Új privát üzeneted érkezett!

Linácska, de jó, hogy most lassult a szívverése normálisra Levikének és csak 8 nap múlva kell menned!:) SZóval, doki szeirnt is és szerinted is túlhordás lesz? Lilivel természetes szülés volt, vagy császár?

Dituli, a párod fia már barátkozik a gondolattal, hogy a külön szobája Bogyóka szobája lesz? Esetleg már be is tettétek a babaholmikat? Hogy haladtok?
Vendég
 


YADINE
Jó hogy újra itt vagy!
TESZT?????????????????????????????????????????????

TWIST
Áááááááááá kitörne a parasztháború ha betenném a babacuccokat, be se férne különben abba a kuplerájba. Pedig már nagyon szeretném rendezni a szobát. Megrendeltem a függönyt, majd valaki megvarrja. Jövő héten lehet hogy lehozzák már a kiságyat meg a járókát. Ami már megvan az itt van az előszobában. 3 nagy dobozom van, meg a babakocsi belseje teljesen tele van púpig! :lol:

Legkésőbb szeptemberben viszont már hajthatatlan leszek, addigra megvarratom a függönyt is meg az ágynemű szettet és berendezem a szobát. Mostanában elég sok a koraszülés, persze nem tervezem hogy november előtt fogok szülni de ha úgy adódik....... :roll:
Eleve nem akarok nagy pocakkal (minekután már most az van, de még ennél is nagyobbal) pakolni, rendezkedni. Az utolsó időket már feltett lábbal szeretném a babaszobában tölteni úgy hogy már minden a helyén van.

dita75
 
 


Nagyjából visszalapoztam!

Nellike,
szuperaranyosak a tesók,jó, hogy már otthon vagytok,a napirend is beáll majd szép lassan!

Dita,
cukik a kisruhák nagyon. Rájöttem, hogy a zöldes-sárgás ruhák mennyire jól néznek ki!

Bikfy,
elképesztő ez a cukor dolog. Más meg a túlsúlyával tök jól elvan.

Dy,
kerekedik a pocid, sajnálom a fejfájást.

Twist,
benéztem a blogodra, felhőtlen 2. trimesztert neked!

Csézjang,
micsoda mázli, nagyon örülök!

Dita,
a peteérésemkor a férjem 400 km-re volt, csodálkoznék. . :wink:

Twist,
kb.egy hét múlva kezdenek tesómék, immár short protokoll szerint

KépKép
yadine81
 
 

 
 

Sziasztok Adok jelet még élek ha hazajöttem a műkörmösömtől akkor írok és visszaolvasok !!!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Yadine, tesódék is Pestre járnak, a doktornőhöz? Nem megy most szabira a doktornő? Vagy már vissza is jött? Nagy drukk tesódéknak!
Neked pedig egy hónap múlva, vagy addig is a spontán babóhoz!!

Dituli, ki fog kipakolni a fiatalúr szobájából? Megvannak már a hordozó emberek? :wink:
Milyen mintás a függöny?
Vendég
 


Vius, várunk vissza! Te még nem tudod a babód nemét? 29-én megtudod?
Vendég
 


TWIST
A festő meg a párom viszi a nehezét, végülis egy szétszerelhető szekrénysora van ami íróasztalos meg egy ágya. A többi már apróság, és be sem fog minden férni úgyhogy a tévé meg a szekrény amin áll és a házimozi már Bogyóé! :lol:

A függöny IS micimacis, á fényáteresztő meg a sötétítő is, micimaci őrült anyja van a gyereknek! :oops: :lol:

dita75
 
 


VIUS
Hogy bírsz ilyen melegben is rohangálni én ezt nem értem!

YADINE
Kár hogy kimaradt a hónap! A postás sem járt arra pékor??? :wink:

dita75
 
 


Kép

dita75
 
 


Hali lányok!!!!

Twist szép poci!!nem tudom még én sem úgy ahogy Dita sem mert összezárta a lábait uhun így a doki azt mondta ha kiváncsi a nemére sajnos nem tudom megmondani mert összezárta a lábait.
Válaszom rá az volt biztosan szégyenlős lány ezért van így.

Dita látom neked is nől már a pocak nem voltam sokat a körmösömnél csak egy körmöm törött el takarítás közben és gyorsan kijavította amúgy egész nap megy a klíma másképp ki sem bírnám.És hülye fejemmel menni akartam ma Szegedre az unokaöcsémmel a vadasparkba még jó hogy itthon maradtam.

Tegnap Voltam Pécsett dokinál minden okés.

Linácska Cuki a kutyus

a Cicikhez én is hozzászólnék nekem is nőnek rohamosan a városban meg úgy néznek rám mintha nem láttak volna fehér embert.Most vagy a hasam miatt vagy a cicikók miatt.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Yadine
üdv újra itt! Merre voltatok nyaralni?

Dita
teccik a függöny is! :wink: most már tényleg elhiszem,hogy minden micimacis lesz nálatok.... :lol:

Cicik
nekem már 3 méretet nőtt a mellem,de azt is az elején rohan léptekben. Most már 1 hónapja stagnál,és nem akar nőni... :lol:

Twist
csini a poci! jó a fotó összeállítás! :wink:

Bikfy
Veled mizu?

Rodina
gyere gyakrabban!!!!!!
:wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
3 méret??? Gondolom apa nagy örömére! :)

VIUS
Klíma! Hát úgy kibirható! Én megfőztem a gombapörit és ott hagytam csapot-papot mert már folyt rólam a víz.
Meghülyülök már hogy semmit nem tudok csinálni. :(
Várom a szombatot, állítólag hül. De pénteken megyünk vásárolni és veszek legalább egy ventillátort, mert ezt nem lehet bírni már!

Lőttem egy etetőszéket a teszveszen. A csaj jó cuccokat árult de annyira felverték az árakat a végére hogy volt amire nem licitáltam végül. Még egy kádállványt sikerült lenyúlnom, de a szopipárnát kurva 50 ft-al az utolsó percben elhappolták előlem! :twisted: :twisted: :twisted:


Azért tetszett meg annyira mert egy mozdulattal át lehet alakítani kisszékké és kis asztalkává ha már nagyobb lesz Bogyóka! :)


Kép

Kép [img]http://www.babanet.hu

dita75
 
 


Dita
85 B-vel kezdtem, 9 hetesen már kellett a 85 C, és 14 hetesen venni kellett a 85 E kosarasat.... azóta viszont nem nőttem! :lol:
szuper az etetőszék! Amint látom ez nem micimacis.... :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy
Hát itt nem volt választási lehetőség, de mivel van egy rakat varrónő a családban lehet hogy ami késik nem múlik és végül ez is micimacis lesz.... :) de szeretem a törpöket is! :)

dita75
 
 


Szia Dy
Nekem most 110 cn stagnál a ciciméret.

Dita jó szék.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Dita
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vius
már nekem is stagnál.... :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Ditus nagyon jó az a kis etetőszék. Úgy veszem észre, a kis Bogyónak nagyon ügyes beszerző mamija lesz! :lol:

Yadine!
Nektek mikor lesz a következő inszem vagy lombik?

Vius!

Szerintem a cickók miatt! :lol: :shock:

Dy!
Hogy vagy? Hogyan bírod a meleget?

Kérlek benneteket, holnap nagyon szurkoljatok!
Ha tudok utána jelentkezem, de rögtön elutazunk, és nem tudom, hogy ott lesz-e net. De mindenképpen beszámolok, hogy mi volt! :oops: Mármint az inszemen!

rodina74
 
 


Sziasztok!

Azért maradt ki most, mert a férjem gyerekeket táboroztatott Romániában, pont akkor amikor a punkció lett volna, ezért a drnő azt mondta hagyjuk ki a ciklust. Augusztus végén kezdünk, mert július végén bezárnak.... A napokban valahogy elmúlt rólam a görcsös akarás. Lehet, hogy megköveztek, de már tudom értékelni, a gyereknélküliség pozitív oldalát,hogy alhatok, hogy egymással tudunk foglalkozni, hogy nem csöpög a cicimből a tej.. Még van bő 10 évem arra, hogy szüljek. Szóval persze mindent megteszünk, de nem ez a központi téma otthon..

KépKép
yadine81
 
 


Twist,
Lili rendesen született, bár indították a zöldülő magzatvíz miatt. Azért kifért 4 kilósan, plusz a keze a feje mellett :lol:

Dita,
azért ez az etetőszék egy mozdulattal kisszék+asztal, ez nem teljesen igaz, azért kell hozzá egy csavarhúzó is :lol: Anyuéknál ilyen van Lilinek, mi is azt hittük, hogy csak szétkapjuk, aztán mégsem :oops:

Én is akarok nagy ciciket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

RODINA
MEgy a szurok az inszemre és várjuk a beszámolót!
Jó utat és érezzétek jól magatokat, izé egymást! :)

YADINE
Egy kicsit én is lenyugodtam a lombik előtt és lehet hogy ez is nagyban hozzájárult a sikerhez, úgyhogy jó irányba haladsz. :)

LINACSKA
Na jó egy kicsit túloztam, de végülis a csavarhúzózás még nekem is megy. :) Amúgy meg vagytok vele elégedve? Nekem igazán az tetszik benne hogy ha megnő a kölök át lehet alakítani az új igényeknek megfelelően.

