Új privát üzeneted érkezett!

[quote]T írta:ényleg jók ezek a találmányok!

tényleg jók, kivéve mikor nem jók! Most éppen nosztalgiázok, hogy milyen volt még a koliban kézzel mosni...
De új találmány megrendelve!

Zöldi
[quote]L írta:ábam olyan pocsék, hogy babakocsival is fáj a menés. És nem javul, csak ha pihentetem.

Akkor gondolom, mai római ugrott...
Jobbulást!

Andy, Cili, Boci, Enikő - köszi!

Kép
trombibébi

[quote]a írta: biodermanak van ilyenje, meg vmi "babysun" de az drágállottam mert az 50ml-s volt 4000 körül.

Nekem van egy Microsun baby 50 ml-s, felesleges (2 van belőle)féláron eadó!

Kép
zölddisznó

[quote]Z írta:öldi - én benevezek a holnapi római sétire! Mikor és hol talizzunk?

Ti mikor kezditek az esti bulit? Ha ilyen 32 fok lesz, mint most, akkor minél később kéne.

Kép
zölddisznó

...most látom, hogy ezt még tegnap írtad :)

Kép
zölddisznó

Nézem iwiwen az "Ismerősök friss képei" opciót, és van összesen 1 Bocimarci, a többi meg Minisina :lol: :lol: :lol: :lol: jól végig is nézegettem :)

Orsi: öööö... valakivel összetévesztesz, én nem ciciztetek éjszaka (ha erre gondoltál a leszoktatással) :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

Fagyasztás: én darabolva/kockázva rakom el (vagyis rakatom el anyukámmal :oops: :lol:), mert akkor kell majd, ha már nem lesz szezonja, és akkor már talán darabosabban fogja enni. :roll: A zöldséget is nyersen... ha meg van főzve, akkor nem kevesebb ideig tartható el? Vagy nincs jelentősége? :? :?

Kép

Kép
gabilany79

hahó!

Szégyentelen nőszemélyek!!!!!!!!!!Ennyit írni egy nap alatt :shock:

Nálunk még apa itthon van a héten,olyan jó!Nehéz lesz visszaszokni a rendes hétköznapokba.

Orsi:én írtam az éjszakai cicileszoktatást.Sikeres,egy éjszaka alatt vissza a régibe.Maratoni alvások,ma is pl negyed 9kor keltünk,este 10kor aludt el a bébi.

zöldi:Én is kiiktattam már a fürdés előtti alvást,max 6kor még aludhat de már utána nem.

Sina:Nagyon édes Mesi!

Cili:Milyen volt a Balcsi?

Solya:Te is régen voltál már!!!!!!!!!!!!!!!!

Enikő:Gratula a fogacskához!

Boci:Szépen növöget Mártonunk!Mikor kezditek a husit?

Kubu:Te apa nagyon aranyos lehetett,amiért meglepett benneteket!Biztosan Ti is hiányoztok Neki!
Macskákat én is utálom.Nekünk sincs és idejárnak piszkítani a mi udvarunkra,lépcsőnkre...stb :evil:

Manna:Életjel??????

Aida:jelentkezzz!!!!!

Ma palacsintát sütöttem,a sárgabari jam-mel amit én készítettem :lol:

KépKép
lyndee

Ihajjcsuhajjsosehalunkmeg!

Kép

Kép
zölddisznó

jajj de édes Hanna!Képet még még még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

Kép Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi - nagyon ügyi Hanna - mióta ül?
Akkor a sétit halasszuk...

Kép
trombibébi

Júli 27-én ült fel először, de akkor csak támaszkodva, és múlt pénteken csinálta először ezt az egyensúlypzós egyenes hátast.
Köszi! :oops:
Szerintem várjunk enyhülést és akkor menjünk Rómába.

Kép
zölddisznó

Hanna nagyon angyali! És látom néha "agresszív kismalac"! Nagyon ügyin "négykézlábaz"!

