Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Lillanyuci: Sajnálom a pirit! :( Fel a fejjel, csak pozitívan! mondom én, aki annyira negatív, hogy iszonyat...) Drukkolok, hogy a következő hónap a tietek legyen! :wink:
Lillusnak lesz allergiavizsgálata? Miért kell? Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Sz. tegnapelőtt semmit, tegnap kb. 3/4 órát aludt napközben és nem alszik el korán egyáltalán (22 óra körül). :roll:

Holnap végre hazaérnek anyuék a nyaralásból! Már nagyon várom Őket! Remélem a drága öcsém feltakarít, meg rendbe rakja a házat mert borzalom ami ott van, úgy néz ki mint egy hajléktalan szálló! (Ennyi boros üveget ritkán látni egy rakáson... :roll: ) Tavaly nekem kellett, remélem az idén megembereli magát!

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


sziasztok!

köszi a sok dícséretet. nem mondom, hogy Benim annyira örül, mikor közelítek a hajnyíróval, de azért lefogni sem kell. apa az ölébe kapja, én tolom a hajnyírót a fején, és pikk-pakk végzünk! ;) eddig 3x vágtam neki. most szerintem ez volt az utolsó az idén, mert apája már hajat akar a gyerek fejére növeszteni, így a nyaralás előtt még gyorsban lekaptam, aztán jöhet az őszi növesztés! :)

Lillanyuci, sajnálom a pirit! :( remélem, hogy hamar összejön azért tesó is. drukkolok. az allergiavizsgálat miatt is!

a nyakam kb. 3-4 napja úgy fáj, hogy nem is igaz. nem tudom, hogy huzatot kapott, vagy elaludtam, de olyan rossz érzés. fastum géllel bekente apa, de nem nagyon hatott. gondolkodom egy jó kis masszázson. imádom, ha jó erősen megmasszíroznak! csak férjem inkább az a simogatós fajta, szóval mindig könyörögnöm kell, hogy csinálja kicsit erősebben! :)

majd még jövök. most gyorsban, amíg gyerekem alszik meg kell keresnem egy kulcsot! :)

sophie27
 
 


Hahóóóó!

Évi, sajnálom piri kisasszonyt, remélem most végre elkerül már!

Szofi, Beni nagyon kis huncut, én fiamnak még nincs haja...nincs mit levágni :lol:

Zita, én biztosan nem takarítanék ki helyette :roll:

Ma kicsit jobb napom van, nem hányok egész nap...csak néha-néha. De Gabusnak tetszik, ha öklendezek, kacag rajta :evil: , Apa szerint emlékszik rá, hogy ő is ugyanezt csinálta velem. Na...meg nemrég volt itt egy cikk a babaneten, hogy csináltak egy felmérést, hogy aki sokat hányt, annak okos gyereke született...jót mosolyogtunk rajta...de most mindig ezzel nyugtat, olyan kis édes :D , folyton a kedvemben akar járni :lol:

Danyuci :D
danyuci
 
 

 
 

Sziasztok!

Zsófi:Magánrendelésre jártál a dokihoz?
Gyönyörű a kisfiad.

Lillanyuci:Sajnálom,hogy meglátogatott "piri anyó".
:(

Benita:Olyan cuki lehet a manód amikor beszél,én is nagyon várom már,hogy megeredjen a nyelve az én törpömnek.

Elvileg ma apával este Magna Cum Laude koncertre.Imádjuk.
Még soha más nem altatta a gyereket rajtunk kívül.,még nem aludt máshol.
Úgy gondoljuk ma ki lehetne próbálni.
Én úgy szerettem volna,hogy a bátyám jön fel hozzánk és ő lefürdeti,megpróbálja elaltatni.
A sógornőm kitalálta inkább aludjon náluk.Tesómnak van egy 7 éves kisfia,én csak ÖRDÖGNEK hívom.Kicsit aktív a gyermek,imádom őt,de szerintem ott nem lenne alvás. :D
Szóval nem tudom mit csináljak.
Apa azt mondta,hogy úgyis majd egyszer ki kell próbálni,hogy elalszik e mással,meg máshol.
Ti mit csinálnátok? :D

További szép napot

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szilvi, én is inkább hagynám otthon a gyereket, és a Segítséget hívnám. Legalább a hely ne legyen szokatlan neki. (De lehet, hogy úgy sem lenne gond, ha ő menne a tesódékhoz, akkor legalább az unokatesó elterelné a figyelmét, hogy ti nem vagytok ott.) Sokat segítettem...

Még az nőgyógyásszal kapcsolatban akartam írni neked. Minden képpen váltani akarsz? Nem lehet megcsinálni, hogy szeptemberig elmész egy másikhoz, akár SZTK-ba (bár oda nem szívesen megy az ember), aztán szeptemberben vissza hozzá? Az a baj, hogy a normálisabb orvosoknál elég sokára lehet időpontot kapni, így nyáron meg főleg, mert mennek szabadságra.
Jó szórakozást estére!

Lillanyuci, nagyon sajnálom :cry: Tényleg , kinek kell az allergiavizsgálat?

Zsófi, meglett a kulcs? :) Nyakadnak tényleg jót tenne egy jó kis masszírozás. Apa engem sem maszíroz valami erősen, pedig sokszor olyan jó lenne.

[quote="danyuci"] írta:danyuciDe Gabusnak tetszik, ha öklendezek, kacag rajta :evil: D

A kis drága...

KépKép
KépKép
atizka
 
 


...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.14 22:05-kor.
jaimee1
 
 


Szép estét mindenkinek!

Köszi a bíztató szavakat. Bízom benne, hogy ucccsó piri látogatott el hozzánk!

zsz., atzika:
Lillussal voltam vizsgálaton. Nem vették le a vért, majd holnap. Azért akartam elvinni, mert kb. 4-5 hónapja állandóan kaparja a szemét, orrát. Kb. azóta, mióta elindult a hozzátápi. MIndent kipróbáltam, kihagytam az allergizáló dolgokat, én sem ettem, stb. Semmi. Férjecském egész családja tiszta allergia ráadásul... Mindkét nagyfia pl. tejallergiás, ugyhogy Lillusom jó esélyekkel indul.
Maszek alapon voltunk dokinál, a kórházba októberre lett volna időpont, no komment. A dokinőben pedig csalódtam, még nem ismertem, de biztosan nem is fogunk hozzá járni. Holnap leveszik kincsemtől a vért. Kb. 1 hónap múlva lesz eredmény. Kíváncsi leszek.
Milyen házat kell öcsédnek rendbe rakni? Ahol nyaraltak anyudék?

szilvi17:
Magna Cum Laude!!!! Imádom én is!!!! Már biztosan ott is vagytok, jó szórakozást.
Mi Madonnára megyünk augusztusban, és nekünk is első alkalom lesz, hogy nem mi altatjuk a törpöt. Hozzánk eljönnek anyuék, és itt fog aludni, szerintem is az a jó, ha otthon alszik. Igaz, Lillus aludt már máshol is, attól is függ, hogy milyen alvó a baba. Egyszer elaludt anyuéknál, és úgy hazahoztuk hogy éppen csak kinyitotta a szemét, pedig kocsival jöttünk vagy negyed órát. Szerencsére ő jó alvó...

Ma egyébként nem az én napom volt. Lillus harmadik napja nyüglődik a hetedik foga miatt. Eddig tök jól átvészeltük Osanittal, de elfogyott, és csak ma estére tudtam szerezni. Holnap ment volna műszakira a kocsim, erre szóltak ma délután, hogy holnap nincs vizsgáztatás országszerte, mert átállnak másik rendszerre hétfőtől. Szupi. Ezen kívül még egy csomó apró bosszúság ért ma. Vannak ilyen napok is sajna. Viszont már kint van a fogacska, úgyhogy holnap biztosan jobb lesz a helyzet!

Most eltűnök gyorsan zuhizni, és irány az ágy!

Mindenkinek jóéjszakát!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Szép jó reggelt!

Szilvi, milyen volt a koncert? Babó végül hol aludt?

Lillanyuci, sajnálom hogy piri meglátogatott.

Danyuci, sajnálom hogy így megvisel a terhesség. Én szerencsésnek mondhattam magam mert nem volt semmi tünetem Zsombival. Pici mellfeszülés az elején aztán ennyi. Kíváncsi leszek hogy majd most hogy lesz ha babó a pocakba költözik.

Mi is nyűglődünk a 7. fogunkkal. Teljesen kész vagyok ettől a fogzástól. Kétóránként kelünk éjszaka. Eléggé kimerítő. Remélem hamar kint lesz már, jó lenne legalább 4 órát egyben aludni :roll:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Benita, boldog házassági évfordulót kívánok nektek!

Szilvi, mesélj, milyen volt a koncert? Végül hol aludt Levi?

Lillanyuci, remélem nagyobb taruma nélkül sikerül Lillusnak a vérvétel. Mi ez az Osanit?

Kri, nem alvás :( :( :( . Semmi nem segít a fogzásban?

KépKép
KépKép
atizka
 
 


sziasztok!

Szilvi. nem, én SZTK-ba. a "választott" dokimnak a III. kerületben lett volna magánrendelése, az pedig Szigetszentmiklósról megközelíthetetlen BKV-val. legalábbis nekem. terhesen, nyáron. stb. szóval én a jó öreg SZTK-ba mentem, de ezzel nem is volt semmi gond! ;)

koncert milyen volt? Levid hol volt éjjel?

Lillanyuci, sajnálom a tegnapi napot! remélem, hogy a mai napotok tényleg sokkal jobb lesz!

remélem, hogy Lillus jól viseli majd a vérvételt! szorítok!!!

lányok. köszi a bókokat Benimre! :)

most amúgy nálunk is két napja nagyon gyötrelmes az éjszaka. pedig már közöttünk is alszik, ha megébred este. és most már itt sem jó neki. valami van a levegőben! :( 16x lefejel egy éjjel, már ki vagyok készülve idegileg én is. apával nem is tudom, hogy mikor láttuk egymást úgy. szóval nem tudom. kicsit fárasztó már ez a folyamatos éjszakázás... nem tudom, hogy akik nagyobb babóval vannak itt a fórumon. mikorra áll be, hogy az éjszakát átalussza? hogy lehetne megtanítani a saját ágyában aludni? nem hiszem, hogy neki is nagyon kényelmes lenne itt közöttünk. szóval ez így senkinek sem túl jó... :(

20-án megyünk nyaralni. még egy hét meló apának! remélem, hogy jó időnk lesz!

ja. nekünk még csak 4 fogunk van! :) alul kettő, felül szintén!

Atizka. végül nem is én kerestem a kulcsot, hanem apa este, de nem lett meg! :evil:

nyakam meg kezd helyrejönni. azért egy masszázs mindig jól esik! :)

sophie27
 
 


Sziasztok!
Nagyon -nagyon régen írtam akkor se sokat, de azért napi szinten olvastalak titeket.Ma délben végezetm a melóval Jázmin még oviban, így van egy kis nyugi.(bár lenne mit csinálni). hétvégén vendégek jönnek.
Mindenkinek aki babás gratula.
sophie27 Jázmin még 2 évesen is átjárkált hozzánk addig amíg nem félt a sötétben volt hogy arra ébredtem hogy áll az ágy mellett és figyel. Amikor már félt akkor kiabált. De én általában ha át jött vissza vittem. Aztán egyszercsak már akkor kelt csak éjszaka ha beteg volt. Arra is kitaláltuk Apa szivacson mi meg a nagy ágyon. Arra tisztán emlékszem hogy 8 hónaposan óránként kelt. Akkor hagytuk abba az éjszakai cicizést mert kikészültem. Aztán volt séta, hátsimizés,hogy vissza aludjon,nem volt egyszerű rossz alvó volt nagyon.Este még most se akar hallani róla hogy egyedül elaludjon.
Beni tényleg nagyon édes.

Lillanyuci Én is sajnálom a pirit. Irigykedem Madonna miatt de jó lesz nektek én meg őt imádom. Ma már jobb volt a napod?

Szilvi Milyen volt a koncert? Mi 2 és fél évesen hagytuk Jázmint a mamáékra. De mivel éjfélkor még nem aludt hazafele elmentünk érte.
Kri Sajnálom a fogzást vagyis hogy ennyire megviseli Zsombit.

Benita Boldog házassági évfordulót!

danyuci sajnálom a róka komát. Nekem csak émelygés volt de ilyenre pl. advil-ultra reklám.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét.

Kép
Kép
pimpa3
 
 


Lillanyu
Fránya Piros! :evil: Remélem jövő hónapban elkerül! Örülök, h sikerült a ház! Majd dobj képet róla, ha van, vagy ha majd lesz. Biztos tuti jó, tesómék is ilyesmiben laknak, és tetszik nekem nagyon. Tényleg van hozzá minden, ami kell, emelet, udvar, kert, fű, virág, terasz, és a ház alapvető belseje….. Remélem, jól ment a vérvétel!!! Szurk! Nálunk egy rémálom volt, soha ne kelljen újra!

Danyu
Jó, hogy jobb a kedved. Figyu, én Kevinnel nem hánytam…… talán nem lesz analfabéta…. :? :wink: Hol tartasz hetekben????

Poppy
Ma bújunk, az biztos… ha késő, ha nem! :P :P :P - tudod: évforduló! De te is közelemben haladsz, nem? :wink:

Szilvi
Jó volt a koncert? Végül is mi lett a kis lurkóval? Kivel aludt? Kevin sem aludt még mással (este), érintetlen vagyok a témában.

Atiz
Köszike :wink: , apának már megrendeltem a tortát, mert ugye sütni nem szeretek tortaféléket, remélem örül neki, aztán majd a többiről holnap beszámolok. Remélem, lesz mit.

Zsófi
Átalvást már én is nagyon várom! 2 éves elmúlt Kevin, de még soha nem aludta át az éjszakát. „Köztünk alvásról” ugyanazt írhatom: kikészülök tőle, annyit forgolódik, rúgkapál, pörög körbe-körbe, szóval fárasztó. Néha már van, hogy odafekszek mellé az ágyába (neki már nincs kiságya), és ha elalszik, vissza tudok bújni a helyemre. De nem mindig, és van, h többször mászkálok éjjel egyik ágyból a másikba….. Szóval tényleg nem jó, és én is várom a tippeket, mitévő legyek.

Benita

Kép
benita76
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.14 22:05-kor.
jaimee1
 
 


Halihó!

Danyuci: Hogy vagy? Az émelygés, hányás múlóban van már?

Szilvi: A koncert milyen volt? Levi hogy viselte? Otthon volt vagy a sógórnődéknél?
Mi majd 30-án megyünk a szabadtérire, Sz. itthon marad majd a nagyijával. Szerintem a megszokott környezetben mindenkinek könnyebb... :wink: Kíváncsi vagyok, hogy viseli, még soha nem volt még olyan, hogy ne én altassam! :D

Évi: Hogy viselte Lillus a szúrást?
Remélem már jobb napjaid vannak és vége a pechszériának?
Az öcsém nem volt anyuékkal nyaralni, otthon maradt (végig buliztak), úgyhogy a sajátjukat kellett volna kitakarítani , de nem igazán tette meg. Bár én átmentem segíteni, de nem élt vele, megígérte, hogy majd Ő rendbe rakja a házat... Szóval átvágott rendesen, vagy nagyon különbözik számunkra a rend fogalma... :twisted: :twisted: :twisted:

Kri: Sajnálom a fogzás miatti nyűglődéseket!

Sophie: Sz. az első perctől kezdve külön szobában és külön ágyban aludt (egy időre azért átköltöztem hozzá). Ez nagyon jól működött is sokáig. Elég gyorsan átaludta az éjszakákat, nem volt vele semmi gond. Nem is szeret velünk egy ágyban aludni, nagyon zavarjuk egymást. (Néha megpróbáltuk elrontani... :D) Mostanában viszont iszonyat lett az altatás. Lefektetjük és Ő ordít megállás nélkül. Eddig elég volt, hogy átmentem a szobájába és ott maradtam, amíg el nem aludt, de most már azt akarja, hogy vegyem is ki... Mondjuk, ha egyszer végre elaludt, akkor általában nyugis az éjszaka.

Benita: Utólag is boldog házassági évfordulót kívánok nektek! :lol:
Az ünneplés jól sikerült? :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Sziasztok!
Nem tudom mikor tudok jönni, elromlott otthon a gépünk :( .
Remélem, mire visszajövök, lesznek jó hírek :wink:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Jaimee!

Mikor tesztelsz?Izgi :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.14 22:04-kor.
jaimee1
 
 


Jaimee!

Sajnálom....:(
Mióta is próbálkoztok?
Az előző hónapban nekem is 28 napra jött meg és előtte meg világ életemben 30 napos ciklusaim voltak..Sztem 1x-2x még belefér ilyen.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek! A torta és a pezsgő megvolt, no meg az esküvői felvételbe is belenosztalgiáztunk, de sajna a legszebb rész elmaradt….. :( Olyan hasfájásom volt egész este, h mozdulni sem tudtam. Nem is értettem mi volt ez, mint akinek petefészek-gyulladása van, vagy mint aki iszonyatosan görcsöl piri napján. Ezt elszúrtam :( :( :( , de talán a sors akarta így….eléggé el is vette a kedvem, még szombaton is nyügi voltam és rosszkedvű, de aztán vasárnap leruccantunk egyet fürödni Zalaegerszegre az Aquacity-be, ott aztán szuper volt minden. Kevin nagyon-nagyon élvezte, egész nap csak pancsikoltunk, bohóckodtunk, aztán apával jakuzzi-ban mártóztunk, csúzdáztunk, ……. szóval szuper volt.
8)
Zita
2 nap múlva remélem jó hírrel köszöntesz minket! :D
Poppy
SAJNÁLOM!!! :( Kicsit korán jött nem? Vagy rosszul emlékszem? Látod, aki nem várja, ahhoz bekopog a Mikulás! Én pedig mit nem adnék, ha most (kivételesen) megjönne nekem is. Bocs, ha félreértetek, de amennyit nyüglődtem, vajúdtam ebben a hónapban a baba-ügy miatt, ezt a hónapot kihagynám…. Persze szeretnék még babát, de ici-picit később. Ha pedig mégis már a pocimban van, akkor is boldog lennék.

Benita

Kép
benita76
 
 


Sziasztok!

Tegnap este megjöttünk Siófokról,az idő nem volt valami fényes de azért jól éreztük magunkat.

A koncerten sajnos nem tudtam kikapcsolódni mert még 21.30kor a tesómék nem írtak sms-t,hogy a gyerek elaludt.
De amikor megjött az sms akkor már megnyugodtam.Csak sajnos akkor lett vége a koncertnek.Nevettem is magamon. :D
Na mindegy...Majd legközelebb.Még jönnek 2x Budapestre.
A sógornőm altatta el a Levit,kb.30 perc alatt,de legalább elaludt.Reggel 6.30kor kelt,egyszer sem kelt éjjel.
Mondták a tesómék,hogy szépen vacsizott,a fürdésnél volt egy kis sírás(valami játékon összevesztek az unokaöcsémmel :D ),de egyébként nem volt semmi baj.
Reggel 7h-kor mentünk érte,ült a fotelba itta a kakaóját,köszöntem neki rám nézett mondta,hogy szia anya és nézte tovább a mesét.Kicsit rosszul esett,örültem persze,hogy elvan a tesómékkal nagyon szereti őket ,de azért mégis na..Az anyai szív. :D
Éjjel nagyon furcsa volt,hogy tudtam nincs ott a szobájába.
Hajnali 4-ig fent voltam.Az apja olyan jól aludt,hogy csak na. :D
Azt mondta kicsit engedjem élni a gyereket.Lehet igaza van.
Pénteken reggel mentünk le Balatonra,na azóta mint aki teljesen meg van őrülve,nem ismerünk rá.
Szerintem elkezdődött a dackorszak nála. :twisted:

Elvittük vonatozni,ráadásul az új szép vonat jött,de nem igazán hozta lázba,hanem csak a kijelző gombok.
Szerintem mi jobban élveztük a párommal,mint ő. :D

Ja és képzeljétek el,hogy csütörtök óta iszonyúan fáj a bölcsességfogam,elkezdett jönni.
Szombaton már nem bírtam tovább és elmentünk egy patikába.Kérdeztem a patikust,hogy kismama vagyok mit ajánl.
Panadol tablettát adott.Elolvastam,kérdezze meg kezelőorvosát az van ráírva.Hurrá.Bevettem 4 szemet 2 nap alatt nem bírtam már a fájdalmat.Azt egész bal arcom be van dagadva, a nyakam is.
Felhívtam ma anyu nőgyógyászát megkérdeztem tőle mit ajánl.Azt mondta bármit bevehetek,nem lesz baja a magzatnak.
Szerintetek?????Valami tapasztalat????


Kismamik hogy vagytok?

Na megyek főzök egy kis cukkinis lecsót.

További szép napot

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Lillanyuci:Én is megyek Madonna koncertre(ha enged majd a doki),hova szól a jegyetek????

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szilvi
Hát igen: az ANYAI SZÍV! :P :P :P Az apák könnyen megoldják. Bölcsességfog: sztem kérdezz meg egy fogorvost!!!! Lehet, h kiemeli neked, és kész. Még mindig jobb, mint a sok gyógyszer! Ha ennyi bajt okoz most, úgysem marad meg, ha kibújik sem!
Benita

Kép
benita76
 
 


...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.07.14 22:04-kor.
jaimee1
 
 


Hahóóó!

Vagyunk mi is, csak hétvégén ismerősöknél tanyáztunk 8) ...megnéztük :shock: , milyen az élet két gyerekkel...hát...pörgős! :lol:

Egyébként azt hiszem, kicsit jobban vagyok...csak el ne kiabáljam :roll: :oops:

Gabus egy angyal, sokat tanult a gyerekektől...pl. hogy aludjuk át az éjszakát, hogy szokjunk le a ciciről...most mintagyerek...én pedig élvezem. Ráadásul 3 napja nem hánytam :lol: :lol: :lol: Kezdenek visszatérni az ízek, lassan a folsavat és vitamint is be bírom venni-talán :oops: remélem nem kiabáltam el :roll:

Danyuci :D
danyuci
 
 


Ja...6 hetes vagyok :lol:
danyuci
 
 


De már elfelejtettem ki kérdezte :oops: :oops: :oops:
danyuci
 
 


Sziasztok!

Bocsi, kicsit lemaradtam mint a borravaló... Végre kibujt a várva várt fogacska, úgyhogy fellélegezhetünk a következőig.

Kicsit késve reagálva mindenkinek, aki gondolt ránk: még mindig nem voltunk vérvételen, nincs lelkierőm elvinni Lillust! Oltásoknál is mindíg jobban sírtam mint a gyerek, úgyhogy gyűjtöm az erőt!

atizka:
az Osanit egy homeos bogyesz, fogzásra van kismanóknak. Egyedül Bp-en, a Széna téri patikában lehet kapni meg Németo-ban meg Ausztriában. Drága, de nagyon tuti cucc, nekünk sokat segít. Itt a neten is ódákat zengenek róla és tényleg jó.
Kri: neked ajánlom! Mi szerencsére sosem keltünk fog miatt!

benita:
nem csodálom, hogy várod az éjszakai nyugit! Nálunk szerencsére 2 hónapos kora óta átalussza Lillus az éjszakát!

szilvi17:
Örülök hogy jó volt a Magna. Felénk nem jönnek mostanában sajna.
Madonnára állóhelyünk van, S szektor. Nektek?
Én erős fájdalomcsillapítót nem vennék be. Talán a fogorvos segítene?

Csajok! Én lehet, hogy analfabéta vagyok, de mi az a dpo?

danyuci:
örülök, hogy jobb a helyzet! Remélem tartós marad.

Éjszakai átalvással kapcsolatban akartam még írni, hogy nálunk az elejétől kezdve külön szoba, külön ágy van, és hagytuk néha sirdogálni az elején Lillust, ami nem azt jelenti, hogyha üvölt akkor befogtam a fülemet, hanem ha hallottam hogy nyafiból sír, akkor nem mentem át hozzá. És este is így volt. Sosem fogom elfelejteni, hogy apával gubbasztottunk az ágyban, fogtuk egymás kezét és alig bírtuk elviselni hogy nyafizik. Aztán kb. 2 hónapos volt, mikor nem volt többé felébredés. Szopit nem befolyásolta, 6 hónapig csak szopi, és még most is reggel-este. Hát ennyi.
Barátnőm kisfia most múlt egy éves. Azt mondta, hogy ők nem bírják hallgatni, ha nyafizik éjszaka a bébi. Közben mindketten zombiznak, mert Valesz 4szer-5ször kel éjszaka. Hónapok óta mondom neki, hogy hagyja kicsit sírni. Végre hallgatott rám. Első nap elalváskor 39 percig sírt a gyerek, éjszaka nem kelt. Második nap kevesebb,aztán megint, aztán semmi. Éjjel az x-edik napon kelt egyszer, de csak felsírt és nem mentek be hozzá. És azóta is szépen elalszik egyedül és nagyon ritkán felsír éjszaka, de nem is kell bemenni hozzá.
Mindezeket nem azért írtam le, mert én olyan nagyon okos vagyok,hanem mert nekünk nagyon bevált és sosem késő.

Futok, felébredt a csöppöm! Még jövök.

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Benita:Igazad lesz,ma voltunk fogorvosnál(szerencsére rokon így hamar tudott fogadni),ha ki is nő a fogam sajnos ki kell húzni majd mert ami előtte van fog abba belenő.Húha,ezt jól leírtam remélem értitek. :D Bocsi,baromi fáradt vagyok pár napja.
Azt mondta,hogy nagyon csúnya,már a nyakamra is ráhúzódott,borogatnom kell.Augmentint írt fel,azt szedhetik kismamik.A többi gyógyszertől meg reméljük nem lesz baja a pocaklakónak.
Szóval nagyon örülök,hogy szenvedek a fogammal és majd még meg sem marad.Nem érdekelne ha nem lennék várandós.

Danyuci:Voltál már dokinál?Ha nem mikor mész?Elvileg én is 6 hetes vagyok,a táblázat szerint.

Lillanyuci:Silver állóhely

:D :D

Na megyek kihalászom a gyereket a kádból,ma kivételes nap van nem kell asszisztálnom a fürdésnél,apa van vele.

Jó éjt

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Szilvi!

Nem jössz a 2010 márciusiba is?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Hahó!

Lillus pörög az ágyában ezerrel, dumál és nem akar elaludni.
Kíváncsi vagyok mikor fog elszunnyadni.

szilvi:
sajnálom, hogy van is, meg nincs is fogad! Ráadásul még jól meg is szenvedsz vele, pech.
Silver állóhely. Még jó, hogy nem látta a férjem amit írtam!
:oops:
Köszi.

Mostmár jóéjt mindenkinek!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Danyu
Jó nagyon, hogy talán túl vagy a nehezén... örülök, h jobban érzed magad. :) :) (Érkedes másnak 6 hetes kor körül kezdődnek a rosszullétek, te meg már le is tudtad... :roll: )

Szilvi
Kitartás a "fogzáshoz". Kínos lehet, hogy antibiotikumot kell szedni. Én is voltam már így egy fog miatt, teljesen ráment úgy a nyakamra nekem is, h alig tudtam nyelni. Sok-sok kefírt egyél mellé, és Normaflore-t!!!! - különben kikészít!!! :!: :!: :!:

Lillanyu
Jókat írtál az egyedül altatásról, stb., de sajna nálunk már késő, mert Kevin lepattan az ágyról és oda jut, ahova csak akar. Másodiknál megfogadom, és úgy teszek.
Édes lehet a hancúrozó csöppség! :P

Na megyek, mert ma mennem kell melózni. Ebben a kánikulában szupi lesz. :?
Pá-pá

KI TESZTEL(T) MA?????

Benita

Kép
benita76
 
 


Jó reggelt!

ELKIABÁLTAM A DOLGOT :oops: :oops: :oops:

Lillanyuci, örülök, hogy kibújt a fogacska, nálunk még várat magára, viszont az alvásunk határozottan javult és a tippek nagyon jók, amiket írtál :shock: , hétvégén ugyanezeket tapasztaltam. Szerencsére már nálunk sem megy olyan kínkeservvel, cicinlógva. Sőt az ágyat is ünnepélyesen leengetük 2 napja, mert végre elkezdte húzni magát felfelé :roll: idővel csak megtáltosodik már :oops: :)

A dpo-t én sem vágom :oops:

Szilvi, ez a fogtéma nem semmi :roll: , remélem azért megoldódik...
Igen, voltam dokinál, 6 hetesnek gondolt vagy kicsit idősebbnek, de ezen nem lepődök meg, mert Gabusnál is mindig mondogatta, hogy előbbre járunk-szerinte, holott ez semmi vizsgálatnál nem jött ki, még az AFP-nél sem, aztán mégis 4 héttel korábban szültem. Kicsit váratlanul is ért a dolog :oops:
Ja...SZilvi, én nem bírom követni a márciusiakat, mert pörögnek ezerrel, meg nem is hiányzom senkinek, ha nem vagyok :oops:

Benita, szerintem csak elkiabáltam a dolgot :roll: :roll: :roll: Mit dolgozol ebben a kánikulában :?: Én ma megyek szemészetre, végre lesz új szemüvegem, alig várom :lol:

Kicsit hűvösebb napot kívánok, nekem ez már nagyon meleg :!:

Danyuci :lol:
danyuci
 
 


Jaj...hát a lényeg...ez valami elbutulás :oops: miért felejtek el mindent :?:

Augusztus végén megyünk nyaralni, ez volt tegnap a meglepetés...Biztosan nagyon lázban voltam, azért nem éreztem rosszul magam.
Tavaly úgyis megmaradt az üdülési csekk-most nagyon jól jön :lol:
danyuci
 
 


Sziasztok!
Ismét használható a gépünk, igaz még nem tökéletes, de legalább úgy néz ki sikerült megmenteni a rajta lévő képeket. (Elég hülye vagyok, mert egy ideje már kiírta a különböző hibaüzeneteket, de nem foglalkoztam velük, és nem mentettem le egyetlen képet sem Emmáról. Úgyhogy egy kicsit megijedtem, hogy minden elveszett.)

Dpo: ovuláció utáni napok száma, pl nálam most 8. dpo=ovuláció után vagyok 8 nappal.

Danyuci, kár hogy nem múlt el végleg a roszzullét, vigasztaljon, hogy ezek szerint minden rendben a pocaklakóval. Hová mentek nyaralni?

Szilvi, fogadat sajnálom...

Zita??? Teszt? Vagy megjött?

Poppy, miért törölted a hozzászólásaidat? :shock:

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Atizka: Nem csinálok tesztet és még meg se jött, de szerintem csak órák kérdése... :evil:

Bocsi, most csak ennyi, eléggé ki vagyok borulva, ha összekapartam magam, akkor majd jövök!

Szép napot mindenkinek!

Üdv,

Zita és
KépKép
Kép
zsz
Szeged
 
 


Zita! Piri anyó borított ki ennyire? Várunk, ha összeszedted magad
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
egy kis segítség :D

Én kihánytam magam, most kicsit megkönnyebbültem :oops:
danyuci
 
 


Atizka, neked még adós vagyok :oops: :oops: :oops: nem felejtettem el, még egy kis türelem. Kérlek :roll:

Az Őrségbe megyünk, még kettesben voltunk ott korábban és nagyon jó hely. Most egy családdal megyünk, akiknél hétvégén voltunk. Már alig várom, remélem arra elmúlik ez a hányás mizéria, mert tutin főznek...

Örülök, hogy jó a gépetek! Nekem sem ártana lementeni a képeket!
danyuci
 
 


Danyuci!

De igenis hiányzol :wink: :wink: :wink:

Jaimee!

Tényleg miért törölted a hozzászólásaid??Rejtélyes vagy :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk hétfőn!
Írtam személyesn mindenkinek a visszaolvasás után és nem küldte el a gép.
Szar ez a babanet.
Mégegyszer lusti vagyok mindent beírni, DE:
DANYUCI ÉS PANNY:HATALMAS GRATULA A BABÁKHOZ, ÖRÖMTELI POCAKOSODÁST, JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK , ÉS RÓKÁK MENJENEK A SUNYIBA.
Aki tesztelés előtt áll, millió drukk+++++
Mi is próbálkoztunk a balcsin volt pé. , így én 24-én tesztelek, ha nem jön meg. :wink:
Segítséget kérek:Ha az LH teszten majdnem ugyanolyan erős a csík, mint a kotroll csík, az pozitívnak számít?
Nekem nem volt egyforma erős a két vonal.Két gondolatom van :
1.)Nincs peteérésem? :oops:
2.)Van, de akkor miért ilyen a vonal ?:roll:
Aki tesztelni szokott, hagy kérdezzem meg, hogy ha pozitív az lh teszt, tehát pé van, akkor mikor , milyen gyakran vagytok együtt apával egy nap?
:oops: , bocsi, de már kezdek belezavarodni mindenbe...
Köszönöm a válaszokat,
SZÉP NAPOT KÍVÁNOM
MINDENKINEK!!!!!

Rózsa.

Kép
rozsa1979
 
 


Danyu
Hogy mit melózok? Vállaltam egy kis munkát gyes alatt, de csak a plusz pénz miatt!!! Minden héten 1 nap eljárok egy módosabb családhoz takarítani. Nem mondom "király lak"!!! De sokszor únom már, pláne ebben a tikkasztó melegben :( . Ilyenkor Kevint lepasszolom rokonokhoz, de nekem ennyi elég is a munkából Kevin nélkül!!!!

Rózsa
Jó, h visszajöttél. Drukkolok neked a jövő hétre!!!! :P :P :P Remélem beletaláltál a pé-be. Lh-teszthez béna vagyok, nem is ismerem, nem is használom. Babanet: nekem is többször elszállt, amit írtam, azóta megírom Word-ben, és bemásolom. Akkor legalább nem szúr ki velem. :)

Zita
Mi van veled????????? :shock: :?: :?: :?:

Benita

Kép
benita76
 
 


Benita, az szuper :!: Egy kis plusz pénz minden háztartásban jól jön. Ebben a melegben nem csoda, ha kicsit únod...nekem sem menne annyira...pedig ifjú koromban nagyon bírtam a meleget :roll:

Panny, majd megpróbálom aktivizálni magam :lol:

Rózsa, örülök, már vártalak...nagyon. De ebben a teszt dologban Boni a profi, csak ő most épp nyaral, de biztosan segít majd. Remélem, KELL tesztelned 24-én :roll: SZORÍTOK!

Jó ez a kis szellő, mert szélnek nem nevezhető. Délután, ha Apa végez a munkával, irány a strand :lol: már alig várjuk.

Szép napot mindenkinek! Danyuci :D
danyuci
 
 


Danyuci, én sem felejtettem el, de mondom, türelmes vagyok :wink: :lol: Egyébként valamikor elviszem Emmit ortopédushoz, mert ugyan voltunk már, de akkor ez a probléma még nem volt (nem tudott még akkor állni, csak a nyaka volt ferde, ami szerencsére azóta szépen kiegyenesedett :) ). Szóval, ha előbb nem, ősszel irány vele az ortopédia.
Strand miatt most egy kicsit irigykedek. Őrség szuper lehet, még nem voltam, de már szeretnék eljutni arra felé (is).

Benita, hú valami ilyen munkára már én is gondoltam, már csak azért is, hogy kicsit kimozduljak itthonról, de a pénz sem lenne rossz. De Emmit nem tudom rendszeresen senkire hagyni, ami azért gond, mert ha úgy alakul, akkor a GYES mellett sem tudok majd munkát vállalni pár órára.

Rózsa, én is örülök, hogy jöttél! Remélem tudsz majd tesztelni, ráadásul II-ost
:wink:
Én LH tesztelek, és nekem sem volt egyértelmű, hogy pozitív-e, ha erős a csík, de mégsem annyira mint a kontroll. A lányok itt azt mondák, hogy az is jó, mert lehet, hogy nem a legerősebb LH szintnél teszteltem, vagyis lehet hogy utána vagy előtte egy kicsivel lett volna erősen pozitív.
Nekem most ilyen lett:Kép Szerintetek?
Állítólag 2 naponta érdemes együtt lenni (ezt is innen tudom :wink: ), mert a gyakrabban való együttlét a spermiumoknak nem kedvez (vagyis gondolom kevesebben lesznek.)

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Pár héttel ezelőtt én is boldogan újságoltam, hogy 2010-ben fogok szülni. Ez még nem elképzelhetetlen.

Kri! Ha jól emlékszem, te csinálod a táblázatot. Kivehetnéd belőle, hogy februárban szülök.
Sajnos tegnap volt egy missed ab. :cry: :cry:
Kedden voltam vizsgálaton, 11+1 napos voltam, s a doki mondta, hogy megnéz uh-on is. Sajnos azt láttam amit szerettem volna. A baba pici volt, nem a korának megfelelő, szívhang se volt, igy sajnos tegnap megszakították.
Nem tudom felfogni, hogy egymás után kétszer, miért történik ez velem, mikor az első két terhességemben nem volt gond. Illetve a második alatt lett egy mélyvénás trombózisom, de szurtam magam szurival, így minden rendben volt.
December 29-én volt az első vetélésem, de az vérzéssel együtt, most meg csak meghalt a babám.
Fél évet mondott a doki, hogy várjunk, tehát még így is maradunk talán 2010-ben.

Benita! Ha jól emlékszem, te ugye szhelyi vagy? Eddig én még nem is találkoztam olyannal, aki itt lakna a környéken. Bár az egyik topic-ban volt egy sárvári.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Marya, szívből sajnálom :cry:
Kívánom, hogy legközelebb egészségesen, szépen fejlődjön majd a babád!

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Marya
Borzasztóan sajnálom a veled történteket. :cry: :cry: :oops: :oops: :cry: :cry: Együtt tudok érezni veled azért is, mert nekem is volt ilyen esetem, az első terhességemnél én is 11 hetesen szembesültem a tragédiával..... Szörnyű, de gondolom neked duplán fáj, hiszen kétszer egymás után :( , tényleg sajnálom. Nem hiszem, h régi trombózisnak köze lett volna hozzá, de remélem, ha a következő fél év kimarad, és újra próbálkoztok, sikerrel jártok!!! Ezt kívánom! Én jáki vagyok, viszont Körmenden szültem, úgyhogy elég közel vagyok hozzád. Te is a kmd-i kórházba jársz???
Édesek a gyermekeid..... :wink:
Gyere többször, jobb lesz a lelkednek is.

Danyu
Mi az hogy ifjúkoromban???!!!! Én sem vagyok már kis hableány.... :lol: :lol: talán ezért döglesztő a meló? :shock:
Egyetértek: du.irány a strand!!! 8) 8) 8) Mi is megyünk, de mi kerti óriás-medencébe az anyuékhoz!!!

Atiz
Jók a tesztek, de ezek a hétvégén készültek ugye? Azt írtad: "nekem most ilyenek" , de ez nem azt jelenti ugye, h a napokban csináltad, hanem hogy már a hétvégén? Hiszen akkor jártál kb.középidőben...
Meló: az elején nekem is gond (ciki) volt, h állandóan anyóst terheltem, persze ő szívesen tette, de most már besegítenek a rokonok, és Kevin szerencsére szereti őket. Ezért változatosak neki ezek a napok. Tipp: nem tudnád berakni arra az időre bölcsibe? Egy barátnőm ezt teszi, ha valami dolga van Szhelyen, elviszi a kiscsajt, és elrendezi a dolgát. Persze náluk ez simán megy, hisz a kislány mindenhol szívesen elvan. Kevin bőgne..... :oops: :oops: :oops: :D

ZITA ????????????????

Benita

Kép
benita76
 
 


Benita, pontosítok: a tesztjeim ebben a ciklusban ilyenek lettek. 6-án kezdtem, a ciklusnapok számát írtam a csíkokra.
Bölcsit meg sem érdeklődtem, az egyik ismerős anyuka mesélte, hogy felvették a gyerkét bölcsödébe (mi is ugyanoda tartozunk helyileg), de kikötötték, hogy csak úgy veszik be, ha legalább 8-ra viszi és du. 4-ig ott van. Magyarul csak a dolgozó anyukák gyerekeit veszik fel, itt olyan nincs, hogy beadom fél/egy napra a héten egyszer.
Nálunk csak nagyszülők jöhetnek számításba (esetleg magán játszóház, ami családi napköziként is működik, de akkor meg kb. annyit kifizetek, mint amit keresnék). Nagyszülők meg jönnek, amikor kérem, csak én sem akarom túlzásba vinni.

Tényleg Zita, mik a fejlemények?

KépKép
KépKép
atizka
 
 


Sziasztok!

Marya, nagyon sajnálom. Természetesen kiveszem. Fel a fejjel.

Zita ? +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én 13-án teszteltem egyet mert már hetek óta émelyegtem, de negatív lett. Talán majd pár hét múlva már pozitív lesz. Remélem.

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Köszönöm lányok az együttérzést! Olyan kedvesek vagytok mindenkihez. Ahogy észrevettem, mindenkihez van egy kedves szavatok.:D

Többször is olvasgattalak benneteket.
Benita! Én körmendi vagyok, s ide is jártam terhesgondozásra, s itt is szültem. Én nem akartam Szhelyre járni.Én nagyon meg voltam elégedve a kórházzal, nővérekkel. Te kinél szültél?

Kri! Elég lesz, ha csak a februárt veszed ki, mert amint lehet, tényleg újra próbálkozunk. De akkor már lehet, hogy októbert is írunk. Majd meglátjuk.

Remélem nektek is minél hamarabb sikerül a babaprojekt!!!
Aztán megpróbálok kicsit sűrűbben is jönni.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Marya:Igaz én nem ismerlek még téged,de nagyon sajnálom ami veled történt.Sok erőt kívánok neked!
Nagyon édesek a gyerekeid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Panny:Még neked akartam írni,csak mindig elfelejtem. :D
Megyek majd a márciusi topicba ha már látni fogom a babát az ultrahangon.

Jó éjt

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Annamari!

Én sem ismerlek igazán mert csak nemrég csatlakoztam ide,de a februári topicot eleinte olvastam mert esélyes volt nekünk is....(aztán március lett)..szal nagyon sajnálom ami veled történt!!!
Én is csak azt tudom mondani mint a többiek hogy ne add fel és kívánom hogy minél előbb hozd a jó hírt!!! :wink:

Szilvi!

Oksa :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?