Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak kérdezni jöttem!

Lola!

Az egyik képen (ahol Noé szájában cipő van) láttam a háttérben egy felfújható hengert. Ezt használta Noé? Mikortól érdekelte?
Előre is köszi!

Találtam még egy jópofa dolgot szüli- névnapra! Bilibo a játék neve. Már hallottam róla korábban is, de csak most kezdtem rajta elgondolkodni, hogy esetleg jól jönne fárasztásként és nem utolsó sorban fejleszt is.
Névnapi ajcsija, amúgy meg van Daninak. Egy nagy plüss Mickey egérre sikerült a Teszveszen szert tennem. Keddre reményeim szerint itt is lesz. A szülinapi ajcsiját illetően nem jut apa dűlőre. Mindenféleképpen valami "járgányt" akar neki, de a mamáéktól is azt kap (utánfutós traktor, pedálos, tekerős). Apa viszont valami szintén lábbal hajtós, de nem pedálos (pontosan hajtórudas- régi kék Moszkvics- talán így megvan mindenkinek) járgányt nézett. Nem igazán tudom, hogy kell-e neki ennyi 3 ill. 4 kerekű. De azt tudom, hogy ha nem fogja őket használni, akkor csak a morgás megy, hogy "Daninak semmi sem jó". Ezt nem szeretném! Éppen ezért szeretném, hogy mi aki napi kapcsolatban vagyunk vele legalább azzal ajándékozzuk meg, amit használni is fog.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Kitartás ehhez a sok fogacskához. Mennyi lesz már Antókának így?? Biusból pedig gyorsan távozzon ez a baci vagy mi!
Szupi, hogy Antika eszik végre valamit jóízűen. Csak így tovább! Talán egyszer belejön!
Nálunk fordítva volt. Danim ugyan majd mindent elfogadott, de az étvágya azóta és a mennyiség amit megeszik csapnivaló. Így Gergőmmel én jobban jártam. Ugyan mikor terhes voltam Gerivel, mondtam is, hogy evés terén már nem lehet nekem újat mutatni. Hál istennek könnyebb lett.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Bazi meleg van! Mindjárt "szétfolyok" itt a számítógép előtt a széken! Ez rendszerint így szokott lenni, amikor Apa délutános megjön a jó idő!

Csilla!

Szupi, hogy jól sikerült a névadó és hogy ilyen jól bírták a csajok. Jók a képek is. Mindannyian csinik vagytok rajta. Beszéltem Ildivel. Nagyon mázlis a kis Natival!
Múltkor kérdezted, hogy visszamehetek-e a szalonba?!! Elvileg igen, de kérdés, hogy ebben a helyzetben szükség lesz-e rám! Kicsit rossz, hogy így nem tudok tervezni, de jövő ilyenkor már talán körvonalazódik majd a helyzetem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Köszi mindnekinek a gratulációt!!! :lol: :lol:
Aranyosak vagytok hogy ennyien drukkoltatok nekünk.
Hát voltak nehéz pillanatok,volt hogy 1* ki is borultam,de ezt majd később leírom.Lényeg hogy teljesen egészséges semmi baja a veséinek sem!!!!! :lol: :lol:
Egyenlőre eszik alszik,ma igaz volt egy kis hiszti,de rájöttünk hogy melege van,és anya is hiányzott neki,mármint a cicin levés,Dorkával ezek a napok maradtak ki és most hogy itt van Levi velem ,annyira de annyira jó!!!Szóval nagyon élvezem a dolgot,Dorka nagyon segítőkész,sőt néha már sok is.Tegnap volt egy kisebb hiszti,mert azt hitte neki hoztam a kis élő játékbabát,és kiabálta hogy Dorkáé öcsi...Na mára már jobb a helyzet,elmentek ma du-n apjával és kaidta Dorka a tanácsokat ha sír,akkor adjak neki tejcit,tegyem tisztába,vagy adjak neki vizet :lol:
A sebem egész jól van,de szombat du-n ahogy akartam lefeküdni csináltam egy hülye mozdulatot,és azóta nem bírok ülni sokat hanyatt feküdni semmit,és a jobb oldalamra sem bírok fordulni,iszonyat fáj,jobban mint műtét után a sebem,állítólag ez az hogy nagy baba lett és a szeméremcsontom elmozdult a helyéről,vagy megrepdet,és nagyon sokáig fog fájni hurrrááá.

Ja a pontos mértetek 4100g és 50cm :lol:
később majd még jövök,de nem bírok többet ülni,nagyon fáj :twisted:

Puszi Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!

De örülök, hogy jöttél! Annyira jó, hogy Levivel átélhetted azt ami Dorkával kimaradt. Jó hogy egészséges és a veséjének semmi baja. Dorka biztos aranyos lehet, ahogy próbál segíteni. Annyira édik ilyenkor! Mihamarabbi gyógyulást a sebednek! Pihenj "sokat" (már amennyit lehet még egy 3 éves gyerkőc mellett). Férjed otthon van most veletek?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Milyen furi volt nézni a vonalzódat! Levinek még a várandós vonalzója van. Aszerint még nem töltötte be a benti lét 40. hetét, de már itt van köztetek otthon!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Megáll az eszem! Másnak is akart a bébije hason szopizni??
Nekem Dani is megpróbálta, de ugye őt nem szoptattam sokáig (8 hó). Gergőm pedig már tovább tökéletesíti, mert hol hason, hol négykézláb szeretne enni. Gondolom a pocakja miatt lehet jobb így neki, mert közben purcingat rendesen!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!!

Ági01!
Örülök hogy minden rendben van.Dorka nagyon aranyosan viszonyul az öcsihez!
Aznap mikor hazajöttetek szült meg egy nagyon kedves ismerősöm.A baba kislány lett és a Miriam nevet kapta.

Lola!
Ügyi vagy a melóval,majd belerázódsz!
Noé kis huncut,nagyon birom a haját.Somának is mondjuk különleges.

Emeseanyu!
Te is nagyon kedves voltál,mint mindig.Anyud nagyon csinos,fiatalos nagymami.
Istike hazagyalogolt ám.

Na sir ez a kölök,egyszerűen nem hagy.
Jövök ha elaludt

Kép
berna23

Csilla!
Nagyon jól sikerült a Névadó ünepségetek.
Tünemények a kiscsajszik!!A vadvirágot is tök szépen felújították.

Gabi!
Istinek van régi retro moszkvicsa.De ő lábbal hajtja mint Frédiék,még nem tudja a pedálokkal. :D
Gergő szopi :arrow: vicces lehetett.
Dani tuti megörül majd óriás Mickey barátjának.

Tali:hmm nem sok a jeletkező,és tényleg baromira meleg van.

Ma többször megszédültem.Pedig szinte ki sem mozdultunk.
Átválogattam a ruháimat.Megörültem,szerencsére lesz miben munkába járjak.KisIstinek is mindene meg van már őszre,bölikezdésre.

Drága tökim falja az uborkát a paprikával,paradicsommal.Néha még begyűjtésre hajlamos,és akkor kiköpi.De csak alakul már a technika. :D

Hugi!
Remélem hamar felgyógyul a laptopotok.
Mi is beüzemeltettük végre a miénket.Furi volt az asztali gép után.Kutynak pusza.

Betti

Kép
berna23

Cserieri!
Kész lett a cipőd?
Klassz ez a medvepark.Nagyon jók a picasas képek.

Joosnéági!
Gyönyörűek a gyerkőcök.Látom Biusod is nagy vigyorgos,mikor fotózzák.Isti is ilyen.
Már olyan rég fotoztam Istit,csak ezt az egy unokatesósat.
Bius már szobatiszta ugye?Nagyon ügyeske!!

Jólenne anyumat befűznöm egy szombati starndolásra.Ugy könnyebb lenne Istikével is,meg társaságom is lenne.
Vinnénk jó kis zsíros kenyeret paradicsomot...Hmm kedvet kaptam lubickolni.én aki strandra is overálba megy.

Bocsánat haa valakit kihagytam.

Jó éjt.Kisbetegeknek jobbulást.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Ági, de jó hogy már otthon is vagytok. Dorkához nagyon-nagyon sok türelmet kívánok. Tényleg használdd ki, ha Levi baba jó alvó, mert addig tudsz sokat lenni Dorkával, ami most fontos. Éééédes (de gondolom egy idő után tényleg sok) hogy mindenben segíteni akar, kis szorgalmas! Na eddig nemigen babázott, most majd akar Levivel! :D
Elmozdult a szeméremcsont??? azta, ez durva, nem is hallottam még ilyet! A képet a kistökiről várjuk nagyon, milyen érzés hogy van valami a lába között????

Hát csajok Tali: holnap szabizik férjem, így sz.tem mi is inkább strandolunk (holnap csak reggel kell gyors bemennem melóba val.szeg)! Bocsi, de a játszón Soma mostanában marhára nincs el, gondolom a nagy meleg miatt is, meg már unja. 4-kor még tényleg tök meleg van, ma 6 után mentünk le, de még mindig fülledt volt az idő 1000-el!
Ha 5-10 fokkal lejjebb megy a hőmérséklet akkor talán jobb lenne!

Gabi:
Karácsonyra kapta Noé azt a hengeres, elvileg mászásssegítő játékot. KÉt oldalán van átlátszó köralakú fólia, ott belát, vannak benne csörgő akármik. Meg az egyik oldalán gomb, amit ha megnyomunk nyugis (nem kínais) dallamot játszik. Chicco márkájú. Igazából nem a mászást tanulta meg Vele, később kezdte érdekelni olyan 8-9 hósan, de néha még most előveszem, bár már "megunta". Ha elrakom jó pár napra, utána érdekli egy ideig újra... Most a napokban leeresztett, nem tudom lukas-e vagy kihúzta esetleg Soma... megnézem, ha nem lukas esetleg érdekelne? (mert eladni terveztem egyébként)
Hááát az a retro moszkvics Nekem is non tetszik, bár elég drága, nem??? Viszont ha kap olyan másik járgányt Mamáéktól, akkor sz.tem már felesleges! Mozgékony Danid, nem? Trambulinnak nincs hely? Nekem 2 évesen imádott ugrálni rajta Soma a bölcsiben. Hervisben, Decathlonban szokott lenni akciós, meg Auchanban is. Próbáldd férjedet rábeszélni valami más ajándékra!

Szilvianyu: hogy bírod a lakásban a betegekkel? Kitartás!Megkérdeztem Anettet a táskáról, de újat akar mindenképp! Ma voltam bennt a Müllerben, vettem cerkát, zsírkrétát, füzeteket, füzettartót, ecsetet, meg még apróságokat és megnéztem a táskát: volt Verdákos piti 44.100 Ft-ért (jól olvasod!!!) meg 11.500-ért is, de egyik se volt olyan beszarás jó... Tescoban meg volt 5.700-ért, de nem ergonómikus. Tolltartó normális egyik helyen se. Direkt nem vittem Somát, mert ha meglátja ezt a horror árú táskát... ő csak azt nézné hogy Verdákos, én meg ugye más szempontokat is.

Betti: ilyen kis zöldségevő lett Istid, ez szupi.... kell a vitamin! Azért az ő szervezete is jelez, hogy ilyenkor nyári melegben inkább ezt kívánja. Így tovább kisöreg.
Noé haját már nagyon le kéne vágni, szegény úúúúgy megizzad mindig, de lüke anyukája nem akarja, hogy az 1 éves szülinapi képeken ne legyen kopasz, de utána Neki esünk a géppel!
Isti Moszkvicsát hol vettétek? Van róla képed (Istivel együtt persze)?

Csilla, csuda csinik voltak a csajaid! Gratula a névadójukhoz. A keresztanyu várandós, jól látom? Elhiszem hogy Vivit minden más érdekelte mint az alvás, ez ilyen időszak, kis aktív lehet Ő is!

Na megyek még felmosni, konyhába elpakolni...

lola77

Kép itt 11 hónapos Isti

Kép
berna23

Kép itt húztuk a hóba,majdnem kétéves Istike

Kép
berna23

Másmilyen kép nincs róla.
Apósom vette egy autószerelőtöl,mert a bácsinak az unokája nem játszott vele.

Kép
berna23

Egy kis vidámság:

Süteményrecept gyesen lévő anyukáknak:
Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"
A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát.

Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.
Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.
Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).

Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük.

Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől. Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.

Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.
Bevonó máz:

Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a rohadt plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk ki az ablakon, jó messzire.

Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.

Tegyük Öcsit a járókába.

Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.

Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz.
Távolítsuk el a szénné égett sütinket a sütőből. Dobjuk ki.
Ne kapjunk idegösszeomlást...

Kép
Kép
Kép
eagleszem

A kártérítési perektől rettegő amerikai gyártók mindent elkövetnek, hogy elkerüljék a vitás helyzeteket.
Termékeik minden apró részletre kiterjedő használati utasításai olykor több mint mulatságosak.
Néhány példa:

Gyermekroller: "a termék használat közben mozgásba jöhet"
Vécékefe: "ne használjuk testápoláshoz"
Mosogatógép: "soha ne engedje gyermekének, hogy a gépben játsszon"
Horgászhorog: "lenyelése veszélyezteti az egészséget"
Vasaló: "soha ne vasaljon olyan ruhát, amit éppen visel"
Hajszárító: "soha ne használja alvás közben"
Fúrógép: "figyelem, a fafúrót nem szabad fogfúróként használni"
Lefolyótisztító: "ha ezt a leírást és figyelmeztetést nem tudja elolvasni, a terméket NE használja"
Füstjelző: "soha ne kapcsolja néma-funkcióba"
Napvédő függöny: "ne induljon el, ha a napfüggöny fenn van a szélvédőn"
CD-állvány: "ne használja létraként"
Nyomtatótinta: "a festék nem étel"
Fűnyíró: "a gép autópályán nem használható"
Összecsukható gyermekkocsi: "összecsukás előtt vegye ki a gyereket"

Kép
Kép
Kép
eagleszem

van még pár kiegészítés:

Láncfűrészen:
Ne próbálja meg végtagjaival vagy külső nemiszervével megállítani a fűrészt. (Biztos valaki megtette és perelt )
Mikrosütő: Élőállat szárítására alkalmatlan (erre volt példa, azóta óvatosak a gyártók)

Hot-Dog sütő: A másik célra ne használja

Fűnyíró: Ha a motor jár a kések forognak.
Egy puding dobozán: Vigyázat a termék melegítés után forró lesz.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: a sütireceptet mentettem :lol: Kicsit de zsa vű érzésem volt, bár ennyire nem gáz nálunk a helyzet, de néhányszor fontolgattam már, hogy ki kéne festeni, meg feltörni a járólapot egy-egy "kisebb" főzés után, úgy nézett ki a konyha gyermekeim segítségének jóvoltából! :lol: Nagyon jóóóóó! :lol:

Ági: De jó, hogy otthon vagytok!!! Élvezz ki minden pillanatot!!!

Lola: Noékutyusnak puszi, puszi annyira édes!
Ez olyan klassz, hogy így számítanak rád a munkahelyeden! és nem utolsósorban még jobban tudod értékelni gyeses éveket, mi??? Soha ilyen jó sorunk nem lesz többet! :D

Szilvianyu: Gyógypuszik mennek a kicsiknek! A fenébe, ez a betegség! Remélem már kifelé mentek!

Csilla: gyönyörűek a csajok a képeken.

Gabi: sajnálom, hogy nem tudtok így csavarogni ebben a melegben apa nélkül, 2 picivel nagyon nehéz egyedül kimozdulni...

Berna: látod milyen ügyes Istike a kajával!!! legeli a zöldségeket a kis drága.

Fú, csak ezt az oldalt olvastam vissza, nem voltunk a hétvégén leugrottunk a Balcsira, fürödtünk jókat. A víz elég hüsi volt, de a gyerekeimet így is daruval kellett kiemelni, mert élvezték nagyon, sőt Tamarám szerint a víz "forró" volt :lol:
Talira mi sem megyünk most, annyira meleget mondanak, hogy inkább benevezünk a strandra, látom lesz ismerős bőven :D .

Sziasztok! V. erika
v.erika

Sziasztok!

Szerintem is jobban jártok, ha a mai talit töröljük! Nagyon meleg lesz! Tegyük át jövő hétre, talán akkor enyhül kicsit. A mai strandoláshoz mindenkinek jó mulatást (szerencsésebbet, mint nekünk a baci miatt). Biztos taliztok ott jó páran.

Nálunk változatlan a helyzet. Bencét kevésbé diétáztattam, mert jobban volt, erre megint több hasmenése volt. Beszéltem régi dokinkkal, ő úgy gondolja, hogy inkább valami hasmenéses vírust nyeltek be, mert három naposnál ennyire nem szokott az mérvadó lenni. Lehet benne valami, mert nekem és férjemnek is hasmenése volt strand után, nekem majdnem egy hétig. Most mondta egy felnőtt ismerősöm, hogy neki is. Ők is akkor voltak.

Köszi a jobbulást üziket!!

Lola:
hát elég nehéz velük itthon lenni, bár mindennap lopok egy kis időt, kint lenni velük, sokat úgy sem lehet a meleg miatt. Tegnap Tescoban voltunk. Ma Kodály téren van dolgom.
Táska: hát nagyon durva árakat írtál, látod, nekünk a 11 ezres volt, Szent Borbálán vannak, meg a Kodály téren is elég sok fajta. Minden szerdán hoznak oda árut és mondta a csaj, hogy mindig csütörtökön nézzek be. Mi is várjuk a táskát, eltettettünk egyet. Különben egy tipp: vannak ott hátizsák formásak, ergonomikus, nagyobb fajta, tuti jó egész alsóra (pont a hátizsák forma miatt). Mi is ilyet veszünk. Ez 15 ezer forint. Viszont mondtam Emesének, hogy ez lesz három évig.
Köszi, hogy megkérdezted Anettet, közben elkelt a táska. Feltettem tesz-veszre és rögtön elkelt. Már utalták is az árát, ma vagy holnap postázom.
Tolltartó nagyon sok fajta van a szent borbálán, meg ott lent a papírsárkányban. Szerintem az a herlitzes teljesen jó.

Ági: szuper, hogy otthon vagytok és hogy minden rendben! Aranyos Dorka! Nehéz, hogy próbáld bevonni dolgokba, hogy ne érezze magát kirekesztve, de néha már sok, amit művelnek. Nálunk is ez volt Emesénél, bár ő akkor 5,5 éves volt, mikor Dóri született. Én csináltam azt is, mikor nyugiba aludt Dóri, lementem kettesben a boltba Emesével, vagy Bencénél levittem a lányokat ide a közeli játszóra, apa szólt, hogy felkelt Bence, 5 percen belül itt voltunk. Nekem is jó volt kicsit kikapcsolódni, meg a lányok is értékelték, hogy velük is vagyok.

Gabi:
hason szopi?? Érdekes lehetett! :) Kérdezted múltkor Bence ajándékát. Neki még nem vettük meg. Augusztusban lesz csak, akkor tartjuk. Túl nagy méretűt nem akarok, helyhiány.Közl. cuccot sem, mert van. Valami fiúsat akarok mindenképp.
Daninak szerintem se vegyetek több közl.eszközt, ügyesen, nőcisen győzd meg a párodat!!

Betti:
köszi (anyum nevében a bókot). Ügyes volt Istike, hogy hazagyalogolt. Dórikám is úgy szeret gyalogolni. Múltkor is itthonról elgyalogolt a plázáig, néha beült a babakocsiba, mikor elfáradt.

V.Erika: de jó Nektek, Balcsi!!! Mi is megyünk nemsoká, kezdek besózva lenni már, komolyan!

Cserieri: még nem küldtél képet (mintát)! Várom! Köszi.

Szóval akkor MA NINCS TALI, A HŐSÉG MIATT!!!!

Akit érdekel, vannak már őszi ruhák a tescoban, nagyon jó pofa gyerek ruhák vannak! És árleszállítás van a strand cuccoknál (matrac, csónak ilyesmi).

Na sziasztok

Szilvia

UI: ja, Zsanka hallottam új hajad hírét! FOTÓT KÉRÜNK!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Tényleg marha meleg lesz ma is! Aki teheti menjen strandra inkább, mint hogy a jáccitn aszalódjunk. Sajnos mi nem tudunk menni strandolni, de majd a jövő7en apa szabin lesz s majd bepótoljuk!!!
Ma elkezdem kipakolni a szobát, hogy kifessük s szombaton vagy vasárnap megtörténik a szobacsere :D

Ági!
Nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek!!! Remélem Te is hamar regenerálódsz! Dorka nagyon édes lehet, ahogy segít, pörög körülöttetek. :lol: most végre babázik, látod :)
Képeket tegyél majd a 4 fős családról!!!

Megyek is mert Julcsi szegény már éhen akar halni, szegény ....
angika

Sziasztok!

Annyira szeretném azt az ugrálóvárat, amit mutattatok, de nem kapni máshol, csak a teszveszen. Még nem vettem onnan semmit... Merjem?????? És mondjuk, ha lyukas? vagy ne negatívkodjak? :lol: Nektek jó tapasztalataitok vannak a teszveszről?
v.erika

Sziasztok!

Innen,anyósoméktól írok.....nagyon jó itt kint kertes házban!!!!!!!!!
Tegnap du 5-re értünk ki,Viki 1/2 7-ig vízben volt,majd 8-1/2 10-ig este szintén!!!!!!!!!!!Kis hableányom :D
Nagyon élveztük az esti fürdést a kivilágított medencében,képek lettek,majd valamikor hétvégén felteszem őket.
Kár,hogy este haza kell nekem már mennem,holnap reggel meló.....de addig még kihaználjuk a jóidőt,nemsokára már megint csobbanunk amíg nem lesz nagyon meleg,sugárzás......

EDB anyu
bocs,de még nem tudtam átküldeni a képeket.....arra gondoltam,hogy Hello kittys lesz Dórika tortája,hasonló mint Cirmike Rékájáé volt,csak már ruha,masni lesz rajta és fogna két lufit a kezében.....mit szólsz?
mikor és hol talizzunk,hogy legyen majd a torta átadása?
vasárnap megyünk Vikiért reggel 9 után esetleg elvihetnénk nektek is házhoz és akkor csak le kellene ugranotok érte......

Lola
tündéri Noé a képeken,olyan nagyfiú már :D
Mit fog kapni szülinapjára?várjátok már?
nem semmi iskolakezdési árak vannak,te jó ég!!!!!!! :shock:

Ági01
örülök,hogy már otthon vagytok,jobbulást a pocidnak!!!!!!!!!
nekem is volt kis kellemetlenségem a szeméremcsontommal anno...mivel Viki is nagy súlyú volt,nekem is elmozdult,vagy kitágult,aztán pár hét múlva visszaállt a dolog,addig kicsit fájdalmas,vigyázz magadra,jobbulást!!!!!!!
Sok-sok tejcit kívánok Levi babának és puszi az ügyes nővérkének!!!

Gabi
mikor várandós voltam Vikivel akkor jártam egy kismama klubba,ahol volt egy anyuka,aki a 3. babáját várta,ikrei voltak már,ő az ikreket 4,5 éves korukig szoptatta,volt,hogy egyszerre a kettőt amikor még kicsik voltak,lefektette a földre egymás mellé,majd kutyapózban feléjük hasalt és így etette őket.
Nagyon jól kiürültek így a tejcsatornái....hát én is kipróbáltam Vikinél már a kórházban :oops: néztek is nagyot,de nem érdekelt....lényeg hogy nekünk mi volt a legjobb... :wink:

Anikó
nagyon jópofa dolgot találtál..... :D :D
megkaptam a privit,semmi gond,majd elhozza tesód a ruhákat,az sem baj,ha majd csak őszre lesz belőle valami......

MOSZKVICS
öcsémnek is volt ugyanilyen piros,3-4 évesen kapta és akkor már tudta lábbal hajtani,szerintem fiatalabb korban nem annyira tudják értékelni.....bár gyerekfüggő is a dolog....

Sziasztok,szép napot mindenkinek,jó strandolást!!!!!!!
Mini babatalait szerveztetek ma a strandra,de jó!!!!!!!
Betegeknek jobbulást!

Erika

cseriviola

Sziasztok!

Cserieri:
az jó lesz, aranyos a hello kitty, imádja a cicákat! Rád bízom, jó csajos legyen! :wink: Az szuper lenne, ha még el is tudnátok hozni, mert lehet, hogy Apa dolgozik. Torta dobozt meg valamikor Apa visszavinné. Vagy ha tudtok annyit várni, felfutok, kiszedem a tortát és a dobozt vissza is tudom adni. Küldök privit a címemmel!

Köszi

Szilvia

Ui: felhívtam Patikában ismerősömet, BOLUS tablettát ajánlotta. Ismeritek? Azt mondja, bélfertötlenítő és kicsit megfogja a székletet, de a bacikat engedi távozni. Most már kicsit soknak tartom egy hete a napi 4-5 kakit (megint ennyi van Bencének is). Viszont a kicsípett popsit elkezdtem Aloe Firts-tel fújni és nagyon szép lett tőle!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Irigy-irigy kerti mókáért! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

V.Erika: én régóta tesz-veszezek, sok mindent vettem már. Egyszer szívtuk meg, egy babakocsival, az az ürge több embert átcseszett, rendőrséi ügy van belőle. Mi voltunk a hülyék, utánvéttel kellett volna kérni. Én azt mondom, hogy 10 ezer felett csak úgy szabad vásárolni.

De amúgy mással nem volt problémám. Ha újnak írják, akkor szerintem ne aggódj! Olyan volt, hogy újszerűnek írtak egy pólót és használtabb volt. De ez is ritka. Új ugrálótól ne aggódj szerintem! Csak minél előbb kezd el, ha akarod, mert mire lejár a licit (van amikor meg lehet egyezni az eladóval, hogy vegye le a licitet), akkor mire elutalod a pénzt, mire megkapja, mire postára adja...

Mielőtt belevágsz, nézd meg az értékeléseket az eladóról! Ha csak pozítiv van, szerintem nem lehet gond!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Ági,
még1x gratulálunk!!!! Jó hogy itthon vagytok, ezek nagyon szép napok, nem?? És milyen 2 gyerekes anyukának lenni? Ugye furcsa? :) :) De nagyon-nagyon jó!! Olyan megható volt, hogy írtad, hogy a Dodoval kimaradtak az első napok, és most milyen jó a Levivel!!! Minden jót kívánunk nektek! Édes lehet a Dorka, hogy segíteni próbál!:) :) Hogy bírta nélküled?

Gabi,
hát remélem hamarosan rendeződik az éjszakátok! Ez nagyon fárasztó! A Lili is szombat óta éjjelente majdnem óránként (!) fentvan!!! Kivagyok néha :(
A szülinapi ajcsik jók, de tényleg sok a járgány.. Traktorunk nekünk is van, a Máté nagyon szereti! A trambulin jó ötlet!

Betti,
na látod, az Istike igazi "paraszgyerek" :) paprika, paradicsom, ubi, a legjobb! Ügyes nagyon! A moszkvics fantasztikus! :) :)

EDB Anyu,
jobbulást a gyerkőcöknek, nem egyszerű ilyen melegben 2 beteg picivel! Próbáld meg esetleg erősebb kamillateával itatni őket, - mármint ha megisszák - az is jó székletfogó. Igen új a hajam, teljesen rövid, pénteken nyírattam le, mert már untam, hogy mindenhol ott van. HÁát még szoknom kell.! :) De ez a pár hónap jobb lesz így, röviden, aztán majd visszanő. De többen mondják hogy így jobb....

JÁgi,
nagyon szépek voltatok névadón.. Kriszti babát vár?! :)

na lépek Mátét lassan keltem - még alszik
mennünk kell a Lilivel 3 hós oltásra- egy kicsit elkéstünk vele (nem volta dokinő előző héten) jó lesz ebben a bazi melegben! :( :(
jó strandolást - irigy-irigy!

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Erika: most néztem a tesz-veszen, bestway márkájú az ugráló. Ilyen márkájú csónakokat láttam a tescoban. Esetleg kérdezz ott rá (egy telefont megér), hogy van e nekik, ha nincs, tudnak e elérhetőséget mondani, hogy honnan lehet beszerezni (náluk ki a beszállító).

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

A betyár mindenit, egyedül tartom a frontot itt, amíg Ti pancsikáltok! :lol: :evil: Jól van na, nem irigylem Tőletek! :)

Zsanka:
Lola is azt mondta, csini az új hajad.Tegyél majd fotót!
Köszi a kamillatea tippet, bár én pont az ellenkezőjét tudtam, hogy ugyan fertőtlenítő hatása van, de szorulásra jó!

Vettem nekik azt a bolus tablettát, már azért sok, hogy ennyi ideje hasmenés van. Nem akarom, hogy gond legyen. Rákóczi is ezt ajánlotta barátnőméknek. Most fő a krumpli, répa, dupla adagban! :wink:

Na megyek, rendezem őket!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Olvasgattam, csak írni nem volt időm, eddig. Most sem vagyok eleresztve idővel.

EDB anyu!

Hát tényleg sokáig van Bencus hasmenése. Ez valóban nem írható már a 3 napos láz számlájára. Már ha olyanotok volt. Még mindig jobbulást nekik.

VErika!

Én Teszveszről pozitív tapasztalattal vagyok. Vásárlásaim eddig bejöttek. Főleg amit a gyerekeknek vettem. Ahogy javasolták, nézd az értékeléseket. Az sok mindent elárul az eladóról. Hajrá ugrálóvár!!!

Cserika!

Nem válaszoltál a kérdésemre marcipán ügyben! Légyszi segíts!

Betti!

Annyira jó olvasni, hogy Istike már ennyire jól eszik. Csak megjött a változás. Én kicsit most elszontyolodtam ez ügyben Daninál, mert nem nagyon van változás, illetve annyira aprók, hogy már idegesítő ez a szinte egyhelyben toporgás. Illetve, hogy egyik nap javulnak a dolgok (evés, szobatisztaság) másnap meg 0-áról, de van, hogy -1-ről indulunk megint. Idegörlő és kezdem kitartásomat elveszteni.

Lola!

Jó pancsit! Remélem bacimentesen! Henger érdekelne, ha nem "szelel". Beszéljünk róla!

Gerit vittem tanácsadásra. Hát nagyon elkeseredtem vele kapcs-ban is. Majd 2 hó alatt 25 dekát sikerült gyarapodnia. Ettől függetlenül doki nyugtatott. Volt tegnap egy masszás zöld kakája. Arra azt mondta, hogy vagy a sok, vagy a kevés kajától van. Sakkozzam ki melyik az oka :( A szenvedéses kakira pedig sok folyadékot, kamillateát, vagy ilyen tartalmú teát javasolt. És bújjunk el a lakásba ebbe a nagy melegbe.
Egyik fiamnak sincs most valami nagy étvágya. Danién már nem akadok meg, de Gergőé kicsit zavar, hisz Ő jó étvágyú volt. Bár érdeklik a kaják, csak már nem eszi azokat a mennyiségeket mint előtte. Remélem csak a meleg miatt van ez az átmeneti állapot!

Ajándék tippeket köszi. Trambulin elgondolkodtató. Férjem úgy néz ki meggyőzhető. Legfeljebb pár hó csúsztatással kap tőlünk más járgányt. Megvárjuk hogy jön neki be a mamáéké. Bilibo is tetszik neki.
Ja és ma meg is jött a Mikije Daninak. Extra gyors volt az eladó (TESZVESZ) Tegnap utaltam, más banknál van a számlája, de ennek ellenére elhitte nekem, hogy tegnap utaltam, nem várta meg hogy a pénz is odaérjen, és már postára is adta délután és reggel már jött is a csomag. És nagyon elégedett vagyok, mert nagyon szupi. 30 centivel "alacsonyabb" leendő gazdijánál. Alig bírok keddig várni vele, de tartom magam.

Zsani!

Kívánok nekünk végre nyugodalmas éjszakákat, Végre!! Hajról képet!!!!!!!!!!!!!!

Megyek! Próbálok Daniba ebédet tuszkolni! Geri alszik!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Emeseanyu!
Sajnálom ezt a fosivirust.Ráadásul pont ebben a hőségben kell elszenvedjék még a piros popsi fájdalmát is.
Jobbulást a kis drágáknak.Gondolom milyen nyügösek,Isti igy betegség nélkül is kivan.Mondjuk én is.Délben egy órát töltöttünk el a kádban ketten.Most alszik a hisztipisti.

Zsani!
Nagyon-nagyon kivi vagyok a rövid hajadra.Hu én sosem merem elszánni magam drasztikus hosszcsökkentésre.Házatok alakul?
Máté élvezi az otthonlétet?
Kivánok jobb éjszakákat!

Gabi!
Ne aggódj a fiuk evészetén.Sztem a meleg az oka.Most mi is többnyire fagyin,meg gabonapelyhen hideg tejjel élünk.
Ma mertem főzni zacskós levest,meg egy adag tésztát,és forróság lett a lakásban.Utána nem is tudtunk kajcsizni annyira melegünk volt.
Már várom a szülinapi fotókat.

Emeseanyu a tiéteket is.Ti mikor buliztok?
Remélem addig helyrejön Dóri és ehet a fini Csereri tortából.

Betti

Kép
berna23

Bizti sokatok kinn van a strandon...

Erika!
Tamarának begyógyult a homloka?
Megy végülis bölcsibe?
Teszvezsen én mindig csak nézelődök.Vaterán már vásároltunk.Isti Jeep-jét.

Anikó!
Marha jók amiket betettél. :D
azért durva is egyben.
Éjszakáitok jobbak?
Bendi várja már az ovit??

Betti

Kép
berna23

csajok olvastátok a lap szélén a cikket?(tragédia csaszinál)
Borzasztó hogy ilyesmi megtörténhet.

Kép
berna23

Tegnap volt erről szó a híradóban, de csak a végét "kaptam" el. Most hogy végig olvastam, háát...
Borzasztó!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Isteni ez a hőség....

Betti:
amit leírtál esetet, nagyon durva. Mivel mostanában nem nagyon nézek tévét (időhiány), nem is hallottam róla. Szegények, ez borzasztó. Belegondolok, hogy nekem 3 császárom volt!!!És ráadásul az utóbbi kettő között egy év telt csak el, ami nagyon veszélyes.
Mondjuk nem értem a dolgot, mert itt max. a második napon jönnek a hashajtóval, ha addig nem volt székleted, legyen és minden egyes vizitkor kérdezték, hogy minden rendben van e, széklet volt e. Nem értem, hogy nem foglalkoztak egy ilyen komoly dologgal az orvosok, hogy egy hétig nincs székletes, ilyen nagy műtét után. Három évig vártak állítólag a gyerekekre. Annyi idős volt, mint én.... :(

A két kicsinek elkezdtem adni a bolus tablettát, ami bélfertőtlenítő. Kicsit megfogja a székletet is, de ezt doki ajánlotta. Azt mondja ettől még fog a vírus ürülni. Jobb kicsit a helyzet, Bencének ma már "csak" két fosása volt, Dórikámnak sajnos még több. Ugye őnála később is kezdődött, biztos benne van még. Lázas is volt. Diétáztatom is őket. Tiszta piros a feneke, nunija, mégsem lett jó az aloe. Eleinte igen, de utána csípte neki.Befújáskor üvöltött. Most canestenezem, az mindig beválik.

Emese meg apuja kimentek délután Emese kereszapujának kertjükbe, fürdenek. De jó nekik! Mindegy, legalább ők ne főljenek meg!

Anikó: jópofa dolgokat írtál be! Nem semmi azért, amik vannak!!
Na megyek, a két kicsi két felé van éppen!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Szegény Dórika! Átérzem, hogy mennyire csípi neki. Volt hogy nekem is fújnom kellett, de iszonyatosan fájt. Zolira testáltam mindig a feladatot, én meg szinte két kézzel befogtam a számat közben. Szörnyű. A Canesten barátságosabb, remélem hamar rendbe jön. Ilyenkor lenne jó, ha már nem kéne őket pelusozni, mert jobban szellőzne, de sajna nem lehet! Még mindig küldöm a gyógyenergiákat.
Élvezte Emese a pancsit??

Beszéltem délután a tatai mamámmal. Nem nagyon tudta, hogy mivel lepje meg Danit szülinapjára. Ajánlottam neki a Bilibo-t és rábólintott, így már rendelem is.

Ha majd valaki augusztusban rendelni szeretne a Bookline-ról, gondoljon rám, mert már onnan is kinéztem egy Bilibo készletet és nagyon kedvező az ára.

Gergővel ma etettem először pipimellet. Pároltam neki almát és krumplit is hozzá. Rászoktam a párolásra. Ha már egyszer van ez a ketyere hozzá és időben ugyanúgy készül el. Igaz vékony szeletekre vágom, hogy biztosan átpárolódjon.
Ízlett neki. Vacsira is azt kapta, mert megjött a mensim és nem igazán van ilyenkor tejem. Iszom ilyenkor a Laktoherbet is és mikor elmúlik akkor meg dől a "lé". Ezért nem nagyon szerettem volna ha megjön szopi idő alatt, de hát nem tudok mit csinálni, ilyen "alkat" vagyok.

Két napja nem csinálok semmit a háztartással. A szőnyeg takarításom volt az utolsó ami aktív cselekedetem volt. Egyszerűen ebben a melegben semmi kedvem nincs mozogni se. Estére élénkülnék fel, de akkor meg már nem nagyon lehet csörömpölni.

Hol vagytok többiek?? Élménybeszámolót a mai napról! Milyen volt a strandon?

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

szörnyű ez a meleg.. Még ugy is elviselhetetlen, ha az ember a strandon van.

Minagyon jól éreztük magunkat a strando, bár csak délután mentünk ki. Niki ki sem akart jönni a vízből, ha meg végre sikerült rábeszélnem akkor vizesen meg homokozni akart menni.

Igen, kisebbfajta babatali volt a strandon. Taliztam Loláékkal, Moncsival (bár őt csak messziről láttam) és Erikával is.

Lola,

Nagyon örülök, hogy személyesen is taliztunk. Olyan édesek a gyerekeid, és te is tök aranyos vagy. Soma tényleg tiszta apja. Noé meg olyan édi volt a vízben, meg ahogy csúszdázott :-) sajna nem tudtunk sokat beszélni, de majd egyszer egy talin bepótoljuk. Amugy már látásból ismertelek, mert vasárnaponként szoktunk lejárni du a Stopba és téged is láttalak már ott párszor Noéval...

Moncsi,

Sajnálom, hogy veled nem tudtam személyesen beszélgetni.... Viszont a lányaid tüneményesek. Sajna Niki kicsit butus volt a csúszdánál és a vége fele már nem ment el a csúszda alól hamar mikor lecsuszott, és Dórikád (ő a nagyobb ugye) lecsúszott és nekiment a Nikinek. Nem ütötte meg nagyon, csak szegényke nagyon megijedt, és sírva fakadt. Így ki is mentünk egy kicsit a vízből.... Elmagyaráztam neki, hogy nem szabad a csúszda alján megállni, mert mások jönnek és nekimennek. Következő alkalommal már ügyes volt.

Erika,

Örülök, hogy téged is megismertelek. Nagyon kedves vagy és Tamara egy tünemény. Olyan kis ügyes a vízben, látszik nem fél a víztől.... Jó volt kicsit beszélgetni, de láttam neked is mindig a szemed Tamarát kereste, Niki is sokszor ugrált a nyakamba váratlanul, szóval nem volt a legnyugodtabb körülmény a dumcsizásra.

Az ugrálóvárral kapcsolatban.... Ha annyit megteszel, hogy felhívod a budörsi vagy a székesfehérvári Auchant, hogy van e nekik Bestway típusú ugrálóváruk (feltéve ha olyat akarsz mint a mienk). és ha van valamelyikben a kettő közül, akkor én szívesen megveszem neked. Párom fehérvárról el tudja hozni, vagy ha budaörsön van, akkor szombaton ugyis járunk babaúszni, akkor előtte beugrunk neked és megvesszük, ha van.

Zsanka,

Én is csak kitartást kívánok az éjszakákhoz, remélem hamarosan jobb lesz.... Igen Krisztiék és babát várnak. :-)

Szilvi anyu,

Sajnálom, hogymég mindig ilyen betegek a gyerekek. remélem most már hamarosan meggyógyulnak. Sok sok gyógypuszit küldünk nekik.

Most gyors megyek, majd még jövök valamikor.

Sziasztok,

Csilla
lexyca

Jó reggelt! :D

Igen, minitaliztunk tegnap a kismedencében négyen :lol:

Örülök, én is, hogy megismertelek Csilla! Jó volt kicsit dumálni, nagyon aranyos vagy, és a csajaid! Gyönyörűek!!!
Köszi a Auchanos ajánlatot, a fehérváriban már megnéztük hétvégén, sajna nem volt, de a budaörsit megkérdezem.

Lola: ááállat a kalapod!!! :lol: Nagyon tetszett!!! Sokat nem tudtunk beszélni, mert Tamara nyomult jobbra-balra, azt néztem, hogy Ti milyen jól elvoltatok egy helyben. Irígykedtem :lol: Na, majd, ha Noé is elindul :lol:

Moncsi: Csak távolról intettünk, de a csajokat egyből kiszúrtam a csúszdánál. Olyan szépek!
Tényleg, hogy van az, hogy ebben a topikban csak ilyen szép gyerekek vannak?

Szerintetek nem túl meleg a víz a strandon? Nekem, olyan pisimelegnek tűnt főleg így 36 fokban... Csak remélni merem, hogy nem volt benne semmi komoly baci, mert Tamara alámerült párszor, és kortyintott belőle.

Szilvianyu: Jobban vagytok???? A Rákóczi adott egyszer egy rázókeveréket, amikor pöttyös volt Tamka feneke és 1 nap alatt rendbehozta neki, fú nem tom mi volt a neve... Javul Dórikáé?
Köszi a teszveszes tippeket. A környék összes áruházát végigjártam már az ugráló miatt, de ez ugye Murphy-törvény, hogy most nem lehet kapni, amikor kellene.
Majd szombaton teszünk még egy kört Budaörsön (egyébként is mennénk) ott is körülnézek.

Gabi: ne is takaríts! Ráér az :lol:

Na megyek,mert ébredés van.

Sziasztok, V.Erika
v.erika

Sziasztok!

Jóóó volt nagyon tegnapi strandolás, mi már 9 után kinnt voltunk, de már akkor iszonyat meleg volt, sikerült még hűvös helyet találnunk, volt Somának ismerős is, ovistársáék, szóval tök jól elvolt!
12-kor bementünk a játszóházba, de 20 percnél tovább nem bírtuk, annyira fujtó volt a levegő... (csaj azt mondta, van légkondi, de 10 percenként kapcsolják be nagyon kicsit lehűteni a légteret, amit nem bír, mert elég nagy terület! ) Ja V.erika, a csavar nincs már ott, luk van a helyén, képzeldd!!!!

Moncsi: most végre tudtunk többet beszélgetni, mint múltkor a Jubiban! Hála a gyerekmedence-szélének! :D LÁnyaid tüneményesek, hatalmasak, ezt meg is beszéltük! Ja és jólneveltek nagyon, elvoltak egyedül is a pancsolóban.

V.erika: láttam hogy Tamarád izgett-mozgott, mint mindig, nagyon beleélte magát a fürcsibe. De nagyon meleg volt mindegyik víz, kivéve a hullámost. Én egyszer tudtam oda bemenni 10 percre úszkálni (ott kevesebben is voltak még koradélután) jó volt felfrissülni. Még a zuhanyból is ugye forró víz jött.
Kalapom? köszi, 1000 éves, muszáj valami a tökfedőmre mert ugye fekete hajam szívja a napot.... (még így is megfájdult a fejem estére...)
MEgfigyeltem hogy Tomidnak nagyon izmos kis teste van, tök jó kis feneke!!! :)

Csilla: bocs, hogy először nem köszöntem, nem mertem, pedig sejtettem hogy Te vagy! Jó, hogy Te határozottabb voltál! Aranyosak nagyon alányaid, Vivin látszik, hogy jó étvágyú! :)
Stopból emlékszel Rám? Jééé, de jó arcmemóriád van. Pedig nem túl sokszor járunk mostanság...

Na lépek, mert melóba v.ok...

lola77

Na még eszembe juttottak dolgok:

V.erika: ne ijesztgess, tudom mi vár rám jövőre a rohangászás terén.... :shock:

Szilvianyu: asszem Te kérdezted még régebben, hogy szopik-e Noé??? Igen reggel meg este, így jó, mert napközben tényleg tud Rá más is vigyázni...
És Te Drágám hogy bírod a bezártságot, jajjj annyira sajnálom. A gyerekeket is (még jó hogy Emesét elvitte férjed...) persze, de biztos Te is kilehetsz már. :cry:

lola77

Sziasztok!

Hú, nagyon irigy vagyok a tegnapi strandolókra..Mi itthon tikkadtunk a hőségben. Délután már klímáztam a nagyszobában, mert nem bírtam, de attól meg féltem a gyereket.Én is kimentem volna, szóltzam is anyunak, hogy jöjjön velünk, mert egyedül nem bírok a két kicsivel, de ő inkább otthon fetrengett.. Brr...Annyira bosszant, hogy ilyen.Úgy irigylem azokat, akiknek nem ilyenek a szülei ..Például, téged Csilla..Annyira aranyosak anyudék...

Tegnap így legalább, amíg aludtak kicsit foglalkoztam magammal.Kimelíroztam a hajamat, meg jött a hugim is, hogy neki is fessem be, meg még maradt időm a lábamat is rendbetenni..Hurrá..Ritka, ha valamit meg tudok csinálni..
Most teljesen be vagyok zsongva.Kinéztem a Biusnak egy hintáét az Ikeában és szeretném neki megvenni, de eddíg apa nem nyilatkozott..Ő sima hintát akart neki felfúrni, mert amióta elővettük Antónak a babahintát, azóta Biut ki sem lehet belőle szedni.... Kép Ilyet szeretnék csajszinak..

Kép Kép
joosneagi

A harmadik fogacskánk is kitörte magát, már az is szépen látszik, még kettő folyamatban van, így már boldog 3 fog tulajdonosok vagyunk... Kép

Kép Kép
joosneagi

Kép Kukuccs :)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Kezdem magam úgy érezni, mint 2007 nyarán, mikor meleg rekord volt, én meg itthon ültem a lesötétített szobában nagy pocival. Most ugyanezt teszem, csak a 2 gyerekkel (nagy poci nélkül). Délelőtt és kora este húzom fel a redőnyöket csak. Fürdés után tegnap Dani ki is ment és kiélte magát az erkélyen. Kiültünk kicsit, neki meg be sem állt a szája, csak magyarázott. A felső szomszédunk meg pont kint volt az erkélyen és beszélgetett vele. :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tegnap este olyan jól felfrissült a levegő egy kicsit. Villámlott, meg esett 3 csepp eső, de végre fáztam :D :D :D

EDB anyu!

Mi újs veletek! Remélem nincs baj, hogy nem jelentkeztél még?!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: köszi, ari vagy, hogy aggódsz. Nincs semmi baj, de ebben a melegben nincs kedvem ide ülni! :( Jobban vagyunk, hál istennek. Ma még Bencének csak egy rendes kaki volt, Dórinak meg semmi. Se rendes, se hasmenés. Ő tegnap kapott három bolus tablettát (olyan, mint smecta), meg tegnap kemény diétán volt mindkettő. Lázas sem volt még azóta. Ma is diétáznak, de kicsit lazábban. Répa-krumpli főzibe tettem nekik csirkemájat kicsit, meg rágcsáltak kukit. Remélem most már jobban lesznek. Inni isznak nagyon sokat, hál istennek!

Nagyon nehéz volt ez a 10 nap, a meleg, a betegség, a bezártság, a nyűgösség, minden. Hát ez van.... Imádom őket, nagyon édik!!!

Tegnap Dórika ráült a kisszékének a lábára, mondtam neki, hogy el fog esni, abban a percben elesett. Nem nagyot esett, de rosszul. A felső két foga belemélyedt az alsó szájába (jócskán!!) és ömlött belőle a vér. Mára belilult és bedagadt. Szegénykém... meg voltam ijedve, hogy két pelenkás picivel hogy indulunk a sebészetre, de el tudtam hál istennek állítani a vérzést.

Na megyek is, sír Bence, kint játszik az etetőszékben (most ettek), Emese ott van vele, de már anya kell neki (előbb bezzeg nem akart kiszállni, mikor ki akartam venni).

Ági:
nagyon jók a képek, ismét! Tündérkék a gyerekek!!

Strandolóknak: örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Sziasztok

Szilvia

UI: lehet, még később jövök, ha engedik. Bár ma már muszáj lesz vasalnom, iszonyat, mennyi van...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági!

El is felejtettem írni, hogy gratulálok mégegyzser Levi babához!Már nagyonkíváncsi vagyok rá, Bius is mindíg jön velem nézni, hogy tettél-e fel képet Dodó öcsikéjéről...

Remélem már jobban vagy és nincsenek akkora fájdalmaid. Nagyon édes lehet Dorka, emlékszem Bius is napokig csak nézegette, puszilgatta Antikát.Azu ő kedvéért kellett berakni a karácsonyfa alá is.. Jajj, de megy az idő, olyan rég volt már...

Kép Kép
joosneagi

EDB-anyu!

Nem irigyellek a vasalás miatt, én hétfőn vasaltam egy rakattal és már megint van rengeteg...
Remélem mostmár teljesen jól vannak a kis betegek.Szegény Dórika, nem elég a betegség, még esett is..
Tegnap este mi is elindultunk fagyizni, de már a ház előtt összetörte magát a Bia.Már megint a térdét ütötte meg, már gondolkodtam , hogy csak térdvédőben fogom levinni, mert még az egyik seb be sem gyógyul neki és már szerzi is a másikat.. :)

Kép Kép
joosneagi

Gabi!

Gergő babád tud már egyedül ülni?Van egy ismerősöm, akinek a kiscsajszija pár nappal idősebb csak Antikánál és már nagyon stabilan ül egyedül.Pici fiam meg nem akar, mindíg előreborul...

Kép Kép
joosneagi

Na kidühöngtem magam. Írtam a T-com-nak egy panaszlevelet! Az anyjukat!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

JÁgi!

Geri nem ül még egyedül stabilan. Gyerekfüggő ez is mint bármi más!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?