Új privát üzeneted érkezett!

már megent én kezdtem az oldalt. na nehoyg már....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kép

Kép
szolkata

Kép

Kép
szolkata

Miért nem rakja be normálisan?! Na mindegy, bookline-on Mesés könyvek mesés áron, szerintem nagyon megéri. Én fogok rendelni tuti ma vagy holnap, ha valaki akar, csatlakozhat!

Szép reggelt!

Kép

Kép
szolkata

Széjpnapot :)

Elkezdtem a visszaolvasást...

Akkor fel sem tűnt, csak ahogy olvasok...hogy a vajúdás alatt csak egy üzit küldtem :oops: Azt is még az elején... Bocsi :oops: De olyan gyorsan haladtunk előre - legalábbis így éreztem.

Igen, Georgievicsnél szültem (télleg, tudtátok, hogy Gyorgyevicsnek kő ejteni? Én egy darabig nem...), és abszolute nem bántam meg, hogy J. neki adott át. Nagyon jó csapat voltak Katival együtt.

TZ-hez: a mellettem vajúdó kismama (középen feküdtem a 3-on, kettőnk ágyát csak egy függöny választotta el) őt fogadta meg (hirtelen...Mezőtúron szült volna, de kora babája lett, így ide irányították a PIC miatt), és 12 órát kínlódott, mert elakadt a baba (mint később kiderült)...mégis normál úton szülesztette meg. Szerencse, hogy nem lett maradandó sérülése a picinek...a vállát azért gyógytornáztatni kell.

A kis bakfitty, amit Apa írt, az egy fertőzés volt. Ugye kiderült a kenetvételből, hogy Strepto B pozitív vagyok, kaptam is szülés alatt az antibigyót, de úgy tűnik Hunor mégis benyelte... Bizonyíték nincs rá, mert az ő lelete nega lett, de a gyerekdokik szerint a tünetek mégis erre utaltak. Szal csütörtök este és éjjel többször bukott, hányt, epéset/toxikusat. Péntek reggel megnézte Bedró Éva, azt mondta nincs nagy baj, de átviszik Hunort a korára, mert nem árt ezt komolyan venni. Pénteken egész nap infúzión volt, és szonda volt a gyomrában (az orrán keresztül), csak gyócceres teát kapott. Szoptatni csak szombat délutántól hagyták. Péntek éjjel aztán egy szimpi dokinő elrendelte a teljes gyomormosást és a szonda kivételét. Másnapra mintha kicserélték volna a gyereket, újra jól nézett ki, nyugodt volt.
Elég szar volt csak a szopis időpontokban átmenni hozzá, dehát evvan...nem is láttam onnantól a gyereket meztelenül...itthon kell újra belejönnöm a babuciápolásba...
Keddig kapta az antibigyót, meg infúziót is, bár mindig egyre kevesebbet. Eljövetelünkkor a szopiadagja 35g volt...namost itthon simán bever 80 tápszert - szopi után. Hjaigen, sajna ezúttal sincs túl sok tejem (a kórházban 30g volt a max., amit ki tudott szopizni), de most legalább nem parázok ezen...

Folyt. köv.

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin!
Örülök hogy itthon vagytok,és jól vagytok!
Azért apa néha írhatna ám,jókat mosolyogtam rajta :lol:

És Luci mit szól a kistesóhóz?
Nem fura puncis után kukacot törölgetni? :D

Kép

Kép
katlina

Jó kérdések Katlina!!! :lol: Szóval balwin Judit? Milyen a paszulyos babó? :lol:

Örülök, hogy ilyen erős kisfiatok van, és ilyen hamar túl lett ezen a nyavalyán. Gyorgyevicsejtést ne tudtam.

bbj Judit! Köszi anyóspajtás alakulgat, jövőhéten telik le a 6 hetes járókeretes téma, akkor kell visszavinni dokihoz, és kaphat botot. Amúgy rossz neki, mert bár menni tudna, de a házból mindkét oldalról lépcsők vezetnek le, és ott nem tud közlekedni a járókerettel. Tehát a bottal "szabadabb" lesz, meg már mondja, hogy jó lesz, mert tud majd vezetni. :D

Csak két nap lesz Debrecen. Szombat reggel megyünk, vasárnap délután jövünk haza. Felvetettem tegnap Petinek, hogy aug.20-a körül mehetnénk több napra is...

Olga

Kép
juhaszolga

Szió!

Judit!
Dejóóóó! No és ugye jó a kukucos!!!! :lol: Várjuk a folyt!

Én spec. imádtam terhesnek lenni....csak azt nem hg 21 kg-t híztam...és azt hg hg úúúútáltam magam utána és hg laposkúszásban közlekedtem a városban és irtó szar volt a közérzetem!!!!! De hát ez is egyéni problem.....van aki kevésbé szigorú magával szemben, irígylem azt.....talán nem viseli meg ennyire....

Úgy néz ki epés lettem...vkinek vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatai??? Miket lehet enni stb...

fanna3

Balwin Judit: szegény babuci, én a csövek látványától is sírógörcsöt kaptam volna, meg hogy kimosták a gyomrát.... :cry: :cry: De hála égnek most már otthon vagytok és jól vagytok!!!! :lol: :lol: :lol: (én is tudtam, hogy Gyorgyevics)

Mareszka meg tegnap és ma cukkini főzeléket evett, ma már hússal is. Na nem bezabálós mennyiséget, de legalább eszik. Gyümit meg csak olyat eszik, amiben őszibarack vagy babakex van. Délelőtt meg sokkot kapott, 2 órát aludt... :lol:

Kép

Kép
szolkata

Én is tudtam hogy kell ejteni,habár engem is úgy világosítottak fel anno :oops: :lol:

Lilu
Hát nem a kedvencem de nem is utálom,nincs miért
Azt hogy ő így éli meg-ám legyen.
Magát a terhességet én is imádtam,de a szeméremcsonti fájdalmaimat nem kívánom másnak hogy átélje,szóval igen vannak ennek gyönyörű korszakai de vannak kevésbé jó részei is de ennek így kell lennie,semmit sem adnak ingyé....
Hát igen az új testemet és is szégyeltem,ebben a laposkúszásos dologba én is beletartoztam úgy mint Fanna,sőtt még a mai napig inkább sokkal bővebb dolgokat veszek fel,az ápol és eltakar :wink:

Kata!
Sokott kapott-ez jóóóó :lol:

Kép

Kép
katlina

Judit!
nem tudtam én sem az ejtését, de ennyivel is okosabbak lettünk! :lol:

Óhh szegény Picurka! mennyit szenvedett már! remélhetőleg a kötelezőkön kívül most már sűrűn nem lát orvost! és mit mondanak kell még valami kontroll?

tápszer :cry: de éhen nem halhat! de Lucust is felesben nyomattad nagyon sokáig, ugyi?

Kata!
na az evés akkor alakul, már ez is könnyebbség.. sokkot? :lol: lehet akkot sűrűbben kellene neki, avgy legalábbis nmapi rendszerességgel... :lol:

én nagyon szívesen rendelnék, csak apa kapna nálunk sokkkkkot! így marad a könyvespolc, most péntek óta már a negyedik sandra brown megy.. fő a romantika...

Fanna!
k/colagol. ha érzed hogy jön, akkor mehetnek a cseppek, adagolás gondolom rajta van a dobozán. nem is biztos, hyog kerülni kell kajákat, inkább a mértékletesség a fontosabb, de a kerülés mellett is lehet hoyg időnként telítődik az epe, aztán fajansz-szerelemmel telik az iccaka....

örökölted? vagy ez nem örökölhető hajlam?

Olga!
én kb 20 éve készülődök virágkarnevált nézni sosem jött még össze. de azért készülök idén is... :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Tegnap voltunk a Várkonyi téren játszótéren. Egy nagypapa a kerítésen belül sétálgatott cigivel a kezében. Gondoltam, biztos nem tudja, hogy nem szabad. Szóltam neki, mire kioktatott, hogy ha ki is menne, úgyis befújja a szél a füstöt, meg különben is a belül lévő szemeteseknek van csikktartója, így lehet. Vágtam egy arcot, aztán inkább néztem a gyerekeimet. Sőt, az ő unokáját is hintáztattam, míg ő ült a padon cigarettázva. Végül is szegény gyerek nem tehet róla, hogy tuskó nagyapja van.

Azon viszont olyan jót vigyorogtam magamban, hogy azon a játszin van tán 3 vagy 4 pad. De hol?!, ahol sosincs árnyék. Szóval leülhetnek az anyukák, apukák... a tűző napon. Én inkább álltam a fa árnyékában Marcival a kezemben. És arra jöttem rá, hogy biztosan azért tették ki a napra az ülőalkalmatosságokat, hogy mindenki játsszon a gyerekével inkább, mintsem hogy meressze a popóját... :wink:

Kép

Kép
szolkata

BalwinJudit, örülök hogy most már minden rendben! :) Azt viszont még olvasni is szörnyű volt hogy kimosták szegény pici Hunor gyomrát :( De fő hogy most már akkor jól van ;)
Te mit szóltál mikor mindez kiderült? Nem buktál ki?
A 3óránkénti etetés nekem is ismerős, nem túl jó dolog :(

Képeket kapunk majd? ;) :D

Kata, hú de bunkó nagypapa lehetett. Legalább ha szólnak neki, dobná el a cigit :(
A bookline-nál mennyi a postaktg.?

Na, felébredt Jázmin, szegénykém mára taknyos lett :cry:

KépKép Kép
76vera

Jótékonysági szórakoztató rendezvény! 11-én 14.00-24.00-ig Szolnokon, Szapáry út végén a galéria melletti parkolóban.

Célja: a Hetényi G. Kórház gyerekosztályainak támogatása az adományokból.

Program: rendőrkutya- és tűzoltóautó bemutató, Sáfár Színpad előadása, Mosolygó Kórház Alapítvány budapesti művészei (fuvola, báb, bűvész), kézművestermékek készítése és bemutatója, ügyességi vetélkedők, népi játékok. Az Esti parti zenekar örökzöld slágerei, salsa bemutató, táncoktatás, utcabál.

Kép

Kép
szolkata

Vera: ha jól emléxem, a futár 5000Ft-ig 900Ft, felette 600Ft Többit nem jegyeztem meg.

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Vidámparkban voltunk, nagyon fáradt vagyok.

Balwin Judit: De jó, hogy otthon vagytok! Sajnálom Hunor babát, hogy miken ment keresztül, de az a lényeg, hogy mostmár jól van. Olyan sok ilyet (fertőzést újszülötteknél) hallottam mostanában.

Vera: Szegény Jázmin. Jobbulást Neki! Hogy sikerült ilyen jó időben taknyosnak lennie?

Kata: No comment az ilyen szülőkhöz/nagyszülőkhöz.

Olga: Még nem tudom melyik dokihoz megyek, de én nem jövök el Jakabtól, csak most szabin van. Érdekelne, hogy miért mész vissza a régi dokidhoz, ha megírod. Moziba mikor megyünk?

Niki

Kép
Kép
csni

Kata, köszi az infót :)

Niki, valószínűleg az autó légkondija miatt fázott meg Jázmin :( Vagy akár a pancsizás közben is, vasárnap a tiszakécskei strandon voltunk, hétfőn meg tesómék elég hideg vizű kerti medencéjében. Bármelyiknél meghűlhetett. De nem olyan vészes szerencsére, és már kezdi egyedül fújni az orrát is :)

Milyen volt a vidámpark? A mini részében voltatok? Lányok mikre ültek fel? Képek??? ;)

KépKép Kép
76vera

Szép napot Mindenkinek!
Nagy a csendesség erre felé. Talán itt is nyári szünet van?
Balwin! Hogyan telnek napjaitok? Annaluca mit szól a kistesóhoz?
Sajnálom a kórházi dolgokat, de lényeg hogy mind a ketten jól vagytok.
Vera! Gyógyulást Jázminnak!
Fanna! Epebántalmakra- panaszokra tudom ajánlani a RAPHACOL nevű feketeretek granulátumot-nagyon haszos. Görcsöt nem old, de segít megszüntetni a puffadást, beindítja a bél működést.
Bbj! Én is szívesen rendelnék könyveket, de sajnos akkor nekem polcot is kellen mellé rendelni. Rengeteg könyvük van a gyerekeknek. mivel a Szalay kiadó nálunk házhoz jön, így elég gyakran engedek a csábításnak. De ha Kristóf szobáját csináljuk akkor polcot is készítünk.
Kép

Kép
Kép
bmárti75

Nórinak nagyon sok boldo névnapot kívánunk!!!!

Kép

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Nórinak nagyon sok boldog névnapot!

Kép

Vera!
akkor volt honnan összeszedni!

tiszakécskei strandon ezer éve nem voltunk! milyen?

Márti!
a
bölcsibe/oviba is szoktak hozni, meg elég sűrűn vannak a penny pakolójában is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Balwin!

örülök hogy itthon vagytok!!!! sok sok egészséget és tejcsit nektek!!!!

Olga!

a telszám végén 65 helyett 95-öt írtam le :oops: :D
mikor talizunk akkor?

a képeket néztem olyan jók!!!!

BBJ!

olyan aranyosak a lányok!!!! :-)

Vera!

egyébként mégegyszer jó volt tényleg találkozni, de hogy én képről felismerjek valakit az képtelenség. a másik meg még azt sem nagyon ismerem fel akivel már találkoztam egyszer vagy esetleg már többször is (lsd.: Balwinnal a szülőszobán!!!! :oops: )

Nóri!

Boldog névnapot!!!!

kellemes vasránapot mindenkinek

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Betty! Hát mikor jársz Szolnokon? Csak-csak összehozzuk azt a találkát!

Akik megkapták a nődoki váltásos üzimet, azoknak üzenem még, hogy pl. holnap megint megyek nődokihoz (Zobokihoz). Remélem így már érthető, hogy miért nem maradtam M.-nél .

Niki! Küldöm a dokiváltásos történetet. Nem kell semmi story-ra számítani. Moziba benne vagyok bármikor! Adnak valami normálisat? Múlthéten néztem a Cinema honlapját, már nem adják az Angyalok és Démonokat. Nem csoda... :lol:

Vera! Jázmin gyógyulgat? Gyógypuszik mennek! ++++++++++++++++++

Fanna! Sajna (vagy nem) epével kapcsolatban nem tudok segíteni. Neked azért jobbulást!

bbj Judit! Na akkor idén Debrecenben? :lol: Aug.20?
Kert hogy alakul?
Képzeld pénteken ment vissza anyós dokihoz, de még 6 hét járókeret. Nagyon ki volt bukva szegénykém.

balwin Judit? Ti hogy alakultok?

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!

Én nem kaptam nődoki váltós üzenetet.... :oops: mi is van most? mire is gondolhatok?

csütörtökön te kerestél a dm-ben?

majd szerdán elmegyek hozzátok ha otthon lesztek...

jó igy?

szegény anyósodnak jobbulást :(

Kép
kbernadett

Áve.

Nórinak Nagyon Boldog Névnapot!:)

Írogatom a szüléstörténetet, képek még diccsenek a gépen :oops:

Fanna, epe? Ejh :( Nincs tapasztalatom szerencsére...

Vera, Jázmin jobban van?

Judit, vizsga eredménye?? Vagy elsiklottam felette? :oops:

Olga, én is kíváncsi vanni a dokiváltásra :)

Lucaaltatás...ha nem ájulok be, később jövök...

Judit
Kép

Kép
balwin

Niki, kihez mentél végül? J. doki már lesz a héten, asszem...

Anikó, gratulálok a legszebb szóhoz! :D

Jaimee, még meg sem köszöntem a tudósításodat :oops: Köszi!

Dorka, Szabi most már határozottan Apjafia :wink: Bálint meg tiszta Te! Tápit ne bánd...egyszer már emésztettük magunkat miatta, osztán milyen cééép gyerkőceink vannak mégis :wink:

Rólunk: lekopogom, Hunor nagyon nyugis gyerek. A szülés után sem sírt, és azóta is szinte csak akkor, ha éhes. Jól eszik, úgy tűnik nem hasfájós, viszont sokat bukik...büfi ellenére is. Úgyhogy trükközök kicsit, enyhén meg van emelve a buksija alvás közben is.
Luca állandóan buzerálná, nagyon odavan érte :) Puszilgatja, simogatja, bárhova megyek/megyünk, mondja, hogy "visszük babát" :D Vannak hisztikéi, de bízom benne, hogy ez csak a kényeztetős nagyi miatt van, aki itt volt, amíg mi bent a kórházban... Egyelőre jól bírják egymást a gyerkőcök :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Szép napot!
Balwin! Örülök hogy tudtál írni egy kicsit.Képeket mielőbb várunk. Annaluca akkor könnyen elfogadta Hunort.
Dorka! Ha esetleg jársz arra az új bolt felé ami most nyílt vagy nyílik az Ady-n akkor jó lenne infó hogy szombaton nyitva lesznek-e? Előre is köszönöm szépen!
Szobaton ugyanis megyünk Szolnokra és felmérjük a terepet laminált padló ügyben. minőség, árak minden számít.
De szeretnék magamnak valami klassz kis ruhát venni az augusztus 1-i Anna-bálra. szegény Apát már jó előre készítem hogy hosszú nap lesz. Gyerekeket nem visszük, ők mamáznak.
Sajnos nagyon úgy néz ki hogy csak amikor nyaralni megyünk júl.27-31-ig leszek szabin. az idén semmi sem úgy jön össze ahogyan szeretnénk.
Vera! Jázmin meggyógyult már? Kép

Kép
Kép
bmárti75

Jó reggelt, villámreag.:
Márti, meglesem a bótot! :)
Ruha: minden teli leárazással :) Szóval tényleg készítsd apát! :wink: :lol:

Judit, de jó, hogy Hunor ilyen édes veletek! A bukást meg majcsak kinövi. Lucus is akkor örül kitttesónak! :) Jól alakul minden!
Tápszer: ááááá, nem sínylem meg, Szabival úgyis extra nehezen fogadtam el, most már szinte természetes volt...

Kép
Kép
dorkáék

Nóri, utólag is boldog névnapot Neked!!!

üdv. Mindenkinek innen a jó forróságból... hűűű, hogy ezt mennyire nem vártam.... úúúúúttttááállllooommm, na de annak örülök, hogy eddig is megúsztuk. Marcinak ma megkoccant a pohár, miután bevágott egy üveg vilmoskörtét (na nem páleszt). Egyébként cudarosan alszik éjszaka... viszont csak akkor, ha melege van... szóval szerintem nyugis lenne, ha hűvösebb lenne.

Balwin Judit: Bence is nagyon bukós volt, betudtam annak, hogy sokat evett mindig és elég habzsolva, jól gyarapodott, vidám volt, úgy volt jó. Úgy megnézném ahogy buzerálja AL Hunor bébit :wink:

A topicos legkisebbek (BJ, Dorka) hogy viselik ezt a meleget?

Du., ha minden igaz, megyünk strandra 4 után... nem jön valaki?

Márti: hol lesz a bál? Nálatok?

Olga: elküldöd nekem is a doki visszaváltást?

Fanna: minket sem érint az epebaj... fáj, görcsöl, ha olyat eszel, amit nem kéne?

Vera: tényleg, milyen a kécskei strand? Változott valamit tavaly óta? Konkrétan a gyerkőc mini pancsolóra gondolok...?!

Vagy a közelben hova érdemes menni strandra?

Bbj: mit szervezkedel épp? Én mondjuk a múltkor arra gondoltam, hogy a fogathajtó verseny előtt írod, hogy mikor lesz, mert lehet, hogy elmentünk volna... :wink:

Az előbb jött a GLS-es futár a könyvekkel... hát a helyetekben rendelnék... :wink: A nap fénypontja lehetne nálatok is ... :wink: :lol: 8)

Kép

Kép
szolkata

Helló!

Ki merre van ebben a hőségben?

Nórinak mi is boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!

Balwin! Nem semmin mentetek keresztül a kórházban… :cry: De persze a lényeg az, hogy már otthon vagytok, jól vagytok, Annaluca nagyon édes lehet, ahogy „babázik”! :D Képeket várom én is! :wink:

Olga! Privi nekem is jöhet! Anyósodnak jobbulást!

Kata! Bagós nagyapához: :evil: :evil: :evil: Hozzátápihoz: :D :D

Niki! Vidámparkos képek jöhetnek! :wink:

Fanna, ismerős, amiről írtál… csak én azóta se békültem meg magammal… :( van még plusz is, na meg a bőröm az, ami sose lesz már feszes. Kentem én anno mindennel, de igazából sztem akinek sz.rok a kötőszövetei, az nem tud mit tenni pl. a csíkok, meg a petyhüdtség ellen. :roll:
Melltartót se találok normálisat… :( bikiniben mint egy bálna… :cry: :oops: na de nem panaszkodok itten.

Lányok, tudtok esetleg valami szandál-leárazásról valahol? Kéne még egy 21-es… 19-essel kezdtük májusban, most már a 20-as is kezd kicsi lenni. De nem vennék már nagyon drágát.

Vasárnap strandoltunk Cserkeszőlőn, nagyon jó volt, Dorka imádta. Remélem, nem fázott meg, bár tök jó idő volt, de nem volt ilyen vadmeleg.

Kép Kép
Kép

donkoaniko

Kata! Mi jártunk Kécskére, de már régen, még gyerektelenül. Miért, milyen volt tavaly a pancsoló? Sztem Cserkeszőlő nem rossz, bár piszok sokan voltak, de nekem Gyopárosf. a No.1, ahhoz hasonlítok mindent, igaz, az messze van... A Tiszaligeti milyen amúgy?
Marcinak kibújt a fogacskája? Gratu!! :D Hőséget én utálom így, hogy itthon poshadunk, de sajna nyaralásra idén nem jut... :cry:

donkoaniko

Márti, már nyitva van a parkettás, www.parkettadiszokont.hu a weblapjuk, majd kukkatsd meg!

Kép
Kép
dorkáék

Háj!

Le vagyok lassulva mostanság... :roll:

Nórinak utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Szami: Jó pihit nektek, majd elolvasod ezt 19-e után... :mrgreen: Mi aznap indulunk nyaralni. :D B. földvár a cél.

Vera: remélem is, hogy lesz egyszer nálatok harmadik baba, talán Apa beleegyezik egyszer. Nálunk is úgy volt, hogy egy gyerek a terv, aztán most már kettő.

Balwin: tejcsi hogy áll? Esetleg MORE MILK kapszulát próbáltad? Még mindenkitől azt hallottam, hogy több lett tőle a teje. Ölég drága mondjuk, de megéri. Jó nehéz napokon vagytok túl (kórház) de jól átvészeltétek (én bezzeg egy kis sárgaságtól is padlót fogtam annó :roll: :roll: ) Nagyon ügyes vagy!

Kata: Ez fogacskát jelent? :P Gratula hozzá! Melyik a szerencsés első befutó?

Anikó: Klasszak a képek! Mi még idén nem voltunk strandon, bár Apa azt mondja (tudod, a lányos), hogy óvodás korában visszük először strandra/tóba Rékát, mert megfázik/benyel valamit stb... :roll: :roll: Éééérdekes nyaralásunk lesz ezek szerint....
jaimee1

Jaimee: gyertek ki ma du. a ligetbe strandra... tuti jó... annyira fertőtlenítik, hogy tavaly sem, meg még idén sem volt semmi baja egyiknek sem... (kopp-kopp), mi meg elüldögélünk a szélen... :wink: Igen fog, az alsó kettő küzd egyszerre :lol:

Anikó: tök jók a képek!!! Mi is készültünk nemrég Cserkébe... még sosem jártunk arra... hát még azóta sem... Mareszka Rákóczifalváig ordított, aztán kijött belőle a tej (hányt), apával már tök rutinosan átöltöztettük (már megszoktuk, hogy néha kijön belőle ez-az.. hát ilyen na), visszafordultunk az ismeretlenből, aztán a T.ligetbe Bence miatt bementünk, onnan hamarabb otthon lehet lenni, de természetesen most sem volt nagyobb baja... szerintem csak melege volt nagyon. Szép lehet Gy.fürdő, megnéztem a neten. Kécskei pancsoló pici. Liget... hmmm közel van... Elmegy, lehet ismerős gyerekkel találkozni, van egy piros elefánt csúszda meg víz :wink:

Kép

Kép
szolkata

Kata: itt van velem piri. :( Pedig tök jóóóó lenne....
jaimee1

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az érdeklődést, Jázmin taknyol még egy kicsit, meg köhög is mellé naponta hármat, és ennyi. Szívjuk az orrát, de nem kell sokszor, reggel-délben-este, már ő szalad oda a porszívóhoz ha érzi hogy kéne hogy szívjuk le. Olyan kis ügyes :)
Én is strandot terveztem mára, de inkább még várunk csütörtökig, addigra bizti jól lesz teljesen.

Szóval Kata, mi csütörtökre tervezzük a strandolást ;) De én délelőtt megyek velük, itt lesz a nővérem lánya is, kell nekik a program.
Ti mindig délután jártok?

A tiszakécskei stranddal meg voltunk elégedve, bár én életemben először voltam ott, úgyhogy nem tudom tavaly milyen volt.
A pancsoló felett van két nagy napernyő, bizti jó az is, de Jázmin kb. 2percet töltött benne, mert a szülők nem mehetnek be (jogosan) így nem volt neki annyira érdekes. Abban a medencében voltunk ahova két sárga csúszda megy bele, kellemes hőmérsékletű volt, kb. 28-30fokos. A fiúk úsztak a bentben is, meg a kinti hidegben is, na oda Jázmint is bevittük, és sztem ott hűlhetett meg... :roll: De annyira nem tűnt hidegnek, még jól is esett akkor.
Cserkeszőlőben is jó állítólag a strand, csak az még messzebb van. És még a túrkeveiről hallottam jókat ill. láttam képeket.
De hétköznapokon nekem megfelel a Tiszaligeti is, arra a 4-5órára amit ott töltünk.

Kata, gratu Marci első fogához! :D

Márti, de jó nektek hogy bálba mentek!! :)

Jaimee, tök jó Rékáról az a kendős kép :) Hát nemtom minek kéne ahhoz történnie hogy Apa beleegyezzen a 3.babába :? Nem hiszem hogy lesz valaha is. De az sem baj, már van kettő szépségem ;)
Ti mikorra tervezitek a kistesót? ;) Mennyi korkülönbséget szeretnél?

Anikó, látszik a képeken hogy mennyire élvezte Dorka :) Fürdőruciban van?
Szandál leárazásról nem tudok sajna, pedig nekünk is kell majd mindkét gyereknek :roll: Én a www.gyerekcipobolt.hu -ról szoktam rendelni néha, érdemes figyelni az oldalt, szokott lenni akció, én télen vettem 3párat elég jó áron. Most persze nincs :?

Betti, nekem könnyebb dolgom volt :) Majd legközelebb is rádköszönök én ;)

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Anikó!
én is azt szoktam mondani, hogy a bengáli tigris csak jelenthetne! van két szép gyerek oszt ez van, ezt kell szereti a mellem még a régi, nem tudom milyen csoda folytán, de lesz ez még így sem... azt lehet megcsináltatnám... az egyetlen testrészem, amire büszke vagyok, nehogy már az is tönkremenjen akkor aztán szakmát válthatok, konkrétan bányászra...

Gyopáros tényleg messze van, Nikiék is voltak nem oylan régen, ők is szeretik. pénteken a kiccsalád Cserkébe megy velük, én meg dolgozni...

konkrét leárazásról nem tudok, de biztos éassan szórják kifele a cuccokat...

Kata!
én is szenvedek!!!!délben hazajövök, a 26-ból csinálok rögtön 28-at idebent(főzök), aztán vissza dolgozni, pályázatot monitoringozok, már kivan a .... a munkámmal nem si haladtam semmire, holnaptól magam vagyok, a család másik része elhúz nyaralni...

Gratu a fogacskához!

Márti!
de jó neked! na nem a szabi hiány miatt, bár ezt nem értem, az jár arányosan, agy nálatok nem ezek a törvények a hatályosak????? :x

a vásárlás miatt persze!

Judit!
nekem si oylan nyugodtnak kiegyensúlyozottnak tűnsz, hála az égnek! mondjuk ami elmúlt, azon minek is idegesíteni magát az embernek!

jó hogy Luci is így nyomul kistesóra!

Judit,
Kép
Kép
bbj

nem akarok ellenkampányt csinálni, de a túrkevei strand egy nagy kaka...

én gyűlölöm, tele van darázzsal, méhecskével, nincsen árnyék, hacsak nem korán mész. a víz sem egy nagy durranás. nem szeressem.. a lángosos király, miklósi ismerősök csinálják, ennyi pozitívumot tudok felsorolni...és ha az odavezető úton nem taccsolna ki a gyerek, visszafele tutira, az út katasztrófális!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Mi ez a bengális tigris és bányász? Nemértöm. :oops: :oops: :oops:

Vera: 2010-re. :wink:

No végszóra fel is ébredt Rékám.
jaimee1

Jaimee!
tigris:csíííkos! :lol:

bányász: föld alatt, hogy ne lásson senki, meg különben van egy olyan mondás, hyog oylan ronda, ha lemegy a bányába feljön a szén...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, :D:D:D a túrkevei strand leírásodon röhötem nagyon :) Akkor oda nem megyünk, köszi. Én még sosem voltam, de a képek alapján jónak tűnt.
De lüke vagy ezzel a bengáli tigrissel. Nem hiszem hogy olyan vészes lenne a helyzet ;) És örülj neki hogy neked legalább van melled ;) Mármint amilyet szeretnél :D

Jaimee, ööö.. az mindjárt itt van ;) Akkor már lehet drukkolni? :oops:

KépKép Kép
76vera

Jaimee! De jó lesz Nektek a Balcsin! Mi is ódzkodtunk a strandtól, aztán csak elmentünk, mi kedveljük a Tiszát is, de az meg hideg még Dorcinak.
( Pedig spec. Tkécskének nagyon jó szabadstrandja is van... :roll:)

Dorka, ha jól emlékszem, Ti voltatok tavaly Szabival vhol a Tiszánál szabadstrandon? Nem volt hideg?

Vera! Köszi az oldalt, megnézem majd! Fürdőrucifelsőben meg úszópelusban pancsizott a jány.

Judit! :lol: :lol: :lol: Miket mondasz, te nő! Hát én megcsináltatnám a mellem, csak nem kevés pízbe kerül. :cry:

donkoaniko

BBJ: Fő az önbizalom, hallod. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: Olyan tantárgy nincs köv. félévben az nagy egyetemen? :wink:

Csajok, Martfűn is megnyílt ám a fürdő, nem voltam még, de honlapját nézve nagyon szép lett. És vadiúj. Bár fedett....

http://www.martfu-turizmus.hu/

Lehet, hogy szombaton leteszteljük, ha már martfűi lyány vagyok....
jaimee1

húú Jaimee ez nagyon jól néz ki! várjuk a beszámolótokat, ha mennétek! mondom Misinek, erre ő: hát nem mondtam.. de lehet... :oops:

Vera!
persze, biztos van csúnyább is, de azért nem mutogatnám, hacsak nem muszáj...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!
Egész hétvégén nem volt ennyi termés mint ma egy nap alatt.Nagyon meleg van odakint, csak a jó hűvös szobában lehet kibírni.
Dorka! Köszi az infót, honlap megtekintve, szombaton pedig majd az üzletet is szemügyre veszük.
Szolkata!Vera! Már kb. 9-ik éve szervezi a munkahelyem az Anna-bálat a faluban.Ezkb.150-180 embert jelent. Zene, műsor, tombola és hajnalig meló, mivel mivagyunk a főszervezők. Az idei azért is más mert én mint főnökhelyettes sokkal több feladat hárul rám mint régebben, a felelősségről nem is beszélve. Nyűgös előkészület után mindig hatalmas a siker.Remélem idén is így lesz.
Anikó! Szét nézek a padláson, mert nekem lehet hogy van kisméretű szandálom.
Bbj!Az éves szabim 36 nap, aminek kivételét januárban-februárban szépen meg is tervezem.Most szerettem volna itthon lenni július20-tól két hetet, de sajnos a kollega nőm otthon ápolja az édesanyját, így jó ha csak egy hetet is otthon tudok lenni. még jó hogy megyünk 3 napra Tihanyba, mert akkor azon ahéten nem dolgozom.

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Tényleg volt termés! Gyorsan átfutottam, nem sok minden maradt meg...

Mindenesetre: tavaly mi is voltunk a Tiszán szabadstrandon, Tiszapüspökiben. Elég hideg a víz, de Balázs csak a saras részén játszott. Kb. 3 alkalommal voltunk kint, egyszer sem lett megfázás belőle.

Vera! Kata! Mi holnap megyünk a tiszaligeti strandra. :lol: 5 körül érünk ki.

Hmmm... majd holnap a többit! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Jó Reggelt!

Korán keltem, mert megyünk Ceglédre a csúszdaparka (ha már strand). Katus itthon marad mamánál, mert kicsit piros volt a torka múlt héten, meg nem hiszem, hogy Ő sokat csúszna.
De pénteken Cserkére vagy Martfűre már Őt is szeretnénk vinni.
Nórit isten éltesse utólag is!

Bálint babának boldog hófordulót!

Kata: Gratula a fogacskához!

Balwin Judit: Jó, hogy tényleg ilyen nyugodt vagy. Unokatesóm párjával nem találkoztál a kórházban? Katinak hívják és Lacika a kisfia. Egynapon szültetek.

Anikó: De aranyos Dorka baba! Mi is nagyon szeressük Gyopárost, már idén is voltunk.

Vera: Szerinted mire utal Jaimee 2. vonalzója? :D

Végül nem mentem el dokihoz, úgy gondoltam, nem rohanok, mint mindig, ha valahol fáj. Úgy néz ki elmúlt (kopp, kopp, kopp), fájt a mellem.

Ja, Vidámparkban nem csináltunk képeket.

Szép napot mindenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni

Niki, a múltkor Jaimee adott valami magyarázatot a második vonalzójára, ha jól emlékszem :D hogy még nem aktuális a téma, majd később... Vagy nem? :roll:
Jaimee, most akkor világosíts már fel bennünket, ha nem titok ;)

A ceglédi strandról majd számolj be légyszi Niki, oda is szerettünk volna már elmenni. Bár mi nem vagyunk nagy csúszdásak. Itthon van Zoli, vagy hármasban mentek?

KépKép Kép
76vera

Áve.

Nono, azé nálam sem klappolnak a dolgok teljesen :| Bár igyekszem elfelejteni a kórházas napokat, itthon azért sajna elég türelmetlen vagyok :( Remélem kinövöm...

Niki, így névről nem...de látni biztosan láttam... A gyerekágyason voltak, nem? Merugye én időm nagy részét a korán töltöttem, a gyerekágyasokat csak kutyafuttában láttam a folyosón...
Deazé nézesd meg a melled a dokival, ha gond volt vele...

Óóódejóóó, én is vizeskednék szívesen :D Csak elébb némi barnaság kőne rájam :? A Zalakom le van sz@rva... Úccse leszek má bombázó. Annak azé örülök, hogy a várandósságos pluszkilókból (15 lett végül) már csak 3 van meg :mrgreen: Pedig tömöm magam...

Márti, akkor neked nem a mulatós része jut a bálból... Majd kérünk képeket :)

:shock: :shock: :shock: Bálint már két hónapos?! Anyám!

Boldog Hófordulót a Nagylegénynek! :D

Lassan haladok a szüléstörténettel...pedig nincs nap, hogy ne játszódna le bennem újra meg újra...

Hjaigen, a paszuly(j?) dolog... Hát fura vót eleinte :lol: Néha még most is meglepődök, ha kibontom a pelust, és íppen áll a zászló :) Fürdetésnél már Luci is érdeklődik a micsoda iránt... megpiszkálja a mutatóujjával :)

Kedvenc pelusmárkám (Huggies) újszülött méretben leszerepelt előttem... Állandóan kijött a pisi belőle :? Maradtam a Lucánál is használt Pampers-nél... (noezt minek írtam?!...)

Judit
Kép

Kép
balwin

[quote] írta:mondom Misinek, erre ő: hát nem mondtam.. de lehet...

:D

Balwin: először használt Pampers-t olvastam. :oops: :lol: :lol: Sztem később jó lesz a Huggies is. Friss kép esetleg????? Mármint persze Hunorról, kiscsaládról. ....Talán paszuLY....

Bálint babának boldog hófordulót!!!!!

Niki: Dejónektek, csúszdapark....

Ó, hát vonalzók........
jaimee1

Olga: jó lenne ma is strandolni, de tegnap kint megint megfájdult a gerincsérvem... pedig az ég világon semmilyen rossz mozdulatot nem csináltam, ... még jó, hogy apa jön utánunk mindig, mert haza nem tudom, hogy jöttünk volna. Ritka szar egy dolog, valszeg dokival megnézetem majd, 10 évig nem is volt egyszer sem bajom, most meg fél év alatt 4-szer már tuti... Szerencsére eddig hagytak a gyerkőcök fetrengeni a szőnyegen, most alszanak... gyorsan ideiszkoltam, de menek is vissza nyújtani a gerincemet.

bocsi, de ülni sem tudok tovább...

kitartás mindenkinek ebben a melegben!!!

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?