Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pendi szép álmokat :D Azért majd gyere ne kelljen unatkoznom mert most hétvégére nem terveztünk semmit :roll: Végre van aki rajtam kívül is kedveli azt a sorozatot :D

Bridget sajnos a rabja lettem annak a sorozatnak de nem baj,még a Jó barátokat szeretem na azon jókat szoktam nevetni :D
Fejed fáj még?

Kép
anyci
 
 


Bridget,
itt várok,de nem akarják elvinni a laptetőt,én meg később nem tudok majd írni...így muszáj most :lol:
Igen,utánad kell igazodni,mert te vagy otthon napközben...bár lehet 2 hónap alatt úgy megszokod a dudálást,hogy hallani sem fogod,csak egy háttérzaj lesz. 8)
Nem semmi ami metróban van :shock:
Apácska dolgozik hétvégén?

Kitty,
hirtelen arra gondoltam,hogy erős csajszi vagy te.Én még soha nem voltam kórházban-a szülés kivételével-és senki a családból.Kb 2 éve elmentem meglátogatni egyik unokanővéremet,még az intenzíven volt,nem is értem miért engedtek be hozzá.Már furán éreztem magam,mikor láttam,hogy vért kap,ő viszonylag jobban volt nálam,mert ő vette észre,hogy mindjárt elájulok :roll: Úgy vittek ki a hozzátartozói :?
Szóval én nagyon félek attól,hogy ha valakim beteg lesz,nem bírom majd ápolni őt :cry: Már ha csak megáll a mentő valahol,elkap a remegés :?

Anyci,
én imádom a Szex és New York-ot,nálunk most is megy a tévében,néha előről kezdik az egészet,és mindig újra megnézem :wink:

Zsu,
na én inkább így képzeltelek el,mosolygosnak,nem komolynak,mint az előző képen.Nagyon jól nézel ki :wink:

Pendi,
aha,én és a japán nyelv :lol: Az online szótárból próbáltam kinézni,de nem találtam.Így keresgéltem a google-on,és találtam egy olyat,hogy online japán nyelvleckék.Onnan loptam :lol: Szerintem nekem nem menne,írta Bridget is,hogy eléggé nehéz nyelv.

Nóci,
Kémény kb mennyi idő,lehet ezt tudni?

Mindenkinek kellemes hétvégét,ma nálam is itthon a főnök,nem tudom mikor jutok még géphez :evil: :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


De jó,Anyci elvitte :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 

 
 

Enis nem akartad te a laptetőt :?: Jaj de jó te is szereted a sorozatot :D ...én is végig néztem újra :D Hát a lányom is nehezen tanulja a japánt mert nem könnyű,de most a koreait kezdte el mert azt mondja az könnyebb.

Kép
anyci
 
 


Anyci,
nem :lol: Tegnap nagyon felhúzott a drága párom,így most "nem akarok gyereket" :lol: Fodrásznál voltunk a lányommal,mire hazaértünk,óriási kupi fogadott :evil: Én meg mindig rendet hagyok,mikor elmegyek :evil: És még neki állt feljebb,hogy "ő keresett valamit",amit természetesen azért nem talált,mert én mindig mindent elpakolok :roll:
Na ja,mintha ő nem itt lakna,nem tudja minek hol a helye :evil:

Koreai? :shock: Na,majd utánanézek annak is :)
Kissé meglepődtem,mert beírtam az online szótárba,hogy "jó"(éjszakát kerestem).Ugye angolul ki is adja,hogy "good".Itt meg végtelen oldal megjelent,
Nézd csak,pl:

jó alakú lány pinnappuga-ru


jó állapotban levő kai

kosapparishita

seizen

shousha

torimu

jó bőr kame

Én naív azt hittem kidob egy szót,de úgy néz ki,nincs univerzális szavuk arra,hogy "jó" :lol:
Érdekes azért :roll:
Na bocsi a nyelvleckéért :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis az én párom is ilyen aztán ha leb@szom akkor még ő dilizik hogy mit háborgok meg állandóan veszekszek vele :evil: Könyörgöm letörne a keze ha vissza tenné oda a dolgokat amit elvett valahonnan :?: :evil:
Hát ehhez nem konyítok max a csajszikám tudná megmondani hogy jó-e :wink: Hát elég érdekes nyelv mind a kettő :shock:

Kép
anyci
 
 


Én el sem tudom képzelni,hogy léteznek olyan pasik :x Még a baráti társaságunkban sincs ilyen példány.De képzeld apukám öregségére lett rendszerető,még takarít is.61 éves,így még van 28 évem várni a csodára :lol: Hátha.....azt mondják jobb később,mint soha :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Szijjjasztok!!!

Köszönöm mindenkinek az aggodást, de nem kell, mert pihizek és a többit már anyummal csináltam és ugye így látványosan könnyebb volt!! Én igazából csak az izre kellett figyeljek! Szal remélem minden jó lett! Így édes, de aszongyák miután áll az üvegben a lekvár kicsit savanyodik érlelödik!!! No majd kiderül!

