Új privát üzeneted érkezett!

Kenesén voltunk az egyik szintén babás barátnőmnél. Aztán átmentünk Sóstóra egy jelenleg pocakos kolléganőmékhez. :)

Visszaolvasom, mert még nem láttam! Van valami konkrétum ezzel kapcsolatban azóta? (kb. mikor, hol?)

Kép
anhel
 
 


Anhel: írtam privit.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Morca, megkaptam és válaszoltam. :)

Beagle, látom, nem sikerült a nyaralás, sajnálom. :( De én is gutaütést kaptam volna, hogy az otthon kényelméből pénzért szoronghatok és még lepattant helyen is tehetem mindezt. Jól tettétek, hogy eljöttetek. Hol volt ez ha nem titok? Csak, hogy ne essünk ugyanebbe a hibába. (én is most keresgélek belföldi szállást nyaralás-ügyileg).

Kép
anhel
 
 

 
 

Szió!

Anhel, Etelka, Dóri, Beagle, küldtem privit..

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Morca, válaszoltam is :)
Anhel, üdv ismét itthon :) és itt is :) Jól éreztétek Magatokat?

Élvezem én a pocakot, csak még olyan kis pici, még el tudom takarni :oops: és nem nagyon látszik még rajtam.... és szeretném már érezni, hogy mocorog a kis bébi... mert így még mindig olyan bizonytalan....

És bevallom, kicsit aggódok is, mert feljebb írta valaki, hogy a vizeletben a fehérje is bajt jelenthet, és nekem az első vizsgálatnál volt, és most menni kellett megint, bár nem aggodalmaskodott a dokim fölötte.... ezzel nyugtatom magam, hogy hátha.... de majd meglátjuk, mit mond a második eredmény.... remélem, nem lesz semmi baj...

Kép
Kép
etelka
 
 


Morca, megjött, részemről oké! :)
Megnéztem Matyit és Boriszt, nagyon édesek! :))

Etelka, óóó, majd kívánod még, bárcsak kisebb lenne az a pocó, amikor nem tudsz megenni rendesen egy levest (nekem a fele mindig a hasamra ment, mivel nem tudtam magam elég közel húzni az asztalhoz, így távkanalaztam), de megértelek! Amikor még szinte csak Te/Ti tudjátok, és a külvilág számára nem egyértelmű, hogy odabent nagy erőkkel növekszik valaki, akkor az emberlánya alig várja, hogy látszódjon rendesen az a has.
És fog ám mozogni is pár hét múlva (én a 21. hét környékén éreztem először)! :) Ezt a fehérjedolgot nem ismerem, nekem nem volt vele gondom, de biztos vagyok benne, hogy a doktorod figyel rád/rátok, ne aggódj!
Pociról jut eszembe, vékony testalkatú vagy inkább, ugye?

Kép
anhel
 
 


Nitacska: írtam privit.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Bábaildi: Neked is írtam privit.. :wink: :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


Na, már elküldtem egy regiment privit, most mennem kell, mert vár a házimunka.. 8) később még jövök.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Anhel: nem titok, Szántódon voltunk, Rédl nyaralóház a neve. szívem szerint jó nagy dobra verném hogy soha senki ne menjen oda...
Örülök hogy a tietek jól sikerült. Örülnék ha jönnél a talira, mert nekünk madjnem egy korúak a babáink :)

Etelka: én írtam a fehérjét, de úgy tudom csak a magas vérnyomással együtt gond, de tényleg ne aggódj, mert én csak innen onnan hallottam erről, a doki mindent tud, és figyeli is biztos, de következő alkalommal kérdezz rá, jobb tudni alapon.
Vendég
 


Sziasztok!!!
Ildi köszönöm szépen,akkor vasárnap hét körül ott vagyunk!!!
Köszönök szépen előre is mindent!!! :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást, remélem, tényleg odafigyel :) elvégre, csak nem véletlenül főorvos helyettes..... :) csak a kisördög az kisördög :D :twisted:

