Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek észrevettem,hogy Vinzent törzséhez képest tök rövidek a lábai!!! :shock: :shock: Ez normális a babáknál,vagy vele van gond???? :?: :?: :roll:
susy75

Kép gibraltari keresztezodes

nekunk is szar ejszakank volt. 10, 12, 2, 4, 6 kor kelt a kisasszony. masfel hetig olyan jol aludt. nem tudom mi lehet a baj, de remelem ujra lesznek majd jo ejszakaink. :?
gyorsan reggelizek, amig lszik most, aztan meg megyuk uszni.

eljen a sotet, szakado esos nap!

a cicim kek-zold es sebes a tamadasoktol. :?

szep napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Mush Danim engem szokott így "bántalmazni", szoktam is kérdezni tőle, hogy ez nem verseny, hogy minál jobban ütöd, annál jobban folyik a tej...

Felébredt, most meg valami röhögőgörcsöt kapott mert egyfolytában kacarászik..., a fene sem érti ezt a kölyköt...

A mi alvókánk is megjavulhatna már, lassan 2 hete nem igazán sikerül aludni... :? :? :? :?

Kép

Kép
dcili81

Cili: persze, átmásolom. nem gáz, ha nem lesz tokja, csak ilyen dvd-s "ablakos" borítékba teszem külön-külön? a dvd-t majd megkérdem, mennyi volt (úgy hozza barátnőm óccsójé), a másolásért meg nehogymár fizessél, nem kézzel csinálom, mint a krónikákat :lol:

Sina: jaj, de nem egyszerű nálatok se a helyzet... :(

Andy: naptej: én olyat használok, mint te. nekünk jó.

Kép

Kép
gabilany79

Gaby persze, hogy jó lesz!!!!!
Nagyon köszike! Mókás lenne, ha belekarcolnád a filmet a dvd-re.... :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

sziasztok.

mush nekem is csapkodta karmolta a cicimet míg szopizott Iza de ezt már két napja nem csináljuk. azaz a szopit. nincs csend hozzá és a gyerekeim meg nem tudnak szótfogadni:((((((((((((( így sztem ennyi volt.

pénteken megyünk le siófokra pancsizni

38 fok amit mondanak az hegyekben árnyékban. szóval itt pesten tegyél még rá vagy jó 5 fokot és napon még többet.

HP
én imádom. a könyvet mind kiolvastam már és filmen most próbálom megszerezni a félvér herceget

ha már az új kecóban lennénk akkor kiraknám a medencét az erkélyre és abba tudna fürdeni Iza

harivera
Budapest XXI. kerület

[quote]Z írta:öldi! Mush!
Fogkrémet nem használtok, ugye?

Berni! Nem.

Enikő! A töltelékanyag neve flíz.

[quote]t írta:udja valaki, hogy miert jobb ugy szopizni, hogy kozben anya cicijet karmoljuk, csikizzuk, pufoljok, simogatjuk, es jol bele is marunk? mindezt valotgatva...

Musi! Hanna tudja!!! :)

Kép
zölddisznó

na most mit csinaljak? el kene indulnunk uszni, de meg alszik.AAAAAAA! felkeltsem vagy ne menjunk?

KépKép
KépKép
mush589

jesszusom mar csak 15 nap es megyunk haza!

KépKép
KépKép
mush589

Berni, Cili! Hanna is alakított, 11-kor elalvás (úgy, hogy napközben kétszer fél órát szunyizott mindössze), fél óra múlva kelés. Éppen zuhanyoztam - mint ilyenkor mindig - de apa itt volt, és 10 percig nála üvöltött. Aztán fél egy körül benyunya. Homeókkal a szájában és Viburkollal a seggében. 4-ig aludt, aztán hatig csukott szemmel szopizgatott/aludt felváltva. Utána 10-ig két rövid szopival mindketten jól kialudtuk magunkat.

Kép
zölddisznó

Zöldi nekem az a legnagyobb bajom, hogy ha reggel 6-7 között felébred nem alszik vissza, csak 9-10 között. Azt vettem észre, hogy neki ilyenkor kell egy kis őrjöngés, csak utána alszik el...

Kép

Kép
dcili81

Kubu! Macsek elhunyt?

Kép
zölddisznó

Sziasztok,tegnap óta csak visszaolvasok,mire írnék...tudjátok sokan,hogy van ez. :lol:

Tomi géllel mosok és mikor mivel önlítek,most a 3db-os fehér Coccolino volt akciós,így azt vettem,de nagyon szuper illata van.De a narancsos az egyik kedvencem.

Hú Cili,azt mondod,hideg a Balaton?Pedig mi ma délután készülünk lemenni... :lol: Remélem tegnap óta már melegedett kicsit! :lol:

Rántott husit csináltam ebédre,gombás rizzsel,és petrezselymes krumplival.

Jajj Hanna milyen szépen csücsül!Szerintem a pólóján lévő kislányt utánozta! :lol:

Szabi is nagyon vagány kissrác Zsebi!

Én is laktam kintpisilős házban!!!!De olcsó is volt a lakbér! :lol:

Nálunk is napközben még 3 szor alszik Írisz,a délinél mindenki vele együtt,a nagyok is,és én is,valamint hétvégén apa is.
Szeles írtam privit.

Na még 2 oldal...

Ó,Írisznek még mindíg nincs foga,Milunak meg már 4!??!!?? :shock:

Apáéknál melóhelyen újjabb létszámleépítés ma.
Nem rúgták ki,viszon állandó délutánosnak kell lennie!!!!!!!!Megőrülök! :cry: :cry:

Cili,én házassági évf-ra (ami csak jövő hónapban lesz )Ezt vettem apának,már nagyon ráfért egy új,és totál meglepi volt nagyon örült neki:
Kép

Na már csak egy oldal van vissza...
Vera,mi dettó igy vagyunk,be kell vonulnom szoptatni síri csendben,mert inden neszre elforditja a fejét,aztán hasra,stb.Úgy kezdem a szoptatást,először mindig elmondom 3szor a nagyoknak,most csönd,mert szopizunk. :lol: Van amikor sikerül van amikor nem.Én a nappali szopikat már nem is nagyon erőltetem,éjjel viszont 2-3szor szopizik még,akkor csend van. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="zsebi_baba"]A írta:zsebi_babaki már adott a babának görögdinnyét, hogyan tette? Én ma próbáltam, ízlett is, de gyakorlatilag lé az összeturmixolt dinnye. :?

Igen, +kis menta, citrom, sok jég és kész a hűsítő dinnye koktél:)
Mármint a mamának, nem a babának:) Babának csak a la nature persze.
Kép

Kép
trombibébi

Vera, Sarmi: sajnálom a szopikat!! :cry:

Lyndee: jaj bocsi, erre elfelejtettem válaszolni. Húsit majd akkor adok, ha eljutok a henteshez és lesz is pipi vagy pulykacici!!!! Azért ez falun nem egyszerű!!!!

Susy: ehhez nem értek!!! :cry:
Vendég

VIVINEK ÉS BERNÁTHNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!! (anyák merre vannak????)
Vendég

Kép Kánikulában tikkadozba a nappaliban
Kép Óóóó,hiszen finom a tökfőzelék!
Kép rosszcsontjaim

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Délutános-apa, basszus! Mikor ér így haza? Nagyon gáz!

Kép
zölddisznó

...nagyon édesek a jócsontjaid! :)
És a kis "tökös" is...meg a nagy is

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Trombi! Ez a dinnyekoktél nagyon jól néz ki, ki is fogom próbálni! :wink: Bébinek tegnap du rizzsel kevertem (párom szerint hogy lehet ilyen hülyeséget kitalálni?) így sem volt túl sűrű, de kanalazható. Van egy nagy lyukú cumink is, lehet, hogy majd kipróbálom azzal gyümilé gyanánt.

Sarmi! Irisz gyönyörű!!!
[quote] írta:,Írisznek még mindíg nincs foga

Gergőnek 1 évesen jött ki az első! Szóval nem vagytok elkésve!

zsebi_baba

Dani 30 dekát evett meg a zöldséges sonka tésztával ebédre, most kidőlt, kíváncsi vagyok mennyit alszik...

Állandó délután? Jaj istenem, nem lehet egyszerű!
Enyém apa ilyenkor általában hajnali 3-kor jött haza...
A Balcsi biztos sokat melegedett!!!!!
Jó a csuka! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Ha délutános az azt jelenti 14-től 22ig,vagyis fél egykor megy a busz,és 11re van itthon este. :? nagy kibaszás ez,egész nap szinte egyedül leszek a gyerekekkel.
Végülis lényeg hogy nem bocsájtották el...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: irigylésre méltó családod van!!! Hát a mai világban még ennek is örülni kell!!! :cry:
Vendég

Sziasztok!

szobába 30 fok van, éjjel sement 27 fok alá, Réka egy bodyba aludt takaró nélkül.
Rékáról szakad a víz,remélem nem fog begörcsölni....
cicizni ciczik, remélem az elég lesz neki ebbe a melegbe.

andy: vizet Réka is kiköpi, de nem adom fel, most vettem neki babamosoly teát(kamilla, csipkebogyó, hibiszkusz)cukor nélkül elkészítem és azzal is próbálkozom.
de se a csőrös pohár, se a cumisüveget nem szívja meg a itató pohárból meg kiköpi.
most a legújabb, hogy fecskendővel adok a szájába és azt lenyeli, igaz nem sokat de több mint a semmi.

lyndee: leírhatnád azt a módszert nekem is:)

sina:csúnya báytó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

épp, hogy aludt most egy órát, megyek megcsinálom az ebédjét.

KépKép

Kép
orsimorsi

Én ma uborkasalátát eszem dinnyével. :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Andy: Szerintem a vizet úgy, hogy négy és fél hónapos korától kortyolgatta. Ha te csak cicin tartottad fél éves koráig, akkor szerintem tejcit szeretne mindenhonnan… A nemhízás nem hiszem, hogy az allergia miatt van, inkább a kánikula meg a sok mozgás.

Mush, Cili, Berni, SIna, Suzy, Andy, Lyndee: Köszönöm a köszöntést!!! Aranyosak vagytok. Ennyien még soha nem köszöntöttek meg neten... :oops: :D

És KÜLÖN KÖSZÖNET GABINAK A KÉPÉRT!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Berni: Sajnálom a brutál éjjeleket, kitartás, próbálja napközben aludni a bébivel.

Sina: Tessék a bátyádat jól le….szni…

Kép
mannababoca

Orsi: volt egy időszak hogy Mártonba is csak fecskendővel tudtam "betölteni" egy-két kortynyi vizet. Pedig előtte már szépen ivott csőrös pohárból. Most már cumisüvegnél tart. Remélem lassan visszatér a csőrösre. Ja és akartam már írni, hogy ő sem iszik közvetlenül a főzelék után, de rá 5-10 percre már igen!!! Meleg miatt nem irigyellek, itt még "csak" 24 fok van!!!
Vendég

sarmi sajnálom de hátha nem tart sokáig ez a műszak! sogoroméknál meg 4órás napirend van ok h igy péntek szabad de kevesebb a fizu!

anyum most ment el. vigyázott Regusra addig kitakaritottam. szopizott most meg alszik én meg eszek végre.

amugy megint kiakasztott, mert a szemészhez is vissza kéne mennie meg a háziorvos elküldte béltükrözésre és pajzsmirigy uh-ra, na az utóbbira hajlandó elmenni (persze időpont még mindig nuku, minden nap rákérdezek h kért-e már de nem) az előbbire meg NEM megy el! :( fél v mi? kész. pedig állitolag az mondaná meg h mi van ott és akkor tudnák jól kezelni. igy csak találgatás van. a hasa meg fáj. apám szerint majd a fájdalom elviszi a vizsgálatra. hát kiv leszek de addig nem hagyom békén. nagy a nyomás is rajtam mert a családom tőlem várja h elmenjen mindig mondják h ne hagyjam békén. csak igy meg folyton megsértődik. ja szemészhez se megy vissza aszonta mer van neki elég tescós szemüvege jók azok :shock: igaz h fekete pöttyöket lát dehát kit érdekel :?

regus pöttyei javulnak nyilván a szteroidtól majd csak arra leszek kiv h visszajönnek-e meg hogyan. jó lenne ha kicsit megnyugodna mert akkor folytathatnám végrea hozzátápit.

amugy sztem ő még nincs kész rá rendesen most sem egyrészt a kakija miatt gondolom másrészt mert nem nagyon kell neki meg most ugy kapta 7végén a krumplit h kb 2/3 anyatej-1/3 krumpli és zabálta mint állat! bezzeg ha tolódik az arány már nem kell. szal még cicifüggünk ah irtam is. de ez jó én ennek örülök!

és már rég akartam irni h én is ugy vok mint sarmi meg zöldi h nem bánom ha éjjel cicizni akar én annak örülök ha minél többet kéri.
plusz az ölbebaba is olyan jó mert néha már most se engedi h gyömöszöljem!

na jöhet a banán sorbet! ja és trombi köszi az ötletet ma megcsinálom a dinnyelevet mer amit apa vett dinnyét hát...no comment!
andy

Kép
andy30

OLyan édes Manóm,ha babafotót lát a gépen ezerrel mosolyog! :lol: Most pl Íriszt mutattam neki és fülig ért a szája!! :D :D
susy75

felebresztettem. usztunk. eszmeletlen modon elvezte. olyan kar, hogy nem tud senki velem jonni, hogy fenykepezzen.:((

KépKép
KépKép
mush589

Vizet Vini se iszik! Mi is babateát nyomjuk, na abból is csak pár korty,de legalább elfogadja! 8)
susy75

orsi mér görcsölne be réka?
viztéma dettó! annyi különbsg h kiskanállal is elfogadja. plusz ma próbáltam enikő szivószálas módszerét az is ok de ő már nem hajlandó szivni. persze nem adom fel. én teára nem akarom szoktatni. kitartok.

sina ha ez volt apuddal akkor nem csodálom h tesód ilyen lett..a fiúkat ez nagyon megviseli. sajnálom és hátha hamarosan sikerül változnia.
neked meg sok erőt hozzájuk! :( merits Mesiből meg a párodból!

andy

Kép
andy30

Hát mi isszuk a teát, vedeli, főleg ilyen melegben!
Akárcsak az anyja... :D :D

Kép

Kép
dcili81

nalunk ma elegge felborult a rend. altalaban ebredes utan masodik szopinal van gyumi. az ma nalunk f10 lett volna, de aludt masfel orat. aztan rohantunk uszni. gondoltam akkor majd utana szopi es gyumi, de mar megint elaludt szopi kozben, igy megint nem gyumizett. sebaj majd ha felebredt.

suzy. kuldd el legyszi priviben a listadat, hatha nekem nem jut minden eszembe.

hetvegen megyunk moziba, Harry Potter. :lol:

Sarmon. at tudnad masolni a jegkorszak 3-t legyszi? anyukam majd megdoglik erte.

KépKép
KépKép
mush589

Manna! Boldog szülinapot!

Sina! Sajnálom ezeket a családi problémákat! Rendesen kijut neked belőlük, pedig enélkül is lenne épp elég bajod!
A bátyád: no comment!

Mush! Tök jó a kép! :lol:
Ma éjszaka nálunk is 3 kelés volt!
Ne hagyd, hogy a cicit bántsa! Ilyenkor vedd el határozottan és mondd, hogy nem szabad! Ezt annyiszor, ahányszor bántani akarja. Megérti és megtanulja, hogy nem szabad.

Vera! Sajnálom, hogy nálatok is vége a cicizésnek. Valószínű nálunk is Levente volt a ludas abban, hogy nem cicizett Milán! :cry:

Zöldi! Köszi! :oops:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

most kaptam egy dinnyekompót recipét ment a helyére!

Kép
andy30

zöldi:Hanna tud már mit kezdeni a csőrös pohárral vagy még mindig csak játszik vele?

KépKép

Kép
orsimorsi

Sarmi! Hogy csinálod a gombás rizst?
Igen 4! :lol:
Leventének 7 hónaposan 7, 8 hónaposan 8 foga volt! :lol:
De ne aggódj nem marad fogatlan, addig is nem harap és nem kell tisztítani! :lol:

Alvás! Nálunk nincs napközben alvásidő! Az utóbbi pár honapos pörgésünkkel lehetetlen is lett volna bármit kialakítani. Ha épp itthon vagyunk és látom, hogy álmos, beteszem az ágyába és alszik. Ha úton vagyunk, akkor ott alszik! De 2-nél többször már nem alszik napközben.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

sziasztok

Gyönyörűek a babák egytől egyig! :lol:

Én is jövök "pár" képpel:
Kép
Kép
Kép
Kép

edoci

Víz! Akinek a babája nem ivott tápszert, nem használt cumisüveget, pohárból próbáltátok itatni? Nem mondom, hogy mindenik, de sok baba ügyesen iszik pohárból és könnyebben is elfogadják, mint az addig ismeretlen cicipótlékot!

Andi! Egyik ismerősöm lánya 13 hónapos koráig szinte semmi mást nem volt hajlandó megenni, csak a tejet. Ne aggódj a hozzátápi miatt, szerencsére van tejed és Regi szépen fejlődik!

Sarmi! Jégkorszak 3-at nekem is másold le légyszi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

1 nap és 4 oldal, ááá csajok hát mi van veletek ? Tuti a meleg miatt mindenki gépközelben.

Andy,
Első kettőt nem ismerem, de tudom h nagyon szép helyen vannak. Az Anna-Mária villa jó hely, pont a sétány mellett, a parton, jó a medencéje, szép nagy, kellemes de ennyi, mindig amikor elsétálok jól megnézem a helyet mert teccik.

Aida,
Merre vagy ?

Bébic, Mági,
Gyertek már !

Enikő,
Huh de sok fogatok van már. Grat grat.
Esővédő azért volt mert éppen szakadó esőben sétáltunk, úgyh fülledés ide vagy oda használnunk kellett, de oldalt, elől, hátul, alul nyitott annyira h minden oké volt.

Andy,
Nyugi, tudod mennyi folt, pötty, csípés van Marcin ? most két kis karmolás valami van a vádliján.

Eszterke,
Én fiam eszi a füvet. Mászik, meglátja, markolja, szájba be…

Ruhák,
Siófoki tescoban olyan cuccokat vettem Marcikámnak, huh nagyon kircsi. Majd fotózok. 3000-ről 700-ra leértékelve, napozók, cipőcske nagyon zupper. Persze cipőt utálja, ráadtam de két perc múlva mindkettőt lerúgta.

Vera,
Huncut mosolya van ám Izának.

Iokka,
Jó nálunk is befejeződött. Mostantól apamentesség van, brrrr utálom ezt így.

Zsebi,
Boldog házassági évfordulót Nektek.
Szabi gyönyörű.

Cili,
Jó volt a pancsizás ?
Szülőkre ne gondolj, csak gyomorideged lesz.

Musi,
Mindig valami bébi sensitive mosószert használunk, öblítőt nem igazán ha mégis akkor szintén bébi sensitive, ami éppen jön, v akciós 8)
Popsitörlőből múltkor Tecsós 4 x 72 volt 990 ft, vettünk belőle egy rakatot.
Babaúszás: hát miért nem kérsz meg valakit ott az usziban ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Edóci! De ügyes nagy lányod van! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika,
Hogy van unokatesó ? „fantasztikus gondolkodás” anyuka részéről. Létezik ilyen ?
Gergő édibédi.

Trombi,
Boldog születésnapot Neked.

Zöldi, Sina, Berni,
Szépek a lánykáitok.

Szeles,
Nagyon szép napot Nektek.

Boci,
A kis nőcsábi Marci.

Én még nem használtam hintőport Marcikára…

Suzy,
Vini egy imádnivaló kismanó. Ahogy Enikő is mondja, szerintem is tegyétek lentebb a járókát.

Tegnap védőnéninél voltunk méreckedni 8300 gr üres pelussal, bodyval, 3 hete volt 8000 gr tehát nagyon kevés amit hízhatott, erre védőnéni csak annyit kérdezett: anyuka hízlalja a gyermekét ? Igaza van.

Zsuzsi,
Kitartás !!

Imádom a nyarat, napi két body az össz felhasználásunk. Yeah.

Manna,
Boldog születésnapot.

Köszke mindenkinek a + energy-t volt egy kiborulás, mamát kiosztás, azóta minden rendben. Betelt a pohár h állandóan mindent túlparáz.

Sina,
Szép kis családod van.

Zöldi,
Macsek él, átgyalogolt megint és hempergett a tetőn. Megölöm, hétvégére bepácolom…

Sarmi,
Szerintem nagyon kellemes a balcsi, most még nem olyan pocsolyaszagú.
Ne már délutáni műszak ?? Család csudaszép.

Edoci,
Szépek vagytok.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu! Köszi! És mégsem akar enni semmit egyelőre! :roll:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enikő köszi. amugy ÉN nem is aggódnék, úgy érzem ez a legjobb egyelőre mind2nknek, csak mindig mindenki azzal jön h MÁR etetni kéne minden mással is! rontja a helyzetet h sógornőméknek két héttel fiatalabb kisifa már MINDENT eszik szinte és jó sokat igaz ő már rég kezdte mert kevés a tejci ott tápszer is van, mégis 2 kilóval kevesebb mint Regus! Ja és persz Ő már ül, mászik stb mi meg ugye MÉG csak balra forgunk, kúszunk és ennyi.
Mind1 tom h nem kéne hallgatnom senkire de azt sem akarom, h rosszat tegyek vele, ha már téleg más is kéne neki. Ha nem lenne ez a hülye ekcéma már tömném (végülis egy hónapig már etettem csomó mindennel-vagy 8féle dolgot kapott) de ugye most szünet van.

edoci az utsó kép!!!!:):):) szereted azt a fürdetőkarikát? de azt is csak akkor lehet ha már egyedül is tud ülni nem?

gyerekem több mint egy órája alszik! :shock: be is nézek mi van

andy

Kép
andy30

Mush!
Okés, ma vagy holnap elküldöm!

Kubu!
Köszi! :wink:

már a hócipöm kivan!! A harmadik adag répa-krumplit törlöm össze,hol a haptapiról,hol a járóka huzatjáról. :? :? Àllandóan hason van és a fele visszajön!! Ha nem figyelek,mikor bukik, akkor meg tapicskol benne és marhára élvezi,hogy a narancssárga izében pancsol... :evil: :evil: :lol:
susy75

Kubu!
Meddig lesztek a Balcsin??
susy75

Se a görögdinnye se a sárgadinnye nem ízlik neki...

És nem akarom elkiabálni, de mintha valami alakulna az alsó ínyén... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
dcili81

Látom, mindenki benn hűsöl...

Manókám viszont ragaszkodott hozzá, hogy a babakocsijában aludjon az árnyék-32 fokban. Nem tudtam neki megmagyarázni, hogy a hűvös szobácskájában sokkal kellemesebb lenne. Már kezdtem örülni, hogy cicivel bealudt, de egy jó negyedóra múlva fenn volt és nyűglődött tovább. Babakocsiban meg 1 perc alatt bealudt.

Nekünk ez egyébként állandó problémánk: Panka nappal csak babakocsiban alszik (vagy autóban). Van valakinek vmi jó ötlete, hogy tudnám nappal másképp is altatni?

Manna - boldog szülinapot! (Gabi azér' megjegyeztem, hogy nekem csak mici-maci járt, Mannának meg... na jóvan)

És én is laktam kinnpisilős házban (de nekünk is megvolt csinálva a fsz)

Kép
trombibébi

Mush nagyon szívesen átírom a Jégkori 3-mat,de csak mozis verzióban van meg nekem is.Nem gáz,csak néha beleröhögnek...ha úgy jó írj címet hova küldjem!

Írisz is teát kap inni.Mivel napközben alig cicizik,és valami folyadék ebben a hőségben csak kell,no és víz kilőve,ezért teát kap.Nálunk senki sem iszik vizet csak a kutya,meg a csirkék... :lol:

Isarenikő,rizst és Uncle benst szoktam,azt rendesen megcsinálom ahogy kell,a gomba az konzerv,szeletelt,az piritott hagymán sóval,petrezselyemmel megpárolom,és összekeverem a rizzsel.
Ha neked is jó a mozis film írj cimet!

Edoci,tyű micsoda kék szemek!

MEGYÜNK SIÓFOKRA FÜRCSIZNI!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?