Brid! oké minjá megyek blogot olvasni!!!

Enis! Nos a kémény tegnap le lett bontva teljes egésszében és most állt neki apa az apjával a vasat hajlitani aztán hordják fel a téglát meg rakják meg nem tom, de ugy számoltuk apával, hogy max 3 nap plussz a takaritás amit elvileg jön anyos és csinál!!! Na de arra én befizetek! Szerintem az anyum fogja csinálni, mert anyospajtás mindig kitalál valamit, hogy nem ér rá jönni pedig hozva vive lenne a segge!!! Szal én úgy saccolom, hogy ráérös tempoban mindennel együtt jövö szombat! Azt meg kibirjuk!!!

Anyci! Bár csak már ott tartanék, hogy a kakis cuccot mossam ujból és ujból!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zsuzsum! nagyon csinike vagy drágám! És hogy nincs baj ezt mire értetted?? Valamiről lemaradtam?????

Pendi! Tudod mit?? Várom a seggre pacsit!!! Mert akkor legalább talizunk! És vigyázz, mert ha Mohamed nem megy hegyhez akkor hegyék mennek mohamedhez!!!! 3-asban!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És viszek fánkot friss Nóci lekvárral!!!!!!!!!!

Ja voltam ma piacon, mert ugye enni kell és vettem karfiolt és olyan csoda ért, hogy totál meglepödtem!!! Én voltam az uccso a sorban és az eladó csaj kilépett és közölte, hogy nekem elöre leméri amit kérek ne álljak ott sokat! Nagyon rendes volt! És én csak pirultam!!! :oops: :wink: :wink: :wink: De jól esett meg annyi szent!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Zsu
köcce, de nem új az avatarom :oops:
Jó pihit Nektek a Balcsin!

Bridget
mégegyszer köszi! Ti mit csináltok hétvégén?

Pendi
legközelebb majd a terhességedről dumcsizunk :wink: Jó pihit neked is!

Enis
én is mindig rosszul vagyok, ha szirénázva megy egy mentő. De itt vhogy összejött az erőm mindig, mikor bementünk anyuhoz. De mikor kijöttünk, akkor egy ideig csak bámultunk magunk elé, míg el bírtunk indulni haza.
Mondjuk a dialízist már én sem bírtam nézni :oops:

Nóci
eladó tényleg nagyon rendi volt, ritka az ilyen!

Anyci
én párom után is állandóan pakolni kell, de már kezdem megszokni. Majd a gyerek után is kell úgyis :lol:

Mi most jöttünk haza, délelőtt takarítás, aztán ebéd párom mamájánál, nem sokára indulunk bátyámért és megyünk Anyuhoz. Aztán meg Apunál vacsi.
Vendég
 


Na én jelentem ébredezem. De még nem ígérek semmit. Mármint, hogy értelmeset írok, mert olyan vagyok mint a tejbe-tök. .)

Mire felébredtem apa elment valami mentőbemutatóra. :( Szegénykém totál kész lehet, mert ő is 24-ezett, és most ez a bemutató, meg meg éjszakára. ezt azért nem hiszem el, hogy így kell az embernek őrűltködni, hogy valamennyire megéljen.

Kitty
Okis! :)))) Már várom, hogy ilyenről is dumcsizzunk. :) De úgy, hogy be tudjuk mutatni hozzá a nagy pocit is! :)
Persze nagy hasat az most is tudnék mutatni, de baba nélkül.....:) :) :) :)


Nóci
Persze, hogy aggódunk érted! Na de így, hogy anyud segít, már nem lesz nagy seggrepacsi. :) Hidd el Drága, hogy én is szívesen elmennék, de látod, hogy ide sem nagyon tudok jönni. Annyi dolgom van, hogy nem tudom hol kezdjen. :) De szerencsére ez azért van, mert szeret a sógorom, és inkább ide jön enni, és nem máshová, és szeret az unokaöcsém, és eljön nyaralni. :)

Anyci
Gratu a laptetűhöz!!!!!! :) :) :)
A sorozatot tényleg megszerettem. A jóbarátok is az egyik kedvencem. Meg még szeretem a Két pasi meg egy kicsi-t is. :) Azon még be tudok ájulni. :) Meg oda vagyok a kosztümös filmekért is. :)

Enis
Már megint "nem akarok apától gyereket" időszak van? Óhhh :) A rendrakás az ilyen. Szerintem nincs az a lakás, ahol ne lenne szét valami, amit a "Drága" elhagyott, épp ott ejtette le, vagy valami amit nem tudott visszarakni. :) De így szeretjük őket. Persze néha nagyon nem. :) :) :)
Vendég
 


Sziasztok!

Enis azért csak nem kell addig várnod hogy a párod is takarítson maga után :wink:

Nóci nagyon ügyes vagy a lekvár főzésben :lol: A te anyósod is ilyen segítő kész :?: :roll: Nekem is előbb segít anyu mint az anyós,de nem is bánom mert anyuval jól kijövök meg nem agonizál mindenen :wink: Még szerencse most nem kell fűteni,hiszen a kémény még nincs készen :roll:
Vannak még azért ilyen rendes emberek,de a múltkor volt a tv-ben egy műsor ami pont erről hogy mennyire tolerálják az emberek a terhes nőket,és hát elég hervasztó volt hogy milyen emberek vannak :?

Kitty akkor most már jobban vagy egy kicsit?Anyudnk továbbra is sok kitartást és hamar gyógyuljon meg!
Neked meg nagy ölelést és sok erőt :)

Pendi megjelöltelek :D Milyen helyes mosolygós kis csaj vagy :D
Köszi a gratulát remélem be jön :D
A Két pasit most abba hagyták :( A kosztümös filmek nekem is tetszenek :D
Hát a párodnak se könnyű,dolgozik mint az őrült és nem is fizetik meg annyira gondolom :roll:

Kép
anyci
 
 


Anyci
Én is visszajelöltelek! :) Nagyon helyesek vagytok a pároddal! És a lányod is milyen szép kis csajszika! :)

Na most elmegyek ebédelni, mert éhes vagyok. :) Sajtos tésztát csináltam. :) Jó melós kaja mi? :) De most nem volt kedvem pancsolni. :)
Vendég
 


Pendi köszi :D Ti is aranyosak vagytok :D
Jó étvágyat!Az is finom én szeretem,én meg rántott patiszont meg cukkinit csináltam kumpipürével :D

Kép
anyci
 
 


Anyci
Az de finom!!! :))))
Küldhetsz egy adaggal! :)
Vendég
 


Latom lemaradtam egy jo kis beszelgetesrol :( Mi megyunk el ugyhogy a hetvegen nem is ngyon leszek :roll:

Enis
Hat nem tudom ezt meglehet-e szokni :roll: de nekem a csendes japan utan :roll: Mondjuk tuti ott is volt zaj de hat manapsag mar otthon is az alap egy jo kis nyilaszaro :roll: Ma mondtam neki,hogy en vgyok otthon napkozben igy majd azert lehetoleg ezt figyelembe kell venni.Mert o azt mondja neki kell,hogy a bolt kozellegyen meg praktikus legyen mindenkepp mondom jah de en hallgatom egesz nap a dudalast nem te.. :roll: nehez meccs lesz az bizti :? Nem nem melozik tegnap meg mar 6utan itthon volt pentek az mindig olyan hamarvegzos nap :roll: azt hittem lesz egy kis entyem pentyem erre wazze semmi :( multhet csutin voltunk utoljara egyutt akkor is mivel bevolt csiccsantva engem megcsinalt de neki ma nem ment...erre ma elkezdi nekem mondani,hogy mit kene csinalnom,hogy jobban erezzem magam...na en meg elkezdtem neki mondani,hogy o ne azt mondja meg nekem mit kene csi nalnom hanem tegyen erte,hogy jobban erezzewm magam....mondjuk egy kis keksz :twisted: egybol kusba maradt :roll:

Kitty
Most megyunk nekem telot nezni 8) meg megnezzuk a keruleteket :roll: ma vacsizni is megyunk es szerintem bulizni is akar menni...bar en tegnap megmondtam neki amig egy birkozasra o almos itthon addig ne akarjon bulizni menni :roll:

Pendi
De jo az uj vonalzid :D es mar csak 5nap 8)
Igen annyira behallatszik szerintem marhara nem jol zarnak az ablakok :x Hat probalkozom csendes helyet kifogni de apacska azt mondta itt nincs olyan :?

Anyci
Laptetuuu 8) :lol: En is sorozatfuggo vgyok csak en masokat neztem :oops: Dexter,Ghost Wispering,Dr House,Prision Break,Grey's Anatomy,Fringe 8)
Fejemben van valami fura erzes homloktajt...amikor meg nem ismertuk egymast es meg japoban voltam volt egy ideig minden napos fejfajasom...elmentem dokihoz es mondta,hogy a stressztol van,hogy a homloktajekon levo szalagok feszulnek es az faj :roll: kaptam ra gyogyot...de mar nincs meg :? szerintem most is attol van :roll: de nem faj mar ugy,mint aznap akkor naon fajt :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget ezeket én is szeretem és nézem is még a Dr Hous,Ghost Wispering,Prision Break,Fringe-t mert most itthon megy a tévében :D
Dexter-t azt nagyon bírtam de már nem játszák :roll:
Akkor most is az van biztos :roll:

Pendi ablakod nyisd ki mert megy légipostán a kaja :lol: Szép az új vonalzód :D

Kép
anyci
 
 


Kitty,
remélem majd én is erős leszek,ha kell....amúgy sokan mondták,hogy nem is gondolom milyen erő száll meg vészhelyzetben.Hááát,nem tudom,én mindig beszari voltam ilyenkor :oops: Igaz,hogy komoly dolgot még nem láttam pár baleseten kívül,de akkor is napokig félájult voltam :?

Nócika,
így tényleg nem tűnik hosszú időnek....és ha anyukád meg anyós közösen takarítanának?Vagy ilyesmi sem jöhet szóba? 8)

Pendi,
á,nem,most nem haragszom igazán a férjemre,csak rosszul esett,mert nem első alkalom volt :evil: Inkább az zavar,hogy még ő volt ideges,hogy megint mi bajom.De azóta már többször hallottam tőle,hogy "kérlek szépen",ma meg elvitt kávézni is kettesben :wink:
Én ma szilvás gombócot főztem,gyakorlatilag egész napos meló volt,mert mindig akadt valami,hogy abba kellett hagynom :lol: De kész lett,igaz,én nem szeretem,de Reni imádja.Féltem is,hogy nem sikerül,mert tavaly többször szétfőtt :?

Anyci,
egyáltalán nem is várok el ilyemit,hogy majd annál nagyobb legyen a meglepetés :lol:
Rántott patiszont már 1 hónapja nem készítek,mert bármennyit meg bírok enni
:evil: Addig hetente 2x is volt,mert IMÁDJUK.De a jóból is megárt a sok
:lol:


Le kéne feküdnöm,mert álmos vagyok,de én hülye itt ülök és röhögök,mint a...nem tudom mi :lol: Ismeritek ezt a pasit,haláli :lol:
:?:
http://www.youtube.com/watch?v=hqOBR_Xb ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=S4ZO2FD4 ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=n9ApRjtw ... re=channel

Bridget,
:shock: hát ezek a férfiak néha úgy érzik mekkora szívességet tesznek nekünk egy-egy szexpartival,mintha nekik nem lenne jó :evil: De jót röhögtem,mert néha én is hallgattatom el így a férjemet,ha túl nagy a szája :lol: Ő meg azzal "védekezik",hogy nem csak szexből áll az élet 8)
Hát kérlek,ez jó is,nem is kerül pénzbe(velem legalábbis :lol: ),el is lazít,ki is kapcsol... :lol: Mi kell több?
Hol voltatok végül,csak vacsizni,vagy bulizni is?És milyen ott az éjszakai élet?

Na,próbálok elszakadni a géptől,jó éjt mindenkinek(bár gondolom amúgy sem olvastok ma már :lol: )

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


sziasztok!

Következő üzenetet kaptam hajnalban először Nócitól, aztán Zsutól:

szia 3/4 1kkor elfolyt a magzatvizem, már a szülőszobán vagyunk pusz Nóci


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég
 


Még nincs hír, az előbb sms-eztem Zsuval. Sajnos nem tudjuk Nóci Petijének a számát. Ha valamit megtudunk, írunk.


Bridget
[quote]L írta:atom lemaradtam egy jo kis beszelgetesrol Sad Mi megyunk el ugyhogy a hetvegen nem is ngyon leszek Rolling Eyes

Hát, tényleg volt egy kisebb dumcsiparti. És végre én is ott voltam. :)
Merre mentek hétvégén? Tényleg az autótokat is vittétek? Vagy az is el lett adva? És kinn vesztek másikat?
Köszi az új vonalzó dicséretet. :)

Anyci
Köszi a kaját! :) Nyitottam az ablakot! :) De a galamb biztosan megette útközben! :) Mert nem jött semmmi! :) :) :) :) Neki is ízlett tutira! :) :) :) :)

Enis
Úgy látom, hogy a párod mindig tudja, hogy mikor tett rossz fát a tűzre! :) Valahogy mindig kiengesztel! :)
Az az youtube-s fickó nagyon jó!!! :)))) Így korán reggel annyira jót nevettem rajta. :)
Hmmmm szilvás gombóc!!! Azért is kinyitom az ablakomat... :)
Vendég
 


Sziasztok!

Mi Nóci :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Pendi akkor kérjük az információkat ha már tudsz valamit :D
Az a büdös galamb meg ette :shock: :evil: :?: Legközelebb el faxolom :lol:

Enis így reggel éhgyomorra jók voltak ezek a videók :lol: :lol: Köszi jól esett :lol: :lol:

Kép
anyci
 
 


Szia Anyci!

Igen, Nóci hamarosan anya lesz! Ha nem az már most.

Zsu is írt sms-t, szerintem, ha előbb tud valamit biztosan jelentkezik.
De ha én tudok meg valamit, természetesen azonnal írok.

A galamb meg nem jól lett betanítva. Vagy csak éhes volt. :) :)
Jöhet faxon is (igaz az nics itthon) ! :) :) :)

Na tényleg megyek, mert tesómék szerintem már úton vannak. Én meg még mindig ágyban. :)
Vendég
 


Pendi oké akkor majd valamelyikőtök azért jelezzen mi van.Ez tök jó mire bridget felkel ez a jó hír fogadja majd :D
Megint új vonalzó :shock: :D

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Mire jövök? :shock:
Nóci drukkok mennek :wink:

Lányok,én ehhez nem értek,jöhetett már Regina,nem korai még?Én a lányomat túlhordtam,szóval tényleg gőzőm sincs :oops:
Kicsit mérges vagyok :evil: szegény Nócika hogy eltervezte,hogy 1 hét múlva meglesz a kémény,takarítás,stb.Még jó,hogy a babaruhák kimosva...érzett ő valamit :)

Pendi,
szép napot nektek :D Á,gombócot nem tudnám odáig hajítani,messze vagy :lol:

Anyci,
mit csináltok ma?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok! :)

Nócinak ezer meg ezer drukk!!
Ha jól tudom, császár lesz, igaz?
Vendég
 


Anyci,
én is arra gondoltam,hogy ha nem néz be Bridget,lemarad :lol: De gondolom jól meglepődik 8)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis, hát lehet, egy kicsit korababa lesz, úgy tudom a 37. héttől számít "érettnek"
Vendég
 


Sziasztok!

Sajna még mindig semmi hírem Nócikáékról. Az biztos, hogy REgi egyenlőre koraszülöttnek számít. A 37. hétig. De ha minden jól megy, akkor szerintem a héten már haza is tudnak menni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Majd este vissza olvasok. Most öcsém laptopjról vagyok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Enis ezt hogy kérded?Kaja ügyileg vagy másként?Kaja a tegnapi maradék meg amit találunk,mert nem érek rá ma főzni mivel pakoljuk át a lányomat a harmadik szobába,de előbb onnan a ótvar ágyat le kell cuccolni a tárolóba meg ki kell takarítani meg aztán a valagamat elhagyom lassan :x most pihi van mert a tüsszögéstől már falat is lefestettem :lol:

Zsu nem akar kijönni még Regi?Nem biztos hogy koraszülöttnek fogják mondani,mert egy kolléga nőm a 35.héten szült meg és 2660gr lett a súlya a babának így nem került fel az újszülött osztályra :roll: Úgy tudom ha 2400gr és az alatti számít koraszülöttnek,nekem így mondta a védőnőm még anno :roll:
Persze korábban jön mint kéne de minden a súlyától függ meg az hogy a tüdejével minden oké van-e.

Üdv fürtöske :D

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírekre jövök :shock: Nóci, kitartást, minden rendben lesz!

Pendi
köszi a híreket.
Miféle nagy hasról beszélsz? Én múltkor nem láttam olyat, azóta meg még fogytál is :wink:
Jó az új vonalzód! Észrevettem ám, hogy én a teljes képeket láttam már!

Anyci
igen, most már jobban vagyok, hogy Anyu is jobban van. És köszi!

Bridget
milyen telót vesztek? Buli volt vagy hancúr? :wink:

Enis
remélem, azért nem kerülsz ilyen helyzetbe. Amúgy meg bizti erős leszel, mert annyira hirtelen és gyorsan történik minden, hogy mire agyilag felfogod, már túl is vagytok a nehezén :)
Vendég
 


Sziasztok.

Hú nem semmi ,hogy Nócika közben meg is szült .
Gratulálunk neki.
Nekem a Pendi irt mert kiváncsi voltam. Jó lenne ha lenne valami hír Nócika hogy van és látta e már a babát:)

Kép
csucsu05
 
 


SZiasztok!

Zsutól kaptam a hírt:

1720g-mal megérkezett Regi baba. Nócit most vitték fel az őrzőbe. Ha két óra múlva jól van, akkor lemehet a bébizhez. Regit rögtön inkubátorba rakták. anya még nem látta a lányát.

Amint tudunk újat, írunk.

Most nem tudok visszaolvasni, mert itt vannak tesómék.
majd jövök!
Vendég
 


Ja, ez egy órája jött. Bocsi, de csak most volt időm feltenni.
Vendég
 


Nóóóóóci!!

Nagy-nagy gratula Nektek!
Kívánok egészséget nektek és sok-sok boldogságot ehhez a kis lánykához!És sok-sok tejcit!!!!!
Vendég
 


Pendi ez jó hír,végre meglett Regi baba :D Mire írok remélem nóci már megnézhette pici lányát :roll:
Nagy gratuláció nekik és sok tejcsit Nócinak!!! :D

Kitty örülök hogy jobban vagy és sok puszit küldök neked :D

Csucsu ugye hogy felpörögtek a dolgok :?: :D

Kép
anyci
 
 


Na sziasztok!

Már itthon vagyunk, kipakoltunk, megy a mosó masa, ettünk fincsi hideg dinnyét is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a frizu dicsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócika nem vette fel, amikor hívtam. Ha tudok vele beszélni, akkor majd írok.

Pendi!
Szerencsére apának is nagyon tetszik ez a járgány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem sokára neked is lesz ilyen szép nagy pocókád :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szép naon az új vonalzód!!!!!

Enis!
Köszi a dicset :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nóci tutira megérezte, hogy REgi hamarabb fog jönni.... már olyan régóta mondja, hogy nem fogja kivárni a 40 hetet!!!!!

Kitty!
Bocseszka, de nekem tényleg úgy tűnt, hogy az avatarod más lett egy picit :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Fürtöske!
Üdv köztünk!!!! Gratula a Tündérkédhez!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


És akkor egy kis szomorúság még így utoljára barátnőmtől.
Tegnap reggel 6.45-kor megkapta a tágító pálcákat. Levitték a szülészetre, ott megkapta a gyorsítókat. Három adag ment le belőle, és egy körül volt is három fájása. De annyi. Aztán fél hatkor vissza vitték a szobájában, mert semmi sem történt. Azt mondták, hogy vasárnap kezdik elölről. Aztán ma reggel arra ébredt, hogy görcsöl. Kapott görcsoldót és elment fürdeni. Közben érezte, hogy van valami. Levitték a szülészetre, kiderült, hogy a burok jött le. Megrepesztették és fél nyolckor már fent volt az ágyában. Holnap délelőtt haza is jöhet. Két hét múlva kontroll. Aztán már csak előre a következő babáig.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na közben sikerült Nócival beszélnem. Nemtudták megmérni Regit születésekor, hogy hány cm, mert nem tudott magától lélegezni, ezért rögtön oxigént kapott és már vitték is az inkubátorba. azóta is kapja az oxigént, mellette az infuziót is. Nócika már kétszer volt Ginusnál. A doki szerint az első 24 óra kritikus lesz. De ha azon túl vannak és szépen gyarapszik, két hét múlva akár haza is mehetnek. Puszil mindenkit, de nincs ereje sms-t írni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Levelező tagozat az egyetemen. Az előadó professzor rendőrviccet mesél, nagy sikerrel. A vicc után azonban feláll egy hallgató.
- Kérem, azért ez már mégis csak sok!!!! Én rendőr vagyok!
- Nem baj, fiam, akkor magának elmondom még egyszer.

A tanár elővette a feladatlapokat és végigtekintett a rémült diákarcokon.
- Fiaim! Nagy nap ez a mai! Ma történelmet írunk!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nóci
hatalmas gratula Reginához! Gyors gyógyulást és rengeteg tejecskét kívánok! Minden rendben lesz!

Pendi, Zsu
köszi a híreket!

Pendi
jó tesózást!

Anyci
köszi! Ti mit csináltatok hétvégén?

Zsu
higed dinnyét én is ettem ma! :wink:
Barátnőd szegény jól megszenvedett testileg, lelkileg. Jobbulást neki minden téren!
Vendég
 


Zsu sajnálom a barátnőd hogy végig kellett ezt csinálnia,sajnos én ugyan így voltam pont így mentem végig a dolgokon.Azt üzenném neki ne adja fel és átérzem szomorúságát mert nekem is borzasztó volt de most csak az lebeg a szemem előtt hogy csak előre kell menni és igenis küzdeni azért hogy újra baba legyen.
Puszilom Nócit és imádkozom a kis Gináért hogy ne legyen semmi baj!

Kép
anyci
 
 


Anyci!
Átadom mindkettőnek,köszike szépen :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


A pesszimista az alagútban a sötétséget látja, az optimista a fényt,a realista a vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három hülyét a síneken...


- Szia anyu. Megyek diszkóba!!
- Diszkóba?! 13 évesen a diszkózáson jár az eszed, és megfeledkezel anyád 26. születésnapjáról???



Két nő beszélget:
- Te... figyu... milyen az a szex?
- A szex az olyan, hogy kicsíped magad, elmész egy bárba, szemezel egy pasival, meghív egy körre, dugtok, és otthagy az asztalon egy kis pénzt.
- És milyen a jó szex?
- Hát az olyan, hogy kicsíped magad, elmész egy bárba, szemezel egy pasival, meghív egy körre, dugtok, és otthagy az asztalon sok pénzt .
- És milyen az a szerelem ?
- Á... azt, a zsidók találták ki, hogy ne kelljen fizetni !!!


Apuka leülteti a 7 éves kisfiát:
- Gyere, beszéljük meg, hogyan születnek a gyerekek!
Mire a gyerek örjöngeni kezd:
- Nem akarom hallani! Nem akarom hallani!
- Na de miért nem, kisfiam? - kérdezi Apuka
- Mert 4 éves koromban leültettél, és elmondtad, hogy a Télapó nem létezik, 5 éves koromban megtudtam, hogy nincs Húsvéti nyúl, 6 évesen elmondtad, hogy nem a Jézuska hozza a karácsonyi ajándékot!
És ha most bejelented, hogy a dugás sem létezik, nem marad semmi, amiért érdemes élni!


A medve találkozik a nyuszikával.
- Mit csinálsz nyuszika?
- Elásom ezt az üveg pálinkát, 10 év múlva kiásom, akkor sokat fog érni!
Másnap ugyanitt a rókával találkozik, aki szintén egy gödröt ás.
- Mit csinálsz róka koma?
- Elásom ezt az EDDA kazettát, 10 év múlva kiásom, akkor sokat fog érni!
Harmadnap a két betemetett kupac mögött egy harmadik kupacot lát a medve, tetején a vakond énekel tök részegen:
- A köööör közepééén állok...

A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
- Parketta, kisfiam, parketta...


A betörő belép egy üresnek hitt házba, már a második szobánál tart, amikor ezt hallja:
- Jézus figyel téged.
Nagyon megijed, de mivel nem hallja többször, folytatja a rámolást .
Kis idő elteltével ismét hallja:
- Jézus figyel téged.
Észreveszi, hogy a sarokban van egy papagáj. Odamegy hozzá és
megkérdezi:
- Te mondtad, hogy Jézus figyel engem ?
- Igen, én.
- És téged hogy hívnak ?
- Clarence.
- Micsoda hülye név egy papagájnak. Ki volt az az idióta, aki így
nevezett el téged?
- Ugyanaz, aki a rottweilert Jézusnak.


Szőke nő telepíti a Windows-t. A gép kiírja:
'Kérem, tegye be a harmadik lemezt!'
Mire a szőke:
-Anyádat, már a második is alig fért be!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu azért a végére jól megnevettettél :lol: :lol:

Kitty ma végre kipakoltuk a harmadik szobát mert átköltözik oda a lányom,de még csak az ótvar bútorokat pakoltuk le a tárolóba aztán majd holnap kitakarítom és végre birtokba veheti :D Szét tüsszögtem a fejem a sok portól mert az a szoba eddig amolyan tárolóként üzemelt de most már muszáj volt mert amelyikben most van az pici meg egybe nyílik a mi szobánkkal és elég zavaró volt már :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.07.12 18:59-kor.

Kép
anyci
 
 


Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:

- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?

Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet .

- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!

- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.

- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?

- Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.

- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!

Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:

- Túléltem a rohadékokat!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci
 
 


Kép

Utanam a 4.iras laptetu :wink:
Hat nincs semmi kulcsi lejaram a labamat tegnap is mais mert nezegettuk a keruleteket hol lakjunk :roll: Apacskanak folyamatos veszekedesben vgyunk :roll: :? ugyhogy semmi jorol nem tok irni :? Pusszantyu csajok 8)

Anyci
Tom,hogy otthon is jatszak en mar vegigneztem oket mondjuk :roll:

Enis
Neis mond...mintha a falnak beszeltem volna tegnap :twisted: elmentunk jah arrol nem is beszelve,jhogy azt hittem kettes romantik vacsink lesz erre o beszervezte az ismiket innen lett 6-os ami nem gond de wazze megkerdezett?Tudtomra adta?Nana,hogy nem szal akkor nem keszulok a nagy estenkre ha tudom,hogy ez van aztan aszongya csak 1-2italra megyunk semmi komoly...hajnal 2kor mar nem hogy megemlitettem haenm mondtam menjunk haza...faradt votam,o mar kezdett becsicsantani megint es aztan meg egyre duhosebb is lettem mikor meg o maradni akar...wazze elegitsen ki 2szer egy heten min. es akkor tuti nyugodta fogok en is bulizni meg hagyom ot is :roll: Vgy buli elott nem?Na mind1 hazajottunk persze bevolt sertodve...aztan az agyban is ugy kellett kieroszakolni tole...jah es megint az italol alig ment neki :twisted: persze tudta pipa leszek ha nem teljesit igy addig nem alltunk meg de most miert kell eljatszani ezt minden heten nem :?: Hulye Kép Bulik itt mienek hat olyan amerikaiasak :roll: engem nem erdekel mar japoban se voltam egy nagy bulis :? A jutubos dolgokat majd holnap megnezem mert epp most megint mosolyszunet van es itt tevezik :roll:

Pendi
Koszonjuk a hireket :!: Gondolom mennyire megijedtel mikor megkaptad az sms-t :shock: Jo az uj vonalzid de az elozo jobban tecc :roll: Keruleteket nezunk hogy merre vegyunk ki lakast.Na meg veszekedtunk egesz hetvegen...ennyi :roll: Kocsi is ellett adva es itt nem veszunk mert itt allitolag felesleges minenki taxival jar :roll:

Furtoske
Te honnan tudsz ilyen infot :shock: benfektes 8)

KItty
iPhone mellett dontottem :wink: volt buli is meg birkozas is 8) de mind a ketto eroszak volt...a bulit o eroszakolta enram en meg a birkozast ora :twisted: :lol:

NOciiiiii
Na asszem matol jott el az a nap amikor nem tudsz majd annyit jonni :lol:
Kép

Zsu
Jaj ezt meg olvasni is rossz volt :cry: Marmint a barinodet :( KOszonjuk a Nocis hireket neked is :D Viccek :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Ma már eggyel többen vagyunk a topicban. :) Regi is csatlakozott kis táborunkhoz! :)
Remélem minden rendben van velük!
Kép

Kitty
Hogy van anyud?
Pocak meg van. Most egy kicsit eleresztettem magam. :( :)
Micsoda kis figyelmes vagy! Tényleg láttad már azt a képet. :)

Anyci
Micsoda nagy melóba kezdtetek! :) de kell is neki a külön birodalom. :)

Zsu
Hmmmm dinnye!!!! Én még nem is ettem az idén. :) De irigy vagyok! Na azt hiszem én is veszek egyet. :)
A barátnődnek hatalmas ölelést, és kitartást kívánok. Nagyon szüksége lesz most neki a kitartásra!
Én nagyon köszönjük a híreket Nóciékról!
Jók a viccek!

Enis
Hát Nócika tényleg megérezhetett valamit. :)
Nem baj, hogy nem tudsz nagyon dobni. Majd legközelebb elküldöd a gombócot postán. :)

Bridget
Remélem a vita hamar lecsendesedik! Nem is csoda, hogy tányérzörgés van. Elég sok változáson mentetek keresztül. elég nagy a nyomás rajtatok.Pláne apácskádon. Új feladat, hiába ezt csinálja már rég óta, új a környezet, új ország, új kollégák.
Vendég
 


Jó reggelt!

Bridget,sajnos most mi is ebben a cipőben járunk mint ti :( Néha úgy érzem nem is kellek már neki mert meghíztam a terhesség alatt és hogy nem akar gyereket se,mert mindig azzal jön hogy majd,miért sietek ennyire.Könyörgöm már 34 vagyok hova várjak és mi van ha most nem fog olyan gyorsan össze jönni mint a kis Emese :evil: Meg különben is eddig ő mondta hogy minnél előbb csináljunk másik babát Emese elvesztése után!
Hu na végre kimondhattam.Bocs hogy pont téged kaptalak el ezzel hiszen meg van a magad baja :roll: :oops:

Pendi,hát jó kis munka vár még ránk a szobában de ha nagyon ügyesek vagyunk akkor ma meg holnap meg is leszünk vele.
Dinnyét én se ettem még idén pedig van egy nagy a hűtőben de nem kívánom,most a ribizlire vagyok rá cuppanva :D
A másik vonalzód szebb volt ez annyira nem tetszik :shock: Bocsi de nem akarok hazudni :roll: :oops:

Kép
anyci
 
 


Jó reggelt!! :)

Zsu, nagyon sajnálom a barinődet, gondolom megviselt rendesen téged is :cry: Szörnyű lehet Nekik!És ez lett volna az első baba?

Anyci :) Én is sokszor úgy érzem, hogy egy dagadt disznó vagyok szülés óta, (van rajtam 6 kg felesleg, de iszonyú sz@rul érzem magam a bőrömben.
A párom épp tegnap mesélte, hogy bevitt egy dvd-t a nászutunkról és egyet Mazsoláról is, ahol én is rajta vagyok, erre megjegyezte az egyik kollegája, hogy "milyen karcsú VOLT a párod!! :evil:
Egy kicsit elszégyelltem magam, és elhatároztam, mától visszafogom magamat :wink:
De a párom azt mondta, neki így kellek, de én akkor sem érzem magam jól :?
Egyébként 176 cm vagyok és 68 kg.És a terhesség előtt voltam 61-62 :shock:
Aztán kérdezte,hogy miért akarok megint gebe lenni, kinek akarok tetszeni? :evil:
Sajnálom, Emesét :(

Képzeljétek, én most olyan anyukával járok a játszóra, aki 47!!!! éves és van neki egy 24 éves, egy 5 éves, egy 3 éves és egy 10!!!!!hónapos fia :lol:
Úgyhogy senki nincs elkésve, szerintem :)
Ő azt hitte,hogy a 24 éves után nem is lehet neki több gyereke :)

Nócikáék remélem jól vannak.

Bátyáméknál is ma reggel született a 3. baba, most egy kislány és 2 fiú van :)

Szia Pendi!!! :wink:

Kitty :) Anyucid?

Az én kis Törpém meg egyre aktívabb, hihetetlen gyorsasággal és rafinériával közlekedik, zsiványkodik :) Tegnap nagyon nyűgike volt, vagy az 5. fogacska, vagy a meleg :?

Brid, neked írtam pü-t! Hogy tetszik NY?Átnézek a blogodba :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?