Én adnék az enyémből mert már marhára unom hogy alig tudom belepréselni magamat a melltartókba.
Vettem még az elején egy jó nagy 95 D-s melltartót gondoltam jó lesz majd szopizásnál mert le lehet csatolni, erre mi történik? Már amikor megjött a rendelés akkor nem volt jó. Tiszta ideg voltam.... én kis naiv..... :roll:
Ha valakit érdekel szívesen továbbadom féláron, mert ha csak ránézek elönt a méreg hogy megvettem és nem tudom hordani.
(fekete, pamut és 42-44-es méretnek felel meg)

dita75
 
 


Dita,
jó az az etetőszék, egy problémája van, hogy igazából onnantól tudod használni, mikortól stabilan ül Bogyó, mert ugye nem dönthető. Nekünk itthon olyan van, ami dönthető, tehát akár úgy van benne a gyerek, mint a babahordozóban. Mi ugye már 4 hósan kezdtük a hozzátáplálást, akkor hasznos volt. Na de anyuhoz bőven megfelet ez a variáns, kis helyet foglal, nem volt túl drága... Most már rajzolni használják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Rodina, ez a te napod! Hajrá inszemi!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++
Vendég
 


LINACSKA
Elvégre amíg nem tud stabilan csücsülni addig jó lesz a babahordozó is erre a célra..... 8) Az meg már amúgy is van, meg kell is! :)

dita75
 
 


Ditus, hány kg-os most Bogyókád?

LInácska, és Levi most hány kg-os?

Csajok, hol lehet E-s melltartót kapni? Jó, nem voltam sok helyen, csak a piacon néztem, de ott főleg B-s van és örültem, amikor volt néhány D-s is. De az E-s tabu! :wink:
Szerintetek lehet merevítőset is venni, vagy csak inkább a simát? A szakkönyvek szerint a merevítő nem tesz jót a tejmirigyeknek.
Vendég
 


Dita,
én is hordozóban, meg babakocsiban etettem, amíg nem jött meg a székünk. Tökéletesen megfelel a célnak. Na meg ha mondjuk 6 hónapig csak szoptatsz, akkor kb. addigra ülni is fog Bogyó, mire elkezded a hozzátáplálást. Persze csak ha nem lusta kispasi lesz :lol: Tényleg, mikro mész UH-ra???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Igen Ditus: mikor lesz a következő esély arra, hogy megtudjuk Bogyóka nemét? SZóval, mikor mész UHU-ra?

Mikortól lehet látni jól az arcocskáját? MIkor érdemes menni 4D-re?
Vendég
 


Yadine: örülök, hogy ilyen jó lelki állapotban vagy és nem görcsölsz a témán:) Kellemes időtöltést kívánok nektek:)

Vius, te mikor mész legközelebb UH-ra? CSak aug-ban? Nem lesed meg soron kívül a picúrt? :wink: Milyen körmöket csináltattál, strasz van rajta (én imádom, ha csillog valami :oops: )?

Dy, neked is stagnál most a mellméreted? Pocód nőtt mostanában? Te is szoktad kenegetni?

Ditus, tegnap áldottam a neved! Kipróbáltam a Neogranormon krémet a hasamon, nagyon jót tett neki, semmi pirosodás nem látszik rajta, gyönyörű (mihez képest?) normális rózsaszín pocak lett. Az olajat előtte, vagy utána szoktad rákenni? A Neog. nem nagyon szívódik fel, nem az a pikk-pakk becuppanós típus.
Vendég
 


Elvileg mához egy hétre megyek dokihoz de nem tudom hogy lesz-e ultrahang is. Ha nem lesz akkor se rohanok a 4D-re majd csak augusztusban mert a 25. hét utánra mondják hogy akkor érdemes igazán, mert akkor már lehet arcvonásokat is látni hogy kire hasonlít a baba.

Nem tudom hány kilós lehet, azt olvastam ilyen korban nem többek fél kilónál és kb. 25 cm.

E-s melltartót vettem egyet, de szerintem el van méretezve.
Kisebb mint a D-s. Szóval kinaiban, piacon ha van is nem árt (ha más nem) pólóra rávenni mert nem egyezik a ráírt méret a ténylegessel. :(

Nem használok olajat, csak a krémet. Este pancsi után bekenem és mivel meleg van amúgy sem takarózom, tévézgetek és egy idő után beszívja.

dita75
 
 


Sziasztok!

Rodina
így utólag is,bár sztem ez még nem késő, megy a drukk ezerrel!!!! :wink:

Twist
jelen pillanat stagnál,de ha azt vesszük,hogy nőtt már 3 méretet,akkor nem is csoda.... :D A pocak az nő folyamatosan,legalábbis szerintem. A hasamat viszont nem igazán kenegetem,csak néha. :oops: azaz kb 2 hetente 1*... Mivel utálom a kencéket,és nem is tudok semmit sem elviselni a testemen,meg lusta is vagyok... :oops: úgyhogy csak néha kenek rá egy kis babaolajat. De eddig még szerencsére nem is repedtem...
ja,és melltartót boltban bárhol tudsz venni,csak az a lényeg,hogy próbáld fel. az hogy milyen az tök mindegy, a lényeg az,hogy kényelmes legyen! :wink:

Dita
én is jövő héten megyek dokihoz,igaz csak pénteken...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok lányok!!!

Rodina megy a drukk

Linácska én is odaadom a felét legalább.

Twist csak augban megyek uhura itt nálunk nem megyek el majd csak Pécsett ott megyek meg 4dre is mikor hazajöttünk augban Balcsiról.

Ma vettem egy bundazsákot a vaterán 2000 ftért.
Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Most ellépek a tescoba majd jövök.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


twist: Triump-ból és Sariana-ból van E és még F-es is. Próbálj meg ilyeneket keríteni, bár ezek drágábbak. Nekem minden melltartóm merevítős, a simából alul kiesik a csöcsöm. Remélem lehet használni a merevítőset.



vicky79
 
 


Móóóóóórning lusta banda! :)

Dita 2.30 kor kel, film + néz filmet 4.30-ig, utána kertet locsol, reggelizik, ágyneműket húz, mosómasa már megy. :lol: 8)
Apa most indul dodozóba és állítja hogy még a pap se szart de én már függök! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A két nap alatt nem aludtam összesen 8 órát.
Lejár a mosómasa indulok tescoba ventillátort venni. :)

dita75
 
 


Dita Jó reggelt persze a többieknek is!!!!

Én is sok dolog elé nézek ma a párom nagyija kórházban van és a papának nekem kell kaját vinni ami készen van így indulok is vele egy közeli kisfaluba!ha lesz ma még idöm akkor jövök.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


jó reggelt!

Dita
én is korán keltem,de nem ennyire... :lol:
mosógép már nálam is megy,bár már egy program le is ment...
most az ágyneműk következnek,mert api még csak most kelt fel. :D
jó vásárlást!
az alvással meg ne is foglalkozz! nálam hetek óta ez van,hogy szinte csak 4-5 órákat alszom éjjel,nappal meg egyszerűen be sem csukódik a szemem....

Vius
ari a bundazsák!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok! Rodinának már úgy látszik nem volt ideje a netre jönni az utazás előtt. De bizti megvolt az inszemi és most drukkolhatunk!:)

Vius, nagyon rendi vagy, hogy viszel kaját a papának, de ne emelj nehezet, tudod, nekünk vigyázni kell magunkra!

Ditus, jó korán keltél! Én tudnék aludni, de ma éjjel pl. a tévé sípolt teljes hangerőn, mert a párom úgy hagyta és elaludt. Mivel ő boldogan horkolt, így nem hallotta. Ez a sivító hang viszont engem irritált, rohantam lekapcsolni a tévét. Aztán a kutyát kezdtek el ugatni, biztos macsek járt arra, vagy kóborkutya. Aztán mire elaludtam volna újra, máris indulni kellett melózni. Na de ma délután aztán jó korán aludni kezdek! Kutyák szájára lakatot teszek, hogy ne ugassanak, a páromnak tilos a horkolás, a tévét csak időzítővel nézheti és az egész faluban kuss legyen, mert aludni akarok!:))) :twisted:
Vendég
 


Twist,
érdekes, engem a horkolással ki lehet kergetni a világból, de a kutyaugatással nincs bajom. Az olyan "természetes" dolog. Egy kutya ugat.
Én símán emelgetem a 16 kilós lányom. Persze nem cipelem, meg ilyesmi, de a kádból kiveszem, ha kell, vagy az udvari kis kerítésen átemelem. Tegnap apa óráját a kanapé alatt találtam meg, azt is megemeltem kicsit, hogy ki bírjam szedni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: Óvatosan azért az emelgetéssel, nehogy Levi baba kipottyanjon. :D



vicky79
 
 


Vicky,
sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem adják azt olyan könnyen :lol:
Mint a Viasat3-on abban a reklámban, hogy tüsszent a nő, és kirepül a baba. Pedig egy ilyen szülésben símán benne lennék :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
egy ilyen szülést szerintem mindannyian szívesen elkönyvelnénk! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Linácska, olyan erős vagy, mint a Frédi Béniben:)))
Nekem semmit sem szabad emelnem a mélyen fekvő méhlepény miatt, max. 2 kg-ot. Ami nem betartható, mert csak a táskám kb. 4 kg.... :oops:
De előfordult már, hogy a 13 kg-os kutyámat felkaptam, olyan jó fogása van, könnyűnek éreztem:) Meg amikor nem volt otthon a párom és egy csomó finomságot vettem, akkor felcipeltem a szatyrot a házba. Nem lett gond belőle és én jót zabáltam.)
Vendég
 


Lányok! A 12. heti uh-nál már lesz méhlepénye a babának? Csak azért kérdem, mert látom hogy rohadtul nem mindegy, hogy hol helyezkedik el a méhlepény. Ha még ilyen korán nem lesz, akkor melyik az első vizsgálat, ahol beszél a doki ilyenekről?



vicky79
 
 


Vicky
a 12. héten indul fejlődésnek,és kb a 14. hétre fejlődik ki.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Vicky, nekem a 12. héten mondták, hogy hol helyezkedik el (éppen), ez a szöveg szerepelt a leleten is, adtak róla egy leletet, mert ez volt a Genetikai szűrés (is).
Vendég
 


Twist
amit neked akkor mondtak,az még csak a kialakulóban lévő lepény volt.... de az már valóban tud "rossz" helyen tapadni.

egyébként nem kell ettől félni,mert ahogy nő a méh,úgy húzódik automatikusan felfelé a lepény!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Én még nem is láttam azt a reklámot! :shock: :roll:

Én mindenre felébredek még a légy zümmögésre is.
Ha apa megfordul az ágyban arra is felkelek.
Bogyó szempontjából nem lesz rossz, de amúgy elég nehéz így kipihennie magát az ember lányának.

Vettem egy új telefont. Nokiát. Gondoltam áttöltöm az adatokat meg a fájlokat a régiről. A negyedét nem tudtam rátölteni, kevés a memoria! ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!

A ventillátor már ontja rám a hüvi levegőt, na az isteni. :)

dita75
 
 


Vicky,
amikor már tutira megmondják a méhlepény helyét, az a 18-20 hetes genetikai UH. Addig alakul, fejlődik... Mondjuk egy fundusban lévő méhlepény már tuti nem tud rossz helyre nyúlni, de egy méhszáj közelében tapadó nem mindegy, hogy merre nő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita, ez a telefonvásárlási csapda: venned kell egy memóriakártyát, ami újabb 4000 Ft és így újabb költségekbe vernek. Ügyes húzás a részükről, mi? :wink:

Dy: ari vagy, próbálom szuggerálni magamba, hogy feljebb megy a lepény, feljebb megy.....! 30-án megyek dokszihoz, remélem, hogy már csak nevetni fogunk ezen a történeten, miközben a nyakam magasságában nézzük méhlepényemet:))))
Vendég
 


Hali!!!

Nekem is 18 hetes uhun mondták meg hogy hol van (mellsőfali)
A horkolást ne is mondjátok én minden éjjel költözök a nappaliba annyira nem viselem most az uram horkolását máskor nem volt baj de mióta kismacska Vagyok(így hív az uram) azóta nagyon sokat felkelek rá és könyörgök hogy forduljon meg de semmi egy ideig nézem a plafont aztán mérges leszek és költözök.Most EFOTT is van nálunk a városban éés még hajnalban is ide hallatszik tisztán milyen zene megy éppen.

Linácska hogy viseled a meleget??

Bikfyvel nem tudjátok mi van???

Dita nem jössz egy kicsit klímázni ??:)szívesen megosztozom rajta:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


A laptetőmet átadom annak akinek szüksége van rá!!!!!!!

Pl Rodina Bikfy Bumi és persze a többieknek !!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: