Új privát üzeneted érkezett!

csibuc: mértek,igen, nem volt olyan magas.
lujzedli

hinnye,laptetűűűűűűűűűűűűűűű
lujzedli

Hm........szegény Lujzi. :(
Mi járhat a fejében anyukádnak, jó lenne tudni!
Ez a "semmi sem jó, amit csinálok", ez így van itt is.......
A nővérem elment 18 éves korában fősulira, azóta nem lakik itthon.
Nekem meg egyszerűen nem is lett volna/nem is lenne más választásom.
Apu halála miatt (11 éve) nem is mertem volna itthagyni egyedül.
Még nekem volt lelkifurdalásom, ha a férjemmel(akkor még csak barátom) elmentünk moziba, vagy sétálni, vagy akárhova csak pár órára.
Amióta anyunak van kapcsolata, azóta jobb, egyrészt, mert akkor az öreg kapja meg a beosztást helyettem :twisted: :oops: , másrészt, mert kéthetente elmegy hozzá, így szabad a ház, és lám, nem cseszeget senki.
Azt hittem, hogy anyu a balesete után megváltozik.
Sőt, azt is mondtam a férjemnek, hogy bármit csinálhat, mondhat, csak maradjon életben.....
Erről még nem meséltem, azt hiszem.
Tavaly decemberben egy pénteki reggel a barátjától ment volna dolgozni kocsival. Én táppénzen voltam, mert egy 2 hónapos köhögős nyavalya kellős közepén voltam, fuldoklottam épp otthon reggel, miután a férjem elment dolgozni.
Csörgött a telefonom, anyu volt kiírva.......csakhogy egy idegen női hang szólt bele, hogy "Zsuzsi?! Zsuzsival beszélek?!"
Én értetlenül, a köhögéstől be nem állt a szám, szinte tutuláshoz hasonlított a hang, hangom alig volt....."halló, halló"
Ő:"Az édesanyját autóbaleset érte......."
Most is futkos a hideg a hátamon. Azt hittem, meghalok. Csak üvöltöttem, hogy "micsoda?"
De átadta anyunak, szóval élt. Egy dupla előzést folytató autós frontálisan belerohant. Anyu szabályosan közlekedett 80-nal, a szemétállat meg szemből szabálytalanul bele.
A tűzoltók, rendőrök, orvosok csak néztek, hogy maradt életben.
Sokáig tartott nagyon a felépülés, 2 csigolyája összeroppant, térd, lábfej, borda, szegycsont eltört.
Karácsony előtt hazaadták, itt voltunk, én injekciókra jártam, mert a hetek óta tartó köhögéstől bedurrantak a rekeszizmaim, és úgy láttam el őt. Mindent, amit el tudtok képzelni, mellette itt a mama, aki 500 m-re lakik 90%-os látássérült és a gyógyszereit nem tudja magának adagolni........neki is főzni.......
Na, szóval kemény hónapok állnak mögöttünk, a lényeg, hogy azt hittem, másképp fog rámnézni, hogy alkalmas vagyok az életre!
De nem. Minden maradt a régiben.
Az viszont biztos, hogy én akkor nőttem fel. :cry:
Bocs az offért, Betty, most kellene néhány vicc!
zsuzska30

Szóval, nézzétek el nekem, ha humorral élem túl az életemet, kérlek!
zsuzska30

Zsuzska
kinél voltál dokinál? Ugye nem??!! :shock: :lol:

Bridget
a jegyet neten lefoglaltam, holnapután indul a gépem hozzád 8) reggel 8:50-kor :lol:
Úgyhogy majd érkezem... :lol:
Ahhha, már értem akkor, hogy honnan tudod a laptetűűűt...te kis hamis :wink: ..és este mi?? Mikor mi már alszunk, és esélyünk sincs a laptetűűre :lol: :lol: :lol:

Dia
előled menekülni?? Ne viccelj mááá!!! :lol:
Sőőt, nagyon örülök, hogy itt "is" vagy, mert ez a topic csak úgy száll.... :) és ez jó! :)

Haladnak az események...most is csak blogot olvastam, és győzök visszaolvasni már megint :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

zsu: ez nagyon durva,sajnálom.

anyukám esküvőm előtt épült le. régóta vérnyomás,szív és érrendszeri gondjai vannak, de 2007 nyarán fokozatosan mozgáskoordinációs gondjai voltak, sajna izomsorvadása van. rendbejött úgy 60százalékban, de mindig valamit beképzel magának,állandóan valami baja van. Ápolónő volt, ezért túlságosan sokat tud a betegségekről,és hipohonder lett, ő nem látja be, de én tudom.
lujzedli

Zsuzska
A mnyh hány mm-es? Azt nem tudod?
És azt mondta pénteken lesz pé.-d?
" a mester"
:lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

helló betty
lujzedli

Csibuc, zebrára gyúrok, azt majd hozom is..csak győzd kivárni :lol: :lol:
Nagyon jó hír, hogy visszamondta valaki az időpontot, és előbb mehetsz.
A kilókról: az első héten, hetekben általában gyorsan pörögnek a súlyok lefele, aztán meg szokott állni (itt adják fel sokan). De te látom, harciasan kiálltál, mert elkezdett lefelé indulni megint. Innentől már könnyebb lesz sokkal. Csak így tovább!

betty615

Zsuzska
Vegulis nemis neked irtam le :roll: En sem azt nezem de tudom mikor jon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridge. hol olvashatom a blogodat?
lujzedli

Szijjja Lujzedlicske!!

Zsuzska, minyá nézek vicct, hogy kicsit vidúúlj!!

betty615

Neeeeeeeem, nem annál voltam!
Az kilőve egy életre! Cisztás dokker........pfúj!
Másik irányba mentem! :wink: Lt-ba, érteeeed?! :wink:
A mhnykh-ról nem beszélt.
De én vastagnak láttam, meg ha már láttam, hogy van ott valami......abban a szürke ködben......
:roll:
Pénteken kell összebújni.
Megint szédülök, már tuti, hogy a laptop! Mi a franc?! :shock:
Hát, Lujzi, nem irigyellek!
Juj, megyek, férj indult medenkézni.
Bár, ha hideg, inkább a partról drukkolok neki! :lol: hogy elmerüljön, és ne kelljen vacsit csinálni! :roll: :twisted: :oops:
Na, jó! utána dobnám a vezetéket, hogy kapaszkodjon bele! :twisted: :lol:
Na, pá, csajok, este lehet, hogy benézek!
Trükkös Bridget! Éjszaka, mi?! Hm! :wink: :lol:
zsuzska30

Lujzi
http://bridget0801.blogspot.com/ epp most potolom a szombat vasarnapot :oops:

Betty
jaja amikor alszotok es jobban megtom mondani mert akkor nincs mozgas...nappal lehet kire beirom van 2iras a leptetuig elottem meg ketten pont irnak a nagy tumultusban es mar nem is ugy van :roll: Akkor mikorra erkezik a geped 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaj, neámhogymánemá megsértődjél, te Bridget!
Kívánom, hogy legyen laptetőt, bárhogyis, akárhogy és hozzon szerencsét! Kép
zsuzska30

Zsuzska
Vegulis Betty arrol beszel,hogy irom az en ostopikomban,hogy meg 2iras es jon a laptetu.Azaz nem en viszem el hanem a tobbieknek irom mert van aki arra hajt ugyebar.Es amikor en itt delutan ezt megirom ott nalatok mar este van es mindenki alszik :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ZSu
Epp ez a lenyege,hogy en masnak irom nem magamnak !Felregondoltad :wink: Nem sertodtem meg csak teljesen masert irtam mint azt te gondoltad 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én nem arra hajtok.....
lujzedli

- Mi az: pici, rózsaszín, szőrös állatka, amelyik négy számjegyből áll?
- Pink hód.

Válságvers (a megszorítások miatt csak kétsoros)

Csiribiri, csiribiri, jó Isten,
nem hogy lófasz, ló sincsen!

A székely és a felesége vacsoráznak. A nő magára borítja a pardicsomos szószt. Azt mondja a férjének:
- Most nézz rám! Úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Ja! Meg még le is etted magad!

Ketten motoroznak az országúton egy Harley-Davidsonon. A vezető bőrdzsekije folyton szétnyílik, mert a cipzárja tönkrement.
- Vedd fel a dzsekit fordítva! - javasolja a társa.
Továbbhajtanak, de a nagy sebesség miatt egy éles kanyarban balesetet szenvednek. Egy gazda talál rájuk, aki telefonál a mentőknek.
- Él még valamelyik? - kérdezik.
- Az elől ülő még mocorgott - feleli a gazda -, de csak addig, amíg vissza nem fordítottam a fejét.

A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba:
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön a rendőr tíz margarinnal:
- Volt tojás!

Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének:
- Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem!
Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnője. Azt mondja a barátnő:
- Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba az urad mellé!?
- Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem az uramnak. Eladtam minden vagyonát, betettem a számlámra, írtam neki egy csekket, ha beváltja, beváltja, ha nem, nem...

A cigány álláshirdetésre jelentkezik, mint favágó.
- Hát cigány, milyen referenciamunkát tudsz felmutatni, hogy elnyerd az állást?
- Há' dikmá, á káláhári erdőt!
- Cigány, a Kalahári az nem erdő, hanem sivatag!!!
- Mosmá!

Barry és Will rendszeresen együtt golfoznak. A szokásos szerdai játék közben azonban kénytelenek folyton leállni, mert az előttük haladó két női játékos minden tóba és homokcsapdába beletalál, és csak araszolgatnak a pályán.
Végül Barry azt mondja:
- Ez így katasztrófa, odamegyek, megkérdezem, megelőzhetjük-e őket. El is indul a nők felé, de félúton megáll, sarkon fordul, és vörös arccal érkezik vissza.
- Nem tehetem. Az egyik a feleségem, a másik a szeretőm. Inkább te menj oda.
Will elindul a nők fele, de ő is megáll félúton és visszafordul:
- Hát bazmeg, erre mondják, hogy kicsi a világ...

betty615

Bri
hát holnapután... :lol:
Kijössz elém a reptérre? :wink:
Hogy hány óra az út, nemtudom, te csak várj türelmesen... :lol: :lol:

betty615

betty :lol: :lol: :lol: :lol:
lujzedli

csajok,hun vagytok?
lujzedli

Húúú bakker,mennyit írtatok!!

Szia Lujzi!!

Csibuc,írd le az anyósgondot,elfér itt!!
Nekem sógornőgondom van-ez sokkal rosszabb... :?
Vendég

Én még itten, de mára el is búcsúzom, mert kell mennem Apáért a munkába, mert végez, és előtte még vár Anyim is.
Holnap jövök...addig is írjatok sokat
:wink: Kép

betty615

Szia Betty
Vendég

szia milyen.
lujzedli

Helló LUJZIKA

Ugye már jobb a kedved?
Vendég

háááááááááááááááááááááááááááát nem sajna
lujzedli

Lujzi nem is errol a topikrol volt szo :wink:

Betty ha jol tom ide csak 9ora az ut :roll:

en is elteszem magam kesobbre Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

betty csütörtökön megyünk uh-ra, utána hozom Nektek a képet :wink: Remélem Nálatok is lesz eredménye az együtt töltött napoknak! Egyébként már nagyon hiányoztál!!!

csibuc
sosem bírtam a meleget, de legalább már itthon vagyok így nem olyan vészes.

bridget
nézheted a költözések jó oldalát is, annyi nyelven megtanulsz, ahány helyen laktok, éltek :lol: :lol:
Én nem biztos, hogy bele tudtam volna vágni ilyen messzi életbe. :oops:

Puszi Lányok és szép álmokat Mindenkinek!!!

Kép
Kép
akella

no csak azért, bridget:-)
lujzedli

mindenki eltűnik? :(
lujzedli

Akella
Angolul mar tudok meg Jaanban tanultam meg :roll: Jo nem vgyok felsofoku de tudok jobban megy,mint a japan :oops: Japoban csak ugy ottragadtam az mas...de ide csakis omiatt ajottem :x

Csutortokre egy lapattal 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lujzi

Még mindig a lagzi?
Vendég

hát az is,meg minden, már megjöhetne, mert zavar a mostani állapotom.
lujzedli

Mikor aktuális?
Vendég

Sziasztok Csajok!

Annyira el vagyok havazva melóval hogy az hihetetlen, úgyhogy én kérek elnézést hogy alig vagyok :wink:

Bridget

Megcsinálom, csak csak :oops:

Zeneeeeeeeeee:

http://www.youtube.com/watch?v=LfuTBFemn0Q

http://www.youtube.com/watch?gl=AU&hl=e ... oZ4V4Ffrdc

http://www.youtube.com/watch?v=1FzVWlOKeLs

http://www.youtube.com/watch?v=A4XNe8YTXuA

Utóbbi Hans Zimmer, mindenkinek ajánlom Őt!!

Imádom ezeket :) A zongora engem megnyugtat :wink: :wink:
recon

milyen: 26án
lujzedli

Lujzi

De tuti meg fog jönni?Az új dokihoz mikor mész/vagy voltál?
Vendég

jövő héten pénteken megyek, fél kilencre.
lujzedli

na megyek,sziasztok
lujzedli

Lányok köszönöm a csajszim nevében!!!

Át adtam neki közben és majd holnap megnézi a képeket amit küldetek neki és azt mondta nagyon aranyosak vagytok és puszit küld mindenkinek :D
Most épp bulizik a barátaival egyikük hegyén és jól érzi magát,az imént hívtam fel és így adtam át az üzenetet neki :D

Most csak vissza olvastam de nem tok válaszolni mert már hulla vagyok,pedig apcival még birkózni kellene,hiszen peti van :D :oops:

Holnap megint sűrű napom lesz,reggel jövök meg délután és remélem este is tudok jönni :wink:

Pusszancs mindenkinek :D :D

Kép
anyci

Anyci
Lanyod mit szol az ilyen forumos beszelgeteseidhez? :roll: az en paromnak nem ngyon tecc,hogy virtualis barataim vannak :oops:

Birkozas? :lol: kitol vetted ezt a szot :lol: jaah :oops: na megyek en is ma nekem id birkozni kellene :lol:

Kép

utanam a 8.iro laptetu 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Mennyit tudtok írni :shock: szép napot mindenkinek!

Hajrá csajok mindent bele, kismamik pocaksimi.

Képzeljétek mivel az éjjel vékony pántos felsőben aludtam reggelre betakaróztam nyakig erre megemelkedett a hőm :roll: :shock: lehet eddig azért volt 36,8 mert ki voltam takarózva, mivel melegem volt és nem voltam nyakig betakarózva. Na ez szuper :? :x nem tudok rajta elmenni.

Kép
Kép
melisch

Jó reggelt lányok!
Most nem írok senkinek egyebet, csak annyit, hogy ma reggel 28 napra megjött :D
Őrület, soha eddig ilyesmi nem fordult elő velem, mindig változott a ciklushossz 30-50 nap között................ A PCOS-on tényleg lehet segíteni.
Annnnnnyiirraaaaaa örülök!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Csibuc ez igazán jó,végre örülni látlak :D

Bridget,lányomat nem zavarja az ilyesmi mert neki is vannak ilyen barátai,fórumozott valahol ő is de az nem tetszett neki és inkább msn beszélgetnek és volt már akivel találkozott Pesten amikor van ez az Anime találkozó.Ott kiélvezkedi minden Japános dolgát és nagyokat bulizik :D
Ja meg a birkózásból nem lett semmi :evil: Úgy hogy most durci van :twisted:

Mindenkinek puszi!

Kép
anyci

Sziasztok!

Csibuc, éljen, éljen! Csak így tovább, lesz itt hamarosan baba!

Anyci, én unokahugim is nagy Animés, lehet, együtt szoktak bulizni lányoddal :lol:

Melisch, egyszer egy lány az írta, hogy hajnaltájt egy vonat nagyon hangosan türkölt, és erre felriadt, a hője pedig szerinte ettől lett magas. :lol: Természetesen pár nap múlva kiderült, nem ettől magas, hanem attól, hogy babát várt. :lol: :wink:
Drukkolok nagyon! :wink:

Bridget, remélem, neked sikerült a "birkózás" :wink:

Anyósomat most műtik, hát nem imádjuk egymást, de azért drukkolok neki, hogy ne legyen gond :roll: Én már csak ilyen jó lelkű vagyok. :P :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!
Csak egy visszaolvasás és egy beköszönés.......
Csibuc, nagyon jó hír ez, gratulálok, csak így tovább!
(Bár, reméljük, ez volt az utolsó!!!! :wink: )

Csillag, neked jóóóóó nagy szíved van, és biztos azt is epilálod, hogy nem szőrös! :lol:

Anyci, mondd meg neki, hogy akkor ma duplán kell teljesítenie!

Mi meg ugyibár megvonáson vagyunk. :( Ilyenkor de "bírkózhatnékja" van az embernek.
Tegnap mesélte a doki, hogy volt egy páciense, akinek szintén mondta, hogy x napig ne éljenek házaséletet.
Erre a nő megkérdezte, hogy "A férjemnek sem lehet?"
:O
Idióta!

Ezt most kaptam:

Kedves férjem!

Azért írom Neked ezt a levelet, hogy elmondjam, végleg elhagylak. 7 éven keresztül jó feleséged voltam, és semmit nem kaptam érte. Az utóbbi két hét pedig maga volt a pokol. A főnököd felhívott, hogy felmondtál, és ez volt az utosó csepp a pohárban. Múlt héten, amikor hazajöttél, észre sem vetted, hogy megcsináltattam a frizurámat és a körmeimet, fogazataimatis a kedvenc ételedet foztem, és este egy vadonat új hálóing volt rajtam. Hazajöttél, két perc alatt megvacsoráztál, aztán miután megnézted a meccset, egyenesen felmentél aludni. Nem mondtad, hogy szeretsz-e még, nem érintettél meg, semmit nem tettél. Vagy hazudsz nekem, vagy nem szeretsz már, bármi is a helyzet, én elmegyek.

Ui.: Ha megpróbálnál megkeresni, inkább ne tedd. A BÁTYÁD és én Nyugat-Virginiába költöztünk, együtt. További remek életet! Ex-feleséged.

~~~~~~~~~~

Kedves ex-feleségem!

Semmi nem tette jobbá a napomat, mint az, hogy megkaptam a leveledet. Valóban hét éve házasodtunk össze, jóllehet Te nagyon távol állsz a jó feleség fogalmától.

Sokat nézek sportot, hogy ezzel próbáljam meg elfojtani az állandó zsörtölodésedet. Nagy baj, de ez van. Észrevettem, hogy levágattad múlt héten a hajad, de az első dolog, ami az eszembe jutott, az volt, hogy "Úgy nézel ki, mint egy férfi!". Az anyám úgy nevelt, hogy inkább ne mondjak semmit, ha nem tudok valami szépet mondani. Amikor megfőzted a kedvenc ételemet valószívuleg összekevertél a BÁTYÁMMAL, mivel én már hét éve nem eszem disznóhúst. Elmentem lefeküdni, mikor megláttam rajtad az új hálóingedet, hiszen még rajta volt az ára. Imádkoztam, hogy csak véletlen egybeesés legyen, hogy a bátyám reggel 50 dollárt kért tőlem kölcsön, a hálóinged pedig 49,99-be került. Mindezek után még mindig szerettelek, és úgy éreztem, meg tudjuk oldani. Tehát amikor észrevettem, hogy nyertem a lottón 10 millió dollárt, felmondtam a munka- helyemen, és vettem magunknak két jegyet Jamaikába. De mikor hazaértem, Te már nem voltál ott. Tudom, mindennek oka van. Remélem, olyan életet élsz, amilyet mindig is akartál. Az ügyvédem azt mondta, hogy az alapján a levél alapján, amit írtál nekem, egy fillért sem fogsz tőlem kapni. Tehát csak óvatosan.......

Ui.: Nem emlékszem, hogy mondtam volna valaha, de Carl, a bátyám Carlaként született. Remélem nem baj!

Ex férjed

Kismamiknak nyugalmat, türelmet!
Többieknek is hasonlókat és szép napot Mindenkinek!
zsuzska30

Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok itt, most regisztráltam. Életemben először használtam ovulációs tesztet jóstesztként, és persze a terhességi teszt negatív. Így viszont már csak 4 db tesztem maradt, ami nem biztos, hogy elég lesz. Butus voltam, nem néztem szét hamarabb a neten, a DM-ben vásároltam, elég drágán... :oops: Kérdésem igazából hozzád szól Esthajnalcsillag! Lehet még tőled rendelni ovulációs tesztet? Régebbi hozzászólásokat olvasgattam, és ott láttam, hogy tavaly még te intézted ezeket. :) Válaszodat előre is nagyon köszönöm!
soalone

Hi Mindenki! :D

Most lett vége a mai lengyel tanfolyamnak, tök jó volt, nagyon lelkes kisdiák vagyok :D

zsuzska: köszi a bíztatást, de sajna ez nem az utsó mensim lesz, mert le kell vinni 69-re a kilóimat, különben a terhesség sokkal kockázatosabb lenne a PCO miatt, így ebben az évben legkorábban október-november táján lenne jó esély a babásodásra...

betty: igen, nem adtam fel, most megint megindultak lefelé a kilók és ez olyan jó :) ma reggel 20 dekával megint kevesebbet mutatott a mérleg, remélem ez a tendencia meg is marad. Neked különösen drukkolok a zebrás tesztekhez!!!!

lujzi: a nem annyira magas prolaktin mit jelent? a blogomban láthattad az én értékeimet, ahhoz képest a Tied milyen volt?

Csillag: augusztus első hetében szeretnék ismt vásárolni, írok privit nemsokára.

milyen: igazad van, elférne itt az anyósgondom, de már túlvagyok rajta (azt hiszem). lényeg, hogy anyósom az örök elégedetlen és többnyire mindenben talál kivetnivalót. tegnap ott voltunk náluk este, engem nem csesztettek most, de a páromat szétszekálták mindeféle apróság miatt. Hazafelé az autóban meg is beszéltük, hogy a szülők márcsak ilyenek nála és ilyenek is maradnak. Nekünk nem szabad egymással konfliktushelyzetet teremtenünk a párommal ezek miatt, át kell siklani a csípős megjegyzéseken.

recon: jó hogy újra itt vagy

Anyci: apára fel és hozzál nekünk mielőbb zebrás tesztet Te is :)

akella: várom a képet nagyon! :D

bridget: még jó pár költözés és kis nyelvi polihisztor leszel :D
Nálunk is tetszik páromnak, hogy vannak "virtuális" barátaim, jó ide jönni Hozzátok...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?