotós. én meg örülök, ha megtalálom a power gombot :D amikor a fehéregyensúlyról kezdenek beszélni nekem igen értelmes fejet szoktam vágni :D

na megyünk ikeázni, Álmos marad a nagyinál, őrült meleg van.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Böbi!

Otthon? Csajok hogy vannak?
Iringó hány kg?
Lili tegnap volt 4400...eddig 1700et híztunk kvázi picit több, mint 2 hónap alatt. :roll:
Rég láttunk képeket kedvenc Gyöngyvirágomról! (másik kedvenc nagylány: Maja :) )

Btw, engem is az döbbentett meg, hogy apuka hülye nevelési elvét kell követni...anyukának kvázi sztem nincs beleszólása...a végén meg ő szívja meg....no comment.

Úgy tűnik nálunk fix napi program lett a 'pancsizás mamával' :lol: ...Lili ül az ülésében és végignézi ahogy pancsizom, meg a hajamat szárítom (ez kb. 2 óra! :shock: :D )..mindezt egy nyafi nélkül, sőt kacag, nézelődik és dumcsizunk közben. :lol:
IMÁDOM! :lol:
Evés melegben: Ált. ilyenkor nyuszkóm is kevesebbet eszik....ma persze a szabályt erősítő kivétel: egyszerre 205g-ot evett!!!(csak cici....készítem a tápit.....ilyet egy nap 2szer nem tudok neki adni :( )

Kép
mozza
 
 


Annus, köszi az érdeklődést, jól megvagyunk, bár 2 gyerekkel nehezebb, mint gondoltam, de nem baj:)Nem is itthon a nehéz, hanem amikor sétálnánk, vagy lemennénk a játszótérre a szűk lifttel..ááá, na mindegy.Van ahol lift sincs.CSak nehéz bepréselődni, meg nehéz lengőajrtókat nyitogatni, vigyázni, hogy a nagyobb el ne szökjön, amíg felpattintom a tesófellépőt, arról leugrál, zebra közepén is...Na, két éves...A frász kerülget.

Kép A kicsi

Kép meg a nagy:)
zili
 
 


Adraci!
A férjem uncsitesója a csaj. Aki btw pszichológus.
A férje- na ez a kemény- agykutató tudós :!: :idea: - Oxfordban. :shock: :lol:

Kép
mozza
 
 


Amúgy én elvből sem vennék meg ilyen drága dolgokat.Vannak ilyen elveim,pl kocsinál felső határ a 1,5 millió,de akkor már sokat kell tudnia és nagyon jó állapotúnak lennie,hogy ennyit adjak érte.Ez pl onnan jött,hogy 3 éve egy fácán miatt összetörtem a pár százezres kocsinkat,és nem tudtuk pótolni,mert eski előtt voltunk. Ha egy ilyen nagyon drágát török össze,én belehalok.Cascot meg nem tudunk fizetni abból a 200-ból,amiből havonta mindenestől élünk. És mi nem is keresünk helyi viszonylatban rosszul. Ezért nem is értem hogy forduhat meg Annus a fejetekben hogy hazagyertek. Igaz,útálnám Pestet(és én személy szerint nem költöznék oda),de itt tragikus. Mi a cégnél(ami Szolnokon egy nívós munkahely) könyvelőként helyettesítési pótlékkal(tehát folyamatosan másfél ember munkáját végeztünk) vittünk haza max 100ezret.És itt a pénzügyesek keresnek a legjobban. Nem panaszkodás, mert én elégedett vagyok nagyjából a helyzetünkkel,és csak egy 50m2-es lakásra vágyom,többre nem, csak az érzékletesség kedvéért mondtam. Amúgy szerencsém van,mert anyósék jómódúak(nálam mi számít jómódúnak: kb 70m2-es lakás, 2,5milliónál drágább kocsi tulajdonosa,és akinek nem kell végig gondolnia 3x mit vehet meg a boltban) így ők sokat segítenek.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nóri!
Ha nem veszed tolakodásnak: Lehet tudni, hogy Zalán hogy kapta el az kórokozót? Kullancs esetleg?
Mikor ment el szegénykém? Mostanában?
A szívem szakad meg, amikor ilyeneket hallok.
Hogy tudtál talpra állni?

Kép
mozza
 
 


Kép Ő volt Zalcsikám!

Ez 2008. január 1-jén készült


Kép Zalán

Ez pedig 2008. február 16-án, 5 nappal a kálvária elkezdése előtt!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jujj Nóri,részvétem.Csodállak, hogy kibírtad ép ésszel!!!!!!!!
Na Annus,az a másik,amit nem tudok:főzni.Az a 2010-es terv,megtanulni.Meg tudok csinálni dolgokat,de nem mondhatnám,hogy kvázi TUDOK főzni.1 dologban verhetetlen vagyok:a gombapörköltben.Olyan,jót még nem ettem,mint az enyém. :oops: Anyóson látom is,hogy sértett miatta kicsit,pláne nagyanyós. :lol: A másik,ami nagyon megy az a vörösboros marhapörkölt. Azt nálam jobban csak az exfőnököm csinálja,akitől tanultam.Ő bográcsban készíti,és mire elkészül Gyuri is matta részeg. :lol: :lol: :lol: Nyilván ez a mi ízlésünk(Dani meg a családvéleménye) szerint van így.Biztos van,aki azt mondaná rá, hogy borzalmasan csinálom.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Édes kicsi manó! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
mozza
 
 


Mozza,
agykutató? :lol:

Zili,
édesek a gyerkőcök.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


helooo

mozza,orulet amit leirtal.. sztem abszolut neveles kerdese minden..
az en kislanyom biztos nem lesz ilyen :shock:
na meg h karpittisztito kell......
csodasan hangzik :roll:

Eszto,mi is epp ikean gondolkodunk,de lehet nem lesz belole semmi. mit vesztek?/vettetek?!
beotorok NC :lol:
ferjed ugyes volt,tenyleg. nekem eszembe se jutott volna :roll:
Gabinak mondjuk biztos :oops:

Annus,probalj sztem tobb vizet adni nyugodtan!
Boro tok sok vizet igenyel,viszont igy tok normalisan eszik!!!
ha keves vizet adok neki,akkor 50ml ket eszik es bealszik :(
de ha tobbet, akkor betol 130at is. ennel tobbet nem eszik egy alkalommal.ettol is total ki van utve :roll:
viz tok gyorsan atmegy rajta. olyan nehezek a pelusai a pisitol amiota ilyen meleg van. ejjel is kicserelem...
a viz nem teliti el :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Zalcsikám tavaly ment el. Az egész úgy kezdődött, hogy február 4-én elkezdtük a bölcsikét! A Drágámon kívül 5 gyerek volt a 14-ből, de ebből az 5-ből is 3-nak taknya-nyála egyben. Valószínű, hogy hajlamos volt rá, és sajnos ez lett belőle. Az orvosok meg aszalták, mondván, hogy semmi baja a gyereknek. Még akkor sem tudtak mit mondani amikor már megjelent a bőrvérzés a lábán, meg az izomrángatózás mind 4 végtagján, pedig ekkor már kórházban voltunk. Szeptikus shockot kapott, akkor utaltak át bennünket a klinikára. :cry:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Jajj Nóri.A hideg ráz!!!!Gyönyörű kisfiú volt. Nem tudom, hogy élted túl,de baromi erős nő vagy!!!!!!!!
De tudod mostmár ő is vigyáz fentről Vilcsire nagyon.Na mostmár bőgök is,megyek keltem manót ennie kéne. Képzeljétek,alig akar magától jelentkezni enni. Mindig én mondom, hogy enni kéne már.Ha ráhagynám max 4x enne egy nap, és az még korai.
Ja egy kérdés: valaki tapasztalt már olyat, hogy korpás(nem koszmós) a baba fejbőre? Mitől lehet?Gyógyszertári fürdetőben fürdetjük,a sörényét is azzal mosom. Mit kezdhetnék vele?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Netti,
konyhabútorból hiányzik egy db, azt vesszük meg, plusz a nappaliba fotelt, meg én biztos minden egyebet bepakolok, amire Zoli majd húzza a száját :lol: :lol:

Kutyafüle, nem semmi, hogy vidéken ennyi a fizu... :shock:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Nori,reszvetem... szornyu.....
ezt nem lehet jol viselni :cry:

mozza
agykutato?! atyaeg...... hat erdekes csalad :roll:
a csaj miert nem all a "sarkara"?
kvazi a ferfi agyat kene jol megvizsgalni .....

Netti
Kép
maumau
 
 


Jaj Istenem Nóri, ez borzalmas. Hogy tudtad feldolgozni?És a férjed?

Kép
Kép
zili
 
 


kutyafule
hat tenyleg baromi nagy kulonbsegek vannak a fizetes teren videk es pest kozott :shock: :shock: :shock:

Eszto,ez igy szokott lenni nalunk is :lol:
mondjuk nem csak az ikeaban :oops: :lol:
multheten dinnyet mentunk csak venni,fizetni ugyan 17et fizettunk :roll: de a lenyeg h CSAK dinnyet akartam :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
jó drága dinnye volt :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri,
ez kint történt?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jujjj, mi is megyünk szombaton IKEA-ba! Már nagyon várom, mondjuk most nem is az a sláger, hanem az új autó, amit tegnap vettünk át!! Ford Mondeo Kombi! :D :D

SAjnos muszáj felállni! Nagyon, de nagyon nehéz! Akkor el is váltam, mert úgy gondoltam egyedül könnyebb. Azóta idén januárban megint férjhez mentem, és ugye született az én kis Kincsem, plusz valószínűleg az is benne van, ebben a Svédországban, hogy elmenekültem a sajnálkozó emberek elől. :cry:

Most már május 18- óta sokkal jobb!! Van kiért/kikért élni ezt a nehéz életet, amiben Zalcsi sokat segít nekem fentről!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Esztó! Nem, ez még a mi kis országunkban! Szeged és környéke, ahol állítólag világhírű a klinika, hát ......

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nóri!
Hát nem semmi!!!!Őszinte részvétem....én nem biztos h túléltem volna :roll: :( És ez tavaly volt?Akkor mint egy orvosság,úgy jött ez a pici gondolom!

Kutyafüle!
Az uram se keres sokkal többet mint száz...állami vállalat....de mivel vasút ott is van,szerintem ennyit ott is kapna.....
Amúgy csak 1 "szerencsénk"van.Nincs kocsink meg hitelünk :roll: :wink: De valószínű h itt maradunk,és max kijebb megyünk kertesbe...egyszer...talán 10 éven belül :roll:

Én a Babe sampont használom!Az jó koszmó megelőzásre!!!És a haja is tök selymes lesz tőle!

Zili!
Nagyon édesek a fiúk!!!Elhiszem h nehéz kimozdulni...néha nekünk is az!Pedig csak 1 gyerkőc van...


na hívnak....

annus11
 
 


Nóri!
Nagyon durva, ami veletek történt, teljesen sokkolt... őszinte részvétem!

Zili! Nagyon szépek a gyerkőcök, gratula. Elhiszem, hogy nagyon nem egyszerű két picikével, én mindig megcsodálom azokat az anyukákat, akik többed magukkal is ügyesen lavíroznak. Mi is szeretnénk kistesót, de engem megijeszt egy kicsit, hogy képes leszek-e flottul működtetni mindent...

Mozza! Kötélből lehetnek az idegeid, bár abszolút megértem, hogy nem akartad szegény csajszit ,,bántani". Azért gyanítom, hogy ezek után nem fogtok ragaszkodni a látogatásaikhoz.
Egyébiránt mázlista vagy, az én kisfiam utálja ha anya tisztálkodik, többnyire úgy kell kapkodnom a zuhanyzással, hogy hajat mosni már csak akkor tudok, ha apja is itthon van.

Esztó! Ákoskám sapiját a Kenguru Goldban vettük. Nem olcsó, de elég nagy választék van fejfedőkből.

Ma itthon maradtunk, azt hittem a reggeli ború kitart egy ideig, de tévedtem... most meg itt vergődünk a rohadt meleg lakásban... és vasalnom is kéne...

KépKép
novygirl
 
 


Esztó, Netti....ismerős....férjem totál kiakad néha...ő elég skót....így néha inkább nem vele, hanem a bankkártyájával megyek inkább shoppingolni :lol: ....aztán meg próbálom becsempészni a kocsiból a cuccokat! :lol: :lol:
Na, jó, azért javulok én is....mostmár elég jól 'megfogom' a pénzt....de az IKEA mindig megkísért..... :lol:
Esztó!
Nézd meg nekem pls (persze ha van időd), hogy élőben hogy néz ki az ikeás sárkányos (vagy vm. hasonló állatkás-hosszúkás) gyerek tükör. A babaosztályon van. Neten tetszik....félek hogy élőben gagyi...potyára nem akarok kiemenni...

Kép
mozza
 
 


Annus! Orvosság a Drágám, de nekifutásból lett, ha érted mire gondolok :lol: !
Hidd el, hogy fel lehet állni, bár még én sem vagyok 100-as! NAgyon sok emberrel vettem akkor körül magunkat, távgyógyítók, reikisek, agykontrollosok. stb, akik nagyon-nagyon sokat segítettek nekünk. Néhánnyal a mai napig tartom a kapcsolatot, és megérzik ha valami nem stimmel velem, mert akkor egyből vagy írnak vagy hívnak, és akkor összekaparnak. Akkor birom megint egy-két hónapig! Szóval nagyon nehéz!!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Hála IStennek az én férjemmel nincs probléma plnzköltés téren! Nagyon egymásra találtunk! :lol: Ami kell az kell, na meg persze ami nem kéne az is kell! :lol: Most mi azért megyünk IKEA-ba, hogy Vilcsi szobáját még babásabbá tegyük képekkel, meg minden apró vacakkal, meg a pöttöm fürdőszobába valami pakolófélét keresünk ami a falon foglalhatja a helyet. A 80 nm lakásból 2x1 m a fürdő, ezek a svédek se 100-sok!!Mondjuk nem is igazán szeretnek fürdeni, többen a sziszegő szappant részesítik előnyben! FÚJ!!! :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


mozza,bankkartyaval csak egy gond van :lol: smst kap h mennyi az annyi :lol:
a tukroset en neztem a multkor,nekem eloben annyira nem jott be. de aztan lehet masnak tetszik :roll: (nem krokodil az? :lol: )
lehet butan volt a falhoz rogzitve,de nagyon sutanak nezett ki :lol:
pedig nekunk is kene vmi.....

Netti
Kép
maumau
 
 


Még mindig nem kaptam emailt.....Arra a címre küldhetem ami itt a profilodban meg van adva???Az jó ha segítenek,bár amikor a vetélésem volt...hát inkább egyedül küzdöttem meg vele....bár az "semmi" volt ezek szerint....

Mozza!
2 óra a fürdőben?Irigy irigy :lol: Nekem az is max 10 perc...edig 1szer ültem bele egy kád vízbe amióta újra lehetne.....


Ikea...hm,a mi lakásunk olyan mintha az ikeában járnál.....imádom!!!!Amúgy dolgoztam is ott egy picit,mint vevőkövető :wink:

Nálunk a férjem dobál be dolgokat...pl veszek 1 tábla csokit,nem nézek oda és tele teszi a kosarat édességgel...a pénztárnál meg csak nézem h mik kerültek bele..... :roll:

Menszit sajnálom mindenkinél...jó lenne ha novemberig minimum nem látnám.....

annus11
 
 


http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/60139301
én most ilyet szeretnék többek között a falra, a katalógusban gusztább

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: