Új privát üzeneted érkezett!

Dina, nem kell időpontot kérnünk, valószínű hétfőn vagy kedden megyünk először.
vayacon
 
 


Sziasztok csajok!

Bumi, én is drukkolok, hogy indulhasson a lombik! :wink:

Ilyenis, neked meg a kiskatonák jó eredményéhez! :D

Dina, a prolaktin szint ha nem nagy eltérés simán kezelhető. A kolléganőmnek egyszercsak elkezdett folyni a melléből a tej...pedig nem volt terhes. Majd kiderült, hogy neki is ez volt magas. kapott rá bogyót és pikk-pakk terhes lett :wink:

Mindenkinek köszi a holnapi drukkot, majd megírom mit mondtak.

Közben megint kaptam egy jó tippet... Az egyik rokonunk 3 hónapja szült és a terhestornán megismert egy lányt. Akivel azóta is együt babakocsiznak. Valamiért csak most jött elő, hogy kinek hogy sikerült a baba. Ez a lány pedig azt mesélte, hogy már évek óta próbálkoztak és az lett a vége, hogy nagyon összezavarodott az ő hormonháztartása a sok kezeléstől. Ekkor ajánlotta neki a dokija ezt:
http://www.termalfurdo.net/index.php?p=egy_furdo&fid=87
A nőgyógyászati részlegen, ugyanis meddőségi kezelést csinálnak mindenféle fürdőkkel, pakolásokkal és masszázsokkal. Csak nőgyógyászati beutalóval lehet bejutni. A lány egy hétig volt itt és azt mondta, nagyon kicseréltnek érezte magát utána. Gondolom a folytatást már mindenki kitalálta :D A második hónapban a kezelés után kisamam lett :lol: Őt tologatja mostanában :D

Én megpróbálok bejutni ide, holnap meg fogom kérdezni Fülöp dokitól mit gondol erről.

Mindenkinek szép estét!
T
tapedli
 
 


Sziasztok!

csak gyorsan beköszönök, mert még millió dolgom van. Szerdán meg megyünk Zamárdiba, és ott nem lesz netem. Nem is bánom. Ilyenkor még telót is csak este szoktam hordani, hogy zavartalan legyen a nyaralás. Ha addig nem jönnék, akkor jó babásodást mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

 
 

Bumi jó nyaralást pihenj sokat és hagyd is otthon azt a fránya telefont. te is megérdemelsz pár nap nyugalmat
vayacon
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a Balcsiról,csuda jól sikerült a nyaralás,teljesen kikapcsolódtunk,feltöltődtünk.
Bumi,
nektek is hasonlókat kívánok!Az idő szuper lesz a héten!

Reggel voltunk a klinikán konzultáción.Egy kedves fiatal orvos foglalkozott velünk,miután kitöltöttünk egy hoszzú kérdőívet.
Jól kikérdezett minket,majd tőlem vett kenetet,megvizsgált kézzel és ultrahanggal,mindent rendben talált.
Köv.ciklusban(ha lesz ilyen :lol: ),megyek újabb hormonvizsgálatra,4 vérvétel lesz.
A férjemet meg elküldte az urológiai klinikára,andrológiai vizsgálat+spermanézés lesz,utána a női klinikán újabb spermavizsgálat.Egyelőre ezek a teendőink.

Néha leszek,néha nem,megyek ide-oda a nyáron,dolgozni is,meg családi látogatásra,mindenkinek szép napokat és hajrá!
Vendég
 


Szia Zsó!

Nagyon kafi, hogy ilyen jó volt a Balcsin Nektek, legyen a nyaratok ilyen szép végig! Örülök, hogy a doki is szimpi volt! Remélem, nem lesz szükség arra sok vérvételre :wink:

Bumi,
jó nyaralást Nektek is! :D

...mi megjöttünk Fülöp dokitól. Minden eredményünk tökéletes!!! :lol: :lol: Nagyon örülünk! Azt mondta, olyan szép magas a progeszteronom a 21. napi vérvételen, hogy tökéletes! :D Minden hormonértékünk szupi! Mivel nemsoká mi is nyaralunk és még javasolt egy hematológiai tesztet, aminek az eredménye úgyis egy hónap, ezért az első inszem szeptemberben lesz. Addig lazulás, nyaralás. :D

Viszont utána elmentünk a természetgyógyászhhoz is, aki azt mondta a férjemnek, nem megy 100%-on az "aranyvesszeje" :lol:
Adott rá egy bogyót, ami két hét alatt már eredményt produkál. De valószínű, hogy egy hónapig szednie kell. Szóval az inszemre az is tökéletes lesz :D

Vayacon,
a hasfájással mindenképp visszamész Fülöphöz gondolom. Írj mindenképp, hogy mit mondott. De szerintem nem lesz semmi bibi. A természetgyógyászt meg tényleg nagyon jó lesz ha felkeresitek. Meglátod milyen sokat "kaptok" majd tőle. Azt fogod érezni, hogy arrébb tudnád tenni a világot :wink:

T
tapedli
 
 


..ja és a lényeg, mivel nincs semmi bibi nálam, így nem kaptam beutalót sem Parádfürdőre.
tapedli
 
 


Tapedli
hát ez szuper, hogy jók az eredményeid! megírnád létszi, hogy mennyi volt a prolaktinszinted a 21.napon? és még a beutalód is megvan! szerintem te hamarosan pocaklakót kapsz!

Zsó,
drukkolok, hogy ne legyen szükség a vérvételekre! :wink:

Bumi,
jó pihenést!
dina34
 
 


Vayacon,
hogy vagy? fájdalmak már enyhültek?
dina34
 
 


Sziasztok!

Voltunk a természetgyógyásznál. :lol: Hát érdekeseket mondott, volt egy-két nagyon találó megjegyzése. A lényeg, hogy nekem nagyon kicsi az energiaszintem, és felsorolt vagy hat dolgot, ami rosszul működik, ha jól emlékszem epe máj stb. Szerinte emiatt vannak a görcseim. Pszichés okokat is emlegetett, ami miatt nem jött össze eddig a baba.

A férjemnél csak szervi okokat emlitett néhány helyen nála is kicsi az energiaszint. Adott nekünk készítményeket, meg homeopátiás szereket is felírt. Elvileg két hónap múlva kell visszamennünk, de azt mondta jövő héten azért elmehetnénk még egy biorezonanciás kezelésre.

Hát meglátjuk, mi sül ki ebből, picikét szkeptikusak vagyunk. Bár főleg a férjem, ő nagyon földhözragadt ilyen tekintetben. Én meg szeretnék hinni, csak eddig nem voltak jó tapasztalataim a természetgyógyászokkal. De most elhatároztam hogy ezt végigcsinálom.

Tapi egy kérdés: ha megyünk kezelésre, az ugye nyolcezer lesz? Mert ez az első alkalom elég húzós volt, de ha már csak ennyit ki kell fizetni az még belefér.

Dina köszi a kérdést, már nem fáj egyáltalán. De mindig csak egy-két napig fáj a mensi alatt.

Még nem tudom, vissza megyek-e a Fülöp dokihoz, szerintem nagyon ő sem tudnak mit mondani arra hogy még mindig fáj. Az endónál ugyanis sok esetben megmarad műtét után is a fájdalom, és azt nem nagyon tudják, hogy miért. (gondolom érzékenyebbé válik az a terület)
vayacon
 
 


Dina,

nem kaptuk meg az eredményeket és számot sem mondott. Azt mondta, nagyon szép magasra fölment a progeszteronom. Felsorolta, hogy az a hormon ami az agyalapi mirigyben kell a nemzéshez az is szuper, és hogy a petefészkeim is tök jól működnek. A férfi nemi hormonomat szintén azt mondta az is tökéletes és a pajzsmirigy funkcióm is. De előszedtem a lombikos leleteim, amin rajta vannak az akkori értékeim még a lombik megkezdése előttről, 3. napi cn. Ott a prolaktin nekem 390 mlU/L volt és a határérték 25-től 629-ig jó. Itt viszont azt tudom, hogy nézni kell a mértékegységet, mert van olyan labor ahol másban nézik a vérösszetevőket. Sajna azt már nem fénymásolták le nekem, ezek később hogyan alakultak a 21. napon. Bár mivel kaptam a hormonokat, az nem is hiszem, hogy olyan nagyon normális eredmény lehetett.

Vayacon,
hát ez nagyon szuper! :D A további biorezonancia kezelések már nem olyan nagy összegek. 8.000 szokott lenni, bár most elbizonytalanodtam, mert tegnap a férjemmel mi is voltunk és 9-et kért :shock: Bár igaz, hogy adott egy bogyót is. Akkor szerintem 8.000. Nagyon érdekes, de ebben nem kell hinni...anélkül is hatásos :wink: Remélem nagyon hamar helyreáll minden energiapályátok és jöhet a bébi :D
tapedli
 
 


Tapedli,
köszi. azt nemis tudtam hogy te már lombikoztál. mikor voltál?
dina34
 
 


Sziasztok!

Tapi,
nagyon örülök, hogy ennyire megnyugtatóakat mondott a doki! Innéttől szerintem türelem kérdése csak, és valami történni fog... (Pláne, hogy természetgyógyászos oldalról is megtámogatjátok a folyamatokat. A hematológiai vizsgálat mire kell?

Vayacon,
az is tök jó, hogy a természetgyógyász látja, hogy Nálatok milyen energiakutyafülével lehet a bibi, és adott is rá szereket! Szuper, hogy elindult valami, és főleg az a jó benne, hogy szerintem is akkor is hat, ha nem értjük vagy nem hisszük, hogy valami történik.

Ha ma nekünk azt válaszolja az andrológus, hogy nem javult a helyzet, akkor én is természetgyógyász irányába tervezek lépni. Meglátjuk. Nekem mondjuk továbbra is kérdésem, hogy nálam minden oké-e (csak hormonszint-nézés és HSG volt). Ezek okék voltak, mást meg nem kért a doki. Majd sz inszem kapcsán erről még beszélnem kell vele.

Zsó, üdv újra itt, jó, hogy nyaraltál, és az is, hogy visszajöttél:)
ilyenisvagyok
 
 


Lányok, szerintetek mit csináljak? Nemrég értünk haza az andrológustól. 3 hónap proxeed-szedés után a motilitás nőtt 30%-ra (eddig emlékeim szerint max 18 % volt), ebből gyors progresszív 20% (ami eddig max 5 % volt, de volt már 0 is). Csakhogy most meg az összmennyiség lett kisebb:eddig egyszer kb. 15 millió sejt volt egy mililiterben, aztán 41 millió, most viszont csak 6,6 millió.

Az andrológus szerint (akit eddig is félig süsünek tartottam) ez az eredmény még inszemre sem alkalmas. Én meg tökre nem így látom: azt gondolom, hogy a mennyiség mindig is változó volt, én a 6,6 millión nem sokkolom magam, nekem az a lényeg, hogy a motilitás javult. Nekem ez volt a célom a proxeed szedésével, és ez teljesült. Az inszemnél úgysem lehet előre tudni, hogy akkor és ott milyen anyag fog kijönni a páromból. Lehet, hogy sok lesz, lehet, hogy kevés. A motilitás viszont fontos lesz. Nekünk végülis 1 db jól mozgó, fürge sejtecskére van szükségünk, nem?

Anno a nőgyógyászom azt mondta, hogy ha elérnénk azt, hogy 40 % mozog, és abból 20 % gyors progresszív, akkor otthon is próbálkozhatnánk, én kapnék peteérést serkentő gyógyszert, és szerinte lenne esély. Ez az arány majdnem megvan, csakhogy most a mennyiség hibádzik. (Mondjuk ez az andrológus meg már a régebbi eredménnyel, ami a dokim szerint nagyon jó lett volna inszemre, azzal is egyből lombikra akart küldeni minket.)

Szóval arra gondoltam, hogy jó 1 hónap múlva csináltatnánk még egyet, és azzal elmennék a nőgyógyászomhoz (aki valóban specialista, az andrológus meg szerintem egy kicsit hülyécske). Ha ő azt mondja, hogy nincs értelme az inszemnek, akkor le tudok mondani róla, és már megyünk is örökbefogadni, de most úgy érzem, hogy ez az andrológus doki (aki egyébként a múltkor az egekig dícsérte a proxeed-ot, most meg azt mondta, hogy nagy eltéréseknél ezek a szerek nem használnak) összevissza beszél.

Vagy menjek már most a dokimhoz (ami persze nem olcsó)? Nem tudom, mert az meg tökre bennem van, hogy egy spermiogram semmit nem mond, min. 2 kell, de inkább 3, úgyhogy talán jobb lenne, ha várnék kicsit, és már 2 olyan eredményt tudnék vinni neki, amit már proxeed-dal csináltunk.

Szerintetek?

Köszi, ha megírjátok, hogy mit gondoltok. Azt is nyugodtan írjátok meg, ha úgy látjátok, hogy én dugom homokba a fejem, és mást kéne gondolnom!
ilyenisvagyok
 
 


Ilyenis, ha nem akarsz lombikot, akkor érdemes még kivárni és majd egy újabb spermiogrammot csináltatni. De szerintem azt is megmondhatod hogy te inszemet akarsz meg kell hogy csinálják. Úgy látom hasonló cipőben járunk, az én páromnak is nagyon változóak az eredményei. És nálunk is ez volt, hogy amikor végre megfelelő 23 milliós lett akkor meg a mozgékonysággal volt a baj.

Ha meg nem bízol a dokidban mindenképp menj máshoz mert a bizalom nagyon fontos. Amúgy 6,6 milliónál tényleg elég kevés az esélye az inszemnek, van aki 10 millió alatt nem csinál. Igaz Fülöp doki meg azt mondta hogy nemrég egy 5 milliós eredménnyel sikerült valakinek az inszem.

