Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szia Hajnikám! Neked van már valami? Többiek hogy vagytok?? Nállam sajna semmi változás! Kép((

Hajni jelentkezz várlak!!

Sziasztok, pusszi mindenkinek
*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Kármen! Kép

Olyan gyönyörű a pici! Kép Gondolom nagyon sok boldogságot okoz nektek! Kép Vigyázzatok rá nagyon!!!

pusszi:
*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Jaj csajok ne hari még egy kérdésem lenne! Mi az az endo? mitől alakul ki? Veszélyes? Súlyos betegség? Légyszi aki tud az válaszoljon!

köszike , pusszi
*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 

 
 

Sziasztok!

Én Zsú vagyok Kecskemétről! A Már megint megjött topikba szoktam írogatni, de most ide is írok néhány sort hiszen én is Kaális vagyok! Augusztus elején lesz a 2. lombik Pesten. Az első lombik úgy tűnt sikerült, aztán mégiscsak elhagytak engem a babókák. Most fagyibabákat raknak vissza. Én a várakozásba fogok egyszer beleőrülni! Még majdnem két hónap és semmi remény hogy történhet bármi pozitív velem közben. És ki tudja mennyit kell még várakoznom! Csak azt nem értem miért nem akarnak engem anyukának a babák. Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Kiscsillag! endo igen gyakori a méhnyálkahártya sejtek tapadnak meg a hasüregbe kijutva más szerveken, fájdalmat is okozhat (nekem nem volt) meg összenövéseket. Uh-n szokott gyanu lenni rá, mütét során szövettannal igazolhato aztán fél év hormonkezelés (mesterséges klimax). Addig jo amig neked nincs, amugy van weboldala is ennek, meg forumja. Köszi, tényleg nagy öröm, kivánom mindenki mielöbb megtapasztalhassa,

Zsú! valoban nehéz a várakozás én mindig arra gondoltam egyre közelebb a köv. lehetöség.
Arra meg ne is gondolj hogy neked nem sikerül!!!

Hajni! szia, mesélj már mi van veletek?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen!

A nevem miatt semmi gond, és köszi a drukkot. Tegnap volt a punkcióm, csak 3-at tudtak leszívni. Remélem, azért megmarad(nak), csütörtökön lesz a visszaültetés, utána pihi!

Puszi mindenkinek! Cicege
cicege
 
 


Karmen!Kép

Szia, gyere a megint megjött babásaihoz és MESÉLJ!!! Ott babázik a régi csapat.

Puszi, Edi
edi
 
 


Cicege! azért hamarabb is szolhattál volna hogy folyton elirom a nevedet Kép
3 is elég, nekem se volt soha több. Csüt. nagyon drukkolunk!!

Edi! Megyek, csak féltem rosszul esik azoknak akiknek még mindig nem sikerült. De akkor visszamegyek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Köszi Karmen! És lehet az, hogy ettöl az endo-tol nem esik valaki teherbe? Mondjuk van neki csak nem tudja.. Az lehet??

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


A_moncsi! Neked milyen donorod van? Miért van rá szükség??

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Karmen!
Nem vettem fel a dolgot, végül is a Cinege is aranyos név! :-) Rákérdeztem telefonon, csak 1 termékenyült meg. Remélem, legalább az az egy megmarad!!! Nagyon szeretnék már babát, végtére is 31 elmúltam!!! És már 3 babát veszítettem el!!! :-(

Mindenkinek sok szép, egészséges kisbabát!

Cicege
cicege
 
 


Cicege!

Nagyon de nagyon drukkolok érted! Egy másik topikon én már halottam olyat hogy az az egy icike-picike borsócska olyan erősen megtapadt hogy azóta már meg is született!Kép Hajrá!
Írj hogy mi van veled! Izgulok!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Cicege! többeket tudnék itt sorolni akik 1 embrióval terhesek is lettek, elsö lombikon, szóval ilyen is van!! ++++++++

Kiscsillag! endo mivel összenövést okozhat lehet petevezeték elzáródás is (mint nekem) akkor elvileg nem lehet teherbe esni (kivétel vagyok? szóval orvosok is csak bologattak, mégis van kivétel). Meg kicsit gátolja amugy is a teherbe esést most bövebben nem tudok róla irni, a weboldalán vannak infok.
Elvileg ha valaki régóta meddö akkor a kivizsgálások azt is jelentik föleg lombik elött! hogy csinálnak laparoszkópiát meg hiszteroszkópiát (nem fájdalmas) és akkor ha lenne endod ugyis megtalálnák. Volt ilyen vizsgálatod? Én javasolnám ha nem már csak azért is mert nagyon drága a lombik és ha van valami gond odabent akkor jobb lenne kezelni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Zsu, Karmen!!!

Köszönöm a bíztatást, remélem én is "így járok" :-))!! Nagyon jó lenne!!!! köszönöm a szorítást is!

Zsu!
Neked olyan sokat tudtak levenni, hogy még fagyit is tudtak eltenni???? És ilyenkor ez mivel jár?? Ugyanúgy kapod a rengeteg szurit? Vagy ilyenkor csak a megtapadást segítik? Neked mikor lesz valami? És is szorítok Neked, h megkapd a babácskádat!!!!

Tegnap voltam a barátnőméknél babanézőben. Már hatalmas a lány, 3 hetes, és 3,75! :-)) Csak alszik és eszik. Jó baba! :-) Akkora szeretettel öleltem azt a babát.... ugye értitek...??


Puszi, Cicege
cicege
 
 


Sziasztok!
Cicege! Minden oké lesz!Abbol az egyből is gyönyörű babád fog születni.Én már 33 éves leszek,és bár 20 évesen szerettem volna anya lenni,de ugy érzem sosem késő.Mi tegnap kezdtük a stimulálást,jövö hétfőn megyek UH-ra ,remélem minden jol fog haladni.Optimista vagyok ezerrel,bizom a sikerben.
Sziasztok Brigi
Cicege! Majd irj a további fejleményekről.

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok!

Sajnos rossz a hírek. Az az egy sem fejlődött tovább. :o( Úgyhogy most az Utrogestan marad tovább, aztán "kényszermenzesz", UH, és pihi. Legkorábban 3 hónap múlva kezdhetünk neki újból! Remélem, Brigi, Te nagyobb sikerrel jársz!
És remélem, mindenki jobb eredményekkel gazdagszik! Elkeseredtem, de nem adom fel!!!

Puszi Mindenkinek!
Ui: Persze itt leszek, és drukkolok!
Cicege
cicege
 
 


CicegeKép

Nagyon de nagyon sajnálom! Csak a szokásost tudom írni: Kitartás mert úgyis sikerül egyszer!Fel a fejjel!
Nekem első stimunál 17 tüszőm volt abból 16 megtermékenyült. Kettőt beültettek és hármat fagyasztottak. Augusztus elején mind a hármat vissza szeretnénk kapni! De addig még kétszer kell megjönnie a télapónak. Ez olyan kiakasztó!Neked hányadik lombikod?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Cicege!Nagyon sajnálom!Hidd el a következö sikerülni fog.
Bzsuska!Hát az nem semmi,hogy 17 tüszöböl 16 megtermékenyült.Én már a negyedével is elégedett lennék!Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Cicege! sajnálom, legközelebb már több szerencséd lesz.

Zsu! jesszum, ilyet még nem is hallottam, tulstimuláltak hogy ennyi lett? miért nem fagyasztották le az összes többit?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Lányok, Visszatértem a nyaralásból, próbáltam magam feltölteni energiákkal, és már kezdek izgulni, hétfőn megyünk először a Kaáliba.
Nekem is úgy tűnik, hogy csak úgy rohannak a hónapok, pedig én is mindjárt 33 éves leszek, és már nagyon jó lenne a pocakot növeszteni. Karmen, köszi az info-t errol a csodaszerről, a héten mindenképp felkutatom. Cicege, köszönöm az inszem árát, ez még egész elviselhetőnek tűnik. Sajnálom hogy nem sikerült, én is drukkolok a következőig. Az inszem-nék is van petesejt leszívás ? Ugye nem, ott csak én kapom a spermakat injekciózva....Nektek hány inszem volt, vagy rögtön lombikkal kezdtétek ? Az inszemek között is hónapokat kell várni ?
Na mindegy, majd csak mi is elindulunk valahogy az úton, ami a siker felé visz !! Mindenkinek sok kitartást.
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szia Lányok!

Mára kicsit átlendültem. Úgy vagyok vele, majd legközelebb sikerül!!! Természetesen nem adom fel!!!

Zsuzska, ez nem semmi! Ekkora mázlit! És tényleg, miért nem fagyasztották le a többit??

Brigi! Köszi, én is úgy gondolom, h majd sikerül! Én is megelégednék már a negyedével is! :-)

Karmen! Köszönöm Neked is! Nem lett Brigi túlstimulálva, hétfőn a punkciómnál a lányoknak ennyi lett: 2fő 3 tüsző, 2fő 8, 1fő 9, 1fő 12, 1fő 15. Ehhez még egy keveset adunk, és kijön a Brigi! :-)

Kriszta! Az inszemnél csak Te kapsz közvetlenül a méhbe "anyagot". Az inszemek között nem kell hónapokat várni, gyakorlatilag olyan, minhta szexeltetek volna + egy kis gyógyszer! Nekünk nem volt inszemünk, mert nekem nincs egyetlen petevezetőm sem, volt 2 méhen kívülim, és a gyerekeimmel együtt azokat is kikapták! :-(
Inszemre fel!!! Hajrá!!! Ne keseredj majd el, ha nem sikerül, mész a következőre. Ha egyik sem, akkor meg rutinosan mész a lombikra.

Megint leírom, hogy aki csak tudja, szerezze be BENCSIK ANDREA: VÁRVA VÁRT BAKÁK, LOMBIKBÉBI TÖRTÉNETEK c. könyvét! Egyszerűen szuper!!! Mindent megtudsz belőle, ami ehhez kapcsolódik. (Egyébként azt hallottam, hogy a Dévai klinika, ahol ez a könyv készült, ott is zsúfolásig telítettek, rengeteget kell várni, nem beszélve róla, hogy ott a főorvos úr szüleszt is, tudtommal. Debrecenben, ahová én járok, ott a dokik teljes erőbedobással a lombikprogramokra vannak ráállva. De hát Ők tudják... ahány ház...)

Puszi Mindenkinek! Cicege
cicege
 
 


Cicege! Ne add fel biztosan sikerülni fog!!! Kép

Karmen köszönöm a választ! Igen megyek dokihoz majd a Krizsához a kaáliba. Te kihez jártál?

pusszi nektek:
*

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Cicege hol lehet azt a könyvet beszerezni???

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


*! Kép

Köszi! Milyen érdekes, egy ismerősöm engem szólít így, és én is így írom alá: *! Kép

Babákra fel!

Cicege
cicege
 
 


Kiscsillag! Én szegeden jártam dokihoz.

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Nem stimuláltak túl, nekem sima clostis hónapban is 8 tüszőm volt! Hát én így működik! De azért valami mégsem stimmel hiszen nincs még babókánk!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu! Tesomnak is mindig 10 petesejtje lett, aztán volt 4 sikertelen lombik. Utána váratlanul spontán lett terhes, a fene se tud ezekre magyarázatot adni, túl egyszerü lenne. Miért ne stimmelne, több helyen is olvastam 10 embrióból kb. 2-3 marad meg amiböl terhesség lesz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Kép

A Várva várt babák könyvet mi is olvastuk Kép szerintem is nagyon jó, és sok erőt lehet a történetekből meríteni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Mi a libriben vettük Bpen.

Sajnálattal olvastam, hogy most rossz a hangulat. Nagyon drukkolok nektek a háttérből és próbálok sokszor bekukkantani, hogy segítsek, ha bármiben tudok!

Drukk hegyek mennek, mindenki irányába!!!

Zsu Kép
a fagyibaba akcióval miért kell kivárni a 3 hónapot? Én erről eddig nem tudtam. TB támogatással csináljátok, vagy kifizetitek a 35e Ft-t? Mennyi fagyibabátok van?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szia Orsi!

3 fagyibabánk van és kifizetjük a 35-öt így nem számít bele a támogatott ötbe! A három hónapot azért kell kivárni mert a vetélés után így sokkal nagyobb esélyekkel indulunk neki a doki szerint. Mi meg hiszünk neki! Azt mondta lehetett volna akkor rögtön is csak kisebb eséllyel! Most már egy kicsit bánom, mert tűkön ülök! Remélem érdemes lesz kivárni!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép
A vetéléssel nem számoltam. Mert sima sikertelenségnél általában a következő ciklusban mehet a fagyibaba akció, de így teljesen jogos, hogy megvárjátok a 3 hónapot.
Hagyományos vetélésnél is várni kell elvileg 3 hónapot a próbálkozással.

Egy dolgon gondolkoztam. Azt írtad, hogy 16 petesejted lett, ezek után nagyon meglepett, hogy végülis csak 5 beültethető margaréta lett belőlük. A dokid nem mondta, hogy ennek mi az oka.
Mert nekem kívülről úgy tűnik, hogy a mennyiség a minőség romálásra ment, és ez akár az elhalást is okozhatta.
Milyen és mennyi gyógyszert kaptál?
(ha túl személyesek a kérdések, akkor mailben is válaszolhatsz. csak segíteni szeretnék, hogy ne történjen meg legközelebb ugyanez)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!

Amikor mondta a doki hogy hármat fagyasztottak akkor én azt hittem hogy mindig csak ennyit tesznek el! De nem mondták hogy nem fejlődtek tovább. Sőt azt mondták a beültetés napján is hogy szépen fejlődött az összes! 2db 10sejteset kaptam vissza! A várakozás alatt nem is gondolkoztam rajta. Amikor meg kiderült hogy sikerült akkor meg pláne nem. Aztán jött a rossz hír akkor meg gondolkozni sem bírtam , ezért nem kérdeztem rá. Ez volt az utolsó alkalom hogy találkoztam a dokival. Azóta meg csak várok, várok és várok...
Aranyos vagy hogy így törődsz velem!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu Kép
A 10 sejtes egyértelműen jót jelent, minőségi probléma nem lehetett ezek szerint velük.
Nekünk a 11ből 9 termékenyült meg, 3-t kaptunk vissza és 6-t 2*3 adagban lefagyasztották.
Na, minegy... ezen már nem érdemes gondolkozni.

Szerintem semmi gond nem lehet a következőnél. A 10 sejtes állapot az nagyon szép, valami más játszhatott közre. De ezen már nem érdemes gondolkozni!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


KépAjánlom is hogy ne legyen semmi gond a következőnél!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Szia Kriszta!
Szeretnék érdeklődni hogy sikerült a találkozásod Kovács doktornővel a Kaáliban? Jó lenne valami közelebbit tudni most már róla mert hamarosan be kellene jelentkeznem hozzá . Remélem pozitív véleményed van róla ! Légyszi írd meg !!! Előre is köszi!
fodrász
 
 


Fodrász!

Én is a KAáliba járok, csak én a Krizsa doktorhoz. Egyszer voltam a Kovács doktornőnél is amikor nem volt bent az én dokim. Aranyos volt csak egy kicsit szűkszavú. Mindent úgy kellet kihúznom belőle. Ellentétben a Krizsa dokival aki mindent a szánkba rágott és nekünk ez kell. Szóval nem tudom hogy mindig ilyen, vagy csak azért viselkedett így mert nem at ő betege voltam. Én csak ennyit tudok róla. Én szívből csakis a Krizsa dokit tudnám ajánlani. Eszméletlen jó doki, maximálisan megbízok benne.
Hát remélem tudtam segíteni!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!
Már egyszer voltam itt,hogy én is közétek fogok tartozni.
Nem igazán ugy állnak a dolgok ahogy szeretném.Bár teljesen laikus vagyok ebben a témában,ez lesz az első lombikom,de a mai UH szerint a bal o.2 tüszö érik a jobb o.semmi.Én többre számitottam ,a doki szerint ha igy marad akkor is lehet belöle baba.Pénteken ujabb UH,majd valoszinüleg hétfőn punkcio.Nyugtassatok meg hogy még semmi sincs veszve és sikerülhet igy is.
Sziasztok Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi!

Ne izgulj! Volt már itt egy tüszőből is babóka! Minden lehetséges! A sors kiszámíthatatlan! Mindenesetre nagyon izgulok érted (szóval neked már nem kell annyiraKép). Írj ha bármi történés van!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsu!Pénteken okosabb leszek!Majd jelentkezem!Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi Kép
Az első UH még nem számít semmit. Egy tüsző akár 1 nap alatt is képes előbújni és méretessé válni. Ne aggódj semmin!!!!
Nekem az első UHn összesen 5 db tüszőm volt (mindenféle méretben), amikor meg leszívásra került a sor akkor 11-t szívtak le, és kb. 3-4 maradt, amit nem szívtak le mert olyan kicsi volt. Tehát semmi ok az aggódalomra.

A másik. 2 tüszőből is lehet baba Kép Mert ugye ahhoz csak 1 petesejt és 1 kiskatona kell.

Drukkolok nagyon nektek. Várom a pénteki infókat.

Orsi

ps. milyen gyógyszert és mennyit kaptál? Ma nem növelték az adagod az UH alapján?
Ki az orvosod (persze csak ha nyilvános)?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!Köszi a biztatást.Én is ebben bizom,hogy 2 nap alatt még történhet bármi,mivel 2 napja még semmi nem volt,mára pedig 2.Mindenképpen jövök pénteken.
Menogont kapok,2 ampullával kezdtem,2 napja 3 ampullával kapom.
A dokim Dr.Kulin S.Ő végül is már csak külsös a Kaáliba,igy én csak majd ha a punkcio lesz akkor megyek a Kaáliba.
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Brigi Kép
Az optimizmus fontos. Bízz a testedben Kép Kulinról jókat hallottam, van kismami ismerősöm (vagyis már friss mami 7 napja Kép) aki nagyon jókat mesélt róla. Egészen biztosan jó kezekben vagy!
Drukkolok és várom a híreket!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Köszi Orsi!jelentkezem amint tudok!
Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Kiscsillag

petesejt donorra volt szükségem, mivel nincs petefészkem.

moncsi
a_moncsi
 
 


Pbriguci!
Kulin doktor nagyon jó orvos, nála biztos, hogy hamarosan babás leszel.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Brigi Kép
hírek?? Kép Nagyon izgulok értetek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya!Lányok!
Ugrott a lombik!
Helyette hétfőn inszem.Mivel csak 2 tüszö érik,azt mondta a doki nem érdemes a lombikot csinálni.Azért gondolt a lombikra,mert ha több petesejt lett volna,a fel nem használtat,tudták volna,genetikai és egyébb vizsgálatoknak alávetni,hátha találnak valamit.De ha mindkettőt visszakapom,akkor nincs mit vizsgálni.És mivel én voltam már 7x spontán terhes,szerinte a természetes után sikeresebb az inszem.Igy tovább kapom a véralvadásgátlot,a szteroidot,és fogok kedden kapni 1 amp.Neupogen inj.,és progesteron szedése.Beszéltem a nődokimmal is,ő bizakodo,hogy ha sikerül teherbe esnem most minden segitséget /gyogyszeres/ megkapok,hogy meg is maradjon a baba,vagy babák.Ha pedig nem sikerül,akkor következő honapban egy másmilyen stimulálás lesz.
Én csak attol félek,hogy megint elveszitem a babát,de a doki azt monddta,hogy lombikkal sem tudja garantálni,hogy meg is marad.Erre senki nem fog nekem garanciát adni.
Ugyhogy szoritsatok,hétfőre,és a következő 2 hétre,hogy babás legyek,aztán ráérek azon parázni,hogy velem is maradjon.
Sziasztok Brigi

Brigi
pbriguci
 
 


Sziasztok lányok !
Bocs, a héten kicsit eltűntem, de nincs semmilyen új hírem és sokat is dolgoztam sajnos.
Fodrász, hétfőn elmentünk a Kaáliba a Kovács doktornőhöz. Végül is nekem nagyon szimpatikus volt, bár az első alkalommal nem sok minden történik, elmondja az ember a történetét, megnézik az eddigi leleteket és mindenféle adatot felvesznek. Mivel nekem már másfél éves a hormonvizsgálatom, most ujat kell csináltatnom, raadasul a vérzés 3 napján, mi meg a ciklus 16. napjan voltunk hetfőn, tehat most két hét tétlen várakozás. Utána a 10. napon petevezeték átjárhatóságit akar csinálni, mielőtt az inszem lesz. A hormonvizsgálat 10,000 az átjárhatósági 25,000 Ft, ezzel indítunk. Egyelőre többet nem mondott, tényleg a kérdésekre válaszol, ha nem kérdezel, akkor sokat nem beszél. Én inkább attól tartottam, hogy milyen amikor nő vizsgál meg, erre viszont nem került egyelőre sor. Az intézetben elég sok nővért is láttam szaladgálni, gondolom sok vizsgálatot amugy is ők csinálnak az elején. Majd meglátjuk... Kb 27. vagy 28.-án megyek újra így addig csak titokban reménykedem hátha mégsem jön meg...
Addig is mindenkinek sok sikeres tüszőérést és párosodást kívánok. Higgyük erősen hogy sikerülni fog !!

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Sziasztok!
Nem maradt veletlen valakined 4 ampulla Decapeptyl-je?
teo1
 
 


KrisztaKép
Azt azért tudd, hogy ezeket a vizsgálatokat sima kórházban ingyen megcsinálják. Nem kell a Kaáliban csináltatnod.
nekem mindekettőt a másik nőgyógyim intézte, és így nem fizettünk érte semmit. Persze erről a Kaáliban is tudtak, mi így beszéltük meg a dokimmal.

Brigi Kép
Drukkolok az inszemhez!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya Kép

Köszönöm az infot,tudom, ez előző hormonomat is a Jánosban csinálták, de most már nem szeretném sokkal tovább húzni az időt, legyen itt meg minden együtt, ha már rászántuk magunkat. A párom spermavizsgálata is másfél hónapig húzódott a Jánosban, mert hetente egyszer volt andrológia, és fél napokat kellett sorba ülnünk. Sajnos én már nagyon szeretném ha mihamarabb történne valami, így a pénzt rászánjuk...

Kép

KépKép
kriszta71
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?