Új privát üzeneted érkezett!

aanda írta:A folyamatos szopit nem értem!Nekem azt mondták anno,hogy max.2 óránként szoptassak,inkább 2 és fél óránként,mert ki kell ürülni a kis gyomruknak.

ez egy elég régi nézet

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


melegkiütésre hidegvizes lemosás, de klasszikusan arcon nem szokott lenni, hanem hajlatban, tarkón, pelusos területen... stb.
hintőpor annyit tud segíteni, hogy ideig óráig szárazon tart

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Farkasok,
Gratulálok a kis Döméhez!!

Hajni,
Nagyon szép Blanka! Én még emlékszem Olivér első fotóira és tényleg töki így nézett ki. :D
Cicid biztos gyorsabban rendbe jön, mint Olivérnél. Kened valamivel?

Anikó,
Jó, hogy megint aktív vagy!!!
A bölcsi a munkahelyeinkhez van közel, így hamarabb tudunk menni érte délután, és nem kell sietni haza, ha vmi program van. Majd szept. 2. hetében kezdjük a beszoktatást.
Nyaralni a Balatonnál voltunk, Siófokon és Fövenyesen. Augusztusban megyünk még Gárdonyba és Hajdúszoboszlóra. Bali imádja a vizet, mindig harcok vannak, mikor ki kell jönni.

Zsebi,
Nagyon ügyesek vagytok bilizéssel! Én próbálom pelus nélkül hagyni, mikor kint vagyunk, de mindig bepisilés a vége. Múltkor a Balcsinál meg belerottyantott a fürdőnadrágba :shock:

Kata,
Nem csodálom, hogy elsírtad magad! Nagy pillanatok ezek!
A mínusz 12ért nagyon irigy vagyok. Én nem bírtam végigcsinálni a diétámat.

Orsi,
A konyhádhoz csak annyit, hogy a mosogató egy része belóghatna a sarokba és akkor kicsit beljebb tudod hozni a mosogatógépet és talán egy kihúzhatós magas szekrény is elférne az ajtóig. A sarokra pedig lehetne "csuklós" ajtót tenni és akkor jobban hozzáférsz az ott tárolt cuccokhoz.

Kép
bandika
 
 

 
 

Wish
nálunk is totál egyben van a kaki! Most már nappal, de kb másfél óra alatt 2-3 óriási, és nem elosztva egész nap......... nekem is fura.....

Kép
Kép
emma1976
 
 


Wish,
Hogy állsz a tejcivel? Én most tartok ott, hogy be vannak durranva, a gyerek meg még nem tud annyit enni. Kaka nálunk csak azóta van rendesen, mióta itthon vagyunk. De persze ő is főleg éjjel gyakorolja egymás utánjában… Ma lef..ta a falat is…

Hunci,
Köszi szépen, de mi meg márciusban ünnepelünk!

Hanna,
Köszi! Neked meg boldog szülinapot, fiadnak meg neve napját!

Farkasok,
Nagyon örülök én is a pici fiatoknak! Tegyél képet, hadd csodáljuk! Az én lányom is bukós, azért is gyarapszik ilyen lassan… Te fiad mekkora?

Anda,
Cső nem volt bent, méhösszehúzót meg bátorkodtam nem kérni, azért is megkaptam a magamét! Olivérnél sem kaptam, így azt gondoltam, hogy csak mert itt más a protokoll, azért nem kínoztatom magam plusszban. Persze ezt is aláírattatták velem… Ja, és hétfőn már itt toporgott a védőnő meg a gyerekorvos is, merthogy a Bajcsyból hívták őket, hogy én felelőtlen anyuka elhoztam egy 2(!) kilós sárga (!) babát, és hogy már biztos vmi kórházban vagyunk… Jó hely, mi?!

Kata,
annyira ügyes a fiad, nekem is dagadna a mellyem! :-)

Anikó,
Úgy örülök, hogy aktívabb vagy, jó olvasni! Tegyél már mostani képet a fiúkról! Ágolyó hány centi, hány kiló most?

Emma,
A fiúk „összeszoktak” már? Van nagyjábóli napirendjük?

Zsebi,
Nagyon ügyesek a manók, hogy már szobatiszták! Mi még nem foglalkoztunk vele, én is megvárom, amíg magától mondja majd.

Orsi,
Nekem meg azt mondták, hogy nem gazdaságos a gázt a hűtő mellé tenni, mert megdobja a villanyszámlát. Nekünk persze csak úgy fér, már a 23ezres villanyszámlánk is 30-ra fölment!

Bandika,
Tökjó, hogy Te is írsz mostanában! Szoboszlóra mikor mentek? Még lehet, hogy mi is lemerészkedünk…

Kajálás:
Rólam alig ment le vmi a szüléssel, még hátra van 3,5 kiló, hogy a terhesség előtti súlyomnál legyek. Erre nem tudom, mennyi az esély, mert nagyon durva mennyiségeket eszem, folyton éhes vagyok…

Tesók:
Kép

Kép
20140901102739
 
 


Hajni :D
szépek!!!!

Abban a pici lakásban 30e Ftos villanyszámla??? mi megy arról?
a mienk 17e.
A sütő nem lenne a hűtő mellett, csak a főzőlap, szerintem az sokkal kisebb hőt termel.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
hát ez az! 23 volt, de most kijött az éves összesítő majdnem 100-ról, erre a köv. havi már 30e lett. Az órát már bevizsgáltattuk, elvileg jó...

Télleg, nincs vkinek egy jó villanyszerelő ismerőse? :roll:
20140901102739
 
 


Hajni :D
az szerintem qva sok. Pici a lakásotok (nem becsmérelni akarom, de ehhez a számlához képest nagyon pici), még akkor is ha minden villanyos. Én tuti többet használom a főzőlapot + sütőt, hűtő-fagyasztó van, számítógépek, klíma... a 30 baromi sok.
Gondolom nem 100 évesek a gépeitek, tehát azok sem ehetnek olyan sokat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kata :)
Balázs is többnyire ugyanakkor kakil (reggeli után). Engem az rémisztett meg, hogy 3-6 kaki van pár óra leforgása alatt, aztán meg semmi.

Emma :)
Ezek szerint nem ufó a kakilással Zsófi. Védőnőt, vagy a dokit kérdezted erről?

Hajni :)
Tejcsi kezd visszaállni, hál istennek.
Bedurrant cicikkel azt csináltam, hogy pólón keresztül melegítettem hajszárítóval és közben alaposan masszíroztam. Ezt minden szopi és fejés előtt megcsináltam. Két nap alatt elmúlt az összes csomó és azóta nem csomósódott.
A fényképek nagyon jók!!! Nagyon szépek a gyerekeid :)

wish
 
 


Szevasztok,
Köszi a gratulációkat.

Gratulálunk Mi is Blanka és Zsófi babához.

Döménk vasárnapi méréskor 3180gram volt, 1 hét alatt 140gramot hízott. Pohárról váltottunk cumisüvegre (Tommee Tipee), és láss csodát eszünk, nézelődünk és alszunk. A poharazós időszak hosszú hasfájásai megszűntek, illetve a kaja közben is böfiztetünk.

Lois,
mi csak május 11.óta voltam várandósak :).
Legnagyobb örömünkre egyik ismerősünknek is sikerült hasonló módon családot alapítania, pont tegnap tudtuk meg. Amikor ők aláírtak akkor tudtuk meg, hogy mi is babát várunk. Szóval ez egy rendes gólya volt, így majd mi is hamarosan továbbküldjük.

CSajok,
Nincs gépem, apától kobzom el, így nem tudok olyan sűrűn jönni, de igyekszem beinvesztálni egy gépbe, és aztán nem menekültök.

ui. mi reggel úgy bekakiltunk, hogy :
Szívem megeteted Dömét? persze aludj csak . eltelik 3 perc Apa visszajön: szerintem ki kellene jönnöd, mert Dömének még a hálózsákja is kakis. Ilyen szarosan nap még nem indult, ja reggeltől nem volt víz, így gyorsnak kellett lennem: gyerek a csap alá, ruha gépbe.

Orsi,
Nekem mindig az a MAdáchos alkalom jut eszembe, még akkor a szemben ülős kocsitok volt, és tényleg olyan kicsik voltak a gyerekek. Most meg már 5 évesek mindjárt. Liliről nem is beszélve.

CSá Farkasok J

ui. Lois: ami a szexet illeti: eddig azért csináltuk, hogy legyen gyerkőc, aztán már csak szórakoztunk, most meg hogy egész nap lehetne, mert apa itthon van állandóan azt hallgatom, hogy : szvíem ezt most nem gondoltad komolyan, most vacsoráztam tele a pocim, és aludjunk míg alszik Döme. Szóval apánknak úgy tűnik 6 hétig gyermekágy van.
farkasok
 
 


Hajni!
Gyönyörűek a gyerekek. :)
A villanyszámlátok meg nagyon sok :(

Judit!
Örülök hogy rendeződnek a kajálás körüli dolgok. Ne izgulj a cumisüveg miatt az enyémek még mindig függők. Ha tehetnék mindent abból innának. :)

Na nálunk igen sok volt a sex kihagyás, de mostanában sem fényes a téma. Orvos nem tilt le de bizony este hulla mindenki (napközben meló van) reggel meg sokszor a gyerekek figyelnek be szóval nehéz idő vár rátok-e téren. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi,
ezért nem értjük mi se. Anyuék családi háza meg az összes nehéz-villamos kütyüik kevesebbe kerülnek, mint a mi 50 n2-ünk. :shock: De most mit csináljunk vele?!

Wish,
én a melegítő elé álltam... :roll:
20140901102739
 
 


Hajni, nagyon aranyosak a gyerekek, Olivér milyen kedves!!! :lol:

Köszi csajok az "együttérzést" koncert-bőgés-büszke anyuka ügyben... Hát szuper, mikor az ember a nagyra nőtt kamaszgyerekével (is) büszkélkedhet. Azért én szerencsés vagyok, mert Ádámtól eddig annyi örömet és szépet kaptam, amit soha el nemtudtam képzelni, csak azt tudtam első pillanattól kezdve, hogy Ő kell nekem, és nem is adnám a vele töltött egyetlen pillanatomat se semmiért és senkiért, még akkor se, ha nehéz volt. :lol:

Villanyszámla: miénk is sok, de a fogyasztó is sok rajta (nálunk tv és számítógép is van 3 szobában, plusz a padláson is megy egy gép állandóan, az a szerverünk:oops: ). A fagyasztó és a mosógép elég régi, ha valamelyik beadja a kulcsot, tuti gazdaságosabbat veszünk, de most olyan hülyén nézne ki egy kifogástalan berendezést likvidálni (bár érdemes lenne utána számolni, mert lehet, hogy megérné :oops: ).

dkata
 
 


Villanyszámla nekünk 8-9ezer. Elképesztő, milyen összegeket írtok.
Mondjuk a főzés gázzal megy. Remélem, nálunk sose lesz több egy tv-nél....

Nekem sex-ben csak egyetlen dolog nagyon fura: védekezni kell :shock: sok-sok év után újra

Kép
Kép
emma1976
 
 


Szasztok,

Wish,

Orulok hogy jon vissza a tejci, a kakis dolog meg majd rendezodik....en is sokszor pelusoztam ejszaka Matet, szigoruan vaksotetben, szerintem egy bagoly is megirigyelte volna a sotetben latasomat.....na jo, az utcarol azert jott be feny... ahogy emlekszem ugy 2-3 honapos kora korul ez elmult....

Farkasok,

Udv a klubban :lol: :lol: :lol: most egy ideig szerintem nem nagyon lesz energiatok a lepedomutatvanyokhoz :lol: nalunk is mindig valamelyikunk 'epp hulla' volt az elso evben... nekem tovabbra is foleg akkor van 'kedvem' ha Mate nincs otthon....
:oops: :oops: :oops:

Hajni,

Csoda formas es bekes Blankababa, se kicsinek, se sarganak nem tunik nekem :lol: :lol:
Bar oszinten szolva bennem is pont ez fordult meg hogy olyan hamar hazajottetek, mi van ha besargul a lanyzo....gondolom neked nem volt ilyen tapasztalatod Oliverrel, igy fel sem merult benned....nalam ez a remalmok remalmakent el sajnos meg mindig.....a mostani szulesnel is csak ezen izgulok....

Villanyszamla tenyleg brutal, nem lehet hogy valaki lopja toletek az aramot ??? Esetleg a futesetek is arrol megy ? Csak akkor tudom elkepzelni....nalunk is 3 legkondi meg suto/fozo elektromos, mosogep 10 eves, nem eppen a legtakarekosabb, tv, szamitogep stb es igy is csak 15ezer alatt van, de en ezt is sokallottam....a 70nm panelban ennek pont a fele volt, igaz, ott gaztuzhely volt...


Orsi,

Mar egy hete akarom kerdezni de mindig elfelejtem hogy anno Lilinek emlekszem vettel ebayen vagy hol olyan kis szines vaszon jarokat/mozeskosarat, nem tudom minek nevezzem....amiben egesz picikent elvolt a nappaliban...azt mar eladtad ? Vagy hol is vetted pontosan ?? Mar akkor is nagyon tetszett, en is szeretnek valami ilyesmit szerezni ha lehet....


Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta :D
nem adtam el, haba a márkája és még most is kapható, legalábbis 1-2 hónapja még volt
haba traumwiese néven fut az ebayen.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni,
hát nem csodálom,hogy menekültél ebből a sz@r kórházból!!!
De jó,hogy ide is feltetted a képeket,gyönyörűek a gyerekek!
Tényleg nagyon sok a villanyotok,ennek járjatok utána,sztem simán lehet,hogy lopja tőletek vki az áramot!

Lehet gyerekágyra gumis lepedőt kapni?160x80 cm-es kellene.

Andi
Kép
aanda
 
 


160x80as gumis lepedő nincs.
140x70es a legnagyobb, amit én tudok

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kriszta,
még a kórházban megnézték a bilirubinját Blankának, ami tökjó lett, így egyértelmű volt, hogy már nem fog besárgulni. Azért nem is értettem ezt a "sárga baba"-dolgot... :? Az áram-lopást hogy lehet kideríteni?

Anda,
Olivér ágya is pont ekkora, én rátettem a 140x70-est, jó rá. Viszont már nem fér alá a gyapjú-akármi... :roll:
20140901102739
 
 


Hajni,

Nem tudom pontosan hogy lehet az aramlopast 'lefulelni' de szerintem eloszor is szolni kellene a szolgaltatonak hogy itt valami nem stimmel, aztan talan ok megmondhatjak hogy szerintuk mit lehet tenni....nem tudom milyen hazban laktok, de esetleg a ferjed korbenezhet az emeleten/hazban nem talal-e valami gyanus lekotest - persze csak ha valamilyen szinten ert hozza...majd megkerdezem apat este....

Sargasag- Mate az 5. napon sargult be, amikor hazamentunk a korhazbol azt mondtak hogy csak elettani sargasaga van a gyereknek ami el fog mulni....hat nalunk nem mult el....de mindegy, ne is emlegessuk, lenyeg hogy nalatok minden rendben volt :lol:


Orsi,

Koszi, megnezem, ha jol veszem ki te a nemet ebayen vasarolsz, ugye, nem az angolon ?
Ha te el akarnad adni, azt is szivesen megvennem.....gondolom Lili nem tudta nagyon 'leharcolni' :lol:

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta :D
a haba német márka, így azt alapvetően a németen szoktam venni.
Liliét nem szeretném még eladni, hátha jó lesz valakinek még :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Hogy birod ezt a meleget munka közben?

Emma!
Mekkora már Boldizsár sulya?
Milyen programokat csinálsz a fiukkal?

Zsebikém!
Mindjárt elájulok…!
Szobatiszták???
Ez igen!Nagy dolog!Ügyes vagy nagyon!
Azért a te szopis fogyásodra piszok irigy vagyok ám mert nekem sem mozdult egy deka sem amig szoptattam!

Wish!
Örülök,hogy rendezödik a helyzet!

Bandika!
Az szuper ha találtatok jo bölcsit!
Föleg,hogy közel van nektek a melohelyhez!
Magán vagy állami?
Ágo is szereti a vizet nagyon!Ő mindig úszik…..csak nem jön föl a víz alol!(Marcit utánozná)
Nekem is csuklos szekrény van a sarkokon a konyhába,másképp nem lehetett megoldani!Igy viszon rengeteg tányért tudok ott tárolni!

Hajni!
Gyönyörüek a gyerekeid!!!
Édes Blanka a rozsaszin szerkoba!
Nagyon szépséges Olivér is!
Ágo most 13,5 kg és nem tudom hány cm…!
De sok 92-98-as ruhát vettem elö már neki!
Szépen eszik minden félét persze a leveses dolgokat jobban szereti!
Reggel este még tápszer van,de én azt Marcinak is sokáig adtam!
Hogy van a cicid?
Tudsz pihenni?
A villanyszámla nálunk is brutális!
Amiota kijött egy éves összesitö :shock: az ota havonta interneten diktálom szépen az oraállást!
Egyébként egy jo villanyász pikk-pakk megnézi neked lopják e az áramotokat! Kiszámolja neked gyorsan hogy mi mennyit fogyaszt és hogy reális e az oraállása és pörgése!Én kobor áram miatt vizsgáltattam de sajnos nem az volt a ludas!

Orsi!
Mikor kezdtek neki a konyhának?
Milyen gépeket veszel bele?
És milyen szinü lesz a butor?

Frakasok!
A tommee az nagyon jo kis cumisüveg nálunk is bevállt!
Azt nézd csak,hogy a lyuk a cumi oldalán fölfelé legyen mert egy idö után nem jön belöle semmi ha nem tud ott a levegö bejutni!Kicsit más a szisztémája mint a többi cuminak!Mivel ha picit nagyobbra nyitja a száját Döme akkor a lyuk is befér a szájába és eldugul!
Probáld picit tovább büfiztetni hátha kevesebbet bukik akkor!
Nálunk az segitett.

Aanda!
Én is csak a 140x70 tudom!
És utána már csak a nagyobb méretek vannak.

Kata!
Van esetleg jo befözös recepted?
Neked mindig van a tarsolyodba Orsival egyetembe!!!

Zsuzsi!
Merre vagy?
Katyerina????
Pompi?!?!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
Egy pár kép a fiukrol! :D

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Szasztok,

Orsi,

Ok, ertem, en is erre gondoltam :lol: :lol:

Aniko,

Munka kozben meg jobban birnam a meleget, mivel itt bent is van legkondi- bar a kolleganoimmel kuzdok egy kicsit hogy mikor kapcsoljuk ki-be :):) A legrosszabb delutan hazamenni, reggel bejonni altalaban ok, de szerencsere mar csak a jovo hetet kell kibirnom...
Ago nagyon nagy fiu mar, gyakorlatilag pont olyan mint Mate, pedig o 1 evvel idosebb :?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Anikó!
Nagyon sokat nőtek a fiúk :) Gyönyörűek. :) :)
az akkori fogyásomért én is de ahogy abbahagyta a fejést kezdtek jönni fel a kilók és most akár mit csinálok nem tűnik el rólam az a bűvös három kiló ami engem zavar magamon. :oops: :oops:

Hajni, Wish, Judit!
Hogy telnek a napok a picikkel? Én még midnig várom a további képeket úgy imádom nézni a kicsiket.

Orsi!
:lol: :lol: :lol:

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi :)
Nekem most elvitték Balázst Anyuék három napra, úgyhogy nyugi van.
Bár Zsófi most elég pukizós, hasfájós és nem sokat alszik, de azért elvagyunk.
Képeket majd teszek fel ha lesz egy picit több időm. Most pont meg tudtam ebédelni, de már felbredt.

wish
 
 



Kriszta,
apa teljesen analfabéta ezekhez, azért keresünk vmi embert, aki ért az ilyesmihez... :roll: Neked is közeleg az idő... Izgulsz már?

Anikó,
nagyon vagányak a fiaid! Nagyon szép a tenger, ahol Marci van lekapva! Hol van ez?
Reggel még Olivér is tápszert eszik, gondoltam már lecserélni tejre, de ez úgy bejött neki... Mi 98-104-es ruhákat hordunk.
Mi az a kóbor áram?
Cici meglepetésemre jobban van lekopogom...

Zsebi,
Te olyan vékony vagy, 3 kiló meg se látszik rajtad!

Wish,
Zsófi hasfájóssága mikor kezdődött? Blankánál még nem jelentkezett, előjöhet még szerinted? Sajnálom, hogy nem alszik... Az enyém néha túl sokat is, aggódom is a tejcsi miatt. Tegnap pl. éjjel 11-től reggel fél 6-ig, majd egy rövid szopi után de. 10-ig, tegnapelőtt hasonló nagyságrendben... Olivért tegnap levitte az apja anyuékhoz, rendesen unatkoztam!
20140901102739
 
 


Anikó, nagyon szépek a gyerkőcök, milyen nagy lett Ágoston is! Nekem nagyon tetszik az a csini farmer szerkó, Ádámot járattam sokat farmerban, mert az passzolt hozzám. :lol: Ja, a tenger nekem is bejön, Jesolo-ért irigy vagyok, meg Olaszországért úgy általában! Én Velencében voltam, és a Ligur-tengernél, az olasz riviérán. Onnan mentünk át Monacoba, annyira gyönyörű volt, ahányszor látom a tv-ben Monte Carlot, mindig visszavágyom! Meg persze az is olyan klassz, keresztül Olaszországon.... majd egyszer még hátha eljutok úgy is, hogy lefelé a csizmán, Nápoly felé. :lol:

Wish, ez most komoly, már ami az árakat illeti az oldalon, amit linkeltél?! NEkem komolyan megáll at eszem, nem értem, mi kerül annyiba... :shock: :oops:

Hajni, én inkább örülnék, hogy alszik a gyerek! Olivérrel sokat virrasztottál, Blanka most kompenzál, és hagy pihenni. Tudom, ha sokat alszik, az ember hajlamos "nézegetni", meddig alszik még? :lol: :lol: :lol: De jobb, mint egy hasfájós baba, aki semmit nem alszik! Bálintnál kb. 2-4 hetes kora körül kezdődött a hasfájás, és kitartott, nem múlt el 6 hós korára. Volt olyan nap, amikor napközben semmit nem aludt csak ordított és mindent összehányt, de éjszaka mindig aludt, ezzel szerencsém volt. Ádám meg se hányós, se hasfájós nem volt, és aludt is. :lol:

dkata
 
 


Kata :)
Sajnos komoly, a Haba cuccok extrém drágák. Én is minidg csak csorgatom a nyálam.

Hajni :)
Zsófi is az első héten csak evett-aludt. Mostanában már nézelődik is. Hasfájás napokban kezdődött, még nem vészes, de rengeteget pukizik és sokat tekergeti magát és nyüszög, hogy kijöjjön a cucc. Mondjuk a napokban többször ettem salátát (Balázs azt bírta) , azt most hanyagolom, lehet, hogy holnapra jobb lesz. Ha nem a saláta, akkor marad a hasfájós gyerek és elkezdjük szedni az infacolt, hátha neki is segít.
De az is lehet, hogy a barack, vagy a sárgadinnye a ludas, a franc se tudja mit ehet az ember és mit nem :(. Balázsnál krumpli, répa, gomba, paradicsom, padlizsán diétán voltam, minden mástól fájt a hasa :roll: Ja, nála egy hónaposan kezdődött a hasfájás és úgy 6-8 hónapos koráig tartott.

Anikó :)
Nagyon sokat nőttek a fiúk. És határozottan hasonlítanak :)

Na, megyek megnézem nekünk mennyi a villanyszámla. 11500 Ft. Ez elektromos sütő és főzőlap, légkondi, számítógépek, mosó-szárítógép. Hajni, nálatok tényleg lehet valami gebasz.

wish
 
 


Wish, nálunk is 17 000 a villany, és nincs se el. főzőlapom, se szárítógépem, sőt légkondi se. Viszont a mosogatógép minden nap megy, a mosógép is szinte, ha nem, akkor másnap duplán.
Én a Haba cuccokat inkább nem nézegetem... :lol:

dkata
 
 


én nem ennyiért vettem... 120 eur volt postával együtt

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :)
Hát használtan jobban megéri. Ezt aztán nem nagyon nyűvik el, csak fkszenek benne :)

Kriszta :)
Esteleg egy ilyen? http://teszvesz.hu/item688793195_nyari_ ... ashoz.html
Szomszédunknak volt, elég jó és kicsire összelehet csukni.

wish
 
 


wish írta:Orsi :)
Hát használtan jobban megéri. Ezt aztán nem nagyon nyűvik el, csak fkszenek benne :)

újat vettem.

a haba szőnyegük a gyerekeknek postával együtt Németországból pont a fele volt, mint a Dione ára.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


wish írta:Esteleg egy ilyen? http://teszvesz.hu/item688793195_nyari_ ... ashoz.html
Szomszédunknak volt, elég jó és kicsire összelehet csukni.

hasonló volt az "utazóágyunk", amit addig használtunk, míg Lili el nem kezdett mászni. Én nagyon szerettem :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Ha már Haba akkor nekem ez nagyon tetszett de amikor rátaláltam a neten még fogalmam nem volt az árairól és ott csak a kép volt nem volt hozzá ár. Úgy beleszerettem de mikor megláttam az árát komolyan azt hittem rosszul látok. :shock: :shock: :shock: :shock:

http://www.dione.hu/product_info.php?cP ... 21b2646703

Na ez még ennél is jobb hinta sátor eszem megáll mik vannak és milyen áron.
http://www.dione.hu/product_info.php?pr ... 21b2646703

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Orsi,Hajni,
köszi!Akkor minden nap tűrögetem a normál lepedőt!

Anikó,
a fiaid továbbra is szépek éa nagyon nagyok!

Hajni,
enyémek is 98-104-es ruhákat hordanak.Most vettem nekik egy csomó 110-es pólót jövő nyárra akciósan 375 ft-ért (Cherokee-én imádom!)

Alakul a dolog:a bölcsiben belekakiltak a wc-be!

Andi
Kép
aanda
 
 


Zsebi :D
a virágsátrat szerintem egy sima ikeás szúnyoghálóval nagyon könnyen lehet reprodukálni. Sőt a lidl-ben most láttam rózsaszínben is. Kell rá pár virágot tenni, meg leveleket és kész is :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :)
Igen, külföldről sokkal olcsóbb egy csomó minden még újonnan is. Na meg a választék is nagyobb.
Mi is sokszor rendelünk, csak én a német ebayt nem használom, mert nem tudok németül.

wish
 
 


Orsi!
Mindig olyan jol kimazsolázod a dolgokat!
Anno én is néztem ezt a szönyeget!
De nem találtam az ebayen csak James Bond figurát! :lol:

Wish!
Ha van egy kis idöd tegyél képet még Zsofirol!
Én is féltem a hasfájástol anno és csak hust krumplit és rizst ettem!
Akkor van egy kis szusszanásnyi idöd amig Balázs anyudékkal van!

Aanda!
Köszi szépen!
Gratulálok a wc-be kakiláshoz! :D
Ez nagy dolog ám!!!!

Kriszta!
Akkor nincs sok hátra már a melobol...!
Igen jol esik a klimás helyiségben lenni ebben a brutál melegben ,még szerencse,hogy van a melohelyen!

Zsebi!
Köszi ari vagy.
Egyébként elhiszem,hogy zavar a 3 kg de csatlakozom Hajnihoz hogy nagyon csini vékony vagy alapjáraton!

Kata!
Én is imádom Olaszo.-t ,nem csodálom,hogy visszavágysz!
Egy ilyen ut amin meg voltál az fantasztikus lehetett!
A farmert én is szeretem nagyon rajtuk és Marcirol maradt egy csomo!
Olyan kis vagányak benne! :D

Hajni!
Idemásolom neked mert nem akarok hülyeséget irni!:
"Villamosgépek és készülékek rendeltetésszerűen árammentes részeiben folyó áram (pl. csapágyáram) vagy földben, földbe ásott fémtárgyakon nem rendeltetésszerűen folyó áram (pl. a villamos vasutak áramkörében a sínekből kilépő áram.
Időnként jelentős (elektrokémiai) korróziós károkat okozhat.
A talaj felszínén folyó kóboráramok következtében jön létre a lépésfeszültség. "
Szoval nálunk vizsgálták hogy esetleg nem e a földbe megy el az áram!
Örülök,hogy jobb a cicid!
Te is tegyél képeket!
És pihenj amig tudsz!
Egyébként ha jol emlékszem Olivér is ilyen kis ritkán evö volt,nem?

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Kata, Anikó!
Én csak vágytam, vágyom Olaszországba de egyenlőre elérhetetlen a férjem Görögországmániás úgyhogy idén is oda megyünk. Hát azért ki fogom bírni csak másfelé is mennék. :)

Orsi!
Igen tudom hogy megoldható csak hát akkor is :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, de legalább mentek! Én Görögországba is nagyon szívesen mennék, de mi most sehová nem megyünk, úgy néz ki. :cry:

Anikó! Mit szeretnél befőzni? Én pár éve főztem be elég sok mindent, mikor a szigorú semmi mesterségeset nem evő diétán voltam. Oszt a befőttek édesítővel készültek :shock: , no, olyanokat főztem be, nem volt rossz. De olyat most nem csinálok a gyerekek miatt. Ja, meg lecsót is tettem el, de az csak annyi volt, hogy ugyanúgy megcsináltam a lecsót, ahogy szoktam, de hagyma csak mutatóban volt benne, hogy ne foglalja a helyet az üvegben, azt mindig alá lehet tenni frissen. Dunsztolás és csókolom. Az is jó volt. De én most e téren elkényelmesedtem, mert anya főz be mindenfélét, és ad is belőle. :lol:

Picikről tegyetek képet, meg tesós képet is, meg egyébként is tegyen mindenki a gyerkőcről, mert most biztos sok jó kis nyaralós kép készül! :lol:

dkata
 
 


Farkasok :D :D :D

Ez nekem az Év Híre!!!! :lol: Itt is mégeccer ÓRIÁSI GRATULA!!!!!! :D
(Hogy tudtad így eltitkolni előlünk, Te Csajszi??? :lol: )

Sok boldogságot, ha valaki, akkor Ti már nagyon megérdemeltétek!!! :D

Wish, Hajni,
Nektek is hatalmas gratula!!!! :D :D :D

tillidian
 
 


Anikó :D
ha még szeretnél, nézek szívesen :) a német tele van haba cuccokkal mindig :)

konyha ügyben nem válaszoltam: szerintem jövő tavasz, pénzügyileg akkor fér bele. Nem maga a konyhaáthelyezés a sok - az szinte semmi, mert a bútor megvan -, hanem az, hogy 100 nm-en kell hozzá a padlófűtést felverni és újra tenni és ezt a 100nm-t valami minőségivel burkolni. És mivel idénre a nyílászárócsere és a szigetelés a projekt, így szerintem már nem fog beleférni.
(nagyon nagy és egyedi ablakaink vannak, ami súlyosan megnyomja a nyílászárócsere összköltségét, ráadásul csak fa jöhet szóba, mert én 1. a műanyagot nem szeretem, 2. a ház stílusához sem menne 3- a fa mégis fa :D)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Farkasok :P Wish :P Hajni :P
Gratulálok a picúrkákhoz!!!
Megkésve bár, de teljes szívemből!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Zsebi,
Görögbe kocsival mentek vagy repülővel?
Mi még nem merünk elindulni velük a tengerpartra,még Horváto.-ba sem!Tavaly is végigordították az utat a Balatonig,pedig alvásidőben mentünk!
A sós vízet fogják bírni?
Én majd nyaralás után rakok képet,aug.-ban.

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi!
Kocsival :) Tavaly is voltunk bírták, volt nekik DVD azt nézték sokat de amúgy az út nagy részét éjszaka tettük meg és simán elviselték háromkor mikor megálltunk egy óra pihenőre akkor elkeltek és mikor indultunk tovább aludtak mintha ezt tanulták volna addig. :)
A sós vízzel mi lehet a baj? Tavaly nem volt semmi vele pedig még seb is volt eszti kezén mert elesett.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kata!
Lekvárt szeretnék!
Az az igazság,hogy kaptam idén epret is két tálcával és barackot is egy csomot és nincs semmi jo befözös receptem!
Az epret gyorsan megsütöttem sütinek meg van egy tejfölös piskotás receptem,azt csináltam dögivel de szivesen csináltam volna belöle lekvárt!Ha van neked azt szivesen venném és az édesitös is jöhet ám! :D

Zsebi!
Görög is gyönyörü!
Mi is kocsival megyünk Jesoloba...(nem kevés) :? !
Mikor indultok?
És mennyi idöre?

Orsi!
A padlofütés nagy melo!
De nagyon jo a komfortérzet töle,én szeretem!
Én ugy vagyok vele ha a lábam nem fázik már jol vagyok nem kell hogy annyira meleg legyen a levegö a lakásba!
Amikor csináljátok legyél ott és 3x 4x indittasd el hogy müködjön és nézd hova tekerik a fütökábeleket mert ha ez nem müködik jol akkor sok bosszuságot okoz nektek a fütésszerelö!
Mi nem voltunk itthon amikor az emeleti fürdökbe rakták le...nem is müködik! :evil: De már felszedni nem lehetett!!!
És ha van rá lehetöséged tetessél rá külön termosztátot hogy tudd külön állitani a hömérsékletét!Nem akarok okoskodni bocsánat de tudod inkább az én kárombol tanulj mint hogy utána bosszankodj!
De a többit majd inkább emailbe irom nem akarom a többieket fárasztani! :roll:
Egyébként köszi a rendelést....ari vagy nagyon és már segitettél 100 ezerszer de már picibaba cuccok nem kellenek ha meg valami olyan van ugy is bombázlak :wink: tudod!!!

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Zsebi :D
http://www.arvarazslat.hu/?p=productsMo ... 5s-s%E1tor

Anikó :)
majd írok mailt :)
Padlófűtés már megvan, de 22 éves, és mivel egy helyen át akarjuk törni a födémet, így ki kell cserélni, mert régiek a csövek és amúgy sem megy már mindenhol. Én nagyon szeretem.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szasztok,

Bocs, de otthon egyszeruen nem jutok el a gepig, nem tudom mi lesz ha mar nem dolgozom :oops: :oops:

Koszi a linkeket :) En is megtalaltam a dionet, meg elotte a nemeteknel is ugyanezt, most 136 EUR volt a legolcsobb ar az amazonon.... nekem kicsit meg ez is huzosnak tunt, meg mindig izgulok hogy megjon-e...

Orsi, neked nem volt ezzel problemad sose ? Nekunk tavaly meg azelott vagy 2-3 fenykepezogep is eltunt a postan. Igaz az egyik angliabol jott, a masik ketto amerikabol....valoszinuleg azota a vateran mar eladta valaki :cry: :cry: Pedig ezek regi gepek voltak, es nem is tul ertekesek (Zoli gyujti). Szerencsere egyiket se kellett a vegen kifizetnunk, illetve visszautaltak a penzt , meg ujra kuldtek a gepet....

Na mindegy, a lenyeg hogy meg hezitalok, lattam valamelyik nemet oldalon hasznaltan is EUR 60-ert, az mar szimpibb volt....

Zsebi,
Amit te kuldtel, az is jonak nez ki, koszi :)

Hajni,

Zoli mondott egy egyszeru otletet villanylopasra....Mindent kapcsoljatok ki otthon (ugy hogy standby-on se legyen se teve, se semmi) es aztan nezd hogy porog-e az ora.....ha igen, akkor tuti lopas van a dologban....ha nem, akkor hivjatok szagembert, hatha valami hazon belul van elbaltazva....vagy kiderul hogy velencei csillar mellett alszotok :lol: :lol:

Mondjuk mi tenyleg szinte minden lampat energiatakarekos izzora csereltunk- ami meg tulajdonkeppen eleg draga.....de meg ha ugy vesszuk is hogy havonta veszunk 1 izzot, az kb 2 ezer Ft plusz....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: