Új privát üzeneted érkezett!

Ismét itt!

Hát Nita lehet rám férne egy felügyelő, Apának is ezt mondtam, egy percre (na jó sajna 1,5 napra) magamra hagy ön- és Baba veszélyes vagyok.:D
hajnalocska
 
 


Betty gartula a kiscsajhoz!!!
hajnalocska
 
 


Betty!
Nagy-nagy gratula a kis szégyenlős puncishoz! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Csak megmutatta magát végre! :wink: És örülök,hogy minden oké Vele! :wink: :lol:

Kkia!
Ha ddig nem jönnél,nagyon kellemes nyaralást kívánok Neked! :lol: :wink:

Hajnalocska!
Jajj,vigyázz magadra nagyon! :roll: :shock: :shock: De ez tényleg így van.Minél jobban vigyáz az ember lánya magára,annál hamarabb van baj! :shock: :?
Nyugodtan lazsálj otthon,ne foglalkozz semmivel! :wink: 8) 8)

Elteszem magam és Manót holnapra! :lol: :lol: :wink: Jó éjt Lányok!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 

 
 

Betty :)

gratula a kislányhoz!! és szuper hogy minden rendben Vele :)
érezzétek jól magatokat!!

Sztercsi :)
- a sóska engem is elcsábított :lol: Anyabebi írása nyomán ma én is azt ebédeltem :D hmm


Sünci :)

van valami mintaétrended a diétához, hogy kb. mit és mennyit kell enned?
- vagy lehet hogy más küldte pár napja valakinek...
Szóval megtennéd/megtennétek hogy elkülditek nekem?

Köszi

Hordozósoknak köszi a tippeket végül a Manduca mellett döntöttem és hirtelen felindulásból meg is rendeltem :)
- nekem a hagyományos kendő tuti nem menne, de remélem ez is jó lesz

R

Kép
zsrit
 
 


na ma este is, mint ügyeletes bagoly, zárom a napot... Mi holnap reggel indulunk Olaszországba öt napra, vasárnap vissza és onnantól már nem mozdulok semerre... Hanem végre csak a gyerekszobával fogok foglalkozni és a babakocsi projekttel, hogy legyen mit tologatnom bagolykodás közben! :lol:

Nita, vigyázz magadra nagyon! :shock:

Betty, gratula a lányzóhoz! Jól van, nőtt a lányos tábor! :lol:

Kkia, neked is jó pihit - a Kistücsök éttermet mi is szeretjük, tavaly voltunk ott sokszor! A koviubi leves nagyon jól hangzik...!!!!

Jóéjt és további klassz hetet nektek!

Kép
szilveeaa
 
 


Pocok, akkor megnyugodtam. Nem jó, hogy távol vagytok, de örülök, hogy amúgy rendben vagy. :D

Betty, végre, végre! :lol: Nagy-nagy gratula a kiscsajhoz! Örülök, hogy (természetesen) minden OK vele! :lol:

Hajnalocska, vigyázz magatokra! Bár ebben a melegben könnyebb idétlennek lenni szerintem. Szóval ami halasztható, jobb ha későbbre hagyjuk. :wink:

Szilveeaa, jó utat nektek! 8)

Lányok, nem tudom, mi volt tegnap de az én törpém kb. fél 4-től este fél 10-ig folyamatosan tombolt, és a pocim is kőkemény volt. Esetleg én a melegre lennék érzékenyebb? :roll: :?:
Aztán jött az éjszaka: a szokásos 1-2 pisijáratot most megfejeltem, úgy éreztem egész éjjel a WC-n ülök. :shock: Közben két alkalommal szúnyogot vadásztunk, úgyhogy klassz éjszakám volt. :? :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

zsrit: nem rossz ez a sling, de ez a bölcsőtartás nekem nem szimpi. Larát 2 napig hordtam ilyen oldaltfekvős bölcsőtartásban. Hát szerencsétlen mindíg néztem, hogy kap-e levegőt. Nem is nagyon szerette. Meg belerakni és elhelyezni is kész kínszenvedés. A terpesztartás meg nem gáz ilyen kicsinek, mert, pl ha lerakod a kiságyba aludni akkor is békapózban alszik. :) Én mondjuk babakocsizok. Max akkor kendő, ha valahova vonattal kell menni. Vagy majd meglátom. :)

popsitörlő: vagy pampers, vagy tesco. A niveástól mindkét gyerekem pöttyös lett.

betty: hurráááá gratulaaaa! :D

Tegnap 3 órát nyírtam a füvet és a kert harmadával lettem kész.... :evil: Ma folytathatom, mert este elkezdtem fészketrakni. Négykézláb csúsztam-másztam a lakásban és söprötem, pakoltam, takarítottam. És azt sem tudtam befejezni. :roll: Hajnal fél 1-kor feküdtem le aludni, 3-kor felkeltem apushoz, de visszaaludtam fél 4-től fél 8-ig. Jó lesz ez a nap érzem... Ja szegény Vivimet megcsípte a szeménél egy rohadt szúnyog, most mónem bírja kinyitni a szemét. :evil: :evil: Allergiás a szúnyogcsípésre.. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Judy80

Nekünk is ilyen éjszakánk volt... Állandóan mocorgott és vagy tízszer voltunk wc-n... Úgy látszik valami van a levegőben.

