Új privát üzeneted érkezett!

Este mentem ki bezárni a pipiket,ez a látvány tárult elém:

Kép

Szerintem csodálatos!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

jó reggelt!

Éjszakai ébredés?mi is az? :? :lol: :lol: :lol:

Nem ébredt fel éjszaka egyszer sem.Este fél 10től reggel 7ig aludt a család minden tagja :wink:

Vera:Jók a talis képek!Kíváncsi leszek majd a baba-mama talira is :wink:
Iza sokat változott!El sem hiszem,hogy lassan 8 hónapos lesz!

Sarmi:Ügyes Írisz!Nagyon hasonlít az apukájára :wink:

Aida???????????merre vagy?

KépKép
lyndee

mush:Te is csinos kismama voltál! :wink:

Egyébként mindenkit felismertem csak Mannát nem...bocsi Manna de ez azért van mert még soha nem láttalak :oops:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Kubu: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nyaral is, vasal is….

Erika: Köszönjük!!!

Lyndee: Akkor teszek fel magamról képet:

Kép

Kép
mannababoca

Vera!!!! Iza nagyon drága!!!!

Lyndee: Képzeld adtam Dominak chamomollát és nem tudom, hogy ettől-e de reggel fél hétig aludt!!!!!!!! Egyben aludtam 6 órát!!!! :D :D Persze lehet, hogy az is számít, hogy tegnap előtt éjjel csak az ágyában ringattam vissza, ahogy írtad, ki sem kellett venni, de nem kapott se cicit, se vizet. Nu majd meglássuk, de gondolom a hétvégé abnormális lesz ilyen szempontból.

Lassan indulunk a hétvégére anyósomhoz, két éjszaka, három nap, jaj, drukkoljatok, homeos bogyó bevéve.... :D :D :D :D

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Hát nálunk még mindig nem az igazi az éjszaka! Kismanó fél 9-kor elaludt, majd fél 11-től negyed 1-ig 5-ször sírt fel álmában. Az ötödikre felébredt, de nem kért cicit. Adta neki egy kis teát, ezután fél 6-ig aludtuk. Cicizett, majd hunyt még 1 órácskát. Azóta ébren van! Egyébként nálunk napközben nincs gond, nagyon jól eljátszik. Már egy-két mászó mozdulatot tesz. Ő is szeret labdázni, és ha elgurul, megy érte. Addig küzd, míg eléri!

Nagyon jók a labdázós fotók!

MártiAnett! Boldog hófordulót!!!

A bocimobil jó lett nagyon, bár én másfajta recepttel csináltam.
http://www.hoxa.hu/?p1=recept&p2=17822
Kicsit keveselltem a hozzávalókat, ezért másfélszeresére vettem a mennyiségeket. A tepsim gáztepsi hosszúságú, csak keskenyebb. Finom, egyszerű, kiadós.

Nemsokára jönnek anyukámék, nem tudom még, mi lesz a program, de talán megyünk Miskolc-Tapolcára.

Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4

hahó

mindenkinek szép hétvégét!

téleg aida hol vagy?

andy

Kép
andy30

Sziasztok!

Köszi a biztatást, hát nem sokkal jobb, de alakul...

Danim továbbra is nyűgös, nagyon rág, ha nem lesz most sem fog, én szedem elő... :? :? :? :? :?

Manna utólag is boldog 7. hónapot Dominak, és természetesen minden kis érintettnek! Ne haragudjatok, teljesen kész az agyam...

Most délelőtt kaptam egy órát a fiamtól, amíg aludt megfőztem, folyik a víz rólam mindenhonnan... :shock: :shock: :shock:

Az éjszakánk megint szörnyű volt, remélem hamar túl leszünk rajta, mert nem fogom sokáig bírni... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ma kaptam anyámtól egy emailt, hogy csütörtökön itt voltak nálunk. Nem is írtam, de csüt-ön nagyot csavarogtunk tökivel, egy nagyon régi barátnőmmel Dújvban. Szuper volt, már rám fért egy kis kimozdulás! De ez a hír sokkolt! Lassan 3 éve, hogy itt élek a párommal, de soha egyszer sem kérdezték meg hogy hogy élünk, van-e szükségünk valamire..., most meg 7 hónappal a szülés után beállítanak a semmiből..., nem értem!!!!

Tegnap barackos-túrós clafuizét, nem tudom leírni, szóval pitét sütöttem, de ma már megint csinálhatok sütit, mert ez hamarosan megdöglik... :shock: :shock: :shock:

Borsólevest főztem szerintetek adhatok neki?

Kép

Kép
dcili81

Alvás: Kobi sem az igazi, de csak magához képest, úgyhogy én még mindig nem panaszkodom, mert max. pakol egy kicsit vagy felsír, kivenni eddig még nem kellett (kopp-kopp), csak simi, puszi...

Megjártuk a piacot, és 11-re vendégek jönnek, úgyhogy csak gyorsan...

Látom, alakul a koedukált strandfoci-csapat :mrgreen:

A tegnapi buli egész jó volt, csak megveszekedett hideg volt. Kobi annyira jól bírta, pedig délután csak egy órát aludt.

Viszont nem tudom, hogy ezt fogja-e még überelni...

It's been a hard day's night 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Mush: linkes hozzászólást még nem találtam meg.... :oops:
Kobi puszit küld Kincsőnek... sokat... :D

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Manna! Én is csak téged nem ismertelek fel, pedig én emlékszem láttam már rólad képet, pl. az esküvős.

Lyndee! Nagyon ügyesek vagytok! Tök jó! Látod, hogy megérte!

Gabi! Ahogy Kobit ismerem, szerintem képes lesz ezt is überelni! :lol: Nem semmi kispasi.

Kép
Kép
Kép
erika26

:oops: :D
sinaszi

fürdetőkarikát használ vki? érdemes venni? nekem regus nem ül még..

Kép
andy30

jo reggel. mi is f10-f7-ig huztuk a lobort, majd 8-f10-ig! :lol: :lol:

manna. Boldog hofordulot Dominak! es nyugi, remelem tuleled anyost.

hanyadik oldalon vannak ezek a hires eskuvos kepek?? en errol nagyon lemaradtam! :roll: :cry: :oops:

gaby. halali Kobi, mi is sok puszit kuldunk neki!

KépKép
KépKép
mush589

csak azt nemtom h mosdatom meg benne :roll:
meg nem nyomja meg a kis hátát?

Kép
andy30

Manna:nagyon szépek vagytok! :wink: Kitartás anyóshoz++++++++++++

mush:asszem az 505.oldal környéke,plusz-minusz vmennyi.Te is tehetnél esküvőset és a love storyt :wink:

Gaby:nem semmi ez a Kobi gyerek :lol:

Laura:esetleg képet tehetnél a Te fajta bocimobilról.Teljesem más mint amit mi ismerünk!

Cili:Látod vannak még meglepetések az életben!

Nem tudtok vmi gyors és egyszerű süti receptet ami finom is?(és nem hízlal már a gondolata is :lol: na jó vicc volt)
délután szeretnék vmit kreálni

KépKép
lyndee

Musi! 504. oldaltól vannak esküvős képek megismerkedős-összejövős történetekkel. Manna ötlete volt.

Kép
Kép
Kép
erika26

ebben a fürdőkarikában hogy mosod meg a bébit?pl popsit? :shock:

KépKép
lyndee

KépKép
lyndee

Jövő hét csütörtökre 37 fokot mondanak.... :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Lyndee nem jöttél a múltkor sütizni.... :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Sarmon!
Látom nálatok is barát Malacka! :lol: :lol:
Nagyon szép volt az égbolt!

Fogtisztítás: olvastam,hogy egy sima kendövel is át lehet nekik dörzsölni. Itt lehet kapni (szerintem otthon is) mutató újjra húzható valamit,aminek a vége olyan fogkefe szerü.
8)

Lenne egy költöi kérdésem: látom sokaknál megint ébrednek éjszaka a babók és olyankor ciciznek egy kicsit,aztán alvás megint. De mit csinál az akinek nincs tejcsije és tápszert kap a baba???? :roll: :roll:
Ugyanis Vini ma éjjel megirigyelte a sok ébredös babát, és gözöm sincs miért hajnal 3 -kor fennt volt. Persze egy fél óra cicizés után aludt vissza. Na azért remélem nem lesz belöle rendszer,de ha pl 3-4x kelne éjjelente, én nem tudnék annyiszor tejcsit adni neki!!! :shock: Ilyenkor a tápis babák tápszert kapnak,vagy mit csináltok velük??? :?: Azért is kérdezem,mert ha esetleg ez lesz a módi nálunk is,akkor nem tudom mit csináljak! :? :?
susy75

Suzy én csak a cumit tolom vissza a szájába, ha tovább sír, akkor adok neki cicit! Tényleg arról hogy szoktassam le, hogy ne kelljen ennyit? Mert tulajdonképpen nem enni kér csak a cumiját keresi!

Kép

Kép
dcili81

Mush: hát, én totál hülye vagyok! Kb-ra sem emlékszel, hogy mikor linkelhettem (a husis dolgokra gondoltál, ugye)? Egyszerűen NEM TALÁLOM! Megőrülök....
Éjszaka hurrrrá!

Erika: :lol: :lol:
Én is kb. 20 km-eket szoktam tekerni, és olyan jólesik!

Sina: :?: :?: :?: :?: :D

Lyndee: süti nyami, éjszaka szintén hurrrráá!

Na, menek főtt kukit enni. A kuki az kukorica, mielőtt egyes rosszakat gondoló egyének esleg élcelődni kezdenének! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Most olvastam egy helyen, hogy babakajákat zománcos edényben kellene főznii :roll: én persze nem abban csinálom. Már korábban is felvetődött bennem, csak mindig elfelejtettem kérdezni, hogy ezzel a fém-dologgal mi a helyzet?
Meg mondjuk ok a zománcos edény, de akkor jön a botmixer a fém késsel...

Na meg a termosz - ha utazunk, abban viszem a forralt vizet a tápihoz, szerintetek az ok így?

Kép
trombibébi

Cili!
Passz! Ma éjjel pl cumi nem volt elég... :? tojt visszaaludni,addig várt míg cicit nem kapott!!! :x :)
susy75

Lyndee!
Küldtem privit!!! :!: :!:
susy75

[quote="gabilany79"]
írta:
gabilany79A család nálunk is olyanformán műkszik, mint Zöldiéknél, ez a "hálálkodás" dolog ismerős, megspékelve azzal, hogy kinek a jobb, hogy a másik van neki. Én azt hiszem, hogy Kiskoboldnak hihetetlenül fantasztikus apukája van, játszik vele, énekel neki, altatja, tisztába teszi, minden mozdulatán látszik, hogy imádja, mindent meg akar tanulni vele kapcsolatban :) Ha arról van szó, bevásárol, és még listát sem kell írnom, főz nekem hétvégén és még sorolhatnám.... :oops:
amikor meg hálálkodok neki, azt mondja, hogy ő otthon is ezt látta, és hogy az anya a család középpontja, akinek mindent meg kell adni a világon, és már most mondogatja ezt a gyerkőcnek is...

kuldom hozzad en apat tovabbkepzesre! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.11 16:33-kor.

KépKép
KépKép
mush589

suzy. szerintem eszik egy kicsit es aztan visszaalszik Vini is, nem? annyi tejci meg biztosan van.

KépKép
KépKép
mush589

suzy:lehet csak véletlen volt az éjszakai kelés!Vagy csak szomjas volt.Bár nálunk is így kezdődött.Először csak egyszer-kétszer majd 2 óránként,aztán óránként végül 10percenként cicizni akart.De nem volt éhes mert alig evett vmit csak megnyugtatta magát.
Remélem nálatok nem erről van szó :wink:
Olvasom a privit!

Mush:Gabi tényleg nagyon szerencsés apával.Persze az én férjem is megtesz bármit értünk,meg megad a babának mindent és nekem is,de ő nem az a tipus aki pelenkáz,éjjel ébred,meg főz...stb.
Persze ha nagyobb lesz Arni azt mondta simán megfürdeti,csak még fél mert kicsi.
Várjuk az esküvős fotókat!!!!!!!!!!!!!!!

cili:nem találtam oda olyan messze laktok :lol:

KépKép
lyndee

nagyon jo volt olvasni a torteneteket! kesobb probalok en is tenni, de most muszaj ennem, mert ma meg nem sikerult normalisan. meg vacsit is kene csinalnom. bebi alszik, vegre. ma meg nem sikerult neki, es mar nagyon kesz volt, szegenykem.

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Igen,csak szopi volt aztán aludt tovább. csak nálunk hónapok óta nem volt ilyen és ezért csodálkoztam! :roll: :roll: Remélem annyi tejcsi mindig lesz,mert a hozzátápi miatt is kevesebb van már.

Lyndee!
Remélem,hogy csak egyszeri volt,nem örülnék ha rendszert csinálna belöle!!! :? :?
susy75

Sziasztok!

Lyndee: örülök, hogy alakulnak az éjszakák!!!!

Suzy: remélem tényleg nálatok is ez csak egyszeri dolog lesz!!!

Manna: szépek vagytok! Anyóshoz kitartást!! (én tuti nem bírnám)

Gabi: te apa tarthatna továbbképzést enyim apának is! Bár ő is éjjel kel, pelenkáz, altat (bár most mivel neki nincs cicije ez nehézkes), viszi sétizni Manócskát, fürdeti! Egy baja van, hogy nagyon kevés az ideje. Meg hát ha még főzne is............... :oops: :lol:
Vendég

Anett Babának BOLDOG 7 HÓNAPOT!!!!!!
Vendég

Mush: :oops: :oops: :oops: honnan kapartad elő ezt a hozzászólásomat? Már nem is emlékeztem, hogy ilyesmit írtam :oops: :)
Mondjuk a helyzet a mai napig nem változott :)
És apa a talin mindenkit szívesen továbbképez :wink: :lol: :lol:

Linkek: a hozzászólás változatlanul nincs meg, de a linkekre emlékeztem, és újra rákerestem, és már be is raktam a topikba :)

Bébim nem akar aludni... ő is tutira összebeszélt itt a néppel...
Pedig ma nappal csak két órát aludt összvissz... :? :roll:

Kép

Kép
gabilany79

kepekben:
Kép Balcsin 2006-ban

Kép tanciskolaban(gyakorolunk az eskuvore)

Kép

Kép

Kép Kép Kép es harman

a tortenet majd altatas utan.
gabi. akkor talaltam, amikor a love storykat olvastam

KépKép
KépKép
mush589

mush:jók a képek!Szép mnyasszony voltál!Nagyon várom a love storyt :lol:

boci:voltak a vendégek?mit szóltak Mártonhoz?Te apára sem panaszkodhatsz :wink:

Gaby:azért ne mondd el Te apának,hogy így dicsérjük,nagyon elbízza magát :lol:

Mi ma kipróbáltuk a spenótot de annyira fintorgott mint még soha egyik kajától sem.ki is köpte és köszönte szépen nem kérte.majd bontottam neki "vegyes zöldéspürét" azt pedig nagyon szépen ette. :wink:

Az elmúlt egy heti hízásunk 180gramm.Már nem olyan sok mit az előző héten.Gondolom az éjszakai cicizések,hogy kimaradnak emiatt.De nem is baj,így is mindenki azt mondta hogy az sem jó ha sokat hízik. :?
Így most Arni 8900gramm

KépKép
lyndee

Mush: nagyon szép menyasszony voltál (és anyukának is szép vagy) :) lávsztorira én is nagyon kíváncsi vagyok :)

Lyndee: megpróbálhatod esleg almával keverve, az nálunk bejött :roll: magában szerintem olyan íze van, mint a lucerna szaga (legalábbis a frissen gyártottnak)... :lol:
Ááááá, isten ments, hogy elkotyogjam :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

hat ez gyors volt, de szerintem fel oran belul felebred. :?

szoval 2003 junius 8-an jottem ki au-pairnek egy 4 tagu csaladhoz(anyuka, lanya-akkor 22 eves, es 2 kisfiu; akkor voltak 3.5 es 5 evesek. a lanyt Louisanak hivjak). eleinte normalisnak tunt a csalad, de aztan voltak erdekes huzasaik. pl: szerintuk tul sok wc papirt hasznaltam, ezert beleirtak a gurigakba, hogy mikor kezdtunk meg egy-egy tekercset; Louisa rendszeresen rairta gyumolcsokre a nevet, hogy azt nem ehetem meg; allandoan letekertek a futest a szobamban, majd megfagytam; allandoan azt hallottam a gyerekektol, hogy az anyjuk folyton reklamal, hogy en mennyit eszem.
szoval Tony ennek a csaladnak volt a baratja; foleg Louisanak, aki meg volt rola gyozodve, hogy Tony titkon szerelmes bele. es hat a nagy terv az volt, hogy bemutatnak neki, aztan o "megszabadul" tole.igy egy hete voltam naluk, mikor meghivtak vacsorara, aztan meg egyszer elmentunk bulizni harmasban, majd pedig 2 hettel az erkezesem utan randiztunk es elcsattant az elso csok is! a terv tul jol sikerult! :lol: persze ezt o jol megbanta, es allandoan probalta furni a kapcsolatunkat. 11 hosszu, nehez, siros honap kovetkezett, es hat csak egyutt maradtunk.
amikor elkoltoztem toluk, en alberletbe mentem(allandoan kizartak, hiaba fizettem!), de altalaban Tonynal voltam. par hettel a koltozes utan a csaladnak uj au-paire lett, aki talalkozott mas magyar lanyokkal, akiket en is ismerek; azok elmondtak neki a csalad hulyesegeit, o meg sirva ment haza. ebbol hatalmas balhe volt, pedig semmi kozom se volt hozza. rogton Tonyt hivtak, o meg rohant hozzajuk, vegulis ultimatumot kapott toluk, vagy ok vagy en. en erre azt mondtam, hogy aki ilyet ker tole az nem is a baratja. az en szemszogembol is ez a legjobb, de en sosem kernem ra, hogy valasszon. aztan engem valasztott. es jo hosszu idore eltuntek az eletunkbol, szerencsere. sajna Louisa ujra a szinen van, mert egyszer veletlenul osszafutottak, igy telefonon tartjak a kapcsolatot.
a mi kozos tortenetunk pedig ugy folytatodott tovabb, hogy 2004 augusztusaban osszekoltoztunk. majd 2006 Karacsonyan volt a lanykeres, amit apa jol elbenazott. betette a gyurut a kanape ala, es amig bontottuk az ajandekokat azt szepen hatrebb nyomta, igy amikor elment wc-re akkor ott volt a gyuru a szoba kozepen. :?
gyorsan visszadugtam, es vartam, hogy mi lesz.
2007 szeptember 15-en volt az eskuvonk.
2008 aprilis 2.-an koltoztunk ebbe a hazba, es aprilis 7-en derult ki, hogy uton van Csorike.

jo hosszu lett. :oops:

na mar fel is ebredt. csapo 2.
jo ejt!

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee: igen, voltak. Végül is képeket láttak már Mártonról, meg a család férfi tagja látta már élőben is. Amúgy nagyon tetszett nekik, de ők köszönik nem szeretnének még egyet. 4,5 éves ikerfiaik vannak!!! :wink: :lol: :lol: Krumplival nem próbáltad a spenótot? Én majd most akarom kipróbálni. Vettem egy üveges krumpli-spenótot, először majd azt kóstoljuk. Aztán az ALDI-ban vettem passzírozott spenótot, majd azt akarom krumplival megcsinálni. Mai menü brokkoli-krumpli volt! Imádta!!!! :lol: :lol:
Ja hát nem semmi hogy Arninak ilyen súlya van. Simán lenyomná birkózásban Mártont!!! :wink: Mi jövő héten megyünk méreckedni, kíváncsian várom az eredményt. Amúgy ki vagyok, mert egy nap lesz helyettes védőnéni (kedden 8-11-ig) és mindenki kismamák, kisbabák arra vannak behívva!!! Jó buli lesz!!! Bár ha sokan lesznek én hazaviszem Mártont! Rohadtul nem érdekel mit szólnak, de órákat nem vagyok hajlandó várni!!!!
Milyen lett a süti??? Ablak nyitva, fénypost vár!!!! :lol: :lol:
Vendég

mush:csak emiatt maradtam még itt :wink:
Jó bonyolult story,de órákig tudnálak olvasni! :wink: És a lényeg,hogy jól sült el a dolog!Már ami az esküvőt és Sophie babát illeti :D

Ha van még vmi történeted azt is szivesen olvasom,de már csak holnap! :wink:

Jó éjt mindenkinek és nyugis babákat! :lol:

KépKép
lyndee

boci:Arni kis Mártont nem bántja,inkább megvédi...bár kicsi a bors de erős :lol:
Én is üveges spenót-krumplit próbáltam neki adni.Ott filóztam hogy a brokkoli-krumplit bontsan e vagy a spenótosat :lol: így majdnem összejött hogy egyformát adjunk.

végül nem sütöttem semmit,inkább átmentünk anyósékhoz :lol:
Örülök hogy túl vagytok a vendégeken!

KépKép
lyndee

Lyndee: na akkor Mártonnak nem kell félnie!!!! :lol: :lol: Én úgy csináltam neki a brokkolis cuccot!!! Úgy látszik a mi gondolataink mindig egy felé járnak!!! :lol: :lol:
Hétfőn is jönnek látogatni!!! :cry:

Holnap kirándulunk valamerre!!!!
Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Én is krumplival szoktam a spenótot - azt én csinálom - nem mondom, hogy a kedvence, de eszi.

Lyndeevel mi meg valamelyik nap adtunk egyformát (csak már nem értem ide írni), a paradicsomos krumplit, és Panka is aznap ette először, mint Arni - de ő csak fél üveggel bírt.

Musi - nem semmi sztori - de valahogy illik is hozzád ez a sok bonyodalom :wink:

Kép
trombibébi

Jövök, olvasok, reagálok aztán megyek rántott tököt gyártani.
Tekintettel a nagy sikerre a múlt heti igyuk magunkat az asztal alá progi folytatódott. Tegnap megint jöttek haverok, mindenki alszik, kivéve én..

Musi,
Fogtisztítás komolyra fordítva, láttam valami ujjrahúzható szerkentyűt… majd olyannal, ha egyszer végre jobban kint lesz.

Vera,
Ok ok tiszta a balcsi, de ha belegondolok h pl messzeföldön nem látok egyetlen egy wc-t sem a parton, hát tudod akkor úgy eszembe jut h az ember kötve hiszem h egésznap kibírja, vagy esetleg bőrön keresztül párologtat….
Valamelyik nap láttam egy anyukát ő is csupaszra vetkőztette csemetéjét…. Nem fél attól h a gyerekre rájön a szapora bent a vízben ? az azért mégis csak kellemetlen…

Sarmi,
Valóban szép az égbolt.

Manna,
Kitartás a 7végéhez. Vittél elég homeós bogyót ?

Cili,
Nem is tudom mit mondjak anyudra, sajnálom.

Gabi,
Kobi nagyon édi.

MártiAnett nagyon boldog hófordulót.

Suzy,
Ha éjjeli ébredés van, akkor én tápit adok.

Gabi,
Kuki ? hát persze h a kukoricára gondoltam :oops:

Boci,
Te apud jöhet hozzánk tanfolyamra, hogyan főzzünk magunktól ?

Musi,
Nem semmik ezek a népek, hát én is hallottam már egy-két ilyen aberka családtörténetet. Örülök hogy így alakult, ők meg írogassák továbbra is a dátumot a wc-papírra. ÁÁÁÁÁÁ

nah pattanok bicajra megyek sparba panírhoz kell cucc.
szép napot Mindenkinek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jaaaaaaaaa nem is mondtam,
tegnap este rendeltünk pizzát, mindenki lakmározott én valamiért bementem a konyhába, addig a nyitott dobozt leraktam a székemre.... jövök vissza leteszem az asztalra amiért mentem majd leültem...................... gondolhatjátok BELEÜLTEM A SAJÁT PIZZÁMBA.... ááá pedig én csak egy pohár sört ittam.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

első!!!!!!!!!!!!! :D

Mindját mgyek visszafeküdni,csak gyors benéztem! :lol:

Boci:majdcsak elfogynak már a rokonok :wink: irigy-irigy a kirándulás miatt,majd hozzál képeket :wink:

Trombi:Gyere többször közénk,ritkán látunk :(

Többiek még lustálkodnak?én is megyek vissza :mrgreen:

KépKép
lyndee

áááááááááááááááá KUBU!Megelőztél :evil:

KépKép
lyndee

Jó reggelt!
Csak gyorsan bejelentkezem, mert Apa most ébredt és a Balcsit emlegeti. :D

Jelentem túl vagyunk az első húsos ételen. Ízlett neki, bár eddig a spenóton kívül minden ízlett, azt köszönte szépen, nem kérte.

Anettnek, Mártonnak és Pankának boldog hófordulót!

Trombi (vagy bárki, aki tudja): Mi a baj a fémmel? Nekem nincs zománcos edényem, fém a vízforralóm és sokszor etetem sima kávéskanállal :? . nem kellene? Lehet ebből baj?

Hív a főnök, mennem kell...

Kép
iokka

Sziasztok!

Lyndee éjszaka milyen volt?

Kubu! :lol: és mi lett a pizzával?

Kép
Kép
Kép
erika26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: