Új privát üzeneted érkezett!

Eszti mr várjuk hogy jöjjenek a hyrek!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eszty, nagyon drukkolok! :) Ó, Danó névnapján fogtok születni? Ok, nektek izgibb, de nekem is az! :wink: De azért remélem, hogy előbb meginduljon magától!

Jó éjt, bocsi, de most csak Eszty miatt ugrottam be...

Azért ez a gyümölcsevés-dolog engem is elgondolkoztatott... :roll: Samu időnként csinál ilyen üvöltést... De alszik utána tovább...

puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Sziasztok!
Tegnap nem jártam erre. Köszi mindenkinek a sok-sok hasznos tanácsot, kaptam sok privit is, már csak döntenem kell a sok ajánlás között :)
Nem ok nélkül vagyok ennyire előrehaladva egyébként a vizsgálatokkal, hanem mert problémáim voltak: nehezen kapok levegőt már vagy 3 hete. Ami a terhesség végén ugye normális, de most még nem foghatom arra, hogy nagy a pocóm. Emiatt mentem korán házidokihoz, meg nőgyógyászhoz is, és papírom még nincs róla, hogy terhes vagyok, mert amíg nincs szívhang, a nőgyógyász nem mondja ki, hogy terhes vagyok :(, de kért vérvételt, EKG-t, hogy azért nézzük meg, minden OK-e. Holnapra meglesz a vérvétel eredménye, az EKG-ra meg csak kedden kell mennem. Jövő héten meg megyek újra nődokihoz, és remélem akkor már kiállítja a kiskönyvet :) Addig még nem is híresztelem ismerősi körben sem.
Ti hallottatok már ilyen nehézlégzéses tünetről? (valószínűleg egyébként a stresszel is összefüggésben van, de eddig ilyen problémám nem volt)
Eszty - nagyon izgi! Jó, hogy így bejelentkezel minden nap, egyszer csak majd azt vesszük észre, hogy nem írtál, és akkor tudhatjuk, hogy végre elindult a dolog! Drukkolok én is!
kattika03
 
 


Katika kis könyvet a védőnő állítja ki!!!
a doki adja ki a papírt a terhességedről........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Most csak képekkel jövök, később írok is. :D Kép Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Jaaaaj, de édes Dóri baba! Nagyon szép kis csajszika!!!!
És micsoda mosolyok!!!!

Kattika: igen, jól írta Nitacska, a kiskönyvet a védőnő fogja kiállítani a nőgyógyász által adott igazolás, illetve leletek fejében, hogy terhes vagy. De ez ráér még, ez kb. a 8.-12.hét környékén történik meg általában, de persze lehet előbb is. Nem tudom ez a nehézlégzés mi lehet, és hogy összefüggésben van-e a terhességgel. Mindenesetre nagyon vigyázz magadra, és a stresszt meg próbáld minimalizálni, ne ártson a babának! Az első hetek nagyon fontosak, és a stressz miatt termelődő gátló hormonok sokat árthatnak a picúrnak, pont a szervfejlődés időszakában. Vigyázzatok! Jó egészséget! Pihenj, amennyit csak tudsz!

Még mindig egyben vagyunk.
Ma nagyon meleg van, vigyázzatok magatokra, és csak akkor menjetek ki, ha nagyon muszáj!

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Beagle tüneményes Dóri baba!!!!!!!!!!!!!!

Eszti ha előbb nem hétvégén tuti megszűlsz!!!!! :roll: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Megvagyok, csak elszállt a gépem.. :evil: de most már jó, úgyhogy később jövök, visszaolvasok és írok is.. :wink: (és képeket is hozok.. :wink: )

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


morca várjuk a képeket...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönjük a dícséreteket. :D

Eszti: olyan izgalmas, hogy bármelyik pillanatban jöhet a baba, én is úgy tippelem hogy hétévégn magától megindul. mennek a drukkok.

Gyere Morca a képekkel :D

Ma voltunk oltáson. Újra adrák neki a BCG-t, mert nem eredt meg, ez már most nagyon csúnya úgyhogy szerintem most sikerült jól beadni. Nem sírt Dóri nagyon, és a végén pápázott a dokinéninek. Amúgy 8 hónaposan 71 centi és 8,2 kiló. Ja és a pápát 2 napja csinálja, pedig nem tanítottuk csak párszor csináltuk előtte, és már mindig csinálja magától, olyan édes.

Megyek aludni. Jó éjt nektek.
Vendég
 


Sziasztok!!

Kattika: Üdv közöttünk, gratula a babához.. :wink: hát, nehéz lehet neked így egyedül, de minden rendben lesz meglátod.. :lol:

Etelka: olyan jó, mikor szépül az ember otthona..8)
nagyon helyes pocid van, szépen alakul már a gömbölyödés.. :wink: :wink: a szüléstől ne félj.. 8) kemény, de csodaszép dolog, majd meglátod.. 8) én nem kértem érzéstelenítést egyik szülésemnél sem.. 8) szerintem harmadjára sem fogok.. 8)

Eszty: nagyon szurkolok neked, hogy beinduljanak a dolgok maguktól.. :wink: nekem mindkét alkalommal itthon folyt el a magzatvíz.. 8) nagyon izgi volt.. :wink:

Beagle: jajj, ezek az esések..:? Ákosom is folyton repked.. :? (bár talán már nem annyit.. 8) viszont, mindenhova felmászik, már-már rekordokat döntök vetődésből.. 8) amikor ébren vannak, nem is tudok semmit csinálni, mert folyamatosan a nyomában kell lennem.. 8) soha nem tudok semmit befejezni rendesen, még az a szerencse, hogy Matyi mindig segít.. :lol: :lol: Matyival már sokkal könnyebb, mert most hirtelen nagyon önálló lett, sőt most még ő segít nekem mindenben.. :lol: és közben be sem áll az édes kis szája.. :lol: :lol:
nálunk is van ahol kő van és elég hideg is.. hát én sem szeretem ha sokáig rajta van Ákos, de azért szerintem a pelus szigetel valamennyit.. többnyire megpróbálom róla lecsalni, de a kis piszok, már egy komoly fogócskás játékot fejlesztett ki a dologból és mire "lezavarom" róla, már megy is vissza nagy vigyorral a pofiján, hogy "anyaa, itt vagyoook"..:lol: :lol:
nehogy elfelejtsem: Dóri csodaszép kis csajszi..:wink: nagyon nagy kópé, az tisztán látszik rajta..:wink: mászós videó??
ja, és egy igazi hős, mert ilyen bátran viselte az oltást..

Anhel: szegény Dóri :cry: , remélem hamar rendbe jön a pocija..:wink:
hááát, igen nagy mágusok ezek a gyerkőcök, az ember nem győz résen lenni.. 8)

Pancsika: vigyázz magadra..8)

és akkor még a képek: (jó sok :oops: )

állatkertben voltunk, Ákos szülinapja alkalmából..


Kép

:P

Kép

húú, ott van valami.. :P :P

Kép

fincsi ez a fagyi.. :P

Kép

Matyi lebirkózta SírKán-t a tigrist.. :P

Kép

Matyi "majom".. :P

Kép

most akkor ki van kint és ki van bent.. :P

Kép

csipet csapat.. :P

Kép

hazafelé azért még egy elefántot ki kellett próbálni.. :P

na, rohanok aludni.. :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Morca: Hu hogy tudsz ilyen sokáig fenn lenni, nekem este 10kor már leragadnak a szemeim. Mászós videót nem sikerült feltenni, mert a beagle nevemmel nem enged be, más nevet emg nem akarok regisztrálni, szóval itt megakadtam.
Nagyon jók a képek, én is alig várom hogy Dórit lehessen vinni már az állatkertbe. lehet hogy ősszel elmegyünk, ha kicsit hűvösebb lesz. Ákosnak Boldog Születésnapot. :D

Írok privit.

Egész éjjel alig aludtam, nagyon meleg van... pocakosok hogy bírjátok?
Eszti? remélem írsz ma még :D
Vendég
 


Sziasztok!

Morca, ezek nagyon-nagyon aranyos képek!!! :) Annyira kis kópék a srácok!!! :) A fagylaltos nagyon édespofa!!! :)

Eszty szorítunk, hogy minden elinduljon, és flottul menjen a maga útján!!! :)

Beagle, ez a Dóri-lány, gyönyörű szép!!! :) és ahogy néééz.... :) el lehet olvadni tőle is!!

