Új privát üzeneted érkezett!

Babavíz- a z a sima ásványvíz is jó, amiben az össz ásványianyag tartalom kb 5-600 mg/liter és a Na tartalom is alacsony.( Szentkirályi, Mizse, Sparos Verde-, Nestle Aquarell, Vera forrásvíz) ezeket fel kell forralni. A KÜRHÉÁZI TEÁZTATÁSBÓL KIINDULVA, AHOL REGGEL FŐZTÉK A BABATEÁT, 24 ÓRÁN ÁT abból adtak, sztem otthon is nyugodtan eláll lefedve 1 napig "csíramentesen" a forralt víz. A legtutibb, ha bírja a pénztárca, 2 dl-es Jana víz, napi egyet kibontasz, nem kell forralni, macerázni vele. Kb 100 ft. Mi nyaraláshoz azt vittünk, nem is tudtam volna forralni sehol.

Kép
Kép
zili
 
 


Azt nem tudom, hogy mennit eszik, mert nincs mérlegünk, és eddig azt sem tudtam, hogy hányszor, mert nem számoltam. Ma eddig 4* evett. 2 napja viszont 2 óránként eszik nappal. Éjszaka 1* ébred. Most pl. hajnal 5-kor kelt először, akkor kapott cicit, aztán 1/4 8, 1/2 10, 1/4 12.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Ennyi Reni, 2 napja brutál meleg van, meg a 6 hetes ugrás is most lehetett. :)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

 
 

Lili jó kislány volt.... :D egyszerűen maga a nonstop fullservice 'borítja ki' a csajokat....még túl fontos nekik a saját életük...utazgatás.....önmaguk....hobbik stb.
Nekem ez ugyan kicsit fura....27 évesen én már nagyon vágytam a babára...de ez egyénenként változó....ők 35 felett akarnak csak gyereket.
:roll:
De ez van, max. majd kedvet kapnak. Én meg addig max veletek/ meg az 1-2 anyuka barátnőmmel tudom megbeszélni a babás dolgokat...nem akarom a többieket a kakis storykkal fárasztani....majd megtudják ők is, hogy 1-2 büfinek hogy lehet örülni! :lol:
Ti hogy álltok ezzel?
Minden barátnőtök családos már?

Emese!
Menj te is úszni! Kicsit kapcsolódj ki! Én már voltam egyszer (1 órát) és fantasztikus volt úszkálni. (jótanács:rögtön szopi után menj, vagy a tejcsid is 'elindul' a víztől!!!! :roll: )

Kép
mozza
 
 


Reny!
Mondjuk ez változó ugyan....deha 2 óránként követeli a cicit próbáltad már kicsit 'húzni az időt'????? És kidekkolni a 3 óránkéntit?
Tudom, hogy te igény szerint szoptatsz, de lehet, hogy mostmár 1 hét alatt beleszokna a kicsit 'szabályozottabb' ritmusba és kevesebbszer enne többet!

Kép
mozza
 
 


Facebookon ki van fent?

Kép
mozza
 
 


Ja, ma jönnek vendégek. Lili elsőzör fog gyerekekkel talizni.
Kivi vk, hogy reagál majd.
Egy másfél és egy 3,5 évesnek milyen nasit csináljak??????
Nagy főzésbe nincs időm belefogni, de valami azért kellene...tuti megéheznek.
Édesség kizárva....nemtom hogy a szülők engedig e nekik- inkább nem kísértem őket cukrosnéniként :lol:
Guacamole vagy padlizsánkrém baguettel? Azt ehetik már????

Kép
mozza
 
 


azt hizsem enyimbaba a legfiatalabb ő 7szer eszik egy nap...de volt már egyzser hogy 6szor, egyszerűen átaludta a kajaidőt... :D

a ti babaőrötök is fogja a rendőrség meg a kamionos beszélgetését? ezen rötyögünk apájával :)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mozza, gyümölcssali- finom és egészséges és gyors.
Facebookon én fent vagyok.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Megjött a Joyom! Őrült magazinfüggő vagyok. :oops: Amióta itthon csücsülök, úgy döntöttem, h megrendelem az összes újsit, akciósan olcsóbb is (Glamour után még mennem kell). Mostantól már szállingózni fognak- kár, h jövő héten Balcsin leszünk. :(

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


heyhoo

mozza
a mi kornyezetunkben nincs egy csalados se..... szoval csodas a helyzet :lol:
bnom volt itt egyszer eddig.. azota nem jon :lol:
total kiakad mindenki ha vegig nez 2-3 orat egy napombol.. vagy csak elmeselem akkor is..
nalunk is az a helyzet h minden bnomnek a sajat elete egyenlore a fontos.. nem is terveznek gyereket. a legtobbnek nincs is kivel!
csak ilyen futo kalandok.. es annyi.
sot vannak akik sose akarnak gyereket.. inkabb utazgatnak.
persze en is szeretnek stb.. de majd ha nagyobb lesz visszuk mindenhova :wink:
nekem kb csak ez a forum az ahol tudok beszelni ilyen temakrol. meg paromnak , meg anyumnak szoktam,de masnak nem nagyon.
bnoket nem hozza lazba a tema.. ha meselek vmi vicceset(szamomra vicceset,meg mas anyukak szamara) azon se nevetnek kb. szornyulkodnek h uristen ezt hogy lehet birni :shock:


Annus
te azert jol birod a fozest meg minden,bar Izus mellett azert annyira nem lehet nehez dolgod,mert hagyja anyukajat csinalni a dolgat.. :wink:
En tegnap elott foztem. Ma is szandekozom. de nem fozok mindennap... nincs se kedv,se ido sokszor.

Jovo heten fodraszhoz megyek ..... tegnap voltam szoliban.
oda mar minden heten eljutok, nagyon jooo.
uszni nagyon jo lenne vmikor... :(
mivel nem reg koltoztunk, meg nincs kesz az udvar. keritest most fogjak csinalni meg ilyenek.. de jovore mar lesz medence is. alig varom..... bar probalom gyorsitani a folyamatot,de sajnos nem lehet. Eloszor a kertet kell "kiepiteni". pedig milyen jo is lenne mar most :roll:

kaja:
mi 6 x eszunk,nagyjabol ugyanakkor.
6-10-13es14kozott -17-20-22
az elso hetekben 8x evett a sargasag miatt,majd egyszerre elhagyott ketto etetest magatol. az ejszakai 3orasat es az ejfelest!

Netti
Kép
maumau
 
 


Nekünk nincs babaőr 8)

annus11
 
 


Nekünk a taxisokat fogja! :lol:
Anikó!
Bejelöllek akkor. Hogy keresselek (akár priviben) ?

Kép
mozza
 
 


Ez így béna, jó, h Balcsin leszünk, kár, h nem lesz velem az olvasnivaló. :lol:

Barátnők? Van babás meg nem-babás is. De a nem babások is áll. érdeklődnek, h mi van. Azért túlzott részletekkel nem fárasztom őket. Emléxem, mennyire nem hatott meg engem sem a túlzott baba-ömlengés anno... :D A gond az, velem nem sok egyéb történik mostanság. Max. téma lehet még: szex gátmetszés után :lol: :lol: :lol: Akarnának szülni vajon??? :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


és ők hallják ha sír a gyerek, meg hogy énekelek neki? :shock: :oops: :?:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Niki :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!
Nagyon egyforam akkor a 'sorsunk'. :lol:
Azért néha furi, nem? Kicsit kiszakadtam közülük, bár imádom őket....de néha olyan felszínesnek tűnnek már azok a 'problémák', amik őket kiakasztják....vagy lehet, hogy csak nekem ment fel a toleranciaküszöböm.... :roll:
No mindegy. Azért legalább már picit kezdenek bezsongani páran....Lili kapja a szupi kis rucikat.....jó pár fashionvictim barátnémtől! :lol: Szóval öltöztetni már szeretnék.....csak a pelustól még sikítófrászt kapnak. :lol: :?
That's life! :(

Kép
mozza
 
 


Mozza, privi ment.

Minden bébiőr fogja ezeket? És recsegnek? A baba is hallja? Most akarok bébiőrt venni, mert az uram walkie-talkie-t vett bébiőr funkcióval (mert síelésnél milyen jó lesz), de recseg, meg nem tetszik. :?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó!
:lol: :lol: :lol:
Mié'?????A szex gátmetszés után tuti izgi téma! :lol: :lol: :lol:
Vagy a -kisebesedik a mellbimbó, mit csináljak- lehet még hasonlóan hatásos.
:lol:

Kép
mozza
 
 


Blanka h9-kor evett, de még mindig szunyál. Asszem, gyors eszem akkor. Bár tuti rögtön felébred, ahogy nekiállok. :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


mozza, kicsit furi.. neha olyan problemakrol tudnak meselni,amik egy az h abszolut nem kotnek le,nem is erzem oket problemanak :roll: persze meghallgatom,van velemenyem is,csak szamomra az elet mar nem errol szol.. es el se tudnam kepzelni ugy mar :?
persze azert nem akarok en befasulni vagy ilyesmi,de teny h gyerekkel mar masrol szol az elet.. :roll:
De abban biztos vagyok,h egyikojuk se fog szulni jo par even belul SE. amugy vhogy nemtudok veluk egy hullamhosszon lenni ugyerzem :?
masnal is van ilyen?!
pedig probalok nem csak Bororol beszelni,de hat megis mik tortennek velem nap mint nap.. hat mirol masrol tudnek meselni..
egyik baratom(o fiu) mondta h meseljek.. de ne a gyerekrol. mert az unalmas :? meg nem is igazan erdekli.......
hat most akkor,hogy beszelgessunk?!
az egyik reteg azzal jon h h megvaltoztam :shock:
es h sose lehet mar velem ugy elmenni pl becsbe,h beulunk este az autoba es csak megyunk.. sokakat ez zavar korulottem.
:?

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti!

Hát, az idei 'üljünk be a kocsiba és irány a tengerpart' trippről lemaradtam....és azt hiszem már sosem fogok becsatlakozni ilyenekre.
Gáz....de ez van....én próbálok a régi maradni és inkább a melóról meg másról beszélni.....(máramikor dolgozom pl. most vol ilyen)....de az absz. témám mégiscsak a gyerek lenne....azt meg úgysem értik meg....ezért inkább max. 1-2 mondat aztán témaváltás.
Meghallgatok őket és nosztalgiázom....de nem nagyon érint meg őszíntén....kicsit felszínesnek tűnik az egész.... :(
Valahogy nem értik meg, hogy már nem én vagyok az első, hanem a baba és az igényei...aztán jövök csak én....
Azért bízom benne, hogy ha már Lili nagyobb lesz és mehetünk vele pl. a Balcsira, akkor jókat foguk majd játszani a csajokkal.
Addig kb. annyit érzékelnek, hogy áll. szoptatok, vagy büfiztetek, ha hívnak telin, vagy nem tudom max. 2 órákra elszabadulni 1-1 vacsira-ebédre és ha shoppingolni megyünk, akkor turbóüzemben szaladok végig az üzleten....mert rohanok mindig....
Azért próbálok nem egysíkú lenni, de tény az impulzuosk 90%a, ami 1 nap ér, az Lilivel van ö.függésben....

Kép
mozza
 
 


Na én ezeken már túl vagyok...mikor megismertem a páromat,és kezdett komolynak tűnni a dolog :wink: (akkor voltam 19)szóval csomó barátnőm akkor még bulizott javában,és nem értettek h én mért nem megyek pasizni...aztán összeköltöztünk,akkor már az irigység is közrejátszott,aztán esküvő...na eddigre a többség csak akkor keresett ha vmi gondja volt....most meg a baba...szóval csak az igaz barátok maradtak meg,nincsenek sokan,de felszínes kapcsolatra nincs is szükségem...én nagyon szívesen beszélek másról!Sőt!Általában én mondom h meséljenek,meg h mi van velük stb.Igaz h ezek a problémák nálam már nem játszanak,de max tanácsot adok vagy ilyesmi.Picit kizökkentenek a "baba" témákból :wink: Szóval próbálom az arany középutat megtalálni,szerintem ez a lényeg!
Na meg tőlem eddig mindig érdeklődve kérdezték a dolgokat akár a terhességről,akár a szülésről akár Izáról!Ők még rácsodálkoznak a dolgokra,fogalmuk nincs h mit kell tudnia egy 3 hós babónak stb :lol: :lol: :lol:


Erről jut eszembe!Tegnap épp vacsiztam,Izát az apja meg öcsém szórakoztatta!Hallom vmin nagyon tanácskoznak...erre kérdik h mikor fog járni a gyerkőc?Mert h ők azt várják már nagyon :lol: :lol: Mondtam h 1 évesen már lehet h tud majd totyogni,de h ez egyéni :wink: :lol:

annus11
 
 


Netti!
Na, ha majd szocializálódnak a csajaink, akkor menjük el együtt vásárolni! :lol: Na, te tudod, hogy milyen egy üvöltő ölbebaba. Max. black list-re kerülünk a Mangoban! :lol:

Kép
mozza
 
 


hat mozza.. ez igy van teljes mertekben.
En is ugy gondolom,h majd kesobb talan jobb lesz. Amikor nagyobb lesz es ok is tudnak vele mit kezdeni. pl jatszani vagy ilyesmi... de ez meg nem most varhato.
De bizom benne h azert nem romlik meg a kapcsolat..most ugyerzem sosem lesz olyan mint regen.
Majd egyszer ha nekik is lesz gyerekuk jobban aterzik a dolgokat.de az nagyon odebb van meg..
A felszines szo tokeletes kifejezes amugy..
shoppingolasnal pedig..... mostanaban ugy vettem magamnak ruhakat h fel se probaltam. Arra mar nem volt idom se :roll:
de jok lettek azert :lol: csak hat a rohanas.. mert szopitime meg ilyesmik..
kedvenc kerdesem meg mindig az h miert sir???
csak..

Netti
Kép
maumau
 
 


mozza, oke :D black list,belefer :lol: :lol:

Annus,de ha hozzad mennek legalabb azt latjak milyen jo baba,eszik alszik jatszik :lol:
hat itt azert kapnak hideget meleget :lol: :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza! Próbáltam már húzni az időt, de ez max. akkor sikerül ha véletlen alszik. Egyébként 5 percig ehe-ehe meg hööö van, akkor már tudom, hogy kajás, na és ha ez után nem kapja meg a cicit olyan ordításba kezd, hogy nem bírom hallgatni. Aztán meg a sírástól úgy fuldoklik, hogy nem bírja szívni a cicit. Rémes.

Nekem ha jól belegondolok, csak 1 barinőm van. Ő családos és most fog születni jövő hónapban a második babája. A többi ismerősöm is legtöbb családos. Mondjuk én már "öreg" vagyok. Aki a 20-as évei elején van, annak érthető, hogy a legtöbb barátnője még szingli, vagy nem érdekli a gyerek.

Facebook-on és is fent vagyok. Anikó! Mozza ismerősei között megtalálsz.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny!
Én már nem vagyok a 20as éveim elején az a gond...vagyis ez nem gond :wink: :lol:

Hát azért néha za is tud sírni...leginkább a babatalikon :lol: :lol:

Azért irigykedem egy kicsit,én nem járok vásárolni Iza nélkül,fodrászhoz se jutottam el,se szoliba,se fitness terembe se usziba :roll: Szóval ezért van nekem időm főzni! 8) De minden férfihoz a hasán keresztül vezet az út :wink: Az h én úgy nézek ki mint egy lestrapált 40éves az már nem gond neki :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Reny, megtaláltalak!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Én holnap nekivágok a városnak Blankival! Pihenőszéket veszünk, meg az Arénában szeretnék pár jó felsőt leakasztani átváltozott "dékoltázsomra". Már beindultak a leárazások, nem?

Ébredezik a lyány. :D

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Nálunk tök jól jött ki, 2 barátnőm is most szült. De azért van 2 szingli is :-) Meg tesókkal is nagyon jóban vagyunk, nővéremnél 4 gyerek, legkisebb Majával egyidős. Igy van lehetőség bandázni.

Kolos megkapta a szurit, nem nagyon hatotta meg. Viszont 6 kg kereken, megduplázta a súlyát.

Jók a talis képek, erről is lemaradtam. Na, de úgy néz ki jövő héten Maja megy nagyihoz nyaralni, és egy gyerekkel könnyebben elindulok. Ha Maja is ott lenne, akkor nem nagyon tudnék mit csinálni, vele kéne foglalkozni.
pumuklii
 
 


Helló!

Na, itten minden OK volt a csípőUH-n.

Az én barátnőim szinglik vagy párkapcsolatban élők, de nincs család vagy gyerek,de én azt látom, hogy imádják Csanit, isszák a szavaimat, ha róla mesélek, és imádnak hozzánk jönni. Még az is, aki 10 éven belül nem tervez saját gyereket...
' barátnőm van, akinek 1 éves a kisfia, ővele meg meg tudom beszélni a kai témákat részletesebben is.
Én nem érzem, hogy nem tudom átérezni a barátnőim gondjait! Nem volt még olyan régen, mikor nekem is hasonlóak voltak!

Reny, Csani 6 hetesen még 7szer evett. Az etetések közt adtam neki teát, ha szomjas volt, és elég jól ment ez a rendszer. Aztán kb. 1 hete átálltunk a hatszor evésre.

Sok puszi, megyek mert nyafi van!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó, mondjuk tény, hogy én még férjes asszony létemre is nagy partycsászárnő voltam! :wink:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, a Te stílusodban a kakis pelus is jó buli! Gondolom, isszák a szavaidat! :wink:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Iza dél óta nyűgösködik...szomjas is volt,már adtam neki cicit is stb....néha mint aki rosszat álmodott elkezdett ordítani minden ok nélkül.....Levettem róla a bodyt és rögtön elhallgatott....Oké h meleg van,de tényleg egy pelusban ő elvan????

annus11
 
 


Annus
sztem siman
hany fok van nalatok kb?

Netti
Kép
maumau
 
 


hello csajok,

Mackósajtom hasról hátrafordult!

És úgy látszik szeret aludni, akárcsak az anyja. Este f10-től reggel 10ig nyomta. :shock:

No, nekem nem sok barátnőm van, sosem voltam nag szórakozóhelyre járós, mert én attól valahogy hányok... Inkább házibuli, főzés, bowling, nyaralások, miegymás. Nos, az egyik velem egyidős barátnőmnek 4 éves a kisfia, a másik már házas, de még nem lehet baba 2 évig,mert olyan gyógyszert szedett a bőrére, hogy emiatt tilos addig. Utána szeretnének. A harmadik csaj meg dilis, ő idősebb tőlem, de még most ment ki Londonba, nem akar még gereket. A munkatársnőim idén házasodnak, a fiúk az irodából már házasak, az egyiknek 2 éves babája van. Meg anyukám élettársának a lánya ua. idős mint én és 1,5 éves kisfiúval rendelkezik, no ők szállítják nekünk a babaruhákat. :lol: Szal én elvagyok.

Tehát a babavizet is forralhatom? Gyakorlatilag mind1 ha csapvizet forralok, nem?

Marcello eddig 6x evett; most a melegben -orvosi tanácsra- 7x kap, plusz víz, ami tegnap óta nagyon megy...

Kép

Kép
adraci
 
 


Annus
sztem cici helyett kinald egy kis vizzel is.
lehet az a gond!
a viz azert megis csak viz :roll:
nalunk most fogy elegge.. elobb nem birt elaludni. aztan engedtem igyon annyi vizet amennyit szeretne. aztan bealudt. (4es fel orat aludt) total szomjas volt :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na kb 40 fok 8)

Na jó,itt a nappaliban 30 fok van...a hálóban nem tudom,lehet picit több,mert ott nem megy a ventillátor....

Akkor ha csináltam forralt vizet,kihül,megpróbálom adni Izának.....Szóval egy cumisüvegben meddig áll el?Meddig adhatom neki?Csak ma?Vagy akkor holnap még mehet belőle?

Nekem kész a töltött cukkini meg a lasagne :wink: Sajna azt is most csináltam...így még melegebb van idebenn....

Marci kis ügyi!!!!És milyen jó alvókája van neki is!!!!


Többiek?Mindenkit kiütött ez a meleg???Én lehet befészkelem magam a westendbe...légkondis hely,van baba-mama szoba,fotellel mindennel....szerintetek :lol: :lol:

annus11
 
 


etti!
Igen,csak most lettem kész a forralt vízzel....már hűtöm ezerrel!!!!A DMben elfogyott pont a babavíz....aztán nem akartam már visszamenni a boltba a csomó cuccal.... :roll:

annus11
 
 


Netti :oops:

annus11
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek! Megnyertem a tesz-veszen a tiny love-s körforgót. A csaj nem akarta licit nélkül adni, de a kutyának sem kellett rajtam kívül! Alig várom, hogy mehessek érte. Ma elhozzuk a tornásztatót is. Már csak a játszószőnyegemet kellene elpasszolni valakinek, mert Petyának nem jött be!

Szombaton meg megyünk a Balcsira 3 gyerkőccel. :)

Valaki kérdezte az örökbefogadásos témát, csak nincs türelmem visszaolvasni!

Nos azért adoptáltunk 3 bébit, mert papíron nekem nem lehet gyerekem.
Volt 4 lombikunk.Egyik sem sikerült. Aztán örökbefogadtunk egy kislányt,aki súlyos beteg lett 8 hónapos korában. Ezután egy testvérpárt adoptáltunk. Amikor egyedül maradtam a három bébivel, fél évig bírtam. Sem anyagilag, sem fizikailag nem tudtam magam tartani,így a volt férjem magához vette az egészséges kislányt. Később Dettikém meghalt,így Lackó maradt velem. Utána született Marci, Szabi, és most Petya.
De mindez csak azért, mert nekem nem lehet gyerekem! :D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Én is itten... :D
Nyusszancs szopi után végigasszisztálta az autósülésből a szokásos fürcsi-hajmosás-szárítás kombómat! :lol:
Már tökre jól bírja, közben dumcsizik, vihog....nagyokat néz (főleg mikor feldobok egy maszkot, vagy arcradírt :lol: )....kinevette az algás maszkomat! :lol:
Kis cukikám! Hű, mekkora nőci lesz belőle! :roll:

Annus!
Jól hangzik a menüd. Nekem eddig csak 1szerűbb kajákra volt időm....wokkoztam tai tésztákat....
Totál igaz a pasikhoz a gyomrukon át..... :lol:
Eddig mindig pozitívan csalódtak bennem, amikor kiderült, hogy tudok és szeretek is főzni. :D
Férjem tegnap sokkolt: mikor csinálok neki tortát? Bakker.....nagy buli nekiállni egy pavlovának, vagy egy francia csokitortának, amikor kb. 2 percre nem lehet ezeket o.hagyni....na most ez baba mellett nem nagyon sanszos....ááááá :x

Na, megyek és csinálok valami gyerek-kaját....majd feldíszítem viccesre a bruscettákat, hátha úgy megeszik a törpök.

Kép
mozza
 
 


Trixi! :cry:
Az adoptálások után estél teherbe 3szor?
A testvérek 1ike maradt veled?
Mi volt Dettike betegsége? Hogy bírtad? Nagyon keményen hangzik! :cry:

Kép
mozza
 
 


hat trixi,durvan hangzik :(
ha jol ertettem akkor az egyik testver veled maradt? meg most is?

Annus, kivancsian varom Izus megitta e a vizet :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok, bejelentkezek, hogy megvagyunk, csak keveset vagyok itthon.
Visszaolvasni csak ezt az oldalt tudtam.
Mi majdnem utolsók voltunk a sorban, szinte mindenkinek volt már előttünk babája, így most sok gyerekes családdal járunk össze, egy olyan baráti párunk van, akiknek még nincs baba, de ők meg már a 3. lombikra készülnek, tehát lelkileg rajta vannak a gyereken és minden érdekli őket.

Annus, én naponta egyszer forralok vizet, de ebben a hőségben félután újra forralom.

Na most hirtelen ennyi, megyek, mert a lakás romokban és holnap megint nem leszünk itthon.
Vendég
 


Sziasztok,

én se bírom ezt a meleget, alig lélegzek :)
lementünk gyúrni is, de haláál volt. de találtam egy helységet a házban ahol nagyon király a klíma, a gardrob szoba :D oda kéne beköltözni, kár hogy nem férünk el annyira benne :)

Álmos is ki van dőlve. Tegnap este 8kor leraktuk aludni, 4 után kelt fel, aztán meg fél 8kor félig, de a szemét anyja felkeltette teljesen, hogy kajáljon, meg lázat is mértünk. :)

most is itt durmol mellettem, semmi jelét nem mutatja annak, hogy fel akarna kelni :)

Adri,
te is mackósajtnak hívod AndrisMarcit? :D én is Álmost :) szinte csak itt hívom a rendes nevén :)
nagyon ügyi Marci.

Annus,
jó ötlet a westend :) hol van a baba mama szoba?

Netti, Mozza
a shoppingoláshoz én is csatlakozok, király vagyok abban :D

Szofi,
a kakis téma a Te szádból szerintem is nagyon mulatságos és figyelemlekötő :lol: :lol:

Böbikém eltüntél!!!

én most elvesztettem a fonalat a forralással kapcsolatban (nem csoda szőke vagyok :) ) most akkor pl a szentkirályit is forralni kell mielött adom? nekünk az is van meg jana baba víz is.

Teszek mai képet, reggel beszélgetett az apjával és közben nagyokat vigyorgott :D
Kép Kép

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Esztó, van, amit 24 óráig nem kell, kimondott babavíz- jana, hipp, humana, 24 óra múlva kell.- aranyáron
Van babáknak adható ásványvíz (babaképpel a címkén)óbudai narancssárga kupakos, szentk., nestle,naturaqua- forralós, van noname kevés ásványianyag tartalmú víz(mizse, verde 50 ft/másfél lityi- forralós.DE Magyarországon jó, iható minőségű a csapvíz, ahol nem, ott úgyis palackos meg zacsis víz jár a babaáknak, ezt mondja a védőnő. Na, sztem a csapvíz se mrossz, na, mindenki azt itta még 8 évvel ezelőtt, babavíz nem is volt:))

Kép
Kép
zili
 
 


Eszto, Almi engem mar most levesz a labamrol :lol:
shoppingolas, benne vagyok :lol:

Boro meg 25 perce buvoli a korforgot! ilyet se csinalt meg.. talan most kezd reklamalni h unalmas :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: