Új privát üzeneted érkezett!

Viktor nem akarja, hogy több neve legyen.... :? :? :? :? :? :?

Szerintem ez nagy kérdés... mi arról beszélgettünk a minap, hogy mi van ha ez miatt homo lesz???? !!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: amit egyáltalán nem szeretnénk... de nem is tud az ember mit csinálni... ha az lesz... nem???? Azon kívül, hogy mint szülő támogatja.... :oops: :oops: :oops: :? :? :? :? :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.07.15 07:07-kor.
vikiviktor
 
 


Én ma 5-kor keltem, úgyhogy Mabe-t simán előzhettem volna, de nem tettem. :D Inkább vasaltam. Ezt ilyen időben nem lehet máskor, de még így is csak ventillátor mellett.

Süti!

Hát mi sem értünk egyet...
Alapvetően két gondolat jár az agyamban (ezért lehet, némiképp kusza leszek):
1. bizonyos dolgokat nem lehet pénzért csinálni, a nagy dolgok sem amiatt jöttek létre
2. a pénz szerinem max. bizonyos szintig motivál, számtalan olyan példát lehetne mondani, amikor valaki a munkájáért több pénzt kaphatna, de ott nem azt csinálhatná, amit szeret, nem lenne kihívás a munkája, stb. és ezért nem is választja.
És szerintem a nőgyógyászok nem azona szinten vannak, ahol a pénz miatt annyira teperniük kellene... Ez nem látható jövedelem sokszor, de próbálj becsülni. Most csak egy nagyon-nagyon alulbecslést csinálok (ilyen nőgyógyász tuti nincs...): egy nőgyógyász heti 2*3 órát rendel, és negyedóránként vizsgál egy pácienst, és fix 5 eFt-os tarifája van. Havonta (4 héttel számolva) 480 eFt-ot tesz zsebre, plusz még ha egy szülés is beesik, akkor még többet. Többnyire feketén. Persze módosulhatnak a számok, ha bérel valamilyen rendelőt, asszisztensköltség, stb., de ugye a bevételt is nagyon alulbecsültem. Mennyi egy alkalomra fizetett pénzzel lehet vajon motiválni????
Én egyébként szakmám szerint nem is érthetek ezzel a gondolkodással egyet, mert tanárként nekem bizony ugyanúgy kell bánni minden gyerekkel, semmit nem is fogadhatnék el, és ugye még azt se lehet mondani, hogy a tanárok túlfizetettek. Most a jó tanár - rossz tanár kérdésbe ne menjünk bele, de azt azért elmondhatjuk, hogy egy jó tanárt tuti nem a pénz motivál.
És a normális munka pénztől függetlenül mindenkitől megkövetelhető, ha én egy fillér borravalót nem adok neked, akkor is köteles vagy normálisan kiszolgálni (nem várom el, hogy kinyald a seggem, de azt igen, hogy normálisan viselkedj), mert ezt vállaltad, ez a munkád.
A hivatali emberektől sem várok el mást, csak azt, hogy normálisak legyenek. Soha nem adtam pénzt azért, hogy valaki elintézzen valami, szerencsére már nagyon sok ügymenetben hivatalosan is lehet gyorsítani, külön illetékkel. Azért vannak a törtvények, hogy azok védjenek minket, úgyhogy nekem elég, ha a hivatali ügyekben az adott hivatal betartja ezeket.
Bocs, nem bántani akarlak, de másképp gondolkozunk...

Viki!

Azért a fiú nem a heréi leszállásától lesz fiú, azok az esetek egy részében még később is gyakarn visszahúzódnak a hasüregbe, csak arra kell figyelni, hogy ha így van, hamar észrevegyék.
A fiúknál azért a kukac a fő jelző! :D:D
Én azt gondolom, akkorát nem sérülhet egy gyerek, ha másnak várták, mint ami lett, ha azokután, hogy más neműnek született, elfogadják és nem akarják megváltoztatni. Mi is Dórizzuk Dórit :D:D, de ha az a meglepi érne minket, hogy nem Dóri bújna ki, akkor csodálkoznánk egyet, jót nevetnénk, és szeretnénk a kisfiúnkat. :):)
Azt viszont hiszem, hogy ha egy gyerek nem vártként érkezik a világra, az bizony már sérül.

Astrid

Kép
astrid
 
 


mondom én, hogy ez a megoldás:))))))))
az én ovis péter társam meg a ált.sulis is maffiózó lett.....
én is párszor megemlítettem ezt odahaza:)
de hogy matekból milyenek voltak ..azt nem tudnám megmondani.....

KépKép
dorkamartini
 
 

 
 

Astrid... köszönöm... megnyugtattál!!!!! :) :) :)
vikiviktor
 
 


Jaaj asszem én is összekapom magam és kivasalok.... :? :? :? :? van egy fotelra való.... :? :? :? :?

+ most kaptam egy értesítő emailt... hogy ma jön meg a kiságy!!!!! :) :) :) Végre valami előre mozdulás baba-szoba ügyben... mostanában eléggé stagnáltunk.... :? :? :?

Jaaa és Manó.... a számodat elmentettem a telomban.... a szülés-értesítés miatt..... :wink: :wink:

Jaaa és alig várom, hogy vasárnap legyen, mert megyünk Kaposvárra fürdeni egész napra!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor
 
 


S.O.S... hogyan tudok a gépről ide feltenni képet?????
vikiviktor
 
 


most lehet hüle vagyok de én ezt el szoktam mondani babónak...... sőt amikor kórházban voltam vagy nagyon szarul és minden járt az agyamban akkor épkézláb gondolataim között mindig szerepelt, hogy elmondtam neki anya most kicsit dühös és nem gondol mindent komolyan... csak el van keseredve.. de téged nagyon szeret..és nem hagyja hogy bármi bajod történjen....
És esküszöm tegnap amikor kaptam a szurit nem rugi volt hanem megsimogatott...
szerintem olyan kapocs van ilyenkor a pociban amiről nagy gondolkodók lámák csak ábrándoznak, hogy valaha talán elérik.

Például én észrevettem amikor hisztis elkeseredett voltam épp és sírtam párom miatt, hogy babó elkezd tartani tőle..... és bezony el kellett magyaráznom egy csöppnek a pociban, hogy apa nem félelmetes ..... és kelett pár nap mire megint ugyanúgy ment apja hangja felé mint régen....

kövezzetek meg de szerintem így van - és különben is...olyan szép:)))))))

KépKép
dorkamartini
 
 


a négyzet alatt aláhúzottan melléklet feltöltése
ott tallózás
aztán kikeresed és megnyitás
aztán feltöltés

ééés asszem ennyi

KépKép
dorkamartini
 
 


Dorka... köszönöm... sikerült... végre tudom, hogy kell.... :)

és egyáltalán nem vagy hüle... én is szoktam ilyenekről beszélgetni vele.... :)
vikiviktor
 
 


Viki! Én is Péter lettem volna, ha fiú lennék, de Petra lettem... :wink: azért ezek hasonló nevek. Matekból 3-as voltam, de anno még nem lehetett tudni, h. lány v. fiú születik, ugye... Egyébként a Nóra név nekem is az egyik kedvencem, dehát ugye ketten választunk, így nem lenne Nóra, ha lány lenne... dehát fiú!! Ennyi idős várandósan már rég kiderül, h. fiú-e v. lány, legalábbis nekem már kb. a 28. héttől látható volt a kukkója, illetve a heréi is!! Úgyhogy szerintem lányotok lesz! :D
Én is kicsit félek, h. 4 kg. fölött lesz a babám, főként, h. 156 cm vagyok és nem túl erős!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Suti, nekem erre 31+5 dobott ki a gép. De pl a BPD 81 volt és erre 29+5 írt ( a mamanet meg 32 hetet ír). Szóval mivel új a gépe, nekem sántít valahogy a dolog.

Kép
kata05
 
 


Kép


nna lépek pakolászni..... ha minden igaz pár napra elmegyünk pihizni kicsit..... ma reggel mondtam is félkómásan páromnak (persze röhögőgörcsöt kapott), hogy " kiiicsiiiim.......most ráám biztosítást kell kötniiiii?"
tényleg szerintetek lehet külön testrészekre is?:) idáig kértem volna a popsimra na de most...:))).... inkább veszélyes jármű felirat kéne rá.. nem biztosítás....:)))

ja tettem fel félkész babaszobát picasara:).... na eldugultam

KépKép
dorkamartini
 
 


Sziasztok!

Hol is kezdjem? Dorka ilyeneket szerintem sokunk megkap valamilyen formában. És rohadt rosszul tud esni, amikor mi magunk sem egy semmittevős fajta vagyunk. Soxor bele sem gondolnak, hogy mivel jár pl. a házimunka. A babavárásról meg fogalmuk se lesz sosem. Én is a múltkor mondtam neki, hogy csak egy napra venné át, csak egyetlenre, hogy addig pihenhessek. Én is évek óta csak pörögtem és most is hétfőn pihentem, de tegnap már nekiestem a fürdőnek. Csempét letakarítottam, kipucoltam az egészet aztán a beltéri ajtókat fosztottam meg a portól.
Az én párom tudja milyen rossz alvó vagyok és örül, ha aludtam. Ebből a szempontból tényleg egy szavam se lehet, mert amikor nem dolgoznak apával, akkor segít nekem. Pl. felmos vagy a teregetésben amit igazán utálok. A nehéz törölközőket meg ilyeneket kirázza és úgy adja a kezembe. :D Vásárolni is együtt szoktunk vagy többször előfordult, hogy ő egyedül.
De amikor együtt dolgoztunk, mondhatni elismert és meg is mondta többször, hogy ő ezt nem tudná csinálni. Azóta is évek óta ezt csinálom, de mióta nem látja nap mint nap, már időnként úgy érzem, hogy én semmit nem csinálok. És hányszor megkaptam, hogy ő fizikailag fárad el, mit tudok én a munkáról. Mit is? Én agyilag fáradok el a sok baromtól és azt kipihenni sem lehet. Az építkezésnél hordtam a téglát, a aljzat szigetelést 2-en csináltuk apuval, ő csak besegített. Úgy, hogy én előtte bent voltam melózni szombaton 1-ig és utána jöttem ki. Nehéz időszakok voltak. Senki nem tökéletes. :D :D De visszakanyarodva, egyetértünk miért mindig mi oldjuk meg és jól írtad, "sakkozzunk". :? Fogad helye hogy van?
Madar, az ötlet jó, én is mondtam már neki előre, ha besokkalok itt hagyom őket kettecskén. Ugyanúgy az ő gyereke is, neki is tudnia kell megetetni, tisztába tenni. Mivel nap mint nap sok ember között voltam, egy darabig jól esik a nyugi, de szerintem az átlagnál hamarabb fogok bekattani.
Süti, ezek a képek nagyon jók! Sokban hasonlítunk én is hasonló stílusban szoktam ilyenekről felvilágosítani. :lol:
Taranee, jó lett a szoba. Öcsisarok :D :D A kocsiról meg se lehet mondani, hogy használt.
Bibi, Rólad sem mondhatják, hogy tétlen lélek! :lol: :lol: Ennyi mindent fél 10-ig....
Csunyeszka, igen mi vagyunk a nők, de többszöri elutasítás után csak a kételyek növexenek bennünk is. És a sokadik kudarc után elgondolkozik az ember, hogy miért én? Miért MEGINT én tegyek valamit? Neki nem fontos a kapcsolatunk? Én nem neki kell lépni, csak neki IS! Ez a véleményem. Babakocsi kérdés nálam sem eldöntött, pedig egyszerűbb a helyzetem, mert én tervezek még egy kicsit! :D
T-pk, hát tényleg össze teheted a 2 kezed, aranyos lehet amikor megdícsér a pihenésért. A kezeddel meg tényleg jó lenne dokihoz fordulni, időnként nálam is van hasonló, de babától függetlenül és csak ritkán és nem ilyen súlyosan!
Kriszta, kád és ventillátor. A kád hibádzik, az csak fent lesz egyszercsak. :D :D Bár már mondtam, hogy egy Tescós 3-4000 ft-os medencével is beérném.
Erika más bolygó, időnként tényleg úgy tűnik.
Móka, az az arcocska... Imádni való! :lol: :lol:
Kata szép súly. Mekkora lesz ha kibújik?
Boboka, én is megrendelném a hűvösebb időt! Kérjük többen, hátha hallgatnak ránk! :lol:
Peppino szintén nem kis méretek, én alapból a 4 kg környékére készültem, de tegnap belegondoltam..... Te jó ég, meg is kell szülni.
Spickey, tényleg jó név a Nóra.
Mabe ebben egyet értünk időnként én is a jó fenébe kívántam az embert, de csak azért is megpróbáltam kedves lenni vele.
És orvos... Az enyém (aki kezel), teljesen normális attól függetlenül, hogy nem fogadtam fel. És még így sem ad át másnak még ellenőrzésre sem, hogy szabira megy. Teljesen meg vagyok vele elégedve és ha nem ennyi lenne a tarifa, gondolkodás nélkül hívnám. Ha fáradt is normális, többször hülyülünk is és mindig kitartást kívánok a többihez. De garancia nincs, fogadott doki is hibázhat.
Na megint jó sok lettem, bocsi. Most viszont eldugulok, mennem kell postára, megszabadulok egy kis pénztől. :evil:
Aztán ha bírom a klímát, benézünk anyuval az rs-be bútor ügyben. Ha másért nem, hát ötletekért.
Puszi mindenkinek és pihenjetek ebben a dög időben.
Andi maradj a hűs szobában Te is.
Remélem senkit nem hagytam ki. Ha mégis, nem direkt...
bex13
 
 


Egyébként az én ismereteim szerint a nemi identitástudat 2-3 éves kor körül alakul ki, addig a gyerek nem tudja magáról, hogy ő mi, és abszolút nem gond, ha magát nem a saját nemével azonosítja. Az én 2,5 évesem (fiú) tegnap épp kislány is akart lenni, mert a lányoknak van fülbevalója, amúgy nem egyértelmű számára még a fiú-lány kérdés, mostanra a kicsi-nagyig jutott el.
Az évek alatt fokozatosan a mi elvárásaink és a tapasztalatai alapján alakul ki, hogy ő minek tartja magát. Pl. azért valószínű, hogy akárminek is gondoltad terhesség alatt, a születése után a saját nemének megfelelően fogsz vele viselkedni, olyan elvárásaid lesznek. Pl. egy kisfiúnak várt kislánynak a későbbiekben nagy valószínűséggel inkább lányos rucikat, játékkonyhát, babákat veszel, teszel a hajátba csatot, kap fülbevalót, viseled el inkább a nyafizást, sírást stb. magyarán mindegy, minek vártad, lányként kezeled, és emiatt ő is lánynak fogja gondolni magát. (Ehhez persze az embernek egészségesnek kell lennie, és tényleg elfogadni azt, hoygy más nemű lett.)

Méretek: azért szerintem erre nem szabad sokat adni. Ezek becslések, és ráadásul nagyon sok baba nem időben jön, tehát még ha nagyobb is lenne, ha időben érkezne, azért mert esetleg korábban érkezik, már nem lesz olyan nagy.
És nagyon nagy a szórás.
A gép egyébként különböző adatokból becsül, egy hosszabb combocska, kerekebb poci, nagyobb fejecske rögtön nagyobb becsült súlyt is eredményez.
A szülésnél talán leginkább a fejkörfogat érdekes, a súly annyira nem (más kérdés, hogy összefüggés talán van).
(A júliusiaknál van fent egy táblájuk, lehet nézegetni. Nekem egyébként a legmegdöbbentőbb inkább az, hogy mennyi császár van. És még azt se lehet mondani, hogy nagy babák császárral születnek, mert van több kisebb súlyú baba is császárral. Lehet, hogy nem jó minta, de ha azokat, akiknél nem írták, hogy mi lett, mind normál szülésnek veszem, a fele így is császár!!)

Megyek enni, teregetni, elpakolni...

Astrid

Kép
astrid
 
 


Süti és Boboka! Köszi a gratulációkat! :)
Akkor legkésőbb 15:30-ra megyek 28-án!!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Astrid... ezen én is elgondolkodtam, hogy milyen sok császár van manapság... döbbenet... :? :? :?

Bex... hogy van a rohamod? Csillapult?
vikiviktor
 
 


Bex! Ezek szerint rendes a dokid! Na ezt már jó hallani! Tényleg, mi van az asztmáddal?
Mi is két gyereket szeretnénk!

Astrid! Oké, akkor nem rendezkedek be egyelőre még a 4kg-os bébire!! Azért ez megnyugtató, 3 kg-val kiegyeznék!!

Dorka! Jó pihenést Nektek!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.07.15 08:46-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Nem semmi vitát sikerült már megint kiváltanom,de boldog ember az akinek még nem kellett fizetni azért hogy valamit megcsináljanak,gyorsabban csináljanak meg.Nekem már nagyon sokszor a zsebembe kellett nyúlni.
Oké azt nem tudom előre meg mondani,hogy mennyi jattot ad,DE van olyan törzsvendég(és adott esetben én most az vagyok a nődokinál)aki ad,nyilván arra jobban odafigyelek,ha van időm és csevegni akar akkor kedvesen meghallgatom és válaszolok,és van olyan akinek "adsz puszit"szó minden egyes alkalommal elhangzik a szájából,de jattnak csak az 5-10-20 forintost hagyja(max 100 ft-ig)aazt is csak azért hogy ne húzza a zsebét.Hát köszi de ilyen vendéghez nem tudok kedves lenni,viszont ha jobban jattolna talán máshogy fognám fel a kérdését és elviccelve válaszolnék is neki,így viszont nem teszem.Én ebből éltem,és ezzel nem vagyok egyedül.Gondoljatok bele ti is egy kicsit,hogyha nem fix fizutok lenne,hanem minden egyes diáktól vagy betegtől jattot kapnátok!!!Azt ki kell ám édesgetni sok esetben.
Az orvos esetében is aki magánpraxist nyit,az nem a pénzre megy????Dehogynem hisz azért nyitotta.Aki magántanár lesz,az is a pénzért csinálja és valjuk be őszintén a magántanárok nem is kérnek keveset!!!!!

Más:Arstid,minden elismerésem,egyrészt a koránkelés miatt,másrészt hogy már ki is vasaltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát igen Kata,nekem erre azt mondta a dokim hogy nem szereti ezeket a becsült súlyokat,mert egyáltalán nem biztos hogy akár a megközelítő valóságot dobja ki,főleg,hogy a fej-has-combcsont méretéből számol,az meg elvileg csak sacc adat!!!nálam a fej-has méretek nagyobbak akoránál,a combcsontja meg kisebb,tehát alacsony lesz mint én,haspók mint az apja,és ha a feje a sok ész miatt nagy,akkor besegített még valaki!!! :lol: :lol: :lol:

Dorka,teljesen egyetértek a kapoccsal!!!!!!!

sutimano76
 
 


Hát igen Kata,nekem erre azt mondta a dokim hogy nem szereti ezeket a becsült súlyokat,mert egyáltalán nem biztos hogy akár a megközelítő valóságot dobja ki,főleg,hogy a fej-has-combcsont méretéből számol,az meg elvileg csak sacc adat!!!nálam a fej-has méretek nagyobbak akoránál,a combcsontja meg kisebb,tehát alacsony lesz mint én,haspók mint az apja,és ha a feje a sok ész miatt nagy,akkor besegített még valaki!!!

Süti... ezen nagyon jót nevettem.... :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor
 
 


Nnnna végre megszereztem a helyettes védőnő teloszámát.... de nem veszi fel.... :? :? :? :? :? :? :?

Én asszem feladom.... :evil: :evil: :evil:
vikiviktor
 
 


Sziasztok!

Én is néztem a híradót tegnap... Szavakkal nem is lehet kifejezni, micsoda tragédia.... Bele sem merek gondolni, min ment keresztül szegény Anyuka az alatt a pár nap alatt... h miket gondolhatott... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ráadásul a győri kórház elég jó hírű kórház.... Viszont teljesen egyetértek Mabe-val, az orvos is ember, benne van a hibázási lehetőség.. Csak az a nem mindegy, hogy nem egy darab fán metsz rosszul, hanem egy Emberen...
Én úgy gondolom, hogy ez nem pénz függő. Fizethetsz akár több százezer forintot, nem az összeg miatt fog megcsúszni, vagy nem megcsúszni az a szike.

Süti én is dolgoztam vendéglátásban pultosként, mégsem tudok egyetérteni.
Sokkal sokkal sokkal többet lehet - csúnyán fogalmazva - elérni egy embernél, hogy akár gyorsabban dolgozzon, vagy segítőkészebb legyen, ha kedvesen szólunk hozzá, embernek tekintjük, mosolygunk, s esetleg megkérdezzük, hogy milyen napja van :) Félelmetes micsoda metamorfózison megy keresztül ilyenkor az ember. Rád néz, először értetlenül, majd mosolyog és látszik rajta, h bearanyozódott a napja. S ez által a miénk is :) :) :)
Párom ilyen /most már én is :) / mindent, de szó szerint mindent el tud intézni csak azzal, hogy emberszámba veszi akár az ügyintézőt, akár a teszkó pénztárost. "Félelmetes" fazon, és imádom, hogy mellette NŐ vagyok, nem kell játszanom az emancipuncit, aki erős és mindent elintéz maga és egyedül. Ebben is volt részem, elég volt :) Szóval mosolyogj, s a világ is visszamosolyog rád :) :) :) :):) :):):):):):):)

vicger
 
 


Sziasztok!

alig győzöm visszaolvasni, amit írtatok. reagálni meg sem próbálok, mert egyszerűen képtelen vagyok koncentrálni. nagyon meleg van, és úgy érzem magam, mint valami holdkóros. Vizet akarok, de nem csak pohárba. olyan irigy vagyok, akik valami vízpart vagy medence közelében vannak!

megyek is inkább mosogatni, mert csak lehúzok mindenkit ezzel a jó hangulatommal!!!

KépKép
Kép
s.vera
 
 


Viki, én is vacak voltam matekból, bár engem lánynak vártak, a nevem is megvolt már akkor mikor még csak tervben voltam :) De ezzel együtt hiszem, hogy mindennek oka van, hogy az életünkben, a fogantatásunktól kezdve minden élmény legyen az jó, vagy rossz, nyomot hagy bennünk s befolyásolja mind a döntéseinket, mind a világhoz s dolgaihoz való attitűdünket. Még nem voltam kineziológusnál, de szeretnék elmenni.

Spickey
gratulálok a méretekhez :) A név pedig csodaszép! :) :)

Peppino nyugi, egyáltalán nem szentírás az uh súlybecslése ahogy Astrid is írta akár +/- fél kiló is lehet. ;)

Dorka sajnálom a nemalvásodat :? Napközben ha tudsz aludj egy jó nagyot! :) Egyébként nagyon jól teszed, h elbeszélgetsz a babóval :)

Szülésre felkészítő teák fogyasztása a 36. héttől javasolt és a szülésig kell inni, napi 2 decit, vagy csészényit. Málnalevél teát én is ittam, igaz nem sokáig, későn kezdtem :roll:

Anna merre vagy??? remélem minden rendben volt az uhun!!!

vicger
 
 


Ajjjaj az a fránya média :?

Lányok, nagyon sok dolgot meg sem említenek, meg sem írnak ami megtörténik (jó kis borzongás a Kende orvosos könyve első, második kötete, szigorúan szülés után ajánlott!!!!!!!), de nem szabad ilyenekre gondolnunk sem!

Astrid véleményét osztom: Ha minden elhinnénk, amit pszichológiából tanultunk és ugye az sem mindegy kinek a szemléletei alapján, régen elmebetegeket nevelnénk, vagy magunk válnánk azzá! :lol:

Nekem 3 gyerekből kettő végig másneműnek mondtak, a lányom azért igazi nő(vé kezd válni, már félek előre) a fiam meg a szoknyák után fordul a 9 éves szégyenlőségén keresztül is szakavatott anyai szem látja :lol:

És ha még ide vennénk azokat, hogy nem mindegy milyen színharmónia veszi körül, mert akár nemi identitás zavarokat is okozhatnak a nem megfelelő színek (nemre le vannak bontva és aki ennyire fanatikus sok olvasni valót talál róla a neten) akkor most kiderülne , hogy minden anya elcsesz valamit :lol:

Én ennyire nem könyvből nevelek, inkább érzésből aminek mércéje a harmonikus és folyamatos fejlődése gyermekemnek, és attól még nem szeretem kevésbé, ha esetleg matekból 3-as tanuló :wink:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


Vera mosogatás után gyere vissza :) Nálunk víz a kádban van, és az erkélyen egy nagy tálban/lavórban Atinak ;)


Képzeljétek, most már biztos, hogy építkezni fogunk! :D :? :D Nagyon örülök, de kicsit tartok is tőle... Na de ugye, bátraké a szerencse :) :) :)


S ezt mindenképpen el kell újságolnom!!!!!!!!! Ati teljesen magától alszik el esténként, s alszik reggelig az ágyában /most már hetek óta, tehát fix :D/ Megbeszéljük, hogy megy aludni az ágyikójába, szépen felmászik rá, lefekszik, van egy Egérkéje, s minden teketória nélkül magától elalszik. Olyan nagyon büszke vagyok ám! :) :) :) Mindezt egy csepp könny és sírás nélkül. Ismét megerősített ez abban, hogy az úgymond igény szerinti nevelés meghozza a gyümölcsét, s a gyerkőc alszik így is magától, nem kell pl a Suttogóban leírt idomítás hozzá. Mennyivel egyszerűbb és könnyebb így, mint stresszelni szerencsétlen gyereket.... aki nyomorult nem érti, hogy 9 hónapig ott volt az Anya éjjel - nappal állandóan, minden igénye kielégítve, aztán egyszer csak ez az állapot megszűnik, s az Anya nemhogy folyamatosan nincsen vele, de még akkor sem ha sír érte.
Szóval lehet idomítani a gyereket, de annak előbb utóbb böjtje lesz.. lehet, hogy 10 évesen, lehet hogy a suliban tanulási zavar formájában, lehet hogy 30 évesen.
Na, befejeztem :oops: :)

vicger
 
 


olvastam Kende könyvét... tanulságos.

éppen ezért nagyon dühítő számomra, amit Geréb Ágival művelnek. Mennyi tragédia történik a kórházakban is, csak arról nem szól a fáma....

vicger
 
 


nna még bekuksiztam pihenés gyanánt... voltam védőnéniknél mert eszembe jutott, hogy jöv hét már 20-a és ha nem megyek táppénzes papírért akkor nem lesz fizum.....szóval iiiiiiszonyúú meleg van odakinnn......de lesz fizum....:)

süti...:))))) ..... el kellett jócskán gondolkodnom mit kapcsoltam én fel... vagy hova vagy milyen kapocs....amivel egyetértesz:))) egyfolytában a gémkapocs volt a szemem előtt... de aztán leesett:))) úúúúúú de pocisterhes vagyok:))

éééés nekem más véleményem van pénz és kedvesség ügyben....
szerintem jatt és hálapénz nem kell
a fizetésnek kell olyannak lennie, hogy szívesen dolgozz...
plussz mosolyt pedig egy plussz mosolyért cserébe bármikor ad az ember

de ne mondja nekem senki, hogy ugyanaz gondterhelten (hogy fizetem be a számlákat, beteg otthon a gyerek én meg itt kell gürcöljek, mi legyen a vacsi hó vége van, kilukadt a gyerek cipője...stb stb...) bemenni és kötelezően kedvesnek lenni, mint az ha van egy anyagi biztonságod (mert nálunk azért a fő gondok innen erednek mo-on szerintem).....

Én inkább kifizetek egy összeget és azért korrekt ellátást kérek.... mint nekem kelljen kitalálni mennyiért is kapok korrekt ellátást....

És süti én annyiban nem értek egyet, hogy jobb szeretem azokat a helyeket ahol az árban benne van a jatt... itt viszont elvárom a tökéletes kiszolgálást és ha valaki nem úgy dolgozik akkor annak mennie kell.....

én ilyen szempontból elég szigorú főnök voltam...:)) Nálam úgy működött ha voltak alattam dolgozók, hogy a fizut emeltem , ha gond volt elmehetett (persze ésszel) de ha munka volt akkor munka volt és no kifogás...........De tudjátok mi volt az érdekes az egészben?
nem becsülték meg. elszálltak. Ha 10szer elengedtem és aztán mondtam, hogy számoljon vele beesett a meló túlóra lesz x napon..az nem tetszett.... És tudjátok ez az amivel külföldön nem találkoztam sosem....Valami hihetetlen rossz mo-on az emberek munkához való viszonya...

és itt rontja el sok fiatal is a külföldi munkát..... azt hiszik külföldön nem kell dolgozni csak dől a lé.... pedig éppen nem... ott annyit kapsz a munkádért amennyit ér...ha nem dolgozol nem kapsz viszont ha nyomod ezerrel akkor kapod is.....

na bocs..... sok voltam.... csak ezt ecccerűűűűűen le kellett íírnom:)))

KépKép
dorkamartini
 
 


És süti én annyiban nem értek egyet, hogy jobb szeretem azokat a helyeket ahol az árban benne van a jatt... itt viszont elvárom a tökéletes kiszolgálást és ha valaki nem úgy dolgozik akkor annak mennie kell.....


Azért azt ne felejsétek el,az hogy benne van az árban a jatt ,az nem feltétlenül jelenti azt hogy a felszolgáló azt meg is kapja.


Na mindenesetre sztem videkén még talán kedvesebbek egymással az emberek mint itt pesten,de hogy magam ellen szóljak,ma végre - idén először- pozitív dolog ért a vízműveknél.Kaptam egy szlát és kiderült hogy csatorna díj nincs rajta csak vízdíj.Hát gondoltam megkérdem telefonon(hétfőn),hogy akkor most mi van,mert azt azért nem szerettem volna,ha pár hónap múlva kitalálják hogy fizessünk be 20-30-40 ezreket.A telefonba azt a felvilágosítást kaptam,hogy nem vették át,így nincs engedélyezve(megjegyzem 2007-ben elkészült),de sajna 2008 augusztusa óta 180.000 ft közmű fejlesztési díjat kell fizetni az önkormányzatnak,na most ha ezt befizettem utána fizethetem a csat.díjat.Hát rögtön országváltáson gondolkoztam,de mivel "imádok "veszekedni a hivatalokban ,gondoltam ma lemegyek és megpróbálom elintézni,hogy a 180-at ne kelljen befizetni,mert azt nem fogom,hisz 1.nincs miből;2.nekem sokkal előbb kész volt mintahogy ez a rendelet megszületett;3.alapból honnan kellett volna tudjam,ők nem szóltak;4. -bocs most nagyon gusztustalan leszek----akkor nem kell csatorna sz...ok a telkemre,azt akkor még trágyázva is van!!Közben párom hívta azt aki a vízműtől beszerelte a csat.-ot és mondta hogy menjek csak és mondjam meg hogy tuti átvették,ha gond lenne hívjam fel.

No,lementem,a szobában ül 2 hölgy,meg előttem jött valami ottdolgozó pasi.Hát a hölgyek kötik az ebet a karóhoz hogy fizetnem kell,felhívom a beszuerelőt,mondják hogy majd du.megbeszélik ők ketten(a beszerelő meg az ügyintéző hölgy).Erre ottdolgozó pali kimegy,és mondja az ügyintőző hölgy,hogy a pali előtt nem akarta mondani,de régebben nem nagyon jelentették le ezeket az ellenőrzéseket,úgyhogy mindenfajta papír nélkül elfogadják,hogy megvolt és át is javították a gépbe.(mellesleg a beszerelőnél valószínű meg van az eng.papír--csak hát azt idő lenne megkeresni)Na de minden jó ha jó a vége!!!!!!!

Bocs a hosszúságért

sutimano76
 
 


Tisztára idegesítő, h magánszámról hívogatják az embert a biztosítós cégek, a különböző könyvkiadók meg a jó ég tudja, h kik. Komolyan tele a hócipőm, s innen üzenem országnak világnak, h nem fogom felvenni a magánszámos hívásokat. Ufff :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Süti, örülök, hogy megoldódik a csatornázási buli.


Egy megjegyzést had tegyek, valszeg a hormonoknak is köszönhető az érzékenységem, s a melegnek, na meg bizti az egonak is nagy szerepe van. De annyiszor előfordul, hogy csak a magunkét hajtjuk a különböző hsz-ban, és ez olyan szomorú...

vicger
 
 


Egy megjegyzést had tegyek, valszeg a hormonoknak is köszönhető az érzékenységem, s a melegnek, na meg bizti az egonak is nagy szerepe van. De annyiszor előfordul, hogy csak a magunkét hajtjuk a különböző hsz-ban, és ez olyan szomorú...

Most ezt mire értetted???

Mert sztem leginkább egymásba öntünk lelket,vagy próbáljuk segíteni egymást így a távolból.És néha leírjuk a bosszúságokat,vagy szomosúgágunkat.de ez így jó!!Tudod Jóban -Rosszaban!!!!

sutimano76
 
 


Arra, hogy xy ír valamit, ami elszáll az éterbe. Aztán mz ír valamit, az is elszáll az éterbe.
Szerintem is leginkább támogatjuk egymást, nem is tagadtam ezt, az pedig teljesen természetes és jó, sőt megengedem, elvárható, hogy az ember leírja a nyűgjét, örömét, bánatát. Csak éppen az is jó, ha ez nem száll el a semmibe :) Ennyi lett volna az észrevételem. :)

vicger
 
 


No akkor megpróbálom harmadjára!!!
VICGER,ÉPÍTKEZÉS???????hova,mikor,hogyan jött az elhatározás???Részleteket kérek!!!!!De jó lesz szép új házatok!!!!

sutimano76
 
 


Annyira sz...kodik a net vagy ez az oldal,hogy a kedvenc oldalam ez lett!!!!:
Babanet Társalgó
Információ

A hozzászólás sikeresen bekerült a fórumba!

Kattints ide, a hozzászólásod megtekintéséhez.

Kattints ide, hogy visszatérj a fórumba.

sutimano76
 
 


jó napokat kispajtások!

Kép Kép Kép Kép Kép Leginkább így érzem most magam.

Péterségben nem vagyok otthon.

Nekem a harmadik név nem jön be.Sok értelmét nem látom.Nekem is van,de csak megnehezítette a dolgom az anyakönyvvezető előtt. :lol: A párom mindenáron az apukája nevét szeretné harmadiknak,és kitartóan tiltakozom.A nagypapa vívja ki a gyereknél a nagypapa címet,ne a gyerek harmadik neve legyen az,ami miatt megtiszteljük a nagypapát.

Astrid:le a kalappal,korán kelés,vasalás Kép Kép Kép
Nem mindenki így gondolja,ha ellenkező nemű babája születik,mint amit várt.Annyi ostoba ember van.Sajnos nekem a gyerekügynökségem miatt vannak rossz tapasztalataim is.

Viki,de klassz,hogy ma már lesz kiságy.Remélem dobsz majd fotót.Ha van kedved vasalni még,küldök én is :wink: Kép

Méretek: én sem nagyon foglalkozom vele.Próbálok átlagolni kettőnk születési súlyából és reménykedem,hogy nem lesz túl nagy Junior.

Kriszti,gratulálok,hogy belevágtok.Gatyát felkötni,de olyan jó lesz,majd amikor beköltöztök.Ati alvása pedig szuper.Olyan jó,hogy ilyen okos nagyfiú.

pénz és kedvesség: én alapból kedves vagyok.mivel magamnak dolgozom,így hasznom van,jatt nincs.de..... mivel én is adok valamit,és azt igyekszem legjobb tudásom szerint,szeretem a lehető legjobban nyújtani,ezt én is elvárom mástól is,akinek én bármiért is fizetek.nem tagadom,állati bunkó tudok lenni,ha nem azt kapom,amit elvárok.Megszoktam,hogy tőlem a maximumot várják,és ezt is kell nyújtanom.

Tegnap én nem voltam a top 10-ben.Munka és itthoni viharfelhők.Este minden megoldódott,mára minden okés.Párom hajnalban ment Akaliba forgatni,és eléugrott egy őz :( Szerencsére neki semmi baja,csak a kocsi tört össze kicsit.100ezres nagyságrend,egyáltalán nem jött jókor.

Kép
v.andi
 
 


Képek megskubizva,

Dorka babaszoba naaaaaoon szép!!!!!!!!!!!

Aranynap,picilány sztem mostmég apucira hasonlít,de ez majd igazán csak pár év múlva dől el.Mindenesetre hajlékony az tuti,hisz a lábikója a szájánál van.

sutimano76
 
 


Jesszus,Andi,de jó hogy nem lett baja,mármint a párodnak.A kiadásra meg tuti jönni fog pénz valahonnan.Nálunk is megoldódtak a rövidtávú gondok,látod.Azért odafönt figyelnek ám ránk!!!!

Ja és Kriszti,még egy ,örülök én is KisAti egyedülalvásának ám,csak nem mindenre reagálok,főleg mikor már harmadjára vagy negyedszerre kell leírnom,mert folyton elszáll ez a sz.r!!!

sutimano76
 
 


Ja és még egy dolog neked Kriszti.Tök jó hogy ilyen párod van,aki mindent elintéz,sajna az enyém nem annyira ilyen.illetve ha szólok mit hogyan akkor megoldja,de magától :? .Mondjuk én annyira öntudatos vagyok,hogy lehet nem is tudna érvényesülni mellettem.Mindenesetre kicsit irigy vagyok a férjedre,a fodrászkodás a maszírozás,az ügyintézés és a sex miatt is.

sutimano76
 
 


Süti,általában mindig figyel ránk a nagyfőnök,de azért 1-2 napig idegeskedünk,hogy mi lesz.Szerencsére tényleg mindig megússzuk valahogy.

Kép
v.andi
 
 


a ventilátor megy,én meg megyek filmet nézni,remélem mire visszajövök addigra meg tudom Kriszti építkezős történetét!!!

sutimano76
 
 


Süti :D :D :D :D :D :D

Nem találom a picassán Aranynap Bogiját... :( :( hol van?

Dorka
, nagyon tuti szobája lesz!!!!! Lehet rendelni? :D Kicsit nagyobb képek kérek legközelebb, öregszem már, meresztgetni kell a szemeimet :D

Andi
a fíling dettó. Huhhh szerencsére nem történt baja a párodnak!!!! Az autót ott egye a csuda bár tény és való, hogy az ilyen soha nem jön jókor, de a lényeg, h Párod ép s egészséges!
Vadriasztó a verdára? párezerért lehet kapni, mi is most beszéltük meg, h beszerzünk egyet.


Építkezés
: na az úgy volt, hogy ugye én és a nagyok 2 éve élünk Miskolcon, addig vidéken kertes, családi házban az anyuék tetőterében. s mit tagadjam, hiányzik az a fajta szabadság, amit egy kertes ház nyújt felnőttnek, s gyereknek egyaránt. Aztán itt van Ati, s döbbenetes látni, hogy egy egy hazautazás alkalmával mennyire megdobja a fejlődését pl beszéd terén csak az, hogy rohangálhat szabadon az udvaron, nem a 4 falat lesi álló nap. Mert be kell vallanom mióta nagy a pocak azóta nem járunk játszira, s sehova, ha Atesz nincs itthon, mert már nem tudom Atit a 3.-ról lecipelni :oops: :( :( Szóval megérett a döntés, családi ház lesz, aztán hogy mire készül el, ugye az már egy másik történet...


Éjjel óta fájdogál a pocak, s Ati meg cseszik álmosnak lenni, hogy legalább egy kicsit vízszintben legyünk.... :?

vicger
 
 


Süti férj: Anno, amikor még csak reménykedtem benne, hogy egyenesbe jön az életem, s lesz egy olyan Ember, akivel pont egymásnak valók vagyunk, /s ezt aztán minden nap számon kértem a Nagyfőnöktől, hogy hol van már, miért nincs itt, mit szivat itt engem/ akkoriban én is mindent elintéztem, s szó szerint mindent. Most, hogy Nagyfőnök küldte nekem földi helytartóját :lol: :lol: :lol: most élvezem a szitut :) De lehet, hogy ha kicsit ügyesen csavarod, tekered a dolgokat, akkor TePárod is kezébe veszi az irányítást. /én spec imádom, hogy nem én irányítok/illetve nem direktben :lol:
Mi lenne, ha kevésbé lennél öntudatos, hm? :) :) tök jó ám "gyenge" nőnek lenni néha :)

Én spec tavaly sírtam először a gyerkőceim előtt, addig soha /mert hogy én erős vagyok és stb stb. Kórházban voltam Ati tévesen riasztott, hogy megszületne, s nem engedtek haza. S jöttek látogatni, s rajzoltak nekem.... s rá volt írva a rajzokra, hogy mennyire hiányzom. na.. több sem kellett.... bőgtem mint lánc..... Szegénykéim meg nem tudták, h mi van.
Szóval nagyon jó dolog álarcok nélkül élni....

fodrászat: háááát... lehet, h nem jön össze ez a másodállás úgy, ahogy szeretné /vagy kicsit később, mert a fodrászatban, ahova menne, ott két műszak dolgozik, plusz még kozmetikusok. Úgy volt megbeszélve, h Atesz nem fizet teljes bérleti díjat, csak időarányosat, hiszen nincs ott naponta, csak x naponta s bolond lenne teljes összeget fizetni. na s az egyik műszak így nem egyezik bele abban, hogy ott legyen. Most a fodrászszövetség mittomén kije beszél majd a bigékkel, hogy inkább örüljenek, hogy nem kell a hiányzó fodrász helyett fizetniük. / Atesz vkinek a helyére ment volna/ Na szóval ez van, vagy pedig van még egy másik fodrászat, ahonnan szintén elmegy egy mókus, de csak majd, nem most. Szóval ez van :) :wink:

vicger
 
 


Vicger!


Gratulálok Atihoz, nagyon ügyes! És az építkezés miatt irigy vagyok!!!!!! Én is akarok.....
Részletek publikusak?

Anna jelentkezz!!!


Süti!

Ugyan van valami abban amit írtál, azt kell mondjam én sem értek egyet ezzel a jatt dologgal. De úgy látszik én nem vagyok érzékeny, mert max.ez is egy vélemény, nem is kell egyetértenünk. :wink:

Bex: sajna mi nők, sokkal de sokkal erősebbek vagyunk és nagyobb a teherbírásunk, mint a pasiknak(kivételek vannak persze). Kimutatták pl, hogy a házasságban élő pasik tovább élnek, mint az agglegények, viszont a szingli nők szintén tovább élnek, mint a házasok.

Én már úgy vagyok vele, hogy egyszerűen elfogadom, hogy másként gondolkoznak, megpróbálom a jó oldalát nézni mindennek. Pl a házimunkával, főzéssel kifejezetten úgy vagyok, hogy (ne röhögjetek ki) élvezem, hogy csináltam valamit és látni a család(lurkók)örömét, kárpótol mindenért. Tudom, most sokan csöpögősnek tartanak, de ennyi idős fejjel dolgoztam eleget, tapasztaltam egy-két pasit :oops:
és már tudom értékelni az apróbb dolgokat. VAn úgy, hogy alszanak a gyerekeim egymás mellett és én csak nézem őket és boldog vagyok....
Va két diplomám, szerettem tanítani, de mégis itthon érzem magam a legjobban.
Fiatalságomat sem sírom vissza (na jó, egy kicsit), mert sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint akkor....

És nem kell velem egyetérteni, abszolut megértem, ha ti, fiatalabbak másként gondolkoztok...ez az élet rendje :wink:

Kép
arvaerika
 
 


Kriszti! Nagyon ügyes Ati alvásügyileg, remélem majd az én babám is ilyen ügyi lesz!! :D :D :D Húú, azért egy építkezés az nagyon komoly és fárasztó feladat... én tutti nem merném bevállalni! De nektek nagyon sok erőt és szerencsét, pénzt kívánok hozzá!!

Andi! Képzeld nálunk is van nézeteltétés a kicsi neve miatt. Főként párom apja szól bele (pedig igazából semmi joga nincs hozzá), ők akartak András nevet adni a picinek (mert már a párom a 3. a családjában és folytatni akarták volna a hagyományt). Én viszont meg akartam törni ezt a sort, főként "apósom" miatt, mert abszolúte nem szimpatikus... Aztán mire kitaláltuk, hogy Tamás lesz, addigra "após" kitalálta, h. neki NEM TETSZIK a Tamás, legyen inkább Zoltán... Szóval nem egyszerű, már a hócipőm is tele van, hogy mi a fenéért gondolja azt, h. ő a névadó???? Annak idején megvolt a lehetősége, élt is vele, úgyhogy mostmár hagyhat lógva minket... :evil:
Örülök, hogy a férjed megúszta az őzes sztorit, ezek a vadak nagyon hirtelen tudnak előugrani a semmiből, aztán már igazán nem lehet reagálni!! Viszont ez a 100 ezer ez nagyon sok!! És tényleg nem jött jókor!! Remélem és kívánom, hogy oldódjon meg ez a gondotok!!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Húúúú Peppino, ezért ez durva,hogy ennyire beleszól a névválasztásba.Csak egy tipp :wink: A szülőágyon Te leszel,téged kérdeznek meg majd,hogy mi a pici neve.Sztem ne gondolkozz,TAMÁS!Mit tud tenni???
Ismerem magam,és én biztos nem bírnám szó nélkül.

Kép
v.andi
 
 


Erika,én egyetértek Veled.
Általában amikor valaki szülővé válik,egész más lesz a dolgok sorrendje,és sok sok minden felcserélődik.Egész más lesz fontos,és bizonyos dolgok a háttérbe szorulnak.Így azt gondolom,ez nincs korhoz kötve,szóval ilyet ne is gondolj,hogy "ti fiatalabbak másként gondolkoztok..." :wink: Én is szeretem a nagy cula fiamat nézni,mielőtt ébresztem.Jó érzés nagyon.
Nekem Dani után volt időm a hőn áhított karrierre,de most én is nagyon örülök,hogy itthon lehetek sok év után.Ha tehetném,már így is maradna.

Kép
v.andi
 
 


Süti

Nem találom a picassán Aranynap Bogiját... hol van?



hát az uhuképek utolsó négy képe sztem az ővé

sutimano76
 
 


Erika, részletek ügyében sok minden még nincsen.. nagyjából a helyzet a következő, Miskolctól 16 km-re van sógornőmnek egy háza /félkész egy jó naaaaaaaagy telken. Na, ezt felezzük meg. A miskolci lakást egyelőre nem adjuk el, hitelt nem veszünk fel, szépen lassan elkezdjük a dolgokat. Ezek a tervek... aztán lehet, h lesz belőle hitel, vagy majd a lakást adjuk el, ezt az idő dönti el....
Én is félek tőle, de egy 3. emeleti lakásban 4 gyerekkel..... hááát nem biztos, hogy jó ötlet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

peppino:
névadás: Após... :evil: nekem nagyanyós szólt be, hogy neki bizony a Luca nem tetszik, ő keresne más nevet. Mondtam neki, hogy hajrá, szüljön még egy kislányt, s kereshet nevet amennyit csak akar. :D

vicger
 
 


Erika: hasonlóképpen gondolom én is :) Éppen tegnap beszélgettünk erről, valamelyik rámás reklám után, ahol a szöveg valami ilyen:
"ne csodálkozz, ha nem tud kihűlni, hisz a TE sütid."
Hogy mennyire fantasztikus érzés, ha az ember által készített ételeket, sütiket, v akármit jó étvággyal eszik, ha ízlik, s kérnek még :D :D:D
S hasonlóképpen el tudom nézegetni a gyerekeket... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2009.07.15 14:31-kor.

vicger
 
 


Sziasztok!

Vicger: Tök jó, hogy építkeztek! Mi három éve vágtunk bele, mikor a lányom suliba ment. Addig egy szobában voltunk mi hárman, a másikban a nagyim. Most az eredeti két szoba a miénk, és hozzátoldottunk a házhoz, a nagyinak lett egy olyan apartmanjszerűje. Egy szoba, azon belül egy zuhanyzós fürdő. Nem egyszerű, de túl lehet élni. Habár lehet, hogy most nem kezdeném újra. :lol: De nagyon jó lesz ha készen lesztek!

Névválasztás: Nálunk a Marcell szűk családi döntés./apa,nagylány, én/. A többiek mind mást akartak, mára belenyugodtak. A nagyszülők úgyis kitalálnak neki kül beceneveket, elég lesz az is. :D

Süti:: nagyon szeretnék egy zöldes árnyalatú falvédőt, nincs ötleted hol lehet hozzá beszerezni valami jó anyagot? Az ágynemű, amit még régen beszéltünk a lustaságom miatt nem jött össze. Nem mentem anyagért, de igazából gőzöm sincs merre kéne.

Brumi: A premax és a mai tei hordozó között mi a különbség? Ha kell tudsz nekem segíteni szerezni? Én ránéztem arra az angol oldalra, de kedvés a tudásom hozzá azt hiszem.

Lányok 28-án találkozunk előtte, vagy majd utána? Szépen egyesével bemegyünk, vagy a kórház előtt bevárjuk egymást? Nekem mindegy, csak jó lenne tudni előre hogyan készüljek. Utána fagyiparti, vagy hasonló, vagy csak megyünk-jövünk.

Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Taranee a gyerekbirodalmat akartam megdicsérni, nagyon klassz szobájuk van!!! :) Nagyon ügyesen megoldottátok a dolgot, így mindenkinek kényelmes, gratula!

Fagyiparti...... hmmmmmmmmmmm

Süti néztem, én a legutolsóra gondolok, de nincs alá írva, hogy Bogi...

Ati végre elaludt, most megvárom míg lemegy bétába, levágom a körmeit, aztán vízszint nekem is :) :) :):):):):):):)

vicger
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?