Annyira jó, amikor hoztok képeket!!! :) :) :)

Kattika, én is hamarabb kifáradok, meg kapkodom a levegőt, de nem légszomj, csak sűrűn veszek néha nagy levegőket. :) de el is fáradok hozzá sokszor, mire felcaplatok itt a melóhelyen ezen a sok lépcsőn... a parkolóból is mire feljövök tele van lépcsőkkel, meg az épületben is... de itt bent néha már liftezek :) csak a főnökünk, a nagy-nagy, azon az elven van, hogy a lift nem nekünk van, és mi mozogjunk csak nyugodtan legalább ennyit egy nap. Azért igaz is, hogy ha lemászok a konyháig, legalább kicsit mozgok, de felfelé már nem mindig okés... főleg a teásommal, ami egy 1L-es bögre :) a kettő együtt már nehéz is tud lenni, de így nem kell sűrűn lemászkálni :lol:
Eddig tök bennem volt, hogy óóó hát én megyek terhestornára, jóhogy... de most már elszállt a kedvem, meg a lelkesedésem, örülök, ha este hazaesek, és nem kell csinálnom semmit sem... és még hátra van a költözködés is... :S annak már csak a gondolata is lefáraszt.....

A meleget nagyon nehezen bírom még kis pocakkal is... eddig sem volt jobb, de a terhesség alatt meg pláne... tegnap nem is tudtam jönni dolgozni, annyira fájt a fejem.... :( de ma már sokkal jobb :) meg van bent klíma :) :) :)

Szép napot nektek!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Szióka!

Beagle: válaszoltam.. :wink: ja, és volt időm hozzászokni az éjszakázáshoz az elmúlt 3 évben.. :wink: :lol: arról nem beszélve, hogy valamikor be kellett pótolnom a lemaradásaimat.. :wink:

Etelka: ez a sok lépcső mászás simán felér legalább három terhestornával.. :wink: és még most használd ki, hogy pihenhetsz nyugodtan, nemsokára úgyis vége a "jólétnek".. :wink:

Dóri: mikor derül ki, hogy jó-e nektek aug. 1.?? nagyon izgulok, mert szeretném, ha itt lennétek a talin... 8)

pussz

Móni 8)

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan benézek.
Még egyben vagyunk, de elég rossz éjszakám volt, mindenem fájt, ami tudott, de elcsitult. És iszonyat melegem volt.
Azt hittem, be fogunk indulni rendesen, de nem. Reggel pedig már a nyákdugó véres darabkái következtek, de még mindig semmi.
Az NST nem mutatott különösebb fájásokat, egy volt, ami komolyabbnak mondható. Szombaton kell megint mennem NST-re.

Morca: Nagyon jók a képek!!! Szupi lehetett az állatkertes családi buli! Látszik, hogy a gyerkőcök is nagyon élvezték!!!
Gondolatban én is annyi mindent csinálnék még, csak már nem bírok!
:cry: Elég átvánszorogni anyuékhoz reggel, délután meg haza.

Etelka: ne aggódj a terhestorna miatt. Orsival egy darabig jártam, de nem túl sokat. Viszont jót tett, egész jól átmozgatott, és a lényeg, hogy megtanítják a helyes légzés- és nyomástechnikát. Amúgy inkább félidő körül szoktak menni a kismamák, úgyhogy addigra még akár energikusabbnak is érezheted magad, hogy belevágj. Majd kiderül!

Beagle, Nitacska: a próféta szóljon belőletek!!!! Olyan jó lenne!!! Szombaton bent lesz Ildi is, így nem borítanám fel a programját sem. Szupi lenne!

Puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


morca,tök jók a képek. teszek én is egy-kettőt: Kép Kép

mó73
 
 


Morca nagyon édesek a képek!!!!!!!!!!!!!
Mó annyira helyes Alex!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Jó lesz szombatig várni Eszty, ma reggel zombiként jöttem haza, 12 szülés volt este 7 és reggel 7 között, ennek megfelelően hely sincs sehol, javaslom várd meg a hétvégét. Jó a vasnap is! :wink: :wink: (ha lehet) Most nincs is kedvem irkálni (elnézést), megyek az ágyikóba regenerálódni, mert pénteken és szombaton is nappalos vagyok.....remélem vége a nagy rohamnak, így nem szeretek dolgozni, olyan volt, mint egy futószalag, és hiába mosolyog a szalag mellett a kezelő, ha a "munkadarab" csak áthúz a színen: anya be, gyerek ki, anya ki, ki a következő? Sorszám szerint kérem, már csak állóhely van....phűűűűű Félretéve a viccet, 12 asszony 4 szülőszobára komoly logisztikai feladat, meg fizikai.... reggel 4-kor már a kolléganőmmel (Gizike, aki szuper szülésznő, és jó fej egyébként is), már mezítláb rohangáltunk a szülőszobán, annyira fáradtak voltunk, és olyan melegünk volt. De megcsináltuk, szerintem azért mindenki elégedett volt, ilyenkor a kismamák-kispapák nagyon megértőek és segítőkészek tudnak lenni :lol: :lol: :lol: Úgyhogy majd jövök
bábaildi
 
 


Ildi szerintem még nincs vége a rohamnak..........jön a hidegfront!!!!

de ügyesek vagytok nagyon......le a kalappal!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Ildi, ez igen.... kitartás Nektek is, Esztynek is, és valóban, jön egy markáns hideg front hétvégén, majd aztán egy újabb felmelegedés jövő héten.... akkor megint meleg frontok jönnek.... :? úgyhogy még lehet, hogy a jövő héten is jönnek-mennek a kismamák.... Fel a fejjel, és jó regenerálódást!!!!

Mo, nagyon aranyosak a képek!!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Bábaildi: tényleg nagyon szuperek vagytok.. 8) minden kismama szerencsésnek érezheti magát, aki veletek szül.. :wink: :wink:

és nem utolsó sorban:

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!

Kép

ui: Gizinek is sok puszit küldök.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: nagyon sokat gondolok rád, nagyon szurkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd.. :wink: :lol: várom az sms-t nagyon.. :wink: :wink:

Ákossal én is egy héten keresztül görcsölgettem, többször hittem, hogy beindult a dolog, egyszer az anyukámékat is lerángattam Pestről az éjszaka közepén, mert olyan fájásaim voltak, mintha.. 8) aztán jött egy hidegfront, ( konkrétan a negyedik ) és az első fájás után egy héttel végre elfolyt a magzatvíz.. 8) cserébe a várakozásért és a sok téves riadóért, pillanatok alatt megszületett Ákos.. :wink: legalább olyan könnyű és szuper szülést kívánok neked, mint amilyen nekem volt.. :wink: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


nitácska,etelka köszi. ma voltam a barátnőmnél aki 23-án szült,akkor ígértem képet is,de csak ma teljesítem,mert tegnap fotózkodtunk.a lányom imád vele babázni,ma délelőtt felteszem,mert pont a másik gépen vannak a képek.mikor jön a hidegfront?morca holnap szülinapoztok?! :)

mó73
 
 


Sziasztok!!!

:) Mó, szombaton délután-este jön viharokkal, esővel (állítólag!) a hideg front, és remélem vasárnap tényleg már csak 25 fok lesz :) de jövő hétre megint kánikulát mondtak.... Már várom a képeket :) :)

Eszty, még mindig drukkolunk!!! :)

Szép napot!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Olyan kár, (egyrészről) hogy nem tudok menni erre, pedig sok-sok érdekes program lesz.... Épp akkor tartjuk a férjem 30. születésnapját :) :) :) talán jövőre a Poronttyal ki tudunk menni kicsit... :)
Képzeljétek, beszéltem a dokimmal telefonon, megmondta az AFP értéket, amire azt mondta, picit magas, 1,75.... utánanéztem, és neten azt írják 2,5-ig normális... azért elküldött a jövő hétre UH-ra, be a Délpestibe... :) hátha megmutatja magát, hogy fiú vagy lány :) alig várom :) És megkérdeztem a vizeletvizsgálatot is, negatív, vagyis már nincs fehérje a vizeletben :) remélem baci sem :) ittam a kamillateát mint a csuda :) egy hétig minden nap egy liter :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Etelka: 1,75 afp az magas??? Nekünk Dórival 1,6 lett, amit én inkább alacsonynak mondanék, de lehet én emlékszem rosszul. Tök jó, hogy a vizelettel is minden rendben, remélem az Uh-án megtudod hogy kislány vagy kisfiú. Nekem a 27. héten derült csak ki, már nagyon meg akartam tudni, de Dóri nem volt együtt működő:-)

Eszti: Továbbra is mennek a drukkok, tényleg nagy hőingadozás lesz holnap, lehet ez majd megindítja a babót.

