Új privát üzeneted érkezett!

Kicsike, a tetkó tényleg jó ötlet a hegre, csak akkor nagyon ügyes tetoválót keress. Ha meg tartasz az allergiától, varrass egy kicsi tetkót valahova máshova, próbaképp.

Én is szeretnék még egy tetkót, talán egy macsekot. :)

Tegnap kifőztem magam egy hétre, csináltam tojásos nokedlit. Ma pedig padlizsánkrém van porondon. Tegnap már megsütöttem a padlizsán, meghámoztam, összeturmixoltam. Ma még jól be kell fűszerezni. Nyami... :D

Screen! MENJÉL A BALCSIRA!!! :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Screen, de jó! Gratula a kis "nyakiglábhoz"! :lol:

Ó, Őzike, jobbulást neked!

Lányok, tudom, hogy minden nyúlik odabent, és bízom benne, hogy csak erről van szó, de most zavar, hogy pár órája eléggé szurkál a pocim. És mindig ugyanott. Mindjárt megyek haza, és lefekszek, hátha elmúlik. :?
Vendég
 


Őzike! Szoríts, hogy ne járjak úgy mint te. Dinnye után észrevettem 1 koviubit a hűtőben....fini volt, de....na gyorsan kekszet majszolok.

Vcsibe! Padlizsánkrém??? Életemben 1X Bettynk gyönyörű lakhelyén ettem, bár akkor annyira nem jött be. DE ez annyira jól hangzik. Mivel eszed?

Screen! Grat a jó eredményhez. A nagy fővárosban meg aztán végképp meleg van. Mindenki, akivel ma összefutottam(zöldséges, pékárus) azt kérdezte, hogy bírom ezt a meleget :evil: :evil:

Nekem meg most jut eszembe zacsis milánóit főzni :( De annyira tésztát akarok enni! Vki nem tudja véletlenül az eredeti receptet? Jó lenne nem műkaját ennem... csak nem vagyok profi szakácsnő
Vendég
 

 
 

judy!

Tegnap ugyan ez volt nálam is. Na én a dokimra gondoltam egyből. De nem hívtam fel.
Pihenés segített nekem!!!! Vagy Magne B6.
Vendég
 


Köszi Sztercsi! Ez jó hír! Akkor bedobok egy magne B6-ot is, hátha nálam is beválik.
Vendég
 


Vcsibe látom te sem tudsz elszakadni a konyhától ebben a melegben sem. :D de vagyunk így néhányan.Találtam egy jó oldalt ahol vannak nagyon jó receptek és sütik is.
www.andikonyhája.hu
Nagyon jó! :D

A tetkón a második szülés utn elgondolkodom nagyon komolyan de lehet,hogy addigra már nem is érdekel.Most még nagyon friss az élmény. :D de én meghallgatok mindenkit mert fontosak a visszajelzések,vélemények ,ötletek.

Lányok ti ,hogy bírjátok ezt a meleget?
Én mindjárt megfulladok úgy érzem és semmi sem jó. :(
Itt a melóhelyen még klíma sincs,és ma amúgy is dög unalom.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Judy: Vigyázz magatokra nagyon, és pihenj jó sokat! :D
Sztercsi: Nyugi, én sem vagyok konyhatündér... :lol: :wink:
Kicsike: Őszintén??? K...a nehezen! Folyamatosan megy a ventilátor, de attól meg a szemem gyullad be... :evil:
bobóbaba
 
 


kicsike: én is elég carul bírom a meleget. Címszavakban: vánszorgok, nyöszörgök, nyamvadok, hisztizek, izzadok, csúszok-mászok, döglődöm. Stb. Itt is megy a ventillátor, de szívem szerint még vennék vagy 6-7 db ventillátort ide... :roll: :roll:
Bencus viszont rettentő jól érzi magát bent, vagy nyűglődik ő is, a fene tudja, de egész nap rúgkapál.

tetkó: nekem van 2. De szeretnék még. Csak apus ellenzi. Ő nem szeretné, hogy legyen nekem még. Hát igen. Egyszer egy tetováló srác mondta nekem, hogyha már van egy tetoválásod onnantól már nincs megállás... És milyen igaza van. Egyedül az tart vissza, hogy a gyerekeim hogy néznének rám, ha egy agyontetovált anyjuk lenne. De szeretnék még tetoválást akkor is. Max nem egy egészhátast.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Voltak testéxereim is, de azokat nem szuratom soha újra.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


judy: valószínú kismanó valamibe nagyon beletérdelt, vagy könyökölt. Van ilyen nekem is. Egy kis nyugi, pihi rendbehozza. :)

sztercsi: a dinnye koviubi páros engem nem hajt meg. Bezzeg hogy szívtam a fogam, mikor valamelyik szombaton átmentünk veresre vonattal piacra. Van ott egy igazi savanyúságos. Olyan régifajta koviubit csinálnak. Kértem 6 szemet, hogy elmajszolom, míg vásárolunk. Javában piacoztunk még, mikor elfogyott az ubi és eszembe jutott, hogy aznap nem ettem semmit csak egy nagy bögre tejeskávét ittam. :oops: :oops: :oops: Hadnemondjam, hogy laposkúszásban rohantam hazafelé. De leizzadtam rendesen, pedig nem is volt meleg.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Azóta meggondolom mit egyek a piacon. Utána vettem 2,5 kiló koviubit, hátha elég lesz egy hétig.. Hááááát másfél napig volt úgy, hogy csak én ettem.. :lol: :lol:
A konyháról annyit, hogy addíg amíg nem volt gyerekem én sem tudtam főzni. Vivi születése után, mikor nem ette meg a bolti üvegest el kellett kezdenem főzni. Levesek, főzelékek. Aztán szépen sorban a többi. Én sem születtem konyhatündérnek. Belejöttem. :D :wink: Nem nagy ördöngősség menni fog neked is. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó ezt más is mondta,hogy ha egy van akkor még többet akarsz.De attól ne félj,hogy a gyerekeid,hogy néznek majd a tetovált anyjukra mert nekik már ez lesz a természetes.A mi korosztályunkban már nagyon sokaknak van tetkó és nem lesz furcsa akkor sem ha már megöregszünk.Most viszont még furi ha látsz egy 60 éves nénit tetkóval :D a testékszerek is nagyon szépek,legalábbis nekem tetszenek.Persze nem mindegyik. :D

Le a kánikulával!!!!!!Nagyon látványosan tudok szenvedni :evil: :evil:

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Tejeskávé után koviubi?huuuuu nekem kb.5 perc és futás.Jól bírtad hazáig.Én is csak 10-éve főzök mióta együtt vagyok a férjemmel.Előtte sosem főztem de valóban bele lehet jönni.Kitartás és türelem :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok Kismamik!

Megjöttünk!!! :D Most Vackorkámat ünnepeljük, aztán kipakolok és visszaolvasok! :P :D

tillidian
 
 


Till! Boldog Szülinapot Vackornak! :D :D Üdv újra itt.

Koviubiba belefulladok. Bármennyi jöhet.

Azt hiszem mára befejeztem a számítógép előtt ülést. 10 óta 2X fél órára léptem le. Gyors rámolás, Apa hamarosan jön.

Kánikula! Utálom! Megyek is zuhanyozni!

puszi!

Sztercsi
Vendég
 


Till: Nagyon boldog születésnapot Vackornak!!! :)
bobóbaba
 
 


Halihó!!!!

Lányok, nagyon nagyon köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok mindannyian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon örülök,hogy mindenki jól van, gratulálok a jó eredményekhez aki volt dokinál és drukkolok azoknak akik még várnak cukorra, vagy esetleg uh-ra!!! Msparis: várjuk a 4d-ről a beszámolót, de miért volt kétséges, hogy tényleg kislány-e a babucitok??

Pocifotók: Csibe, Eszti, Pattogó,nagyon szépek vagytok, Pattogó neked 24 hetesen hatalmas a pocid-mintha már holnap szülnél!!!! nekem az enyém csak a fotókon tűnik nagynak, de persze nem ennyire!!!

fürdés: én úsztam már vagy 2-szer a tengerben is és tegnap az aqualandben-a nagymedencében. Az orvosom azt mondta,hogy nagyon jót tesz a kismamáknak az úszás, úgyhogy amennyit csak tudok, persze azért kerüljem a napot. Tegnap ez egy kicsit nehéz volt,de szerencsére apu rengeteget segített a kicsimmel és ő főtt meg a napon helyettem. Sajnáltam is, de ő nagyon élvezte, hogy az unokájával lehet. Iliasz is teljesen odavolt, hogy egész délelőtt pancsizhatott. A kis csúzdákról is lecsúszott és nagyon tetszett neki. Hogy ilyen boldognak és nyugodtnak látom ez olyan boldoggá tesz-ezért is érzed így a hozzászólásaimban Eszti!!!
A melegről: itt is nagyon nagyon meleg van, én ma bezárkóztam, nem mentünk sehová apuékkal (ők felmentek Sidariba), de majd meghülyültem a melegben még így is. Veletek együtt én sem bírom, nem tudom mi lesz majd később nagyobb pocival.
Pattogó: ismételten megjegyzem mennyire irigyelem az energiádat!!! szuper mami vagy!!!!!!
sok puszi Nektek, ahogyan tudok jelentkezem
(holnap végre ismét viszem a kicsit pancsolni-ki kell használni mert utána csak egyszer egy héten mehetünk apával!!!)

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Tilli: NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK VACKORKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Lányok!

TÉNYLEG KISLÁNYUNK VAN!!! És olyan gyönyörűséges!!! :D Bár a nuniját megint nehezen vadászta le a doki, de csak meglett :roll: a lábait folyton odahúzta, amikor meg alulról néztük, odatette mindkét sarkát, véletlenül se lássuk :roll: de azt láttuk, hogy ahol a golysziknak kellene lenniük, ott nincs semmi :lol: Úgyhogy most már teljes bizonyossággal Sophiank van!!!

És 1133 gramm, úgyhogy ne is olyan pici a kisasszony...azt mondta a doki, hogy jelen állás szerint olyan 3 és fél kiló lesz, de persze ez még változhat. Jaj, hát én olyan boldog vagyok, mindene rendben van, a kis gyomra, húgyhólyagja stb. a keringése szuper, azt mondta a doki, hogy tökéletes a méhlepény és baba között a "kapcsolat", szereti is azt a lepényt, nyomja bele a kis fejét! Mondjuk nekem is van kedvenc párnám, vérremenő harcot tudok érte vívni, ha a férjem arra vetemedik, hogy arról nézze a TV-t :lol: :lol: :lol:

Még a dunaújvárosi élményfürdővel kapcsolatban akartam írni, hogy engem marhául nem érdekel, van-e építési engedélyük, vagy sem, a lényeg, hogy szuper a hely és OLCSÓ, szerintem nem mindegy, hogy 1000 vagy 3000 Ft-ért tölt az ember pár órát egy ilyen helyen...hogy pénzmosó? Mi nem az a mai világban?! Nem vagyok naiv, ezért nem is érdekelnek az ilyen dolgok, minden mögött politika meg önös érdekek vannak, mi csak kihasználjuk, ami jön, ennyi. Szerintem a helyiek is örülhetnek, hogy nem az uszodába kell ücsörögniük, vagy a strandon az egy szál 2 méter mély úszómedencébe kell bevinni a gyerekeiket...szóval szerintem ez mindenkinek jó és örüljenek amíg ilyen olcsó!

Jó kis nap ez a mai, délben a 4D, utána kínait ebédeltünk, vásároltunk, este meg szalonnát sütünk (megint), anyukámék most mentek el, férjemet köszöntötték, anya hozott egy nagy tál somlóit , meg holnapra zöldbabfőzeléket, így nem kell főznöm, tök jó, mert így is meg lehet rohadni...amúgy ahhoz képest, egész jól bírom, csak néha olyan érzésem van, mintha agyvérzést akarnék kapni :shock: na jó, annyira nem durva, de mintha épp el akarna kezdeni ömleni a vér az orromból...de talán holnap picit enyhébb lesz! Meg strandolunk is, ha minden igaz...

Magne B6-ot én mostanában reggel-este nyomatom, nekem éjjelente feszül a hasam, szerintem a szalagok, mert ahogy felhúzom a lábaimat, enyhül...Lányok, ez innentől csak rosszabb lesz :roll:

Padlizsánkrém jöhetne, IMÁDOM!!!

A 4D-s DVD-ből majd próbálok kivágni képeket és akkor rakok fel!
Nem tudom mit akartam még írni, na mindegy, így is sok volt :lol:
Vendég
 


Betty: Gratulálok a kis nunishoz! :D És tiszta szívből örülök, hogy ilyen boldog, és kiegyensúlyozott vagy!!! :D
Mrsparis: Hol jársz? Várjuk a mai nap fejleményeit! :wink: :D

Jaj, lányok! Annyira fájnak a cicijeim, hogy úgy érzem, rögtön leszakadnak! :( És ráadásul elkezdett csöpörögni a tejem. Segítsetek! Mit tegyek??? Ááááááááááááá...
bobóbaba
 
 


Eszti: Látom egyszerre írtunk... Örülök neki, hogy minden rendben! :D De azért néha nem ártana pihenni egy kicsit. Látom te is képes vagy túlpörgetni magad, úgy mint én. :oops: :)
bobóbaba
 
 


Betty, mert eddig mindig eltakarta azt, ami a lába között van :lol: és a leghatározottabb orvosi megfogalmazások ezek voltak: "orvosilag lányt mondanék"; "inkább kislány, mint kisfiú" :roll: :roll: :roll:

Ja, még tetkó témában akartam írni: hát az én lányomnak "agyontetovált" anyja meg apja van/lesz, mi ilyen família vagyunk :D a férjemnek egy (majdnem) egészhátasa van, plusz az egyik vádlija, nekem a fél hátam, az egyik karom, meg a hasamon és tarkómon egy-egy pici, illetve a bal karunk belső felén egy közös "örök szerelem" tetkónk is van :D
Vendég
 


Bobó, tényleg egyszerre írtunk...! :lol: Ari vagy, hogy már hiányoltál!

Igen, pörgök, de a baba mellett úgyis kell majd, nem lehet itt eltunyulni kérem szépen :lol: :lol: :lol: amúgy azt akartam, hogy szuper legyen a férjem névnapja, mert az idei szülinapja sajnos elég laposra sikerült :roll: :(
Amúgy szinte egész éjjel nem aludtam, én nem tudom mi volt velem...de a férjem is rosszul aludt, hajnali 5 órakor a konyhában szendvicseztünk, mint két alvajáró :lol: utána visszafeküdtem talán 3 órát aludtam, délután még egy felet :roll: mostanában így van; egy éjszakát tök jól alszom, egyet meg sehogy :roll:
Vendég
 


Tejcsöpögés: nekem nem csöpög, csak ha fürdök, vagy kenem magam és megnyomom (akár csak egy picit is) akkor indul meg, a balból sokkal jobban, mint a jobból :?: :?: :?: védőnő a vattakorongot ajánlotta a cicifixbe oszt jónapot! De nekem úgy "magától" nem jön...
Vendég
 


csajok én azt hiszem meghalok.....nem bírom ezt a meleget.......megy a ventilátor de komolyan szart se ér........ :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Vackornak én is nagyon boldog szülinapot kívánok! :)

Olvastalak titeket végig, csak valahogy mindig elmaradt, hogy hozzá is szóljak. :) Eliot beteg lett, tegnap a kórházban voltunk, mert őt láz esetén azonnal vinni kell, de tökéletes lett a véreredménye, úgyhogy valószínű csak megfázott, vagy a fogzás miatt van...

Nagyon csinos kismamikat láttam. :) Csak pislogok ki a bálna fejemből. :) De mondtam apának, hogy majd jövő nyárra lesz egy bomba felesége. :)

Én is egyre jobban sürgetném az időt. :) Már annyira várom ezt a kis csöppséget. :) És tök vicces, mert ugye nekem először a Nataniel volt a favorit, amit apa kizárt, és most, hogy mondtam neki, hogy mostmáraztán döntse akkor el, erre mondta, hogy mi lenne, ha nataniel lenne? :shock: :shock: Én meg közben úgy ráálltam már hogy Benett... De mostmár akkor valószínű Nataniel lesz, azon nincs vita. :) Azért a tábliba még ne írjuk be, csak nektek mondom. :)

Mi meg jót medencéztünk délután, annyira jólesett. Kicsi fiamnak is jót tett, hiszen tegnap is lázas volt, meg ma délelőtt is, és igazából hűtőfürdő helyett alkalmaztam a medencét. Be is jött. :) Azóta nincs láz. :) És láttam rajta, hogy mennyire jólesett neki. :)

Most meg megyek, mert megyünk sétálni. :)
Mindenki hűsöljön, és tegye fel a lábait. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Nagyon csinos kismamikat láttam. Smile Csak pislogok ki a bálna fejemből.

Ezen vihogok itt :mrgreen:
Vendég
 


na ezt elbaszarintottam :oops: szóval:
Nagyon csinos kismamikat láttam. Smile Csak pislogok ki a bálna fejemből.


Ezen vihogok itt :mrgreen:
Vendég
 


Sziasztok!

MrsParis :)
gartula a tuti lányhoz :D :D

- remélem az én lányom sem vált már nemet bár azt se mondták olyan meggyőzően ...

Jelentem lányok vettem Rennie -t és amióta megvan NEM ég a gyomrom :shock: :shock: , pedig még be sem vettem ... én már tényleg hülyülök ha a doboz látványa is befolyásol ... :D

Jó annak aki bírja dinnyével és koviubival - a mai menüm:
reggelire - pörkölt + nokedli (tegnap főztem a fiúknak estére DE kibírtam hogy este már ne egyek) aztán napközbe lenyomtam egy kürtős kalácsot meg még egy kis csirkét salival + estére túrós csuszát csináltam tepertővel ÉS ettem is belőle rendesen :roll: :roll:
szóval GÁÁÁZ vagyok
de nekem napok óta embertelen étvágyam van és nem épp a bio és egészséges kaják vonzanak

mind1 legalább mozogni mozgok - ma is voltam 1 órát tornázóban :)
(ja és a mérleget 2 HETE !! nem vettem elő. ne tudjátok meg ez nálam mekkora nagy szó)

Kép
zsrit
 
 


Sziasztok!

Kicsike!Végül is számomra is egyértelmű volt,de azt hittem ,hogy ennek is van több fajtája.....nnnnna jó,meg szőke is vagyok :D meg meleg is van

Tetkót én is nagyon sokáig akartam,de vki mindig lebeszélt.Nekem nagyon tetszik másokon.

Koviubi+tejeskávé...hajjaj,ez tényleg meredeken hangzik.Mondjuk én nem is vagyok az a klasszikus kismama,mert nem kívánom a koviubit.

Meleget én viszonylag jól bírom,csak alvás közben készít ki.
Na megyek jéghideg sóskalevest enni..............

Kép
Kép
zanikó
 
 


mára lelépek.........szép álmokat csajok!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Olvastalak már ma is Titeket,de erőm nincs írni!Pokoli hőség van még most is! :shock: :shock: :shock: :? A ventillátor itt van mögöttem,de nem sokat ér! :evil:

Lányok,közületek vett már valaki valamit a Tesz-Vesz-en?
Én kiszúrtam egy Baby Control-os légzésfigyelőt,holnap jár le a licit.De barinőm mondta,hogy az uccsó órákban fog igazán felmenni az ára és szabály szerűen versengenek a cuccokért! :shock:
Na,majd meglátjuk mi sül ki belőle! :lol:

Mrsparis!
Nagyon sok boldog Roland napot a férjednek!!!!
És gratula a tényleg kislányhoz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi 2 hét múlva megyünk 4D-re!Párom nagyon bízik benne,hogy nálunk nem tűnik el a kuki! :lol: :lol: :wink: :wink:

Kopee!
Eliotnak jobbulást!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bobóbaba!
Írod,hogy majd leszakadnak a cicijeid!Sokat nőttek,mióta babás vagy?Nekem érzékenyek,mióta kismama vagyok,de egy millimétert se nőttek!!!! :x :x :x :? Pedig nőhetnének,rámférne! :? :lol:

Tilli!
Nagyon sok boldog szülinapot VACKORNAK!!!!!

Magne B6:Én a terhesség kezdetétől napi 3-at szedek! :roll:
Lehet,ezért nem görcsölgetek annyira? :roll: :roll:

Tetkó:Még nincs raktam,de egyet mindenképp szeretnék majd!Na jó,nem mikor már megöregszem :oops: :lol: ,de egy-két éven belül biztos! :wink:

Betty!
Az tök jó,ha Iliász ilyen jól érzi magát! :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor ezek szerint mostanában nincs is hiszti?Legalábbis mióta apukádék ott vannak????
Tényleg,meddig maradnak?Gondolom,milyen gyorsan szaladnak most Neked a napok! :roll: :roll: :roll: :roll:

Jó éjt Kismamik! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Gyorsan próbálok írni mielőtt még elfelejtem miket akarok.:D

Eszti:
Tényleg szép kismamás a pocid. Ezt a bikinit a terhességed előtt vetted? Még valami, látom szf.-i vagy, véletlenül nem tudsz valami infót adni az ottani uszodáról? Mivel vacilálok a székesfehérvári, ill. a b.fűzfői között, mondjuk most hogy sokan mondjátok akár a Balcsi is közbe jöhet, sőt most mondtam apának, hogy holnap menjünk el pancsizni valahova...
Na még valami, mi hajnali kettőkor mentünk ki a konyhába, mert apa mocorgott én meg kaptam erre, hogy kapcsolja már be a ventilátort, erre oké, csak kimegy inni, én meg vele egyetemben kimentem pisilni, meg utána a konyhába, és míg ő a konyhaszekrény fölött dinnyét majszolt és megtámadtam a nektarinokat...szép látvány lehettünk, mint két holdkóros...mind ezt hajnali 2-kor.

A másik a tejcsöpögés nálam is csak a bal mellből jön, ill. múltkor a jobb oldalon is volt egy kis folt az új kismamamelltartón, de amúgy még nem láttam direktbe. Amúgy kb. 2 hete reggel kezdett el folyni aztán, ha megfogtam alul akkor jön ki néha.

Ja és nekem nagyot nőttek a cicijeim, bár a hízás miatt nem is voltak kicsik, de most 90/C-s a melltartóm, de extra sztreccs, és a dupla D-s is kicsi néha, sőt lassan a 90-es is... :roll: Állandó harcban állok a szorító melltartókkal...





Mai sztori:
Itt van 1 percre a piac és mivel reggel mentem ismételt toxoplasma szűrésre és korán végeztem a vérvétellel, gondoltam benézek az ottani ruhaboltba, mert van 1-2 tök jó cucc.
Mivel híztam és összeér a combom a szoknyákat nem mindig tudom elviselni, így már néztem a mostanában divatos tök pamut térdig érő színes gatyókat (amit a fiatal 40 kilós kiscsajok hordanak, csak rajtuk nem feszül...) :D és itt rátaláltam ilyenekre kb. 8-900 Ft-al olcsóbban, hát nagy nehezen kiválasztottam a megfelelő méretet, bár a nő szerint nem voltak méretezve, na mindegy... erre bemegyek egy türkizkék, meg egy piros szerzeménnyel próbálni...kijövök, rákérdez az eladónő: Kismama vagy? Csak mert olyan kismamásan formálódott a pocakom...Mondom igen csak azért nem látszik annyira, mert nem voltam a terhesség előtt sem olyan vékony...ERRE Ő: "Nem baj vannak DAGI kismamák is." Azt hittem belököm a ruhái közé... Pedig ahogy látom a ti pocitokat, meg eddig más is azt mondta, hogy nagy a pocakom, de most meg mindenki meglepődik amikor mondom, hogy a 28. héten vagyok már...ki érti ezt!!! :roll: :shock:

Haza sem merek vidékre utazni így, hogy híztam is sokat, mert minden szomszéd néni azt mondaná, hogy Te lány, de meg híztál... :evil: Ráadásul a Mamámnak kifejtették többen is már, hogy nem szertik, ha egy kismamán feszülős pulcsi van...mondom én, nem öreganyáink korában vagyunk, hogy zsák ruhában, meg csak kertészgatyóban járhassunk... Ha nem húznék szűk felsőt csak bálnának néznének nem kismamának, úgyhogy "irigykedem" a szépen gömbölyödő pocakokra... :lol: :oops:



Gyomorégés:
A tej csak ideiglenesen szünteti meg a gyomorégést, mert amint el kezd a gyomorban emésztődni, sav képződik...puff neki... :roll:

Nekem a Rennie ló**art sem ér... :roll:

:D

Meggyulladok olyan meled van, semmi légmozgás...a lakásban.
hajnalocska
 
 


kicsike:
Igen, igy van ez! En mar 4 eve ilyen lukas agyu vagyok, de terhesse ota kulonosen! Ezert jo az "okostelefon" a sok funkciojaval, agyhiany eseten agykent funkcional nalam! :D

vcsibe:
Cuki a pocakfoto! Szep formas! A vizert meg kulon irigykedem! Gondolom csodas lehetett a furdozes!!!!
Leevett polo? Akkor nem vagyok ezek szerint egyedul ezzel. (en mindig cask a frissen mosott-vasalt verziot eszem le. :(

zsrit:
Par napja nekem is vannak gyomor gondok. (Lehet hogy az uj fajta kenyertol...) Olyan rossz izu a szam miutan eszem. :( Ez a savtol van??? (sosem volt nekem sem ilyesmim!

Kerdes: ....................... Melyik stria-krem a bevalt nalatok? Javaslatokat kerek szepen, lassan nekem is kene mar valamit valasztanom. :D

pattogobolha es msparis;
klassz a pocifotok lanyok! Nagyon szepen gombolyodtok :D

pocok:
A citrom tenyleg a savbazis rendbehozo kurakban hasznalatos, nem okoz savasodast, a citrom lugosito hatas. (Sokan a savanyu ize miatt gondoljak hogy gondot okoz, de nem.) En csinaltam citromkurat, nagyon jo a beleknek, jol kitakarit belulrol.
Viszont arrol nincs adatom hogy terhesseg alatt jo, vagy nem jo.......... En minden esetre szoktam most is egy fel citromot beletekerni egy fel liter vizbe es behorpinteni! Nagyon fincsi. :D
(a vercukorszintet nem emeli meg ha csak magaban citrom+viz, igy a cukrosok is ihatjak.)

sztercsi;
Hatalmas gratula a jo cukorszinthez!!! :D

anyabebi:
Nekem is van jopofa varrat a hasamon, bordaivek menten, ugy 30 centinyi. Alatta is egy 9 centis. Szerinted Miami Ink milyen motivumot pingalna ram? :D:D:D:D
Szules utan meg a csaszar nyoma is ott lesz. Tiszta Robotzsaru..... :mrgreen:

Eszti:
Gratula a kisasszonyhoz:) Most mar tuti a pink! :D

sünciboglya
 
 


Sziszkó, a teszveszen nem mindig lendül be az aukció. Én már jópár dolgot vettem 1 ft-ért. :) Mindenesetre ha engem valami érdekel, azt felveszem a megfigyelt aukciók közé, és az utolsó percben nyomok rá egy licitet. Így egyrészt nem tudják előre, hogy van más is akit érdekel, másrészt nem nagyon van idejük reagálni. :) Én amúgy nagyon szeretek teszveszelni. :)
hajnalocska, a sztoridon jót nevettem. Szerintem hülyeség ezzel foglalkozni. :) Én is jóval súlyosabb eset vagyok mint kéne, de nem érdekel. Majd ha már mondjuk két éves lesz a kicsi, és még mindig, akkor már zavarni fog, hogy milyen akaratgyenge vagyok hogy nem tudok lefogyni, de most nem érdekel. Dokim is kérdezte a héten, hogy mennyit híztam. MOndom 7-et. ERre ő. Háááát. Ja, de úgyis császár lesz, akkor tökmindegy. AKkor hízhatok harmincat is. :) Annyira jót mosolyogtam rajta. :)
Mia, a telefon az agyam történet nálam is be szokott játszani. :) robotzsaru beszólás meg vicces. :) Baleseted volt, vagy a hasnyálmirigy gondok miatti műtét hege? Miami ink tuti kitalálna rá valamit. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Lányok, igazatok lett, lepihentem tegnap, és el is múlt a szurkálás. :wink:
Este aztán olyan hashullámzás volt, hogy öröm volt nézni!
Ja, és már másodjára tapasztaltam ritmusos kis rángásokat, amik túl szabályosak ahhoz, hogy Kismackó a kezével-lábával csinálja, szóval szerintem csuklott. :D Szerintetek lehetséges már? :?: Mindenesetre nagyon cuki volt. :D

Mrsparis! Gratula a tutira leányzóhoz! :D Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tegnapi napotok! :D
És várjuk a képeket! :wink:

Bobó, fogd fel jó jelnek a tejcsöpögést! Ha már most van, valószínűleg később se lesz belőle hiány. :wink:
A múltkori kórházasdi óta ugye minden rendben nálatok?

Kopee, hála az égnek, hogy jobban van Eliot!

Zsrit!
Étvágyam nekem is eszméletlen: bármikor tudok enni. :shock:

Sziszkó, remélem, sikerül elcsípned a kiszemelt cuccot! :wink:

Hajnalocska, jó bunkó volt az az eladó! :shock: De ne foglalkozz vele! 8)

Sünci!
Telefon "agyhiányra": :lol: :lol: :lol:

Tilli!
Utólag is nagyon boldog szülinapot Vackorkádnak! :D

Ma nekünk is évfordulónk van, csak sajnos nem olyan örömteli... :cry:

Monica, jól vagytok??? Jelentkezz, ha tudsz!
:!: :!:
És valaki a múlt héten már kereste Jovanát, aki azóta se jött.
Jovana, reméljük, minden rendben apukáddal, és veletek is! Adj életjelet!
Vendég
 


sziasztok:)

Csak par sor, utana rohanunk Salgotarjanba, eskuvore ! :D:D:D:D:D:D:D:D



kopee: Aham, a hasnyalmirigy mizeria miatt volt a kaszabolas a hasamon. Evekig riogattam vele a jonepet nyaranta. ("sajnos" mar elhalvanyult, nem latszik "eleg jol" igy mar nem olyan mokas. Regen aki latta belefeheredett.) :D



judy: A szurkalasrol: Nekem akkor szokott egy helyen fajni amikor a gyerek eloszeretettel dugja oda (csakis oda!!!) egy jol bevalt testreszet es ott akarja minden aron tartani. Ez egy ido utan kepes fajni.
Lehet meg attol is hogy valami kis szel van a belekben osszegyulve, vagy a mehszalagok. Ha sokat allsz vagy lotsz-futsz. Ahogy te is irod, a lefekves mindig segit. :)





En most L, jok legyetek, nagyon vigyazzatok magatokra ebben a szornyu melegben!!!!

sünciboglya
 
 


Till,
Vackorodnak utólag is boldog szülinapot! :lol: :lol:

Judy,
csuklás simán lehet. Azt már nagyon pici magzat korban csinálják.

Ma ritka carul aludtam, meleg volt, aztán meg jött nagy szél, villámlani kezdett. Mindezt végig asszisztáltam, majd becsuktam az ablakot. Na, akkor végre valamit aludtam, de már szólt is a párom órája. :roll:

Ma bemegyek a melóhelyre, leadom a marék táppénzes papíromat. Délután pedig kórház nagymamihoz. :roll:

Néztem az előrejelzést, háááát, nem nagyon lesz itt lehülés jövő 7 végéig. Fúúú, milyen gáz lehet most szülni?
Asszem jövő nyárra be kell szerezni egy légkondit. Nekem a kocsimban sincs, nagy élmény így közlekedni :?

Hajnalocska,
sztem ne aggaszd magad. Én már ruhaboltnak környékére sem megyek. Felsőm van vagy 30 db, egy fekete lenvászon halászgatyót lőttem a Tesco XXL részlegén (gumis derekú) meg kaptam egy Brendonos fehér halászgatyát kölcsön, 42-es, hááá, az is necces :oops: :lol: ez van :lol:

Kép
screen
 
 


Köszi Lányok a gratulákat, én úúúgy örülök!!!

Sziszkó, Rolandom köszöni szépen a köszöntést! :D

Hajnalocska, a fehérvári uszoda együtt üzemel ilyenkor nyáron a stranddal, én irtó régen voltam (gyerekkoromban :oops:) akkor nem volt rossz, azóta csak jobb lehet...nem olyan nagy szám, de el lehet lenni...mi Bodajkra járunk vagy a Velencei tóra, mondjuk én egyikben sem merek fürdeni (a baba mellett a vesém miatt sem...), csak lábat lógatok, meg fröcsöltetem magam :lol:
A fürdőrucim még terhesség előtti, a cicim már kezdi kinőni (meg a seggem is), de a többi fürdőruhám alighanem anyukáméknál van és amikor megyünk mindig elfelejtem megkeresni őket, pedig elkelne már az oldalt kötős bugyi, amit-gye-seggméretre lehet alakítani!!!

Tegnapi, névnapi szalonnasütés irtó jó volt, még most is tele vagyok :shock: midjárt teszek képeket!
Vendég
 


na végre lefotóztam az uh képet. :) rajzoltam neki egy halvány körvonalat, talán így jobban kivehető. :) Becsücsült a sarokba és a két combja látszik felülről, meg ami közötte van. :) Azt hiszem nem is kérdés, hogy fiú. :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
kopee
 
 


Itt a tegnapi menü :D külön felhívnám a figyelmet a diétás kenyérre :!:
Kép

Ja és a kismamák két nyárssal nyomják :lol: (a férjemét is én sütöttem :wink: )
Kép
Vendég
 


Hajnalocsak az az eladó tényleg egy bunkó!!!! :evil:
Ne foglalkozz senkinek a véleményével,csak érezd jól magad.Különdben meg ne azt nézd mit mondanak,hanem azt,hogy ki mondja. :D

Till Vackornak nagyon boldog szülinapot :D :D


Sünci nagyon tetszik a lukas agy megfogalmazása. :D :D
Én a DM-ben vettem olajat azt használom.Eddig bevált,de ez után nől igazán majd a pocak és remélem akkor is jó lesz. :D :D

Mrsparis nagyon nagy gratula a kiscsajszihoz!!!!!!! :D :D :D
Örülök,hogy minden rendben és jól sikerült a tegnapi napotok. :D :D


Lassan lépek mert el kell mennem a férjemért Budára és viszem dokihoz.rettenetesen fáj a háta alig tud mozogni,köhög. :( :(
Remélem nem tüdőgyulladás.Nagyon izgulok miatta mert ő sosem szokott nyafogni és most látszik rajta,hogy nem viccel. :( :(

Délután majd jövök.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Hoztam a 4D-s képeket!!! Azért nem olyan jó minőségűek, mert a laptopot fotóztam :oops: de azért látszik a hercegnő!!! :wink:
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég
 


Csücsöri baba (utolsó két kép) :D én úgy odavagyok Érte!!!
Vendég
 


ÚR-IS-TEN, Eszti, ez a kis csendélet iszonyú jól néz ki!!! :shock: :shock: :o :o
Sajog a szívem. Én imádom a szalonnát, de most a nőgyógyász eltiltott, mert magas a koleszterinem, és most nem lehet rá gyógyszert szedni, így marad a zsíros kaják kerülése.
Mondjuk én örököltem, tehát akármit eszek, akkor is magas a koleszterin, de azért most megpróbálom betartani az orvos tanácsát. :roll:
Vendég
 


Tényleg cuki!
Persze, hogy odavagy! :lol: :lol:
Vendég
 


Judy, öbb ilyet akkor nem teszek fel :oops: Te szegény!
Mondjuk mi sem ezt esszük nap mint nap, de néha olyan jóóó! Már csak maga a hangulat, a szalonnasütő-feeling :lol:
Vendég
 


Nyugodtan tegyél még ilyen képeket! Azért annyira nem szenvedek. :wink: Ezt még nézni is nagyon jó! :lol: :lol:
Vendég
 


Hát itt meg lehet gyulladni. Nem tudom mit csinál a klíma, de szerinte 21 fok van. A hőmérő szerint pedig 29 van. Én inkább az utóbbinak hiszek. Még jó, hogy van ásványvíz. És kaptunk FAGYIT!!! :D Minden melósnak hoztak egy-egy jégkrémet. Tök jól esett. De attól még lehet hogy meg fogok gyulladni…

Tegnap én is annyira aktív voltam mint Pattogó. Mire felporszívóztam és felmostam, legalább egy óráig tartott, mert álladóan leültem egy picit pihenni. A fű szép csendben kiég, mert a szomszédnak van csak kútja, ami elhomokosodott, a kutyusok pedig borzasztóan szenvednek, mert szánhúzó fajta csórikáim.

Juj, testékszer. Még fülbevalóm sincs. Tetkó jöhet, de ki nem szúrhatnak. Logika az nincs benne, de ez van.

A koviubit én nem szeretem. Inkább eszek egy raklap dinnyét és egyéb gyümölcsöt. No meg jó kis salátákat varázsolok a vacsorához. Szerintem most mókálok egy kis tzatzikit.

MrsParis, hú most már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy az én Nünükém mekkora lehet, mert mi pont egyidősek vagyunk. Hétfőn kifaggatom a dokit. Azért még jó, hogy legalább a 4D-n kiderült hogy nunás, már éppen ideje volt. :)
Mmm… somlói… anyu ilyennel nem szolgál. Múltkor kaptam padlizsánkrémet tőle, de hatalmas darab hagymák voltak benne. Finom volt, de így nem az igazi. Én botmixerrel szoktam összekutyulni, úgy sokkal jobb.

Diétáskenyér, mi? :lol:

Bobóbaba, nekem már egy hónapja van tejem… A push-up melltartókba nem kell semmi, de sportmelltartókba egy darabka vattakorongot szoktam tenni, az elég. De otthon már jártam úgy, hogy a Tomi ölében elaludtam a tévé előtt és a pólón egy tenyérnyi folt lett. :o
(ja, az én cicieim is nőttek, de mivel pont a B és a C kosár között voltak, most a C kosarasak jók, illetve a sportmelltartók elég rugalmasak)

Gyomorégésre nekem bevált a Maalox szirup, csak bátran kell meghúzni. De 10 perc után már jól is vagyok.

Hajnalocska, ez a boltos pics tényleg bunko volt. Még hogy “vannak” dagi kismamák is… A vékony kismama ritkaság… Nem lehet edzeni, a szervezet pakolja fel a raktárakat, és még fáradt is vagy… Nem mindenki Rubint Réka… Én örülök, hogy csak egy számmal kell nagyobb nadrág, de hol van még a vége? És ha télen a szoptatás miatt sem ugrálhatok nagyon, erre jön még néhány kiló? Brrr…

Én sima topokban járok, még a régieket is felveszem, ha ki is villan alóla a poci (jó, majdnem a köldököm is kilátszik), de mit tegyek, ha nem győzöm mosni őket, annyi nincs. :lol:

A feledékenység, nálunk különösen súlyos dolog lenne, ha nagyon leamortizálódnék, mert a kedvesem elég szitaagyú, én vagyok az ő külső memóriája. Na ha még ez is felmondja a szolgálatot… :lol: Bár a telefon emlékeztető és jegyzet funkciója igen jól jön. :D

Sünci, robotzsaru. :lol: :lol: :lol: ez nagyon jó… :lol:

Kicsike, pároddal mi a helyzet? Tüdőgyuszi? Vagy nem ennyire súlyos?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok lányok!!!

mizujs kicsimamik?? itt is változatlanul tombol a kánikula, ma voltunk Paleokastritsán és nagyon jól érezte magát Iliaszom, csak később nem akart hazajönni és nagyon üvöltött. mindenki bennünket nézett a parton-mondjuk ez kevésbé izgatott!!! A tenger egyébként itt fent mindíg hidegebb, plusz volt egy kis északi Mistral szél is az elmúlt napokban ezért nem mentem bele a vízbe. De már a pancsoló kisfiam látványa nekem bőven kielégítő volt!!

Sziszkó:igen, talán egy picit nyugodtabb így Iliasz, hogy itt vannak apuék és visszük ide-oda, bár sajnos csak egy hetet maradnak és abból is az útolsó 2 napon nem akar már bennünket is hurcolászni apu a mai hiszti után. Nem baj, jó volt az a 3 alkalom is amikor elvittek magukkal.

Eszti: gratula a tényleg kislányhoz, bár azthiszem Te úgyis biztos voltál már benne végig, nem??? Én legalalábbis kb.a 3-dik hónaptól kezdve úgy éreztem, hogy kislány.
Tényleg szupi hangulata van a szalonna sütésnek, bár a kaja része annyira nem vonz-már a zsíros ételek-inkább az édeséggek felé hajlok.
Képzeljétek vasárnap este csinált nekem a nevelőanyukám mákosgubát (itt se kifli, se mák!!!úgy hoztak nekem a repcsivel :D :D ) és 3 napig azt ettem. Már attól féltem, hogy bekábul a babám a sok máktól. A hugomon kívül senki nem evett belőle, mert tudják ,hogy csak jövőre lesz újból részem benne, ha sikerül hazajutnom. De nagyon is kívántam, állandóan arra gondoltam mikor ehetek belőle. Beteges,mi?????

Monica: tényleg, mi van veled/veletek? Jelentkezz!!!

Ja, egyébként én kérdeztem mi lehet Jovannával!!!! Olyan régen láttam már itt,remélem minden oké velük!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Bobóbaba: Neked is nagyon köszi a gratulációt és nagyon aranyos vagy, hogy örülsz a jó lelkiállapotomnak!!!! Köszönöm!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Eszti! Annyira ÉDES!!!! Gyönyörű a kislányod. A mi Törpink is csücsörít a képen. Így még édesebbek.
Na és az a sütögetős szalonna..... a férjem szerint ilyet egy kismama nem ehete, nem egészséges. Egyik este 9 kor ettem szalonnás tojást, inkább szinte kiette a tányéromból, csak ne egyek sokat belőle. Aztána kollégái üzenték, hogy ilyen nehezet ne egyek este. Tudod, pasik mindent jobban tudnak.

Betty! Élvezd anyudékkal még ezt a pár napot, pihengess. Láblógatás a gyönyörű tengerben. Egyet az én kedvemért is!

Hmmm Mákos Guba! :D :D Jöhet!!!!

Hajnalocska! Na az ilyen boltból én egyenest menekülnék, ha ilyet beszólnak. Pedig nem vagyok harcias természet, de ez nem volt azép. Gondolom deszka volt a csaj.
Éljenek a feszes felsők! A fene se vesz annyi elálló atomnagy felsőket. Az adjon is rá pénzt. Na jó, kellenek azért. (Ha látnál....egy saját magam varrta 1000 éves tunikában vagyok. Ami jó bőre sikeredett :lol: :lol:, de melegben a bikini fölé ez jó. ) Én sok régi felsőmet hordom, ami még enged nyúlni persze... jöhet az újabb válogatás, mert kezdek párat kinőni, azaz " kipocakosodni".

Tényleg! Mit is veszek fel októberben... :oops: :roll: :roll: :roll:

Judy! A ma reggelem, azaz inkább a délelőttöm egy kinszenvedés volt. Annyira szúrt alul. El is pityeredtem, hogy baj van, aztán megnyugtatott a szembeszomszéd kismama. Na meg a Magne B6. Meg a pihenés. És el is múlt. De mikor tegnap írtad nekem, akkor nekem nem fájt annyira mint most.

A Törpi meg csak rugdal, rugdal....vagy csuklik???? Megvan a véleménye már :)

Sziszkó! Meddíg kell szedned a Magne B6-ot? Végig?

Puszi! Hamarosan itt az este, talán jön vmi lehűlés mint este, amikor szakadt az eső!

Sztercsi

Ui: 102 nap :D :D :D Lassan, de csökkenget.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: