Sziasztok!
Szerintem is jobban jártok, ha a mai talit töröljük! Nagyon meleg lesz! Tegyük át jövő hétre, talán akkor enyhül kicsit. A mai strandoláshoz mindenkinek jó mulatást (szerencsésebbet, mint nekünk a baci miatt). Biztos taliztok ott jó páran.
Nálunk változatlan a helyzet. Bencét kevésbé diétáztattam, mert jobban volt, erre megint több hasmenése volt. Beszéltem régi dokinkkal, ő úgy gondolja, hogy inkább valami hasmenéses vírust nyeltek be, mert három naposnál ennyire nem szokott az mérvadó lenni. Lehet benne valami, mert nekem és férjemnek is hasmenése volt strand után, nekem majdnem egy hétig. Most mondta egy felnőtt ismerősöm, hogy neki is. Ők is akkor voltak.
Köszi a jobbulást üziket!!
Lola: hát elég nehéz velük itthon lenni, bár mindennap lopok egy kis időt, kint lenni velük, sokat úgy sem lehet a meleg miatt. Tegnap Tescoban voltunk. Ma Kodály téren van dolgom.
Táska: hát nagyon durva árakat írtál, látod, nekünk a 11 ezres volt, Szent Borbálán vannak, meg a Kodály téren is elég sok fajta. Minden szerdán hoznak oda árut és mondta a csaj, hogy mindig csütörtökön nézzek be. Mi is várjuk a táskát, eltettettünk egyet. Különben egy tipp: vannak ott hátizsák formásak, ergonomikus, nagyobb fajta, tuti jó egész alsóra (pont a hátizsák forma miatt). Mi is ilyet veszünk. Ez 15 ezer forint. Viszont mondtam Emesének, hogy ez lesz három évig.
Köszi, hogy megkérdezted Anettet, közben elkelt a táska. Feltettem tesz-veszre és rögtön elkelt. Már utalták is az árát, ma vagy holnap postázom.
Tolltartó nagyon sok fajta van a szent borbálán, meg ott lent a papírsárkányban. Szerintem az a herlitzes teljesen jó.
Ági: szuper, hogy otthon vagytok és hogy minden rendben! Aranyos Dorka! Nehéz, hogy próbáld bevonni dolgokba, hogy ne érezze magát kirekesztve, de néha már sok, amit művelnek. Nálunk is ez volt Emesénél, bár ő akkor 5,5 éves volt, mikor Dóri született. Én csináltam azt is, mikor nyugiba aludt Dóri, lementem kettesben a boltba Emesével, vagy Bencénél levittem a lányokat ide a közeli játszóra, apa szólt, hogy felkelt Bence, 5 percen belül itt voltunk. Nekem is jó volt kicsit kikapcsolódni, meg a lányok is értékelték, hogy velük is vagyok.
Gabi: hason szopi?? Érdekes lehetett!
Kérdezted múltkor Bence ajándékát. Neki még nem vettük meg. Augusztusban lesz csak, akkor tartjuk. Túl nagy méretűt nem akarok, helyhiány.Közl. cuccot sem, mert van. Valami fiúsat akarok mindenképp.
Daninak szerintem se vegyetek több közl.eszközt, ügyesen, nőcisen győzd meg a párodat!!
Betti: köszi (anyum nevében a bókot). Ügyes volt Istike, hogy hazagyalogolt. Dórikám is úgy szeret gyalogolni. Múltkor is itthonról elgyalogolt a plázáig, néha beült a babakocsiba, mikor elfáradt.
V.Erika: de jó Nektek, Balcsi!!! Mi is megyünk nemsoká, kezdek besózva lenni már, komolyan!
Cserieri: még nem küldtél képet (mintát)! Várom! Köszi.
Szóval akkor MA NINCS TALI, A HŐSÉG MIATT!!!!
Akit érdekel, vannak már őszi ruhák a tescoban, nagyon jó pofa gyerek ruhák vannak! És árleszállítás van a strand cuccoknál (matrac, csónak ilyesmi).
Na sziasztok
Szilvia
UI: ja, Zsanka hallottam új hajad hírét! FOTÓT KÉRÜNK!!!