Új privát üzeneted érkezett!

Mmzsó
Júniusban írtad, hogy júliusban mentek majd konzultációra. Voltatok már vagy mostanában mentek majd?
Kíváncsi vagyok mit mondanak majd Nektek! :D Gyere majd mesélni!!!
Vendég
 


Kép

Sziasztok!

Twist!Hogy vagytok?
Úgy döntöttünk,hogy akkor most várunk még egy kicsit a felújítással.Hasmenésem az nincs csak sokat fáj a hasamalja,ma reggel meg arra ébredtem,hogy nem csak fáj hanem iszonyatosan görcsöl.Innen mindenképpen el akarok jönni nem szeretnék már ennél a cégnél dolgozni,úgyhogy minden ismeretségem bevetem,hogy másik munkahelyet találjak.

Röpcsi!Nagyon furin jött meg a mensid szerintem minnél előbb irány a doki.Remélem semmi komoly!!!!!!Köszi a vonalzó dicséretet! :D Nem semmi a nénike,hogy az autótokra szórja a piszkot,jól teszed,hogy szólsz,hogy adjanak másik helyet!Nem kell szétverni a lakást illetve csak egy picit,mert most kitalálta a párom,hogy a két szoba közti falat ki kell venni és másikat húzni helyette. :shock: Eddig csak arról volt szó,hogy padlócsere festés és bútor de most már a fal is megy.Nem új főnöknél akar beajánlani a főnököm(bocsi de tegnap nem jól fogalmaztam) hanem az ő felettesénél,hogy engem rúgjanak ki.

Kép
rena85
 
 


Röpcsi!Gratulálok a laptetőhöz! :D

Kép
rena85
 
 

 
 

Éljen, visszatért Röpcsi! Szuper, s be is figyelt a laptető! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszi a hosszú üzit, majd jövök később én is írni, de előbb nagyon alaposan visszaolvasok!

Jó az új vonalzód Röpcsi!

Üdv Mindenkinek!!!!!!!!!!
Vendég
 


Röpcsi, gratula a laptetőhöz!!!:))))) És tök jó, hogy visszatértél közénk! Te is Kedikém, rég tudtál ám írni, hiányoztatok!:)

Rena, hát nagyon-nagyon durva, amit a főnököd mondott, hogy téged akar beajánlani, hogy kirúgjanak:(((((((((((((( Basszus, kinek lenne így kedve dolgozni? Gondolom, hogy senkinek:( Hogy mondhat ilyet valaki??????
Tarts ki és reméljük, hogy vagy a főnöködet rúgják ki (!) vagy jobb helyet találsz.
Vendég
 


Sziasztok!

Igen,ma voltunk a klinikán.
9-re mentünk.Először adtak egy hosszú kérdőívet,amit ki kellett töltenünk.Rengeteg kérdés volt.
Aztán a Murber fogadott minket,szimpatikus volt mindkettőnknek.Jól kikérdezett,átnézte a leleteinket,és elküldte a férjemet az urológiai klinikára andrológiai vizsgálatra és spermavizsgálatra.Ha meglesz,utána ők is megnézik a spermáját.Az első vizsgálatra lehet otthonról vinni az anyagot,a női klinikán helyben kell produkálni.
Nekem írt beutalókat 4 vérvételre,még egy csomó hormont megnéznek.Ha mindezekkel kész vagyunk,akkor jelentkezünk nála.
9-re mentünk,kb.fél 11-kor végeztünk,ez normális szerintem.A hely tetszik,kultúrált,szóval lelkes vagyok.

Még nem tudtam igazán figyelmesen visszaolvasni,Röpcsi,mikor kezdtek a lombikkal?
Irtó jó az a sok babás tabló a klinika falán! :wink:
Vendég
 


Helló! Köszi a fogadtatást, hiányoztatok már! :D Jó újra itt lenni! :)

A mikivel kapcsolatban ma reggel felhívtam a klinikát, Annácskával beszéltem, de mondta, hogy ma már nincsenek bent. Mondtam, hogy a szokásos 30 napos ciklushossz helyett, most a ciklusom csak 14 napos lett, 14 napra megjött! :shock: Mondta, hogy a Bromo szedését folytassam ugyanúgy tovább, ahogy eddig és a legközelebbi mensimkor jelentkezzek majd és akkor kérjek majd időpontot lombikprogram kezdésre! :D Ha rosszabbul vagyok akkor hívjam őket, mert valami ügyeleti szint lesz, de ottani doki nem fog tudni megvizsgálni, hanem csak anbulanciás.
Vendég
 


Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok!!!! :wink:

Csak gyorsan reagálok Mmzsónak!