Szóval vannak nagy rejtélyek ebben a babacsinálásban..

Megrendeltem magamnak a homeopátiás szereket nem vót ócsó :oops: három féle is kellett a sok bajomra. Tegnap este ki is akadtam ezen hogy mennyi mindent felsorolt a doki de úgy érzem csomó mindenben igaza van. Talán épp ezért zaklatott fel. No mindegy remélem jó úton járunk és segít majd a babásodásban.

Legkésőbb ősszel szeretnék sok-sok pozitív tesztet látni az oldalon. :wink:
vayacon
 
 


Sziasztok lányok!

Ilyenis,
megértem a kétségeidet. De az biztos, hogy nem mindegy mennyi az a mennyiség aminek a 20 vagy 40 vagy bármennyi százalékáról beszélünk. Tudom, hogy ez most így durván hangzik :( Amikor a lombikunk volt a férjemnek 9 milliója volt amiből 87% volt progresszív gyors és minket nem engedtek inszemezni :(
Az viszont biztos, hogy ez most egy pillanatnyi eredmény, egyáltalán nem számít semmit. Ha egy hónap múlva (amikor remélhetőleg nem lesz 40 fok) megismétlik, lehet, hogy teljesen normális értékek jönnek ki. Ezek a bogyók kb. 3 hónap után fejtik ki a hatásukat, azt mindenképp érdemes megvárni. A természetgyógyász is 3 hónapig szedette a férjemmel a cseppeket.
Szerintem kicsit most szusszanjatok és nyár végén nézessetek megint mintát. :?

Vayacon,
amikor nekem először elmondta a doki, hogy mennyi bajom van és milyen leki dolgok állnak ezek hátterében, alig bírtam visszatartani a könnyeimet. Én is arra gondoltam akkor, hogy ez most szíven ütött, ezért valószínű igaz. :D Nagyon-nagyon drukkolok, hogy mielőbb eredményes legyen a kezelés! :wink:

Szép estét! :)
T
tapedli
 
 


Ilyenis,
én is így hallottam,mint ahogy a Lányok írják:ez kevésnek tűnik az inszemhez.Viszont hadd meséljem el,miről beszélgettem a klinikán a dokival,mivel te is a hormonkezeléstől ódzkodsz,ha jól emlékszem.

Szóval említette,hogy esetleg sor kerülhet rá,hogy stimuláló szereket kapjak pl.egy inszem esetén,és ehhez kell egy papír az omkológusomtól,hogy hozzájárul ehhez illetve a terhességemhez.
Mondtam,hogy rendben,hozok papírt,de nekem azt mondta az onkológusom,hogy terhes lehetek,de hormont nem kaphatok.Erre azt mondta a doki,hogy nem biztos,hogy ennyire kell félni a hormonoktól,maga a terhesség sokkal húzósabb,hiszen vagy ezerszeresére nő a hormonok mennyisége,míg egy stimuláció esetén pár napig szedek egy gyógyszert,ami utána 2 nap alatt kiürül.Ez elgondolkodtató,lehet,hogy nem eszik olyan forrón a kását,és nem kell annyira félni a hormonoktól?
Gondolkozz el rajta,beszélj egy dokival,hátha kedvet kapsz egy kis lombikprogramhoz :roll:
Vendég
 


Köszönöm mindenkinek az őszinte véleményét, tapasztalatait. Még ha jobb híreket reméltem is, jó volt az őszinte válaszokat olvasni.

Utánaszámoltam, végignéztem az összes eddigi eredményünket, felszoroztam a milliókat a mililiterek számával, leosztottam a százalékokkal, és az jött ki, hogy összességében még soha nem volt annyi gyors progresszív sejtünk mint most!!!

Ugyanis akkor, amikor a nőgyógyászom az inszem mellett tette le a voksát, akkor ugyan 40,5 millió sejt volt egy mililiterben, de csak 2,5 ml ondó volt. Most meg a mennyiség sok, a sejtszám kicsi, szóval ugyanott vagyunk, sőt, mivel a motilitás jobb, valójában szerintem jobbak az esélyeink. Matematikailag nézve levezethető, hogy most van a legtöbb gyors progresszív sejtünk. Persze tudom, ez biológia, nem matematika:)

Mindegy, próbálok abban hinni, hogy ez most egy egyszeri rosszabb mennyiségi, és egy fenntarthatóan jó mozgékonysági eredmény volt, aztán majd meglátjuk... Nyár végén beszélek majd a saját dokimmal, őbenne maximálisan megbízom, addig meg lenyomozom kicsit ezt az andrológust, mert továbbra sem vagyok meggyőződve arról, hogy valóban kompetens. Kb. 30 másodperc alatt rúgott ki bennünket, úgy, hogy ebben benne volt az is, hogy behozatta az eredményünket az asszisztenssel, és megnézte. Úgy tűnik, számára nagyjából csak a lombik létezik - amikor mondtam neki, hogy én azt nem szeretnék, akkor egyébként visszatáncolt, és mondta, hogy jó, akkor várjunk picit, és inszem.

Hát várni, azt már gyakorlok egy ideje, remélhetőleg most is menni fog...
ilyenisvagyok
 
 


Ilyenis,
priviben megírod,ki ez az andrológus?
Nagyon drukkolok,hogy a lehető legegyszerübben és legjobban alakuljanak a dolgaitok!
Vendég
 


Ilyenis,
a párom eredeményei a köv.voltak, és az andrológus azt írta a papírra, hogy az inszemináció megprópálható, az értékek az alsó határon vannak, egyébként pedig IVF/ICSI jöhet szóba. az adatok: 28 millió, ebböl 3 ml az ondó és 30% progresszíven gyors. és kb.ugyanilyen eredményekkel a forgácsban voltam inszemen, de persze sikertelenül. úgyhogy én most már a lombik mellett döntöttem.
ha a motilitás jobb lett, akkor szerintem nöttek az esélyek, talán még természetes úton is. mert ahogy te is mondod, elegendö egy gyorsan mozgó sejtecske!
dina34
 
 


Köszi, Dina a konkrét értékeket. Újra bizakodóra váltottam:)
ilyenisvagyok
 
 


Sziasztok,

én egyszer valahol azt olvastam, hogy ha a válogatás és mindenféle tisztogatás után marad 1 millió jól mozgó,a z már az inszemhez elég. Ja és ne felejtsük el, hogy itt volt korábban olyan lány, akinek a férjénél 1 db (!) élő sejtet találtak a mintában és alig pár hónappal később kismama lett :wink:

...szóval a remény hal meg utoljára :D

Egyébként én csomószor mondtam a férjemnek a régi rossz eredménye után, hogy nekem úgyis Ő a legnagyobb bika :D És nagyon férfiasnak tartom Őt. Nem tudom ez neki segített-e mentálisan, de ki tudja...az ilyesmi pénzbe nem kerül :wink:
Aztán ahogy meg is írtam, a szupi eredménye megünneplésére csináltattam neki egy pólót, amin egy bika van és persze a csudi erdménye :D
tapedli
 
 


...még valamit meg akartam írni. Nekem megint bőgőmasina időszakom kezdődik :? Ma kocsival mentem egy megbeszélésre és a fel-lehajtók rettenetes kusza rendszerében úgy elrontottam az utat, hogy eltévedtem :shock: Hisztérikus rohamot kaptam a kocsiban, mert már látható volt, hogy elkésem. Fölhívtam a férjem és bőgve mondtam mi a baj, de szerencsére telefonon keresztül elnavigált a célig. Utálom az ipari parokokat!!! :evil:
Viszont ez a kis bőgés nekem olyan jól esett! :lol: Szerencsére nem is késtem el végül, még a könnyeim nyomait is maradt időm eltüntetni...Egyébként szerintem a meleg miatt volt az egész...rekkenő a hőség. :?
tapedli
 
 


Ilyenis,
a 3 millió az volt, amit visszakaptam az inszemkor, ezt elfelejtettem írni, Tapedlit olvasva jöttem erre rá, amikor a tisztogatásról írt.

Tapedli,
remélem most már nevetve írtad le ezt a mai bögömasina esetedet. én jót mulattam rajta, ugyanis elképzeltelek, ahogy ülsz kétségbeesve a kocsidban. remélem, nem baj! :?
igazából nemis tudom, hogy nézel ki, szerintem félhosszú barnás gesztenyés színü hajad van. eltaláltam?
dina34
 
 


Dina, Tapi, köszönöm. Ha jól számolok, akkor a mostani vizsgálatban összességében 5 millió felett volt a gyors progresszív sejtek száma, úgyhogy akkor van remény. Meg ha nincs is, akkor is csinálok:)
Tapi, jót mosolyogtam az írásodon, jót tesz az ilyesmi, úgyhogy bömbölj csak nyugodtan bármilyen hülyeségen:)
Én asszem még a félhosszúnál is rövidebb hajat tippeltem Neked - melyik tipp áll közelebb a valósághoz?



:)
ilyenisvagyok
 
 


Sziasztok!

A hajam a vállamra rálóg kissé, de az a fajta, amit félhosszúnak hívnak :D Egyenes, sötétbarna, ahogy a szemem is.

...de mostmár nektek is be kell számolnotok a külsőtökről :lol:
Dina, téged egyenes, félhosszú szőkésbarnának gondollak, szürke szemekkel. :D Ilyenis, nekes is ilyesmi színű hajat képzelek, de rövid sportosat. A szemeid valószínűleg kékek, talán világosbarnák. :D
Na most akkor nyilatkozzatok az igazságról :D
tapedli
 
 


Tapedli,
a hajam egyenes, félhosszúnál kicsit hosszabb, középbarna (de a világosbarnára hajazok, a fodrászcsaj már tud róla) és a szemem szürkéskék! úgyhogy Tapedi 8 pontot adok neked!
dina34
 
 


Hát Tapedli, a hajam hosszú és sötétbarna, a szemem szintén. Mármint szintén sötétbarna:) De a sportosságban van valami: szinte soha nem hordom a hajam kibontva, csak összekötve, feltűzve stb:)

Vigasztalásul elárulom, hogy én is szőkésbarnának tippeltelek Téged, úgyhogy egyikünk sem járt túl közel az igazsághoz...
ilyenisvagyok
 
 


ilyenis, akkor téged jól mellétrafáltalak :D
Dina viszont közel volt :wink:

...egyszer ha már mind megszültük 1 vagy 2 gyermekünket találkozhatnánk személyesen. Akkor majd jót nevetünk a mostani gondjainkon...remélem! :wink:
tapedli
 
 


Csajok! Még mindig nem lettem beteg pedig már rég kellett volna! :( :cry: Szerintetek?
horváth beáta
 
 


Á,Bea!végre!Épp hiányolni akartalak!

Mennyire rég?Hát lehet,hogy kicsit megbolondult a szervezeted,de azért a helyedben lőnék egy tesztet,sose lehet tudni...
Vendég
 


Bea,

szerintem is tesztelj egyet...hátha :D Egyébként mi a haditerv nálatok fagyibabák ügyében? Mikorra beszéltétek meg a fagyibabás beültit?

Zsó,
nálatok most hogy is vannak a folyamatok? Bocsánat, de valahogy nem emlékszem :oops:
tapedli
 
 


Tapedli,
semmi gond :wink: .Hétfőn voltunk az I.Női Klinika meddőségijén.Jól kikérdeztek,aztán kaptam beutalót vérvételekre.4 db vérvétel lesz a köv.ciklusban,amely vsz holnap vagy kedden fog kezdődni.Hajnalban teszteltem egyet,
tehát biztosan.Már jót sírtam a misén,jólesett.
A férjemet pedig megvizsgálja egy andrológus az urológiai klinikán,mintát is visz,utána pedig a női klinikán helyben ad le mintát.De ez a része csak szeptemberre várható,mert az urológián felújítás van.Nem is bánom,most túl jól vagyunk ahhoz,hogy megint számolgassunk,hogy mikor kötelező és mikor tilos együtt lenni...

Azért az érdekesség kedvéért elmesélem,hogy milyen lesz a hormonvizsgálat.
Az első a 3.napon,mint lenni szokott.Utána vennem kell DEI-OVU LH-tesztet,és a pozitívvá válás 5.,7.,és 9.napján kell menni.Ha nem működne a tesztelés,akkor a ciklus 19.,21.,23.napján.Még valami izét is beadnak vénásan a 3.vérvételnél,ún.metocroplamide-ot,nézik,hogy megugrik-e tőle a prolaktinszint.Tök fura,ilyanről még nem is hallottam.

Bea,teszt?
Vendég
 


Tapedli,
a találkozás szuper lenne. remélem összejön mindegyikünknek a baba mihamarabb!

Zsó,
a metocroplamideröl még én sem hallottam. én a héten megyek a 21.napomon a prolaktinszintre. hát kíváncsi vagyok.

Bea,
mi újság?
dina34
 
 


Sziasztok lányok!

Ma kicsit mérges lettem a temészetgyogyi bácsira mert elküldött minket Budára a férjem gyógyszeréért és kiderült hogy a szer nincs is Magyarországon törzskönyvezve. :evil: Na mindegy mindent ő sem tudhat most megrendeltem a gyártó cégtől. (csak ha ezt tudom akkor egyszerre rendelem meg az én gyógyszereimmel mivel akkor egyszer kell postaköltséget fizetni)

Van valaki köztetek aki szokott méhnyakváladékot vizsgálni? Mert képzeljétek nekem mostanában tök jól látszik, el is határoztam hogy fogok LH tesztet is nézni hátha pontosabban be tudjuk lőni az ovulációt. Van valakinek tapasztalat ilyenekben?

Ez a fórumtali jó ötlet, lehet kéne táblázatot csinálnunk, hogy könnyebben el tudjuk egymást érni később. Ha gondoljátok én összeállítom és mailben elküldözgetem mindenkinek. Persze csak ha van rá igény.

Na most megyek melózni holnap reggel meg megyek vissza a dokibácsihoz egy biorezonanciás kezelésre.

Írjatok kivel mi újság. Bea mi van veled azóta Piri? Én is úgy hallottam amúgy hogy megkavarhatja a lombik a ciklust.
vayacon
 
 


Á nem tesztelek,érzem én hogy megjön csak eléggé húzódik.Most kezdeget megjönni, de még csak kevés barnás.Hát már ma a 38. nap. ( 30-34 re szokott megjönni ) Mikor annyira várja az ember akkor késik! :) Mihelyst beteg leszek akkor kell mennem Tapolcára, felirnak méhnyálkahártyanövelőt.Aztán meglátjuk mi ujság a fagyibabákkal.

Amúgy kivel mi ujság?Mostanába kevesebbet vagyok a gépnél.Lilla hogy vagy,bírod a kánikulát?Nincs uj fotód? :)
horváth beáta
 
 


Sziasztok,

Bea, akkor hamarosan helyükre kerülhetnek a most még fagyoskodók. Szorítok, hogy januárban már veled korcsolyázhassanak, és mindenki megcsodálja, milyen jó helyük van a pocidban:)

Zsó,
én sem hallttam még ilyen bonyolult vérvételről, de nekem tetszik. Tök jó, hogy a teszttel kontrollálod a folyamatokat, és akkor fogják levenni a vért, amikor tényleg mond majd valamit az eredmény.

Tapi,
oké, szülés után randizzunk, de csak ha már mindenki ott fog tartani:)

Vayacon,
én szoktam nyákot nézni. A fogamzásra a legtermékenyebb típusú nyák megjelenésétől a legnagyobb az esély (tehát utólag derül ki, hogy melyik az a nap:) Ezért én az ilyen legtermékenyebb típusú nyákos napok mindegyikén próbálkoznék. Hogy kinek mi a legtermékenyebb, az persze változó: nekem vagy tojásfehérjeszerű, átlátszó és hosszú (8-10 cm-es) szállá nyújtható, vagy pedig teljesen vízszerű, átlátszó, folyós, nagyon nedves érzetű.
Olyan is van viszont, amikor a tojásfehérje megáll ott, hogy 3-4 centire nyújtható, és annál nem is lesz már termékenyebb, tehát abban a hónapban az a csúcs, az jelzi az ovulációt.

A legtermékenyebb időszak olvasmányemlékeim szerint a legtermékenyebb típusú nyák megjelenésének utolsó napjától az első megemelkedett hőmérséklet napjáig bezárólag van. (Tehát aznap még tart.)
Én most ebben a hónapban pihentetem egyébként kicsit az önmegfigyelést, mert az eredmény nálam sokszor nem volt egyértelmű (pedig én jártam ilyen tanfolyamra is), az LH-teszttel meg szintén nem fedte egymást, úgyhogy kicsit belefáradtam. Pedig valóban meg lehet vele sokszorozni a fogamzás valószínűségét.

Csajok, én most egy kis időre elköszönök. Nagyon sok a munkám mostanában, és sokat fogunk utazni is (esküvők, kiküldetések, család meglátogatása, konferencia stb.), ezért szerintem kb. egy hónapig nem jövök. Mivel most az önmegfigyelést is hagyom, szeretném egy hónapra letenni ezt a gyerektémát, és ez csak úgy megy, ha ráveszem magam, hogy Titeket se olvassalak. Kívánom mindnyájatoknak, hogy mire augusztus 20. után visszajövök, sok szép tesztet mutogathassatok. És attól, hogy nem leszek itt, folyamatosan fogok Rátok gondolni / szorítani Nektek / imádkozni értetek (nem kívánt rész törlendő:)

Sok szép sejtet Nektek:)
Ilyenis
ilyenisvagyok
 
 


Ilyenis,
jó uzakat,programokat és kívánom,hogy tényleg felejtsd el az egész témát!Nekem is ez tenne jót...

Vayacon,
én is nézek nyákot,illetve,ha akarom,ha nem,észlelem.Néhány napig nekem is tojásfehérje-szerű.Először kocsonyásabb,a végén már nem is látszik,csak nagyon csúszós.Aztán jön a középfájdalom.Másnapra eltűnik az egész.Kíváncsi vagyok,most,hogy LH tesztet kell használnom,mennyire fogja fedni egymást a kettő.
Vendég
 


Bea,
hát,ha már így jövöget,jöjjön meg hamar aztán irány Tapolca,éljenek a fagyibabák!
Vendég
 


Sziasztok!

