Új privát üzeneted érkezett!

Na, mi leköltöztünk a szuterénba. A tetőtérben a hőmérséklet elérte a kritikus 30 fokot, a földszinten is megközelíti (van egy baromi nagy padlótól a plafonig érő tiszta üveg falunk). Bezzeg a szutiban 23,5 fok van. Isteni... Csak az a gáz, hogy Zsófi mindig az iszonyat hideg járólapra akar mászni.

Vizet Zsófi sem nagyon iszik. Van valami közelítő érték, hogy a tápi, gyümi, főzi mellett mennyit kell innia egy gyereknek egy nap??? Én vízen kívül mással nem szívesen próbálkoznék.

Cili!
Zsófi dettó! fél 6-6-kor kel, 9-ig pörgés, majd 9-11 között szunya.

Sina!
Hát te is meg vagy áldva a családoddal!

Gabi!
HP-ből a legújabb is megvan? Egy sorozatot én is rendelhetnék? Taliig ráér.

Sarmi!
Gyerkőcök nagyon szépek!!! Sajnálom, hogy tied Apa délutános lesz, basszus ez olyan, mintha semmi semmi segítséged nem lenne. :-( Próbáld a pozitív oldalát nézni, manapság már az is nagy szám, hogy megtarthatta az állását.

Edoci!
Lányod nagggyon ügyi! :-D Már olyan nagylányos, hogy tud állni, meg motorozni... Enyém kiscsaj meg a földön fetreng még mindig. :-D

Kép
Kép
lbernuska

sarmi. jok a kepek!

suzy. vini nagyonk kis huncut.

edoci. milyen ugyes regi!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Manna: boldog születésnapot kívánok!!!

KépKép
jurmine

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkeztem sokáig, van/volt felfordulás. Nem mentem vissza Noli apujához, itthon vagyunk, de jó volt vele az az 1 hét.

Röviden: Noel forog oda-vissza 1 hete, és kb. szintén 1 hete biztosan megül. Nővéremék itt vannak, unokahugicáim tündériek.

Pár fotó:
Kép Össznépi pancsi

Kép Iker unokahugaim

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

zsebi: arra gondoltam, hogy mi megyünk nyaralni aug. 29-től Hajdúszoboszlóra, 29.-én az szombat át is megyünk Debrecenbe, mert az ottani barátaim rendeznek egy bogrács partyt ha már arra járunk ott is alszunk,és 1szó mint 100másnap vasárnap gondoltam visszafelé menet beugranánk meglátogatni benneteket.
szted?

andy:
naptejes kérdés, én vettem egy félét a dm-be igaz nem babyloves hanem Garnier, amitől Réka tele lett száraz hámló kiütésekkel, megkérdeztem több patikába és azt mondták valószinűleg allergiás ezekre a kémiai fényvédőkre, meg amúgy se ajánlatos 1 éves kor alatt kémiai fényvédőt használni csak fizikait, ezért vettem a biodermat

gabi: asszem még te kérdezted anno(gyors reagálás), hogy mit csinálunk a köldökszöszkosszal...én vettem paraffin olajat és egy fültisztítóval bekenem szépen feloldja occcsó és gyó...100forint a patikába.
azt szoktam makacs fülzsírra is, becseppentek egy cseppet másnapra szépen feloldja és kitörölhető, a dzsúz

agyamra ment a meleg...ettem a gyermekem persze étvágya nem volt(de nekem se ebbe a melegbe),végeztünk kimentem a konyhába,jövök vissza a gyerek nincs az etetőszékbe, te jó ég hova tűnt,lent játszik a habtapin szó nélkül,hogyan került oda????
ja én tettem le a földre mielőtt kimentem, csak elfelejtettem...

KépKép

Kép
orsimorsi

Sarmon! Köszi a receptet, ki fogom próbálni!
A Jégkorszakot meg azt hiszem kivárom, amig meg lehet szerezni az eredeti minőségben! Azért köszi!
Jó fürdőzést!

Aida! De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy jól vagytok!
Albérlettel kapcsolatban döntöttél? Voltál ott megnézni?

Orsi! Voltál a méteráruba? Meg tudtad venni, amit akartál?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Köszi az együttérzést, lányok! Máris jobban vagyok! :D

Orsi! A felejtés nálam is egyre gyakoribb... de a Tiéd jól végződött :)

Edoci! Regi csodaszép!

Andy! Ne törődj senkivel! Mesó sem eszik tejcsin kívül szinte semmit! A hasonlítgatás pedig teljesen felesleges! Lehet, hogy Regus hirtelen fog mindent csinálni és tökéletesen, mert ő az a megfigyelős "fajta"! Fel a fejjel! Mesó vizet úgy fogyaszt, hogy odaadom neki a 125 millis cumisüveget, szlopálja és köpi... :) A csőrössel ugyanezt csinálta már 5 hónaposan... Gondolom, hogy amennyi víz kell neki, azt lenyeli :)
sinaszi

Melegkiütés Mesinek is van: nem csinálok vele semmit. Fürdésnél, amikor kicsit lehűl a teste, akkor eltünnek. Egyedül a nyakánál (toka alatt :lol: ) szoktam sudoval bekenni, mert az télleg csúnya szokott lenni, de 1 kenés után elmúlik nagyon szépen!

Naptej: én NIVEA 50 faktorosat vettem. A leírtak alapján az is kémiai lehet, de Mesinek olyan jó bőre van... semmi gond nem volt vele - kopp-kopp
sinaszi

De idióta ez a vonalzó! Azt írja, hogy Mese 7 hónapos, pedig csak pénteken tölti! :roll:
sinaszi

Valakinek anyatej-kiegészítő tápszer kedvezményre vonatkozó dm-es kuponok??????? Esetleg Huggeis pelusra kupon, stb. ???????
sinaszi

Ja! Családdal kapcsolatban: folytathatnám a sort még ezer sztorival, de felesleges... Az a két dolog vigasztal, hogy van egy majdnem tökéletes férjem (:twisted: ) és egy tökéletes lurkóm, akik mindenért kárpótolnak és mindent feledtetnek! :D
sinaszi

Suzy,
aug végéig leszünk lent. (habár most egyre inkább vonz a klímás otthonom.... lehet h becsomagolunk és hazazúzunk pár napra)

meleg van q meleg,

jaaa nem is mondtam apa leugrott délben, közös ebéd és ment vissza dóóóógozóba, kevesebb mint 43 óra és újra látom.
szenvedek

nem mentünk pancsizni Balcsiba, Marci 1 órája, pont amikor mentem volna le beájult, azóta húzza a lóbőrt, később ha nem bírok vele és pörög, bizisten berakom a babakocsi és sétálunk egyet, max megnézzük a kivilágított hajókat és vonatokat

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hulla dög vagyok.
Így csak képekkel jövök:
Kép Kép Kép Kép Kép
Bocs a minőségért,telóval készült képek.
És állati jó a víz! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Meghaloooooook! Meleg vaaaaaan!

Cili: megkérdeztem, és kemény 60 Ft egy DVD :lol: :lol: :lol:

Berni: a legújabbon a Félvér herceget érted vagy a Főnix rendjét? Előbbi nincs utóbbi van :) Rendelés felvéve :mrgreen:

Orsi: hű, köszi a köldökinfót, beszerzem :)

Kép

Kép
gabilany79

Gaby akkor totális csődben leszek.... :wink: :lol: :lol: :lol:
Szólj mikor utaljak! Köcke!

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Manna! Boldog szülinapot!

Sina! Apukád olyan, mint az exem. :cry: Tesód meg hihetetlen.
De tényleg az a lényeg, hogy van egy szép kis családod. :D

Enikő! Igen Gergő mindenhol képes felállni. :D

Aida! Szia! Nagyan helyesek az ikrek és persze Noli is!

Olyan rohadt meleg van nem tudom kinek mit akartam még írni.
Gergő csak vizet iszik és kb. 2dl.
Olyan okos kisfiam van, ma hintáztattam és van a hintáján egy csipogó. Ütögettem neki és kis idő után ő is elkezdte ütögetni, de tök ügyesen és erősen. Nekem ez új, hogy így utánoz bármit is.

Unokatesóm túl van rajta és tök jól van!

Kép
Kép
Kép
erika26

Berni! Nálunk is 30 fok volt az emeleten, lent 28,5! Szörnyű!
Én is szívesen leköltöznék a szuterinba, de nálunk még nincs is megcsinálva.

Én hülye neki álltam betekercselve szobabiciklizni ebbe a "kellemes" időben. De látom magam előtt a célt és így nem is olyan nehéz! :D

Kép
Kép
Kép
erika26

sarmi. jo lehetett a balcsin. anyukamnak igy is kene a dvd. majd priviben megirom a cimet. koszi!

KépKép
KépKép
mush589

gyertek ide, itt 20 fok alatt van! :wink:

holnap nem leszek, mert apa papirmunkazik es itthon lesz egesz nap.
jo jet mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Csajok! Küldtem e-mailt, szóljon majd, aki nem kapta meg :)
Vera: te nem küldtél mélcímet, úgyhogy arra küldtem, ami a profilodban van...

Erika: küldj már egy kis akaraterőt lécci, 3 napja nem tudom rávenni magam, hogy felüljek a szobabicajra...
Mivel tekered be magad?
Kobi is szokott már utánozni. Most azt tanuljuk, hogy lehet összeütögetni két dolgot, hogy jó nagy zajt csináljon. Ma meg pölö a tapsolást utánozta :)

Kép

Kép
gabilany79

sarmi vera az hol van ami a képen van?
jó melege volt irisznek kis piros a pofija! regi is igy nézett ki ma mikor sétáltunk nyomtam is bele a vizet kiskanállal (másh nem megy)

andy

Kép
andy30

en nem kaptam meg! :cry:
de megis! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

kubu köszi! annak az annamáriának nagy a partja?elkeritett?a honalpjukról nem derül ki...

más: halicare homeós kenőcsöt akarok venni Regus ekcémájára, de egerben nincs. állitolag pesten a Nagy lajos király utján van a Simon gyóccertárban nem lakik vki a közelben? hoolnap felhivom őket h téleg van-e nekik csak nemtom h juthatnék hozzá.
még arra gondoltam h
Musi! odakint nincs véletlenül?

na megyek mert kidőltem én is

ja aida de jó képek! örülök h jól vagytok!

erika: szobabicikli ilyenkor? :shock: hú!

harry potter már megvan a félvér herceg filmen??
én mindet olvastam az utsót angolul (apa vette meg mindet nekem) és még a bogar bart meséi is megvannak:)

na jóét mindenkinek

andy

sina: köszi!

erika éljen! mielőbbi felépülést erősödést stb az uncsitesódnak!

Kép
andy30

Gabi drága lécci gondolj a vonattal érkezőkre is jelen esetbe RÁÁM.
onnan hogyan hova? vagy lehetetlen? kijön esetleg elém valaki kocsival oda a vonatmegállóba?
mert csak én megyek meg Iza addig a többi családtagot lepasszolom veresre az anyóshoz

harivera
Budapest XXI. kerület

vera akkor ez egy szabadstrand? csak mert néztem szállást abban az apartmanházban ami a háttérben van és én aszittem h a strand előtte csak ahhoz tartozik de ezek szerint ez "nyilvános" strand? amugy jó?
köszi

andy

Kép
andy30

ez jó lehet akkor.

köszi vera!

na menek téleg pihizni

andy

Kép
andy30

Vera: basszus, tudtam, hogy valamit elfelejtek, bocsi :oops: :)
Tök egyszerű, Nyugatiban fel a vonatra, és Vicziántelepnél le (ez Veres után a 2. megálló - egyébként télleg az, mert csak egy kis bódé van). Szólj, melyikkel jössz, és kisétálunk eléd, mert kb. 3 perc sétára lakunk a megállótól :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Most értünk haza a vendégeskedésből, isteni volt, bélszínt grilleztek... :oops: :oops: :oops:

Enikő, Kubu, Jurmine, Erika: Köszi a köszöntést!

Trombi: Mindenképpen próbáld meg beszoktatni a nagyobb délutáni alvásra az ágyba, így lesz pár óra pihenőd! Tipp: Bele kell tenni és kész..:)

ÉÉÉÉS képzeljétek apától műholdat kaptam ajándékba, édesem átadott egy rajzot, amelynek egyik felén a következők láthatóak (tenger, pizza, focilabra, hangjegy - ő rajzolta) és a másik felén a házunk, ami előtt ott állunk hárman Domival és a tetejére jön a jel a lap másik oldaláról (azt hittem megzabálom!!!!!). Így a UPC Direct mellett lesz végre minden jó (többek között 20 olasz csatorna... :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: )

Kép
mannababoca

Na hello, úgy látszik én csak ilyenkor tudok gép elé ülni...
Mi is voltunk ma fürödni, irtó szuper volt, kép sajna nincs, a nagy lubickolásban megfeledkeztünk róla

Látom téma az ivás: én csajom kb kéthós korától csakis vizet kap, és semmi mást, szereti, egyelőre még csak cumisüvegből, nemsokára áttérünk pohárra
Dinnye: a görögöt szereti, a sárgától kirázza a hideg is
Valaki adott már csirkemájat? ma adtam először, először kicsit húzta az orrát, de megette krumplival összeturmixolva

Edoci, Aida, Sarmi: gyerkőcök nagyon édik

Kidőlök...pá

Kép
galzsuzsa

Sarmi,
örülök h jól sikerült a napotok.

Erika,
de jó h uncsitesó rendben van.
Nooormális ? ebben a melegben tekercselni, bicajozni, vigyázz Magadra, a szívedre !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy,
nincs homeós gyógyszertár Egerben ? egyébként meg nem tudják meghozatni ?
Elkerített park vagy part ? Part az nincs, szép a parkja, van két medencéje, utána kerítés, majd 15-20 méteres sétány, fákkal, ezután a fák és a víz között egy kisebb 2-3 méteres rész, oda lehet kiülni de ennyi, a szabadstrand (játszókákkal, fűvel stb) távolabb van.

Manna,
Apa nagyon aranyos és ötletes :lol:

Zsuzsi,
csirkemájat még nem próbáltuk.

Suzy,
írtad h Vini méretei (szerinted) nem jók. Mérted ? Vagy csak ránézésre gondolod így ?

kubuspace

hihi első voltam, vagyok

aludni akartam, itt nem lehet, granny ébredt 7-kor vagyis akkor bekopogott h sír a baba nálam, hát ja az enyém aludt mint bunda, a vendégek kisfia ébredt és azt gondolta hogy az én Marcikám bulizik, mivel nem nyitottam ki az ajtót, az oldalablakokhoz jött és ott beszélt hozzám. HÁT FELKELTÜNK. Thanks.
Egyébként is tegnap 11-kor azon voltam h beülök autóba és irány ügyelet egy kis injekcióbombáért, olyan migrén (persze porcelánt megnéztem párszor) de végül elaludtam, meg valahogy lusti voltam Marcit kocsiba bepakolni stb. stb. most jobb.
Nem bírom én ezt a meleget, asszem beülök az autómba benyomom a klímát 18 fokra és vegetálok.
Gyerek pörög, nap kezdődik.

kubuspace

Marci elolvasta az újságot, kb. 50 db-ra tépte, megyek, etetek, szenvedek.
(még 30 óra apa nélkül) 8)

kubuspace

jó reggelt! :P

Kubu!
El is hiszem,hogy aranyat ér ilyen melegben a klíma!
csak ránézésre gondolom,nem mértem. Igazából mikor áll,akkor olyan kis rövidnek tünnek a lábai. Majd dobok egy fotót,ahol látszik!

Tegnap Vini megette a bevásárlólistámat. :lol: Lidl-ben voltunk,odaadtam neki a kis cetlimet,mert szívesen gyürögeti a papírokat. Mire észbe kaptam,már kirágott belöle egy kis darabot... remélem kijön! :? :?

Ma egyedül leszünk, apa vidéken és csak holnap jön! :cry: :cry:
susy75

Ja és rájöttem,hogy Vini már kúszik! Eddig azt hittem csak az a kúszás mikor elörefele halad, kézzel lábbal. De az is annak számít ,ha körbeforog kéz,láb használattal. :oops: :lol: Itt olvastam, jó kis link.
http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlode ... asfejlodes
susy75

Suzy,
várjuk a képet, majd jól megnézzük a kis listaevőt.

elegem van az iwiwből én nem tudok belépni, soha, már annyi levélre szeretnék válaszolni és mindig azt írja h karbantartás van. utálom

kubuspace

Kubu!
én betudok lépni az iwiwre!! :shock:
susy75

Jó reggelt Csajok!

Ne tudjátok meg, milyen remek éjszakán vagyunk túl! :-D A szuterén nálunk üres, nem használjuk még semmire, tegnap napközben ott húztuk meg magunkat, minden lepakoltam (utazóágy, játszórészleg, etetőszék...). Este aztán jött a kérdés, hol aludjunk??? Tetőtérben 30 fok volt konstansan, szutiban 24. De utóbbi helyen Zsófinak utazóágyban kell aludnia (amit, mint tudjuk nem nagyon bír), nekünk meg a földön. Hát legyen! Zsófi este fél 10-kor elaludt és egy alkalmat kivéve (amikor is kb. 3 perc alatt megnyugtattam az álmában sírdogáló lányomat) reggel 6-ig egyfolytában aludt! :-D :-D :-D Bezzeg én! A hátam kikészült a kemény padlón... De ez nem számít...

Kép
Kép
lbernuska

Körkérdések:

1. Nem tud valamelyikőtök olcsó, de megbízható fotóst és virágkötőt esküvőre??? Kértem pár helyről ajánlatot a fotózásra és hát dobtam egy hátast... iszonyat árak vannak... (Manna, esetleg nincs egy fotós ismerősöd, aki kedvező áron dolgozik???)

2. Ti - ha naptejjel bekenitek gyereketek - akkor kiviszitek a tűző napra???

3. Ha enyém gyerek nem hajlandó normális mennyiségben vizet inni (csak pár kortyot esetenként), akkor erőltessek bele gyümilét? :? Vizet már elég régóta próbáljuk, szóval túl sok reményt már nem fűzök a dologhoz...

Kép
Kép
lbernuska

Bernuska!
vizes kérdésre: Vini se iszik vizet,de én is ugy gondoltam valamit csak kínálok neki. Cukrozatlan babateát iszik.Persze azt se sokat!
De gondolom Zsófi tápszerrel azért elég folyadékot iszik!
susy75

Hahó

kubu köszi az infót akkor ez átverés nincs is saját partja!
nem igaz h nem találok egy olyan hotelt aminek saját partja van és kinti-benti medence is van és nem 40rugó egy éjszaka :shock:

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Babóm fél 7-kor kelt....én is... :D :D :D :D Utána meg szundi fél10-ig... :lol: :lol: :lol: Most nem alszom három napig.

Berni: Első kérdésben küldök privit. A másodikra a válasz: NEM!!!! SOHA!!!! Maximum 6 után félárnyékba. Harmadikat nem tudom….

Domi imádnivaló! Megyek csinálom a pancsihelyet, mert délután kitelepszünk!

Kép
mannababoca

kubu és a főnix hotel?arról mit tudsz? bocs h zargatlak:)

Kép
andy30

Mush!
privi ment! :wink:
susy75

Jó reggelt!

2x keltünk az éjjel! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Aztán apával megpróbáltunk összebújni, de kisfiúnk abban a pillanatban hasra fordult, majd ismét hanyatt, amikor is beütötte a fejét, és elkezdett sírni..., kivettem a kiságyból betettem magunk közé, majd oldalra fordult és 7-ig aludt! :D :D :D :D :D :D :D

Reggel a mosdóban rég látott barátommal találkoztam, de most nem hozott babát..., nem hiányzott!

Berni mi az a szuterén? :roll: :roll: :roll: :roll:
Én soha nem viszem ki tűző napra Danit, még bekenve sem!
Próbáld ki a vizezett gyümölcslevet, vagy a teát! Valamit muszáj lesz innia, főleg ebben a cudar melegben!

Kép

Kép
dcili81

Én ma teljesen kiakadtam,de pozitív értelemben.Két hete hajtok bikinit magamnak.Vagy nem tetszik a színe,vagy a tejcsárdákra nem jó a méret,vagy horror ára van!
Ma megyek apának itt a falubeli butikban sportzoknit venni,erre szinte szembejön velem álmaim bikinije!Jó a szín,mintha rámöntötték volna méret,és tök jó áron!Nem hogy rögtön itt kezdtem volna a keresést! :lol: :lol:

Vera,a képekből így be bírtad határolni,hogy hol voltunk??? :lol:
Andy,ez állati jó strand,ingyenes,szinte csak gyerekesek járnak ide ,mi évek óta csakis ide járunk.
Olyan mint a tengerpart,tiszta homok,és nagyon lassan mélyül,csomót mész befelé,még mindíg csak a térdedig ér.
És többnyire parkolni is letudunk a közelben,az árok parton.
A wc ingyenes és egész türhető a tisztasága,és papír is van! :lol:
Ez Siófok-Szabadifürdőn van,a Beszédes József sétány végén.Épp egy kis kanyarulata a Balatonnak,csücske.

Vera a pénteket megemlítem apának,mert mondta hogy a héten még lemegyünk,és a zsúfolt hétvégéket úgysem szeretjük.
Még addig majd írok,remélem megtaláljuk egymást ,tudunk egy kicsit dumcsizni. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Orsik Morsija!
Fejvédő: 25 cm és selyemszalagos és 2390.-
Csőröspohár? Már ki tudja belőle szívni, de kiköpi. Ellenben a fördővízéből nagyon szeret inni :)

Kisedoci dönölűűűűű!

[quote]N írta:ekünk ez egyébként állandó problémánk: Panka nappal csak babakocsiban alszik

Trombi! Hanna is abban nyomja nappal, mert általában kaja után (közben) alszikel, és itt Pösten babakocsiban etetem. (Etetőszék Lellén van, itt nem férne el, az asztalra szerelhető meg még pár hét)
Én nem veszem ki ilyenkor és nem teszem a kiságyba, mert örülök, hogy van fél óra esélyem magányoskodni.

Sarmi! Ha már így belejöttél a DVD írásba, és amúgy is imádsz engem... :) Lécccciléccccilécccci!

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?