Anhel, igen, vékony alkatú vagyok, de a négy hónap alatt nem is híztam semmit.... talán egy kiló jött vissza... az első kettő hónapban leugrott 4kg, és mostanra jött talán egy vissza.... szóval lehet, hogy a kölök engem esz belülről :lol:
Persze, ilyenkor mindenki mondja, jaaaaaaajjjjj majd hízol... hát vagy nem :) meglátjuk. Édesanyám velem együtt 7 kilót hízott... ebből én 3,40 voltam :D
Ééééééééééééssssssss 29-én talán megmutatja magát a lurkó, hogy fiú vagy lány :) már alig várom!!!! :) :) :) és hátha addigra, vagy utána már érzem, hogy mocorog :) A nagyon-nagy pocakos kort azért nem várom ám annyira, kicsit félek majd az alvástól, mert most még félig-meddig hason megy a dolog, de ha már csak oldalra fordulva tudok feküdni, na akkor nem tudom mi lesz.... muszáj lesz valahogy rászoktatni magam...
Nektek ez hogy ment???? Kicsit attól is félek ám, hogy a férjem ha olyan passzban van, és fáradt nagyon, éjszaka nagyon sokat "jön-megy" és kicsit aggódom, nehogy a pocakba könyököljön... mert már párszor volt rá példa régebben.... De hátha most majd belé is jön egy kis ösztön, és ha tudja, ha úgy alszik el, hogy vigyázzon, hátha.... :)

Na jó hosszút írtam megint :D De olyan jó ezt olyanoknak írni, akik már tudják, miről beszélek... a baráti körben akiknél kisgyerek van, velük nem nagyon beszélünk ilyenekről, meg nem is találkozunk túl sűrűn a távolság miatt....

Nitácskával is remélem, tudunk, ha kiköltözünk Csepelre :) Egyébként, Api jól van? Jól érzi magát?? Ma elég hűvös van itt Budaörsön nálunk, meg ne fázzatok még jobban!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
nekem akrobata fiam van!!!!!!!!!!!!!
megint átfordult medencevégűbe!!!!!!!!!:):):):)

méretei:

BPD: 76 mm
TH: 75.1mm
FL: 57.1mm

jó szívműködés
ép gerinc telődő gyomor és hólyag
mellső falon fundusban tapadó lepény
átlagos mennyiségű magzatvíz!!!!!!!!

és medence végű fekvés!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! Mindenkinek, aki a babatalira megy: köszönöm a Morca által közvetített meghívást, de sajnos, én nem tudok részt venni rajta, július 26-án reggel családommal együtt elhagyjuk Budapestet, és egészen augusztus 15-ig nem is jövünk haza. Így hát érezzétek jól magatokat, és csináljatok sok fényképet!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bábaildi
 
 


Bábaildi: :cry: :cry: a tali miatt, de nagyon jó nyaralást kívánok Neked.. :wink: :lol: és Te is csinálj sok fényképet.. :wink: azért remélem, majd bepótoljuk..:wink:

Etelka: én is nagy "hasonalvós" vagyok, és alig vártam, hogy megszülessen Matyi, hogy újra igazán kényelmesen alhassak.. 8) aztán jött a meglepetés.. 8) a hasam helyett a cicijeim lettek nagyon útban.. 8) úgyhogy jó időre le kellett mondanom a hason alvásról.. 8) de mostanában már azért sikerül.. :lol: :lol:

ha fehérjét találnak a vizeletben, amihez magas vérnyomás is társul, az gond, de nálad nem erről van szó ugye.. :roll: de a doki bácsid biztos, hogy vigyáz rád, és mész ellenőrzésre is, úgyhogy ne aggódj, nem lesz semmi gond.. :wink:

jaj, én is alig vártam már, hogy nagy pocakom legyen.. :lol: :lol.. :lol: :lol: türelem, pár hét és rohamosan növekedni kezd a pocid.. :wink: :wink:
ja, és a férjem engem is szokott éjszaka csépelni, de amikor terhes voltam sosem fordult elő.. :wink:

Anhel Dóri nagyon ügyi, láttam ám az álldogálós képet az iwiw-en.. 8) és változatlanul gyönyörűséges.. :lol: Matyi teljesen oda lesz az örömtől, ha személyesen is láthatja.. :wink: 8)


Eszty: jobbulást Orsikának, mennek a "gyógypuszik" folyamatosan.. :wink: :lol: te, hogy vagy? vannak fájások?? 8) üzenj, amint van valami, már nagyon várom az örömhírt.. :wink: 8)

Nitacska: nagyon szépen fejlődik Barnabás.. Apucitok jól van??


Beagle: várjuk ám a mászós videót nagyon- nagyon..
:wink: 8)

jaj, ezt még meg kell mutatnom..:oops: 8) Ákos a következő megatáncra készül.. :wink:

http://www.babanet.hu/album/video.php?video=56371

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkolást!

Jaaaj, Ákos nagyon cuki! Benevezhet simán ezzel a produkcióval! :wink:

Még egyben vagyunk. Sőt, ma reggel úgy ébredtem, hogy nem fáj semmi, és mintha nem is lenne hasam, nem nehéz. Orsi is láztalan!
Akkor ma talán jó napunk lesz! Az idő is helyreállt, odébbállt a front?
Vigyázzatok magatokra!

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Morca: Nem tudom, hol leszek egy hét múlva, és az eszemben lesz-e még, ezért szeretnék most
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT kívánni Ákosnak!

Kép

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Morca köszi api már jól van hála égnek....bár még nem engedem hogy túlhajszolja magát....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eszty: :P :P :P Ákos (is) sok puszit küld Neked!!

Nitacska: akkor minden oké..:P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


hála égnek minden ok.de azért van bennem para a tenyészés eredménye miatt........remélem jó lesz!!!!!! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hahó!

Nem tűntünk el, csak még mindig nincs net a vihar miatt...

Nagyon izgultam Eszty miatt, de örülök, hogy még nem maradtam le semmiről. :) Meg annak is örülök, hogy Orsi is jobban van.

Nem tudom még a talit, mert épphogy itthon vagyunk még akkor, de már lehet, hogy lázasan pakolni fogunk... Ha nem így lesz, ott leszünk! :)

Na, megyek, most is csak egy kicsit tudtam lopni netet, majd még igyekszem máskor is. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Morca: nem tudok valamiért videót feltenni, már a regisztrálásnál gondjaim vannak :( Ákos videó nagyon jópofa :D

Most rohanok angolt tanulni, mert meg fogok bukni.
Vendég
 


Beagle jó tanulást!!!!!!!!!!!
Dóri várunk ám!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Puszi mindenkinek!

Etelka: szerintem ne aggódj a párod miatt, nem fog ártani a picinek, neki is jobban kiéleződnek az ösztönei, de a tieid mindenképpen. Jobban tudsz r vigyázni. Másrészt meg elég jól védve van ott bent! Ahhoz elég nagyot kellene ütnie (amit szándék nélkül szerintem nem lehet), hogy az neki ártson! A természet jól elrendezte a dolgokat!

Nitacska: nagyon örülök a párodnak!!!!! Továbbra is jobbulást neki! Új vonalzóid vannak?

Képzeljétek, tegnap olyan jó napom volt, nem fájt semmim: se a derekam, se a csípőm, olyan könnyű voltam, mintha nem is lenne hasam. De ma olyan nyűgös nap volt. Igaz, délutánra kialakult azért. Csak akkor meg olyan "ügyes" voltam: meg akartam mosni a lábam a mosdóban, mert a kád szélén ülve már nem megy. Felemelni még csak ment, de mikor kiemeltem, úgy meghúztam valamit lent, hogy alig bírtam megmoccanni, és vártam, megrepedt-e a burok. Hát az nem, de olyan érzés volt, mintha egy késsel pont kettévágták volna a szeméremcsontomat. Mostanra kezd egy kicsit enyhülni a dolog.

Kedden megyek Ildihez (UH, NST), meg vérvételre Zitához. És a doki is mond majd valami indítási időpontot. Olyan jó lenne, ha indulna természetesen a dolog, mert Orsival ezt nem tapasztalhattam meg, sőt semmit, ami magától indult volna: nem távozott a nyákdugó, a magzatvíz sem folyt el, de még csak nem is fájásokra mentem be. És valahogy ez olyan hiányt képezett bennem. Most a nyákdugó eltávozása is olyan nagy élmény volt nekem, hogy mégis tud ez menni a maga természetes útján is!
És mivel nem hiszem, hogy harmadik gyereket be mernénk vállalni, így ez az utolsó esélyem. Drukkoljatok, hogy sikerüljön!

Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!

Nitácska, továbbra is szorítunk a párodnak!!! :) és aranyosak az új vonalzók :)
Eszty, remélem, hogy összejön minden a maga útján :) :) :) de azért vigyázz az ilyen mozdulatokkal... és nagyon-nagyon drukkolunk!!!!! :)
Morca, nagyon-nagyon nem magas a vérnyomásom :D a házidoki néha csak nézett, hogy hogy a fenében bírtam átmenni, 80/60-as vérnyomással hozzá... hát ennyi, mindig ilyen... szóval magasnak nem mondhatom... úgyhogy remlem, hogy ez a fehérje-dolog is megoldódik lassan, mert a házidoki már majdnem urológiára akart küldeni.... :s nem nagyon fülik hozzá a fogam...
Bábaildi, de jó nektek, jó hosszút nyaraltok!!! :) Csak nagyon vigyázzatok Magatokra!!!! :) :) :) :) :)

Szép estét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
etelka
 
 


Eszti bizony új vonalzók!!!!!!!!!!!
nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!
Etelka köszi!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!! Szép estét!!!!!!!!!!
Ildi megszeretném köszönni a mai felvilágosítást,és a körbevezetést! :D
Kitartást a mai éjszakához........biztos jó hoszzú lesz!!!!

Jó éjszakát mindenkinek! Puszi :)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Nitácska, jobbulást Apának!

Eszty, drukkolok én is!

Etelka, remélem, megoldódik a fehérje-ügy!

Megyek, sírás van.

JHó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Eszty, mi újság???? Holnap gondolunk rátok nagyon!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!
Új "társalgóként" csatlakoznék a csapathoz. Még nagyon az elején vagyok - 6 hetes terhesen - úgyhogy még nagyon hozzátenni nem tudok a fórumhoz, viszont a Ti kommentjeitek annál többet tudnak nekem segíteni.
Pesterzsébetiként én is a Jahn Ferencet néztem ki magamnak, olvastam hideget-meleget, szerintem bármelyik kórház szülészetéről tudnék hasonlókat találni. Ami viszont érdekesebb: tudtok-e ajánlani szülész-nőgyógyászt, aki ott vezet szülést is? Voltam az Ady E. utcai rendelőben (Tolnaynál), de az a tömeg és 3 órás várakozás kikészített már most, el nem tudom képzelni, hogy bírható ez nagy pocakkal... :-( Mit/kit javasoltok? Ti kinél voltatok/vagytok? Magán vagy szakrendelés?
Jó lenne az elejétől egy orvoshoz járni, most még privátnál vagyok a város másik végében, de ő nem vezet szülést a Jahnban.
Előre is köszi a javaslatokat :-)
kattika03
 
 


Sziasztok!

Kattika, üdv közöttünk!!! :) Gratulálunk a Pocaklakóhoz!!!! :)
Én Dr. Pechtel Gyulához járok, neki a magánrendelése a Szent Imre herceg utcában van, de azt hallottam, már nem nagyon vállal szülést, de ő az ellenkezőjét mondta... szóval nem tudom, nekem családi úton jött :D a férjem is nála született :lol: :lol: meg a fél család :) Nagyon jókat hallottam is róla, és nekem is nagyon jó a tapasztalatom vele. A többiekről én nem tudok vélekedni, mert én sem idevalósi vagyok, csak most fogunk csepelre költözni :)

Képzeljétek, ma elkészül a konyha-burkolás :) olyan izgatott vagyok, tegnap félkész állapotában nagyon szép volt :) és jövő héten meglesz a konyhabútorom is :) :) :) már nagyon várom!

Eszty, még minden oké? Egyben vagytok? Jól vagy?

Nitácska, nálatok minden rendben?? Api jól van? és a manócskák? Ti nem kaptátok el, ugye?

Dóri, én is remélem, hogy megoldódik, szerdán beszélek a dokival telefonon, hogy milyen lett a véreredmény, meg a vizelet. Remélem jobb lett, mint az előző....

Ti hogy bírjátok ezt a meleget??? Egész hétre ezt mondják..... :?

Kép
Kép
etelka
 
 


Szia Kattika!!!!!!!!!
a Délpestibe csak jó szűlésznők vannak!!!!!!!!!
de van itt a forumon is szűlésznőnk....Bábaildi néven!!!!!!!!!nekem ő a szülésznőm akibe 100%-an megbízok!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is jártam oda az Ady E. utcai rendelőben...a Szintéhez....de berágtam rá.........de ez most lényegtelen!!!!
mikorra vagy kiírva?


Etelka nálunk majdnem minden ok.........
Barnus nagyon eleven........megnem áll már napok óta..........reggel arra keltem /ami nálam nagy szó/ hogy átrendez valamit odabent...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
annyira várom már hogy megszülessen de a szüléstől most is fosok.....sőt nem is a szüléstől hanem a fájdalomtól.........bár Ildi mondta hogy ott az EDA......szerintem élni fogok vele!!!!!!!!!!!

Máté már csütörtök óta anyuéknál van......és még marad is....de annyira hiányzik..........nincs erc hogy ne ő járna a fejemben...néha már a sírás kerűlget!!!!!!!!!!
de muszály hogy most ne legyen itthon!!!!!!!!!

Ildi ha olvasol még most szerdán mennék balcsira.....bemehetek picit a vízbe????????
zárt a méhszájam uh szerint.......... :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!! :)

Csináltam új képet:
Kép
:)

Már egészen kis gömbölyű a Porontyom :)
Remélem, megmutatja magát 29-én :) :) :) már nagyon várom, és találtam neki egy nagyon kis kedves nevet is, ha lány lesz :D De ha nem, akkor meg majd augusztus elején elsétálok egy 4D uh-ra, és ott hátha jobban látszik majd :D


Nitácska, én is félek a szüléstől... és még nem is tudom, mi vár rám..... de úgy vagyok vele, hogy van fájdalomcsillapító a világon, úgyhogy hátha... :D ezzel bíztatom magam, na meg még odébb van :D

Kép
Kép
etelka
 
 


Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk. Holnap reggel megyek Ildihez, meg Zitához, és akkor okosabbak leszünk. Vannak fájások, de rendszer nincsen. Úgy imádkozok, hogy meginduljanak a dolgok! Nagyon szeretném!

Etelka: alakul az a pocaklakó pocakkal együtt! :-)

Nitacska: jó nyaralást nektek! A fájdalomtól ne félj! Ildi mondta jól a múltkor, hogy olyan soklehetőség van. Aki nem akar vagy fél a fájdalomtól, az akár semmit sem fog érezni. Mindenre van már lehetőség. Kitartás!!! A babóval legyen minden rendben, ez a lefontosabb neked is. Érezzétek jól magatokat és pihizzél!

Kattika: én orvosügyileg nem tudok nyilatkozni, mert én pont azért választottam ezt a kórházat, mert nem kell orvost választani, hiszen a komplikációmentes szüléseket a szülésznők vezetik le. Nekem ez hihetetlen szimpatikus, bár nekem a lurkó már a második lesz. A terhesgondozást magánban csináltam a kislányom dokijával (illetve akivel ő született), de ő nem Jahn-os. BábaIldi biztosan tud neked ajánlani dokit, ha mindenképpen akarsz.

Bábaildi: hogy sikerült a szombat? Tudtál pihenni egy kicsit, meg kikapcsolódni?

Köszönöm a drukkolást mindenkinek!

Vigyázzatok magatokra!!! Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a gyors válaszokat, kicsit közelebb jutottam. BábaIldivel felveszem a kapcsolatot mindenképp ;)
Még nem voltam védőnőnél sem, egy UH-m volt, de még nem volt szívhang (jövő hétre rendelt vissza a doki), remélem legközelebb már lesz. Házidokinál már voltam, lesz vérvétel holnapután, meg EKG is a napokban, szóval elindulnak a dolgok, csak kicsit még elveszettnek érzem magam. Ez lesz az első, úgyhogy most minden új még, család és barátok 200 km-re, úgyhogy mindent fel kell derítenem, hova, kihez, mikor kell menni.
A kalkulátor szerint március 3-án várhatom az új jövevényt (a vicces ebben, hogy én is pont akkor születtem :)).
kattika03
 
 


Etelka szépen gömbölyödsz!!!!!!!!!!!

én most tuti élni fogok a fájdalom csillapítóval.....anno is kértem edát de a köcsög dokim nem akart adni.....helyette szuriba kaptam egy nospát a popomba...ami nálam egy sima hasfájást se mulaszt el de még csak nem is csökkenti a fájdalmat....hát még egy szülési fájdalmat........

:) :D

Eszti köszi......pihizek sokat most is!!!!!!már kimozdulhatnékom van...mennék szinházba RÓMEÓ ÉS JÚLIS MUSICALRA de már csak szeptember végére vannak jegyek...nagyon rizikós volna!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Nitácska: nyugodtan bemehetsz a vízbe, fürödhetsz bátran, ha szeretsz (és tudsz) úszni, azt is lehet. Csak a gonosz UV ellen védekezz, nem kellene még egyszer pirosra égetni magad. Vigyázz magadra, sétálj, mozogj, kapcsolódj ki. Érezzétek jól magatokat.
Eszty: a szombat nagyon jól sikerült, majd holnap mesélek.
Mindenkinek:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
bábaildi
 
 


Sziasztok!

Eszty, annyira izgi ez a holnap.. :) Hogy fogjuk megtudni a fejleményeket?

Szép poci! :)

Kattika, üdv itt! Írtam privit! :)

Szia, BábaIldi! Örülök, hogy jó volt szombat! Aztán vigyázzatok Esztyre meg a babóra! :)

Mi jól vagyunk, Danó nagyon édesen játszik most is. :) Samu meg már alszik :)

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ildi köszi!!!!!!!! imádok pancsolni és lebegni a vizen........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Pancsika:Amikor körbementem a szülőszobán olyan jó érzésekkel jöttem el, teljesen megnyugtatott, hogy láttam hova fogok majd menni, mi hogyan lesz. Remélem te is így éreztél :D

Kattika: Üdv köztünk. Etelkához hasonlóan én is a szent imre herceg utcába járok magánrendelésre csak nem a Pechtelhez hanem a Feketéhez. Jó hogy jöttél, mert amikor Dórit vártam én is tele voltam kérdésekkel. Család barátok közel vannak ugyan, de pici baba sehol sem volt. Anyukám meg 20 év távlatából már nagyon nem emlékezett mi hogy volt. Itt mindig kapsz választ a kérdéseidre :) Izgi lenne ha a szülinapodon szülnél.

Etelka: szépen alakul a pocid. Párod másképp fog aludni ha már nagyobb lesz a pocakod, hidd el még álmában is tudni fogja hogy óvatosan kell forogni.

Eszti: Teljesen megértelek, hogy azt szeretnéd ha most magától indulna el a baba. Én is úgy képzeltem annó, hogy majd itthon elindul és az 5 perces fájások környékén irány a kórház ( persze ha megijedek, akkor lehet hogy már előbb), de az elejét itthon szerettem volna csinálni, ehhez képest fájások nélkül péntek reggel 7-kor a kórházban voltam a pakkokkal, és megindították. Nekem nincs emiatt rosszélményem, de a következőnél szeretném ha a természet elrendezné.Drukkolok nektek nagyon :) Orsi meggyógyult teljesen?

Nitácska: Én is akkor kértem a fájdalomcsillapítót, amikor már nem kaphattam meg, ennek ellenére a következőnél se tervezem előbb kérni, de ,majd meglátjuk. Nagyon félek attól a tűszúrástól, ami vicces mert pár perc alatt kész, a szülés meg órákig fáj, de valahogy tartok tőle. Jó ha mehetsz fürdeni még, használd ki.

Dóri: ha lesz időd tegyél fel légyzsi léygszi képet a fiúkról :D

Bábaildi: mi volt szombaton? lehet hogy írtad csak lemaradtam vlahol? :oops:

Nálunk a helyzet kicsit jobb. Kijött a 2.fog, végre végre.. viszont! az egész napunk egy nagy sírás rívás. Dóri 2 percenként zakózik, mert nem elég hogy egy hete mászik, de már állni akar, persze remeg a kis térde mint a kocsonya. Sokszor elkapom és menmentem az eséstől, de így is nagyokat huppan. Sajnálom szegényt, de nem tudok egész nap 10 centire állni tőle. Még meg kell szoknom ezt az új állapotot, mert mivel közlekedik a lakásban mindig résen kell lennem, így nem sok időm van a babán kívül semmire, de nem baj, a házimunka várhat. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak, jó pocakoskodást!

Képzeljétek, Dóri 2-3 napja mint akit nyúznak úgy sír, azaz üvölt éjjelente többször is. Pont tegnap jött a gyerekorvos, meséltem neki, ill. kértem, nézze meg a fogait, jön-e esetleg vmelyik hátsó (mivel a felső 4 és az alsó 4 már kibújt teljesen, én viszont nem tudom megvizsgálni, mert ahogy a szájába dugom az ujjamat, jól ráharap lent-fönt, mint egy kis bulldog) na szóval megnézte alaposan és megállapította, hogy nem a foga jön. Aztán meghallgatta elől-hátul, a pociját és kiderült, nincs rendben az emésztése. Most diétáztatni kell, mert túl sok gyümölcsöt eszik. Ilyet se hallottam még, de biztos így van... Úgyhogy most Dóri nagy bánatára max. főzelék van anyatejen kívül, pedig sokkal szívesebben eszi a gyümölcsöket.

Esztyről tud valaki?

Kép
anhel
 
 


Beagle, ismerős...
De szerencsére elég gyorsan rájönnek, hogy' kell stabilan kapaszkodva állni. Viszont most nyakunkon a lakásátrendezés, mert csak ilyenkor derül ki, miminden érdekli a gyereket. És persze közel sem a neki szánt játékok, sokkal inkább a számítógép, a kábelek, az erkélyajtó (kinyítva, becsukva) és egyéb jópofa dolgok... Ja, a kedvencem az a fürdőszobai szennyestartó. Mivel bent álltam, nem tessékeltem ki, mikor berongyolt utánam. Hát látom, a szennyestartó kis pici lyukain át kipiszkált egy zoknit kb. 2 másodperc alatt, mint valami bűvész. Elképesztő. :)))

Kép
anhel
 
 


Anhel: nem hallottam még ilyet, hogy rossz a babának ha sok gyümölcsöt eszik. Én is a fogára gyanakdotam volna.. Milyen gyümölcsöket evett sokat, volt sok puffasztó esetleg, vagy ami hascsikarást okoz? Majd én is figyelem én Dórim. Remélem rendeződnek az éjszakáitok. A minek is húzós, de nálunk a fog a hunyó.

Szennyestartós sztorin jót nevettem. Hát igen a lakás... kész életveszély, pedig milyen jól éldegélünk benne, de minden percben találok valamit amit át kell rakni meg kell szüntetni.. nem egyszerű.
Nektek már 8 fogatok van? mármint Dóridnak :D nem semmi. akkor már ehet darabosat?

Segítsetek nekem, meddig lehet a baba a járólapon? A szobák között járólap van, és szeret ott is mászni, csúszkálni, én meg félek hogy felfázik...igaz nyár van, de a járólap hideg , én is cska papucsban bírom huzamosabb ideig.
Vendég
 


Sziasztok!

Kattika, szorítunk, hogy minden rendben legyen :) :) Tök jó, hogy már voltál háziorvosnál, én a 7. héten jártam nődokinál, és majd utána csak vérvétel, meg védőnő is csak a 12. héten, és a házidoki is várta az ekg meg vérvétel eredményeket :)
A kiskönyv viszont milyen kis csúnya lett... azt mondta a védőnő, akár be is fedhetem :lol: én vártam a jó kis színes, anyukás borítósra, erre kaptam egy fehéret, ami már majdnem ellenörzőhöz hasonlít :lol: de végülis az :D:D:D

Viszont van egy kérdésem nekem is: nagyon-nagyon muszáj elmenni fogorvoshoz???? :roll: nem nagyon fűlik hozzá a fogam... :oops:

Kép
Kép
etelka
 
 


Etelka:én nem voltam, nincs semmi baja a fogamnak, vagy csak nem tudok róla. tervezem hogy elmegyek ősszel.
Vendég
 


Sziasztok!!
Etelka,nekem a védőnő kérte hogy menjek el,mert be kell hogy pecsételjen a fogdoki a kiskönyvbe!!!
Nem csinál ilyenkor semmit.........vagyis nem muszály!! Nekem kettő lyukat betömött,de érzéstelenítés nélkül,mert picik voltak!!!
Szóval ne félj,ha mondod hogy ne nyúljon hozzá a fogaidhoz,csak nézze meg őket akkor csak ennyit csinál!!!

Hogy bírjátok ezt a meleget???? Én nem!! Nagyon nem!!! Ma annyira görcsöltem,azt hittem korházban kötök ki!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20
 
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gyors válaszokat.... láttam neki helyet a kiskönyvben, azt hiszem, egy ismerőshöz fogok elbattyogni... :) hogy bepecsételje.... tudom, nem szép dolog, de most így érzem....

Én nehezen bírom a meleget.... :( itt bent van klíma, de attól meg már ki van száradva a szemem.... :S

Kép
Kép
etelka
 
 


Morca, merre vagy?
Vendég
 


Sziasztok!

Még mindig egyben vagyunk, de már talán nem sokáig.
Ma voltam bent reggel, minden rendben volt. Most a belső méhszáj van bő kétujjnyira kinyílva, a külső szűkebb, de Ildi szerint ez így van rendjén második babánál. Szép puha a méhszáj, bármikor indulhat a dolog. Csütörtökön és szombaton megyek még NST-re, ha addig nem akaródzik kijönni a kislegénynek. A végső időpont jövő kedd, pont Dániel napja. :D
Nagyon-nagyon hálás vagyok Bábaildinek, hogy kijárta nekem, hogy várhassunk, hátha magától beindul a dolog!!!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN NAGYON, ILDI!!!!!
Pedig a doki már ma is indította volna legszívesebben.
Igazából nem elvi problémám van az indítással, csak kíváncsiság. Orsival nem így alakult, nem is feltételeztem, hogy kapkodós lesz a doki. Most meg ez az utolsó lehetőségem, hogy kipróbálhassam, hiszen több babát nem nagyon fogunk vállalni. Ha sikerül keddig, akkor OK, ha nem, akkor burokrepesztés, aztán haladunk!

Meglátjuk, drukkolok, hogy beinduljon a dolog.
Ma már nagyon nehezen mentem, szerintem már nincs sok hátra!

Picurkákkal vigyázzatok! Biztos, őket is megviseli ez a hőség!

Ez fura ez a gyümölcs-emésztéses dolog, de remélem, rendbe fog jönni hamar. Pedig most itt a sok friss gyümi!!! Vagy csak bébiétel formájában adsz neki, nem te készíted a pépet?

Morca és Nitacska hoz majd híreket nektek.

Puszi, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?