helloka, én is itt vagyok....baromi meleg volt, de jó volt végre találkozni Veletek!!!! Mindenki nagyon extra szimpi volt, sajna mindenkivel nem sikerült beszélgetni,hamar elrepült az időőőőőőő.
Hazaértünk mi is, gyorsan levetkőzés, cici, hát egy ciciig jutottunk el, az is 180 lett hirtelen, kiéhezett kis hiénám evett rendesen....
aztán már majdnem láblógatás regenerálódás, mire eszembe jutott,h bakker én mára igértem a védőnéniknek,h visszaviszem a mérleget, na gyorsan visszaöltözz, Boti cipelés kocsiig,persze,h felmelegedett már nyoma sincs a klimatizálásnak...
na mindegy elintézve!! Ezentúl saccperkábé lesz a kaja ciciből.
De már fürödtem, nem bírtam tovább, baromi jól esett a víz, Botit meg a kis kádban frissítettem fel egy kicsit.
Ige, láttalak Hel, minden elismerésem,h bírtad a nyakban cipekedést, egész a parkolóig? A Ti kocsitok is egy robbanásra kész szauna volt???? Kb 25 percig hűtöttük.....,mire elindultunk. A parkolás meg tényleg rablás fényes nappal
Sajna az aksi lemerült így sok képet én nem tudtam csinálni,na majd a csajok!!
és a legfontosabb Hugic: 1 250 000 Ft a bűvös sáv, tehát nagyjából számolnod kell,h x vagy ne x!! Hamar el lehet érni, tehát szar utána visszafizetni! nem??? a gyed max. 100.100 Ft/hó
a gyerek mikor került a háztartásodba, az nem a családi pótléknál van?? nem emlékszem ilyenre,na megnézem. ( de igen a szülinapja!
),
utolsó foly.időpontja, az a jövedelemmel ellátott nem? az első oldalon van ugye?, tehát amikor a melóhelyről kaptál lóvét v betegszabit, mert a táppénzt ők és a tgyást is tudják, azokat csak időpontilag kell részletezni a pótlapon.
a mag.nyugd.tagság,hát sztem hívd fel őket és hátha elfaxolják vagy elpostázzák,ha nincs meg Neked, mindenképp kell a Tbnek,mert az alapján utalják a tagsági díjat a ptnak.
remélem ok ahogy írtam,ha valami nem világos írj nyugodtan.