Hírek:
No Petiről pár szó...Tegnapi nap jó passzban volt,jó hangulatú volt a látogatás is,ma nagyon nyűgös rossz hangulatú apát láttam a kórházban.
Ehhez hozzájárul az is,hogy ma engedtem a kérésének és bevittem Blankát hozzá június 24 óta először...És hát nem sült túl jól el...
Kezdődött azzal,hogy apa az 5.-en fekszik,és mire felértünk a lifttel Blankám kissé megviselt állapotba került,mert a lift csigalassú,és az 5-ig úgy 3-szor meg is álltunk,nagyon hangos az ajtaja ahogy ki be csukódik,és egyszer betoltak hordágyon mellénk egy beteget akit műtétre vittek,aztán egy tolókocsis bácsit oxigénmaszkkal az arcán,aztán a takarító a nagy kocsiját tolta oda mellénk...Mindenki gügyögött Blankának...
Blanka meg egyre riadtabb lett,míg nem mire kiszálltunk addigra ordított...
Aztán pont bent voltak Peti szülei Petinél...Blanka meglátta őket megint ordítani kezdett torka szakadtából/sose tűrte valahogy őket.../...így mire apája mellé került addigra nagyon zaklatott volt...Megakarta puszilni Peti és nem hagyta...sikítva ugrott az én nyakamba.
Megsimította a lábát,mikor felvettem Blankát és ő elhúzta a simítás elől...
Apa levonta a következtetést,hogy nem szereti már a lánya...És közölte nincs értelme tovább küzdenie az élhető életért...
Na hogy éreztem magam????
Aztán napközben sikerült talán jobb belátásra bírjam persze mindezt telefonon,hogy jó sokba kerüljön...
Mire beértem délután a kórházba inmár egyedül valamivel jobb kedvű volt,de nem az igazi...Átrakták másik szobába,2 ágyas szobában van most és egyedül...Fáj neki a jobb karja,ebben 5 lemezt ültettek bele,és még benne van a varrat,és úgy érzi nagyon feszül neki.A bal sarka,és mindkét talpa is eléggé fáj...Volt ma nála idegsebész,még csak azt tudjuk amit Peti orrára kötött a bal válláról és karjáról,hogy nem tudnak azzal a sérüléssel mit kezdeni.Állítólag torna,és mindenféle kezelés hatására lehet hogy hónapok,de lehet hogy évek alatt de szép lassan javulni fog majd az állapota.De teljesen olyan mint régen sosem lesz.Ma vizitkor reggel a doki valamit csinált a bal lábfejénél Petinek,amivel nagyon nagy fájdalmat okozott neki,erre azonnal elrendelt egy RTG-t a bal lábfejéről,és talpáról...A RTG meg volt,az eredményt még nem tudjuk...kíváncsi vagyok mire fel volt a nagy ijedelem.Tesóm még nem beszélt a kezelőorvossal!Sajna hétfőig nem igen fog mostmár...Hát ez a legfrissebb hírtömeg Peti állapotáról.Ja,és sajnos lelkileg sincsen túl jól.Arról panaszkodott nekem hogy nagyon bezártságérzete van,és fél az éjjeltől,fél kocsiba ülni(mondtam neki ez egy ideig úgy sem lesz),és attól is fél ha én kocsiba kell üljek...Meg vitáztunk most telefonon este egyet...Ne is kérdezzétek miért...
Oka se nagyon volt nem tudom...Ingerült ő is én is...A főnöke holnap a kh-ba beviszi a fizuját ami még jár neki.Erre én annyit mondtam,hogy frankó,hátha lábra kel...Fekvő beteg,hogy tudna rá vigyázni??És itt indult el a vita...Végén már az is kibukott belőle,hogy holnap be se menjek hozzá,nem szeretné...Aztán persze sírással tarkított így szeretlek úgy szeretlek lett a vége oda-vissza,de ez borzasztó csajok.Nagyon vigyázni kell mikor mit mondok...Mert most olyanon is felcsattanás van,amin máskor nem volt...
És szegényem nagyon depis kezd lenni...Nem mintha én nem.