Ma én is voltam a klinikán!!!! :D 1/2 9-től-3/4 10-ig!!!!! :wink: Tuti láttalak benneteket!!!! Én fehér halászgatyóban és egy kék lenes blúzban voltam!!!! :wink: Barna hosszú hajam van!!!

Röpcsi

Egyszer-kétszer nekem is megjött 20-21 napra a menzim!!!! :evil:
De ez egyszer egy évben történik, de azóta nem volt ilyen!!! :shock:

Na olvasom a termést!!!! :lol:
Vendég
 


Szia mmszó!!!
Örülök, hogy jelentkeztél, nem kellett olyan sokat várnotok, kellemes benyomást keltett bennetek az ARO és szimpinek találtátok Murber dokit! :D Én egyébként valahogy ezekre a napokra saccoltam, hogy mentek majd a klinikára! :D
Hát igen, azon a kérdőíven nagyon-nagyon sok kérdés van, mi is lestünk mikor odaadták kitöltésre!:shock: Egy, két kérdésen, mint pl-ul azon, hogy mikor kezdődött el a szőrösödés, jól el is csodálkoztunk!!! :shock: :shock: :shock: Kamaszkorba volt ha jól emlékszem ilyen jellegű kérdés. :roll:
A vizsgálatok 1 hónapot mindenképpen igénybe fognak venni, és ha ügyesek vagytok az idő alatt meglesznek a férjed vizsgálatai és eredményei is. :D :wink: HAJRÁ!!! :D
Mikor kell menned vérvételre?

Kérdésedre válaszolva, mi ugye most kezdtük volna el az 1. lombikprogramot, de a költözés közbeszólt, így halasztottunk és elvileg augusztus végén v. szeptemberben fogjuk majd elkezdeni a kezelést. Anna azt mondta augusztusban amikor megjön, hívjam fel őket és akkor kiszámoljuk, hogy mikor kell majd mennünk! :D
Vendég
 


Jaj Ditke, írtam Neked ide a közösbe, de nem írtam, hogy NAGYON DRUKKOLOK NEKED MÁRA AZ INSZEMI MIATT!!! :D :D :D :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi Balatonra Zamárdiba megyünk 20.-án...remélem jó idő lesz :!: :!: :lol:
Igen,Augusztusba kell telefonálnom a Hsg-re....
Most kell Pénteken megjönnie...remélem Hétfő-kedd elmúlik,hogy tudjak rendesen fürdeni a Balcsiba.... :roll:
Mmzsó,nekem pont így volt csak nekünk az Urbancsekhez kellett visszamenni... :wink:
Twist,hogy érzed magad :?: :?: már tuti,hogy kiscsaj :?:
Ditke,te minek voltál ma a klinikán :?:
Rena,jól vagy :?:
Kedi,és te :?:

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Csajok mindjárt írok a költözésünkről is! :D
Vendég
 


Akkor itt megint!!!! :wink:

Twist

Azt mondják a második trimeszter a legjobb!!!! :wink: A kismami jobban érzi magát, tele van energiával, természetesen a pocaktól is tud még bőven hozzáférni máshoz, nem gond a pocakméret!!!! :wink: :lol: De jó hogy érzed Dorkát!!!!! :D :D :D
Az üdülés azért maradt el, mert az anyósék barátaiék(feleség él már csak) mondták vissza, hozzájuk mentünk volna.
Ovus vonalzót nem teszek, most már csak tudok türelmesen várni egy kicsit hogy kismamis vonalzót tegyek fel!!!! :wink: :lol:
A Clostitól nekem hőhullámaim vannak, voltak, egyik pillanatban majd meg akarok gyulladni éjszaka, köv.-ben pedig fázok!!!! :shock: :lol: Nappal meg amúgyis dög meleg van, nem
érzem!!!!! :lol: :lol: :lol:

Rena

Még egy ilyen szemét főnököt!!!!!!!!!!!!!! :evil: Remélem visszakapja az élettől kamatostul!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Szerintem is az idegtől fáj a hasad!!!!! :evil: Magne B6+Leszarom tabletta!!!! :wink:
Így azt hiszem én is várnék a lakásfelújítással!!!! :( :( :( Remélem találsz minél hamarabb egy sokkal jobb melót!!!! :wink: :D

Röpcsi

E vitamin is nagyon jó ciklusrendezőnek!!!! :wink: :D
Azt hittem én vagyok csak ilyen beszari, hogy nyúlcipőt akar venni műtét előtt!!!! :wink: :lol: De szerencsére a sorselemző szavai hamarabb eszembe jutottak!!! :wink: :D
Magatokról nem nagyon írtál hogy hová költöztetek, milyen a lakás!!!! :wink:
Az öregasszonynak meg lehet simán beszólnék!!!! :evil: :evil: :evil: Vagy az ajtója elé raknám reggel a lapát szemetet, még lehet kutyagumit is!!! :lol:

Kedi

Ti hogy haladtok a lakással, már lassan végeznetek kell!!!! :wink: :D Aztán jöhet a megérdemelt pihi!!!!! :D
Én is úgy hallottam hogy a baba dönti el hogy kik legyenek a szülei és mikor akar jönni!!!! :shock: Ha mindketten strapásak vagytok, akkor "Ő" ezt úgy értékeli hogy nincs szükségetek rá, hiszen ígysincs időtök, akkor rá sem lenne!!!! :shock: Lehet hogy csak ez a baj!!!! :wink: Drukk a spontán babához!!!! :wink:
Gyere mesélni!!!! És képeket akarunk!!!!! :D

Adrikám

Ti hogy vagytok????? :wink: :D
Vendég
 


Na és akkor magamról!!! :lol: Lesz egy csomó kérdésem!!!!! :lol:

Van egy szép tüszőm a jó oldalon, a nyálkahártyát nem tudom milyen vastag, de szerintem biztos jó, mert szokta mondani ha vékonyka. Mivel szép a tüsző(15 mm), csüt.-ön lesz az inszem, nem kockáztat hogy esetleg idő előtt reped. :wink: Holnap este tüszőrepi!!!! Utána pedig kétcsíkos tesztem lesz remélhetőleg!!!!! :lol: :D

Szegény párom is kiíratta magát táppénzre, mert nem engedték el szabira, a múlt héten már kiakadt hogy biztos hogy pont akkor kell mennünk, amikor neki dolgozni kell, aztán amikor mondtam hogy csüt. vagy péntek lesz belőle, neki egyik sem lenne jó, mert 24-48 ban dolgozik, és pénteken is reggel 1/2 8-ra volna itthon leghamarabb, az meg nekünk már késő! Így míg én Pesten voltam a doki kiírta tp-re!!!! De mint férfi nagyon körülményesre akarta figurázni a dolgokat, mondtam hogy kerek-perec mondja meg mi a helyzet, nem is engedte végig mondani a doki, mondta hogy akkor mától tp!!!!! :wink: :lol:
Sosem csinált ilyet a párom, lelkiismeret furdalása is volt, de mondtam hogy ne legyen, mert ha ő eljött szabira, 20 alkalomból 18-szor visszahívták!!!!! És van aki csak azért megy tp-re mert csinálja a maszekját!!!!!! :evil:

A páromnak csüt. reggel 8-ra kell mennie, nekem 12-re!!!! Ha reggel késik a párom és mondjuk 1/2 9-re ér be az nagy baj? Annánál kell jelentkeznie? Gondolom utána leadja az anyagot, én megyek 12-re, gondolom itt is lesz csúszás!!!!????? :shock: A műtőben meddig pihentetnek???? Vagy kivisznek a III-as rendelőbe???? :shock: Még ez lesz az első inszemi úgyhogy kicsit gyakorlatlan vagyok ebben, de remélem nem is kerül sor második inszemire!!!! :wink: :lol: :D
Vendég
 


Ditke,
inszemid volt,azért voltál?Hát,hogy őszinte legyek,nemigen figyeltem az embereket.Rajtam hosszú bordó ruha volt elöl kis hímzett virággal és hosszú barna haj leengedve.Hát ez vicces,hogy "találkoztunk" :lol:
Vendég
 


Szombaton délelőtt rohangálással telt, idegeskedésemben bőgtem reggel(Apának pénz kellett nem kevés :? )alapoztam a rácsot, délután hozott nekem dinnyét, aztán besegítettek a fiúk, mert ez nem egy haladó meló!!!! :lol: Aztán jöttek a Tesómék, babáztam a Kerilányommal, este pedig mentünk fürdeni az "üveges" haverjához!!!!(strandon dolgozik a srác) Éjfélig maradtunk!!!! :wink: :lol:
Vasárnap délelőtt megfőztem, a haver jött segíteni a páromnak, kajáltunk, délután együtt festettünk!!!! :lol: :lol: :lol:

Hulla voltam!!!! Reggel meg kelltem, közben a telcsim nem ébresztett, még szerencse hogy a biztonság kedvéért beállítottam az órát is!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Amúgy meg laptetőre gyúrok!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Zsó

Emlékszem rátok!!!!! :lol: :lol: :lol: Figyeltem is mindenkit!!!! :lol: Ti közvetlenül a II-es rendelő mellett ültetek, a párodon "khaki" színű nadrág, és vil. zöld ing volt, te pedig nagyon vékony csajszi vagy!!!!! :lol: :lol: :lol: Én a túloldalon ültem, a labor előtt!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szia Mindenkinek!

Örülök Mmzsó, hogy megvolt az első találkozás. Minden úgy zajlik, mint nálunk, ez a rutin. Pont el fogjátok szépen intézni a nyáron, amit kell, aztán ősszel belehúztok. Akkor ott fogunk sorakozni mind, Röpcsi lombikkal, ti, Adriék, meg mi is inszemire/lombikra stb.! Ditke meg majd akkor megy uhuzásra megtudni egy vagy két baba van-e. Na, jól kigondoltam, igaz!?

Ditke nálatok, ill. nálad ma mi lett az eredmény, mikor lesz a művelet? Sajnálom, hogy nem vagy jól a clostyltól, meddig kell szedni, vagy kapsz mást?
Bizony, igazad van, meg Röpcsinek is. Most a jelenlegi helyzetben nem lett volna szerencsés belevágni az inszemibe. Természetes módszerrel próbáljkoztunk, de nem lett semmi. Mától pirizek!

Twist, beírod a táblázatba, az új menzim, július 13. Köszike.

Rena, milyen szemét egy alak a főnököd. Nagyon szurkolok neked, hogy találj egy másik állást, mert így nem lehet ilyen közegben dolgozni! Kitartást, bár biztos nem könnyű naponta bejárni ide dolgozni, remélem lesz lehetőséged mihamarabb váltani.

Adri, jók a kis képek, ez a zuhany mókás! Mennyi időre utaztok le a Balatonhoz? Mi is megyünk egy héttel később, 27-étől néhány napra Kesztheyre, ill. környékére.
Vendég
 


Na, míg írtam, addig jöttek üzik Ditkétől, már olvasom is, aztán pötyögök!
Vendég
 


Kedi

Tetszik az ötleted a klinikával kapcsolatban!!!! :wink: :D
Írtam fentebb hogy mi volt ma!!!! :wink: :D Ha csak nem osztódik a petikém, akkor lesznek ikrek!!!!! :lol: :lol: :lol: 1 tüszőm van!!!!! :? :wink: Na mind1!!! :lol: Örülünk annak az 1 tüszinek is!!!! :wink:
A Closti mellékhatása meg elmúlik!!!! :wink: :D


Inszem előtt kell önmegtartóztatás, nem mondta Murber doki???????????????:shock: :roll: :oops:
Vendég
 


Ditke, jól és szépen haladtok, a párod megy reggel, ott Annáéknál az első szobában kell bejelentkezni, ez így van, ha késik nem tudom mi a teendő. A férjem mikor volt rákérdezett délre menjek-e, nekem is azt mondták, de szerencsés a párodnak megkérdezni Annát, Katit. Ugyanis nálam csúszás volt, elhívták műtőbe Murber dokit, így végül én nem 12-re, hanem fél kettőre mentem. Az inszemináció nem sok idő, az embriológus hölgy aranyos, mondja milyen eredményű lett a párod mintája. Olyan az egész, mint egy rákszűrés. Utána ott fekhetsz az asztalon kb 20-30 percet. Nekem szerencsém volt, aznap én voltam az utolsó és az egyedüli inszemis, így majdnem egy órát feküdhettem, de nem ezen múlik.

A laptető még odébb van egy kicsit, de hajrá! Szurkolok nagyon a héten neked, mint mindenki! +++++++++++++++++++++++
Vendég
 


1 tüszi is elég!!!!!!!! +++++++++++++++++++++ Csak várja be szépen a kis katonákat! :D
Vendég
 


IGEN, mostantól már nem lehettek együtt a pároddal!!!!!!!!!!!! Tessék betartani, a párod gyűjtögesse a katonákat csütörtökig!!!!!!!!!!!!!
TILOS MOST A HÁZI MÓDSZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Furi, hogy nem mondta Murber, szokta mondani.
Vendég
 


Kedi

Köszi a drukkot és az inszemes infót!!!! :wink:
Tudod mi 140 km-ről megyünk és ezért kérdem!!!! :wink: Lehet már én is megyek vele reggel!!!! :lol: Menjünk külön, mintha nem is tartoznánk eggyé??????? :lol: :lol: :lol:
Előtte van még UH???
Vendég
 


Ditke, képek vannak a lakásról, majd priviben később küldöm! Na, most jól kitöltöttem a helyet, hajrá neked laptető!

Ja, nem, mi csak 20 percnyire vagyunk a klinikától ezért meg tudtuk oldani, hogy én nem mentem reggel, aztán hazajött a párom, s fél kettőre együtt érkeztünk. Végig ott ült, várt a folyosón.

Előtte nem volt uhu, ja, de utána lehet otthoni módszerezni, ez még hozzá tartozik az infóhoz. Általában rá szoktak segíteni a párok otthon. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.13 17:55-kor.
Vendég
 


Kedi

Igen a terminált előtt mondta hogy ne legyünk együtt!!!! :shock: Nekem furi is volt, bár a párom már szombaton éjszaka közölte hogy ma van az utolsó este hogy együtt legyünk, mert utána nem lehet!!!! :lol: :lol: :lol: Jól kiszámolta a kis számító!!!!! :lol: :lol: :lol: Mondtam is neki hogy már éjfél elmúlt, belefér még az 5 napba???? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Igen, jól kiszámította! :D Utána viszont, hajráááááááááááá!!!! :wink: :twisted: :wink:
Vendég
 


Leírtam a költözésünket, de nem másolom még ide, mert akkor tuti én lennék a laptetőn és most a következő kismaminkon a sor! :D
Vendég
 


Sziasztok! Csupa jó hír!:))
Ditke, a pároddal bemehetsz a mintaadó szobába, mi is úgy tettünk. Én segítettem a páromnak, úgy neki jobb volt:) De egyszer nagyon nehéz volt, mert röhögő görcsöt kaptunk, mivel bent erotikus újság helyett Figyelő újság volt.) Valaki erre .... csinálta?:O)))))))))))))))))))))))
Szóval, a férjem kérésére, én mindig mentem vele. A SOTE-n engedik, sőt sok pár csinálja ezt. A Kaáliban nem engedtek be vele. Bár nem is tudtam menni, mivel éppen petesejtleszívás miatt aludtam odafenn:)

Nagy drukk csütörtökre Ditke és aztán várjuk a pozitív tesztet!!!+++++++++++

Mmzsó, de jó, hogy jelentkeztél és hogy taliztatok Ditkével!:))))Legközelebb biztosan beszélgetni is fogtok majd:)

Röpcsike, tényleg 14 napra jött meg? :( Basszus, mik vannak! Remélem, hogy jobban leszel hamarosan.

Légyszike írjátok meg, hogy kinek mikor jött meg a mensi. Kediét beírom és a többiekét nézzétek meg és szóljatok légyszi, ha javítani kell.

Köszönöm, én jól vagyok. Reggel nagyon szédültem és fájt a fejem, nem bírom a közeledő kánikulát, de túlélem majd valahogy.
Vendég
 


Kedi én is nagyon kíváncsi vagyok a lakásotokra, küldjél majd nekem is képeket! :D

Én csináltam képeket, a pakolásról, költözésről de sajnos nem tudtam ide nektek feltenni! :(
Vendég
 


Na, ha laptetőn leszek most, akkor kitörlöm az üzenetemet!
Szóval, Kedi, nekem is küldd el a képeket légyszi! Nagyon várom már, hogy túllegyünk a laptetőn, mert a táblát fel szeretném tenni és írni is szeretnék végre..... siessetek csajok!:))
Vendég
 


Lányok köszönöm a drukkokat!!!! :wink: :D

Röpcsi

A laptető még azért odébb van, tessék feltenni az irományodat!!!! :lol:

Twist

Jobbulást!!!!!
Én sem bírom a meleget!!!!! :evil: Nekem is fájt sokáig a fejem!!!! :(
Figyelő újság???? :shock: Ki az aki ilyenre gerjed??? :roll: :? :shock: Lehet mi vagyunk maradiak!!!!! :lol: :lol: :lol:

Nekem júl. 5-én volt az utolsó menzim!!!! :wink:
Vendég
 


Akkor felteszem a táblicskut és egy pocakfotó összehasonlítást:)

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.13 20:09-kor.
Vendég
 


Ditke, jól meggondoltad? :lol:

Twist, nagyon jók ezek a képek a pocakodról! :D Nagyon szépen nő a picikétek! :D Jajjj, olyan jóóó lehet!!!!!! 8)
Vendég
 


Nekem múlthéten kedden, azaz júli 14-kén. :(
Vendég
 


Twist

Milyen látványosan nőtt a pocid, hihetetlen!!!!! :wink: :D Nagyon szép!!!!! :D

Röpcsi

Jól meggondoltam!!!! :wink: :lol: Képeket, irományt!!!!! :lol: :lol: :lol:


Most néztem a táblában az inszem dátumát, eddig csak a nap érdekelt engem. :wink: Júl. 16! :lol: A műtétem pedig jún.16-án volt!!!!! :wink: :D Ha az jól sikerült, ez is sikerülni fog!!!!!! :wink: :D Szerintetek????? :lol:
Vendég
 


Nem is mondtam!

Múlt pénteken a szomszédban buli volt! Vagy 15 autó, szintetizátoron nyomták a zenét, klassz számok voltak, csak épp hajnali 3-ig tartott a buli, és nem igazán tudtam pihenni!!!! :?
A csajszi 18 éves lett, ennek aprópójából volt ereszdelahajam!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Még egy sztori!

Szombaton este ugyebár mentünk a strandra!!!! A haver keresztlánya 5 éves, hát ha megtudta volna hogy mi hová megyünk és ő nem jön, a púpját kibőgte volna!!!! :wink: :lol: Így hát azt mondtuk neki hogy megyünk vadászni!!!!
Elmegyünk, azt mondja a mamájának!!!! Az rendben van hogy vadászni mennek, de Edit nem fog fázni rövidnadrágban?????? :lol: :lol: :lol: Mondta a mamája hogy biztos van náluk hosszú nadrág is!!!!! :wink: Viszont a kislány nem látott nálunk semmi ruhát hogy betettük volna a keresztapja kocsijába!!!! :wink:
Nem lehet átverni a gyerkőcöket!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Röpcsi, egy hét múlva évfordulótok lesz! De jó!
Kedinek pedig 2 hét múlva szülinap, teljesen klassz!:)
Ditke, izgulsz már? Két nap és a kiskatonák taliznak a petesejtikével és elkezd fejlődni a babátok:)))
Vendég
 


Twist,
tényleg nagyot nőtt a pocakod! :wink:

Ditke,
valakire emlékszem,aki ott ült a labor előtt,és egyszer szólt neki a nővér,hogy "Jöjjön",aztán összeszorított könyökkel távozott...ő voltál Te?
Nem vagy semmi,micsoda megfigyelőkéd van :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Twist

Nem izgulok, majd szerintem ott!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon várom!!!!! :wink:
Bírod még a meleget?????? :? :shock:

Mmzsó

Az nem én voltam! :lol: Majdnem akkor ültetek már oda, amikor engem beszólított a doki!!!! :lol: De azért jó megfigyelő vagyok!!!! :wink:
Vendég
 


Mmzsó, most még meg tudod csináltatni a vérvételeket? Mármint a nyári szünet miatt? HSG-d volt már?
Ditke, már csak kettőt kell aludnod:) És szerintem dolgozzatok rá, az csak jót tesz:)
Jaj, ezer éve meg akarom kérdezni: Annácska babát vár? Meséljetek erről! Az a fiatalabbik nővérke? De jóóóóóóóóóóó! Ő is kedvet kapott a sok sikeres kismamitóL:)
Vendég
 


Twist,
a Hsg-m még május végén megvolt az Istvánban,ez rendben van.Azt mondták,a szabadság alatt van labor,csak orvosok nincsenek,tehát,ha jövő hét szerdáig megjön,(hétfő-szerdára várom),akkor belefér a vérvétel(később azért nem lenne jó,mert elutazom 1 hétre,de nem aggódom,soha nem szokott késni).
Vendég
 


Twist

Igen, Anna babát vár, október elején fog szülni!!!!! Én csak ennyit tudok!!!!!! :wink: :D Hát hogy kedvet kapott vagy hogy hogy sikerült nekik, nem tudom!!!! :lol: :lol: :lol:
Az biztos hogy mindig ő az adminisztrátor-telefonközpontos!!!! :lol: Őt szoktam ott ülni látni!!!! :lol:
Vendég
 


Nem tudjátok,mire jó ez a metoclopramid-terhelés a 3.vérvételkor?Odáig értem,hogy vsz.arra kíváncsiak,mennyire emelkedik tőle a prolaktin szint.De ez mire jó?Még sosem hallottam ilyen vizsgálatról :roll:
Na nem,mintha nem bíznék bennük,csak mint "műkedvelőt" érdekel 8)
Vendég
 


Tényleg Mmzsó, emlékszem, hogy az Istvánban volt a Hsg-d!:) Akkor gyorsan fognak menni a dolgok és mire a SOTE-n a szabik végetérnek, már kezdhetnek is nálatok:)

De jó, hogy Annácska babát vár és akkor 6 hónapos lehet most? Az már nagyon látszik!:) Jó reklám lehet a részlegnek most:)
Kíváncsi lennék, hogy természetes úton, vagy inszemivel, vagy lombikkal sikerült. Mindig olyan kíváncsi vagyok.... :oops:
Vendég
 


Mmzsó, amikor vért vesznek, akkor utána a vénába kapsz egy szurit, ezt egy doki fogja adni neked (akár Murber doki is lehet az illető). Ez a szer álmosságot okoz, de egy óra múlva elmúlik a hatása és akkor már újra élénk leszel:) És leültetnek kint és 30 perc múlva újabb vérvétel lesz. A magas prolaktin szint olyan, ami vagy megakadályozza a peteérést vagy rossz minőségű petéket érlelhetsz miatta és végig akadályoz, emiat meddőséget okoz. A szoptatós anyukák szoktak ilyet termelni, a tejtermeléskor hasznos.
Nekem is ez volt és kaptam rá napi 1/2 szem Bromocriptint, 1,5 évig szedtem, a terhesség 3. hónapjának elején szabad abbahagyni. Fontos, hogy a prolaktin szint normál tartományban legyen, különben szedned kell rá ezt a bogyót.
Vendég
 


Kész a regény, de még várok! :) :lol:

Egyébként képzeljétek el, nagy újság van a lakásunkkal kapcsolatban! :D
Az egyik szomszédunk megakarná venni, ha az övét megveszi egy ismerőse + a múlthéten megbízott új ingatlaniroda ma hoz ki egy készpénzes nőt, akinek a képeken nagyon tetszett a lakás! 8)

Csajok nagy durranás lenne, ha most ez is elmenne! :shock:

Vajon most ki kell-e még pakolnom vagy már vissza??? :lol: :lol:
Vendég
 


Röpcsi, kérlek, hogy tedd fel a regényt, mert nagyon érdekel! Majd ha laptető lesz, akkor odaírod, hogy Ditkének fenntartva:) Az ugyanolyan érvényes! :wink:

Tényleg a szomszéd megvenni? Készpénzzel? Na, ezt nevezem szerencsesorozatnak!:)
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?