Új privát üzeneted érkezett!

Dorka, beszéltem anyuval. Azt mondja a Tótágasba menj el, ott vannak nagyon szép anyagok és jól össze lehet variálni a szineket és mintákat. DE!! Nehogy a magyar pamutból vegyél, mert az úgy gyűrődik, mint a franc és nem fogod győzni vasalni.

Kép Kép
manósziget

mi az a tótágas?:)))) merre keressem?
amúgy hétvégén ausztria.... ha itthol nincs ott csak lesz:)

ja ma délután megyek fogorvoshoz..... félek....egy sokszor fájos fogamat csinálják... asszem nem lesz kellemes...

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"]m írta:dorkamartinii az a tótágas?:)))) merre keressem?

Az a kreatív hobbis bolt a múzeum közben, tudod...

Kép Kép
manósziget

Helló!

Csak bekukk, és rohanok. Csütörtökön bővebben.
De a gmail-re tettem fel képeket.
Már másfél kiló!!!! 1520 gramm a becsült súly.

Puszi :D

KépKép
aranynap

:))))))))) a múzeum köz... hmmm....az nem a cd boxos utca?
az a európa park melletti kreatív boltot tudom egyedül..

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"]: írta:dorkamartini))))))))) a múzeum köz... hmmm....az nem a cd boxos utca?
az a európa park melletti kreatív boltot tudom egyedül..

Az az!!!!!! Na, európa park. :D

Kép Kép
manósziget

Van egy percem, mert most értem haza, és mindjárt jönnek hozzám, úgyhogy most csak Manó: nagyon jó a tábla, köszi. :) És beírndá a gyerkőchöz Veronikát? Nagyon köszönöm. A kocsi nagyon szép :)
A többire, meg a többieknek majd du. reagálok, most rohanás.
pusztok

KépKép
KépKép
madar

T-Pk: én is szarul voltam tegnap ... most jöttünk vissza a gyerekkel bevásárlásból ... apika nálunk is angyal: amit lehet levesz a vállamról ... és soha nem hallom azt, hogy egész nap itthon vagy, mit csinálsz ??? ... hozzáteszem minden nap főzök, mosok, és vasalt ruha is mindig van ... csak néha nagyobb a rendetlenség, mint amit szeretnék látni magam körül, és nagyobb a ruhakupac, amit vasalni kell ... szex: nálunk ez valahogy nem téma ... csináljuk és kész :) ... van köztünk egy pajkos cinkosság, amit a legjobban féltek a kapcsolatunkban, remélem, ez soha nem vész majd el ... jókat tudunk röhögni az olyan szitukon pl, mint a bundátlanítás nehézségei ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Manó, tetszik a tábla :) :) :):) :) De jóóóóóóó, már tényleg a vége felé haladunk :D

Csunyeszka, azt kell mondanom, hogy alapjában vége tök igaz amit írsz. Volt ebben is, és hála istennek a feltétlen bizalomban is részem, abban most is van /bár ha nagyon nagyon hülye vagyok, akkor tudok féltékeny lenni :oops: / De meg kell mondanom, félelmetes szerencsés vagyok, mert Atesz a tenyerén hordoz, ez fordítva is így van, minden kívánságomat lesi, nem mellesleg kívánatosnak tart /néha már menekülök előle :oops: :) / Szóval összetehetem nem csak a két kis kacsómat, de még a lábaimat és a füleimet is.

Jó lenne most a Balcsin ejtőzni... addig is marad a ventillátor és a fürdőkád :lol: :lol: :lol:

Ma már tettünk egy kört a városban, naivan azt gondolva, h délelőtt még nem lesz vad meleg, de tévedtünk. Szerencsére mindig tudtunk árnyékban közlekedni. Na meg a 2 literes ásványvíz már szerves részem :lol: :lol: :lol:

OFF:
Hallottátok az eü minisztérium nyilatkozatát, miszerint túl sok :evil: :evil: :evil: :evil: a koraszülött osztály, s legalább felezni kellene? :?: Komolyan mondom megáll az eszem !!! Egyszerűen kiverte a biztosítékot ez már, de nagyon!

vicger

Sziasztok!

Kata: Köszi! Nagyon jó, hogy lassan elkészültök. És szeretettel várlak, gyere amikor kedved meg időd van.

Manó: Táblázat tök jó, de csatlakozom az előttem szólóhoz, én is nagyon szeretnék aug. végén szülni. Igaz ez nem kívánságműsor. :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Diétázók!

Ettetek már tökös lecsót? Aki szereti a lecsót(és a tököt) mindenképpen próbáljátok ki, isteni könnyű nyári kaja. Most csináltam. Ugyanolyan, mint a sima lecsó, csak teszek bele gyalult tököt és a végén friss kaprot. Mellé fokhagymás pipicickó lett.
Mondjuk ilyen kajákat csak akkor csinálok, ha apa nincs itthon? mert neki az ilyen nem kaja :cry:
Múltkor nem csináltam csipetkét a zöldbablevesbe, erre egy hatalmas szelet kenyeret evett hozzá, mert hiányolta belőle a "tartalmat" :cry:
Hát,iszonyú nehéz a régi, jól megszokott beidegződéseket átalakítani.
Régen tényleg azért ettek mindenhez kenyeret, hogy tartalmasabb legyen, de azért manapság nem ez nem nagyon jellemző(szerencsére)

Pasik és nők: egyszerűen más-más bolygóról jöttünk.....
A múltkor írtam egy párkapcsolatos könyvről, olvassátok el, mert iszonyú jó dolgok vannak benne, de tényleg...és jobban hozzájárul, hogy megérthessük őket....

Az uhu-soknak gratula, aki most megy, annak drukkok.

Anna!
Remélem, kiderül, hogy puncis vagy kukis :wink:

Kép
arvaerika

[quote="taranee"]M írta:taraneeanó: Táblázat tök jó, de csatlakozom az előttem szólóhoz, én is nagyon szeretnék aug. végén szülni. Igaz ez nem kívánságműsor. :lol:

Hééé, mijeza verseny? :lol: Csak nincs mindenkinek melegje?

Én asszem egy hős vagyok. 8) :lol: Palacsintát kért Míra ebédre és én sütöttem neki. Igaz most mindenhol folyik rólam a víz és alig várom, hogy kis szuszám elaludjon és vehessek egy hideg zuhanyt. ;)

Kép Kép
manósziget

HellóHalló Mindenki!

Gyors helyzetet jelentek, aztán kezdek visszaolvasni:) Úgy látom van mit:)

Szóval ma bekukucsoltunk Momo KisGubacshoz :oops: :oops:

BPD: 82,9 mm (fejátmérő)
HC : 296,1 (fejkörfogat)
AC : 279,6 (haskörfogat)
FL : 59,2 (combcsonthossz)

lepény mellső falon, átl. menny. magzatvíz
koponyvégű hosszfekvés

biometriai adatok alapján: 32+2 hetes

Súlybecslés: 1850g ( :shock: :shock: :shock: ) azért remélem, h 8 hét alatt nem duplázza meg önmagát :P

De tündéri édes, nézzétek meg:)
Kép

MomoBaba
Kép

Kép

Kép
móka:)

Lillám még a babakocsiban alszik, de ma nem tudtam magam rávenni, hogy kivigyem ... fél órás közelharc után feladta, és most ALSZIK ... a szobájában ... :)

Hú, első gyerekes mamik: még nem tudjátok, milyen kincs az a kis idő, amikor a gyerek naő közben alszik :):):)

Erika: én cukkinis lecsót szoktam csinálni ... cukkinit belekockázom ... és ezt is lehet tojásosan, virslivel, vagy a végén tejfölösen ... azzal nagyon finom! ... mellé egy szelet priítós, és kész a vacsi :)

Vettem ma light fagyit ... nem bírom tovább: egy kis fagyiért megveszek ... Erika: nagyon nagy bűnözés ez ???

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móka: irtó cuki kis pofija van !!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móka, naon kis husa pofija van. Kerekedik rendesen. :lol: És az a kis nyelvecskéje az első képen?

Kép Kép
manósziget

Manó, igazából nem tudom, de talán az a nyelve:)
Nagy kuszaság volt, mert mindkét lába az álla alatt volt, a kezei meg valahol a feje körül.. szóval kis akrobata a srác..
Anyukájára ütött?! :oops:
A husi arcával és a fintoraival biztos:)
Nyogodtságával, s a késői alvásával pedig Aptyára, pedig csokit is kapott, h bulizzon, de lekakilta:)

Kép

Kép

Neked is valahogy ilyen súlyban van Öcsi, nem?!

Kép

Kép

Móka!

Irigy vagyok. Eszméletlen jó képek. És szép méretek, gratula!

Bibi!

Nekem az a tapasztalatom, hogy a jégkrém nem nagyon viszi föl...
Amúgy a light jégkrém megnevezés csalóka, ugyanis a zsírtaltalma, és nem a cukor kevesebb benne :cry: Magyarul nekünk nem jó. Az egyedüli nekünk való az az Algida Light és a Norbis. Azt szinte korlátlanul lehet enni, akár az egész dobozzal. Viszont az íze elég *ar... :cry:

Kép
arvaerika

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76cooper, remélem hamar megoldódik a tp-s dolog.

Sex,hát igen erről már volt szó,pont én hoztam asszem szóba,mert nálunk az eleje óta akadozik,tudod én véreztem az elején és akkor nem lehetett 2 hónapig,addigra apika meg el kezdett leállni,úgyhogy mire bennem elkezdtek dolgozni a hormonok,addigra ő szinte teljesen leállt.Bár nálunk volt hogy a melóhelye veszélybe került és anyagi gondok is megnehezítették a dolgot.Mire kilábaltunk,addigra már nagy lett a pocakom,sztem tudatallatt ez is közrejátszhat.Szóval,most abban reménykedek hogy a szülés utáni 6 hét után visszatérnek a dolgok a rendes kerékvágásba,mert így nem hiszem hogy meg lehet tartani egy jó házasságnak.

:S Ez nem jó dolog...de biztos, ha már babó kint lesz, helyreállnak a dolgok. Remélem, nálunk is így lesz. Bár én Apának nem mozgatórugója a sex, nálunk inkább én vagyok "kívánósabb" :D :oops:

KépKép
Kép
scooper

Bex: akkor türelem és kitartás :wink: és talán tényleg változás 2-3 hónap múlva a helyzet. :)

Süti: a 40 felettel, tuti nem lehet baj. :wink:

Dorka, Süti: nem tudlak megnyugtatni, jobb ha tényleg felkészültök erre a "Te csak itthon vagy egésznap" dologra. Nekem Julcsinál két dolog vált be. Néha dolgom akadt és apára bíztam Julcsit (ekkor még egész kicsi volt), aztán, amikor hazajöttem mosolyogva hallgattam végig a panaszáradatot, hogy semmit sem tudott csinálni ... :wink: A másik technika, ami kicsit dedós módszernek tűnik, de egy faliújságra pl. a konyhában elhelyezve, fel lehet írni, hogy ki mit tett aznap a családért, otthonért, mindent, a legapróbb dolgot is ide kell firkantani. Bután hangzik, de működik ez is.

Manó: a Balcsira meg majd most én fogok irigykedni nagyon a festékes vödrök közül. :wink:
Babakocsi: nagyon egyformán gondolkodtunk, én is ezeket nézegettem. De jó döntés ez, nagyon szép kis járgányt választottatok öcsikének.
Én is kérek palacsintát.

Bibi, Bobo, Süti: itt vagytok a szomszédban? :) Én meg mindjárt indulok Galgamácsára, Julcsi ott van most lovastáborban, mármint csak 2 napra ment oda, de csak reggel visszük, du. hozzuk, ma meg holnap. Imádja a lovakat. :) Utána meg megyünk a barátnőmékhez lubickolni a medencébe. :wink:

t-pk:sajnos nem tudok okosat mondani a kezeddel, ízületekkel kapcsolatban. :oops: Orvos? Bár, lehet, hogy Ő is csak ötletelni fog. Annyi minden változik ez alatt a 9 hónap alatt, talán ez is jobb lesz utána. Nekem a hátam és a derekam van iszonyat rossz állapotban, és olyan nagyon tud fájni, már nagyon áhítozom egy jó kis masszázsra. :wink:
Apukára vigyázz, nehogy elrontsd. :)

Csunyeszka, Dorka: egyetértünk, igazatok van. Lehet, nekik is kellene nyitni egy topikot, ahol megvitathatnák a dolgokat ... és minket ... :wink:

Erika: még meg sem köszöntem a könyvajánlást, meg meg is feledkeztem róla. Jó, hogy újra szóba hoztad. Kösz, megnézem. :)

Móka: gratulálok a méretekhez és jól sikerült fotókhoz. KisGubacs nagyon helyes baba és azok a kis poficskák. :)

Na, jól elovlastam mindent, meg írtam is jó sokat, most gyors pakolás a pancsoláshoz és irány a lovarda Julcsiért. :)

KépKép
KépKép
madar

[quote="móka:)"]N írta:móka:)eked is valahogy ilyen súlyban van Öcsi, nem?!

Igen, úgyhogy te is felkötheted a gatyád. ;)

Kép Kép
manósziget

Az a táblázat tényleg ó lett, bár én nem vagyok benn :S :(
Tegnap estére megint nagyon rosszul lettem, iszonyatos jóslóim voltak. Szabályosan 5 percenként, gondolhatjátok, alig nagyon estem pánikba. Csillagokat láttam, nagyon fájt a hasam. Aztán, mikor már mentőt akartam hívni, mert még a meleg fürdő sem segített, szóval akkor eszembe jutott, hogy bár mgb6-om nincs itthon, de pezsitablettám van még itthon. Gondoltam, egy oróbát megér, ha az sem segít, bemegyek a kórházba. Megittam, és 10 perc múlva elmúltak a görcsök. Lányok, ekkora kő még nem esett le a szivemről sose. Nagyon megijedtem.

KépKép
Kép
scooper

Scooper... igyál minden nap pezsgőtabit... és tessék pihenni! Babó még maradjon bent.... :wink: :wink: :wink: :wink: és ne pánikolj!!!!!
vikiviktor

Remélem, hogy nem akar még kijönni. Mgebeszéltem vele, hogy legalább aug.17ig bíja ki. Utána akkor jön, amikor akar :)

KépKép
Kép
scooper

Nem ismertek valakit, aki el szeretné adni kinőtt babaruháit? Nézegettem ugyan az aprókat, de semmi érdemlegeset nem találtam.

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"]A írta:scooperz a táblázat tényleg ó lett, bár én nem vagyok benn :S :(

Igen, mert valszeg nem jártál még a gmail-es oldalunkon... de már beírtalak, így ha legközelebb felrakom, akkor már szerepeltek bent Noncsival.

És tessék pihizni!!! A pezsitabit meg csak igyad szépen szorgalmasan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.07.14 14:08-kor.

Kép Kép
manósziget

Scooper, hát elég ijesztő lehetett a jóslód. Vigyázz magatokra! Nem ismerek senkit.

Móka, szép mérete van a picidnek. Jó kis husis pofija van.

Én ma megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mennyit gömbölyödött egy hónap alatt.

Kép
kata05

hűvösebbet!

még nem olvastam végig a mai napot

Scooper,érdemes a vaterán a ruhacsomagok között túrni.ottmindig vannak jók

http://www.vatera.hu/51_db_os_0_3_es_3_ ... 57427.html

Kép
v.andi

Scooper:
Mg-ot ne csak akkor igyál, ha görcsölsz - szedd rendszeresen.

Ruhák: nézd meg a vaterán vagy a tesz-veszen - sokszor vannak egész jók...

t-pk

[quote="manósziget"] írta:manósziget
[quote="scooper"]A írta:scooperz a táblázat tényleg ó lett, bár én nem vagyok benn :S :(

Igen, mert valszeg nem jártál még a gmail-es oldalunkon... de már beírtalak, így ha legközelebb felrakom, akkor már szerepeltek bent Noncsival.

oo, köszi :) tényleg nem jártam ott...nem tudtam, hogy van. Hol tudom megnézni?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára scooper 2009.07.14 14:41-kor.

KépKép
Kép
scooper

köszönöm a tippeket, megyek, meg is nézem :)

KépKép
Kép
scooper

scooper sokat görcsölsz.... már a múltkor is akartam mondani, csak aztán elfelejtettem (mily meglepő..)...amikor a hasmarst írtad.. eszembe is jutottál éjszaka... mert nekem sok ismerősömnek az első jelek egyike volt.... meg is jegyezték, hogy a természet gondoskodik a tisztulásról nem is kell beöntés....
na szóval aggódtam is érted de aztán nem lett semmi baj.....úgyhogy megint elfelejtettem....
de amit mondani akarok... szóval nem kéne beszélned dokival, hogy adjon valami bogyót? már nem kell sokat kihúznunk...de a nagy meleg meg a frontok fejreállíthatják a rendszert....
fontold meg....

kéépzeljétek...... kihúzták a jobb felső bölcsességemet.....- remélem nem lesz durva ha elmúlik a inekció hatása..... - van nálam homeos bogyó..... gyógyszert erre most nem akarok bekapni.....

moka de szerencsétek volt:)))) nagyon cuki a baba, és tényleg egyre kis kerekebbek:)))...Én néha megfogom a pocakom és mintha a baba lenne átölelem és mondom neki, hogy úúúúcceretlek:)))))) szerintem ilyenkor igenis vigyorog odabenn ezerrel:)))

mi hétfőn megyünk dokihoz..- kiváncsi vagyok csak én híztam e a hízókúra alatt vagy babóca is.....mert ha csak én akkor az nem biznisz.....:)...... aztán majd kiderül babóca mégis csak jó súlyban volt..de most aztán meg pláne és csatlakozom a 4 kilós babásokhoz:))) de hogy azt én hogy fogom elővarázsolni szeptemberben......hjajj...

mano - palacsinta...ebben a melegben.....Idáig mindig azt mondtam páromnak én olyat akarok (és akkor mirára értettem:)))..... deee lehet olyat is akarok mint te:)))) .....

banyeg csajok...... nemhittem, hogy ezt a mondatot valaha leírom....: egyszercsak azt vettem észre, hogy csorog a nyálam a laptopra...:))))))))
hat az érzéstelenítő:)))) hűűűűűű de szexi lehetek most:))))))))

KépKép
dorkamartini

Akkor túlélted a fogorvost :D Én rosszul vagyok tőlük. :S Fogkőtelenítésnél is jobban félek, mint a szüléstől.
Hasmarsom szerintem a jóslók miatt volt. Nekem is eszembe jutott, hogy előjel lehet, mert nálunk a családba mindenkinek ezzel kezdődött, de így utólag belegondolva fölöslegesen pánikoltam. Csakhát első baba, nem szültem még, halványlila fogalmam sincs, mire számítsak, mi miért lehet.
Ez a kétnapos görcsölés meg saját hülyeségem volt :S Ha szedtem volna rendesen a mgb6-ot, nem lett volna semmi. Csak hát elfogyott, pénzem meg nem volt venni másikat, és elfelejtődött. Most iszom napi kétszer-háromszor a pezsit, ettől jobb, így ha nem muszáj, nem szednék rá gyógyszert. De aért mjad megemlítem az orvosnak, ha megyek tanácsadásra, hogy mg nélkül nagyon erős jóslóim vannak, szerintem ezt a ctg is mutatni fogja. Remélem a mélyszáj nem nyílt meg a görcsöktől :shock: De lehet, hogy ez hülyeség... Ettől nem nyílhatott meg, ugye? Vagy mégis?

KépKép
Kép
scooper

Dorka a te írásaidon is jókat lehet mulatni,egy élvezet olvasni.

Én ezt csináltam de. ,míg nem volt áram:

Kép
Kép Kép

sutimano76

scooper teljesen egyetértek Dorkával, beszélj dokival a görcsök miatt! A magnéziumot pedig tessék folyamatosan szedni!
A tesz-vesz és a vatera tényleg nagyon jó, érdemes nézelődni!

Móka
: KisGubacs zabálni való cukorpofa!!!!!!!! :) :) :) :) Jó kis súlyban van :) Enyémgyereknek sincs oka panaszra, 1750-re becsülték pénteken. Valszeg nem lesznek kicsi babák, bár mint tudjuk +/- 300-500 g. Azért nem szeretnék egy 4 kilós csajszit, tökéletesen megfelel nekem egy 3200 körüli csemete :) A fiúkat 3800-al szültem, Vica 3170 volt. Szóval rendelés leadva.

Dorka
, remélem nem fog fájni veszettül a fogad helye :?

Manó palacsinta sütés: megszavazom Neked a Hónap Hőse címet!

Csajok hogy vagytok, hogy bírjátok ezt a langymeleget?

vicger

És a többi még félkész állapotú,de most mennem kell vacsit készíteni!!!
ha lesz netem este jövök.
Madar,tegnap strand,ma barátnőnél medence,hát direkt kínzol minket????

sutimano76

Süti ügyes vagy! :)

vicger

Sziasztok

Elnézést a zavarásért, de eladnám bő egy évet használt babakocsimat :

Eladó egy Quinny Speedy SX topline papillon szett megkímélt állapotban.
Kitűnő terepkocsi nagyon kényelmes a babának.
Speedy SX babakocsi + dreami mózeskosár+ Maxi-Cosi CabrioFix hordozó.
További tartozékok: Adapter, esővédők, szúnyogháló, pumpa, újszülöttszűkítő, téli lábzsák , karfa.
Írányár: 120000ft
tel: 06203147932
Kép
szisz79

Süti!

nagyon ügyes vagy!!!!!

Scooper!

Tessék pihenni ezerrel! Amúgy tényleg lehet a szülés előjele a hasmars... de ne izgulj, addig még van idő bőven

Leküldtem de. a nagylányomat kaporért a zöldségeshez, visszajött, és azt mondta ott nem volt, így bement a boltba és nagy keresgélés után rátalált a fűszerek között a......szárított kaporra 250 Ft-ért. Nem is fordult meg a fejemben, hogy nem tudja, milyen a kapor..... :?
Azt hiszem, itt az ideje, hogy kezelésbe vegyem háztartási alapismeretkeből..... :roll:

Kép
arvaerika

[quote="scooper"]
írta:
scooperEz a kétnapos görcsölés meg saját hülyeségem volt :S Ha szedtem volna rendesen a mgb6-ot, nem lett volna semmi. Csak hát elfogyott, pénzem meg nem volt venni másikat, és elfelejtődött.

Scooper:
nem akarok senki pénztárcájában kotorászni...
én magnézium-citricit szedek, napi 3mat, ami elég sok - ha felíratom a dokival, akkor 10 doboz(egyben 10 van) kb. 1500 forint - ez több mint egy havi adag.
Recept nélkül egy doboz 300-400 ft.
36 hétig lehet egyébként is szedni, addig már nincs sok hátra, de biztos jobb lenne, ha legalább naponta szednél belőle.

t-pk

Én úgy tudom, hogy a magnézium pezsgőtabit csak egyet szabad egy nap inni... nekem a tájékoztatón az van.... én nemis iszok többet.... :oops: :oops: :wink: :wink:
Scooper szerintem is beszélj dokival....

Dorka... én is szeretem olvasni amiket írsz.... :)

Manó.
.. Te egy hős vagy! :)

Süti... nagyon ügyes vagy!!!!! :)

Erika... az ismereteket nem késő elkezdeni.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Magnéziumból akár napi 1-2g is szedhető :wink:
legfeljebb okoz némi hasmenést...

Dorka
Jegeljed az arcod!
és ha fáj is a szájnyitás, erőltetni kell!

én most nagyon plötty vagyok... :cry:
Vendég

Móka... Kisgubbacs nagyon édes!!!! :)

Mabe... az én magnézium pezsgőtabimra (van benne B6 is...) az van írva, hogy "20 db 4 g-os tabletta... naponta egy pezsgőtablettát 250 ml vízben oldva azonnal fogyasztható.... " :wink: :wink: :wink:
Már sok neked ez a meleg? :? :? :?
vikiviktor

Manó.palcsinta,ilyen melegben,tényleg hős vagy és Mírának van a leg-leg mamája.Kíváncsi vagyok leszek-e ilyen anya valaha.Én nem annyira rajongok a palacsináért így az ételkészítésnél soha eszembe se jut.

Én ma rántott patiszont,tököt és pipimellet csináltam krumplival és rizzsel.Itt ettek a nővérem és sogorom gyerekei,amíg ők jól érzik magukat horvátban addig én felügyelek rájuk(lány 18,fiú 17 éves).

Móka,én úgy számoltam Berni súlyát,hogy egy hónapja volt 950g körül,most 1700g körül,szóval havi 700 g-mmal számolva már csak 3100-3200g-ig hízik.Persze ezt csak én remélem.Mondjuk nekem a nővérem azt mondta,hogy a 2 kg-os babaát ugyanolyan fájdalmas megszülni ,mint a 4 kg-t,ilyen szempontból tök mindegy.

Brumi a Norbis fagyi nem rossz,apika nagyon imádja,de sztem se volt rossz.Na jó nem egy carte'dor.

Babakocsi szerzeményekért nagyon irigy vagyok.

Na jó annyira nem vagyok ám ügyes,mert a Hófehérke-csipkerózsika-hamupipőke kivételével a többi mind képeslap,csak be kellett ragasszam az ikeás képkeretekbe.De a három csajos az már szalvétás,és időközben elkészült még egy:
Kép

sutimano76

A magnézium-citritből nem is lehet 3×2 szedni,én úgy emlékszem a doki azt mondta????

sőt biztos,mert megnéztem és az egyik dobozra ez van írva.

Én mondjuk nem szedek csak reggel és este 2-t,főleg most hogy a hűs lakásban fetrengek.

sutimano76

Ez a meleg már fáj :evil: !!!

Amúgy én fogjam be a befogni valómat, mert medence mellett délután nem rossz lenni...és hála párom cégének, van szabadtéri főzéshez lehetőség (gázpalack és gáztűzhely) így a palacsinta és főtt kukorica nem a 35 fokos lakást hevíti sivatagi melegre. :wink:
Holnap fánkot rendeltek.

Magnézium: én nagyon ajánlom a rendszeres szedését!

Scooper ez nem vicc! Beszélned kéne az orvosoddal és egy vizsgálat sem ártana, hogy tényleg milyen jellegűek voltak a görcseid, mert lehet ártatlan is ami fáj, de hidd el nem kellemes sem a kórház, sem a koraszülött osztály! Vigyázz magadra naaoon én majdnem megjártam.

Móka: Kisgubacsod elbűvölő :lol: .
Én talán jövő héten kukucsolhatok be hozzájuk, mert megkapjuk a második tüdőérlelőt és mivel még csak legálisan jövő héten "szabadulnék" ezért bizti lesz Uh. A kórháznak ha más haszna nem volt, de legalább fokozottan figyelnek és én csak jól járok a sok ingyen fotó miatt :wink: ( a tüdőérlelő viszont kegyetlenül fáj :cry: )

T-pk: Nem tudom mi lehet oka, volt egy órám szabad, ami mindjárt lejár, de a hormonokkal hozzák összefüggésbe az ilyen jellegű fájdalmakat, konkrétan kézre senki nem tért ki. Gondolom az is összefügghet...aztán a nevem előtt nincs dr. :lol: , csak a jó barát a google.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

http://baboca.blog.hu/2007/11/01/felkes ... re_ii_teak

Fontos kérdésem lenne erről a linkről.Azt írja,hogy a 36. héttől kell inni,de meddig??????????????????????????????????????

sutimano76

Csunyeszka palacsinta,holnap meg fánk?????Vicger már kiosztotta a hónap hőse díjat,de lehet hogy felül fogjuk bírálni.

Pihenj csak a balcsiparton,mi meg hadd irigykedjünk.

Amúgy ott még most is meleg van,én már lezuhiztam egy órája azóta meg kicsit enyhült a forróság odakint,úgyhogy mostmár tök jó idő van.

sutimano76

Viki
És mennyi a mg tartalma a tablettának?
Nem a meleg a bajom... a hangulatom vett most negatív irányt...

Süti
Ügyes vagy!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?