Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Chanel! Infarktus?! Még most is kerülget, vigyáznom is kell, mert szívbeteg vagyok, az ilyen hírek ártanak nagyon. Igaz, a férjemhez képest még kezdő vagyok, mert ő szó szerint elsápadt, amikor otthon közöltem vele. Még a gyereket is ki kellett vennem a kezéből, mert féltem, hogy baj lesz. Nem tudok elképzelni még négy Alexát a hisztikkel, nem evéssel, pelenkázással. Iszonyú sokk! Még várom, hogy valaki közölje, hogy csak rossz álom, egy baba van, neki ver a szíve és minden OK vele.

Bea! Az IKEA még nincs kész (az Örsön), így szinte semmi nincs, csak kavarodás. Nem láttam kiírva, hogy mikor lesznek készen, de mostanában nem, mert még nagyon szét volt bombázva minden.

Gondolom, a három hónapos fejlődési ugrás mindenhol megvan, és azért esznek a babák többet. Meg a meleg miatt is lehet, mert nekik a folyadék is az anyatej. Ti bírjátok a meleget?

Kép
Kép
detty74
 
 


Gabinak nagy-nagy gratula a kis Lottihoz!!!!Sok boldogságot, jó egészséget!

Detty!
Padlót fogtam a 4 babától! Alalkuljanak úgy a dolgok, ahogy a legjobb Nektek!Szurkolok!
Halkan megjegyezném, hogy nem bánik Veled kesztyűs kézzel az élet! De Te nagyon erős vagy, csak így tovább!
Vigasztaljon, hogy mindenkitől azt hallani, nincs két egy forma gyerek. Hátha a kistesó/k jobban esznek.

Bea!
Még Ádám sem tud egyedül felülni.... Ülni tud, de felülni nem... Nem hiszem, hogy Vilinek kellene már.

Kép

Kép
ske
 
 


Detty!
Milyen volt mikor Alexától vért vettek? honnan veszik a kicsiknek?Ádámot is kell vinnem vérvételre és parázok tőle. valószínű vérszegények vagyunk. :(

Kép

Kép
ske
 
 

 
 

Ske!

Igen, én is úgy érzem, hogy szórakoznak velem az égiek. Remélem, élvezik, mert én nem annyira. Egyenlőre én csak annyit szeretnék, hogy legyen a négyből legalább egy életképes, egészséges. A többivel majd később foglalkozom.

Ha Ádám nem túl duci, akkor alapból a kézfején lévő vénából veszik a vért. Alexa ott (is) elég jó húsban van, ezért neki szúrták a könyök hajlatát is (feleslegesen és eredménytelenül) és a lábfejét is. Végül a lábfejéből sikerült levenni mindannyiszor, ja, és egyszer a csuklójából (belülről). Nem egy sétagalopp, de akármit is mondanak, maradj Ádámmal! Hihetetlen mennyit jelent nekik, hogy anyába tudnak kapaszkodni, és nem egy vadidegenbe. Én ugyan végigbőgtem mindhárom alkalmat, de nem bántam meg, hogy vele maradtam (pedig javasolták, hogy ne nézzem végig). Mikor mentek? Miből derült ki, hogy Ádám vérszegény?

Bea! Szerintem is nagyon nagyon korai, hogy Vili üljön. Ne erőltesd, mert felnőtt korában hátfájós lehet emiatt! Csak annyit szabad csinálni, hogy hanyatfekvésben fogd meg a kezeit (és ő is a te ujjad), és lassan húzd fel ülésbe. A lényeg, hogy ő tartsa a fejét, ne billenjen hátra. Ennyi. Ha megvan, lassan vissza és kész. 1-2-szer lehet csinálni egymás után, többet nem. És akár minden pelenkázáskor megismételni.

Kép
Kép
detty74
 
 


Köszi lányok..nem is akarom hogy felüljön.. :D csak Maszatmama mondta, hogy mindig fel akar ülni Kata...csak erre mondtam...nem eröltetek nála semmit..viszont azt a tornát, amit Detty irtál, azt néha szoktam vele csinálni...és szereti.

Akkor még várunk azzal az Ikeával...köszi :-)
beatrix161
 
 


Sziasztok!

Nagyon gyors leszek, mert nagyon éhes és nagyon fáradt vagyok.

Az égiek egyenlőre megkegyelmeztek, mert a mai UH-n már csak egy baba volt. Viszont a béta HCG-m iszonyú magas, pont a négyszerese a kor szerintinek, és nem tudják miért. Még nem tudják, hogy esetleg nincs-e méhen kívül még egy baba, mert ez magyarázhatná a dolgot, de a szimultán terhesség állítólag nagyon ritka. Most figyelni kell, hogy ha hirtelen nagyon fájna a hasam, és rosszul érezném magam, azonnal mentőt kell hívni.

A baba mérete a menstruáció szerintinek felel meg, napra pontosan, de sajnos a szíve még nem ver, ami a doki szerint még tök normális, mert még csak 5 hét 5 napos. Jövő hétfőn megyek vissza (sajnos most a magánba, remélem, nem az egész terhesgondozást - 7.000 Ft - kéri el), mert addigra már kell lennie szívverésnek is.

Szóval megnyugodtunk, bár az elején borzalmas volt. A vizsgálat előtt csak annyit mondott, hogy úgy néz ki, többen vannak odabent, mint mi itt kint. Erre rákérdeztem, hogy mi ketten, vagy a férjemet és Alexát is beleértve, akik kint vártak. Erre a válasz: ha őket is belevesszük, akkor pont egálban vannak. Ezt még a béta HCG miatt mondta.
Így nem maradt más, várni kell hétfőig és az Utrogesztánt folytatni kell.

Na, megyek kajálni, mert már fáj a gyomrom.

Kép
Kép
detty74
 
 


Detty!
Örülök, hogy alakulnak a dolgok. Remélem, nincs méhen kívül még egy baba!
Jövő héten pedig már biztosan hallani fogod a pici szivecskéjét!

Ádám:
sápadt nagyon és állandóan karikás a szeme, az étvágya sem az igazi.
A terhesség alatt és után is kevés volt a vasam és mivel a vasnak fontos szerepe van az agy fejlődésében, nem találgat a doki, megnézeti.

Kép

Kép
ske
 
 


Sziasztok!

Detti, akkor egy kicsit megkönnyebbültél gondolom!
A porontyon pont ma olvastam egy cikket, amiben a magas béta HCG szintről is volt szó, olvasd el!! A címe borzalmas, de minden jó, ha a vége jó!

http://velvet.hu/poronty/2009/07/14/kis ... o_embriot/

Ske: Ádám nagyon cuki az új képen is!

