Új privát üzeneted érkezett!

Monica
Tessék anyukádnak szótfogadni!
Most a legfontosabb, hogy pihenjél, hogy Noel minél tovább a pocakodban maradjon!
Sajnálom, hogy külön vagy a párodtól, de gondolj arra, hogy így esély van arra, hogy hamarosan esetleg hazamehess!

Sünci
Nálunk Mozart a menő :lol: :wink:
Nekem kezdettől fogva erősebb a váladékozásom...

Betty
Én annyi elkeseredést olvasok ki a soraidból :cry:
És nem csak Iliász miatt...
Ha ennyire nem érzed ott jól magad, nem lenne az megoldás, hogy Mo-ra költözzetek? :roll:
Vendég
 


Nekem most itt van a barátnőm. Csavargunk, vásárolgatunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok kismamik!

már nem is győzlek benneteket visszaolvasni...ez volt az első hetem a két hét betegszabi után és nagyon hosszúnak és fárasztónak tűnt...főleg, hogy több sokórás meetinget is végig kellett ülni, amit Kristóf nagyon utált. Ilyenkor "bosszúból" a hólyagomra telepszik és ott csücsül. Lelki szemeim előtt látom az elégedett pofikáját :twisted:

Képzeljétek, kinéztünk egy nagyon édes kombiágyat a neten, egy olasz bútorcsaládból. Tegnap felhívtam a boltot, hogy mégis mennyibe kerül. Még jó, hogy ültem közben...276ezer forint????!!! + 157ezer a komód hozzá, de ezt már alig merem leírni is...egy sima bútorlapos cucc...a nővérem lakberendező, van egy csomó asztalos ismerőse, azt mondta, hogy max 40ezerből ki lehet hozni...apa kamiont vezet, talán értitek, hogy miért ragaszkodik ehhez a design-hoz (bár én is beleszerettem) :D

Kép

Monica, jobbulást kívánok, vigyázz magatokra és ne legyél bánatos a férjed nélkül!


Kép
kkia
 
 

 
 

Sziasztok!

Ezt nem hiszem el! Tegnap délután voltam itt és azóta már a 3.-oldalt kezdtétek :roll: , alig bírtam elolvasni :)

Szilvee: Az én kisfiam is Vida Gábornál született, szerintem jó orvos nem bántam meg, de valahogy sosem éreztem azt hogy csak vele vagyok képes megszülni, ezért nem választottam ennél a terhességemnél őt, de végül is mindegy volt mert ennél a dokinál sem érzem úgy :roll: , de megszülnöm azért nekem kell :)

Fürdetővödör: Valóban meg kell várni, hogy a köldökcsonk leessen, a fiamnál 10 napos korában történt meg, de van akinek olyan szerencséje van hogy már a kórházban elhagyják :) , számomra borzasztó volt amikor a gyerekorvos fogta kifordította és mutatta hogy kell tisztítani, azt hittem letörik a gyerekről. Tiszta szívemből kívánom hogy most a kórházban hagyjuk :wink:

Szívhangfigyelés:
Ha valaki tud szerezni hagyományos sztetoszkópot állítólag azzal is nagyon jól lehet hallani :)

C-vitamin: Én napi 1 CETEBE-t szedek. Nekem ezt ajánlotta
a védőnő.

Hüvelyváladék: Nekem volt, van és lesz is. Ez van. Nem sokkal több mint azelőtt.
A terhesség elején 2x kaptam rá kevert kúpot, de ugyanúgy van úgyhogy már nem is említem. A tenyésztés nem hozott ki semmit. Nem viszket, nem éget semmi különös.

Vcsibe: A fiam a Várnai Gabinál született és többet értem vele mint a dokival, nagyon kedves szülésznő a mai napig hálás vagyok neki :).

Kaja: Az én szervezetem ma a sóskáért volt oda. Az ötödik boltban kaptam :). Már felzabáltam egy fél lábossal. Csak én szeretem, hála istennek :):
anyabebi
 
 


hahó ,újra itt...apu levitte egy kicsit tombolni Iliaszt a farmunkra-ott van elég szabad hely futkározni...

monica: örülök,hogy Veled marad Charlotte, mondjuk logikus is nem is tudom miért kérdeztem.tök jó, hogy már ennyi mindenetek van nektek is!!! én nagyon le vagyok maradva, bár még a babucim nemét sem tudom-így nehéz lenne bármit is venni neki!!

Twins: igen, tudom, hogy szomorkásan hangzott az előző levelem, de ezek tények, az életemet már itt élem le ha törik, ha szakad. Először is a gyermekeim jövője itt sokkal megalapozottabb, a férjemnek szuper a munkája-ennyi pénzt otthon soha nem keresne, itt van a házunk, itt van az életünk. Most még azt is megtehetjük, hogy én otthon maradjak a gyerekekkel és csak az ő keresetéből kényelmesen megélünk. Pedig nekem itt még segélyek sem járnak. Persze ha elmennek oviba a kicsik, akkor én is fogok ismét dolgozni, addig nincs is aki vigyázna rájuk. Mindazt,amit leírtam a majdnem idegösszeroppanással kapcsolatosan már a múlt...amióta megszületett Iliasz nem is érdekel más, csakis rá és a férjemre koncentrálok, a jövőben pedig majd megpróbálok olyan helyre kerülni, ahol majd jól érzem magam és meg is becsülik a munkámat.
Jelenleg nagyon sok minden jár a fejemben: próbálom valahogyan enyhébbekké tenni a kisfiam hisztijeit, próbálok azért pihenni is a pocilakó babánk miatt és gondolkozom az 1 heten is, ami előttem áll apuékkal, mert sok lesz a teendő.(illetve már most is) Ezért vagyok ennyire feszült és ezért tűnik ennyire szomorúnak minden hozzászolásom..
Érezd jól magadat a barátnőddel!!!!!
kkia: nem Laro véletlenül a kiságy márkája?? Mert itt is van és méreg drága. én is akartam a kisfiamnak venni egy ágyat és kb.800 euróba került volna. természetesen nem vettük meg.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sünci hát csak remélni tudom hogy kint nem lesz akrobata!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Csak gyors kukk. Mit láttunk ma. Ezt a képet fél órája csináltuk az ablakból: http://4.bp.blogspot.com/_4Nv3EXURZWc/S ... /Blikk.jpg

olyan szép. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Anyabebi: Hmmmmmmm, sóska... Imádom, ma én is azt ettem. Maradt egy tányérra való, azt most még benyomom így alvás előtt. :wink: :D

Pattogo: Tényleg nagyon szép! Nem is tudom mikor láttam utoljára élőben szivárványt.
bobóbaba
 
 


Sziasztok :D

Atyavilág, mennyit írtatok!!! :shock: 2 teljes oldal/nap :lol:
(mindig jegyzetelni szoktam, mielőtt válaszolok, de most nincs energiám, bocsáánat :oops: :P )

Bolhácska,
iiigen, mi baglyok vagyunk - családilag, kollektíve :lol:
Látom, Te meg jócskán pacsirta :lol:

Screen,
én is júli 20-án megyek 4Dre, utána konzultálunk :wink:

Kkia,
jópofa ez a kiságy! :P Akkor megeszkábáljátok házilag? Tök jó ötlet! :P

Monica,
vigyázz Magatokra nagyon!!!!!!! :)

Nálunk megérkezett a babaágynemű: 6 részes garnitura a www.szopiparna.hu ról, rögtön fel is szereltem :P majd teszek képet a gmailre :P a szopipárnával alszom, naon jóóóó :lol:

tillidian
 
 


Szépjóreggelt :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Neked is Pattogó! Jó korán kezdted a napot!

Táppénz: én is úgy tudom, hogy júli 31-ig még 70%, utána már csak 60%.

Fürdetővödör: köszi a véleményeteket, én is úgy gondolom, hogy amíg be nem gyógyul a köldöke, addig nem ajánlatos ebben fürdetni a babát. Bár azért a fiúkat én mindennap megfürdettem akkor is. Nem vagyok tisztaságmániás, de azt nem tudnám elképzelni, hogy a baba egy hétig ne fürödjön.

Köldökcsonk: mindkét fiamnak még a kórházban leesett, de hazamenetel után még négy-öt napig eltartott, amíg teljesen begyógyult a "seb".

Tilli, megnéztem azt az oldalt, gyönyörű dolgokat láttam és nem is olyan húzós az áruk. Kíváncsian várom a képeket a garnitúrátokról.

Betty: örülök, hogy kicsit Veletek lesznek a szüleid, bár tudom, így több emberről kell gondoskodni, de legalább kicsit lekötik Iliász figyelmét és energiáit is és tudsz egy kicsit Te is beszélgetni.

Kkia: gyönyörű az a kiságy, az ára viszont hátborzongató! Még szerencs, hogy van asztalos ismerősötök.

Monica. támogatom Anyukád szigorát, kívánom, hogy érje el a kívánt hatást és utána már szabadabban mozoghass!

Mára ennyire futotta tőlem, egész nap férjem szüleinél leszünk, ahol ott lesznek a fiúk unokatesói is, meg sógor, barátnője, felesége is.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Sziasztok!
Látom mindenki belehúzott a vásárolgatásba...

Akkor be is dobom a következő kérdésemet: Ki mit hallott illetve tapasztalt a pelusokról. Pampers, Libero, Huggies, Babylove, Tesco...

Olyan hihetelen, hogy már 2010es topicok is vannak.

Mi nagyon belehúztunk a keresztmetszetnövésbe...

Betegállományt mi is megkezdjük augusztus előtt... Nagyon nem mindegy.

Monica! Kitartás! Mi is hasonló cipőben járunk... Pihenj sokat!
pocok001
 
 


sziasztok kismamik!

Táppénz: ez akkor most azt jelenti, ha még július vége előtt kiiratjuk magunkat, akkor végig 70%-ot fogunk kapni, amíg táppénzen vagyunk? Vagy aug. után már mindenképpen 60%?

Ugye milyen édes a kiságy? Remélem, hogy egy ügyes asztalos tud hasonlót csinálni, a nővérem megszerkeszti a rajzát, aztán meglátjuk...Betty, egyébként Carosello Transformabile-nak hívják. Olasz a gyártója, gyönyörűséges bútoraik vannak , de ezen az áron???? Rablás...De azért ha gyönyörködni akartok:

http://www.matracfutar.hu/index.php?f0=babaagy

Egyébként mi még semmit sem vettünk Babcinak...a babaszobában (ami eddig a szárító-vasaló szoba volt), van két Micimackós repro, nem a Disney-féle, hanem még amit a Milne rajzolt az eredeti könyvhöz, ezeket még én kaptam régen. Aztán van egy kanapénk, ami ott is marad, ha apa már nagyon nem tud tőlünk aludni, akkor átköltözöm oda :roll: Viszont az egész hosszabbik falon van egy fenyő beépített szekrény, tehát csak egy kombi ágyat szeretnék a szobába és egy szőnyeget. Meg talán az egyik falra valami tapéta-matricát. De ezt a majd a családi lakberendező még kitalálja :-)
Viszont anyukám arckifejezését látva ő már vásárolt stikában...csak még titkolja...Kristóf az első unoka, képzelhetitek... :roll:

Szép hétvégét mindenkinek, talán visszajön már a jó idő...

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Pocok!Peluskérdésedre szerintem nehéz válaszolni,mert mindenkinek más jön be szerintem.Nekünk a Libero a nyerő,mert az esti mennyiség sem folyik ki belőle.Szinte mindent kipróbáltunk,de alváshoz csak ezt merem Pannira adni.
De könnyen megeshet,hogya a
tesónak viszont más márka jön be,ezért is nem merek belőle beraktározni előre(meg a pénztárcám sem örülne neki)

Monica,nagyon jól teszi anyukád,ha beszigorít!!!
Pattogó,szép szivárványt kaptál el!

Köldökcsonk:én nagyon paráztam tőle,és nehezen is esett le.Ezért is fürdet a mai napig a férjem.(persze,ha nincs itthon nem teszem ágyba koszosan Pannit :)

Kép
Kép
zanikó
 
 


Sziasztok!

Megjöttem végre. Keresztlányom nemrég raktam fel a buszra.

4D kép a gmailes albumban van, ide nem tudtam annyira lekicsinyíteni.De érdemes megnézni. Ugyanis 15.30-ra mentünk, de mi 11 től vásárolgattunk... iszonyatosan elfáradtam. Bementünk és a drágám bebújt a hasamba és a kezével eltakarta a fejét. Édes volt, de én olyan kíváncsi voltam. Ismerősünk az Uh-s, így kaptunk 30 percet. Gyors séta, csokifagyi, aztán vissza. Megfordult! Na de hogyan! A lábait a fejének támasztotta. :)Így jobb híján a lábai között kukucskáltuk meg. A képen éppen csücsörít :)
703 g ra becsülik. Normális méret. Számítottnak megfelelő terhességi kor
BPD: 59mm, AC:203mm, FL: 43mm
Apukának megmutatták ám a nunisát :) És ő olyan boldog volt. :D

Ma meg pihi ezerrel. Hosszú volt a tegnapi nap.
Sikerült a 4 oldalt elolvasnom, amiről lemaradtam :) 1 órámba tellett.

Monica: Remélem sokat pihensz. Sajnálom, ami történt.
Twins: Utólag is köszi a férejem nevében is a jókívánságodat!
Ginuska: Nekem 2 napja van lábgörcsöm, Nagyon rossz. Mindenképpen kell rá szedni vmit? Attól tényleg elmúlnak?
Sziszkó: Jaj, a Töltött káposzta a kedvenc ételem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sünci: Nekem korábban alig volt folyásom. Most azért van, de fehér és tényleg, néha nyálkás. De a terhesség ezzel jár, mondja nekem mindenki.
Kkia: Nekünk is szárítós vasalós szoba volt a gyerekszoba. Azaz még mindíg. Csak már a gardróbot kiszedtük, ment a hálóba.

De most megyek pihenni, Törpi sokat rugdos, nem szereti ha ülök sokat a gép előtt :)

Sztercsi
Vendég
 


107 nap??????? Jaj de sok az még! Mikor lesz már 100 alatt???
Vendég
 


sztercsi hamar 100 nap alatt leszel!!!!!!!!!!!!!!

én holnap már asszem 80 napnál leszek :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Most találtam rá erre a topicra. Október 21-re várom első kisfiamat Dávidkát. 5 évet vártunk rá, de végül is spontán sikerül akkor amikor nem gondoltam rá. 6 hete fekszem itthon, előtte 1 hétig kórházban is voltam,mivel a méhszájam 2100. :cry:
Remélem,hogy minden rendben lesz és a 37. hétig kibírjuk egyben.

Szia Nita!
Kriszta
bébinyuszi24
 
 


Sztercsi én is azt hittem,hogy nagyon lassan fog telni az idő és már júli közepe van mindjárt jön a baba.Lassan én is 100 alatt leszek :D hidd el nagyon hamar itt van október. :D

Vcsibe köszi az infót a keddi nap egészen jól hangzik :D szerintem én is kipróbálom. :D

Pelenka kérdésben nemtudok mit mondani,tudjátok első baba :D :D
A szomszédaimban viszont sok gyerek van 2év körüliek ők most házhoz szállíttatják a pelenkát és 33Ft-ra jön ki darabja.Azt mondták ez jó ár és a pelussal is megvannak elégedve,de van ennél az illetőnél Liberó és más márkák is.Ha valakit érdekel megkérdezem a tel számát stb.és kiírom.

Ma egy kicsit elfáradtam :? 1óráig dolgoztam,aztán bevásároltam ,főzés kicsi takarítás persze nem végeztem mindennel,aztán a kertben voltam fél órát és akkor az én kicsi fiam rám szólt,hogy pihenés van és bekellett jönnöm.Nagyon fájt a derekam és bekeményedett a hasam. :(

Majdnem elfelejtettem!!!!!!
Akinek már van nagyobb gyereke a soroksári Auchanban vékony hosszú farmernadrág darabja 300Ft.Tegnap este láttam.Nem hittem a szememnek lehet,hogy holnap visszamegyek és veszek a keresztlányomnak én is.
Az egyik sor végén a pénztárak előtt van.
Szép hétvégét mindenkinek. :D :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Szia Bébinyuszi.
Végre én is üdvözölhetek elsőként valakit. :D :D :D
Gratulálok a babához nagyon vigyázz magatokra. :D
Írjál magadról valamit hol fogsz szülni,hány éves vagy,stb.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35 éve feletti várandósok körében címmel.
Ha valakinek van kedve és ideje kitölteni a kérdőívemet,kérem írjon emailt nekem,és én elküldöm neki.Olyanok jelentkezését várom,akik jelenleg várandósak.
címem:bogibogarka26@gmail.com
köszönöm
bogibogarka
 
 


Hogy lehet vonalzót feltölteni? Sehol sem találom....nem ismerem még annyira ezt az oldalt.
bébinyuszi24
 
 


Bébinyuszi felmész a www.nagyonbaba.hu oldalra és ott megtudod szerkeszteni utána a profilodban az aláíráshoz bemásolod a linket amit a vonalzó szerkesztésnél kapsz és akkor minden írásodnál ott lesz a vonalzó. :D
a másik pedig a www.picibaba.hu
Próbáld ki nagyon jók vannak.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Légy üdvözölve köreinkben Bébinyuszi!
Gratulálunk és tényleg vigyázz magatokra! Már simán túl vagy több,mint a felén! Én 38 hetet kívánok egyben ;)
pocok001
 
 


Sziasztok!

Kriszta!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol: :lol: :lol: :wink: Írj magadról! :lol:

Sztercsi!
Megnéztem a képeket!Babód nagyon édi! :lol:
Te meg a párod jól néztek ki együtt! :lol: :lol: :lol: :lol:

lányok,nekem ma nagyon elkezdett fájni a derekam! :shock: Most itt a gép előtt is nagyon ki kell húzni magam,nagyon fáj! :?
Ja és tegnap este óta fájt a fejem.Nem akartam bevenni rá gyógyszert,de ma délben már muszály volt,mert mnagyon lüktetett.Egy Panadolt vettem be,úgy tudom,kismama csak ezt az egy fajta fájdalomcsillapítót veheti be.De jót tett,már elmúlt! :wink:

Kkia!
Hát nagyon édes az a kiságy,amit kinéztetek! :lol: De az ára! :shock: Azért nem gondoltam volna,hogy ilyen drága is lehet egy kiságy!Na jó,az igaz,hogy olasz,és azok általában drágák.Nekünk a konyhabútorunk olasz.Igaz drága volt,de nagyon büszke vagyok rá. :lol: Nagyon feldobja a konyhát! :lol:
DE ahogy néztem a többi bútort is ezen a linken,beleszerettem egy-két bútorba! :oops: :lol:
Táppénz:Augusztustól mindenképp 60 % lesz,mindegy,mikortól vagy táppénzen!

Pocok!
Pelusok:Eddig nekem mindenki dícsérte a Tesco-sat és most az egyik barátnőm azt mondta,hogy tiszta kaki lesz tőle a gyerek.Kifolyik mindenhol.(Bocsi a részletezésért :oops: )
Egy másik barátnőm meg csak arra esküszik. :shock: Na,így legyünk okosak! :roll:
Mi úgy döntöttünk párommal,hogy legelőször veszünk több fajtából (olcsóbból is és drágábból is) egy-egy csomaggal,és amelyik beválik,annál maradunk.

Ha már a pelenkáknál tartunk,azoktól kérdezném,akik Pesten laknak.Tudtok Pesten olcsó pelenka üzletet vagy nagykert???????
Július 31-én megyünk 4D-re és akkor szét akarunk nézni.Neten kerestem,de nem igazán találtam,Csak olyat,ahol nem lehet helyben megvenni,hanem kihozzák.

Anyabébi!
Sóskából nincs már?????? :roll: :P :P :P Nagyon szeressem! :lol: :P :P :wink:

Betty!
Nemsokára megérkeznek apukádék!Már biztos tiszta lázban égsz! :lol: :wink:
Érezd jól magad Velük!És ha géphez kerülsz,mesélj milyenre sikeredett a viszontlátás!??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monica!
Anyucinak szót kell fogadni! :lol: Pihenj!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

Raktam fel a gmailre egy mai pocakfotót! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Bébinyuszi: Üdv itt köztünk! :D
Sziszkó: Ma regisztráltam az anyuci.hu-ra, és ugyanilyen vonalzót csináltam magamnak. Igaz annyi különbséggel, hogy nekem nem napocskám van, hanem egy cumisüvegem. :wink: :D
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk!

Helyzetjelentés: túl vagyunk a terheléses cukron,eredmény majd jövőhéten lesz meg.

Nagyon aktív a fiúnk!!!

Majd visszaolvasok és jövök!

Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


sziasztok:) Megint annyit irtatok, ember legyen a talpan aki elolvassa mind:) Azert probalkozom!

.....

Jelentem a cukros dieta hasznal, mar lejjebb ment a cukrom es a testsulyom is..... 2 hete mertem sulyt legutobb, most 60 dekaval vagyok kevesebb mint 2 hete....... durva! Ugy latom megsem leszek elefant szulesre.... utana meg felcsapok etiopnak elobb-utobb... :D

Mi nem vettunk meg semmit a babakocsin kivul. :(:(:( Pedig en mar nagyon vasarolgatnek.... De 15.-en fizu !!!! Majd akkor belehuzok! :D

.....


kkia:
Nem csodalom hogy tetszik parodnak az agyacska, irto edes!!! En is elfogadnam. Es milyen kis praktikus. Nagyon eredeti!

Szerencsetek van nagyon, hogy mar eleve ilyen sok minden van a babaszobatokban! :) Igy tenyleg csak egy kisagy kell majd.

anyabebi:
En is pont igy vagyok. Tobb valadek, szintelen-szagtalan. Kaptam anno kupot tettem is be jo parat de undorito volt, abbahagytam. A tenyesztes persze kristalytiszta lett. Most is csinalt a doki egy tenyesztest de szerintem ebben sem lesz semmi. Az a kup amit kaptam anno, nagyon gusztustalan. Zsiros es sarga... JUJ!
Akkor ezek szerint bele kell nyugodni hogy ez a viz-szeru folyas meglesz a terhesseg alatt vegig.

tilli:
Huuuuuuuu en is onnan akarom rendelni az agynemumet!!!!!!! Mindenkeppen kerekszepen visszajelzest meg fotokaaaaaaaat! :D koszi!

PELENKA: Hat igen, mindegyik mas. Vedonom azt monda hogy majd ha megszuletett a baba es latjuk hogy milyen a "formaja" akkor el lehet donteni melyik a jobb. (Vannak pocisabb babakra valok, meg popsisabbakra, combosabbakra allitolag.) :D Hat igen, ezt tenyleg csak akkor tudja meg az ember ha mar a gyerek kint van es latjuk milyen is igazabol!

bébinyuszi24
Udvozlet itt nalunk!!!! Gratula a babocahoz. Hat igen, a fekves nem kellemes, en 6 honapig fekudtem, a kezdetektol, most kicsit lazabb. Nagyon sok kitartast kivanok neked a fekveshez! gyere sokat a topic-ba es olvasgass, itt mindig van mit! :D Az en gepem az agyam mellett van, monitor a fejemben, billentyuzet a pocakon... igy barmikor lehet Netezni es nem unatkozom. Ajanlom neked is ezt a megoldast ha lehetseges. :)

sünciboglya
 
 


bébinyuszi üdv itt is!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szisz mi innen veszünk pelust....árba is nagyon jó és minőségbe is!!!!!!!!

http://www.pelenka.com/index.php?action=2&pid=47

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok! :D

Elutazunk egy rövidke nyaralásra, csütörtökön jövünk! :D Addig is Mindenki vigyázzon Magára, Babákra, Apákra :lol:

Megyek "bagolykodom" még egy kicsit :lol: úgyis mindjárt itt lesz Pattogó-mami és kukorékol, átadom a terepet :wink: :lol:

tillidian
 
 


Sziasztok!

Most én kukorékolok! :lol: :lol: :lol: :lol: Fél 5-kor ki kellett mennem a wc-re,és nem bírtam visszaaludni! :? :? :

Bobóbaba!
Visszajelöltelek az anyuci.hu-n! :lol: :lol:

Nita!
Téged meg bejelöltelek! :lol: :lol:
Köszi a pelusos linket!Peste jó sok helyen van boltjuk.És ott helyben lehet is vásárolni? És nem muszály nagy tételbe venni?
Mármint úgy értem,hogy nem kell kartonszámra hozni? :roll:

Látom,ez az anyucis vonalzó nagyon bejött lányok! :lol: :wink:

Tilli!
Jó nyaralást Nektek! :lol: Nagyon meleg lesz rátok! 8) 8) 8) 8)

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok jóreggelt.

szisz: Valószínű nekem is ezért a koránkelés. Ha nem teázom lefekvés előtt akkor tovább alszom, de ha egyszer felkelek nem tudok visszaaludni. :? Tegnap későn feküdtünk, mert vásároltunk és 11-re értünk haza.
Pelenka üzlet meg újpest központ környékén volt valahol anno 3 éve. Hogy ott van-e még nem tudom.

bébinyuszi: üdv itt. Szegénykém. De nézd a jobbik oldalát, már csak 3 hónap. :wink:

till: jó nyaralást nektek! :D

pelus: hát.. a tapasztalat azt mutatja, hogy olyan pelus nagyon nincs ami tökéletes. Tény, hogy nagyon sokat kell próbálkozni, de biztos vagyok benne, hogy itt mindenkinek lesz tarkóig sz@ros a gyereke.. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Ezt minden baba eljátsza. Később fog ez kiderülni melyik a jobb. Vivvel a pampers, Larával a coop-os meg a tescos jött be. Mindegyikből érdemes egy kis csomagot beszerezni. Bár a baba-mama csomagban amit majd kapunk abban azt hiszem lesz libero, meg pampers.

sünci: 60 dekával kevesebb??? :shock: mennyi szénhidrátot ehetsz egy nap max? Elfogysz nekünk a végén a fogyó holddal sarlóvá hajolva... :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


zsrit, azért azt nem teljesen érzem, hogy a SOTE I-en nem lepődnek meg semmin, mert minket konkrétan azért raktak át másik kórházba 7 nap után, mert közölték, hogy nem tudnak Eliottal mit kezdeni, ők még ilyet nem láttak... (mondjuk oké, hogy kb. egyedül van az országban, de ezt csak a hasadékra is mondták, abból pedig van bőven!!!)

sünciboglya, én voltam ott genetikai uh-n... Tényleg fél napot kell ott ülnöd a rohadt kényelmetlen padon, és én egy olyan bunkó dokit fogtam ki, hogy konkrétan bőgve jöttem ki, pedig nem vagyok az a gyenge alkat... akkor már tudtuk, hogy gond van, ez meg még rátett két lapáttal, és mintha egy darab szemét lenne a gyerekem, úgy beszélt róla a másik nőnek aki bent volt, mintha én ott sem lennék, és nem hallanám... a végén csak annyit mondtam neki, hogy jó lenne néha az anya érzéseit is figyelembe venni, vagy nem kéne ilyen pályára menni, aztán kijöttem. remélem, te nem hozzá kerülsz!!!!!!!!!!!!!!!!!

dinnye... én is mindig felet veszek. egyedül eszem, se a férjem, se a fiam nincs oda érte (pedig Eliot nagy gyümölcs zabáló...) de szerintem amúgy is azt venném, mivel azon látom, hogy mit veszek. Ráadásul, mindig csak olyan helyen veszek, ahol le van alufóliázva. Azt pedig rögtön vágás után teszik meg, úgyhogy nem hiszem, hogy nagyon koszolódna...

sziszkó, gyógyszertárra: tegnap mentem megvenni a cukrot a hétfői vérvételhez. mondom a nőnek, hogy mihez kell, erre kérdezi, hogy és mennyi? mondom szerintem az mindenkinek ugyanannyi. Nem, azt nekem kéne tudni. Rémlett, hogy 75 g, de nem akartam oltári baromságot mondani. ERre megkérdezi a mellette álló gyógyszertárastól, hogy én valami laktózt keresek terheléses vizsgálatra, mennyit adjon. Erre mondja neki a másik, hogy szerinte glükózról beszél, nem? Ja, de igen. MOndja neki a másik, hogy az 75g. Erre a nő kiméri, odajön, majd mintha én nem hallottam volna az előző párbeszédet, még megjegyezte nekem, hogy ezt akkor is nekem kéne tudnom, nem neki. Nem szóltam semmit... Szerintem semmi értelme nem lett volna. :) :) :)

Monica ne viccelj, szerintem mindenki örül, ha jössz! :)

Nita, szuper, hogy minden rendben. Forogni meg még bőven van idő. :)

kkia, tényleg szuper a kiságy. :) Nekünk is úgy volt, hogy unokatesóm csinál ágyat, mert nem fért volna be semelyik szabvány méret, és 40-et mondott ő is rá, de aztán találtunk egyet amcsiban, és onnan rendeltük ( a vicc: 12-be került, plusz 16 a posta...) úgyhogy mi a picinél is azt fogjuk használni az első 6-8 hónapban, utána megy be Eliothoz ő is, és egy szobában lesznek. (unokatesóm csinál látványtervet, és szerintem a kiságyat is tuti meg tudja csinálni, ha érdekel a száma, megadom. :)

pocok, pelusok: mi abszolut libero pártiak vagyunk!!! Pampers volt az egyik legrosszabb, alig vártam, hogy elfogyjon. Huggies-t használtunk eleinte, a prémiumot, az még jó volt, de később vettem a nagyobból, és az meg annyira katasztrófa volt, hogy el sem használtam a végén. Sokan mondják, hogy a tesco lila pelus olyan, mint a liberó, hasonlít is, de nekünk abból szinte mindig kifolyik a pisi. Viszont azt tudom, hogy teljesen más lehet jó lányoknak, illetve fiúknak, meg tuti, hogy a gyerek testalkatán is múlik, úgyhogy szerintem mindenkinek magának kell kikísérletezni. Ja, meg a dm-es babylove volt még hibátlan! Popsitörlőből pedig huggies és nivea kizárólag! :) (nekünk) :) zanikó most látom, amit írtál ezzel kapcsolatban. :)

Szia bébinyuszi! SZuper, hogy sikerült a bébi és itt vagy. :) Sok türelmet a pihenéshez! :)

Sünci, átküldenéd nekem a cukros diétát? Vagy recepteket, vagy bármit, ami van? Nem tudom még, hogy mi lesz az eredmény, és nem hiszem, hogy gond lesz, de jó lenne kicsit visszafogni a tempón... :)

Ja, amúgy én tegnapelőtt megvettem a hordozót, tegnap meg a babakocsit. Ezen kívül egy ruhát vettünk a picinek, de ennyi. :) (oké, nekünk szinte minden megvan... :) Szerintem kb. még egy hazahozós ruhát veszek majd neki, és kész. :) Mondjuk én Eliotnak úgy vásároltam, hogy már az elejétől ha láttam valahol valami akciósat, azt megvettem, így nem maradt minden egyszerre, és sokkal olcsóbban jöttem ki. :)

Pattogó, én Eliottal semmilyen babacsomagot nem kaptam... :( kicsit szarul is esett, hogy még az sem járt... de majd most duplán elkérem. :) :) :)

Na megyek, van ezer dolgom, porszívózni kell, felmosni, füvet nyírni, teregetni, mosni, bevásárolni, délután meg megyünk ide-oda, úgyhogy nem fogok unatkozni. :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap nem jutottam géphez mert napközben csavarogtunk azzal aki nemsokára apuka lesz, délután meg 5-től hajnal 1-ig pókerezett az interneten a barátaival

:twisted: , nem baj legalább a tv az enyém volt :)

Péntek reggelre elromlott a nagy tv-nk, kép nem volt csak hang, nagyon örültem mert tavaly októberben vettük mielőtt ideköltöztünk, de hála istennek még garanciális, papa átszaladt vele rögtön a szervízbe de nem tudjuk mikor lesz kész :roll:

A vásárolgatásról annyit, hogy nem elsőbabásoknak annyi a szerencséjük (legalább is nekem), hogy nagyon sokminden megvan mégha használt is. Én például ugye 7 éve takargatom a dolgaimat, de a szoptatóspárnám még mindig megvan :oops: , én imádtam. Kiságyat a padlásról túrtunk van fent 2, egy kombi meg egy sima. Barninál a kombit használtam, most az nem fér be a hálóba, tehát maradt a sima. KB. 32 éves mert asszem még az enyém volt :), csiszolás, lakk és olyan mint újkorában :).

Sziszkó: van még egy adag sóskám, de megosztom veled :lol:

Pocok
: Nekünk bevált a tescos pelus kb. 5 hónapos kortól azt használtam, de éjszakára mindig Pamperset. Biztos ami biztos. Nekünk például a Huggies nem jött be, nekünk az mindenhol folyott. Az uncsitesóm dicséri a Rossmanos Babydreamet, én szerettem még a DM-es Babylove-ot nagyon. Szerintem az összes létezőt kipróbáluk. A lényeg hogy mindig az éri meg a legjobban amelyik éppen akciós, meg kell nézni a db árat mert az alapján tudsz viszonyítani.
Cukor: Szerdán megyek. Tényleg nem lehet előtte való este 8 után már sem enni, sem inni? ÉN éjjel legalább 4x kelek pisilni, na meg INNI. Olyan vagyok mint a gödények :)
Süncike: Az hagyján, hogy zsíros meg sárga de még büdös is :D
Tegnap apánk lefotózott de elszörnyedtem, olyan mintha a testem közepét kicserélték volna Shrekkével cicitől-térdig. A combomon narancsot lehetne szüretelni. Persze ti mindig szép ápol és eltakar fotót kaptok :). Nehogy itt valaki koraszüljön miattam :D.

Elmegyek keresek valami munkát, mert kezdem magam túlpörögni.
Szép napot :)
anyabebi
 
 


Hello Lányok!


Megint lemaradtam, mert pénteken déltől este 8-ig zsinórban dolgoztam, tegnap délelőtt is, úgyhogy sem időm, sem energiám nem volt még benézni sem... :oops: Ja, tegnap még Lili napot (egyik unokahúgom az ikrek közül) köszöntöttem tesóméknál meg ottmaradtam segíteni fürdetni. A gyerekek jelenléte megsokszorozza az erőmet, meg energiámat, elfelejtem minden fáradtságomat, ha ott vagyok!
Ma viszont majdnem 10-ig aludtam (na jó, fél 7-től kb. egy órát ébren voltam) :!: :!: :!: Utána reggeli, azóta lustálkodom :D mondjuk mindjárt megyek összedobom az ebédet, de amúgy a mai nap csak a férjemé meg az enyém! Még tegnapról maradt baracklekváros gombóc meg túrós - áfonyás derelye is (jó kis diétás kaja :roll: ), úgyhogy éhen halni nem fogunk :D

Görögdinnyéért Lányok én élek-halok! Most hétvégén a TESCO-ban 69 Ft/kg, majd rábeszélem a férjemet, hogy szaladjunk el, mert ha jövő héten tényleg olyan dög meleg lesz, akkor SZÜKSÉGEM LESZ egy 10-15 kilóra :lol: :lol: :lol:

Utolsó (tényleg utolsó) simításként most tette fel a férjem a tükröt az előszobában, úgyhogy minden kész!!! Na de megláttam a hasamat benne...! :shock: :shock: :shock: Tesóm meg mindig csak azt mondja, hogy még 3x ekkora lesz :shock: :shock: :shock: jesszus!

Anyukámék ma jönnek meg a nyaralásból, holnap találkozom Velük!

Asszem ennyi a történés, ja szopipárna nálunk itt a piacon 4500 Ft, szerintem az tök baráti, a hét végén tervezek venni és állandó alvópartneremmé is teszem :lol: :lol: :lol:
Na lépek ebédet csinálni, Mindenkinek szép vasárnapot!

Ja, tudom még mit akartam; annak, hogy nyitott a méhszáj van valami jele??? Tudom, Monicánál vérzés volt, ez mindig így van, vagy lehet, hogy az ember lánya nyitott méhszájjal jár-kel és nem is tud róla???
Vendég
 


Nekem görcsolt a hasam rhantuk kórházba,majd 1 hetet voltam bent azóta itthon fekszem.3 hetente kontroll.Sok magnézium napi 22 ra fekvés.Kriszta
bébinyuszi24
 
 


Nekem görcsolt a hasam rhantuk kórházba,majd 1 hetet voltam bent azóta itthon fekszem.3 hetente kontroll.Sok magnézium napi 22 ra fekvés.Kriszta
bébinyuszi24
 
 


Huh bocsi a hibákért és hogy 2szer elküldtem.Fekve sajna nehéz írni.Nekem is az ágy mellet van a gép. :D
bébinyuszi24
 
 


Sziasztok!

Bébinyuszi!Ajjaj ,neked ennyit kell feküdni?Nem lehet könnyű!!!

Kopee! A gyógyszertáros akkor nemigen volt képben!Méghogy neked kéne tudni!Mindenesetre jó természeted van,hogy szó nélkül hagytad.Én biztos nem bírtam volna ki!

Én ma kotortam elő a legkisebb ruhaméreteket.Van választék bőven.De akkor nagyot nézünk,ha mégiscsak kiderül,hogy fiunk lesz,mert a sok rózsaszín rucival nem tudunk mit kezdeni!

Kép
Kép
zanikó
 
 


sziasztok:)

pattogobolha:
Hehe, elfogyni nem fogok legalabb is attol meg messze vagyok. Mivel 10kg felesleggel inditottam a terhesseget igy van mibol. Egyebkent most 150g-os dietan vagyok, majd kedden meglatom mit gondol az orvos a tovabbiakrol. Ez mind a cukorszinttol fugg. :)

kopee:
En is sok rosszat hallottam mar a SOTE 1. UH diagnosztikajarol. Egyszer voltam ott a terhesseg elott, a petecskeket nezegettek milyenek. Hat elegge husuzem hatasa volt a vizsgalatnak.... semmi felvilagositas, nem sok emberseg. Vegig remegtek a labaim a vizsgalat alatt. Na mindegy, ez van. Majd imadkozom hogy normalis emberhez keruljek. :D

Az a gyogyszertaros egy hulye! Neki kell tudni hog 75gramm kell. Hiszen o a szakember es o adja ki. Az orvos nekunk nem koti az orrunkra. (bar nekem fel volt irva a papirkamra, de nekem sem volt fogalmam az minek van ott. Olyan kelletlenek es nem segitokeszek az emberek, pedig nem kerulne semmibe egy kis emberseg.... jobb kedve lenne az egesz vilagnak...

anyabebi:
Jot rohogtem a narancsszureten!!! :D
Nalam ugyan ez a szitu, csak karfiolbol! Allig karfiolos vagyok, kb bokatol. De bevalt az uj taktika: tukorbe csakis szembol nezek bele, igy elmarad a cifrahanyas tukorre. :D
Bar ha igy megy tovabb ez a cukros dieta, a 9. honap vegere benevezhetek egy ingyenkonyha reklamba mert olyan etiop fejem lesz. :D
Vagy elmegyek karfiolszuretelonek! Talan meggazdagszom vegre, igy vensegemre!!! :D

Eszti:
Tenyleg nagyon jo aron vetted a szopiparnat. (Nekem kellett mar a 3. honaptol, igy gyorsan az elso adando darabot meg is rohamoztuk...... Brendon, 13 ezerert!!!! Igy utolag az agyam szakad le mennyire draga volt!!!) De hat evvan. Imadom, allandoan rajta lepzselek. Meg a kajamat is ugy eszem (az agyban) hogy rateszem a talcat. Tokeletes! :D

bebinyuszi:
meg a gepelesnel is segit a szopiparna. Ugy be lehet allitani hogy ne a pocakon legyen, nekem egesz jo stabil mostanra. persze ha a gyerek eppen harcol akkog ugral a billentyuzet azert.... :D

sünciboglya
 
 


EGYEBKENT:

En ma jol pofan nyomtam a pihenest......

Mialatt parom kint nyirta a fuvet, sutyiban elkezdtem takaritani...
Tulajdonkeppen csak a porszivot kellett tologatni, meg a port torolgetni kozben azzal a tollas bigyoval, annyira nem nagy cucc.
2 orat szorakoztam ezzel, szep lassan, csak komotosan. Sikerult a fel lakast megcsinalnom!
:D
(OK, maskor a 2 ora alatt kesz az egesz haz, de en ennek is nagyon buszke voltam.)
Ugy nez ki minden OK es nem lesz semmi gond.... :D Nincs fajdalom, gyerek veri a hasamat belulrol boldogan.
Doki is aszonta ha szepen zarva tovabbra is a mehszaj akkor lehet egy kicsit mozgolodni..... tehat ma mozgolodas volt reszmrol. :D

Most meg pihi...... Parom a masik szobaban nyog a faradtsagtol, de kesz minden es szep a kert is ismet egy hetig. :D

Na megyek, keresek valami hamit.

sünciboglya
 
 


sziasztok kismamik!

hazajöttünk Balcsiról, természetesen azóta beköszöntött a nyár, de legalábbis a 16 fok végre múlté...
Sziszkó, ti most mentek? Szerencsétek van, jövő héten eszméletlen jó idő lesz.

Sünci, a váladék témához annyit, hogy nekem régebben soha semmi nem volt, de amióta babát várok még tisztasági betétet is be kellett szereznem, mert sokszor csak azzal érzem embernek magam... :shock:

Betty, le a kalappal előtted - kemény lehet külföldön élni ennyire huzamosan... De most gondolom nagyon jó, hogy apukádék ott vannak!

Anyabébi, én sem gondolom, hogy csakis a Vidánál tudnám megszülni a bébit, de nekem fontos volt, hogy Budán legyen a kórház, mert képtelen lettem volna megoldani a Pestre átmászkálást hétköznap. Ahogy te is írod, szerintem a szülésznő ha lehet ugyanolyan fontos, mert sokkal többet tesz hozzá az ügyhöz, hiszen ő tartja az emberben a lelket órákon át.

Szopipárna: a legnagyobb találmány! Egy hónapja kaptam egyet kölcsön és azóta elválaszthatatlanok vagyunk! Bár a párom már szóvá tette, hogy közénk állt (illetve feküdt), de nem is tudom, hogy aludnék nélküle... Kicsit nehéz ugyan (az enyém tönköllyel van töltve), ezért éjszaka hatszor meggondolom, ha át akarom helyezni a másik oldalamra (ilyenkor a szopipárna baromira zörög és meg nagyokat nyögök, úgyhogy elég mókás lehet kívülről nézve a dolog).

Kép
szilveeaa
 
 


Szilveeaa!
Sajna még nem most megyünk nyaralni,hanem majd csak augusztus 5.-én! :roll: De már nagyon várom és bízom benne,hogy minimum 30 fok lesz! :roll: :lol:

Sünci!
Hozzánk nem jönne a párod füvet nyírni? :lol: :lol: :wink: Na jó,csak vicc volt! :wink:
Az én drága párom az este kanbulizni volt.Ma meg még semmi értelmesett nem csinált. :lol: Persze az alváson kívül! :D Most is húzza a lóbőrt! :wink:

Mrsparis!
Én úgy tudom,hogy a nyitott méhszáj jele,ha görcsölgetsz (jobban,mint általában) és vérzel is mellé.
Csak nincs valami baj? :roll: :shock: :roll: :shock:

Kopee!
Nem semmi volt az a gyógyszertáros! :? :evil: Én is egy nyugodt alkat vagyok,de a végén a megjegyzését nem hagytam volna szó nélkül! :? Mióta kismama vagyok,hamarabb ki tudnak akasztani,nem mindenkihez van türelmem!Pláne egy ilyen tudatlan gyógyszerészhez! :?
De amúgy nagyon csodálkozom azon,hogy Nálatok a kismaminak kell megvenni a cukrot a vizsgálathoz????? :shock: :shock:
Nálunk mindent a kórházban adtak.

Pattogó!
Ja,hajnali bagolykodtam,most meg majd lecsukódik a szemem.De ha most alszok,akkor este az ágyban csak a plafont fogom bámulni! :evil: Ördögi kör! :?

Anyabébi!
Hú,még megvan a Te kiságyad is!Nem semmi! :roll: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!

Huh, nagyon meleg lett hírtelen. 11 kor még nem volt ilyen meleg :(

Sziszkó! Anyósommal beszéltem, ő Tb ügyintéző. Ő úgy tudja,a táppénz annak 60% aki augusztus 1-től megy el, nekünk, akik már otthon vannak, nem változik. Próbáltam megnézni vmelyik keresőben, de nem jött össze, semmi értelmeset nem találtam.Te hol bukkantál rá?

Sünci! Nekem is ugyan ilyen arányban csökkent a teljesítőképességem a takarítás terén. Pedig nekem lehetne sokat mozognom. Ma kicsit szurkált alul, de mély levegő, aztán elmúlt. Ebben a melegben mit várok el?
Vendég
 


sziszko:
Aham, nalunk is ugy kell venni a cukrot a vizsgalathoz. Meg ezt a csorosagot!!!
Egyre kacifantoabb dolgok lesznek szerintem az egeszsegugyben!

sünciboglya
 
 


Szerencsére nekem nem kellet cukrot vinni, csak citromot.
De vki mesélte, hogy volt amikor az ápolók a saját kávépénzükön vettek fecskendőket.
Ezért jobb is, hogy a kismamák bent töltött ideje kezd lecsökkenni.
Inkább otthon szeretnék lenni majd.
Vendég
 


Hmmmm, ez az anyucis vonalzó kifogott rajtam.
A 2. vonalzót hogy tettétek fel? Csak simán odamásoltátok az előző mögé, vagy enter után???
Vendég
 


Szisz asszem le van írva hogy mennyi van egy csomagba......de van 30db-os vagy menni szal többféle darabszámu csomag van!!!!

személyesen és neten is tudsz rendelni!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Kkia, ez a babaágy tényleg nagyon aranyos :) Én is elfogadnám. Sajnos azonban a leendő babaszoba olyan keskeny, plusz tetőtér, hogy nem lehet akármilyen bútort berakni Nekem a kedvesem csinálja az ágyat, mivel eredeti asztalos a szakmája. Így legalább nem kell emiatt annyit aggódni. Csak hogy mikor szánja rá magát. :lol:

Szívhang, múltkor a kedvesem hallgatózott. A szívhangot nem találta meg, mert úgy feküdhetett a baba, de amikor mocorgott, azt hallani is lehetett. :)

Pelus, anyu már vett egy csomag Pamperst, bár nem újszülött, hanem eggyel nagyobb méretet, de ezek szerint azt mi biztosan ki fogjuk próbálni. És gondolkozom a DM-es Alana pelenkán,mivel az jó részben biológiailag lebomló, komposztálható. Árban nagyjából a Liberóval van egy szinten, kb. középmezőny.

Babatörlő, már most tudom, hogy valszeg Niveát vagy Babylove-ot fogok venni. Vettem egy ismeretlen márkásat, hogy tudjam milyen, ne Nünükén kísérletezzünk majd. Hát már az én puncimat is csípte néha!!! :o Erre-arra elhasználjuk, de utána vettem Niveát, azzal nincs ilyen gond.

Anyabébi, én a cukorvizsgálat előtt este 9-kor vacsiztam. Inni meg szerintem simán lehet, csak vizet. Mondjuk az eredményt még nem tudom,majd ha 20-án megyek a nődokihoz a vizsgálatra, ő hozza el.

Huh, tegnap vettünk egy kengurut. Az egyik kollégámnak másfél hónapos a kislánya és ők szinte az első pillanattól kenguruban hordják. Főleg amikor az anyu otthon tesz-vesz. Bár az van ráírva, hogy két hónapos kortól ajánlják, de mivel jól tartja a fejét, már azonnal használható. Náluk bevált.
Ilyen: http://aprosagokboltja.hu/shop_ordered/ ... szurke.jpg

Aztán voltunk az Ikeában, az új gardóbszerkénybe vettünk fiók helyett átlátszó műanyag dobozokat. Tegnap tele is pakoltuk. Végre van hely a babaszobában. :D Már csak a két bringának kell helyet találni valahol a lakásban. :roll:

Juj, már csak három hónap... Stresszelem vele a kedvesem... :lol:

Ma végre összeszedtem magam és sütöttem fincsi muffint... Isteni lett... Nem is tudom miért hanyagoltam el mostanában a muffin-sütést. A világ legegyszerűbb és legjobban variálható sütije. Csokidarabokat tettem a tésztába és vaniliáspudingot a közepébe... 8) nyami...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Na, a nagybeles Mia diabetikus fagylaltok akart ma enni....
Talaltunk Torokbalinton egy Cukraszdat ahol vannak sutik, fagyik, meg pekaru is. El is mentunk. Hat nem zarva volt?! Ilyen az en formam!


vcsibe;
Egyszer szuljek meg! Kieszlek az osszes muffin-odbol:D:D:D:D
(remelhetoleg legalabb is akkor mar vege lesz a cukros dietamnak....) Reszkess :D:D:D

sünciboglya
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: