Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi: köszi! :mrgreen:

Mush: jaaaaa, ezt nem tudtam. Felszedem Kobit (csak egy órát aludt, kivi leszek, hogy bírja így estig), és megkeressük, átrakjuk :)

Kép

Kép
gabilany79

Na mivel Kismanó 1,5 órája húzza a lóbőrt és egy adag vasalni valóval is végeztem (a szó leghétköznapibb értelmében :lol: :lol: ), így írok egy kicsit. 8) 8)

Kubu: milyen idő lesz a Balcsin hétvégén? Lehet egyik nap le kellene mennünk!!!

Gabi: ügyi Koboldod van!!!

Suzy: Vini nagyon helyes pasas!!!!

Lyndee: örülök, hogy tetszenek a kockák. Márton is szereti!!! Ja és hajrá éjszakák. Éjjel mi is fent voltunk: 3-3/4 4-ig!!! :cry: De ragaszkodtam ahhoz hogy nem adok cicit!! Sikerült így is visszaaltatni!!!!

Zöldi: Hanna királykisasszony édi-bédi!!!! :lol: :lol:
Vendég

Zöldi!
Új napirendünk eddig percre pontosan halad. Nálunk terror van, nem Zsófi szabja meg a napirendjét! :-D Amúgy így sokkal jobb mindkettőnknek, annyi csak a bibi, hogy délelőtt is, meg most is álmosan evett, ami nem egyszerű hadművelet. Mikor lesz Lellén a borhét???

Zöldi! Erika!
Örülök, hogy tetszik a budakeszi vadasparkos tali ötlet! Más??? Melyik nap nem lesz brutális hőség???

Nálunk Zsófi 160-180 ml kaját szokott egy-egy evésre tolni és erre még bezúz 50-100 ml tápot.

Gabi!
Jó bulizást nektek!

Márti!
Boldog házassági évfordulót!

Mush!
Receptet akkor iratok és viszem a talira. Mikor leszel Lellén? Augusztus 17-től 2 hétig mi is lent leszünk. Bár invázió lesz nálunk, de azért a Balcsin is összefuthatnánk Zöldistől.

Kép
Kép
lbernuska

[quote]A írta:múgy így sokkal jobb mindkettőnknek,

miért jobb zsófinak is?
borhét? basszus, de jó, hogy megnézetted velem...musi, csak a zárónapra érünk le! namajd jól bezárjuk mi.
http://www.balatonlelle.hu/programok/de ... lei-borhet

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Zsófinak azért jobb, mert nem kell nyüglődve elaludnia. Mostanában baromi nehezen alszik el, mert minden más érdekesebb, mint a szemhéja belülről. Így meg a rendes hami után kap egy kis tápit az ölemben és azon szépen bealszik. Amúgy megdőlt a napirend. Zsófinak most délután is két órát kellett volna aludnia, erre fél óra alvás után felkelt. :-D Tényleg ő diktál. :-D

Köszi a borhetes infót!

Kép
Kép
lbernuska

mush: meg tudtad nézni a labdát?
meg a másik játékot?

R a kezembe ezért csak gyorsba szépek vagytok fiúk lányok, édesek a képek:)

kubu: ne értsd félre de mint nő a nőnek, tök jó lábad van:)

napirend: ahogy a kisasszony intézi, jobban járok én is így:)
ha én alkalmazkodom:)

gabi: privi ment.:)

zöldi: ha jól értem akkor 200fözi után már ne kínáljam meg cicvel?
mert simán ráeszi a két mellem....

nekem eltolódtak a szopik.
5x 6x eszik éjjel is szopik még, közben bevág 200 fözit.
reggel ébredés ált.8 óra után cici, majd játék álmosság vagy sikerül cici nélkül vagy sem elaludni fél 11 felé ébred nagyon jó nap és hold együttálláskor fél 1-kor
eszik főzit 1óra felé, majd fél 4 szopi 4 felé alvás, majd ébredés 5 fél 6 felé.
aztán már csak 8-kor eszik.
majd éjjel még 1x-2x
mikor hogy....
ha szopi után kínálom meg nem kéri....

KépKép

Kép
orsimorsi

Suzy! Gabi! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote]z írta:öldi: ha jól értem akkor 200fözi után már ne kínáljam meg cicvel?

Rosszul érted, ezt személyi edzőként Lyndeenek írtam. Neki túl sokat eszik mostanség bébije és nagyon hízásnak indult, ezért kért tanácsot, hogy minden kaja előtt ciciztessen-e, és hogy mennyit etessen másból.
Amúgy főzelék után mindig tanácsos ciciltetni, vagy valami más folyadékot adni.

Kép
zölddisznó

úgylátom, akkor nemcsak Vini szereti a labdát! :lol: Amúgy az uccsó vizsgálaton a doki kérdezte, hogy mit csinál ha labdát adunk neki! Na nem mintha elötte kapott volna! :shock: De állítólag ez fontos, hogy egyensúlyoz e vele, kézzel,lábbal.Aztán gyorsan kipróbáltuk és ügyesen ment neki. :lol: :lol:

Cili!
csak elaludt Dani! :wink:
A csajokat anya majd elkergeti, ha ö nem bír velük! 8) 8) Bár sírni lehet az ajtó elött...

Köszönjük a Vini dicséretet!
A Drágám aludt két és fél órát, és én is vele másfelet. De jó volt!!!!
susy75

Mush!
AMúgy figyelni kell rá,mert még nem ül meg egyedül sokáig. Van mikor percekig eljátszik ,de van mikor eldöl mint egy zsák!!! :? :shock:
susy75

Hogy teljes legyen a labdás sorozat. :-D Zsófi még áprilisban.

Kép

Kép
Kép
lbernuska

Réka is imádja a strandlabdát:)

zöldi: akkor most már totál tanácstalan vagyok....mert Réka pár korty vizet talán ha elfogad viszont cicit ha megkínálom vele megeszi ha nem kínálom akkor nem kéri(nem tép a pólóm )simán eljátszik viszont 2 óra múlva amikor alvás idő jön előtte megszoptatom.

meg elbizonytalanodtam, mert reggel ébredés után ugye cicizik az a reggeli, de 2,5 óra múlva fektetés jön mert álmos, ekkor ugye nem kéne neki cicit adni, de ez elvileg a "tízórai" ideje(későbbiekben gyümölcs),most akkor szoptassam meg vagy sem?
majd alvás, után jön az ebéd és ebéd után játék majd elálmosodik és ekkor jön még egy szopi és utána altatás és legközelebb már csak az esti fürdés után szopik és alszik el.
éjjel meg kel amikor kel....
vmit rosszul csinálok?
én szeptemberre szeretném ha a tízórai gyümölcs lenne és az ebéd főzelék, a többi szopi.

KépKép

Kép
orsimorsi

http://biobarlang.hu/shop_artdet.php?sh ... bio_200714
tejpép. cukor és gluténmentes
találtam a neten

felvettem a kapcsolatot a régi évfolyamtársammal (védőnő)
megkérdeztem, de most mennem kell
majd jövök

KépKép

Kép
orsimorsi

Mush
[quote]c írta:icizni meg az elsotetitett szobaban szeret per pillanat.

Írisz meg csak fekve,ha mindketten fekszünk és összebújunk.Ülve szopinál elforog,kalimpál.

Na akkor labda amit veszek következőnek.Van egy de az nagyon nagy,azt el se bírná.Ilyen felfújhatósunk meg volt tavaly de a Balcsiban elhagytuk. :?

Én nem adok még darabosat,egyszer próbáltam,de nagyon öklendezett tőle.

Holnap jönnek szüleim,itt lesznek a hétvégén.Babgulyást főzünk bográcsban.Örülök,mert már régen voltak itt,meg ezt a 2 napot kibírja mindenki. :lol:

Zöldi hálózsákban alszik éjjel Hanna?Mikor hasrafordul nem tekeredik rá?
Nekünk igen,és akkor ,mikor beszorul a zsákba kegyetlenül sír.Ezért megint takarót használok,de azt lerugdossa ,éjjel folyton takargatom,és arra ébred fel... :lol: Ördögi kör.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

[quote="zölddisznó"]m írta:zölddisznóusi, csak a zárónapra érünk le! namajd jól bezárjuk mi.
http://www.balatonlelle.hu/programok/de ... lei-borhet

22.30 Tűzijáték
22.45 Hangulatos zene a borkóstoláshoz

ez pont jo lesz nekunk! :wink: a zarasban benne vagyok!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Mush: Ebéd előtt még szopizunk, de a délelőtti gyümölcs az két szopi közé van beiktatva.

Laura, Kubu: Nagyon köszi a köszöntést!!!

Berni: Pont én is most vezettem be a két alvást, így a délutáni tegnap 3 óra volt…

Cili!!!! Mi a baj?

Zöldi: Hétvégére anyósékhoz megyünk, reggel beugrom a patikába nyónyó bogyóért!!!

Suzy: Az a kedvencem, amikor csak a lába látszik ki!!!

Kép
mannababoca

lányok help!

popsikiütéssel micsináljak???
nagyon csúnya lett neki estére már szinte sebes:( bepanthent kentem rá de eddig xart se ért..

mikor bőrgyógyin voltunk akkor még nem volt neki ezért nem kérdeztem/nem mondta mit kell erre.
adott vmi rázófolyadékot amit állitolag a hajlatokra kell/ene ha lenne olyan is. ez is hajlatnak számit? de rázókeveréket popsira? ilyet még nem hallottam.

azt a zsirozót kenjem rá amit a "többi" ekcémára? már 1x kentem rá de semmi csak rosszabb..

sudocrem? persze pont most fogyott eé és olyan rohadt drága!

jajj szegény kicsikém olyan csúnya neki biztos fáj is.

a combját arcát is mintha vakarni próbálná :roll:

andy

Kép
andy30

orsimorsi. megneztem! nem volt nekik! :cry:

mi delutan elmetunk usziba a szomszed csajszival meg az o babajaval. aztan mikor hazaertunk bealudtunk a bebivel. 2 oran at a szajaban volt a cicim. :shock:

nagyon jok a labdas kepek. nekunk meg ilyen nincs! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Szasztok,

Sarmi,
Jaja semmi rossz nincs benne, csak pont anyósom az aki pl: jaj ne zajongjunk mert a gyereknek nem jó, túl sokat ülünk autóban, jaj megfázik, adjunk rá zoknit, jaj ez jaj az, szóval ahhoz képest ha bizonyos dolgokban ennyire „konzervatív” akkor adja már meg nekem a lehetőséget h én döntsem el h mikor és hogyan szeretném ha a kisfiam majd enne mást is.

Zöldi,
Aug 31-ig leszünk lent, kisebb megszakításokkal lesz Pöst, (doki vagy apának ingvasalás, mondom VASALÁS). Van bicajom itt, vagyis granny bicaj jó kis narisárga, még nem próbáltam de pöpec kis gép.

Berni,
Hát ez az, bármikor akarok valamit kipróbálni, bkv, metro, vonat stb. mindig lebeszél valaki, az előbbiekről apa…. Majd jól kinézek valami hiperszuper vonatot.

Már akartam kérdezni hogy amikor még babavárósok voltatok sokszor találkoztatok ?

Lyndee,
Ügyesek vagytok, csak így tovább.

Márti,
Sok boldogságot Nektek. Anett tündér.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Andy,
Babe sampon, über-állat-király jó. Hagyd egy kicsit szabadon azt a popót, nekünk a sudocream bevált múlt héten amikor úgy nézett ki a sejhaj hogy ejhaj. De én csak akkor használtam, egyébként gyógyi kenőcs.

Csajok,
Kérdeztem a Sinlacot, megyek és feliratom ? Nem gond h én kérem és nem a dokim vagy védőnőm ajánlja nekem ??

Labdás képek nagyon zupperek.

Cili,
Yeah éljen a sokórás alvás.

Gabi,
Én siklottam, bocsi, küldöm a privit.

Boci,
Állítólag jó, legalábbis vasárnap, jó gyertek. :lol:

Orsi,
Oh nem értem félre, jaja megtette a kézilabdás múlt az eredményét.

kubuspace

Apa jött, elmentünk ebédelni, most lusti van, Marci alszik a barikádban, lassan én is, csúnya felhők elmentek, holnap Tihanyba akarnék menni.

kubuspace

Kép 2 fogam van :)

Kép poz Kobinak

Kép 4kezlab

Kép fighting Nemo

Kép esokabat (12-18hos)

KépKép
KépKép
mush589

körömvirág kenőcsöt kenhetek rá sztetek? vagy canestent? ezek vannak itthon..

Kép
andy30

Cili: Most olvastam.

Nem tudom, hogy segít-e de, képzeld Domi is teljesen meg van kattanva egy hete. Azelőtt olyan baba volt, hogy észre se vetted, eljátszott magában melletted, nyugodtan evett, sokat aludt, nem kelt éjjel. Most meg hisztizik kaja közben, nem alszik éjjel, sokszor ébred és nappal is sokkal több figyelmet igényel, nem játszik el magában úgy mint egy hónapja. Azt olvastam, hogy ez a gyerekek 6-8 hónapos korára előj9n, neurológiai és lelki fejlődésük indukálja.

Kép
mannababoca

Andy: Passz. Elsőre sudokremet mondtam volna. Merre laktok? Viszek át... :D

Kép
mannababoca

Orsi! Miért vagy tanácstalan?
[quote]z írta:öldi: akkor most már totál tanácstalan vagyok....mert Réka pár korty vizet talán ha elfogad viszont cicit ha megkínálom vele megeszi ha nem kínálom akkor nem kéri(nem tép a pólóm )simán eljátszik viszont 2 óra múlva amikor alvás idő jön előtte megszoptatom.

Idézvén magamat:
[quote]A írta:múgy főzelék után mindig tanácsos ciciltetni, vagy valami más folyadékot adni.

Sarmi! Többnyire hálózsákban nyomja a szunyát - de csak éjjel - és nem korlátozza a mozgásban, mert ő páros lábat terpeszben emelve fordul oldalt. A Hasrafordulós technikáját még nem sikerült kifigyelni, mert már csak a végeredményre ébredek, de olyankor nem sír, játszik vígan.

Kép
zölddisznó

musi!!!!! kincső de édes:) 4kézláb:) mi még nem :twisted: az az esőkabát:):)

kubu és mindenki: elképzelhető h a gyerekem a fogzás miatt produkálja ezt az extrém sok bőrgyogyit?
kubu nektek mér volt?

Kép
andy30

manna hát egerben:)
hoolnap lehet veszek ha nem javul

na menek lassan jóéccakát

andy

Kép
andy30

hogyan tisztitjatok a bebi fogat? hasznaltok fogkremet?

berni. koszi. ugy szuper lesz!

erika. ha jottok a talira te is elhozhatnad oda. elore is koszi

KépKép
KépKép
mush589

Andi! Pedig Sudocream tuti jó rá, legalábbis tesóm tapasztalata szerint az múlasztja el leggyorsabban, és hűsíti is.

Manna!
[quote]A írta:zt olvastam, hogy ez a gyerekek 6-8 hónapos korára előj9n, neurológiai és lelki fejlődésük indukálja.

Bingó! A számból vetted ki a szót.
Utána meg majd jön (nálunk már kezdődik néha) hogy anyáról letépjük a mackónacit, és ka kimenne pisilni EGYEDÜL, akkor ordíííííííííííííííííííííííííííííííííííííítunk.

Kép
zölddisznó

Kubu! Sinlacot nyugodtan kérheted magadtól, anno nekem a védőnő ajánlotta, de mikor kértem doki nénitől simán felírta.

Én meg azt hittem Gergő a foga miatt ennyire anyabújós és azt vártam, hogy ha kibújik, visszatér a régi sokáigmagábaneljátszós Gergő. De akkor ezek szerint erre nem számíthatok. :cry:
És 8 hónapos koruk után ez magátol megváltozik?

Kép
Kép
Kép
erika26

Andy,
no idea, nem tom, lehet h valami kajától vagy csak tőlem, nem tom, akkor váltottam a gyógyszertáriról a sudora, illetve sokat volt mezítelen picsussal a drágám, ami nagyon teccett nekije.

Zöldi,
dettó dettó, ja és jó kiütni anya kezéből az üveget vagy éppen anya kezére csapni amikor a cuclival vagy kanállal közelít szájacska közelébe, és persze a vizszintetevős ágyat közelítős mozdulat olykor olykor nagyon nem teccik legénykének, akkor mint a fábaszorult...
én is csak befelé....

Musi,
sehogy, majd adok neki rágót :lol:

kubuspace

Sarmi: Mártonnak olyan hálózsákot vettem (nyárit), hogy a derekánál van egy vékony gumi belevarrva, így nem tekeredik annyira (tesz-vesz) :lol: Pedig az Úrfi kever egész éjjel!!!! :lol:

Mush: édes Kincső!!!!

Kubu: hát lehet vasárnap lesz belőle!!! Tele a t.köm, hogy mindenki most akar gyereket látogatni!!! :twisted: Könyörgöm 7 hónapos lesz, nem igaz hogy nem volt eddig idejük! Azt hittem hogy ilyenkorra már túl leszünk ezen. Tehát holnap és hétfőn is jönnek babanézőbe!! Jó hogy mindig keresztbe tesznek nekünk!!!! De lemondani sem akarjuk már, mert akkor soha nem leszünk rajta túl!!!! :cry:

Andy: lehet a fogtól is. Emlékszem a keresztlányomnak nagyon csúnya volt a popsija pár napig, aztán szépen elkezdtek kibújni a fogacskák. Szerintem is tuti a Sudocream! Amúgy mi gyógyszertáris popsikenőcsöt használunk!!!!

Márton délután 2 órát aludt. Utána vendégségbe mentünk és nagyon jó kedve volt. Szerintem a kevés alvás volt a sok nyűg okozója!!! Fog még mindig nincs!!!! :evil:
Vendég

kisasszony 7970gr es 69cm. :lol: (zoldi ez ugye oke?)

KépKép
KépKép
mush589

Csajok,
ha valakinek van ismerőse és jönne jövő héten balcsira (amikor nagyon jó idő van).... szóval a ház holnaptól jövő szombatig üres, akkor ajánlja pls....
előre is köszi

kubuspace

noh time to vasalni :oops: apa híííííííííííííííííííív
pápá

kubuspace

hahó!

A család alszik,csak még én vagyok talpon,de már nem sokáig!Ez a hideg annyira fáradékonnyá tesz.

Délután anyuméknál voltunk,mikor elindultunk dög meleg volt.Mire hazajöttünk majd meg fagytunk :shock:

[quote]U írta:tána meg majd jön (nálunk már kezdődik néha) hogy anyáról letépjük a mackónacit, és ka kimenne pisilni EGYEDÜL, akkor ordíííííííííííííííííííííííííííííííííííííítunk.

Nálunk ugyan ez a helyzet!És ez meddig fog tartani?

Kubu:Mi sinlacot recept nélkül patikában vettük :wink:

Andi:Nálam is a fogzás ugrott be még a legelején is,hogy attól lehet.Sudocrem biztos jó lenne.Babacsonagban nincs már meg a minta?

KépKép
lyndee

mush:csinos csajszi Sophie!micsoda fogacskák!Én láttam tisztító kesztyűt vagy kendő,én azzal fogom esténkén neki tisztítani....ha egyszer lesz fogunk :roll:

boci:ne idegeskedj!Tudjátok le a vendégeket gyorsan aztán már nem lesz velük gond :wink:
Úgy látszik a két kisbarát egymás fogacskáira vár :lol:

KépKép
lyndee

Mentem aludni a fiúkhoz!További szép estét! 8)

KépKép
lyndee

Lyndee: nem idegeskedek már!! Csak azt hittem eddigre már túl leszünk ezen a vendégjáráson. Ráadásul kivételesen apa egész hétvégén szabad!!!!Amúgy szerintem tuti egy nap bújik ki az első foguk!!!!! :lol: :lol:

Mush: én is tuti valamivel fogom tisztítani!!! Ha más nem sima vízzel egy picit átmosom a fogát (lehet a saját ujjammal)! Olvastam valahol, hogy legalább arra kell őket szoktatni, hogy benyúlunk a szájukba és tisztogatjuk! Aztán majd ha ügyesebbek már majd ők maguk is tudják csinálni!!! :lol:
Vendég

Jaj!
Dominak boldog hófordulót!

Lyndee! De receptre felírva csak 1300 ft körül van.

Szobabicikliztem több mint fél órát (21 km) és tök jól bírtam. Már csak a kaját kéne egy kicsit visszafognom. Régen sokkal könnyebben ment.

Kép
Kép
Kép
erika26

Vendég

Erika: tekerj el hozzánk!!! Tuti lemegy pár kiló!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok.

séta
addig míg a nyakamon vannak az ovisaim azaz 20-áig nem tudok sehova sem menni:((

képek
naggyon szuper ariik:))

boldog hófordulót az érintetteknek

én simán beviszem a balcsiba. Tisztábba vize mint a csapból jövőnek. de adok rá úszópelust én.

cili
sajnálom a rossz napot sztem az időjárás változás hozza ki.

nekem Iza sajna annyira megfázott hogy ma ha egy decit evett vagy ivott összesen:((

zöldi
[quote] írta:n, amíg van cici, adnék neki,

akkor egészen halálunkig adhatjuk neki a cicit?? vagy míg esetleg le nem vágják? :lol: :lol: :lol: :lol:
nah csak viccc:))))))

susy éédes Vini:))

andy
szegény pöttömke:(( nekem ajánlották a canesten kontra bephaten összekeverve ilyenkor.

kubu
igen havonta egyszer összeverbuválódtunk.

én még adós is vagyok egy talis képekkel ugye csajok? méghozzá az utsó ikeásról.

evi
:shock: :shock: pár nap és meglesz a topik első elinduló babója :lol: :lol:

[quote] írta:s ka kimenne pisilni EGYEDÜL, akkor ordíííííííííííííííííííííííííííííííííííííítunk.

nem lesz már van nálunk. főleg ha idegen megszólítja és nincs a karomban

köszönöm a részvéteket. férjem kiborult estére de ma volt lent és jobb.

egy kicsi nosztalgia:))
Kép

Kép

nem talizom az ikeásat majd később megkeresem.

most egy kicsi visszaemlékezés.

Iza 0 hónaposan
Kép

1 hósan
Kép

2 hósan
Kép

3 hósan
Kép

4 hósan
Kép

5 hósan
Kép

6 hósan
Kép

7 hósan
Kép

és lassan 8 hósan
Kép

bocs ha sok lettem

harivera
Budapest XXI. kerület

Andy!
Vinzentnek is nagyon csúnya volt a popsija mikor fogzott.De pár nap alatt helyrejött! :wink:

Vera!
Micsoda fotósorozat!!! :lol: Szépséges! 8) 8)

Mush!
De ügyes már Kincsö! :wink: :wink:
susy75

Boci!
Vininek is hasonló a nyári zsákja!
susy75

vera, tok jok a kepek.

zoldi. milyen csini kismami voltal!
manna. te meg milyen bizalmatlankodoan nezel. :lol:

boci. en vettem egy fogkefet. es konkretan imadja amikor sikalom neki. meg segit is. csak nem tudom, hogy kell-e fogkrem is.

KépKép
KépKép
mush589

koszi a dicsereteket!

nalunk most takaro a meno, mert nem kaptam nyari halozsakot. de amikor vandorol viszi magaval! :lol:

jo ejt mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.10 22:04-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee
[quote]N írta:álunk ugyan ez a helyzet!És ez meddig fog tartani?

Mózes 6 éves,még nála mindig tart!Ha tudna,visszabújna a hasamba sokszor! :lol:

Boci:KÖSZI,Ilyen zsákom nekem is van:
Kép
Vera,most akkor mi lesz veletek?Együtt marad a család?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na és akkor esti mese,ismerkedés a labdával:
megkapja...
Kép
Kép nézegeti Kép kiabál vele... Kép birkózás Kép ellöki Kép néz utána mikor elgurul

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?