Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

Kellene egy kis segítség! Kirándulni szeretnénk a hétvégén valahová, de nem nagyon tudom hová érdemes menni, mondjuk ne legyen messzebb Db-től mint 150-200 km.

Mit érdemes megnézni stb???

Kép
babcika
 
 


Nekiláttam felkészíteni (mostanában) zsenge lelkivilágom a szülésre... Annyira gáz, hogy elolvasok egy szülés-sztorit, majd bőgök fél órát, jön a kövi, majd ismét fél óra :lol: :lol: :lol: Amikor Fruzsi megfogant én is a csaszi mellett voksoltam, de mostanra már határozott NEM lett a császár. Remélem gyorsan fog menni, úgyhogy nektek is hirtelenszülést kívánok :lol:

Kép
lili34
 
 


Uhh, de jó látni, hogy betöltött harminc :lol: :lol:

Kép
lili34
 
 

 
 

Sziasztok!

Most sikerült kikecmeregnem az ágyból :oops: :oops: :oops:

Gratula a 30-asoknak :)

Andi, ezt a cikket én is láttam oldalt. Szegény kicsi lány. Kismamik szerintem sem adhatnak, de nagyon remélem, hogy sok emberke fog elmenni vért adni.

Babcika, kirándulás ügyben nem tudok sok okosat mondani.

Esetleg a nyíregyházi állatkert? Bár most lehet, hogy hüleséget írtam, az hány km-re van tőletek?
Ha közel, akkor ott már bizti voltatok csomószor.
Vendég
 


Vicger, helló újra itthon, a képekből azt látni,h sikerült feltöltődni:D

Taranee, örülök a Mamádnak!! Elhiszem, h óriási kőzápor zúdult le a szívetekről:D

Kata, gratula a legfiatalabb családtaghoz!!
De jó, hogy ennyire közel lesznek korban az unokatesók :) :) (terveztétek vagy így alakult?:))

Aranynap, de jó, hogy bekukkantottál :D
Sütinél van egy jelölgetős tábli, miszerint vannak időpontok újraélesztős tanfolyásra, s lehet h előtte vagy után lesz tali is:):) Nézd meg, és hétfőre jó uhuzást, mi kedden megyünk:D:D
Képeket várom!!

Babcika, szerintem is tök jó , ha ezer mester a férjecske :D
Az enyém próbálkozik, és annyira tündéri olykor… Szerintem , aki annyira nem a barkácsolós fajta, az ilyenkor próbálja kiélni magát, s megmutatni, h én is férfiból vagyok.. ez valamiféle perverzitás 8) de jókat szoktam derülni, ha fél év után össze is szerel ezt azt :lol: ÉS olyankor bódógok vagyunk!! apró örömök!!

Madar, nekem nincs bajom a kánikulával, csak már döntené el az időFőOkos, h most mi van, mert ez a hőm. változás nekem nehezebb, mint az , h beálljak egy fix. klimára..Ufff

Süti, miért nem akarsz most uhut?

Mabe, cuki a poci…Nagyon csini vagy!!
úgy örülök, h másnak is nagy!! Ne érts félre, csak körülöttem pár héttel fiatalabb kismamik vannak, s mindig én vagyok az óriás pocak, de amikor itt, velem egykorú pocók jelennek meg, mindig kicsit megnyugszom, h nem is vagyok dömper!!:D:D

Csunyeszka, olyan jó, hogy jól vagytok!!!

Én még nem tudom az agyamat a szülésre állítani, még nem akarok, s nem is tudok belegondolni.. Valahogy csak lesz alapon vagyok a témával:) ez gáz? vagy be kéne jobban tojnom? :shock:

Mikor pakoljátok össze a kórházi csomagot?
Én tök sokat megyek erre-arra(országos szinten), s lehet ,h a kocsiba be kéne dobnom egy táskát?! Na ezen meditálok mostanság..
De most, h elindulok Zalába, nem viszek , majd tán legközelebb?! 8)

Kép

Kép
móka:)
 
 


Boboka! Nem mondtál hülyeséget, az állatparkkal, az csak 50 km Db-től, tőlünk 70, és nekem is megfordult már a fejemben, egyszer voltunk csak, tavaly ilyenkor, és nekem az is jár a fejemben ,hogy előtte be lehetne ugrani a Nyh-i KGST piacra, rucikat venni Janónak az ovira, meg a picinek dolgokat, de apának nem nagyon jön be az állatpark. Apósom vadőr volt, rengeteg állatot látott testközelből, az egzotikusabbakat meg elég ha egyszer megnézi. De lehet este bevetem magam :oops: aztán úgy lesz ahogy akarom. :D

Most du-n megy Janónak nagy medencét venni, mert hétfőn voltunk tesóméknál, és azt az arcot látni kellet volna ahogy a nagyobb gyerekeket nézte a nagy 4 m széles medencében. Én meg ugye nem mentem be vele, aztán megjött sógorom, ő bevitte, hááááááát ,majdnem elbőgtem magam, így most veszünk mi is egy kissebbet, csak 2.5 m széles lesz, de Janónak az is elég lesz. Szorítsatok,hogy sikerüljön a meglepi. :)

Móka, köszi, tényleg jó,hogy ezermester, egy hintaágy fából fél nap volt neki. Ruhaszárító (mondjuk az nem nagy ördöngősség), de az fél óra.

Kép
babcika
 
 


Babcika, drukkolok a meglepinek :)

Biztos nagyon fog örülni neki :)

Móka, én jövő hétre gondoltam elkezdeni a kórházi rucik mosását, bepakolását. Aztán lehet, hogy tolódik.

És te nem is vagy dömper, nagyon is szép formás pocód van :!:
Vendég
 


Kicsit más téma:

Jajj, csajok, el is felejtettem írni tegnap, sokkot kaptam :shock: , jött egy csekk az elmütől, gondoltam a rendes havi számla :roll:
Erre egy éves kimutatás, meg egy negyvenvalamennyi ezres csekk :shock: :shock: :shock:
A lehető legrosszabbkor, mikor kocsi kötelező meg egy csomó más kiadás is van / lenne.
A legrosszabb az, hogy szerintem kamu az egész, mert anyuékat is megpróbálták már így átvágni, hogy meg se nézték a villanyórát, csak egy sacc / kb. állást beírtak.

És x éve ketten lakunk, este a tv meg a számítógép megy, mindig minden villanyt lekapcsolunk a lakás többi részében, no meg persze mosunk, fogalmam sincs, hogy most hogy a pitlibe jöhetett ki ennyi :twisted:
Na majd jövő héten lerendezzük valahogy.
Vendég
 


Ne hagyd magad Boboka!!! Én is jártam már így E-on-nal, az mondjuk jogos volt, de felhívtam őket és kértem részlet fizetést, és adtak 4 hónapra. Nem kell ebbe beletörődni.

Én még a Gázosokat bírom, egyszer elfelejtettem bediktálni, májusban, erre kijött sac/kb -ra 10.000 Ft-os csekk, na mindegy befizettem, azóta meg nem fizetek, mert túlfizum van. Ezek nem normálisak!!

Kép
babcika
 
 


Hát szerintem itt is részletfizetés kérés lesz.

Majd jövő héten ráérek ezen bosszankodni, ma elsuvasztom a fiók legaljára a csekket, ne is lássam :lol:

Csak olyan gáz, mikor az ember azt hiszi, hogy egyenesbe jött, akkor mindig jön valami váratlan kiadás :twisted:

Na mindegy, nagy levegő, tízig elszámol és bevenni a lesz@rom tablettát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


De ki vagyunk ma halva :(

Hát nem hiába jön a hétvége, már mindenki máshol jár :)

Kép
babcika
 
 


Sziasztok!


Csunyeszka:
de ne paráztass a csaszival, mert ha 35. hét előtt jönnek, akkor nincs választásom

Oksa, nem paráztatlak! :) :) :) Egyébként figyeld meg, hogy nem fognak előbb jönni, mint 37 hét ;)
Fogyás: nem semmi! Amúgy sem lehetett megmondani a pocakodról, hogy ikrek lakosztálya, most gondolom méginkább, v mégse :) Lehet, h teljesen kilapítottak a skacok ott belül Téged ;) ;) Tessék most felszedni azt a két kilót /vagy többet :)/

Babcika: a nyíregyházi állatkertet nagyon ajánlom, mi tavasszal voltunk ott. Van fóka show, 3 fókával, nagyon profik! :) :) :) :) Nekem nagyon bejött! A blogban ha megkeresed, akkor van egy kis élménybeszámoló :) Nem is kell keresni, itt a linkje:
http://galati.freeblog.hu/archives/2009/05/04/Nyiregyhazi_allatkertben_jartunk/

Aztán a hortobágyi madárkórház is érdekes élményekkel gazdagítja az embert... ;) s van ott is egy állatpark féle, mármint Hortobágyon, vagy a mátai ménes.

Aztán jöhettek Miskolcra is a barlangfürdőbe, vagy Lillafüredre :)

nagyon drukkolok a meglepi miatt! :)

Lili:
Annyira gáz, hogy elolvasok egy szülés-sztorit, majd bőgök fél órát, jön a kövi, majd ismét fél óra

Szerintem nem gáz :) Lehet azért, mert én is mindegyiken bőgök? :D :D :D :D

Móka:

Mikor pakoljátok össze a kórházi csomagot?
Én tök sokat megyek erre-arra(országos szinten), s lehet ,h a kocsiba be kéne dobnom egy táskát?! Na ezen meditálok mostanság..


Én speciel még nem tervezem a kórházi pakk összeállítását. Talán majd 5-6 hét múlva. Viszont ha sokat rohangálsz, akkor nem árt ha van egy mentőcsomag a kocsiban :)

Boboka
Erre egy éves kimutatás, meg egy negyvenvalamennyi ezres csekk

elmű, e-on :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: s tényleg ne hagyd magad!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2009.07.10 13:54-kor.

vicger
 
 


Hát igen, hétvége felé mindig lelassul a topik.

Nekünk most nyugis hétvégénk lesz, bár azt hittem, hogy eljutunk hosszabb időre (pár nap) a balcsira, de mégsem nem jön össze most.
Talán majd jövő héten :roll:

Porszívóznom kéne, de annyira lusta vagyok ma is :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Megjártuk az ultrahangot :) Hű csajok, hát meglepően hamar végeztünk, várni is max 10 percet kellett, legközelebb is pénteken megyünk, az fix :D :D :D

Minden okés Lucával, a szívében ott van még az a meszes csomó, de ugye azzal nem kell foglalkozni :roll:

Fejvégű, remélem már nem fog megfordulni a kishölgy :)
Magzatvíz mennyiség átlagos, lepény hátsó fali, jó helyen. Érettséget nem írtak, de józan paraszti eszemmel arra következtetek, hogy akkor még 0 fokban érett. :)
BPD 78 mm
AC 275 mm
FL 55 mm
Súlybecslés: 1749 g
Flow okés minden. Szóval jó kis súlyban van a csajszi, korának megfelelő méretekkel rendelkezik :) :) :) :)

Szonográfus csajszi tök aranyos volt, ott gyönyörködött a lányomban, hogy milyen kis formás nózija van, s micsoda gyönyörű szája :) persze a nagy monitor nem volt bekapcsolva, szóval én csak helyeseltem látatlanba, hogy persze, hisz tiszta anyja :D :D :D


Hazudnék, ha azt mondanám, nem volt bennem egy picike kis para a diéta miatt, hogy majd kisebb lesz a koránál, de most totál megnyugodtam :) éreztem én, hogy kellett az az étkezési kontroll...

Igyekszem felaplikálni két fotót a csajsziról, de új scanünk van, s még részemről szűz :oops: :lol: lehet, h mindkettőnknek fájni fog :lol:

vicger
 
 


[quote="babcika"]
írta:
babcika
Imola! Szerintem abban egyet értünk,hogy Te azért más tészta leszel. Meg is kérnélek,hogy esetleg pár nappal hord már túl , és pár nappal én szülök előbb és akkor a "személyzetedet " kölcsön tudod adni amikor éppen nincs rájuk szükséged.

Veled tuti másképpen fognak bánni, ami nem is baj, hiszen mindenhol így van, hivatalban, sőt én is teszek kivételet a kolegákkal, vagy rokonaikkal.

Tényleg hintsük már el a klinikán,hogy rokonok vagyunk, bírnám :D



A tesómmal fogok szülni...elvileg 2 hét van közöttünk...a tesóm eddig mindegyik gyerekét a 42. héten szülte...most megegyeztünk, hogy ő a 41. héten, én a 39. héten fogok szülni... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Boboka ne porszívózz :) Ma a porszívók világnapja van, és ezáltal munkaszüneti nap :)

vicger
 
 


Kata
Pesten nagyon kulturált a Városmajorban a szívsebészeten, és a Transzplant klinikán a mellékhelyiség :lol: :wink:

Kismama nem adhat vért.

Csunyeszka
Vigyázz magatokra!

Lili
Én nem olvasok szüléstörténeteket :wink:
Én a szülészet könyvről lettem leállítva :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:

Móka
Én örülök a nagypocakomnak :lol: :lol: :lol: :lol:
Tesóm 5. gyerekkel, 2 héttel idősebb terhesként sokkal kisebb pocakkal bír :lol: :wink:

Vicger
Örülök, hogy Lucával minden rendben!
Vendég
 


Sziasztok,most csak egy gyors reakció MÓKÁNAK:én akarok uhut,de mivel a múltkori potya volt így a doki azt mondta most nem csinál,mert nem lesz hír értékű.Majd csak legközelebb.Én viszont abban reménykedek,hogy ezt a gondolatát elfelejtette és mégis csinál,merthát most lenne esedékes a 30 vagy 32 heti.

Na szóval drukkoljatok és este jövök a beszámolóval!!!!

sutimano76
 
 


[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Boboka ne porszívózz :) Ma a porszívók világnapja van, és ezáltal munkaszüneti nap :)


Ez jó... :D

Mabe, hát....ott még szerencsére nem jártam, nem is szeretnék. :wink:

Suti, van még kötelező uh? Nekem doki minden 4 hétben csinál.

Szerintetek a dinnye hizlal?(görög) Mindenhol azt olvasom h fogyasztóhatású, kiválóan alkalmas fogyókúrához. Szerintetek?

Kép
kata05
 
 


Kata a dinnye jó :) Főleg, ha jó... nekünk most sikerült egy nem jót venni... na az nem jó :D Edd csak nyugodtan, ráadásul vízhajtó hatású, direkt frankó nyári kismamiknak! :)

vicger
 
 


Hát Imola, akkor ez nem jön össze, hacsak nem a 38. héten szülök, de nem hiszem, mert szept. 11-én akarok, és úgy is lesz. Ha Te 39.en szülsz akkor már bent sem leszel addig mire én megyek. :wink:

Kép
babcika
 
 


Íme Luca Sára kisbosziangyalka :) :)

Kép

A nózinál az a sötét árnyék a szájig, a köldökzsinór. Jobban nem tudta leszedni a néni :)

Kép

Itt pedig a kis formás szájacska :)

Imádom ezt a kiscsajszit :) :) :) :)

vicger
 
 


Überokos védőnénim, közölte hogy azt ne egyek mert hizlal. És én eddig ezt be is tartottam.....pedig imádom. Taranee gondolom neked a pillesúlyod miatt ilyet nem mondott vagy téged is rémiszgetett.

Mi van ha valaki nem jár védőnőhöz?

Kép
kata05
 
 


Csajok kényes téma :oops:

Meddig lehet házaséletet élni, ha mondjuk nem tudod, hogy zárt e a méhszáj , de egyébként minden ok? Engem még nem nézett doki eddig. Régen azt mondták előtte 6 hét , utána 6 hét, de ....??? Az Sokkkk szerintem neeee??? :oops:

Kép
babcika
 
 


Kriszti!

Hát az az orrocska tényleg irigylésre méltó. Én is már alig várom a 20.-át, hogy láthassam a mi kis nózinkat. Janónak 2D-ben is látszott anno,hogy nagyon turcsi, és egy ideig mi csak " Kis konnektororrú-nak" hívtuk, de még most is nagyon édi turcsi orra van.

A szája is gyönyörűséges, szép ívű, bomba csaj lesz!!!!

Kép
babcika
 
 


Kata:

Mi van ha valaki nem jár védőnőhöz?

Az eszik dinnyét ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most komolyan, sajnos több nemnormális védőbanya van, mint normális.... s a java még csak most jön majd, na meg a babák születése után.... Szűrni kell az elhangzottakat, s józan parasztira, na meg az ösztönökre hallgatni!


Babcika:

Kényes téma

Enyém doki azt mondta, amíg jól esik, s utána nincsen panasz, pl az átlagosnál több keményedés stb. Atival az utolsó pillanatig szerettük egymást, Lucával kicsit megvicceltek a hormonjaim, annyira nem vagyok gerjedős, sőt... :oops:

vicger
 
 


Kata
Lehet dinnyét enni!
Védőnőhöz járni meg nem kötelező!

Babcika
Ameddig jó :lol: :oops:

Vicger
Gyönyörű!!!!
Vendég
 


Kriszti, Luca gyönyörűséges kiscsajszi :)

Mabe, lehet, hogy abban a két intézményben kulturált a wc, de a többiben, amikben eddig én jártam nagyon gáz volt sajna.

Ami az Istvánban van, az külön katasztrófa

Süti, drukk az uh-hoz :wink:

Kriszti, megszegtem a porszívó világnapi munkaszüneti napot :lol: De mentségemre legyen mondva, csak ott, ahol a papok táncolnak, vagy hogy szokták mondani, szóval nem voltam valami alapos 8) 8) 8)

Kata, szerintem is lehet dinnyét enni.

Kriszti, gratula a szép Luca méretekhez :wink:

Babcika, kényes témához én sem tudom a választ :oops:
Vendég
 


Most megörültem megyek eszem is!

Egyébként a fő gondom a védőnénivel, h nem érdekli őt h vagyok. 2X láttam 31 hét alatt, utoljára 8 hete és akkor se mondta h mikor menjek legközelebb. Még szerencse h a dokim asszisztense "védőnői" feladatot is csinál, ami a várandóssági szakaszt illeti.
Kicsit bajban vagyok,h menjek egyáltalán hozzá még vagy megtudja majd ha megszültem??Ti mit csinálnátok helyemben?

Kép
kata05
 
 


Köszönjük az elismerő szavakat :) :) :)

Kata, én bizony nem mennék. /nem is megyek :) csak a kórházba havonta egyszer mázsálásra, most is esedékes lesz egy..
ja, és jó étvágyat! :) :) :)

Boboka, ez bizony nem szép dolog.... mármint, h megszegted :)

vicger
 
 


Kata
Én egyszer voltam a védőnőnél, mikor kiállította a kiskönyvet. Azóta ő volt itt talán 3-szor.
Nekem arra nincs idegrendszerem, hogy a semmiért délben várakozzak x ideig :evil: :evil: :evil: :evil:
Ha megszületik Imola, a gyerekorvost úgy is értesítjük (nem a területileg illetékeshez fogunk járni, hanem egy ismerőshöz). Védőnőt viszont a szülészetről hivatalból értesítik...
Vendég
 


Vicger, a nagy dinnyés kérdésemben el is felejtettem megdicsérni a lánykád! :oops:

Mabe, de ő még ki se akar jönni hozzánk. :roll: Az jó ha hivatalból értesítik, legalább egy gonddal kevesebb lesz, na ennek is megörültem.

:D

Kép
kata05
 
 


Kata
Akkor ne is foglalkozz vele! :wink:
Vendég
 


Húha , hogy ennek apa hogy fog örülni :D Janóval volt előtte 6 utána 6, nem igazán szerette apuci. :oops:

Én tegnap porszívóztam, és 5 perc múlva már nem látszott, de ma akkor sem fogok :twisted:

Hozzám nem jár védőnő, mert dolgozom, ( ő még nem tudja, hogy itthon), amikor meg tanácsadásra megyek akkor ott valamelyik lemázsál, meg vérnyomit mér, beírja a vizelet eredményt oszt jónapot.

Kép
babcika
 
 


Sziasztok:

Kata: Tök ari vagy a pillesúllyal, ez tetszett :lol: De attól messze állok. Védőnénink a drága kb 5 perc alatt kidobott a múltkor. Vérnyomás, súly, babaszívhang oszt uzsgyi. Nem muszáj mennem azt mondta, csak ha van kedvem, majd ő hív telefonon, mikor már közeleg az idő és érdeklődik. Úgyhogy nekem nincs kedvem menni, jelentkezzen ha akar valamit.
Dinnyét meg egyél nyugodtan!

Vicger: Megkaptam este a sült krumplit apától. Jól be is kajáltam, úgyhogy alig bírtam elaludni. De valszeg mostanában nem fogok sült krumplit kívánni. :lol:
A babaszoba nagyon tetszik. Kisfiad meg olyan édesen alszik!

Aranynap: Jó újra hallani felőled. Vizsga miatt ne aggódj, majd sikerül.

Mindenkinek köszönöm aki a nagyim miatt írt. Arik vagytok. Talán ő várja a legjobban Marci születését. Lehet, hogy jobban izgul mint én.

Császáros témához: nekem a vérnyomásom miatt volt az első császár. Gerincbe nem tudták adni az érzéstelenítőt, mert összecsúsztak a csigolyáim a terhesség alatt. Tök lila volt a hátam a sok próbától. Utána meg a felkelés sokkal rosszabb volt. Szóval ha lehet természetes úton szeretnék, bár a doki szerint nagyobb az esély a császárra, az előző miatt. Igazából nem is vajúdtam semmit, szóval tökre olyan mintha először szülnék.

Ha már a gyümölcsöknél tartunk, egy ismerősöm azzal riogat, hogy a bogyós gyümik csalánkiütést okozhatnak a babán. Erről tudtok valamit? Én nagyon szeretem a málnát, ribizlit. Nem hagynám ki ha nem muszáj. Igaz málnát már ettem eleget az idén. De ki tudja?

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Fázik a lábam :shock: :wink:

Vicger,gratulálok Luca Sárához.Nagyon szép kis csajszi.

Babcika,gondolom amíg nem mondják,lehet.

Kata,dinnye mehet,de a cukrot megdobhatja.Védőbanyát meg nyugodtan hanyagold.Ha őt nem érdekli,akkor majd megtudja a kórházi értesítőből,hogy megszületett Lőrinc.

Én pedig sajnos megnyertem a 160 g-os diétát.Magas lett a 120 perces cukrom.Szerencsére dokikám nem egy paradoki,így most betartom a diétát,barátnőmtől kaptam kölcsön vércukormérőt,és odafigyelek.21-én úgyis megyek hozzá,addig pedig igyekszem,mert nála akarok szülni,nem másnál.

Kép
v.andi
 
 


Andi, mennyi lett a 120 perces? Döntöttél maradtok a kórházban?

Köszönöm az egyhangú válaszokat védőnénit illetően. :D

Kép
kata05
 
 


Kata: 8,8 :oops: és döntöttem,maradok a kórházban,igen.

Kép
v.andi
 
 


Andi, sajnálom a cukrot :cry:

Húúú, Brumi, tegnap óta azon a fini töltött tökön jár az eszem, receptet dobd fel léccci ide vagy a picasara majd, ha lesz egy kis időd 8)
Köszi
Vendég
 


Sziasztok, megjöttünk Balcsiról, mert már elegünk lett az esőből :(
Azért jó volt, pihentünk egy kicsit.
Visszaolvasni esélkyem sincs, remélem mindenki összeszorította a lábait és minden baba pocakban van!

Kép
arvaerika
 
 


Erika,üdv itthon.Sajnálom az esőt,de remélem azért volt jó időtök is.

[quote="nyulasz"][ írta:nyulaszb]Beszéltem Zsófival,jól vannak,Málna 1100 gramm,Matyi 1300.Már tudnak mérhető mennyiséget szopizni,de még hamar elfáradnak.Köszöni a drukkokat,és puszil mindenkit.

Kép
v.andi
 
 


Köszi csajok a szülésparával és a tornával kapcsolatos válaszokat!

Kriszti! Nagyon édes és szép baba Luca! Jó súlyban van, gratulálok a jó eredményhez, méretekhez!

Andi! Én is sajnálom a cukrot, de biztos rendben leszel, ha betartod a diétát!

Én is már várom a holnapi és a hétfői UH-t!! :lol:

Egyfolytában éhes vagyok!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Jajj de jó, örülök Zsófiéknak!!

Erika!! Tényleg ramaty idő volt (az utóbbi két napban Pesten is), de a pihenés is sokat számít!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


[quote="v.andi"]F írta:v.andiázik a lábam :shock: :wink:

Vicger,gratulálok Luca Sárához.Nagyon szép kis csajszi.

Babcika,gondolom amíg nem mondják,lehet.

Kata,dinnye mehet,de a cukrot megdobhatja.Védőbanyát meg nyugodtan hanyagold.Ha őt nem érdekli,akkor majd megtudja a kórházi értesítőből,hogy megszületett Lőrinc.

Én pedig sajnos megnyertem a 160 g-os diétát.Magas lett a 120 perces cukrom.Szerencsére dokikám nem egy paradoki,így most betartom a diétát,barátnőmtől kaptam kölcsön vércukormérőt,és odafigyelek.21-én úgyis megyek hozzá,addig pedig igyekszem,mert nála akarok szülni,nem másnál.



Andi: üv a 160 CH-s klubban ;) .. nem szörnyű, simán be lehet tartani ... nekem a dokim azt mondta, nem kell szurkálnom magam, teljesen felesleges ... csak ha én szeretném, mert megnyugtat, akkor csináljam, önszorgalomból ...

Ma nagyon szép napunk volt: a Börzsönyben voltunk Zebegény mellett a hegyekben egy tanyán, ott ebédeltünk, éllatokat nézegettünk, egy élmény volt, főleg Lillának ... mindjárt tezsek fel képet is :)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Lilla és a kiskacsák :)

Kép

Az ebédre várva:
Kép

Ilyen jól érezte magát :):):)
Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


hűűű lányok ez különben tök érdekes meg izgalmas lesz mert nagyon különböző időpontokban fogunk szülni..:)))))) Nekem mondjuk ugye szept 2 van kiírva de tökre érzem, hogy aug közepétől már esedékes lehet a babó...... van aki meg szept végére van kiírva és lehet átcsúszik októberre is....:))))..........

a kényes témához - én is elkezdtem aggódni mert ugyan uccsó vizsgálatkor minden okés volt de e hó végén megyünk csak legközelebb... most akkor hogyan tudom meg ha mégsem lehetne.... - amúgy hormonok engem is megtréfáltak.... idáig nem nagyon de a 30. héttől bekattantam....:)) bár lehet ...ez most jutott eszembe, hogy tudat alatt már nem aggódok annyira, hogy mi lesz ha megindul a szülés vagy valami efféle.....szerintem simán lehet csak ez volt az ok.....

KépKép
dorkamartini
 
 


Szép estét!

Köszönjük a dicséreteket :)

Erika: eső :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Annak viszont örülök, hogy tudtatok egy kicsit pihenni!

Andi A fene ezt a cukrot :evil: Viszont jó oldala is van: Te is szép karcsú maradsz! Ennek a topiknak lesznek a legcsinosabb kismamái :wink: :wink: :wink:

Peppino: éhségre egyél gyümölcsöt :) vagy igyál gyümölcsturmixot! Finom is, és laktat is :)

Bibi nagyon klasszak a képek!!! :) Lilla micsoda kis tünemény!!! Nagyon helyes! :)

Dorka: ne aggódj ;)


Délután csaptunk egy jó kis sétát, kb 2 órát sétáltunk a városban, fagyiztunk, tök jó volt :) :) Ide most ért a lehűlés, de én nem bánom, ha marad is :D :D :D
Viszont elég gáz lesz hétfőtől a 40°C megint... nnnya mindegy...

vicger
 
 


Andi, Süti,ne izgulj,minden rendben megy majd.Ki vagyunk találva.Majd szülünk együtt Köszi a biztatást!!!
Én a dinnyétől most kivételesen 3 kor keltem pisilni,utána már aludtam mint a bunda!

Szerencsére annak ellenére hogy tudta a doki,hogy a múltkor is uhuzott,azért most is megkukkoltuk.
Vicger,gratula Lucához,tényleg szép kiscsajszi,mint a mama!!!!! :wink:
BPD 78 mm
AC 275 mm
FL 55 mm
Súlybecslés: 1749 g

Hasonló méretekkel bír az én lányom is:
BPD:79 mm
OFD:104 mm
HC:290 mm
AC:275 mm
FL: 56 mm
Súlybecslés:1700g

de 31+3 nak felel meg a kora,szóval 6 nappal idősebb.
Nekem II harántfekvéses,szóval jobb oldalon van a feje és bal oldalon fent a popsija.A képen azt lehet látni,hogy a popsiját nyomja ki ezek szerint.Tehát keresztbe fekszik a drága!!!Képet sajna nem kaptam,de megint megnéztük a pofiját.

Mabe,hajrá az együtt szülésre!!!

Kata,én úgy tudom ez volt az utolsó kötelező,de örülj neki hogy csinál mindig ha mész,nekem volt már hogy nem csinált az naon rossz volt :(
szerintem se menj többet ha neki nem fontos,bár az enyém lenne ilyen laza.Az enyém havonta látni akar!!! :( De a hétfői talin megkérem hogy legközelebb már csak a szülés után talizzunk,mert a tökömnek lesz kedve lemenni hozzá akkora pocakkal.Meg hát van jobb dolgom is.

Andi,meleg se jó ,a hidegbe meg fázik a lábad???Cukor :evil: diéta :( ,de már nincs sok hátra.

De jó ,hogy így híznak a picik,további gyarapodást Málnának és Matyinak,és sok tejcsit Zsófinak!!!

Brumi hát ez tök jó program lehetett,látszik a képen hogy Lilla nagyon élvezte!!!

Kényes téma:nekünk annyira betett az első 2 hónap veszélyeztettetség,hogy apa szép lassan leállt és azóta se nagyon tudom visszahozni.Sztem a megváltozott alakom,és azért mert most nem a nőt ,hanem anyát lát bennem.Remélem szülés után rendbejövünk!!! :oops:

sutimano76
 
 


Sziasztok!
Vicger, Luca nagyon szép baba! Sajnos az én lányom nem akarja megmutatni magát. :S Takarta végig az arcát 4d-n. :(
Próbáltam hívni OEP-et, de b*sznak rám, nem veszik fel. Majd holnap megpróbálom újra.

KépKép
Kép
scooper
 
 


No, jó estét. :)

Gyorsan átfutottam az elmúlt bő egy nap történéseit, elég termékenyek voltatok. :wink: Nem is tudok mindenre reagálni, meg most olyan iszonyat fáradt vagyok, hogy jegyzetelni sem volt erőm. Rám a hidegfront mindig jó hatással van, felpörgök és ezer sárkány fejét vágom le. Ma is annyi mindent megcsináltam. Jó érzés, csak utána kipurc ...

Bibi: Nagyon jók a fotók, Lilla nagyon édes rajtuk. :) Véletlenül nem a Kuha tanyán jártatok? :wink:

Kriszti: a kisboszi tényleg egy angyalka, csuda szép :) :) :)

Andi: tényleg a fene egye ezt a cukrot. De igaza van Krisztinek, nézzük a jó oldalát! Lassan kezdek irigykedni Rátok. :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?