én most kicsit utánaolvasgattam egy könyvben ebben a nyák témának és én úgy vettem ki, hogy ez a nyák végül is jelzi az ovuláció közeledtét, ha meg az lh teszt pozitiv onnantól 24-48 óra az ovuláció. tehát ezek szerint a kettőnek nem fednie hanem követnie kell egymást nem? vagy rosszul értelmezem?

néha én is legszivesebben letenném a baba témát de aztán mindig jönnek a pozitivabb napok és akkor nem tudok másra gondolni csak hogy hamarosan sikerülnie kell. nekem épp most vannak a nyákos napok innen az optimizmus :lol: és most mi is azt a koncepciót követjük néhány hónapig hogy ezeken a napokon minden nap

amúgy érdekes módon én csak az utóbbi időben vettem észre feltűnően a nyákot valamelyik vitamin miatt lehet

Bea nagyon szorítok ám a fagyibabáidnak :lol:
vayacon
 
 


Vayacon,
azt hiszem,ez személyenként változó.Általában az utolsó nyákos nap utáni napon,esetleg mégegy nappal van ovuláció.Tehát az lh teszt pozitívsága egybeeshet az utolsó nyákos nappal.Majd beszámolok,nekem hogy volt,most fogok először lh tesztet használni.

Viszont a mindennaposságnál lehet,hogy szerencsésebb 2 naponta,mert állítólag kell egy kis idő,hogy a sperma újratöltődjön spermiumokkal,főleg,ahol számbeli gondok vannak...

A nyákos napokon én is hegyeket tudnék mozgatni,olyan lendületes és optimista vagyok :lol:
Vendég
 


Jaj csajok még mindig semmi! :( Már igen idegesít!Egyszerűen nem akar megjönni.A hüvelyem kicsit véres aztán ennyi.Meg se fog jönni rendesen vagy mi?Hogy menjek igy Tapolcára?Volt már valakinek így? :oops: Mit tanácsoltok?
horváth beáta
 
 


Bea,szerintem csinálj egy tesztet most azonnal,és ha negatív,akkor várj még 1 napot.Ha nem bírod,hívd fel Tapolcát,de csakis Törökkel beszélj,semmi asszisztens!
Vendég
 


Hello csajszik! Sajnos gyorsan eltelt az 5 nap. Vége a nyaralásnak. :cry: Dejó volt nagyon.
Jah 2 napja késik és egyáltalán nem érzem, hogy meg akarna jönni. Azt hittem hogya meleg gyógyvíz majd meghozza hamarabb, erre.....Visszaolvasok, majd jelentkezem. Hűvösebb délutánt mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Kissedi,
üdv újra köztünk!Örülök,hogy jól nyaraltatok.Tesztelés nem jutott eszedbe?

Nekem megjött,úgyhogy csütörtök reggel megyek a klinikára 3.napi vérvételre.
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Ilyenis,
remélem egy naaaagy zebrával térsz vissza :D Mi is szorítunk addig is és gondolunk rád :wink:

Kiseddi,
szuper, hogy jól sikerült a nyaralás. Tesztecske? Szorítok, hátha a jól sikerült nyaralás mghozta a csodát végre! :D ++++++++++++

Zsó,
ez a vérvétel dolog nagyon izgalmasan hangzik. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye. Mi is megyünk a Honvéd Kórházba még valami vérfaktoros vérvételre, de az nem leszilyen bonyi :) Írd majd az eredményeket! Szorítok, hogy minden rendben legyen! :wink:

Dina,
mikor is lesz a 21. napi prolaktinszint nézős vérvétel? Remélem minden ok lesz! :)

Vayacon,
így már én is jártam a dokival. Na azóta oda szoktam telefonálni előtte...de sajnos a postaköltség így is kétszer lesz kiszámlázva :(
Mindenesetre ne idegeskedj, a szereke nagyon hatásosak! :wink:
Nyár dereka van, ami nekem korábban egy rémálom volt a pollenallergiáim miatt és egyetlen tünet nélkül élvezhetem a nyarat! Szóval kitartás, meglesz az eredmény!

Beus,
ez ténleg fura. Én is csak azt tudom javasolni, hogy teszt és telefon... Szorítok, hogy a teszt mutassa azt amit a legjobban kívánsz a világon! :D

Nálunk semmi esemény, munka, hőség, aztán munka és hőség... :roll:

Szép estét! :)
T
tapedli
 
 


Bumi? még mindig nyaralsz? :roll:
tapedli
 
 


Csajok!Reggel végre megjött 40.napra! Reggel mehetek is Tapolcára! :)

Szép napot mindenkinek!
horváth beáta
 
 


Bea,
ezer drukk!
Vendég
 


Tapedli,
21.napom holnap van. tehát reggel vért adok. :lol:

Bea,
:cry: pedig már azt hittem....
dina34
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: