Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!!

Nellike csodaszép babák.

Csézjang gratula biztosan minden rendben lesz.

Bikfy általában én délelőtt megyek a városba délután itthon szoktam tevékenykedni este meg általában sétálok az unokaöcsémmel.

Képzeljtek az unokatesom felesége két héttel fiatalabb terhes mint én és nekik megmutatta magát tegnap és fiú lesz.
Én nagyon bízom benne hogy a miénk lány mert tegnap vettem rugit tescoban 3 dbot 1250 ft ért és tök jók.
Ma megyek fél kettőre fodrászhoz tegnap pedisnél voltam meg tegnap előtt is tiszta fáradt vagyok de ma meg vendégek jönnek a halászlé főző miatt.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Csézjang,
így ismeretlenül is gratulálok! Igazi kis csodababa :lol:

Én voltam tegnap dokinál, most 2952-re mérték Levit (egy hét alatt fogyott 4dkg-ot :lol: , na jó, mondta az orvos is, hogy ez nem digitális mérleg). Szerinte ki fogom húzni a végéig, nagyon fent van még a gyerek, zárt a méhszáj, szupi állapotú a méhlepény, csak hát nagy babám lesz. De úgy látszik, nekem ez a sorsom...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
akkor kitartást! már amúgy sem sok van hátra..... :lol:
tényleg jó nagy baba lesz Levi! :shock:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 

 
 

Sziasztok!

CSÉZIKÉM
Hát ez ám a nem semmi. Akkor amit priviben áttárgyaltunk aktualitását is vesztette! :lol: Nagyon nagyon örülök és gratulálok.
Ha a doki azt mondta nem befolyásol semmit a baba egészségében a gyógyszerek akkor biztos úgy van, azért mostantól vigyi magadra és csak pozitívan. lesz ott szívhang meg minden! Férjed mit szólt? Gondolom ő is csak ámult a tesztek láttán! :)

DY
Hát bizony van már elég sok minden. Épp tegnap számolgattam össze hogy még ami kell az kb. egy százas. (mellszívó és társai)
Van egy füzetem amibe leírtam a kelengyelistát meg azt ami nekem kell a kórházba és már elég sok pipa van.
Még homeos golyócskát is beszereztem azt amit Linacska is ajánlott, pedig hol van az még! :oops: :lol:
A bababoltból elhoztam a várandós csomagot is, igaz azt írta hogy csak a 3. trimeszterben lehet átvenni, de a csajszi már 3x megkérdezte hogy átvettem-e már (lehet hogy azt hiszi már minden idős vagyok???? :roll:

Nagyon szép formás a pocakod.
Nálunk most kivételesen nem a mosógép romlott el hanem a mosogatógép. Egy hete kézzel mosogatok. Ki kellett szednem a betárazott edényeket és mire mind elmosogattam hártya nőtt az ujjaim közé. De szerdára állítólag lesz alkatrész és megmenekülhetek! :)

BIKFY
Hát én hiába néznék körül a városban errefelé nem jár senki aki babanetes! :cry: Milyen király lenne ha mind egy helyen lennénk.

Hol vagy te ronda??? CSAJEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! :twisted:

NELLIKE
A múlt elmúlt most egy csodás és csini anyuci vagy, csak sokkoljál minket, de úgysem hiszem hogy menni fog. :)
Én is úgy tervezem hogy több megy le majd a szülés után mint amennyi feljött!

VIUS
Most már nagyon kiváncsi vagyok hogy a mi babócáink miért titkolóznak annyira. :wink:

LINACSKA
Szép LEvi-méretek

8) 8)

dita75
 
 


Dita,
szerintem mellszívót ne vegyél előre. Nem is biztos, hogy lesz rá szükséged. Ha meg igen, két perc alatt meg lehet venni. Nézd ki, tedd rá félre a pénzt, de csak akkor vegyél, ha tényleg kell. (vagyis én így csinálnám, persze Te döntesz) Én nem sokat használtam az enyém, fejéssel valahogy nem jött semmi. Amit Lili szopott, annyi volt, aztán kész. Viszont eladni nem tudom, mennyire lehet már használtan, valahogy pl. ez az egy, amit én nem nagyon használnék más után.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita!

Férjem kiakadt mint a kakukkosóra, nagyon boldog de még olyan korai hogy bármi történhet, így nem mondtuk még senkinek majd ha uh-n is látjuk, tényleg elhisszük!
De férjecskémet jól lesokkoltam mert pont focizott a kollégáival, amikor ezzel a hírrel felhívtam, alig tudott megszólalni.
Vettünk 4 különböző tesztet egyből hogy elhigyjük...... :lol:

Dituskám veled mizujs, ritkán járok erre,tudod-e már hogy csajos lakozik-e a pocidban? :shock: :roll: :roll: :roll:
csézjang
 
 


LINACSKA
Kösz a tanácsot!

CSÉZJANG
Még mindig nem tudom mi van a virgácsok között!
Most már nagyon kiváncsi vagyok hogy mit titkol annyira! :)

Tedd fel a teszteket hogy mi is megcsodálhassuk őket. :)

Mikor mész a BMC-be ultrahangra?

dita75
 
 


Dita
teccik ez a várandós csomag! még nem halottam volna arról,hogy mifelénk ilyet osztogatnak....
ügyesen tudsz vásárolni, hát még pipálgatni. :lol:
A mosogatógép az c@r ügy! nem irigyellek érte! :?
nem akarsz te is feltenni pocakos képet?

köszönöm szépen mindenkinek a pocak dicséreteket!

képzeljétek el,ma délután láttam először Manócskát mocorgás közben! :shock: már rendesen hullámzik a hasam,és egyértelműen kivehető, hogy mikor rugdos,vagy mocorog a drága... :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
a védőnődtől kellett volna kapnod egy könyvet, valami várandós anyák könyvét (nem a kiskönyv), és abban van egy kupon, amit be kell váltanod a csomagra. Verd le a védőnődön, ha nem adott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


DY
IGen jól mondja Linácska a védőnő adta nekem is.
Amúgy nincsenek benne nagy dolgok, egy mam cumi, egy viás pohár egy-két termékminta meg tájékoztatók. De akkor is ami jár az jár!

Én is várom hogy már ilyesmit érezzek. Egy hét van köztünk de nekem mindig úgy tűnik hogy te sokkal előrébb vagy nálam! :roll:

Oké teszek fel képet ha már egyedül a pocakméretben tudlak lekőrözni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


egy perce készült pocakkép:

Kép

dita75
 
 


Dita
valóban nincs sok különbség időben közöttünk,de nekem pl hamarabb volt pé-m,mint a azt vonalzóm mutatja,csak a menstruációhoz igazítunk mindent. Manócska kb 1 héttel idősebb,mint a vonalzó mutatja...
de egyébként ez meg semmit sem jelent! láttunk már hasonlót,és lehet,hogy te fogsz hamarabb szülni.... :wink:
hidd el,hamarosan te is fogod látni,és érezni,hogy Bogyó egyre nagyobb és erősebb!!!!! :lol:
csak lényeg az,hogy ne légy türelmetlen! :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ditus!

Ez a kis bogyó nagyon rejtőzködik, de annál izgalmasabb!!!

A BMC-t hívtam de ott arra kértek hogy inkább menjek a saját dokimhoz ha már így sikeresen spontán összejött, mert Skriba dokinő úgyis szabin van, a többiek meg el vannak havazva most így hogy kevesebben vannak. Megértem, hisz most a többi lánynak jobban szüksége van ott a dokikra.....
Úgyhogy körülnéztem doki ügyben, mert a régi dokimhoz nem akarok menni mert rossz irányban változott minden téren mellesleg pénzéhes is lett....

Ezért beszéltem tegnap Nellikével aki nagyon jó szívvel ajánlotta a dokiját dr. Szuromi Andrást a JÁnosban akit fel is hívtam, kedves volt, és úgy néz ki jövő pénteken tud fogadni.
Előbb úgyis mindegy lenne, mert a kisfiamnál sem láttak még pozitív teszt után 15 napig semmit uh-n, úgyhogy ráér most is bőven jövő pénteken menni, bár nem tagadom tűkön ülök hogy mit lát majd az uh, remélem minden rendben lesz, és lesz majd szívhang meg minden aminek ott kell lennie.

Eléggé fosok mert tavalyelőtt a sógornőm és az ikertestvérem is elvetélt, / igaz azóta újra bebabásodtak és minden rendben van velük !!!/ úgyhogy most rettegek hogy ne kövessem majd én is őket....
Kicsit fura hogy a Szuromi asszem pont annyi idős mint én :lol: és nekem mindig idősebb dokijaim voltak, de állítólag nagyon jó, és én hiszek a csajoknak akik hozzá járnak! :D

Remélem jövő pénteken jó hírekkel jövök ki tőle, ja és tök kíváncsi lennék hogy pici fiú vagy pici lány lakik-e a pocakomban !!!/ persze ez még hónapok kérdése amíg megtudom...kisfiamnál a 17.héten tudtam meg...../

Jó lenne egy kislány a 4 éves kisfiam után, de persze egy kisfiúnak is ugyanúgy örülnék, akkor legalább két jó pasit nevelhetnék fel !!!!! :lol: Szóval tök mindegy csak minden rendben legyen odabent a pocakban!
Majd írok jövő héten ha megjöttem Szuromitól. Azt mondta Szuromi hogy hétfőn még hívjam fel pontosítani az időpontot!
Izguljatok értem!
csézjang
 
 


DITA!

Állat a pocakod!!!! :lol: :lol: :lol:
csézjang
 
 


SZiasztok,

DIta,

csodaszép pocak :lol:

Mellszívó: én a másik tábort képviselem, szeritnem vegyél, mert már a kórházban nagy szükséged lehet rá.

1) nekem amikor elindult a tej annyira megdagadtak a melleim, hogy akkorák voltak mint a dinnyék. AZt hittem hogy megőrülök a fájdalomtól. És mivel Danika még nem tudott erősen szopizni nem is tudta kiszívni ezért bevitettem a fejőt és azzal fejtem le a tejet. Így megúsztam a tejlázat szemben azokkal a szobatársakkal akik nem fejték, ők rendesen lebetegedtek.

2) amikor Danika besárgult annyira gyenge lett, hogy nem szoptathattam, és a lefejt tejcsit vittem be folyamatosan az inkubátorba neki. Ha nincs akkor fejőm akkor nem kapta volna meg az aranyat érő előtejet sem.

3) itthon is sokat használtam, és így lefagyasztva mindig volt aranytartalék

4) olyan is történt velem, hogy éjjel fel kellett kelnem fejni mert nagyon fájtak a cicik. Danikát olyankor nem lehet felébreszteni, hogy ugyan szívja már ki, akkor is lefejtem gyorsan és már mentem is vissz aludni.

5) nézd Zsuzskát aki a mellbimbója formája miatt nem tudta Olcsát szoptatni, ezért folyamatosan feji a tejet és úgy adja a babának

6) az első időkben ha a baba nem üríti ki a mellet érdemes lefejni mert ha kiüríted akkor szépen serkented a tejtermelődést és egyre több tejcsi lesz a babának

7) a pangó tejet a mellben hagyni nem egészséges, ráadásul fertőzésveszélyes is

Úgyhogy én a fejő mellett szavazok.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Cséjzang,

gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira jó látni, hogy csodák mindig vannak :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Jó sok érv. :lol:
Én is úgy gondoltam hogy veszek, ezen má ne múljon! :wink:


Köfi mindenkinek a pocakdicsiket! 8)

dita75
 
 


monic80: A kórházban nincs mellszívó? :shock: Én azt hittem, hogy ott van és azt lehet használni. Ezért is mondtam Ditának hogy ne vegyen, mert a kórházban az elején kellhet, de én eddig úgy tudtam, hogy ott van és ráadásul elég jó, tartós kórházi darab. Most akkor már nem tudom. Ha úgy járnék, mint Zsuzska, akkor apa mindenképpen venne nekem, mire hazajövünk.

Egyébként a védőnő kérdezte, hogy befelé forduló mellbimbóm van-e, de nem igazán tudtam megmondani neki. Nem áll állandóan ki, de azért előbújik. Hogy lehet ezt megállapítani?

dita: Szép pocak.



vicky79
 
 


Elhoztuk a kiskutyusunk, teszek képeket...
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
NAgyon cuki kutyus! :)
Milyen jó kis lavórja van! :)

Gondolom Lili nagyon boldog! 8)

dita75
 
 


linacska: Nagyon tüneményes, legyen benne sok örömetek. A sógornőméknek is pont ilyen van és nagyon okos kutya.



vicky79
 
 


Hát még szokjuk egymást a kutyussal, de a kajálását már sikerült elrontani. Először keveset adtunk neki, aztán ugye mondta a tenyésztő, hogy konzervet evett, adtunk mi is azt, de nem ugyanazt, mint eddig, úgyhogy elkezdett menni a hasa. Most meg mindenhol azt olvasom, hogy száraztáppal kell etetni, és a konzerv csak jutalom, de legalább 60-70% táp, és akkor nem megy a hasa. Remélem egy-két nap, és hozzászokik ehhez is.
Amúgy nem sír, nem nyüszög, még nem is ugatott, szóval eddig problémamentes kutyusnak tűnik, remélem ilyen is marad. Éjszakára azért behoztuk a fürdőszobába.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Cséjzáng, nagyon sok szeretettel gratulálok a babócához, tényleg igazi csodababa!:)))

Nellike, gyönyörűek az ikrek! Te is szép vagy, nem látszol fáradtnak, csak nagyon-nagyon boldog maminak.)

Dy, Ditus a pocakotok nagyon szépséges! :)

Linácska, a kiskutyi nagyon cukker!:) Az bizti, hogy sok kutyinak, akik érzékenyebbek, megy a pocakjuk tápváltáskor. Tapasztaltam:( De van, amelyiknek meg sem kottyan. A száraztáp a jó összetétele miatt nagyon jó, áztatva adva még könnyebben csúszik:) Ja és a száraztáp szárazon adva azért jó, mert a fogkövet megelőzi és ha van, akkor leszedi. Hogy jó evő legyen a picúr, ezért nem szabad elötte hagyni a tápot, hanem csak etetéskor kapjon. (ezt csak azért mondom, mert nekem két kutyám rosszevő volt és az etetési időkre kellett átszoknunk, és azóta jól esznek:)
Vendég
 


Dita
szép pocak! sztem is vegyél mellszívót! nekem a védőnőm fel is írta a kórházba kell listára! :wink:

Linácska
aranyos a kutyus!

Monic
teljesen igazad van a mellszívóval kapcsolatban. igaz,hogy még én sem vettem meg (még semmink sincs :oops: ) ,de szándékunkban áll,de ha nem lett volna,akkor most engem totálisan meggyőztél volna... :wink:

Twist
tessék felrakni pocakfotót!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Ditus!
Szép pocak!

Linácska!
Nagyon ari a kutyus! Én is szeretnék.... De hát panelbe nem való...

Monic!
Jók a tanácsok.

Én már lehet nem nagyon tudok holnap jönni, szerdán meg megyünk Zamárdiba(10 napra), és ott nem lesz netem. Szerencsére... Mert azért így lesz igazán pihi, ha se telefon (merthogy ilyenkor a telefont is csak este veszem a kezembe), se net.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

BUMI
Érezzétek jól magatokat, király idő lesz! Pancsolj sokat! 8)

dita75
 
 


Sziasztok lányok!

Twist! Dy! Dita75! Vicky79! Vius! (Remélem senkit nem hagytam ki!)
A pocakos mamák képei nagyon jók, mindenkinek nagyon szép pocija van! Nagyon irigylem is tőletek! :D

Dita! Vius!
Nagyon szépek a babakocsik! Tiszta szuper-modern mind a kettő! Nagyon jó dolguk lesz a babáknak!

Nellike!
Nagyon szépek a babák, bármelyiket elfogadnám azonnal. Te is nagyon helyes vagy, és igazat adok azoknak, akik írták, hogy egyáltalán nem úgy nézel ki, mint aki most szült. Nagyon bombázó vagy két baba után!!!( Remélem senki nem ért félre! :oops: :D) A férjed nagyon büszke lehet rád!

Bikfy!
Remélem szép lassan minden rendben lesz veled. Egy másik topikban egy Márai idézetet írtál- még régebben -, és mindenképpen meg akartam írni, hogy ez az egyik legszebb és legigazabb idézet, amit valaha is olvastam. Őszintén szólva, nagyon meg is hatódtam rajta. Azt hiszem meg is fogom tanulni. Ügyes vagy, hogy ezt így felfedezted!

Linácska!

Nagyon helyes a kutyusotok. Gondolom Lili agyonszeretgeti. Nagyon jó helyre került a kiskutyus, boldog lesz veletek!

Csézjang!
Nagyon gratulálok nektek! Hidd el minden rendben lesz veletek, és merj örülni a babának!

Régen jelentkeztem már. Úgy voltam vele, hogyha nincs mit írnom, akkor inkább nem jövök. Amit ti egymásnak írtok, attól én még sajnos messze vagyok. De nagyon örülök, hogy mindenki szépen babásodik, és lassan kihal ez a topik, mivel mindenki a babásba megy át.
Nekem a 3. inszemem csütörtökön lesz, és nagy reményeket fűzök hozzá. Hosszú hétvégére el is megyünk apával egy kicsit pihenni, és hát, rádolgozni az inszemre. Gondolom értitek…:)))))

rodina74
 
 


Rodina,
Lili nem nagyon szeretgeti a kutyust. Így most azt mondom egyenlőre, hogy szerencsére, mert azért csak kicsi még az a kutya. Egy negyed óra játékot bír ki, aztán pihen, alszik. Meg azt veszem észre, hogy kicsit mintha félne tőle, mert a kiskutya kergeti, meg harapdálja a cipőt. Persze nem fáj, de akkor is.
Csütörtöki inszemhez mennek a drukkok, és nagyon jó ötlet, hogy elmentek pár napra kikapcsolódni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Amikor 10 éves voltam, akkor nekünk sajnos csak 2 napig volt kutyánk. Anyu addig bírta. Nagyon játékos kis kutyus volt. Ő is kergetett minket - a húgom akkor volt 5 éves -, mi meg sikoltozva rohangáltunk, és a lábunkat próbáltuk elhúzni a kutya szájából. Minél hangosabban kiabáltunk, és rohangáltunk, a kutya egyre inkább begerjedt a játékra.
De szép is ez az emlék. Már jó régen nem jutott eszembe.

rodina74
 
 


Linácska!

Egyébként hogy érzed magad. Már a vége felé jársz a terhességednek, hogy bírod? Nagyon megvisel ez a meleg?

rodina74
 
 


rodina: Értjük. :wink: :D Hajrá inszem.

linacska: Az anyósom yorkija is ezt csinálta és csinálja még most is. A cipőfűző az egyik kedvence.



vicky79
 
 


Sziasztok,

Linácska,

nagyon aranyos a kutya! :lol: Lilivel biztos hamar megszokják majd egymást és akkor Lili sem fél tőle.

Rodina,

örülök, hogy jelentkeztél, hajrá inszem, kikapcsolódás és rádolgozás :wink: :lol: És igen, értjük :wink:

Dy,

nem baj, ha nem vettetek még semmit, mi is kivártuk a bűvös betöltött 28. hetet babonából és utána kezdtünk el szép lassan vásárolgatni. Aztán Nemone megszüll a kiírtnál 1,5 hónappal korábban, és ezen úgy bepánikoltunk a férjemmel, hogy 1 hét alatt megvettünk mindent a babának. Jól is tettük, mert Danika 3 héttel előbb jött :lol:

Vicky,

nálunk a kórházban nincs fejőgép, csak kézi fejőt tudnak adni, abból nekem meg szimpatikusabb volt a sajátom mint a több száz mellet látott kórházi darab :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina,
köszi, jól vagyok, igazából nem zavar a meleg. Most még nem vagyok annyi kiló, mint amivel Lilivel kezdtem, nem vizesedek, szóval semmi bajom sincs. Engem jobban megviselt a január-február, mivel ez volt az első tél, hogy 20 kilóval kevesebb voltam, és baromira fáztam, már nem tudtam mit felvenni magamra. A nyár most jó. A lakás még nem melegedett fel nagyon, de mászkálás közben sem zavar.
Ma megyek első NST-re. Na Lilinél ez a rémálmom volt, mindig tachicard volt, egyszer be is fektettek, remélem most minden tökéletes lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Drága Csajok! Felrakom az összehasonlító pocakmixemet:))))

Kép

Linácska tök jó, hogy ma mész első NST-re, annyira klassz lehet! Már akkor láthatod a jósló fájások görbéjét és nagy élmény lesz!:)

Rodina, csuriban van a kezem, szorítok neked!!!!!!!++++++++

Monic, hogy bírjátok a nagy meleget?
Vendég
 


Sziasztok!

Alakul a molekula Twist! :lol: :lol: :lol:

Engem rohadtul zavar a meleg, az is megviselt hogy kint reggeliztem a napernyő alatt a teraszon. :roll:

LINACSKA
Drukk az NST-hez!

MONIC
Erre már nem is emlékeztem hogy csak a 28. hét után kezdtél vásárolni. Bakker hogy bírtad ki???
Én még csak félidőnél vagyok de már több mint a fele cucc megvan Bogyónak. PEdig még a nemét sem tudom! :lol: :lol: :lol: :lol:
Már a szobáját rendezném. Pedzegettem is apának hogy anyuék nemsokára hozzák a kiságyat, járókát, hogy be kéne tenni a végleges helyére! :roll: :roll: :roll:

RODINA
Drukkolok hogy az inszem ugyanolyan sikeres legyen mint először, csak most nagyon vigyázz magadra, ebben a nyári hőségben kizárt hogy elkapj megint valamit.
Kívánom hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek!
Jó pihenést kívánok nektek és jó hancúrozást! :wink: :)

NEm hiszem hogy kihal a topic, sok kismami nem is jön a babásba egyáltalán. Most még Monic is itt bújkál! :lol: A másikba meg már nem is tudom mikor írt utoljára! :x ( :lol: )

dita75
 
 


Találtam egy jó kis oldalat, hogy mennyi lóvé jár majd nekünk 2009. január 1-től:

http://www.noe.hu/anyagok/csaladtamogatas.pdf

Ditus, sokat szoktam rád gondolni, neked is olyan szép nagy pocód van:) Hogy oldod meg az öltözködésedet? Kismami ruhák, vagy XXL-es sima rucik? Én fele-fele alapon... Melltartóból már kellett nagyobb kosarú? (biztos!!:)

Csajok, kell az AFP vérvétel mindenképpen? Azt nem támogatja a TB, megint nekem kellene kifizetni? És van megint genetikai UH mellé?
Vendég
 


TWIST
A kötelező vizsgálatok ingyenesek. Az AFP az és igen lesz genetikai uhu is a 18. héten.

Nekem nagyon sok ruhám van.
Halásznadrágból vagy 5-6 db mindenféle színben. Hosszú nadrágból van csini (fekete, kék, mályva), egy fekete farmer, egy bélelt barna naci, meg egy szürke vászon. Ezek mind pocakbélésesek + állíthaó gumis. Pólóból csak kettő ami mamis, de van több olyan ami nyúlik így abból nem is akartam többet venni.
Nyáriruhám is van legalább 6-8, de abból csak 3 elmenős. Legutóbb a C&A-ba vettem egyet, igaz nem a kismama részlegen, de simán mamis ruha. Hátul kötős. Imádom, nagyon kellemes az anyaga.
Én is megfogadtam ahogy Monic hogy nem leszek slapmos kismami úgyhogy bevásároltam. :) Rendesen meg is szoktak nézni az utcán.
A múltkor beszólt egy fickó hogy de jó csöcseid vannak. Mély dekoltázsú az új C&A-s ruha. (na mondjuk ez annyira nem tetszett hogy beszól egy kismaminak) Aztán a múlt héten már nem is tudom mi volt rajtam de akkor is végig mért egy pasi és mondta hogy nem rossz! :shock: Fura egyébként mert úgy emlékszem 6 éve néztek meg úgy igazából a pasik amikor még 65 kiló körül jártam. Amióta közel vagyok a százhoz nem igen volt erre példa és hogy az elismerő pillantásokat pocakosan fogom majd megint elérni hát arra soha nem gondoltam volna. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

dita75
 
 


Dituli, ezen tök jót röhögtem, hogy a kismaminak beszólnak a pasik, hogy de jó csöcseid vannak:)))))) Amúgy egy szintén kismami barátnőm is mesélt ilyesmit, sőt engem is megnézett már néhány pasi a metrón. Fel-le fut a szemük, mert tök zavarban vagyok ilyenkor. Ezek szerint a melleket nézik? A pocak meg nem zavarja őket... :) Furák a pasik :?

Na, a 18. heti UH-on már biztosan tudni fogom, hogy növesztett-e kukacot a babám azóta, vagy maradt kislány:))
Vendég
 


ja azt elfelejtettem hogy cicifixből már kétsze kellet újat venni. Most 110 D méret a jó! :shock: :shock: :shock:

dita75
 
 


Na, csöcsös kismamik!

Kérem a pocakot és a csöcsöket tovább növeszteni! :lol:

Mikor januárban én is terhes voltam, nekem is megnőtt a cicim. És szerencsére meg is maradt belőle valami. Még a férfi kollégáim is megjegyezték, hogy mekkora csöcsöm lett. (Bár arra nem gondoltak, hogy terhes voltam!)

Hát, furák a pasik! De nem baj, élvezzétek ki a férfiak figyelmét és elismerő pillantásait. Bármennyire bunkók is tudnak lenni a beszólásaikkal, azért jót tesz a nőiességnek.

Linácska!
Te egy nagyon stramm kismama vagy! Büszke lehetsz magadra!
Remélem én is így fogom viselni a terhességem. Megy a drukk az NST-re!

Dita!
Hát, biztosan nagyon csinos kismama vagy! Igazad is van, hogy nem hanyagolod el magad, és terhesen is csinos akarsz lenni. Sok nő ezt nem veszi figyelembe, de szerencsére, most sok helyes és csinos kismamit látni az utcán. A nagy melegben vigyázz magadra, és igyál sok folyadékot.

Twist!
Nagyon jók ez a pocak összehasonlító képek. Mekkorát nőtt a pocid 2 hét alatt! :shock:
Jó oldalt is találtál, meg is néztem. Hát, ez van, az Állam Bácsi nem kényezteti a családosokat! De azért jobb, mint a semmi!

rodina74
 
 


Monic: Ha a kórházban nincs rendes fejőgép, akkor lehet hogy én is kénytelen leszek venni, csak én azt hittem ez természetes, mármint hogy van rendes. Majd ha már oda kerülök, akkor megkérdezem.

Dita: Nem semmi méretek. Nekem még nem kellett nagyobb cicifix, de ezek szerint számíthatok rá. A kiinduló állapot 90D-s. Mi lesz ebből? :shock: :D



vicky79
 
 


És csajok, szoktátok krémezni, vagy olajozni a pocakot, melleket?
Volt erről egy jó poén: mondtam, a férjemnek, hogy vettem olajat a hasamra. És hirtelen nem értette, azt kérdezte, hogy azért, hogy a baba jobban tudjon forogni? :-)))))))))))))))))))))) Azóta is ezen röhögünk:)

Rodina, izgulsz már? Már csak kettőt kell aludnod és eljön a nagy nap:) Tök jó lesz:))))
Vendég
 


Vicky, neked is be fognak szólni a pasik, ilyen jó méretek miatt:)
Nekem terhesség előtt 85C volt, most 95D és ez is már feszít. De viszont, mintha kezdene picit piros csíkos lenni a mellem alja, nehogy durván csíkos legyen!!!
Vendég
 


Én este fürdés után szoktam kenni a pocit és a cicit is. Semmi csík nincs rajta pedig már marha nagy. Remélem nem is lesz.
Elég jó a bőröm, eddig csak a narancsbőr keserítette meg az életemet de az még az 50 kilós barátnőmön is van, meg még a párom segge is tiszta narancsbőr! Szóval miért pont én úsztam volna meg! :lol:
Én babylove-al kenem meg neogranormonnal.

Látom más is meg van áldva mellmérettel. Én nem tudom mi lesz ha engem kérdeztek de már most a melleim két perccel előbb fordulnak be a sarkon. :roll: Ha ezek még tele lesznek tejjel akkor nyithat a didibár teljes gőzzel! :?

Hát nem tudom mennyire vagyok csinos 95 kilósan, sztem a pasik csak a didiket látják. Nem csak a hallásuk a látásuk is szelektív.

dita75
 
 


Sziasztok,

Dita,

szoktam írni a másikba is. Csak tegnap már nagyon fáradt voltam és miután ide írtam lefeküdtem aludni :oops:
Biztos szép lehet a nyári ruhád. Én most eléggé bajban vagyok, mert a szopi hízás után alig van ruha ami rámjön, de újakat nem akarok venni mert ha vége a szopinak akkor ezerrel jön a fogyókúra és akkor már a régi rucik is rámjönnek.

Hát igen, a férfiak csak a cickókat nézik :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Olvastad már az emileden a küldeményemet?
Persze nem olyan sürgős ráérek még, csak kivi vagyok a véleményedre és a meglátásodra!

Szokásos témánkbéli ügyben mi újság van?

dita75
 
 


Dita,

még nem néztem az e-mailt, de megteszem.
A másikban a szokásos :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csajok,
nekem nem is nőtt a mellem :cry: Pedig ráférne...

Twist,
hát az nst, meg a nagy élmény nálam két külön fogalom. Maradjunk annyiban, hogy rosszak a tapasztalataim. Lilinél egyadta rettegés volt az egész, hogy most milyet produkál, és befektetnek, vagy nem. Az elsőre úgy mentem, hogy elmentünk UH-ra, és a szonográfus mondta, hogy ugyan menjünk már be a kórházba nst-re, mert szerinte tachicard a gyerek. Onnantól naponta-kétnaponta jártam.
Aztán Levi is produkált 200-as szívverést, de szerencsére csak akkor, mikor majd lerúgta a tappancsokat a hasamról. Aztán szépen visszaállt 150-160 közé. És csak 8 nap múlva megyek legközelebb.
Jóslófájás??? Mi az??? :lol: Lilinél sem volt, most sem. Én úgy számolok, hogy megint túlhordom (doki szerint is), és majd indítják.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem, a munkahelyemről írok, ha lesz időm visszaolvasok!
Otthon már hetek óta nincs gépünk, nyaralni is voltam.
A kismamik vigyázzanak magukra ebben a melegben!

KépKép
yadine81
 
 


Yadine, nagy gratula a laptetőhöz! :-))) Nemsokára jön a babó!
Tesódék hogy vannak? És ti pihentek a pároddal azért a meló mellett?
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: