Réka annyira aranyos Máté,az az aranyos,elégedett,mosolygós pofi,ahogy fürcsizik,hát megzabálnivaló komolyan mondom!
Gratula a lépésekhez!Ő is ilyen kis törtető egyéniség,mindent elöbb akar csinálni,mint a többiek,igaz?Fruzsi is ilyen!
Nagyon tudja,hogy mit akar!
Tegnap volt egy régi osztálytársam meghívni lagziba minket,ne is mondjam,hogy a Fruzsi mit le nem produkált!
Felmászott vagy 100-szor az ágyra(nem esik le a kis szaros
,magátol rájött,hogy hogy kell lejönni),de én akkor is féltem,no szóval odarohantam az ágyhoz vagy 100x,sikítozott nem hagyott beszélgetni,szétszórta a borsot....a jó kislány....pedig ilyesmit nem szokott csinálni
Tegnap ebédre kimentünk rokonokhoz a Tiszára(hétvégi házuk van ott)nagyon jól érezte magát a kiscsaj!Rohangált,játszott a többi gyerköccel,nagyon elvolt!Estére tisztára kidőlt...
Vettünk a Fruzsinak papagájt(azt is tegnap
,forgalmas napunk volt)de nem szól ez a madárka semmit!Kuka....csak eszik és iszik,ja meg bóbiskol...tippek,hogy hogy szólaltassam meg?
Adri jópofa a férjed,h majd holnap,ráér.....
Igen,szerintem vannak nálunk is olyan férfiak,akik így gondolják...
Az én férjuram segít,ha van ideje,de ő is napi 12-14órázik
Te jókat fürödsz így pocisan is?Fodrász
Pár házzal tőlem is van egy fodrászcsaj,nemrégen költözött ide,gondoltam én is majd átpártolok hozzá....
Pat kitartás neked a rossz után jön a jó....
Kicsi lánynak jobbulást!Várjuk,hogy irjál.Hisz akkor tudjuk,h valamennyire rendbe jöttek a dolgok!pusszancs generációm