Maszatmama
maszatmama
 
 


Ske!

Nagyon remélem, hogy semmi baja Ádámnak, de ha már kell valami, még mindig inkább a vérszegénység legyen, mert azon könnyen és gyorsan lehet segíteni.
Mikor mentek? Azt SZTK-ba kell menni vagy a gyerekkórházba?

A méhenkívülitől egy kicsit félek - fura, hogy olyan nagyon magas a HCG. Mindegy, csak kiderül. Végülis, Alexával is húzós volt a terhesség eleje (kb. ilyen idősen megállapították, hogy elhalt a magzat, és két nappal később, a küret előtti kontroll UH-n vette észre egy UH orvos, hogy él a gyerek, ver a szíve - majdnem megölték Alexát), miért épp most menne minden simán. Tartok tőle, hogy az optimizmusom (amiből egyébként sincs sok) örökre a múltté.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
detty74
 
 


Maszatmama!

Elolvastam, és kísértetiesen hasonlít a sztori az Alexával való terhességem elejére, kivéve, hogy nekünk nem beszéltek ikerterhességről.
Most állítólag tuti, hogy csak egy petezsák van - 3 üres csak nem szívódik fel egy éjszaka alatt.

Viszont egy dologra nagyon jó a cikk: nem fogom beütni a keresőbe, hogy "magas béta HCG". :) Nem akarok ijesztő dolgokról olvasni.

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!

Én is gyarapítom a Sote II-n szült kismamák táborát :D :D !

Császármetszéssel szültem, de előtte már 4 napot a terhespatológián töltöttem (mivel egy krónikus betegség miatt beutaltak bent fekvésre...szerencsére, mert a ctg rossz eredményt mutatott így 36+4-en meg is szültem, szerencsére minden szuperul alakult).

Ezúton is hálásak vagyunk orvosomnak Kisfalvi doktornak, aki azonnal beavatkozott, így most már egy gyönyörű Kisfiú szülei vagyunk.

Tapasztalataim a bent fekvésem alatt: A terhespatológia teljes személyzetével nagyon elégedett voltam, le a kalapot, segítőkész, aranyos csapat.

A gyermekágyas osztályon szintén, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.

Az újszülött osztályon is csak nagyon aranyos nővérkékkel találkoztam!

Ellenben az őrzőben: Mikor odakerültem a műtét után 2 nagyon kedves Hölgy volt ott: az egyik egy fiatal szőkés lány (régebben a terhespatológián dolgozott) a másik pedig egy fekete hajú 40 körüli hölgy! Tündériek voltak komolyan.
Viszont éjszakára illetve másnap reggelre megkaptunk 2 idősebb nőt...nahát ott a Zsuzsa nevű egy igazi gonosz szipirtyó volt (remélem ezt is olvassa). A reggeli fürdésnél leesett a vérnyomásom (persze otthagyott, majdnem elájultam), a másik nő megkérdezte, hogy hozzon -e tolókocsit, erre ez a módfelett nagy empátiával rendelkező sárkány közölte, hogy "nem kell, bemegy ez majd a 2 lábán, meg hogy a gyerkőcöt is el kell majd látnom egyedül". Szóval hihetetlen, hogy pont ott- ahol az ember a legkiszolgáltatottabb- van ilyen ember! Remélem az élet törleszti neki ezeket a gonoszságait (gyanítom alapból ilyen, nem csak az én privilégiumom volt ez a viselkedés...ahogy hallottam jó szokása, mert minden szülő nőt alapból utál, mivel neki csak örökbefogadott gyereke van!!!!). Az ilyen megkeseredett vénasszonyok ne olyan helyen dolgozzanak, ahol emberek között vannak (ráadásul a legnagyobb örömbe próbáljanak belekontárkodni), hanem javaslom menjenek el wc-s néninek....Remélem rám ismer majd és így utólag üzenem neki, hogy egyetlen szerencséje volt hogy akkor ott kiszolgáltatott és gyenge voltam, egyébként elküldtem volna oda ahova való....és örüljön, hogy nem kevertem le neki a stílusáért egy frászt!!!!!! Megérdemelte volna!!!!!Mivel mire a Férjem jött be látogatni már nem volt ott, így Neki sem volt alkalma "megköszönni" a "kedvességét", és sajnálja, hogy nem volt alkalma a véleményét megmondani neki...remélem a következő Bébinél sem lesz, mert nem lesz pont akkor ott, amikor majd szülök...ha igen, akkor meg jobb ha stílust vált, mert még 1x nem fogja ezt megcsinálni az tuti!!! Vagy ha igen, akkor következményei lesznek!!!!

Ja és kedves Zsuzsa, nagyon jól ellátom a Kisfiamat azért mert fél napos műtét után nem rohantam körbe az őrzőt!!!!!! Az ilyen megjegyzéseit tartogassa másnak, mondjuk az örökbefogadott lányának! Ezt a stílust az Édesanyámnak sem tűrném, nemhogy egy idegen vén pi...nak!




Tickerplayground.com
breki76
 
 


Húúú Detty! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! :wink:
Más sem hiányozna neked még, csak egy komplikáció.....

Breki! Azért nem semmi, amit leírtál! De sajna volt szerencsém Zsuzsa nevű 'barátnőnkhöz' :x
Nekem nem volt konfliktusom vele, bár tényleg vérlázító a stílus amit nyom! A császáros szobatársam viszont nem tudott szoptatni 2 napig, és senki nem segített neki, csak tulképp leba....ta.... ez a nő is, hogy miért nem folyat cukros vizet a bimbókiemelőre....mert így a gyereknek nem ízlik a műanyag....
Ő mondjuk lehetne azok közt a tapasztalt öregek közt, akiktől megválik a kórház....

chanel_28
 
 


Jézusom, tisztára kivagyok (már megint). Alexa délelőtt majdnem 3 órát alaudt és többet is tudott volna, ha erőszakkal nem keltem fel. Még pelenkázás közben is visszaaludt. Enni persze alig eszik, de a nagy baj, hogy itatni is alig tudom, és hála a sok próbálkozásnak a fecskendővel, már az sem működik. És hát nem nagyon, de egy kicsit laza a széklete, gondolom, a gyógyszer teszi.
Felhívtam a kórházat, ahol a doktornő mondta, hogy nagyon sokan vannak, most inkább ne menjünk be (még jó, hogy papíron bent fekszik a gyerek és kapják utána a pénzt). A háziorvosunk azt mondta, hogy várjunk még, de ha nem megy bele elég folyadék ilyen melegben, akkor este be kell menni infúzióra.

Emellett egyáltalán nem tudok a kistesóra gondolni, akármennyi is van belőlük, vagy akár méhen belül vagy kívül van, most semmi nem érdekel, csak hogy ezen legyünk már túl. Ha valakinek van ismerőse a diliházban, szóljon neki, hogy készítsenek nekem elő egy gumiszobát. Sokáig szükségem lesz rá!!!

Kép
Kép
detty74
 
 


Kitartás Detty!
Minden elismerésem a Tiéd!!!!!:)
Remélem hamar rendbe jön Alexa és a Bentlévő/k-el is minden rendben lessz!
Addig is Kitartás!
Üdv:Niki,Bp.18-ból,Anyuka és egyben 12 hetes Kismama.
Szia.

Nikianya
petiné
 
 


Köszi Niki! Nem hiszem, hogy elismerés járna nekem, mert sokkal sokkal rosszabbul viselem az egészet, mint amennyire látszik. Bár nem tudom, ki viselné könnyedén ezeket a dolgokat... De azért köszi, tényleg jó esik.
Ha Alexával nem lenne ilyen borzasztó kínszenvedés az evés, sokkal könnyebb lenne. De hogy mindig ott lebeg a fejünk felett a kórház, na az szörnyű.

Kép
Kép
detty74
 
 


Most látom, hogy Alexa cipői a vonalzón kicsit sietnek...

Kép
Kép
detty74
 
 


Detty!
Nem hiszem h bármelyik Szülő könnyen viselné ha
Csemetélye beteg!
Plána úgy h közben a Pocakjában ott lakik/nak a Tesó/k!
Ugyhogy bizony Jár az Elismerés!!!!
Szép,Hűvösebb d.u.-ánt Nektek!!!!!
N.

Nikianya
petiné
 
 


Sziasztok Lányok!

Hetek óta olvasgatom a fórumot, és november végén, december elején fogok szülni a Klinikán. Az lenne a kérdésem, hogy van-e köztetek valaki, akinek dr. Szabó István az orvosa? Ha igen, akkor érdekelnének a tapasztalatok minden téren. Előre is köszönöm a infót!

Detty!
Nem semmi, amin te átmész mostanában... Tarts ki, néha az élet kemény feladatokat állít elénk, de ezektől erősödünk. Kívánom, hogy Alexa minél előbb rendbe jöjjön és elfelejthessétek ezeket a szörnyű napokat! És persze szép második babavárást :lol:

Még egy kérdés: a vonalzót hol lehet beállítani? :roll:

Szép napot mindenkinek!

Ófi
zs(ófi)
 
 


SZiasztok!
Először is mindenkinek üdvözlet, Aki "ÚJ"!!!
Senkit nem szeretnék kihagyni! :oops:

Zsófi:
Vonalzót úgy tudsz állítani, hogy rákattintasz vkinek a vonalzójára, akkor eljutsz egy olyan oldalra, ahol választhatsz Magadnak egyet, szerkeszthetsz pontosabban. EZután a profil-ban tudod a vonalzónak a "url-kódját" bemásolni az aláírás részbe, és máris meg van a sajátod.

Detty:
Tényleg nem lehet mást írni, csak tarts ki!!!!!!!!
Én is azt kívánom, minden úgy alakuljon, ahogyan TI szeretnétek!!!
Alexa nem is iszik, totál kiboríthat ismét, hiszen én még Ádámnál is számolgatom, vajon elég-e a folyadék mennyisége...
Eszméletlen meleg van, nálunk a lakásban 29 fok volt, most kicsit lejjebb ment, egészen 28,4 fokig.
Nálatok hogyan bírják a babák?

Niki:
Lehet írtad már, akkor bocs, de a nagyobbik gyermek mennyi idős?
Azért Neked sem lehet túl könnyű, pláne ebben a melegben.

Breki:
Nem semmi, amit írtál. Szerencsére én szóban nem kaptam semmi hasonlót, a gyerekágyon volt 1-2 beszólás, de utána szinte elnézést is kértek, úgyhogy nem volt rossz az a 4 nap.
Melyik az a Zsuzsa?! Én is császáros voltam, és 2 idősebb hölggyel kezdtem...
Mindenesetre Ők nem nagyon törődtek azzal sem, hogy iszom-e az üvegből, amit mellém raktak...Csak azt nézték, telik-e a zacskó az ágy mellett....

KépKép
francestz
 
 


Szia Francestz!
Most 19hónapos a NagyFiunk,a Pocaklakó betöltött 12 hetes+5napos!:)Hát nem egyszerű,de v.hogy csak kibírom!Rosszullétek,meleg és Petink is nehezen viseli a meleget:(
De majd lessz v.hogyan!

Szép d.u.ánt!

Nikianya
petiné
 
 


Francestz!
Tök aranyos a vonalzód! Nálunk is 28 fok van a lakásban és most még a kocsiba is be kell ülni, mert elviszem Alexát a háziorvoshoz (a huszadik ker-ből a harmadikba, át a városon, juhééé). Valószínűleg kiütötte a Klion, tiszta kiütés a háta, a hasa és a végtagjain is vannak. Nem lehet a melegtől, met ezek összefüggő nagyobb foltok. És egyre jobban folyik az orra is, de érdekes, hogy csak a jobb oldalon, a balban semmi nincs. És mivel a kórházban még mindig nem érnek ránk, inkább elautózunk Békásmegyerig, de nem akarok kétségek közt maradni.

Ófi! Én már átkerültem a ló másik oldalára és ezek a dolgok engem már nem erősítenek, hanem gyengítenek. Nem tudom, hol a vége a sok rossznak.

Breki! A történetedet olvasva örülök, hogy én nem kerültem az őrzőbe! Remélem, valami módon eljut a nőhöz a véleményed!!!

Kép
Kép
detty74
 
 


Detty!

Mi a neve annak a baktériumnak, amit találtak? Csak mert a Klion egy bazi erős antibiotikum... Felmerül bennem a kérdés, hogy kell-e az egy 8 hónapos kisbabának???

Francestz! Köszi, megpróbáltam, most majd kiderül, hogy sikerült-e... :P
zs(ófi)
 
 


Bocs, közben utána néztem, és hülyeséget írtam, nem antibiotikum, hanem gombaölő, és igen, elvileg adható 1 éves kor alatt is....
zs(ófi)
 
 


Sziasztok Lányok! Szia Zsófi!

Én 2009.05.07-én szültem Dr.Szabó Istvánnál. Meg vagyok Vele elégedve, nagyon rendes doki.
marci anyu
 
 


Alapvetően én is elégedett vagyok vele, csak kicsit zavar, hogy nehezen, vagy inkább sehogy sem tudom elérni, amikor szükség lenne rá. Meg amikor ott vagyok nála, magánrendelésen akkor is elfelejtek egy csomó mindent, mert érzem, hogy siet, állandó csúszás van, szerintem nincs elég ideje a páciensekre.
De ezt leszámítva nagyon elégedett vagyok vele, és tudom, hogy jó szakember, csak ugye megvannak az "első babás" paráim....

Kép
zs(ófi)
 
 


Zsófi!

Sajnos nem tudom a nevét, mert egy számomra ismeretlen baktérium, nagyon ritka. Arra emlékszem, hogy 2 latin szóból állta, és az első talán "c"-vel a második tuti, hogy "d"-vel kezdődött. A gyerekorvosunk sorolt egy pár ritkább baktériumot, és eltalálta, de akkor sem tudtam megjegyezni. Zárót meg még nem kaptunk. Viszont a gyerekorvosunk szerint is indokolt a Klion, akármilyen erős is, mert ez egy nagyon durva baci.
Eredetileg egy másik antibiotikumot kapott volna (Vankomicin), de azt napi négyszer vénásan kellett volna beadni, és a kórházban nem volt üres ágy a csecsemőosztályon, hogy befektessék, ezért lett a Klion.

Kép
Kép
detty74
 
 


Igen, azóta már utánanéztem picit, sajnálom is, hogy elhamarkodottan írtam. Valóban adható a klion 1 év alatt is.
Mit mondott a háziorvos?
zs(ófi)
 
 


Zsófi:
Édes lett a vonalzód! :D
ÉN is elfelejtettem rengeteg dolgot megkérdezni a dokimtól, mindig az úton hazafelé jutott eszembe, pedig mikor belépek egy rendelőbe, eszembe sem jut, hogy csúszás van, én inkább nagyon tudok parázni, ezért inkább én sietek, így a fele elmarad a kérdéseknek.
Egyébként, itt nyugodtan tedd fel a kérdéseidet, hátha tudunk 1-2 dologra tanácsot adni, ha más nem egy picit hátha megnyugtat a válasz, míg a dokihoz nem mész legközelebb...
Az ne zavarjon, hogy most egyelőre többen vagyunk , akik már babázunk.
Én a 3. után is totál ki voltam borulva olyasmiktől, amik addig még nem történtek meg velem...Úgyhogy bátran oszd meg a paráidat!!!

Igen, mint már írtam pár napja, én is gomba ellen kaptam anno, mikor más nem használt. Egyszer túl is adagoltam... :oops: PErsze nem direkt...

Detty:
K...a jó, hogy elvileg bent vagytok, mégsem tudnak fogadni!
Ha visszaértetek, és persze lesz időd, írj!!!!!!!!!

KépKép
francestz
 
 


Szia Zsófi!
Az igaz, hogy volt amikor én sem tudtam elérni, de amikor kell, akkor ott van :)
marci anyu
 
 


Csak olyan béna, hogy állandóan be kell pipálni az "aláírás hozzáadásá"-t, hogy meg is jelenjen... Én valszeg legtöbbször el fogom felejteni:-)

Most épp nincs semmi olyan kérdésem, ami foglalkoztatna, ezt úgy nagy általánosságban mondom inkább, hogy ez a jellemző. De az első trimeszterben volt elég gondunk, egyszer sem tudtam elérni a dokit. Így hát valahányszor probléma volt, rohantunk be a klinikára. Csak hát ezekben az esetekben jobban örültem volna annak, ha legalább telefonon konzultálhattam volna az orvosommal. Mi lesz majd ha szülünk???? Elérem vajon? :roll:

Kép
zs(ófi)
 
 


Szüléskor a Klinikáról értesítik. Igaz, nekem császármetszésem volt megbeszélt időre, mert a Béby farfekvéses volt. Én is mindíg elfelejtettem megkérdezni egy csomó dolgot.
marci anyu
 
 


Ba....kiííííí, nem fogjátok elhinni!
Ma voltam Hellával a dokinál, tanácsadáson. Azt mondja a Melinda: - ez a szopópárna már hová nő??? Megnézi tüzetesen, erre azt mondja ez nem szopópárna, inkább hemangiomának tűnik....
Fasza, Olinak 2 is van, az egyik már tök szépen elmúlt, a másik még nem teljesen, de neki a hátán van bakker, nem a száján!!!!!!!!!
Vele is már 3hós korától járunk egy specialistához kezelésre. (fagyasztott nitrogénnel kezeli - 5mp)
Na de ezt még kezelni sem tudja, mert a száján belül van.............................ááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
El vagyok keseredve, szegény csajszim....

Bocs, csak kibugyogott belőlem...

chanel_28
 
 


Chanel! Mi az a hemangioma? Abból, ahogy leírtad, valami elég vad dolog lehet... Mit lehet ezzel tenni?

Francestz! Tulajdonképp nem volt sok értelme elmenni a háziorvoshoz sem. Átautóztuk a várost a 40 fokban, belesültünk az autóba, de volt, hogy bekapcsoltam a klímát, csak elfordítottam Alexáról.
Nem igazán lehet tudni, hogy a Klion ütötte-e ki, vagy mégis a melegtől vannak a kiütések. Most a felére kellett csökkenteni a Kliont, és biztos ami biztos felírt a dokinő Fenisztil cseppet, meg kellett venni babáknak való kalcium szirupot, és ha esetleg valamilye elkezd dagadni, vagy ilyenek, gyorsan be kell neki adni mindkettőt. Tök jó.
Igen, nekem is majdnem kicsúszott valami cifra a számon, amikor a kórházi doki mondta, hogy sokan vannak, inkább ne menjünk be. De a pénz, ami Alexa után jön be, az jó, ugye? Mivel ő bennfekvő beteg, elsőként kellene ellátni, ha valami baj van. Ha ott lennénk, akkor is azt mondanák, hogy várjak holnapig, ma nem érnek rá???? A t...m tele van már az egész magyar egészségüggyel (mi az, hogy nem tudják megmondani elsőre pontosan, hány baba van a hasamban / miért kell arra várnom, hogy rosszul legyek, hogy kiderüljön, van-e méhenkívüli terhességem is / miért kell fél évig várni, hogy kiderüljön, miért nem eszik a gyerekem / és még sorolhatnám)!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Hamarosan eldurran az agyam és akkor vér fog folyni.

Elnézést a kiakadásért, de túlcsordult a pohár.

Chanel! Nagyon drukkolok, hogy legyen valami megoldás a problémátokra!!!

Kép
Kép
detty74
 
 


Detty! A haemangioma egy jóindulatú érdaganat tulképp.. A szülés után lecsökken a gyerekek ösztrogén szintje és a májban elpattanhatnak hajszálerek.. ez okozza ezt a bőrelváltozást. (és nőhet bazi nagyra is)
Képzelj el egy eperszerű piros kielemkedő foltot a bőrön. Bárhol megjelenhet, de persze a legnehezebb kezelni az arcon lévőket... :x
Olinál is 2 hós korában alakultak ki, de már nem vészes...
Holnap gyors telózok a klinikára, hogy mihamarabb mehessünk!

Elképedve olvasom sokszor, hogy mit vívtok nap, mint nap... Le a kalappal! de tényleg! Alexának milyen a kedve napközben? Jól tűri a megpróbáltatásokat?

chanel_28
 
 


Chanel! Nagyon remélem, hogy gyorsan megoldják a klinikán a dolgot! Hova kell mennetek? Ugye Hellának nem fáj?

Alexa kedve nagyon változó. A tegnap délelőtt (azt leszámítva, hogy nagyon sokat aludt) horrorisztikus volt. Sivított végig, csak akkor hagyta abba, ha levegőt vett. Aztán délutánra javult a helyzet.
Nagyon remélem, hogy csak a meleg miatt esett vissza megint az evése, mert reggel már a 200 tápszerből is hagyott 40 ml-t és után SEMMIT nem fogadott el. Próbálom itatni, de nem könnyű.
Viszont annak ellenére, hogy alig megy bele valami, 2 hét alatt így is hízott 160 g-ot, ami nem sok, de legalább nem fogy.

Szép napot mindenkinek! Ti hogy bírjátok ezt a hőséget?

Kép
Kép
detty74
 
 


Chanel:
Nagyon sajnálom azt a "valamit". EZ az, amit kérdeztél anno, hogy van-e másnak is a száján?!
Édes Hella! :cry:
REmélem hamar megoldják a dolgot a klinikán. TÉnyleg, nem fáj HEllának?
Olinak fáj a fagyasztás? Anyukámnak kezelték hasonlóan egy jóindulatú kinövését a kezén, azt mondta, bizony igen kellemetlen érzés a fagyasztás...

Zsófi:
Valahogy előkerítik majd, ne félj...! Persze ez nem vicces, de tényleg ne félj, minden OK. lesz.
Addig pedig továbbra is azt mondom, kérdezz nyugodtan...

Detty:
Én is max. adag tápit adtam Ádámnak tegnap, mert iszonyú meleg volt, és Ő még nem iszik külön folyadékot.
Mit adhatok Neki, ha a vízet nem issza? Eddig 2x próbáltam, de nagyon fintorgott. Persze lehet, hogy csak szokatlan Neki...
VIszont Alexa 160 g-ja nagyon is jó!!! Én úgy tudom a dokinktól, hogy a 6. hónap után már az 50-100 gr. hízás az átlagos, így a Tietek szuper.
Alexa "így működik".
Talán a kiütései is csak a melegtől vannak. Az jutott eszembe, hogy mikor a Klion szedtem /nem is egyszer/, akkor nekem hányingerem volt tőle rendesen. Lehet, hogy a pici lánynak is bántja a gyomrát, mondtad múltkor a lazább kakit.
Tegyél fel légyszí' majd képet Rólatok!!!!!!!!!!!!
Meleget nem bírjuk! Ádámot meg is fürdettem tegnap délután, mert forró volt az egész teste.
Én pedig este már majdnem elájultam, fejem fájt stb.
Eddig jól bírtam a melegeket, most valahogy nem megy olyan jól. Öregszem?! Biztosan.
Este 11-ig nem ment 28,5 alá a hőmérő a lakásban. Huzatot pedig nem nagyon merünk csinálni.
Tavaly nem melegedett ennyire hamar a lakás...

KépKép
francestz
 
 


Francestz!

Ok, tudom, mindig ígérem, de én nem tudom lekicsinyíteni a képeket, mert Vista-m van és nincs rajta olyan képszerkesztő micsoda. Így a férjemet kell megkérni, de neki vagy ideje vagy kedve nincs hozzá, mikor mi.

Remélem, hogy tényleg a Klion és a meleg együtt okozzák megint ezt a szenvedést. Alexánál most bejött, hogy sportkupakos üvegből adok neki inni, és mivel az olyan, mint ahogy mi is iszunk (én nagyon szeretek üvegből inni), tetszik neki. Igaz, mennyiséget nem tudok mérni, mert több megy mellé, mint a szájába, de igyekszünk.

Szerintem prbálhatsz Ádámnak adni egy kis higított almalevet. Alexa egy héttel volt idősebb, mint Ádám, amikor almapürét kapott a hasmenésére. Lehet, hogy úgy jobban fog neki tetszeni az íze. De szerintem a vízzel sincs gond, csak még szokatlan neki. Vagy esetleg egy ici-pici cukrot tegyél a vízbe, az ilyen melegben egyébként is jót tesz. Én bio barna nádcukrot adok Alexának, illetve régebben azt tettem a tápszerébe (2 dl-be 1/2 csapott teáskanállal).
Mi is fürödtünk tegnap, akkor vettem észre a kiütéseket is. Nálunk is rohadt meleg van, nem tudom, hogy húzzuk ki a mai napot!

Kép
Kép
detty74
 
 


hello Lányok!

Talán ma nem lesz dög idő. Legalábbis eddig úgy néz ki.
Nálunk tegnap délután már 30 fok volt a lakásban. :shock:
Sőt Ádámnál egész éjjel ennyit mutatott a légzésfigyelő, így ő már csak egy ujjatlan bodyban aludt nyitott ablaknál. Sokkal jobban is aludt az előző éjszakáknál!

Detty!
Mi 100g-ot hízunk HAVONTA! Nálunk ez nagy gond. Pedig Ádám eszik iszik, csak hát kúszik egész nap fel s alá a lakásban, szerintem több száz métert megtesz naponta. Ha véletlenül a hátára fordul, akkor is jár a lába.
nincs egy nyugodt pillanata, nehéz így hurkákat növeszteni.

Szerintem egy felnőttet is megvisel az ilyen erős gyógyszer! Alexának is biztos rossz tőle a közérzete, de azért ihatna legalább Szegénykém! Neked kitartás, nem irigyellek!

Ja, reggel voltunk vérvételen, nekünk a Madarászba kellett mennünk. Ádám nagyon bátor volt, alig sírt. Nagyon meglepődtem, hogy a könyökhajlatból vették le neki a vért, mint a felnőtteknek. Szerencsére szuper ott a vénánk.


Francestz!
Szerintem ne aggódj Ádám ivása miatt. Ha 3 legalább naponta szopizik vagy max tápit megiszik egy baba, azt hallottam nem lehet gond. Én mindig Ádámom kutacsát figyelem.

Zsófi!
Ne aggódj, nálunk Ádám olyan gyorsan jött kifelé, hogy a dokimat a műtőből kellett kirángatni, mert épp operált. De odaért, nem volt gond.
nekem választott szülésznőm volt és őt hívtam, mikor úgy éreztem lesz valami. Az volt a megállapodás, hogy majd Ő szól a dokinak, ha tényleg beindul a szülés.
Ha ennyire aggódsz emiatt, fogadj szülésznőt is és őt bármikor hívhatod, nemcsak szüléskor, de előtte bármikor, ha kérdésed van.

Kép

Kép
ske
 
 



Kép

Kép
ske
 
 


Na itt!

Nálunk is 30 fok van a lakásban....borzasztó!!!!Iza se szereti,értehtő módon...tegnap egy szál pelusban nyomta...addig nyűgös volt szegénykém....dee mikor megszabadítottam a bodytól csönd lett és el is aludt...azért egy kis pelussal betakartam.Ma talán jobb....de 12 től kezd melegebb lenni,meg leginkább 3 és fél6 között,akkor süt ide egy picit a nap...mi lenne ha nem észak nyugati lenne a lakás......Huzatot nem is tudok csinálni,egy felé néznek az ablakok.....

Nem is hízik nagyon a láynka...enni is kevesebbet eszik.Ma fél5kor picit mocorgott,gyorsan kivettem és adtam nekienni mielőtt visszaaludt volna!Nagyon nyelte a drágám! :wink: Vizet meg kiskanállal tudom a legjobban adni neki,bár azt hiszi ez vmi játék,mert folyton vigyorog...va h mellécsurog,azon különösen nevet.....De talán nyel pár kortyot.....ő se rajong a vízért,ez van!

Zsófi!
Szerintem se aggódj!!!Ha kell tuti h ott lesz!!!Amikor én szültem aznapra be voltam jelentkezve CTGre ,uhra aztán meg a dokimhoz kellett volna menni.És még mondta is h aznap sok dolga van,de délelőtt még meg tud nézni.(amúgy csütörtökre lett volna időpontom,de 2 lány egyszerre akart ctgre menni,vidékről együtt jöttek fel és odaadtam az időpontomat egy péntekiért cserébe :wink: micsoda véletlenek...)Szóval mikor mentem be péntek hajnalban a kórházba még mondtam is az uramnak h fogadni mertem volna h én a legrosszabbkor szülök...a dokinak sok dolga van stb.Aztán végül én nem sokat vettem észre abból h sok dolga volt :lol: Igaz sokáig is vajúdtam :lol: Így a végén ő császározott :wink:

Chanel!
Huuu,ez rosszul hangzik ez a vmi...dekezelhető,nem?Marad esetleg vmi nyoma?Vagy teljesen el tudják tüntetni??


Detty!
El hiszem h kivagy akadva...főleg h a kórház nem fogad...ilyet még nem is hallottam....na az én uram tuti rájuk borította volna az asztalt! :roll: Na meg az h a pénzt kapják utánatok,de 2 percre ránézni senki nem tud.....


Francestz!

Te már nem is szoptatsz?Vagy csak kiegészíted tápival?Erről lemaradtam :oops:

annus11
 
 


Sziasztok!

Üdv az Újaknak. :wink:

Detty!
Most részletesebben elolvastam mindent Rólad. Nem tudok mást mondani, csak hogy tarts ki, minden rendben lesz az Picurkával odabent!!! És kívánom, hogy Alexa is hamar meggyógyuljon. Küldök Neked jó sok energiát, hogy kibírd, én már attól is teljesen kiakadtam, hogy elolvastam a történéseket. Viszont az optimizmusra most szükséged van, mert Alexának és bent a Picurnak is szüksége van Rád!

Chanel!
Nektek is jobbulást. Én ilyenről még nem is hallottam.

Nálunk is 27 fok van a lakásban. Egész nap megy a ventillátor. A Férjemet viszont jobban sajnálom, mert szitanyomó műhelyben dolgozik, ahol a gépek miatt kábé 40 fok felett lehet a hőmérséklet. :( Olyan rossz, hogy nem tudok Rajta segíteni, és egyre nyűgösebb, a főnöke meg egy állat. :( :evil:
Szörnyű ez a meleg egyébként, remélem, nem ilyen lesz egész nyáron. :(

KépKép
aranynap
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a megnyugtató választ, bízom benne, hogy igazatok lesz:-)

Lenne egy kérdésem. Mit tehetek alacsony vérnyomás ellen? Ma voltam védőnőnél, 90/60-at mért, mondta is, hogy ez elég ramaty... Igaz éreztem ezt magamtól is. Állva el bírnék aludni, le vagyok tompulva, beszélni is nehezemre esik.... :?

Kép
zs(ófi)
 
 


Zsófi!
Pici kávé :wink: Nyugodtan ihatod!

annus11
 
 


Sziasztok!

Én is üdvözlöm az új emberkéket :D

Meleg: Kata sem bírja, iszonyú éjszakáink vannak! Vagy 9-től éjfélig van fenn, vagy éjféltől kettőig! És megint 3 óránként eszik, egy óráig nyammog, szóval nem sokat alszunk :(

Chanel: nem hangzik túl jól ez a valami... Szegény Hellus, remélem nem fáj neki!

Detti: szegény, nem hiányzott ez a kiütéses dolog godolom, de hátha szombattól jobb lesz (hűvösebb lesz), és akkor, Alexa is jobban lesz, remélhetőleg.

Zs(ófi): tudom nem a legegészségesebb, de én kólán éltem :)
a védőmőm meg direkt javasolta alacsony vérnyomásra a tejeskávét

Maszatmama
maszatmama
 
 


Zsófi!
Nekem a 90-et is alig érte el a vérnyomásom végig a terhesség alatt, és nekem minden orvos, védőnő "megparancsolta" a kávét is és a kólát is. Kisebb rosszat tesz a babának, mintha esetleg elájulsz és megütöd magad.

A kiütések halványan,de megvannak. A kaja minimális, reggel 1 dl tápszer után nem kért többet, a babajoghurtot sem fogadta el, de aztán nézte, az Aktíviámat és elkezdett morogni, hogy kér belőle. Végül megette az egészet (kb. a doboz 3/4-ét) és mégis megette az egész babajoghurtot utána. Így azért bőven megvan a reggeli "kötelező" adag.

Viszont hihetetlenül sokat alszik. A Klionnak van ilyen mellékhatása is, de tényleg kezdek megijedni. Mindig ébreszteni kell, különben átalussza a napot. Reggeli után megint le kellett tennem, de lassan ébreszthetem, mert megyünk vissza a kórházba a reggeli kaki mintával (reggel 3 adagot produkált fél óra alatt! A Pampers meg sem fogja érezni a válságot!!!)

Kiváncsi vagyok, mekkora vihar lesz ma. Állítólag hatalmas! a lehűlést nem bánom, de a vihart utálom (félek a dörgéstől, villámlástól).
Kezdek készülődni, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
detty74
 
 


Sziasztok!

Iszom naponta egy kávét, sok tejjel. Korábban azt gondoltam, hogy függő vagyok, el sem tudtam kezdeni a napot kávé nélkül, ha mégis, akkor egész nap tök rosszul voltam, a későbbi kávé már nem segített rajtam... Mostanság (2-3 hete) megiszom ugyan, de igazából nem esik olyan jól, mint régen. Azért a rutin, no meg az íze kedvéért lenyomom, de egynél többet nem tudok inni. Kólát iszom néha, de igyekszem nem túl sokat fogyasztani az ilyen cukros, hízlaló löttyökből, mert rakódnak rám rendesen a fránya kilók..... :(
Vörösbor + fekete ribizli állítólag nagyon jó még... Kipróbálom majd, nyilván nem túl sok borral, még rászokik a gyerkőc :lol:

Detty!
Arról, hogy Alexa sokat alszik, eszembe jutott valami: az én tesóm allergiás az antibiotikumra, így bármikor is csúnya betegsége van, ami antibio-t igényelne, ő nem kaphat.... Kap láz-és fájdalomcsillapítókat, esetleg immunerősítőt, oszt slussz... És képzeld ilyenkor ő napokat képes átaludni, na jó kisebb megszakításokkal... Emlékszem kiskorában ilyenkor mindig nagyon aggódtunk, de mondták a dokik, hogy nem kell izgulni, ez a szervezetnek egy védekező mechanizmusa a betegség ellen, úgymond "kialussza" a betegséget. Így hát megszoktuk. Most, felnőtt korában is így működik: ha beteg, akkor éjjel-nappal alszik, napokon keresztül, és minél jobban lesz, annál éberebb.
Szóval lehet, hogy Alexával is ilyesmi történik.

Kép
zs(ófi)
 
 


Detty!
EZ nagyon jó!!! Mármint, hogy Alexa eszi az Activiát!
Ezek szerint tetszik Neki minden, ami "felnőttes", legalább ki tudod használni e tekintetben a kíváncsiságot! Ez tök jó!
Lehet, a meleg miatt alszik, én is aludnék egész nap, a vérnyomásom totál lent van.
Pampers: Azért a humorod megmarad a nehéz időszakban is!!! :D :D
Ha gondolod, küldj át képet, lekicsinyítem, és visszaküldöm. Úgyis állandóan a fényképeket rendezgetem ide-oda a gépen. Nagy fénykép-mániás vagyok. :oops:
Remélem, tényleg megérkezik a lehűlés, állítólag 10 fokkal is lehet hűvösebb.
A villámoktól úgy félek, mint egy kiskutya. Munkából nem mentem haza, ha ott ért a vihar. Megvártam, míg értem jöttek. Egyébként is félek minden természeti jelenségtől gyerekkorom óta. NÉha olyan érzésem van, mintha előző életemben éjszaka egy barlangban ébredtem volna, onnan kirohantam az éjszakába, fejem felett a csillagos égbolt /ettől is félek/, majd lecsapott egy hatalmas vihar, villámokkal, ezelől menekülve a tengerhez értem, amitől szintén tartok...ja, és közben a fertőrákosi kőfejtőt is útbaejtettem...majd hála az Égnek, felébredtem! Na, ez vagyok én !


ÉJszaka: nálunk újabban Ádám felébred 3-4 között, és dumálni kezd. Annyira édes kishangon, hogy elolvadok. De persze kap egy cumit és alszik tovább. :D Igaz, attól kezdve fél-háromnegyed óránként szólogat 6-ig. Akkor eszünk...

Ske:
Köszi a linket!
Ádám közelében van nyitva az ablak. Úgy értem saját szobája van, és ott van az ablak? Na a kérdés lényege: nincs huzat?
Nálunk is body van, egy pelenka-takaró-alibi-vel, de a szoba ajtó van nála nyitva, és a közvetlenül mellette lévő szobánkban van nyitva minden ablak, így megy be hozzá éjjel a hűvösebb levegő.
A dokink említette, hogy a mozgás beindulásával a hízás is nagyon lelassul a babáknál, kb. heti 50-100 gr. a normál, úgyhogy Nálatok is biztosan ez a helyzet Ádámnál.
A "mi" Ádámunk 2 napja fordult hasról hátra, és tegnap egy hajszál választotta el a visszafordulástól. Most ha nem kézben van, akkor fekszik a szőnyegén, és totál kicsavarodva rágja az öklöcskéit, nézelődik és dumál. Annyira édes. :)

Annus:
Nálatok minden nyitva van?
Én ha kinyitom az ablakot, erkélyt, még melegebb lesz. Ha nem nyitom ki, akkor pedig megfulladok a levegőtlenségtől...
Nálunk is csak pelus van már Ádin.
Ő most mind az 5 evésnél a max. adagot megeszi.
Most már 6090 gr.
Igen, már csak tápi van, mert Ádám "közölte", Ő nem eszik ciciből.
Még néhány napig fejtem, de nem mertem sokat, mert nekem volt már gyulladásom, és féltem, ha nem tudom mindig kifejni, Ő pedig nem eszik, akkor ismét lázam lesz, és jöhet az injekció. Így is volt két este, mikor a csomókat nem tudtam kifejni órákon át, és csellel kellett Ádámot rávenni, szívjon már 2-3 kortyot, amitől azonnal eltünt a csomó. Úgyhogy így állunk, sajnos. Plusz állandóan fájt a hasa, mert nem jó technikával szopizott, úgyhogy inkább a levegőt nyelte folyamatosan. Azóta már hébe-hóba van pici hasfájás.
A lányaimat sokkal tovább tudtam szopiztatni.
Éppen tegnap este, mikor leültem a cumisüveggel vacsiztatni, nagyon éhes volt, és befordult cici felé...Rögtön elsírtam magam, mert nagyon fáj, nagyon hiányzik ez a fajta közelség Ádámmal.
A férjem nem győz emiatt nyugtatgatni.
Elszomorít sokszor, hogy végül császárral született, és ráadásul a szoptatás is így alakult... :cry:
Ráadásul én imádtam a szopiztatást, nagyon hiányzik ma is.
Mellesleg, de peszre nem ez a fontos, a lányok mellett 2 hét alatt vékonyabb voltam, mint a terhesség előtt. MOst pedig az utolsó kilók nem mennek le. Igaz, még nem tornáztam, mert lusta voltam, most pedig meleg van...

maszatmama:
Biztosan a meleg hat így Katára is. Illetve lehet, hogy éhesebb lett, hiszen már nagylány Ő is.
Mi is nehezen bírjuk, hogy kb. hajnali 4-től alig alszunk, és nappal én például nem tudok aludni, mert ha lefekszem, az tuti, hogy Ádám akkor ébred fel.

Most van nálunk 29 fok reggel 10-kor.
Tegnap már a számítógépet sem kapcsoltam be reggel után, ne melegítsen az is.

Zsófi:
tényleg ne aggódj, minden rendben lesz!!!
És igyál nyugodtan kólát, tejeskávét.
Azért, mindamellett, hogy rossz a közérzeted /a meleg is rátehet erre, most én is szédelgek, ha hirtelen felállok/, még mindig jobb az alacsony vérnyomás, mint a magasabb. Gondolj erre!
Persze könnyű ezt mondani! Pont én osztogatom ezt a tanácsot, mikor az egész várandósságot végigizgultam minden miatt... :oops:

Aranynap:
Nem csodálom, hogy férjed ki van készülve.
Nálunk most Apa itthon lesz 1 hétig, de szerdán óránként hívtam, hogy igyon, igyon..., ahol Ő dolgozik, szintén 40 fok körül van a hő. És ráadásul motorral ment dolgozni, aminek nagyon nem örültem, mert tartottam attól, hogy hazafelé rosszul lesz, vagy egyszerűen nem tud majd koncentrálni...
Te hogy bírod? Van már szülésznőd?

KépKép
francestz
 
 


Kedves Mindenki!

A Babanet nevében szeretettel várunk Titeket a 2009. július 25-i Találkozón, a Millenáris parkban.

Kérdésekkel bombázzatok nyugodtan, kajaügyileg is egyezkedhetünk ebben a topikban.

Gyertek, gyertek!

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Zsófi! Köszi az ötletet, észben tartom. Igaz, Alexa nem igazán beteg, illetve ez nem olyan betegség, mint egy vírus, vagy ilyesmi. Viszont szégyenkezve bevallom, már nem zavar annyira, hogy sokat alszik, mert ha ébren van, sokat nyűglődik és hisztizik. Akkor inkább aludjon, az jó mindkettőnknek. :oops:

Voltunk délelőtt a kórházban, ismét teljesen feleslegesen. A doktornő ugyan megnézte nagyon gyorsan, nem talált semmit, csak hogy folyik a gyerek orra (csak a jobb orrlyukából). A székletmintát leadtuk ugyan, de a rezidens közölte, hogy ma már nem tudják elvinni, hétfői meg megromlik, úgyhogy vigyem el én a Nagyvárad térr. Ezzel ugyan nem lenne gond, de a Nagyvárad térnél a nem tudom hányas villamos síneit felszedték, és olyan dugó van arra, hogy én nem vállalom be gyerekkel, terhesen a 40 fokos dugót fél órán át. Plus már 11 óra is elmúlt, Alexa totál KO volt, álmos, éhes. Így megegyeztünk, hogy hétfő reggel a férjem visz másik mintát. A zárójelentésre már nem vártam, majd egyszer elmegyünk érte.
Persze a kocsiban azonnal elaludt Alexa, alig tudtam itthon felkelteni (már gyerekülés van, nem a hordozóban utazik - kinőtte). Utána naná hogy nem akart enni, pár kanál után nekiállt ordítani, elkapta a kanalat és körbelocsolta a tartalmával az egész konyhát, etetőszéket, saját magát és engem. A végén sajna egy mód volt rá, hogy ezt abbahagyja: ráütöttem egy kicsit a kezére. Vette a lapot. Pár másodpercig még nézett rám görbülő szájjal, de amikor mondtam neki, hogy ilyent nem szabad csinálni, sóhajtott egyet és még utoljára kitátotta a száját egy falatért. Szóval, összesen talán egy harmad üveg kaját volt hajlandó megenni. Remélem, mire felébred, farkaséhes lesz. Tele a hűtő felbontott, félig elfogyasztott bébiétellel.

Francestz! Tényleg megtennéd, hogy lekicsinyíted a képeket??? Nagyon megköszönném, mert ha a férjemen múlik, legközelebb Alexa esküvőjéről fogok tudni képet feltenni.
Engem is nagyon zavart, hogy nem tudtam szoptatni Alexát, és nagyon bízom a kistesóban.
Örülök, hogy nem csak én félek ennyire a vihartól, de a te félelmeid nem semmik! Nálam csak a vihar van és a PÓKOK!!!! Ez utóbbi a legrosszabb.

Megyek, kész a fagyasztott pizzám, iszonyú éhes vagyok!

Kép
Kép
detty74
 
 


Detty:
Egyszerűen hihetetlen és nagyon-nagyon szomorú, mit meg nem tesznek az egészségügyben a betegekkel. Főként gyomorforgató, ha ezt egy gyermekkel teszik.

Néha, egy-egy nyűgösebb napon örülök, ha Ádám többet alszik...Önző dolog, de Neki is jobb, ha nem egy fáradt, esetleg türelmetlen mama foglalkozik Vele.
Olyankor feltöltődöm, és mindent másként látok.
Úgyhogy tényleg nem is baj, hogy Alexa most többet alszik. Neki is szüksége van rá, azért az Ő idegei is "léteznek már", kell a nyugalom a szervezetének, lelkének szerintem.
Akárcsak Neked!

KépKép
francestz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?