Pattogo!
Néha pihenj is ám! A munka megvár... ( Személyes tapasztalat...)

Betty!
Gratula a kiscsajhoz :)
pocok001
 
 


Betty gratula a kis puncishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajnalocska küld a címed megyek felügyellek!!!!!!
Judy az este engem is meviselt....fájdogált a pocim pár percenként....de elaludtam és el is mult.....ez a hülye időjárás az oka az tuti!!!!! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hajnalocska ezen a díjon nyugodtan felezhetnél velem :? én is megégettem magam,kijött a karomon a napalergia ami soha az életben nem volt nekem ,aztán megszaporodtak az anyajegyek,mindent elfelejtek és még sorolhatnám....de én már csak nevetek rajta. :D :D már csak 106 nap és megváltozik minden.Újra :D
De attól függetlenül próbálj meg vigyázni magadra.


Betty gratula a kislányhoz,és örülök,hogy minden rendben van. :D :D :D


Akik nyaralni mennek jó pihenést és jó utat. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


pocok: megvár. Ja. :D Most is vár. Ma még semmit sem csináltam. Ja de. Adtam enni az összes gyerekemnek. Meg befaltam egy nagy tányér neszkvik reggelizőpelyhet :roll: :lol: :lol: Most gyűjtöm az erőt a takarításhoz. :roll: De lehet csak a rádiót kéne bekapcsolnom valami jó kis pörgős takarítós zenére. Bár amilyen mázlim van bizti mindenhol valami csöpögős romantikus mindjártelalszom zene megy.. :lol: :lol: Na megyek és összeszedem minden bátorságom és nekiállok hajtogatni. Meg mosni, teregetni. Ja és azt sem tudom ma mit főzzek... Tegnap nem főztem. Meg tegnap előtt sem. Azt hiszem.. :roll: Hú de rövid az eszem.. Na megyek is, mieltt rátokragasztom a szenilisségemet... ( Apa nem véletlenül hív szenilának ám... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: )

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok Lányok,

pár napig nem voltam, mert Anyósékhoz utaztunk, de rengeteget írtatok ezalatt!

Voltunk szombaton a jógás szülésfelkészítőn, tényleg nagyon hasznos volt (majd utólag is beszámolok persze :D ). Én szeretnék homeopátiás bogyókkal kísérletezni, maximum hatnak :) , rosszabb nem történhet :)
Utána a párommal együtt letargiában ültünk a kocsiban, h te jó ég, ez mindjárt itt van :lol: és egy kicsit ijesztő volt. Mindenképpen szeretnék szülésznőt választani, az megnyugtató lenne, uh holnap megyek a dokihoz, megkérem, h javasoljon valakit! :roll:

Zsrit, hordozókendőben én ezt fogom venni: http://hordozokendo.wordpress.com/fanny-5-in-1/[url]
a legegyszerűbbnek ez tűnik.

Szilveeaa, nagyon jóóóól nézel ki a fotókon, semmi bálnaság, kéremszépen 8) :D

A nyíregyházi bababoltot megnéztük, hááát, nem vettünk semmit. A kiságy pont annyi, mint az Ikeaban. Babakocsink ugye van... nemtom.

Deviszont mi történt tegnap: reggel csörög a telefonom, CIB bank üfszolgálat: valószínűleg ATM-es készpénzfelvétel közben lemásolták a bankkártyámat és tegnap hajnalban Romániában 2x300 lei-t felvettek vele, így az úr szeretné letiltani a kártyámat. Most megyek be a bankba balhézni, még nekem kell reklamációt benyújtani, + az új kártyára várni... besz@rás. Bevarrom a fizetésem a kispárnába... :evil: :evil:

A nyaralóknak nagyon szuper idejük lesz. Mi lehet, h aug-ban pár napot lemegyünk a Balcsira, konkrétum még nincs :P

Igyatok sok folyadékot! :!: :!:

Kép
screen
 
 


Betty,

gratula a KISLÁNYHOZ! :D :D :D

Kép
screen
 
 


ja a terhességi bénázásról csak annyit, hogy mindíg kiesik minden a kezemből, elindulok a konyhába, de mire odaérek elfelejtem miért mentem, amióta terhes vagyok jópár dolgot eltörtem. De ezek normálisak és egyik gyerekemet sem ejtettem le soha. Az más tészta, hogy mindkét gyerekemre ráejtettem véletlenül a kiságyon lévő forgó-zenélőt.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Screen, b@sszus, nem semmi! :shock: :shock: :shock:
Remélem kártalanítanak!!! :!: :!:
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Betty, gratula a kislányhoz! Látod ezek a későn megmutatós gyerekek csak lányok lehetnek... :D és örülök, mert érződik az írásodon keresztül, hogy sokkal jobb a hangulatod!!! 8)

Terhességi bénázás: ezelőtt én szinte soha nem égettem meg magam és soha nem vágtam el semmim...mióta terhes vagyok milliószor fröccsentettem a kezemre a forró olajat, égettem meg magam vasalóval, vagdosom az ujjaimat hol a pedikűrös késekkel, hol kenyérvágókéssel...ez mitől van??? :roll:

Sziszkó, egyébként semmi baj, csak érdekelt, hogy van-e valami jele a nyitott méhszájnak, mert ugye állandó baktériumtúltengésben szenvedek pisiügyileg, félek, nehogy valami fertőzést kapjon a pici...

Képzeljétek, holnap lesz a férjem névnapja és titokban kértem időpontot 4D-re, még egyszer elmegyünk :wink: igaz, egy vagyon, de ennek biztos nagyon fog örülni, ajit amúgy csak olyan "hasznosat" fog kapni, meg elmegyünk ebédelni a kedvenc kínaijába! Szóval holnap dél: 4D, majd szorítsatok, hogy a kiscsajom (?) végre mutassa meg a nuniját :lol: :lol: :lol: mert a férjem addig nem nyugszik!!! :D
Vendég
 


sziasztok:)

Megjartuk a diabetologiat. Nem mondtak semmi ujat, mar ki vagyok rafinalva teljesen. :)
Max annyit hogy 15g szenhidrattal tobbet kell zabalni naponta. hogy a nyavajaba fogok tobbet enni, nem tudom!
Az ebedemet keptelen voltam megenni, apara tukmaltam ra. :D Zokszo nelkul megette a maradekot az en kis malackam. :D

Most egy kis pihi, anyu es parom OTP-be mentek, en addig doglok. Utana megyunk be apaval a "varosba". :D Hatha veszunk valamit babonak...

Szereztunk hasfogo pantot (vagy mi is az....) Ez elvileg majd tehermentesiti a mehszalagokat. Eleg ufo-n nezek ki benne, mar jot rohogtunk elore. :D Ha nem szegyenlenem, kuldenek fotot felveve, mert nagyon rohejes.

Jelentem a hasfajas es a puffadas elmult, szerintem csak sok volt a puffaszto zoldsegbol tegnapra...

Kiirtotuk az ossze szallo-repulo szemtelen allatseregletet, most nyugi van. :D

______________________________________________

szilveeaa:
Szoval akkor te is a lelkes "ejjeli babatologatosok" taboraba fogsz tartozni hamarosan. :D:D:D:D

judy:
Kb igy voltam has ugyileg tegnap en is. Lehet hogy amikor jon a nagy hoseg azt is erzik a babak no meg a hasunk. :(

screen:
Nagggggyon durva ez a bankkartya szitu!!! Micsoda mocsoksag! :(
Remelem sikerul gyorsan rendbetenned a dolgokat. Akkor most a penz amit kivettek el is veszett, vagy remelhetoleg visszateriti a bank ???

pattogo:
Kollektivan hulyulunk meg terhesseg alatt. :D En mindent cetlizek, meg az is hogy mikor milyen gyogszert kell bevenni, mert meg azt is elfelejtem hogy 5 perce bevettem vagy nem vettem...... hehe es meg 3 honap ...... mi lesz itt??? :D

Eszti:
Megy a szurkolas a holnapi nunumutihoz!!! Biztosan meglatjatok vegre! :D Magyarazd el a babonak hogy ez apa nevnapja es tessek szepen megmutizni a berendezest! :D

sünciboglya
 
 


ZSRIT:

néztem amit küldtél, az is jópofa és itt is van még1 hasonló
http://www.premaxx.com/en/products/baby-bag/index.aspx

aki a hagyományos kendő mellett dönt, hogy fogja megtanulni felkötni???

R[/quote]

http://www.babakozelben.hu/hasznalat/kendo_felveves.htm

És a hordozni vágyóknak még egy oldal ahol a bátrabbak el is készíthetik a Mei-tait mert itt a leírás szabásminta :)

http://babahordozas.blog.hu/2009/01/14/ ... tkezuleg_1
anyabebi
 
 


mrsparis,

megy a drukk, hogy az 'érdekes részeket' mind megnézhessétek :)
egyél előtte csokit!

én most úgy döntöttem, h ledőlök csucsuzni egy kicsit. :lol:
a bankban kiszívták az összes erőm, de ígéreteik szerint megtérítik az összes költségem. és még balhézni sem kellett. cib bank rulez. :shock:

Kép
screen
 
 


Sünci ezt a gyógyszer témát én már le sem mert írni mert az hittem csak én vagyok ennyire feledékeny,de nekem a hűtőn van egy naptár ami jelölve van mikor mit kell bevennem. :?
Ez van a gyerkőcök leszívják az agyunkat is teljesen. :D :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Hőség, meg dinnye: ha sok dinnyét esztek, nem kell aggódni az ásványi anyagok miatt, mert van benne sok féle. Emellett sok ásványvizet kell inni, de jól meg kell nézni, hogy milyet! Az ásványi anyag tartalma nem legyen túl magas, mert az sem jó a szervezetnek. Jó a Szentkirályi és a Nestlé Aquarel ásványvize, mert 5-600 mg/l az ásványi anyagtartalma. Ezekből dögivel lehet inni. Sőt, a bubimentes még a babáknak is jó.

Jéééé, Balatonszemes… ott dolgoztam egy nyarat. Aztán a kedvesemmel is lógtunk ott egy ismerős nyaralójában. Tök jó kis hely. Jó nyaralást Kkia!

Muffin és társai: most olvastam egy sztorit egy kismamáról, hogy ő mennyi gyümölcsöt evett a terhessége alatt. Főleg süti és fagyi formájú gyümölcsöt…. :lol: :lol: :lol:

Betty, gratula a lánykához!!! Milyen furi, hogy három héttel vagyok előrébb és az én babám már kb. egy kiló :o

Kendő: hát nézegettem ez a babazsákot is, de kb. egy éves koráig jó lesz a kenguru, utána pedig hordozza majd az apja, addigra 10 kilós is lehet majd. Talán akkor majd veszünk valami fémvázas csodát… Imádunk kirándulni, arra ez a legjobb.

Judy, vacak éjszakád lehetett. Szerencsére én éjszaka csak egyszer járok pisilni, a szúnyogokat pedig elintézi a macska. :lol: (az ő ugrálására már rég nem kelek fel)

Pattogó: szúnyogcsípésre paradicsom, Bepanthen plusz.

Huh, ne is mondjátok a házimunkát… Itt gályázok bent, de otthon is van egy csomó meló. Vacsit kéne főzni, kenyeret sütni, mosni, vasalni, felmosni… Nem ér rá valaki??? :D

Bénázás: én ma kb. háromszor ettem le magam… a frissen vasalt pólómat!!!! :evil:
Amúgy sima koncentráció-zavar, ilyenkor gyakori…

És végül néhány friss (tegnapi fotó):
Kép Nünüke profilból

Kép Nünüke szemből

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Judy: Velem is hasonló történt tenap. Kész balettelőadás volt a hasamban. Ma meg kemény reggel óta, Törpi csak néha ad életjelt. Most is :) Igaz, én is utálom a meleget.
[b]Betty! Gratulálok!!!!!:) :) A kis Iliász után kislány! :)
Eszti: [/b]Szorítok, hogy megmutassa a nunust. A férjemnek is kellet bizonyíték. Most meg aztán a fellegekben jár :) Csokit egyél előtte!!!

Irigylem azokat, akik strandra mennek. ÉÉn azért nem akarok menni, mert ha már nem fürödhetek, akkor a strandon a melegben kukuljak meg? Bocs mindenkitől, de nagyon tudok szenvedni a melegtől.
Holnap 8 ra megyek a leletemért. Már izgulok.

Terhességi bénázás: Nekem mostanában majdnem az összes ruhám pecséts lesz mindenféle kajától. :)
Vendég
 


Betty
Nagyon örülök, így teljesült az álmod :lol: Remélem klasszul telik apukádékkal a hét 8)

Hajnalocska
Vigyázz magadra 8)

Szilveeaa
Jó utat! Merre mentek Olaszban? Én nagyon szeretem azt a helyet, egy ideig olaszul is tanultam :D Bár már úton vagytok ahogy látom 8) Csak aztán óvakodja a nagymelegtől :!:

Sztercsi
Én is mindíg leeszem magam :) Ne aggódj, tuti rendben lesz minden!

JudyÉn sem alszom jól mostanában, tudom milyen érzés :cry:

Pattogó
azért szerintem nem jobban kellene már vigyáznod magadra, nehogy megártson a sok munka :!: Én pl már alig tudok hajolgatni, nem esik jól...