Bábaildi: Nem lehetett könnyű végigcsinálni ezt a műszakot. Le a kalappal.

Mó: szépek a gyerekeid.
Vendég
 


Sziasztok!!

ESZTY BENT VAN A KÓRHÁZBAN!!!! :P :P :P

mindent bele Eszty... 8) :lol: :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!! sziasztok,az jó ha lehűl egy kicsit.dobok képet,az én gyerekeim és a barátnőm kicsije:most 3hetes volt kedden: Kép

mó73
 
 


Sziasztok!

Jaaajjjjj de jóóóó!!! Esztynek nagyon-nagyon-nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Mó, nagyon ééédes ez a kép is!! :) cuki ez a bébi!!! :)

Hát nem tudom, miért mondta a dokim, hogy az 1,75-ös afp magas... :roll: na de csütörtökön tudok menni uh-ra, és remélem, minden okés lesz :) és pont aznap lesz a férjem szülinapja!!! majd jól megbeszélem a Bébivel, hogy mutassa meg magát :D :lol:

Kép
Kép
etelka
 
 


Jó hírt hoztam!!!!

a következő sms-t kaptam Esztytől..

"Rein Dani Krisztián 19.40-kor, 3900gr-mal, 52cm-rel, megszületett.. Anya és fia kitűnően vannak! Meseszülés!

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Eszty: hatalmas gratula kisfiad születéséhez.. :lol: :lol: ezúton kívánok nektek sok örömöt, egészséget, és persze rengeteg tejcsit.. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

millió pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


GRATULÁLOK A KISFIAD SZÜLETÉSÉHEZ!!!sok boldogságot és sok egészséget kívánok nektek!!!!

mó73
 
 


Eszty, GRATULÁLUNK!!!!!! Vigyázzatok Magatokra, jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!!!!!!!!!!!!
Ez nagyon jó hír!!!! :) :) :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Eszti: Teljes szívemből gratulálok, hogy megszületettt kicsi fiad. Örülök, hogy minden úgy alakult ahogyan szeretted volna, nagyon sok tejcsit, könnyű szopit kívánok és sok puszit küldök Nektek.

U:I: megkönnyeztelek :oops:
Vendég
 


Én is gratulálok Esztynek és Krisztiánnak! Nagyon rendes ez a fiúcska, hogy összehozta anyukájának a meseszülést! :)
Sok puszi!

Kép
anhel
 
 


Eszti tiszta szívemből gratulálok neked a "kicsi" fidhoz!!! Jó egészséget,sok sok tejcsit...............és minden elképzelhető jót nektek!!
Puszi :D :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!
megjöttem!!!!!!!!!!!
nagyon de nagyon jól éreztem magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de sajna csúnyán leégtem elől-hátúl mindenhol ......annak ellenére hogy a tiltott időbe nem tartózkodtam a napon és be is voltam kenve!!!!!!!!!!
most szenvedek kicsit...no meg még nagyon fáradt vagyok......tegnap éjfélre értem haza mert annyit késtek a vonatok!!!!!!!!!
plusz huzatot kapott a jobb szemem a vonaton....igaz ez a az én hibám mert nem tudok a seggemen űlni hanem az ablakba lógok..........:)

Barnika nagyon élvezte a vizet....ugy rugdosott ahogy a hullámok lökdösték a hasam......

Eszti nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!sok boldogságot nektek!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


ESZTY: ÉN IS SZERETNÉK GRATULÁLNI KISFIAD SZÜLETÉSÉHEZ!!!!! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT, ÉS SOK TEJCSIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudom, nem szoktam írni, de olvaslak ám B enneteket:) Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok:):):):) És természetesen jó nyaralást, a pocakosoknak meg kitartást ehez a nagyon durva meleghez:):):):)
bluebox
 
 


Bluebox hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Nitácska, üdv itthon :) örülök, hogy jól érezted magad, és Barnabásnak is tetszett a Balaton :D De azért vigyázz a bőrödre, meg a szemedre!!! Api hogy van?? Meggyógyult teljesen???

Morca!!! Ákosnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!

Most már kicsit jobb :) Kicsit lehűlt a levegő, és én úgy örülök neki!!! :)

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka: köszi Ákos nevében is.. :wink: 8) 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok! Eszty szülése valóban mesés volt! A születéstörténetet majd Ő maga leírja, de nálam csillagos ötöst kapott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fantasztikusan, mosolyogva vajúdott és szült, le a kalappal előtte. Dani szőke, egészséges, és csodaszép!
bábaildi
 
 


Miért írtam Krisztiánt...? Bocsánat, Dani természetesen! De nézzétek el nekem, hogy összekevertem, annyira belelkesedtem, ahogy' megláttam a nagy hírt! :)

Nagyon várjuk a születéstörténetet!
És kérjük, hogy Eszty küldjön nekünk abból a csodás képességéből, amivel ilyen szép és vidám szülése volt! Én legalábbis, ha aktuális lesz, mindenképpen szeretnék kuncsorogni nála. :) :) :)

Ákosnak pedig nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :)
És persze várjuk a fotókat a buliról!

Kép
anhel
 
 


Anhel-Ildi nem tévedtél, a második neve Krisztián, az maradt az agyadban.
Hááát lányok, megint eltelt egy év, itt a nyaralás ideje. Holnap-holnapután még benézek a fórumra, de azután már készülődök, nem lesz időm benézni hozzátok, mert még 2 szülésindításom is lesz a héten, szombaton hajnalban pedig irány a Balaton, utána Szálka, ha minden rendben lesz, nem ver el a jég, vagy nem betegszünk meg (már miért tennénk?), akkor legközelebb aug. 15-e táján jövünk Pestre. Ha valaki még valamit meg szeretne kérdezni, beszélni, írni: 2 napja van rá. :lol: :lol: :lol: :lol:
Szívesen vok köztetek, de nagyon várom már az utazást..... :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Sziasztok!!!!
Ildi én annyit szeretnék még kérdezni hogy azért nyaralás alatt el tudlak érni ha eseteleg volna valami? :oops:

Morca Ákosnak Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!

Etelka api már nagyon jól van hála égnek!!!!semmi baja már!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Morca, milyen volt a buli? 8)
Eszty, várjuk a születéstörténetet, ha lehet :) és még mindig gratulálunk :) ehhez a nagyszerű hírhez!!!! :)
Nitácska, örülök, hogy Api meggyógyult :) akkor Máté is hazaköltözik? :) (vagy már otthon is van? :) )
Bábaildi, nagyon-nagyon jó pihenést kívánunk, és érezzétek jól Magatokat!!! :) :) :) :)

Mindenkinek szép napot!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Eszty Mindenkit puszil, nagyon jól vannak, amint tud jelentkezik.. :P :P

Bábaildi: nagyon jó nyaralást Nektek, pihenj sokat.. :P :P

Etelka: szuper volt a szülinapi buli.. :P nagyon élvezték a fiúk.. :P Ákos a tortáját sikeresen széttrancsírozta... :P :P majd hozok képeket is nemsokára.. :P :P :wink:

ja, és mindenkinek köszönöm a köszöntést Ákos nevében is.. 8) :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Nitácska: sms-t tudsz küldeni, de egy nap csak egyszer nézem meg a mobilt, mert a partra nem viszem le. Aug. 5-6 körül megyünk Szálkára, ami a dombok között van, tavaly egyáltalán nem volt térerő, ott nem tudsz elérni.
De hát mi lenne????? Most már csak növeszd ezt a kislegényt, ne hízzál sokat, és ne égesd le a bőrödet többször!!!!! Amikor hazajövünk, rögtön jelkezek itt a babaneten.
Vigyázzatok magatokra, Esztyt és fiókáját még holnap reggel megpuszilgatom, mielőtt szélnek eresztik őket. Lesz egy kismamám, aki holnap szül, aztán pénteken is egy, marad a szerda -csütörtök a készülődésre. Holnap azért még jövök. Sziasztok!!!!
bábaildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?