Boci! Látom Marci igyekszik felerősödni Mesihez! :)

Cili! Szülő ügyben Enikővel értek egyet - és "a kutya sem ugatná meg őket" komment kifejezetten tetszett! Én mondjuk szülő ügyben nagyon érzékeny vagyok, de apámnak csak annyit volt a reakciója, amikor tudattuk, h. nagypapa lett, hogy tekintve, h. neki nincsenek gyerekei, ilyenformán unokája sem lehet! :roll:

Gabi! Meg kell osztanom az élményeket az ismerősökkel! Ezért kell folyamatosan fotóznom és dicsekednem! Erre is jó az iwiw! :twisted: :D :D :D :D :D :D

Nem tudtam visszakeresni, hogy Bébic-cel mi történt, csak azt találtam meg, hogy valami baj volt... Kérhetek egy rövid beszámolót valakitől? Mert erről lemaradtam... remélem, h. nem nagy gond!

Mági! Merre vagytok! Remélem, h. gyerkőcök nem pöttyösek! Anna meggyógyult? Vagy most vagytok nyaralni????
sinaszi

[quote="zölddisznó"]J írta:zölddisznóúli 27-én ült fel először,

Júli?????????? Időzavar!!!!!!!!!!!!!! :lol: Szóval ezt csak összemontázsoltad?
sinaszi

Erika! Remelem minden jol alakul unokatesodnak. anyukaja meg szot se erdemel. biztos nem lenne konnyu neki sem egy vesevel elni, de hihetetlen, hogy ezt nem teszi meg a gyerekeert.

KépKép
KépKép
mush589

boci! milyen sokat nott Marcid!!!

sina. ugyes Mesike!jok a kepek!

andy. koszi a kepeket! nagyon jo az agyazos kep. eppen ul regi?

trombi. ne haragudj, hogy ilyen lassu voltam. a markaja hoover, de vegulis nem az a lenyeg, hanem hogy nem lehet rajta allitani a centrifugat, es mindent 1600-on centriz ki, igy meg a zoknikat is vasalni kell(ene)!!es B energia osztaly.
jaaa kozben latom mar megrendeltetek. milyet?

Zoldi. en lecsapnek a naptejre, ha meg nem tette meg senki. megorzined, amig megyunk. es szemelyesen fizetek, ha jo igy neked! kocce
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.14 15:00-kor.

KépKép
KépKép
mush589

zoldi. nalunk sincs enegedelyezve a f7 utani szunyalas! jobbulast a cocacsuloknek!
Hanna is milyen ugyesen ul! Mi az a zold "allat", ami neki is meg Kobinak is van?
Jaj. hat a masik ket kep is hali. az utolso ugy nez rad! "most mi a szosz van anya? vagy mindjart megragom a bokadat!"
ja es hat ugy konnyu, hogy veztek nelkuli a billentyuzeted meg az egered! :twisted:
hogyan ult fel Hanna? hasizombol vagy tolatva?

lyndee. johet a palacsinta!

voltunk fogorvosnal, kb 5 perc alatt vegeztunk. kaptam egy "cottont" a felsofogsoromra, hogy ejjel, amikor osszeszoritom oket, akkor ne fajjon.
aztan orvosi rendelo, receptet iratni, hnap utan lesz meg. aztan konyvtar, 2 honapja vissza kellett volna vinni a konyveket. :oops: majd haza. ahol anya bekolta a lecsot a pocakjaba. bebi cicilt es evett nemi sutotok almat. ette immel-ammal. majd rohantunk baba-mama klubba, ott voltunk masfel orat. az utso fel orat mar nagyon nehezen birta, 5 perces kocsi uton belaudt, de amikor kivettem felebredt. aztan cumival sikerult felalomba visszavarazsolni, es 5 perc panaszkodas utan elaludt. ha feleberdt megyunk shoppingolni ajandekokat a hazamenetre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.14 15:04-kor.

KépKép
KépKép
mush589

képeket még még még, pasikról is....

boci, gabi, erika, lyndee, manna ,susy, zsiráf a teljesség igénye nélkül és a többiek is

gabi: én is tettem fel mostanában képeket Rékáról,
azokat nem láttad?

gabi, bocsi bocit akartam írni.....
lyndee és boci...volt az eredeti címzett...

lyndee és hogyan csináltad?

zöldi: Hanna ihaj csuhaj azt a kutyafáját de ügyes:D

sina: Mesi kis huncutul tud nézni, de ugyanilyen fodros rózsaszín nacink nekünk is van csak már kinőttük.

KépKép

Kép
orsimorsi

Magzatom 2 órája alszik, pedig én már ki akarok menni vele pancsizni!!!!! Szerintem kint fogunk uzsizni...

Mush: http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/60107791

Zöldi: nagyon ügyi Hanna, hogy még csak 2 hét múlva fog először felülni és máris így megy neki :lol: :lol: :lol: :lol:
Az utsó képen olyan, mint egy feldühödött művésznő, aki épp a paparazzotól próbálja megszerezni a fotómasinát :P

Sina: tegyél csak képeket, sokat, én mindig megkuksizom. Nagyon culi!

Kép

Kép
gabilany79

Orsi: dehogynem, mindig megnézem őt is (és a többi itteni bébit is). Még írtam is róla, mikor arról volt szó, hogy Réka tiszta apja, hogy pont néztem az iwiwes képeket és szerintem meg totál rád hasonlít.

Kép

Kép
gabilany79

Kép a cimkezos sorozatba

megszamoltam, es 11 cimke van ezen a jatszoszonyegen. :shock:

na megyek gyorsan elmosogatom, amit nem tudok betenni a gepbe, meg teregetnem is koll.de mar megint itt ragadtam. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.14 15:14-kor.

KépKép
KépKép
mush589

[quote]N írta:agyon culi!

... akarom mondani cuki! :oops: :D

Kép

Kép
gabilany79

Helló Csajok!

Megjártuk a Camponát, 1-től 3-ig ott hűseltünk. Vettem DM-ben fogkefét Zsófinak, de fogkrémet nem. Verzson kívül használ valaki már fogkefét gyerkőcnek? Hogy kell??? Zsófi kb. 1 mp-ig sincs nyugton. Szerintem véletlenül le fogom dugni párszor a fogkefét a torkán. :-D

Sina!
Minisina zabálnivaló! Azok a húsos vádlik! :-D És a nagy haj... imádom! :-D

Zöldi!
Hannád is jól nyomja az éjszakázást! Képek frankók! Tök jó, ahogy ül! És nagyon hasonlít rád a kiscsaj!

Mush!
Jó szőnyeget választottál Kincsőnek. 11 cetli... az nem semmi! Jól elszórakozhat vele.

Trombi!
Boldog születésnapot! Gratula a krisztusi korhoz!

Gabi!
Zsófi is alszik, aztán 5 körül ha törik, ha szakad felkeltem és belenyomom a zsiráfos medencébe. Addigra már frankó árnyék lesz az erkélyen. Le nem pakolok az udvarra... kutyánk tuti díjazná a csörgő bizgentyűket a medencén. :-D

Kép
Kép
lbernuska

melyiket tartsam meg? SOS valasz kene, mert nem sokara megyunk!
http://www.premierproductsonline.co.uk/ ... ?referer=1
en 20 fontert vettem :lol:
http://www.babyequipmentcomplete.com/go ... 1Aodq2Qu_A
ezt meg 19 fontert vettem :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sina! Ááááááááááááááááááááááá montázs :)

Én is laktam kintpisilős házban! Jeee!

Musi! Neked tettem félre ajiba naptejet, de ez titok, úgyhogy meg sem hallottad.

Szóval a naptej még mindig eladóóóóóóóóóóóó!

[quote]
írta:
zoldi. nalunk sincs enegedelyezve a f7 utani szunyalas! jobbulast a cocacsuloknek!
Hanna is milyen ugyesen ul! Mi az a zold "allat", ami neki is meg Kobinak is van?
Jaj. hat a masik ket kep is hali. az utolso ugy nez rad! "most mi a szosz van anya? vagy mindjart megragom a bokadat!"
ja es hat ugy konnyu, hogy veztek nelkuli a billentyuzeted meg az egered!
hogyan ult fel Hanna? hasizombol vagy tolatva?

Ez nálunk Lellén romlott el, amikor megkértem anyóst, hogy tologassa kicsit bébit, amíg bepakolok a teraszról és megkértem, hogy bohóckodjon neki, nehogy elaludjin...másnap Laci altatta be ugyanígy...harmadnap meg a vendégek. No comment. Mától szigor!

A zöld állat IKEA, krokodil.

...és meg is rágta :)

Most a kinyitott kanapé a bababirodalom és egérpad egyben. Csak mellettem van el a bébi, és amíg nem ül hátraesések nélkül, habtapi helyett kemény kanapén nyomja a produkciót. Természetesen szigorúan mellette ülök. Ha ki kell mennem, kiságy.

Hanna nem felült, hanem négykézlábból hátra/oldalt ült és előrenyújtotta a lábait, elöl támaszkodva. Pár napja meg támaszkodást elhagyja, és ül, mint a cövek. De csak néhány másodpercig, és nagyon kell koncentrálnia.

Kép
zölddisznó

Na megállj Gabi te is!

Kösz Orsi! 32 fok! :twisted:

Kép
zölddisznó

berni! Tényleg hasonlít? Szegénykém ;) Hanna egyedül "mos fogat" vagyis a fürdőkádban lecsutakolás után megkapja, és jól megeszi. Aztán ketten fogjuk, és megcsiszatoljuk azt a másfél fogat.

Kép
zölddisznó

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Elaludt!

Kép
zölddisznó

berni. nalunk 2 verzio van. elso a zoldi altal is leirt. a masodik, ha egyutt furdok vele, akkor meg hatulrol kozelitem meg. :lol: eddig tetszik neki, szep nagy nyitja a szajat.
ja es van egy fogkefeje, amivel jatszik.egyik fele fogkefe, masik meg ragoka.

KépKép
KépKép
mush589

Felébredt. Nem jeeeeeeeeeeeeeeee.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

7 oldal!!!!!!!!! Lányok!!!!

Lyndee: Rakd be őket együtt a kádba (férjedet babóval), nálunk ez nagyon bevált. Együtt pancsolnak, te is le tudsz ülni 10 percre…

Boci: Köszönöm! A kitartás megvolt de jó, hogy nem maradtunk tovább, mert már a végét jártam.

Mush: Jó a történet. Nem is emlékeztem, hogy te nem írtál annó!

Enikő: Nem göndör, csak vannak hónapok amikor hullámos..:).

Cili: Sajnálom. Nálam is csak anyukám segít a másik család szinte semmit.

Gabi: A járókás szoktatás nehéz téma, Domit naponta kb egy órára rakom bele. Azt vettem észre, hogy ha jól elvan magában tök mindegy merre kolbászol, berakhatom a járókába is, ha viszont nyonyós akkor mindenhol nyüszög.

Kubu: Jók a képek!!!!

Lyndee,Erika: Köszi az érdeklődést. Túléltem. Nagyon kedvesek voltak eltekintva ttól, hogy annyit puszilgattá Domimat, hogy tiszta kiütés lett. :twisted: Mindegy, a lényeg, hogy itthon vagyunk és Domi imádnivaló.

Berninél meg Zöldinél olvastam a nemhagyomaludni 7 utánt. Én is így csinálom, amióta átálltunk napi két alvásra a háromról, azóta délután nagyobbat alszik és az éjjel is jobb.

Lekopogom, de 5-6 között kelünk újra először chamomilla nélkül. Lyndee!!!! KÖSZI!!! Szerintem segített a minden nélküli visszaaltatás!

Kép
mannababoca

Helló túlélő!

Mi elindulunk izzadni...

Kép
zölddisznó

Musi - az 1-esre szavazok, ha még nem késő.
Azért köszi az infot, gyorsan megnéztem, állítható a centi azon, amit rendeltem. Egyébként Candy.

Kép
trombibébi

Megjöttünk, annyira de annyira szuper volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nem is gondolok hülyeségekre!
A víz nagyon hideg volt, nekem, apa lemérte...8) 8) 8) , de fürdött benne...

Dani is megmártozott, persze a saját medencéjébe...
Este még megpróbálok jönni!!!

Kép

Kép
dcili81

Ja egy kérdés!

Danin elég sok a melegkiütés..., bekenni nem akarom semmilyen krémmel, mert ilyen melegben én sem kennék magamra semmiféle kencét, de a hintőportól nagyon száraz lesz a bőre....
van valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban? Köszi!

Kép

Kép
dcili81

Zöldi! Én kérem a naptejet!

zsebi_baba

Aki már adott a babának görögdinnyét, hogyan tette? Én ma próbáltam, ízlett is, de gyakorlatilag lé az összeturmixolt dinnye. :?

zsebi_baba

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ezzel zavarok, de gyermekeim kinőtt ruháit szeretném eladni. A ruhákat az alábbi linkre kattintva találjátok meg:

http://indafoto.hu/fruzsinap/collections

Kérésre természetesen mérek.
Ahogy időm engedi folyamatosan töltöm fel a ruhákat.
Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, illetve el tudom küldeni postán is a vásárolt ruhát, a postaköltség a vevőt terheli.

email címem: fruzsinap@freemail.hu
fruzsinapp

Felavattuk a zsiráfost, íme:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Lányom a fürcsi után teljesen kiborult. Kimentünk az udvarra, de csak szenvedett... aztán eljött a kaja idő és mintha elfújták volna a rosszkedvét. Éhes volt. Uzsira "csak" egy Nestle 190 g-os gyümimixet tolt. :-D

Zsebi!
Dinnyéhez miért nem adsz hozzá sürítő cuccot? Almát, banánt, rizst... Zsófi állandóan vegyigyümit eszik.

Cili!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a Balcsizás! Te miért nem fürödtél???

Manna!
Örülök, hogy túlélted anyósodékat! Nálunk nem vált be a 2x-i alvás, korán kifáradt, korán fürösztöttünk, korán bealudt és nem mélyen. Visszatértünk a 3 alvásra.

Zöldi! Mush!
Fogkrémet nem használtok, ugye?

Kép
Kép
lbernuska

Orsi! Kérésed számomra parancs. :D
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Berni! Zsófi igazi kishölgy!

Kép
Kép
Kép
erika26

vegul nem jutottam el addig, hogy visszavigyem a monitort. szoval ha meg szavaznatok legyszi es megindokolnatok, hogy miert azt tartsam meg, nagyon halas lennek!koszi

akcijos volt a pelus. 168 pampers volt 5780ft , de volt ket kuponom, igy 5140ft fizettem. es a popsitorlo is buy 1 get 1 free volt. jeee! otthon mennyibe kerul egy csomag popsitorlo?

berni. nagyon jok a pancsolos kepek!

KépKép
KépKép
mush589

erika. nagyon edi gergod!

berni. en vettem egy aquafresh fogkremet 0-3 evesig, de abban van fluorid, visznt ma talaltam a dentinoxnak egy un fogzasi fogkremet, ebben nincs fluorid, meg adtak hozza egy olyan ujra huzhato bigyot is. de mi maradunk a rendes fogkefenel.

KépKép
KépKép
mush589

Kobi 1/2 5-ig aludt, aztán uzsi és udvar. 1/2 8-kor jöttünk be, addig körbepörgött mindent, szedett némi füvet, begyűjtött pár karcolást és csípést (apa szerint hangya), és ragadt a végére, szóval igazi kisfiú módjára nézett ki :D És persze vacsiba megint bealudt, úgy kidőlt...

Berni: Zsófi tényleg igazi hölgy :)

Erika: strandlaszti látom nálatok is nyerő :) Édi Gergőd, a kedvencem a 3. kép, amin csücsül :D

Aida: minden oké feléd? Rég nem voltál :? :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Orsi: én sem szoptatok már egy ideje éjjel!!!! :lol: :lol: 4,5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. Igaz van néha nyöszörgés, meg egyszer-kétszer felsírás de ennyi. Azóta egy olyan alkalom volt, hogy fél óra után nem tudtuk megvigasztalni és akkor kapott cicit!!!! :lol:

Bernuska: édi Zsófi!! Végül is mi ma nem avattuk fel a zsiráfos medencét, mert lementünk Domboriba strandolni. Az egyik ismerőseink lent vannak és szóltak hogy nézzünk le. Van egy nagyon tuti (igaz fizetős) strand, ahol a vízpartot homokosra csinálták meg és van ezen kívül egy gyerekmedence is. Mártont belevittük, az első fél percben nem tetszett neki, aztán élvezte. Persze gépet nem vittünk, de az ismerősök lefényképezték! Majd később kapjuk a képeket!!!

Erika: Gergő milyen helyes pasi!!! :lol:

Mush: én Tomi Kristály gélt használok (tavaszi) és Coccolino Sensitive öblítőt!!! A popsitörlő ár nagyon változó. Milyen márkát használsz?? Mondjuk múltkor egy nagyon jó akciót kifogtam, mert a Neogranormon 72 lapos popsitörlőből 3 csomag volt szinte egy áráért, 799 Ft-ért!!!!
Vendég

hahó

hát de jó h ennyi képet tettetek!! minden baba gyönyörű!
zsófi igazi kislány gergőnek meg a szemek:)hanna meg téleg tiszta zöldi:)

musi regus még nem tud ülni ugyh ott hasal:)

én a dm-es popsitörlőt szeretem a zöldet (kamillás) kb 500ft.

ma megint alig aludt vmit nappal. éjjel remélem fog. akkor szokott (koppkopp).

este elsétáltunk apósékhoz iszonyat hőség volt még akkor is! :shock: nappal ki se szagoltunk sztem holnap se fogunk. de du.menni kéne könyveket venni. lehet elnapoljuk. én alig kaptam levegőt a melegtől..

mi még nem medencéztünk.ki kéne próbálni csak várom h javuljon a bőre. most megint nem adtam neki semmit ma csak cicit, mert irta egy allergologus nőci h várjam meg h javuljon és utána próbálgassam és nézzem h mitől romlik mitől nem. ugyh várok kicsit van ugyis tartaléka:) de igy sem éhes.

ja nem akar vizet inni! igaz kiskanállal elfogad vmennyit de az is minimális és kinszenvedés. bezzeg ha anyatejet teszek a pohárba az kell!:)

andy

Kép
andy30

boci. itt altalaban pamperst, de ha vmi mas akcios akkor olyat. csak azert kerdem, hogy mire szamitsak. szoval, akkor kb 500-800 ft kozott?
itt egy csomi pampers kb 520ft, de 2-t vettem ennyiert.

KépKép
KépKép
mush589

SZiasztok!

Gyors bekukk! Elolvastam az összes oldalt amit írtatok. SZegény anyukám csak lesett, hogy mi bajom, mert olyanokat röhögtem a fotókon és a szövegeiteken. Nagyon édik a babák és egyre ügyesebbek!

Palacsinta: természetesen csak majszolta, jó kakaós lett tőle. Kétszer "harapott" belőle, elég is volt. Továbbra is a cicimet preferálja. Azt mondja anyukám, ma délben egy teljes üveg főzelék után még benyomta a 80 ml lefejt tejcsit.

Szerencsére továbbra is egyszer kelünk éjszaka 3-fél4 között. Szopizunk, aztán mielőtt elmegyek dolgozni, még egyszer. Közte szunya van! :lol:

Sarmon! Ez komoly? SZeretettel látlak benneteket!!! :lol: :lol: :lol:

Mosás: lányok vigyázzatok!!! A sok mosásnak előbb-utóbb vasalás a vége!!! :wink: :oops:

Trombi! Boldog szülinapot!

A hófordulós babákat is köszöntjük!!!

Megyek, holnap én nyitom az áruházat, 7-kor kezdek! Délután megyünk a telekre, pancsipancsi és keszeget fogunk sütni tárcsán, koviubi, friss kenyér! Aztán csütörtökön újra meló. Szép az élet!!!

Jó éjt mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sina! Te sem vagy jóban a szüleiddel? Ez annyira érthetetlen számomra. Egy szülő hogy viselkedhet így?

Andi! Ilyen segítséggel könnyű! Tündéri Regi! :D

Zöldi! Ügyes Hannád van! Azért nem hihetetlen, hogy a babás arcok tünnek el és egyre kislányosabb, kisfiusab már az arcuk a babóknak, nemm? Vagy csak én látom így?

Orsi!
A megigért kép: Kép a zacsiba az arányok miatt hagytam

Andi! Fpgacskák!
Kép

Lyndee! Mi a titkod a jó alvással kapcsolatban?

Ibernuska! Én mindkét gyerkőcnél ezt a gumis rágható fogkefét használtam addig, amig 8 foguk lett (Leventénél ez 8 hós korában volt és utána vettem rendes fogkefét, meg fogkrémet. Ezekre rá van irva, hogy mikortol használható. Addig ezt a gumisat rágcsálta. Fogorvos szerint 8 fogig ez bőven elég.
Szerintem ebben a korban ami sokkal fontosab, hogy ne kapjon a gyerek cumis üvegből teát és édes löttyöket, és ne egyen sok édességet. Ezzel többet teszünk a fogukért, mintha az 1-2 fogacskákat megprobáljuk lecsutakolni! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?