VcsibeKlasszak a képek :D

Sajna én is a munkahelyen ülök, rövid volt az a hét pihenő, és persze nem is volt olyan kánikula, mint most :wink:

Paris
Ez édes ötlet, biztos a siker :lol: Biztos minden szépen látszani fog :D

SünciFő a biztonság, ha kell az övet hordani, nem számít hogy nézel ki benne... Bár biztos cuki, megnéznélek 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Vcsibe :)

de jó képek! jó Neked a vízben hűsölni .... elviselhetetlen a hőség a városban, én ma rettentően szenvedtem.

+ még lett egy új kínom, nem tudom mi a fenét kezdjek vele:
ég a gyomrom -tök függetlenül mit eszem vagy iszom/ vagy épp nem eszem iszom és a sav kíméletlenül felmarja a nyelőcsövemet, meg mindent ... néha levegőt sem kapok :shock:
nekem soha nem volt ilyen ... de nem is hiányzott WAA

Sünci :)
köszi

R

Kép
zsrit
 
 


Bébinyuszi
Kitartást a fekvéshez!

Anyabébi
Szép a pocid!

Betty
Gratulálok a kislányotokhoz!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Screen
Ilyen bankkártya-másolásos történetet már hallottam másoktól is...főleg Kelet-Magyarországon :evil: :evil: :evil: :evil:

Vcsibe
Szinte nincs is pocid :roll: :lol: :wink:
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Vigyázok magunkra, he-he amennyire tőlem telik.

:wink:

Hát igen szinte nincs olyan ruhám amit ne ettem volna le é ne lenne itt-ott 1-1 foltocska, már az a furi, ha nem foltozom össze valamimet. :evil: :roll: :wink:

Bénázás:
Látom akkor nem csak én vagyok ezzel így. Eszti, én is dettó így vagyok elvétve voltam ilyen béna előtte, na a feledékenységről ne is beszéljünk, kb. 2 perc határszünet mire 1-2 szó (ami ugyan ott van a nyelvemen), de eszembe nem jutna...
Pedig előtte a nagyon jó memóriámról voltam híres... :D

Kérdésem: -torna, mozgás:
Ti tornáztok vagy sportoltok valamit most a terhesség alatt? Jó már hallottam, hogy van aki rég óta teketóriázik (ugye Anyabébi :D :) ), meg akinek van még gyerkőce annak nem is hiszem, hogy nagyon van kedve, ideje, ereje...de mások? Én most gondolkodom az úszáson, mert ugye a víz tehermentesíti az ízületeket, így nem megterhelő, főleg, hogy előtte sem sportoltam aktívan.

Ma a házidokimat(nő) kérdeztem meg ő mit szól, fürödhetek-e, erre nem inkább tusolást ajánl, jajj, mondom nem úgy mert otthon tusolok, hanem sport, úszás gyanánt. :)
Mondta, hogy ja persze a kismamáknak amúgy is szokták javasolni a sportot, de kérdeztem, hogy a Balaton nem túl hideg esetlen a termál meg pont meleg, de egy köztes hőfokban fürcsizhetek. Nektek milyen tanácsokat adott a nődoki? Mert én ugye elfelejtettem megkérdezni. :oops: :wink:

Ma vettem Milupa kismama krémet. A DM-est váltottam le, mert elfogyott...de hátul már van egy-két piros stria, ami ugye már nyúlás.

:evil: :cry:

Zsrit:
Én világ életemben savas voltam, meg az egész családom az.
Most jutottam el oda, hogy kipróbáljam, a citromos vizet (szénsavmentes vizet), és mivel a citrom az lúgosít így nekem enyhíti a problémát...
1 citromnak levágom a héját, jobban mondva le reszelem, mert az keserű, és nem savanyú, és belerakom egy pohárba a megmaradt citromot előtte kifacsarom a vízbe és arra töltök mindig vizet, kicsit megnyomkodom, és jó frissítő ital...


Eszter:
Szorítunk a holnapi 4D-hez...Apa biztos fog neki örülni.:D :wink:
hajnalocska
 
 


Na mi most keményedünk, és néha úgy érzem, hogy kell pisilnem, ill. feszít ott, de ha elmegyek wc-re semmi. :roll: :?
hajnalocska
 
 


Sziasztok

Elnézést a zavarásért, de eladnám bő egy évet használt babakocsimat :

Eladó egy Quinny Speedy SX topline papillon szett megkímélt állapotban.
Kitűnő terepkocsi nagyon kényelmes a babának.
Speedy SX babakocsi + dreami mózeskosár+ Maxi-Cosi CabrioFix hordozó.
További tartozékok: Adapter, esővédők, szúnyogháló, pumpa, újszülöttszűkítő, téli lábzsák , karfa.
Írányár: 120000ft
tel: 06203147932

Kép
szisz79
 
 


zsrit írta:Vcsibe :)

de jó képek! jó Neked a vízben hűsölni .... elviselhetetlen a hőség a városban, én ma rettentően szenvedtem.

+ még lett egy új kínom, nem tudom mi a fenét kezdjek vele:
ég a gyomrom -tök függetlenül mit eszem vagy iszom/ vagy épp nem eszem iszom és a sav kíméletlenül felmarja a nyelőcsövemet, meg mindent ... néha levegőt sem kapok :shock:
nekem soha nem volt ilyen ... de nem is hiányzott WAA
R

Én már egy hónapja küzdök ezzel. (még jó hogy más nyűgöm nincs) Én már csak bubimentes vizet iszom, rengeteg dinnyét eszek, próbálok sokszor keveset enni, vettem gyomorégés elleni szirupot és olajos magot rágcsálok ha elkezd égni a gyomrom. De a citromos vizet én is hallottam már.

Twinsmomma, még hogy nincs is pocim... no persze, kihez képest. :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Sziasztok.

Jöttem elújságolni, hogy mennyi csináltam ma. Akkor sorolom. Ültem szgép előtt, aztán átültem a kanapéra. Aztán odaraktam egy mosást. Aztán ültem. Aztán telefonáltam apusnak, hogy vásároljon. Atztán csináltam pörit. Ettem, ültem, mesét néztem, teregettem, ültem, aztán számítógépeztem, aztán bambultam, gyereket fürdettem, palacsintát sütöttem, míg fürödtek. Most eszem. Na ilyen hajtós napom volt. Ja meg csináltam vagy 170 képet Laráról míg hisztizett.. Tartalmas nap... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: És ami a röhej: elfáradtam... :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


24 hetes pocikép. Múlthét hétfői. Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Lányok, hoztam Nektek egy mai képet pocistul :D Dunaújvárosban voltunk az Aquantis Élményfürdőben próbaüzem van, csak 1050 Ft a napijegy, tök jó, persze én csak a medence szélén nézelődtem :roll: de a fiúk nagyon élvezték...ha valaki közel van, merem ajánlani, babával is, akár egész napra, mert van kajálda is és viszonylag olcsó (kb. 800 Ft csirkemell+ sült krumpli pl.)!

Vcsibe, irigyellek...én nem merek fürdeni, max. a tengerbe mernék, de nem bizti, hogy eljutunk...

Kép

Köszi, hogy szorítotok holnapra, csoki biztos befigyel majd, legalább lesz indokom bevágni egy epres Milkát :lol: :lol: :lol: majd jövök a fejleményekkel!!!
Vendég
 


Jóreggelt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: tetves dögje (szúnyog) nem megcsípte a tenyeremet???? :evil: :evil: :evil: Komolyan... Bakker káromkodva keltem. Ilyet..

mrsparis: drukk. :) Nagyon szép ppoci. És csini vagy nagyon. Ha zárva a méhszáj sztem fürödhetsz nyugodtan. Szerintem. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Szia Pattogó!
Jó reggelt! Mi koránkelők tartsunk össze. :)
Pedig tegnap direkt lefárasztottam magam, de úgy látszik elkezdtem az éjjel-nappali műszakot...

Nem szeretnék senkivel sem kekeckedni, de a citromos víz jó sav ellen? Hisz az maga is sav. Max egy kis cukorral, nem?

Most néztem meg a vonalzómat, egyre fogynak a napok ;)
pocok001
 
 


Jó reggelt!

Végre jól aludtam az éjjel. Kaptam levegőt is és nem volt kétszáz fok a lakásban. :D

Betty: gratulálok. Végre Te is tudod kire számíthatsz. :lol:

Screen: ne aggódj, a bank kivizsgálja az ügyet és visszatéríti a károdat. Ez nem kérdés, csak ki kell várnod, amig az ügy lezárul. Sajnos ez pedig nem megy máról holnapra. :?

Hajnal: mozgással kapcsolatban ha nincs semmi panaszod szinte mindenféle mozgást végezhetsz. Persze csak óvatosan és nem a vadvizi evezés és tsaira gondolok. :D Séta, aerobik, úszás ezek biztosan végezhetők. Ha zárt a méhszáj és nem vagy érzékeny a fertőzésekre akkor uszoda is javasolt, de megmondom őszintén én még a környékére sem megyek a néplavóroknak, nehogy összeszedjek valami bacit vagy gombát. A Balaton és a nagyobb élővízek jöhetnek, de a zárt klórozott, vegyszerezett medencéket nagy ívben kerülöm. :roll:

Mrsparis: ennek a névnapi meglepinek tuti nagyon fog örülni! :D Hozzatok fotót, ha kész vagytok. :)

Kép
Kép
tündér09
 
 


A citromos víz tudtommal nem jó. A tej, jeges víz, rené. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Renét a kismamák is szedhetik.

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Pattogó, látom igen tartalmas volt a napod. :lol: És micsoda poci!!! :D

Huh MrsParis, én ettől az élményfürdőtől vöröset látok. A próbaüzem annak köszönhető, hogy még építési engedélyük sincs. Egy hatalmas pénzlopás ürügye az egész. Amíg csak uszoda volt, szívesen jártam oda, mert nagyon olcsó és jó volt, de amióta ez megépült, inkább nagyívben kerülöm. Persze nem nehéz, hogy már el is költöztem Dújvból.

A dokim szerint, jobb az élővízben fürdeni, de ha semmi gond nincs, nyugodtan pancsolhatsz. Én is csak a nagy csúszdákat hagyom ki itt a Rukkel-tón.

Te is úgy nézel ki, mintha egy nagy görögdinnyét ragasztottak volna a hasadra. :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Pocok azt nem próbáltam még,hogy milyen hatása van a citromos víznek ,először én is azt hittem a citrom savas ,és kiderült,hogy lugos.
Gyomor égésre és savtultengésre nekem azt mondta a dokim ,hogy csak a Rene!!!Terhesség alatt.

Paris.Pattogó,Csibe nagyon csinosak vagytok és szépek a pocakok is. :D
Szívesen tennék fel róla én is képet de nekem van egy nagy heg amit nem szeretek mutogatni :( Legfeljebb rajzolok rá valamit és akkor nem látszik. :D :D :D Pihent vagyok mi?
De komolyan gondotam rá,hogy tetováltatok pl.egy virágot....de jobban belegondolva az most szép lenne nem? :D :D :D

Tegnap meló után haza mentem és főztem nagyon finom gyümi levest.Isteni lett. :D Utána vasaltam 1 órán keresztül,amit nagyon utálok. :?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Vcsibe:" Te is úgy nézel ki, mintha egy nagy görögdinnyét ragasztottak volna a hasadra. " Ez n agyon tetszik :lol: :lol: :lol:
Apa is ezt mondja rám. :)

Eszti: Szép poci és nem is nőtt sokat. Nagyon szorítunk! Csoki!!!!!

Pattogó: Tartalmas mozgás volt. Nálam is szokott ilyen lenni. De ahogy leírtad.... jobban hangzik :lol: :lol: A hasad szép csúcsos. Ahogy mondja a köznyelv: Fiú van a dologban :wink: :wink:

Vércukor: Jelentem minden ok, egy csillagot sem kaptam. Pedig 22 vagy 23 órakor ettem egy csokis kekszet előző este.

Ma 7 kor indultam a terhesgondozóba....nem káromkodok, de miután 9re hazaértem(Tesco, zöldséges-DINNYE)......mint a változó kor...izzadtam és lángvörös voltam. És csak 28 fok volt. Na de reggel 9 kor?? NA egy gyors zuhany rendberakott.

Szép napot! Kitartás a melegben!
Sztercsi

Ui: Tegnapi keményedés görcsök után remélem ma jobb napom lesz. Törpinek énekeltem este, azt hiszem nagyon jó volt, élvezte. Utána alig engedett aludni, hiába fordultam akármelyik oldalamra:)
Vendég
 


Jó reggelt csajszik! :)

Most jöttem a vércukorról. Még jó hogy szerdán a kismamák előnyben vannak a laborban, mert így csak 10 kismama állt előttem reggel 7-kor :D.
Azért elképedtem amikor a néni beleöntötte a cukrot a pohárba és az majdnem tele lett. :). Mindegy megittam. Finom volt.
Aztán kiültünk a sztk elé a padra. A párom majdnem éhenhalt, vettünk neki párizsit meg zsömlét. Akkor meg majdnem én haltam éhen. :)

Pattogo: Mindig röhögve olvasom az írásaidat. :D
1. Én is ilyen sűrűn főzők mint te, inkább kenek magamnak egy zsíros deszkát :)
2. MIndent elfelejtek, tehát ha elindulok a hűtőhöz valamiért akkor mire odaérek természetesen nem emlékszem miért mentem. Arról ne is beszéljünk, hogy a kávéfőzőt elfelejtem lekapcsolni és szegény reggeltől estig csak kávét főz :)
3. Azt hogy mikor kezdetm el leenni magam azt már vártam, mert a fiamnál sem volt soha rajtam úgy egy ruha hogy ne lett volna valami folt rajta. Persze ma a cukros lötyivel is leittam :).
4. A napirendem nekem is szoros :)

Hajnalocska:
Nekem a nőgyógyász azt mondta anno, hogy nyugodtam menjek úszni az a lényeg , hogy nem szabad a medence szélén ücsörögni és kerülni kell a padokat székeket is mert a bacik ott tanyáznak.
Mi tegnap voltunk strandon délután, nekem nagyon jól esik lebegni a vízben, a gyerek addig elugrálgat. Nem is bírtam volna ki a lakásban.

Itt ülök a gép előtt és azt hittem mászik valami a hasamon, de csak a cicim izzad :oops: :lol:

Na megyek lepihenek!

Puszi
anyabebi
 
 


Kicsike: A Discoveryn szoktam nézni a Miami Ink-et nagy rajongója vagyok. Ott láttam, hogy milyen szépeket lehet hegre tetoválni. Érdemes lenne csináltatnod később, biztos nem feszélyezne utána. Nekem is van egy katicám, igaz nem hegen de szertnék majd még ha megszültem :).
anyabebi
 
 


Vcsibe nagyon csinos kismami vagy ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsrit nekem ugyanez szokott lenni.....szedjél Reneet.....nekem bevált!!!!!!!!!!
Pattogobolha nagyon szép pocakod van!!!!!!!!!!!!!!!
Eszti neked is nagyon jó alakod van és szép pocakod!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anyabébi ezt a tetkós dolgot komolyan gondoltam mert valóban nagy a vágás (12cm)szóval itt már kicsi minta szóba sem jöhet.Csak attól félek,hogy a festékre allergiás leszek akkor mit csinálok? :? Voltunk Tunéziában 4-éve és ott csináltattam hennát,ami ugye nöényi alapú,és azt sem bírta a kezem majdnem megőrültem úgy viszketett. :( és alig akart lejönni tök sokáig megvolt.Na persze ha azt szerettem volna,hogy sokáig meglegyen akkor tuti hamar lekopik.Azt a műsort én is szoktam néha nézni nagyon ügyesek.
Én pedig amíg nem tudok döntést hozni addig marad az egyberészes fürdőruha.Abból is lehet csinosat kapni,arról majd teszek fel képet mert ott semmi nem látszik :D :D
Köszönöm a bíztatást. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok Lányok,

most jövök a dokitól, Babóca jól van, izeg-mozog, az UH-n már nem nagyon látszanak, csak részletek.BPD:73,7mm, HC: 269mm, AC 246mm, FL:57mm. Ebből az összes méret a terhességi kornak felel meg, kivéve a combcsont, ami 1 héttel előrébb jár :) Apja fia lesz, hosszú lábakkal :lol: és 1354g. Szépen növünk!
8)
Méhszáj zárt, kaptam viszont megint Kliont a dög folyásra.... :cry:
Balatonra AKAROK menni. Bazi meleg van a városban!!!! Igyatok sok folyadékot, gyümit!

Kép
screen
 
 


Screen gratula a jó eredményekhez. :D csak így tovább.
Nagyon szépen növöget a babócád.
Most nézem de jó neked már csak 78 nap :shock:
Mi legközelebb aug.4.-én megyünk dokihoz.
:D :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Lányok a René ill. Renee az nem Rennie?Mert hogy én az utóbbit szedem és szuper a gyomorégésre.Nem kötekedésből írom,csak akkor van ebből többféle is?

Eszti,Vcsibe,nagyon csinos pocitok van.

Jövő héten mi is Balcsizunk,remélem hasonló időjárás lesz,mint most.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok!

Gratula mindenkinek a jó eredményekhez, meg a szépen gömbölyödő pocikhoz! :D
Voltam minden nap, de csak olvasó üzemmódban, mivel nagytakarítást csináltunk anyummal, és hulla fáradt voltam.
Végre megjött a kiságy, amiért több mint egy hónapig kellett veszekednem a céggel!!! :) Apa most szereli össze. Szupi. aAlig várom már, hogy a kis lakója is itt legyen köztünk! :D
bobóbaba
 
 


Screen
Ez jó hír :D

UH
Úgy látszik néhányunk számára eljött a 28.heti UH ideje 8) Én is tegnap voltam, szerencsére a baba jól van, sőt, egy-két héttel nagyobb a koránál. Egy kicsivel több a magzatvíz az átlagnál, de remélem ebből nem lesz baj. :wink:
Kinézetre olyan, mint Judy babója :D

Ma nincs szerencsém, elkapott valami hasmenés féle, hogy miért kell nekem mindent összeszedni :evil:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Zanikó a savlekötő pontos neve:Rennie!!!!!!
Bocsi ha megtévesztettün de számunkra egyértelmű volt a dolog így is.
:D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Őzike: Jobbulást, és nagyon vigyázz magatokra! :)
bobóbaba
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: