Új privát üzeneted érkezett!

Netti!
Nagyon komoly kis cuccok vannak az H&Mben most....majd rakj képet, hogy te miket vettél!!!!!!
Egy svájci barátnémtól szülinapomra csak bébirucikat kaptam (most taliztam vele)....68 mérettől...alig várom hogy jó legyen.(szerencsére őszi kollekció...így van remény :lol: )

Kép
mozza
 
 


szofi
mi is voltunk hasi meg koponya UHn
nekem azt mondtak kotelezo!

Netti
Kép
maumau
 
 


Már látom sorsomat....eddig is khmmm....finoman szólva szerettem vásárolni....de most..... :shock: .....nem fogok venni több nyári cuccot Lilinek!!!!! (ezt párszor már kijelentettem :oops: )

Kép
mozza
 
 

 
 

Petrus, a lázcsillapításhoz annyi akartam még, hogy persze, 38-tól láz, de a gy. orvosunk mondta, hogy 39-től fizikális lázcsill. az meg a popsiban 39, 5..Előtte 38 körül elég a kúp, ha mégsem segít és megy fölfelé, akkor a vizes lepedő...De ahogy nő a gyerek, egy kicsit hagyjuk a "lázat dolgozni"lázgörcsre nem hajlamos 2 évesemnél azt mondta, 38 fölött adjak csillapítót.

A kicsi kutacs miatt , ha nem mondta, hogy aggódj, akkor ne tedd, valószínűleg azért említette, hogy a koponyauh-nál lehet nehéz dolguk éesz. ( kutacson át vizsgálnak, oda kell férnie a vizsgálófejnek-transducernek)
- A korai kutacsZÁRÓDÁS nem jó, nem a kicsi kutacs, ha emiatt nem küldött ide-oda, mondom, ne aggódj.

Ezek a szűrések ajánlottak, de nem kötelezőek, főleg, hogy már majd mindenhol jó pénzért végzik... Nekünk még dszemészeti szűrés is ajánlott 6 hós korban.

Kép
Kép
zili
 
 


szofi
ez igaz :D

mozza
nekem mondod :oops:
csak az is a gond h megveszem.. es tenyleg 1x van rajta. vagy 1x se :D
de legalabb mostmar nem csak magamnak veszek ruhakat...
alig varom h meg jobban lehessen oltoztetni :lol:
remelem szeret majd oltozkodni...... :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mai babatalis képek a blogon! Nagy tömeg volt, 3 kislány és az anyukája. :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


kepek nagyon edesek
foleg amin mindegyik baba ugyanarra az oldalra nez :lol:
Meg amin csak az anyukak kulon a babakkal!
hat tunderii :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Na itten!Mire hazaértünk Iza éhes is volt,aztán visszaolvastam stb!Majd én is feldobom a képeket!!!!Amin rajta van Anikó is :wink:

És még egyszer köszönjük a vendéglátást!!!!Ahol ebédet is kaptunk meg desszertet!!!Csak h tudjátok miről maradtatok le :wink: :lol: Izával pályázunk az összes babatalin részt venni!Most nem is sírtunk már,egy pici kiabálás volt mikor éhes volt :lol: :lol: Szóval jól elvoltak a csajok!!!
Blanka és Léne is egy kis tündér!


Meglestem a babafotókat,mindegyik csodaszép!!!Aranyosan mosolyognak,játszanak stb.Nem sorolom a neveket mert bizti kihagynék vkit :oops: :lol:

Örülök h ma jobban pörgött a topic,tegnap már azt hittem egyedül maradok :lol: :lol: :lol:

Na lépek enni,aztán dobok képeket!!!! :wink:

Ja és Barbi!!!Köszönjük a fuvart!!!!!!!Majd túrok vmi NEXT rucit Lénának :wink: :lol:

annus11
 
 


Annus és Barbi! Köszönöm, h eljöttetek! Legközelebb, amikor már nem lesz ilyen dögvész meleg, bográcsozós partit nyomunk, ha benne vagytok! :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza,
jól haladok a gyúrással (ma spec.alig bírok felmenni a lépcsőn, olyan izomlázam van a combomban), látványos, de ugye így a kilók annyira nem mennek le, hanem izmosodok. egyenlőre heti három izmozás, pedig egy kardio kéne. majd jövőhéttől :)
holnap is megyek. és Álmossal persze, mindíg végig aludja azt is.
a fejem kisebb lett :lol: (ezen a képen már nincs annyira tokás fejem mint Böbinél a talin :lol: :lol: )
Kép

na megnézem a talis képeket, meg visszaolvasok.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


De szépek vagytok !!!
édesek a babók :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszto
en nem mernek ilyen helyre Boroval menni :lol: :lol:
5percnel tovabb ugysem birna :lol:
Igy hat csak itthon tudok mozogni....
de abba belehuztam elegge :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Esztó,
csini vagy :) Milyen jófej Álmi, hogy hagyja anyucit szépülni :))

Kopnya, has UH
én úgy tudom koraszülött és problémás babáknál kötelező, amúgy nem, és fizetős. A Jahn Ferencben térítésmentesen megcsinálták (Bogi ugye ott született, meg oda is tartozunk), ezért voltunk mi pl.

Mozza,
nagyon jó szerkója van Lilinek :)

Én sokszor veszek neki rucikat, meg minden sz*rt, azt a pénzt, amit eddig magamra kltöttem, azt most többnyire rá :)

És, a cumi tök jól bevált, ma már aludt egyzser 2 órát, meg most kb. fél órája csicsikál :)

emese1979
 
 


Megnéztem a képeket, nagyon csinik a csajok!
Léna rucija meg csudacsini :) :)

emese1979
 
 


Sziasztok!
Mindjárt megyek talis képeket nézni.
Gyúrtok vazze????? :lol: Én csak óvatosan próbálkozom.Egyfelől időm sincs, másrészt meg féltem a tejem túlzottan megerőltetni magam.Pedig kéne.Hála a hormonnak plusz egy kiló,szal 6 kg van rajtam. :cry: Én két naponta 20 percet hasazok,meg fenekezek.Meg vasárnap óta "futok" újra.Lassan próbálok hozzászokni.4km-t futottam heti 2x.Most kezdtem 500m futás,3,5km intenzív gyaloglás terepen.Hát mit nem mondjak,éreztem azért. Aztán ezt most fokozatosan növelem majd a futás javára.
Tegnap megjött.Háááááát.Mit mondjak???A durva enyhe szó rá. :roll: Nem merek csak sötét aljban járni :oops: ,az meg csak farmer és az is hosszú.Két napja meg akarok gyulladni a városban.
Tegnap előtt odavoltunk minigolfozni.Tök jó.....lett volna.Csakhogy a tulaj felesége(idősödő nőci) ránk tapadt.8 lyukon keresztül jött velünk és gügyögött a babának.Enyhén voltam ideges a "családi programtól".Aztán egyszercsak felkiáltott, hogy csórizik a baba,és mire odanéztem már felültette a kocsiban és törölgette a száját.A férjem odaugrott én meg megszólalni se tudtam a dühtől.Csak szikrázott a szemem.Hogy jön ő ahhoz, hogy egy vadidegen babakocsiban nyúlkáljon??????Észrevette,hogy kiakadtam szerintem,mert aztán elment.
Tegnap meg anyuéknál voltunk.Felállították az árnyékban a hintaágyat,és a jó levegőn hintázva elaludt a pindúr. Úgy irigyeltem.Úgy lettem volna a helyében.
Ma meg Stella szőrhullás problémáját próbáltam megoldani.Ááááááá.Vettem új fésűket,tanultam új technikát,meg holnap elhozzuk valami port,ami ilyen táplálékkiegészítő. Nagyon durva a szitu.Naponta fésülöm,naponta 2x porszívózok,meg felmosok,és még így sem merném letenni a földre,hogy majd ugye másszon,mert csupa szőr lenne. Valahogy meg kell ezt oldani.Remélem beválnak a cuccok. Ma van amúgy a névnapja!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Húúúú, Anikó a bográcsozós bulira majd mi is jövünk! na megyek én is képeket nézni!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jajj de szépek a babák!!!
Látom nem vágattál végül sokat a hajadból Mozza.Kár is lett volna érte.Na dugulok,megyek mosogatni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én is dobtam képeket! :wink:

Bográcsolás tuti!!


Vanni!
Akkor jövőhéten nálad????Szóljatok ha jöhetek én!!

annus11
 
 


Jajj de izééééé!!!!!!Úgy irigyellek Titeket,hogy tudtok talizni!Én még a barátnőimmel is alig tudom összehozni a talit. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Hol lehet a képeket megnézni? Mi a blog címe?

Hát ma nálunk nagyon előre hozott fürcsike volt. Már 6 óra után pár perccel készülődtem elő, mert Vilcsikém egész nap 20 percet alukált, előtte meg utána üvöltésben volt, mert fájt a pocikánk. Nem is csoda, mert szombat óta nem volt kaki. Na ma meggyötörtem kicsi tornával, meg irritálással, és pont a kezemben volt, mert vigasztaltam, amikor megindult a lavina, először is lebüfizett, majd megindult alulról is, és a kezemre kakilt, plusz a kezemen túlra a padlóra. Mondta is az apja, hogy "azért 8 hetesen a szoba közepére sz@rni?! Mert mondjuk, ha 20 évesen tök részegen, az természetes..." NOOOORRRMMMÁÁÁLLLLIIISSSS??? :lol: :lol: :lol:
Szóval a mi napunknak vége, Manócska már bőven alszik, remélem nem leszek naiv, ha azt gondolom, hogy hajnal 4ig. :?

kutyafüle - sok boldog névnapot kívánok Rikinek!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus,
Izusnl volt ruhacsere is? 8) :lol:

Csajok,
ti használtok vmi elektromos szúnyogírtót?

emese1979
 
 


Helló!

Emese, nálunk nem igen van szunyog kopp-kopp-kopp

Na, de amiért jöttem! Lányok, nincs szerencsém a keddekkel! Vanni, Annus, most jutott eszembe, hogy ma derült ki: Csani jövő héten kedden kapja az oltást, előtte meg még az ortopédiára is vissza kell menni! Szóval nem vállalom a taliot kedden. Lehetne bármelyik másik nap? Mert ha Csani nem lesz lázas, akkor jó a szerda is, csütörtök is, péntek is. De nem akarok nagyon bezavarni.

Nozavi, férfiak - mit mondhatnék...

Annus, Iza jól viselkedett most, hogy "férfik" (by Gréti) nem zavartak be a buliba?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,
jó Nektek :) Nálunk tegnap jelentek meg, a nagy esőzések után szerintem most keltek ki a lárváikból a kis rohadékok.

Kutyafüle,
Stellának nagy cuppanóst küld Sztivike :) :)

emese1979
 
 


Boldog névnapot minden névnaposnak, anyának, babának, négylábúnak, mindenkinek!

Egész nap nem volt autó itthon, és egyedül voltam a sok emberre, szóval nem tudtunk kimozdulni, bocsi... Jók a képek! Jövő héten nem vagyunk itthon, de azért nem örökre tűnünk el, jó? :)

Álmi, Petya, Hanna, Vili is mind szépek! :)

Nozavi, üdv itt! :)

Engem is érdekel az adoptációs sztori. De ha jól sejtem, korábbi gyermekre vonatkozik, igaz? :wink:

Lépek, kicsit izgi az éjjelünk... Apát asszem kikészítette a meleg... :roll: Ja, és én is irigyellek, Nóri a hűvös miatt... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri!
Hát nem is eltűnni!!!Kár h nem jötttetek!!

Emese!
Igen,volt ruhacsere...leböfizte magát a leányzó :wink:

Szofi!
Talit Vannival kell megbeszélni!!!!Nekem kb ennyi közöm van hozzá h ha lesz akkor szeretnék menni!Nem is emlékszem h ő is keddet mondott volna???
Férfiak nélkül jó volt!De mind a hárman jók voltak!!!Pici nyűgösség csak a kaja miatt volt,aludni nem igen aludt egyik sem....Blanka járókáján osztoztak hárman,lehet nem voltak hozzászokva az együtt alváshoz :lol: :lol:
A kocsiban is csend volt,bár Iza ott is max 10 percet aludt,talán visszafelé többet...az utolsó 10 percbe meg sírt,mint kiderült már éhes volt szegénykém.....Tegnap így is 6szor ettünk az 5 helyett...8kor már aludt,most meg várom h felkeljen...tegnap is fél7ig szunyált :shock:

Nozavi!
:lol: Ja ez egy "védett" blog!Csak jelszóval műkszik!Dobj egy emailt és küldök! :wink:

Kutyafüle!
Huuu,és tényleg megjött???Máris?De van még elég tejed,ugye?Riki megissza?Vagy nem válogatós?

Mi ezt a bodyt kaptuk tegnap tesómtól!
http://www.hudebaba.hu/kornyezetbarat-t ... -body.html

annus11
 
 


Látom még nem ért ide senki!
Lenne egy kérdésem!A babavizet kell forralni???vagy azt már felesleges???Illetve melyik a jobb!Ha forralom a csapvizet v ha veszek babavizet???Most még nem kell annyi h csődbe vigyen a babavíz....Iza még sose kapott vizet(kivéve a kórházban a cukros víz),szóval nem tudom h elfogadná e,de lehet h meg kell próbáljam,mert ha szomjas és a cicit adom neki akkor ő eszik....nincs az az isten h ő abbahagyja :roll: :wink: Így meg túleszi magát....tegnap is 2 szer csak 2 óra telt el a kaják között!

És mégegy kérdés!Az esetleges 3 hós növekedési ugrás hasonló mint a 3 illetve 6 hetes??Mert nekem tényleg volt mindkétszer.....kellett is 1-2 nap amíg utolértem Iza igényét...szóval próbálok készülni...köv héten 3 hósak leszünk :shock:

Vani Marcija már el is múlt 3 hós :shock: Az ikrek meg ma 3 hónaposak...atyám hogy szalad az idő!!!!!! :shock: :lol:

annus11
 
 


Annus!
Én vagyok :wink:

Anikó!
Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, szuper jól éreztem magam, remélem Léna is :D :wink:
Az ebéd is fini volt :P
A bográcsos partyban is benne vagyok!

Tök jó képeket tettetek fel, szépek a babók!

Nozavi!
Üdv a topicban, Vilike nagyon helyes kiskrapek!

Dóri!
Kár, hogy nem tudtatok jönni. Na majd legközelebb :wink:

Rohanok, mert megyek le két napra barátnőmékhez a Balcsira a 3 gyerekkel :shock:

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Jó reggelt!
A talis képek nagyon jók!!!
Annus én a babavizet soha nem foraltam.Most csapvizet forralok a tápszerhez,teához.
Alig aludtam,ma reggelre bedagadt az arcom a fogamról.A fogam nem fáj,csak a gyulladás lüktet.Remélem lehúzza a gyulladáscsökkentő,mert így nem engedem hogy hozzá nyúljanak :roll: :(
Barbi jó pihenést!
Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus!

Mi sok fele babavizet kiprobaltunk.
Jana babaviz az amit nem kell forralni felbontas utan se.
a tobbit ugytudom forralni kell 24 ora utan!
es azert egy uveggel nem isznak meg 24 ora alatt :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Hát borzasztó ez a meleg...

Netti,
vanyek én azt hittem, a babavizet simán lehet adni nekik forralás nélkül, felbontás nélkül is... van, ami már 1 hete áll a polcon kinyitva, és abból kapott tegnap is :? :shock: De jó, hogy írtad!!!
Megnéztem, a Janára is rá van írva, h 24 óra után újra kell forralni. Hát így sz*rt sem érnek ezek a babavizek....

Viszont a forralt meddig állhat el a kis lábosban? 1-2 órát lehülés után? Vagy szerintetek meddig? :?: :shock:

emese1979
 
 


jah nekem azt mondtak a janat ne forraljam , de rairjak ugyanugy :D
mondjuk en is iszom mostanaban :roll:
nalunk ket nap alatt elfogy 1 literes.
de multkor vettunk vagy 40litert.
AKCIOO volt.
95ft volt egy liter :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Á, Bogi ha 2-3 kiskanálnyit eszik egy nap.. azt is van, h kiköpi :)
Borónak jó kis huzata van :) kis iszákos :D :D

emese1979
 
 


annyira nem jó kép, de Boginak van 1 brutál forgója a feje közepén...
szegény, ő is meg fog küzdeni egy jó séróért :)

Kép

emese1979
 
 


Sziasztok!

Nagyon tündi-bündik a kiscsajok! Izának mekkora sérója van :D

na mi tegnap úgy döntöttünk,hogy veszünk kengurut Hannának. Ugyanis tegnap délutántól estig csak úgy volt el,ha fogtam és sétáltam vele. :?
Elmentünk a Tescoba vásárolni. Odafelé elnézelődött, de vissza már ordított és az utcán ki kellett vennünk a kocsiból és kézben hozni. Jól meg is nézte mindenki. :) :shock:

Majd ma nézünk neki valami jót, bár ilyen melegben nem szívesen rakom bele.

Nóri! Akartam neked írni tegnap,hogy nagyon szép a kisfiad, jó kis barna a bőre neki is :D

Tegnap Hanna megivott 140 ml teát :shock: Csak néztem. Eddig mindig majdnem az összeset ki kellett öntenem a nap végén.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Hali!

Na én is vagyok.
Kicsit fárin.....tegnap full service-t nyomtam....2 napja újra főzök is a többi házimeló mellett....férjecském elkezdett nyafizni, hogy úúúúúgy enne ilyet, meg olyat....szóval muszáj főznöm....
Azért elég húzós még ezt is bepasszintani 1 napba... :roll: :?
Annus, te hogy bírod a kezdetektől????? :?: :shock:

Netti!
Megnéztem Borót a youtube-on! Tündéri! :D

Babavíz: Ugyan rá van rva, hogy 24 óra után forralni kell.....de :oops: én hűtőben tartok kb. 3 napig egyet...amit arra használok, hogy a tápit behűtsem, ha túl forró...kvázi 2 korty elé ilyenkor bele....na azt én nem forralom fel....3 nap után, ha marad akkor megiszom és kész.... :oops:
Ettől sztem-koppkopp- csak nem lehet baja.

Esztó!
Tök jól nézel ki! Látványosan vékony lett az arcod! Ügyi vagy csajszi!
Én most csak napi 100 felülést, meg egy kis hullahoppot nyomok még...fári vagyok.....de lassan próbálok eljutni valahova....itthon nehezebben megy.....Lili nem mindig hagy....de megyek úszni a héten- juhúúúúúúúúú- alig várom....főleg ebben a melegben.....még a kertbe sem megyek kis a légkondis házból.....brutál semmi légmozgás....fullasztó!
Tényleg, tegnapi babatalis babák hogy bírták? Én ilyenkor nem merem Lilit kivinni....max. estefelé 15-20 percre....
Anikó!
Szupi képeket csináltál? Milyen géped van? A babás-mamás fotók is nagyon szépek!!!!! Rólad nincs???????

Talik:
Tény és való, hogy még eléggé visszafogott a szociális életem.....amíg Lilit ugye nem tudom vinni magammal, addig csak úgy tudok talizni a barátnőimmel, ha ők jönnek, vagy én megyek-Lilit nagyikra bízva....ugye 3 óránként eszik....szóval még elég shorty talik férnek bele. Ráadásul nekem a barátnőim 99%a még szingli, és nincs gyerekük.....így eléggé nehezen élik bele magukat a helyzetembe.....a legjobb barátnőm pl. akkor értette meg, milyen egy babábval az élet, amikor átjött kb. 4 órára....és végignézett 2 szopi-büfi-pelus-altatás-játszás menetet.....majd megkérdezte, hogy pisilni mikor van időm emellett elmennem.....sokkot kapott....mondta, hogy inkább jön babázni, de ő 5 éven belül fix, hogy nem szül..... :? :( .....
Szóval nekik még inkább riasztó, mint vonzó....
De! Legalább totál ki tudok kapcsolni, amikor velük vagyok...hallgatom az épp aktuális pasi storykat.....hívja/ne hívja/mit vegyen fel randira stb. és magamban meg mosolygok, hogy óóóóóóóóóóóó de messze van ez már tőlem és mennyire jó, hogy nekem már ittvan a kislányom! :D (de azért nosztalgiából király ilyenekről is csacsogni :lol: )
Múltkor fel akartak szedni egy étteremben :shock: :lol: ....(ahol a csajokkal dumcsiztunk) :lol: :lol: :lol: .....gyökikém naná, hogy pont a friss mamit szúrja ki magának a tucatnyi szingli közül! :lol: :lol: :lol: Vicces volt! :lol: (bár anno terhesen is volt egy ilyen.....akkor nézett nagyot a pali, amikor felálltam és meglátta a pocimat :lol: :lol: :lol: köpni nyelni nem tudott :lol: :oops: :lol:

Kép
mozza
 
 


Emese!

Cukiiiiiiiiiiiiiii a forgócska!:lol:

Kép
mozza
 
 


Ja, még akartam vmit:
Barbapapa: Hol van Next bolt? Imádom a szerkóitokat!!!!!!!!!!
Én is akarooooooook!!!!!!!!!! :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza, jó a felszedős story. :) Fotógép Canon EOS 400D, én is szeretem!

Mindenki ad vizet/teát a bébijének? Én még nem adtam, mert azt veszem észre, h ebben a melegben hígabb a tejci, abból kortyol jó nagyokat, amikor megszomjazik.

Ma megyünk kontrollra védőnő/gy.orvos. Kiderül, h mennyit nőtt és hízott a kórházból hazajövetel óta lánykám. Ui. akkor mérték utóljára. :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza, Next a Westendben van, de Barbi a Keletinél lévő gyerekruha-turiból szerválja a nagyját. :D Mi is túrtunk baromi sok Nextes cuccot, tutik.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Lányok! Amikor azt mondjátok, hogy 1 nap 5* vagy 6* eszik a gyerek, az azt jelenti, hogy 24 óra alatt eszik ennyit? Tehát 0 órától éjfélig? Mert ha igen, akkor az én gyerekem rosszul van összerakva.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, tutira nincs rosszul összerakva Mira! Ne felejtsd el, h ő az egyik legfiatalabb! Ne hasonlítsd egy hónappal idősebb babákhoz. Meg ebben a melegben sztem többször is kell enniük/inniuk.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Csak azért, mert mi most tartunk már 4 evésnél, és még dél sincs.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Anikó! Blanka hányszor eszik? Vele pl. egyidős Mira.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mi most fogunk enni ma harmadjára, de ki tudja, mi lesz du! :lol: Volt már, h 6x evett, de én csodálkoztam legjobban, h ilyen jó a gyerekem! :lol: :lol: :lol: Szóval ált. többször eszik, de nagyon nem számolom: 7??? 8??? (melegben tuti van ennyi)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Edig még én sem számoltam, csak feltűnt, hogy mindenki tudja hányszor eszik a gyereke, mondom megszámolom már én is. Szerintem estig kb. 8* fog enni Mira is.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny!

Hogy kajcsiztok állt? Hányszor mennyit???
Lili 0-24ig 5, max. 6szor eszik. Egy nap kb. 730-800at (a súlya szerinti min. 650 lenne :shock: )

Kép
mozza
 
 


Meg ma kisangyal volt, f6-kor kelt! Igaz 10-kor aludt el, nyűgi volt, a fáradtságtól nem tudott elaludni. Este tök egyedül fürdettem, amitől csak azért féltem, h kiborítom a vizet a kádbó, amikor viszem... :lol: Ja, és ugye, h aludhattam volna egy f...át, erre hajnal háromkor férjem szúnyogot kezdett hajkurászni a szobában... :evil:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Mozza,
jó a felszedős sztori :)
Nekem tegnap volt itt egy barinőm reggel, ő meg mér szeretne babát :) mondjuk komoly kapcsolatban van stb., meg Bogi is jól viselkedett :)
Tök jó, mész úszni! Én is gondolkodta, kb. 10 percre van tőlünk egy uszi, lehet anyumnak szólok jövő héten, vigyázzon a gyerekre egy kicsit, és elugrom..
A klímából meg mi is csak este 7-kor megyünk ki, elviselhetetlen ez a meleg, jövő péntekre meg 38 fokot ír a koponyeg.hu

Anikó,
Boginak sem adok vizet, csak 2-3 kiskanálnyit max. két kaja között, ha nagyon nyűgös... (cumisüveghez lusta vagyok, meg Bogi nagyon szépen eszik kanálból, meg a tejcsit sem akarom hígitani a pocijában).
A gyerekorvos nekem azt mondta, h ha kint 35 fok felett van, akkor adhatok neki vizet, ha elfogadja.

Reny,
Bogi 6-szor eszik, de nem minden baba egyforma! Az lll.hu-n is azt írják, napi 8-12 (!!!!) kaja/nap. Szóval ne izgulj! Mira hányszor eszik egy nap?

emese1979
 
 


kádbóL- ekkora paraszt azért nem vagyok :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Reny!
Igen,0-24 óráig 5-6 kaja :wink: De mi lassan 3 hósak leszünk!!!Amúgy Mira mennyit eszik?Vagyis hányszor??


Nekünk is csomó Next ruci van,szintén turiból!

Mozza!
Nagyon nagy a sztory!!!Nekem barátnőim jönnek,illetve ugye mi is megyünk mindenfelé,ezt nem is kell mondanom! :lol: És iga sehol sincs még baba,de mindenkinek nagyon tetszik Iza,eddig senkit nem rémisztett el!

Tegnap volt itt nővérem,megnézte a fürdetést stb,aztán kiment öcsémmel beszélni,jön vissza és kérdi h már az etetés is megvolt?Jó gyorsak vagyunk :lol: :lol: :lol:

Főzés:nem olyan vészes amúgy a dolog,pedig van h még bevásárolni is aznap megyek el,ilyenkor délben főzök,meg nekem 3 ra kell készen lenni akajával :wink: Mostanában reggel szoktam főzni,Iza visszaalszik az első szopi után,közben főzök,reggelizek,mosok.Aztán a köv szopi után jön a játszás,éneklés esetleg séta v bolt illetve a főzés ha reggel nem csináltam meg.Aztán már jön apa és akkor picit rábízom,játszik vele stb,vagy elmegyünk együtt nagybevásároni stb.Én minden este eltervezem mit csinálok másnap az etetések között,ennyi a trükköm! :wink:

Emese !
Izának csomó forgója van...nagyon durvák!!!Apjától örökölte....

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: