Új privát üzeneted érkezett!

ja sina mi van??

és anyum elment ma adokihoz képzeljétek(ppezsgő durr!)
na neh asziggyétek h megnyugodhatok :evil: el kne ugyanis mennie béltükr.-re (tudtam amugy) de ő NEM megy! persze a hasa ma is fájt. kapott vmi savlekötőt meg vissza kell mennie ha beszedte. jó mi? sokra mentünk vele! most jöhet a köv. kör: rébeszélni a tükrözésre...
enikő hát ez az látod mindig van vmi.

hallottatok már a géntérképről? apa szeretné. én félek tőle. de pl 2 napja láttam egy régi haveromat akit 10 éve nem láttam akkor épp együtt piáltunk még udvarolgatott is:)erre ne tudjátok meg h nézett ki!!! alig tudott menni keze lába remegett egy falnak kellett megtámaszkodnia majdnem elesett van v 20 kiló vasággyal stb stb teljesen kikészültem a látványtól annyira h nem is mertem megszólitani mert nem tudtam zavarba hoznám-e nem tudtam mi lehet vele felhivtam egy közös ismerősünket aki mondta h sclerosisa lett és tolószékben van évek óta stb azta kész vok a hatása alatt vok azóta is éjjel ezzel álmodtam meg minden.
azt juttatja eszembe h hirtelen velem/ünk is történhet ilyen ő is egy erős egészséges srác volt most meg ez... van egy kisfia is amugy:(
na nem lehuzásnak irtam csak már tele volt vele az agyam.
apa szerint jó ha megtudsz ilyesmit mert készülhetsz rá v próbálhatod megelőzni v nemtom. én nemtom.

andy

Kép
andy30

kubu földváron melyik a legjobb hotel? a festival hotel és a riviéra milyen? ja meg van vmi anna-mária villa akármi

Kép
andy30

amugy képzeljétek nekem is van a bal térdemen vmi furaság aszem ez is ekcéma! de durva nekem is az van! először aszittem vmi csipés olyan holyagszerű volt benne vmi folyadékféle, most meg már csak nagy vörös megvastagodott folt körülötte kisebb vastag pöttyökkel! és viszket de most szárad le igy már nem. mitől lehet? nekem is a málnától?

andy

Kép
andy30

Zsófi ma 3-szor aludt napközben. Másfél-fél-két órát. Rengeteg!!! :-D De így legalább most fürdethetjük a megszokott időben. Kivi leszek így az éjszakánkra.

Andy!
Mi bőrgyógyival csak abban maradtunk, hogy ne adjak Zsófinak egy éves koráig tejterméket, glutén tartalmú cuccot, halat, meg a szokásosakat, amik később allergiát okozhatnak nála. De ennyi. Mikor utoljára voltunk nála, felsoroltam miket eszik, mindegyikre azt mondta, hogy mehet, mert nem allergizálnak.

Én ilyen géntérképet tuti nem akarnék. Mi értelme van rettegésben élni akár éveket, azzal a tudattal, hogy egyszer pl. sclerosisos leszek??? Mert ez ellen tenni nem lehet. Ez a géntérkép nem csak hajlamokat mutat ki egyes betegségekre???

Kép
Kép
lbernuska

Andy!
Nálad szerintem a sok stressztől lehet.

Kép
Kép
lbernuska

eszterke. megint eltuntel!

aida. teged meg felnegyelt anyos es ellopta Nolit?

lecso es fishpie kesz.setalni ma ketszer is megprobaltunk, de mindketszer hazazavart minket a szakado eso. miert pont akkor kezdett el esni??? :evil:
seta nelkul a delutanunk eleg nyugi, most apa szorakoztatja a bebit. kaptam egy orat furdeni, hajatmosni, szaritani, meg kormot vagni. :lol:
aztan vacsizunk. es ma este apazok, de azert lehet meg kesobb jovok, ha nem nyugis ejszakat mindenkinek.

berni. irigy-irigy. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sina: micsodaaaaaaa??????????????????? Most ne tűnj el! Részleteket, de mán!

Enikő: mi Aréna plázában néztük. Naggyon kényelmes. Előttem pont egy kosaras termetű csóka ült (jellemző), és még így is tökéletesen láttam :lol:

Andy: nem bántásból, de szerintem ebbe mész tönkre, hogy ilyen egyoldalúan eszel, és hogy ennyit stresszelsz. Legyengül tőle a szervezeted és kiteszed magad mindenféle bajnak. Múltkor beszélgettünk erről az allergia dologról egy barátunkkal, aki genetikát tanult az egyetemen, és szerinte fontos kipróbálni mindent a szoptatás alatt, mert az anyatejjel csak közvetve kapja a baba a dolgokat, és így jobban hozzá tud szokni a szervezete akkor is, ha megvan a hajlam a családban az allergiára.
Amúgy nem emlékszem, te azért nem eszel szinte semmit, mert Regin mutatkoztak az allergia jelei az elején? Mert ha preventíve nem eszel, akkor esetleg később, amikor már direktben adod Reginek és nem találkozott még vele a szervezete "gyengébb formában" (vagyis anyatejben) lehet, hogy rosszabb lesz, nem? :? :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Mush!
milyen futáraid vannak, hogy paprikát visznek neked Angliába??? :?: :?: :lol: :lol:

Kubu!
Jók a fotók és nagyon ügyi Marci!!

Sarmon!
Nekünk Micimackó van még!

Andy!
Tényleg több nyugit!! Szerintem se kellene ennyire figyelni arra,mit eszel! De ez csak az én véleményem.

Tegnap megint keltünk éjjel. kibírható volt, mert csak 4-töl 5-ig volt ébren, és aztán reggel 9-ig nyomtuk!! :D :D Volt cici, sírás, nyügi és végül megint cici!

Tényleg kivi vagyok ki lesz elöször megint babás a topikban! A novemberieknél már van! :lol: :lol:
susy75

Ez csak poén volt... :lol: :twisted: Bár semmi nincs kizárva :lol: :twisted: Amilyen nehezen jött össze az első, olyan könnyen jöhet a második! Bár nálunk semmi nem egyszerű... Csak nem védekeztünk és megint nagyon kívánom az édességet, mindig éhes és szomjas vagyok... hízni nem híztam, de a pocakom kicsit visszanőtt... 8)

Most mennem kell fürdeni!

Ha tudok, még jövök! :twisted:
sinaszi

Sina!
Húha!!! :lol: Ès nem vagy kivi,hogy mi újság..???? :roll: :?:
susy75

Sziasztok!

Mush: köszike , vagyok, 1 hét Apaszabadság után, kicsit elmaradva.

Gombaszezon volt, lejártam a lábaim, de szuper volt!
Kirándultunk, szülőztünk, meg vendégeink voltak .

Minden BÉBINEk utólag is BOLDOG HÓFORDULÓT és NÉVNAPOT kívánok!

Sina: akkor akár te is lehetsz az első.. :roll:

Már mi is azt hittük h túl hatékonyan vasalunk, mert több mint 1 hetet késett nekem is,, de ma megjött.
Apa kezdett kétségbeesni... :lol: én annyira nem.. :oops:

Kép
eszterke24

Mush: nagyon szépek voltatok az esküvőn, és a képek is szuperek!

Boci: nagyon vagány Márton a motoron! Fogacska?

Cili: remélem nektek rendeződött már a nyűgösség, és a fiad már sofőrködik is.. menőő.. :lol:
sajnálom h elkerültétek anyukádékat.. azóta nem beszéltetek?

Aida: ? hogy döntöttetek? Hazamentél Noellel v maradtatok az apukájánál?

Orsimorsi: remélem jobban folytatódott a napod.

Kubu: Marcid nagy kópé ám! nem akadály neki a barikád sem.. :lol:

Andy: szerintem lazíts kicsit.. ebbe bele lehet dilizni ..
Géntérkép? jesszus.. dehogy akarnám én tudni...

Enikő: helyesek a fiúk! hogy viselték a költözést?

Sajnálom a nyűgös és éjjelsokszorkelős bébik anyukáját.. nem tudom hogy bírnám.. el vagyok kényzetetve. :oops:

Kép
eszterke24

Susy: eszembe jutott, hogy akartam mondani, hogy pár napja Kobi is úgy döntött, hogy sikítozva kiabálni jó! :lol: Brutál hangerővel nyomja és közben röhög hozzá :lol:

Eszterke: a miki hozzám is ma érkezett, bár nálam megmaradt a terhesség előtti 28 napra pontossága. Mikor tavaly késett, 3 nap múlva már biztos voltam benne, hogy terhes vagyok. Szerintem most is így lenne :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Úgy tűnik én csak hétvégén tudok veletek lépést tartani! Ilyenkor mindig lemaradok 1-2 oldallal. Hét közepére meg már reménytelen a helyzet!

Orsimorsi! A répa ma nekem is odaégett! :lol: :lol: Pedig ilyet még soha nem is láttam! :lol:

Milánnak kibujt a 2 felső foga is!

Kubu! De édes! Az esővédőtől nem fülled be a babakocsi? Nagyon ügyes! Az esés miatt ne aggódj, ha így körbe van keritve. A keményebb játékait szedd ki és akkor nem üti meg magát!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

furdes van. van 5 percem.
suzy. hat akinek vannak kapcsolatai. :lol: :lol: :twisted: a baratnom occse jott ki, es megkertem hogy hozzzon egy lecsonyi paprikat, meg egy patiszont. erre kaptam egy nagy szatyor paprikat, ket nagy patiszont, meg Kincsonek hoztak sutotok-alma bebi kajat. :lol:

sina. vegyel mar egy tesztet! :lol:

apa elokapta a gitarjat es fel oras koncertet nyomott a bebinek. mindketten nagyon elveztek! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.13 20:10-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Gabi!
Enyém gyerek most is nyomja a sikítást!!! :lol: :lol: Bár szerencsére egyre ritkábban.. :) :)
Tényleg Kobold fog nincs még??
susy75

huha eszter és sina:) ez izgi:):)

amugy bocs de a t.k.m kivan de már komolyan! nem elég h a jobb könyöke is piros lett estére de még a bal combján meg bal arcán a tokájánál mintha pigmenthiányt látnék :?
apának volt ilyenje kiskorában (nem csecsemőként) minkor csernobil robbant mondták is neki h lehet attól és több hétig kellett kórházban feküdnie vmi qrva erős gyóccerrel meg lámpázással kezelték ki a gyóccert amcsiból hozták állitolag rákkeltő...ugyh anyósom csak két kurát engedett a 3ból neki.
nem igaz :evil: remélem nem jól látom

amugy géntérképet tuti nem fogom én sem. bár aszondják ja hajlamot mutat nem a tutit.

amugy én sose voltam ilyen de vhogy nagyon rámjár a rúd mostanában és ez kicsinál.

gabi nekem aszonták fontos h preventive igy kajáljak. kérdeztem még terhesen allergologust..

mondjuk ha igy is ilyen ekcémás meg minden akkor már lehet mind1 ezentúl :(

na jó eldugulok. és megyek pakolni.

de legalább a fejem már nem fáj! jöhet a szalon barna 8)

andy

Kép
andy30

enikő kérünk képet a fogacskáról! és irigy vok a kertes nyugi miatt:)

Kép
andy30

Gaby: franc a mikinek... :evil:
nekem is azért volt gyanús a dolog, mert Dani óta szinte napra pontos, most meg megtréfált... :? Apa már tesztet követelt, de kiegyeztünk h szerdán ha addig semmi, de már tárgytalan.

Amikor én terhes lettem Danival mindenre gondoltam csak arra nem... :roll: :oops: akkor már több mint 1 éve próbálkoztunk, és húzós hónap volt.. kolléganőm látta ahogy zöldülök néha, és ő mondta h vegyek tesztet..

Sikítás nálunk is van néha, először tisztára meglepődött h mi volt ez..

a városi habtapin tomboló fiam fél a fűtől! Anyuéknál kiraktam a fűbe, és elkezdett ordítani, de feltett kézzel h hozzá ne érjen... :roll:

Andy: elhiszem h sokminden összejött, de próbálj lazítani!!

nekem is mennem kellene pakolni, de semmi kedvem..Apa már megint dolgozik.. :evil: megyek olvasok valami könyvet inkább..

Jaa : csajok, segítsetek ha tudtok!!
imádom Szilvási Lajos könyveit.. és a legeslegelső könyvét vadászom jó ideje, Középiskolások a címe..( Úgy tudom ezzel nyert regénypályázatot.. ) hallott róla esetleg valaki?

Kép
eszterke24

Enikő: gratula a fogacskákhoz!

Kép
eszterke24

Andy: értem :( hát, nyilván ő ért hozzá...
szalonbarnát egészségedre! Egy pohár bort én is zsákmányolok mindjárt...

Susy: á, dehogy, nyoma sincs. Szerintem sose lesz :P :lol:

Enikő: gratula a felső fogacskákhoz! Milán baba majd azt is megmutizhatja Kobinak, hogy kell fogat növeszteni :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Eszterke: ittvan egy, de iszonyat húzós ára van, meg egy másik, ahol rá kell kérdezni a címekre...

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... +Lajos&c=0

Kép

Kép
gabilany79

Gaby: :shock: :shock: köszi, azt tudtam h ritkaság de hogy ennyire... :roll: én hónapokig kerestem és kerestettem mindenhol mindenkivel, de eddig nem is láttam, de íme a bizonyíték létezik!!
akkor is el fogom olvasni!! :lol:

Kép
eszterke24

Á! Biztos nem vok terhes! Csak Apával röhögünk rajta, hogy mi lenne, ha... Igazából Apától jöhetne, de én azt mondtam, hogy az egyetemet el kell végeznem a tesó előtt! Az még 3 év! Jó esetben! Különben sosem fejezem be! És én is szeretném, ha min 3 év lenne kettejük között! Na és lakást is intézni kell...
Egyébként lakás: ez elvileg egy komfort nélküli egyszobás, de mi rendbehoztuk, így van benne fürdő, wc, csak épp fűtés nincs a fürdőben. Kértük, hogy cseréljék nagyobbra és magasabb komfortfokozatúra. Indokok: Penészedés és a baba... Beintettek! Hát hiába! A lakáspanama kerületében semmire nem számíthat az ember protekció nélkül! :twisted:
sinaszi

Musi! Miért maradt ki a szallagavató?
Nekem is, de nekem a lagzi is. :cry:

Kubu! Gergő ugyanezt csinálja, csak nem a kukacon, hanem rajtam tornázik. :D

Eszterke! Szia!

Hát én biztos irigyelni foglak titeket, mikor bejelentitek, hogy jön a kistesó.Bár azért boldog vagyok, hogy még egyszer átélhettem a babavárást, szülést és most a babázást.

Kép
Kép
Kép
erika26

Mesi! Fogjál szavamon! Én megértem a bosszuságodat, én is szinte minden alvást végigidegeskedtem a panelba, mert mindig altatási időben volt zaj!

Ibernuska! A tápszertől az én gyerekeim sem lettek hurkásak! :lol:

Eszterke! A Milán nagyon jól viselte, igaz ő csak 1 délután volt távol tőlem, de szegény Leventét eléggé megviselte! Ő nagyon sokat nagyizott, különben nem tudtunk volna időre kiköltözni!
Andi! Holnap megpróbálom fotozni, bár nem tudom mennyire fogja engedni! :lol:

Bébic! Hogy vagy? Nagyon várunk vissza!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszterke: hát ja, és a vaterán ráadásul néhányan nagyon el tudnak szállni könyvárak tekintetében (is).

Kép

Kép
gabilany79

Gaby: de találtam egy online antikváriumot és nekik van 900 ért! Holnap zaklatom is őket! van nekik sokféle :D
az bizti h el tudnak szállni..

a tesz veszen is kiakadtam ma.. nyertem p. oliver bodyt, a nőcivel beszéltem is telefonon, nem mondta h mi van.. bontom ki a csomit, levél benne h bocsi színhibás, adok mellé még két másikat.. az persze tök használt gagyi, amit meg vettem ( kék ) kicsit megismerkedett a Domestossal.. :evil:

Erika: szia :D

Kép
eszterke24

Eszterke, Gabi! Köszi!

Gabi! Mikor jöttök?

Eszterke! Én is nagyon szeretem Szilvásit! :)
http://www.hollo-antikvarium.hu/konyv/a ... piskolasok
itt is megpróbálhatod

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszterke! Látom már te is megtaláltad! :lol:
Jaj de utálom az átverést! Szerintem írj negatívat és írd le miért! Az ilyen megérdemli, hogy senki ne vásároljon nála! Ez tuti nem a csomagolásnállett szinhibás
Én bodyt már csak a teszkóba veszek. Nagyon jó minőségüek, újak és nem is drágák!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Eszterke: az tök jó! Remélem, sikerül megszerezni.
Teszvesz: ez annyira gusztustalan! Utálom az ilyeneket. Szerintem is negatív értékelés és jól leírni, hogy miért.

Enikő: úgy néz ki, hogy csütörtökön tudnánk menni, de kicsit aggódom a meleg miatt :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.13 21:07-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Enikő: nagyon ritkán teszveszelek már.. én is inkább boltban veszem, de ezek megtetszettek, volt a nőcinek rengeteg, de nem mindegyiknél én voltam a leggyorsabb.. ( igy utólag lehet h szerencse.. ) és újszerűnek hirdette a csomikat h van olyan is ami nem használt benne.. :?

köszi, én is ezt találtam! :D

Kép
eszterke24

Jó éjt lányok... vár a Lajos! :D

Kép
eszterke24

Sziasztok!!!

Eszterke: már éppen hiányoltalak, de látom itt vagy!!!! SZIA!!!!!! Fog még nincs!!!! :evil: :lol:

Sina: hozzánk is jöhettek kikapcsolódni!!! Nem irigyellek a kéró miatt!!!!

Enikő: én is a tacskóban veszem a bodykat!!! Bár jópárat kaptunk is, de ha valamelyik méret vagy fajta hiányos ott veszem!!!! Gratula a fogacskához!!!!

Andy: szerintem is lazíts egy kicsit!!! Amikor voltam szoptatási tanácsadón a csaj dettó azt mondta, mint Gabi ismerőse. Sokkal jobb ha tejen keresztül ismertetjük meg a dolgokkal, mert lehet "élesben" nagyobb baj lesz belőle!!! Én eszem mindent és Márton eddig jól viseli!!!! :lol: :lol:

Márton délután 2 és 1/4 órát aludt, aztán estefelé meg 20 percet. Tök jó kedve volt végig. Délután a vendégeknek is vigyorgott meg kacarászott!!! :lol: :lol:
Ja és mi is vettünk zsiráfos medencét!!!! :lol:
Vendég

azért ez durva h 900ft a vaterán meg 9ezer :shock: a könyv!

sina milyen szolgálati a lakás? mármint melyik szerv? bocs rég volt már..

vmit még akartam irni de elfelejtettem..

aszem lassan fekvés jóét mindenkinek

andy

Kép
andy30

boci de olyan rossz h két ellenkezőt mondanak :?

Kép
andy30

Andy: én elhiszem, de nem jó hogy ennyit aggódsz!!! Hidd el nem tesz jót neked és Reginek sem!!!!
Vendég

SZIASZTOK.

először is sok boldog hófordulót az érintetteknek.

sinasz nekem sem jött még meg de szrtem ez változni fog egy hónapon belül mert Izát már nem nagyon szoptatom csak hébe hóba.

van egy ingyenes játéklehetőség csak regizni kell és jelentkezni egy nyereményre és totál ingyenes az egész. semmi becsapás. tutira.
http://www.winive.hu/index.php?pr=69675

férj dolog:
sajnos kezd tutira lenni a dolog mert semmit nem változik a helyzet vele és nagyon elegünk van a gyerekekkel együtt hogy az ő hangos morgását hallgassuk ráadásul megint az Andrist veszi elő mindenért.

Most az a helyzet állt elő hogy lehet 30-án megműtik a lábát víszérrel és felajánlottam hogy menjen az anyukájához lábadozni mert neki is jót tenne az anyjának is és nekünk is ha egy kicsit távol lennénk egymástól.

utána meglátjuk.
de van egy hatalmas nagy elhatározásom nekem is vagy vele vagy nélküle.

szóval van ez az új lakás. de ne nézzetek hülyének tisztára érzem hogy nem ez a mi lakásunk. nem tudom bele képzelni magunkat oda. a költözés oda tutira meg lesz de lehet egy két év múlva tovább állunk vagy a férjemmel vagy nélküle. Még hozzá BALATON környékére. el szeretnék menni ebből a teli szemét pestről. Én akárhol találok melót ettől nem félek. És amilyen szerencsém van a lakással kapcsolatban tutira találok olyat aki fel akar jönni pestre onnan.

milyen kis vékonyka Marci:)))

iza elkezdett gagyogni.
mondja hogy apapapapapa meg mamamamama meg kajkajkajkajkajkaj

tök arii majd felveszem ha a háttérben nem a többi kölyköm visítása hallatszik csak:))))

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

első ????
hmmm ezt el sem hiszem
annyit akarok írni, de majd később, Marci kajabál ezerrel, én a hajam tépem

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

talán még most kellene reagálnom, mert később már vége a nyugalomnak, granny érkezik egy óra múlva, kis szaros csak a kukacban érzi jól magát, fekvepóz kilőve kééééééééééééész vagyok.
ja tegnap sírtam itt magamban h apa nélkül leszek, 5 körül lezúztam a strandra megnéztük a vizet meg a happy familiket és sajnáltam magam, erre sétizünk haza és apa sétál velünk szembe, jött le hozzám. Imádom.... gyorsan megkajáztunk az egyik étteremben, majd haza, átöltöztünk és fél hét körül lementünk fürcsizni. Marcit vittük a kis kalózhajójában, áááá nem semmi amit levágott, bevittük a vízbe, elfeküdt a csónakban és fél órán keresztül rötyögött, dumált nagyon teccett neki.

kubuspace

csajok miért van az hogy bármikor próbálok belépni az iwiwre, azt írja ki h karbantartás van. 10 esetből 9x így van.

Nézem tv2-t, kárász robit imádom... :oops: persze csak apa után :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Írisz is "beszél"!Azt mondja:
dadadada-haddadddadda.és ezt jó tíz percig,majd megunja,és már panaszosan:annyaa-nyannya-nya-nya-nya-nya.Megzabálom.

Tegnap este majd beszartunk a röhögéstől,egy felfújt lufit megkaparíntott,és ahogy karmolászta,ugye olyan hangokat adott ,mint amikor valaki pukizik...annyira nevetett,kacarászott ezen,kifolytak még a könnyei is!

Vera szerintem felmelegítve csak a töltött káposzta jó...persze a te esetedben,ennyi lurkóval,és ennyi évvel mögöttetek biztos hogy nehéz döntés.Én nem is tudom hasonló helyzetben hogy bírnám ezt feldolgozni.De a gyerekeket nézném,hogy nekik mi a legjobb.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Vera: Nagyon szorítok, hogy sikerüljön a terved! Elképzelem az öt gyereket kertes házban...biztos nagyon jó lesz váltani.

Enikő: Gratula a fogakhoz! Ilyen gyorsan jönnek a felsők az alsók után?

Kubu: De jó neked! Mi megint Apa nélkül vagyunk csütörtökig.. :(

Peti tegnap két üveg rizses zöldséget bevágott ebédre, uzsira meg másfél alma- szőlőt. Nem tudom hova teszi ezt, mert még mindig hét kiló alatt van. :D

Kép
iokka

hááát én szeretem az állatokat, tényleg, ha költözünk lesz kutyánk és macskánk is, de én most kiterem egy sz@ros macska nyakát !!!
Képzeljétek el mióta lent vagyunk ez a dög minden éjszaka átmászik az autóinkon, apának fekete autója, nekem szürke van. Szóval az enyém még annyira nem is vészes, a szín miatt de apa esetében azért elég csúnyán néz ki a saras mancsok nyoma. Mindkét autó esetében hátul megy fel, mondjuk nekem csapott a segge, megnézném h mászik fel, elől a szélvédőn pedig lecsúszik. És most figyeljetek apa autója csomagtartóra minden éjszaka rász@rik ez a dög. NOOOOOORMÁLIS ???? Ma reggel mentem el apa autóval bevásárolni oszt nyitom ki a csomagtartót és akkor veszem észre hogy ez a XXXXXX a nyílásba tojt, hát ilyen nincs, komolyan...
éjszaka elkapom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.07.14 08:02-kor.

kubuspace

Retek klubon a csak csajokban sarkikata lesz. Sztetek mi a téma? Plasztika szülés után... :twisted:
Na, megyünk dévényre.... dögmeleg van kint, nem akarok kocsiba ülni.....

Kép

Kép
gabilany79

egyébként is a retek klubbon mióta lilu is babát vár szinte csak babás témák vannak, ami persze nem baj....
oh látom is katinkát a kis cicavirág....
... dukai reginával fogunk beszélgetni, aki hetente váltja a hajtszínét.....
ja és igen tényleg lesz plasztika...
izgi

gyerek csendben, az orrszívóval játszik..

kubuspace

ja és közben azt mondja hogy éj éj éj éj és néha berreg :shock:

granny megjön, Marcival bemegyünk a gyerekorvoshoz csak megméretném, szeretném tudni h hízik e, van é értelme ennek a rengeteg turmix készítésének :lol:

kubuspace

Kubu! Tényleg rendes Apád van! Látod neki sem jó nélkületek! :lol:
Macsek! :lol: :lol: Szerencétek lesz! Vegyél gyorsan sorsjegyet! :lol:

Iokka! Az alsó 2fog 4 hósan jött ki Milánnak, így 2 hónap van a alsó és felső kibújása között.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

én meg nem tudok írni - szerencsétek

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Reggelt!

:evil: :evil: :evil: :evil:
Fészekben késő estig duruzsolás, aztán 1/2 1-től, mintha gerendákat vertek volna le... noóóóóóóóóóórmááááááááááááális!?????

Szomszédék hajnalban WC-re, aztán 1/2 7-től edénycsörgés nyitott ajtónál.........

Fel a fejjel! Látom, hogy van másnak jóval nagyobb gondja az enyémnél!

Vera! Mivel mindent nem tudtam visszaolvasni, így nem tudom, hogy mi a gond pontosan otthon, de szerintem ennyi gyerkőccel nem kevés nehéz pillanaton vagytok túl pároddal! Remélem, hogy ezt is sikerül megoldanotok!!!!
sinaszi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?