Új privát üzeneted érkezett!

zsizell es neked milyen volt?ultrahangos fogkoeltavolitas vagy kapargatos?
igazabol mindenki azt mondja hogy nem faj,csak en meg nem jartam ugy fogdokkernel hogy ne fajt volna.
szerencsere egy eve rendbetettem a fogaim meg a ferde bolcsifogam is kimutettem hogy egy gonddal kevesebb legyen,jol tettem csak most nagyon verzik az inyem es azt mondta egy szakember hogy le kellene szedetni a fogkovet en meg felek.

Kép
monyo83
 
 


Jó kérdés. szerintem se nem ultrahangos, se nem kapargatós :shock: valami csiszolófélével csinálták. gyorsan megvolt, és még az ínyemnél sem fájt, mikor alámentek. egyébként már nekem is vérzett az ínyem, és az valóban a fogkő miatt (is) lehet. Azóta elmúlt, persze szerintem a Paradontax fogkrém is rásegített. Nekem is rossz élményeim voltam mindig a fogdokinál, de a mostani magánrendelő maga a csoda :lol:
zsizell
 
 


Csipike, ott ahová én megyek, ott az UH-t is megcsinálják, nem kell vinni. Bár a dokim azt mondta, ő is csinál mindenképpen, tarkóredő méréssel.

Babácska, aranyos a szüléstörténeted.
A mensis görcsök-szülési fájdalmak összefüggéséhez annyit, hogy én gyakorlatilag nem érzem amikor megvan, max. fél napig fájdogál a hasam, de a szülés sem járt egetrengető fájdalommal. Este 10-kor 2 ujjnyi voltam, hajnali 2 óra 5 perckor született meg a fiacskám. A doki meg is dicsért amikor már 4 ujjnyi voltam, hogy milyen ügyesen viselem. Szegény, biztos azt gondolta hogy kis 16 éves csajszi, majd hisztizni fog. :D

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 

 
 

ezt a paradontaxot ezt patikaba vagy barhol meg lehet venni?
en mar kiprobaltam par orvost de nem veluk van a baj.
deformalt az alkapcsom es ami nektek jo helyt van az nekem nem ,igy az erzestelenito beadasa is lutri nalam.
legutobb a mutetnel 12szer szurtak mire a csaj belemnyomta a cuccot,legszivesebben mar akkor hazamentem volna de meg vart ram egy oras fogkimutes :?
szoval osszegezve en jol megszivtam a fogaimmal.

Kép
monyo83
 
 


Tényleg Lányok! Az őssejtlevételről ki hogy vélekedik? Nekem volt aki javasolta, volt aki nem. Egyelőre tanácstalan vagyok. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Zsizell: az első szülésem még vidámabb :D egyébként én alapból ilyen vidám ember vagyok.

Csipike: Szeretnélek majd megkérni, mivel Te előbb leszel túl a szűréseken, tájékoztass légyszíves ,hogy mire kell számítani mi a tapasztalatod...

Monyó: Örülj! Nem fog annyira fájni! Egyébként szerintem ez is fejben dől el illetve kinek milyen a fájdalom küszöbe...Pozitív hozzá állás! 8)

Csuppancs :köszi :) Azt számolgatom, szerintem Veled is közel egykorú vagyok :D

Én ma fülészetre megyek....(szokásos :( ) Megint nem hallok a jobb fülemre, de már kezdek szájzárat is kapni...No para ez nálam gyakori...Kimossák,felszúrják,gyógyszeres csík a fülbe és csókolom
Vendég
 


Helló Lányok!

A fájdalomcsillapító szedés 100%-os tiltása szerintem nem teljesen igaz! Nekem is szokott néha migrénes fejfájásom lenni. Mi az 5.hét 4. napon mentünk az első UH-ra, és előző este tört rám a fájdalom. Nem mertem bevenni gyógyszert, csak egy fél aszpirin, aztán uzsgyi a sötét szoba és az ágy. De nagyon szenvedtem. Másnap az UH-n kérdeztem a dokit, és azt mondta: nyugodtan bevehettem volna egy egészet is. Akár Algopirint is. Csak a rendszeres szedés nem ajánlott. De időnként, ha nagyon kell, akkor lehet.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Babácska, 35 leszek decemberben. Hú de szörnyű, nemrég még a 30 is milyen fenyegető volt. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


monyo: a fogrémet bárhol meg lehet venni, én tecsóban szoktam (ezer forint körül van). Na, az én dokimnál biztos nem szenvedtél volna a 12 szúrástól, mert ő előbb zselét tesz a szádba ami néhány másodperc alatt szétolvad és fincsi gyümölcs íze van, ettől nem érzed az icipici szurit, ami elzsibbasztja a nyálkahártyádat vagy midet, amitől meg már végképp nem érzed a nagy érzéstelenítőt, ami amúgy 5ször erősebb a lidokainnál. Szóval én biztosra megyek :wink:
zsizell
 
 


én is úgy tudom, hogy lehet szedni olykor-olykor fájdalomcsillapítót, ha már nagyon muszáj, csak ne minden nap.
Az őssejt levétel nekem is szimpatikusnak tűnik, de az ára már kevésbé, és állítólag nem is biztos, hogy sikeres a tárolás, meg hogy később hasznát tudod venni. De szerencsére még van idő elmélkedni ezen.
zsizell
 
 


Csuppancs akkor korelőny nálam :D 36 leszek a jövő hónapban...

Kisebbik fiam pedig holnap lesz 13 !!!!!!!!!!! :D :D :D Azért is jutott eszembe a születési élménye :D
Vendég
 


Az őssejtről azt hallottam, hogy egyrészt nagyon borsos az ára, másrészt jelenleg Mo-n nem lehet felhasználni, ha szükség van rá. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Gátmetszés: nekem is volt mind a 2-szer és varratszedés is volt. Én a gátmetszést és a varrás egyáltalán nem éreztem, nem is tudtam, hogy volt. Csak utólag. A varratszedés meg 1 másodperc volt és az sem fájt.
Viszont a gátseb fájt 2 hétig, de ki lehetett birni.
Most majd jelzem, hogy próbáljuk meg metszés nélkül, de ha kell akkor kell. Inkább, mint, hogy össze vissza repedjen.

Zsizell, anno én is voltam terhesen fogorvosnál és próbált rábeszélni a fogorvos, hogy ugyanmár a baba érdekében birjam már ki injekció nélkül, mert ő igy nem ad…Na én hazamentem inkább :lol:

Csipike, akkor igy már értem, miért a szakértelem :)
lara
 
 


Kakti, most nézem, hogy mi napra egy idősek vagyunk, illetve a bébik :D 8+1. Viszont nekem azt irja, hogy még 210 nap van hátra, neked meg, hogy 222 nap van hátra...
Érdekes..
lara
 
 


Hát más a kalkulátor, az tuti. De nekem egy másik is 223-at mutat. Ki érti ezt...? :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Lara, Kakti közöttünk meg 1 nap van.... :D

Bár én napra pontosan tudom mikor estem teherbe 8) 2009.05.25.
Vendég
 


Babácska, az én fiamnak meg 22-én lesz a 18. szülinapja. :D

Kakti, igen én is hallottam hasonlókat, ezért vacillálok. Persze van még idő, de infót gyűjteni nem árt már most.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Ja, és a nővéremnek meg az anyósomnak vasárnap lesz a szülinapja. Csupa rákkal vagyok körülvéve. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


lanyok gratula a fiaitokhoz(en is hogy szeretnek egy fiut :oops: )

tok jo hogy ilyen mar majdnem felnott segitsegetek lessz.

osejt,szerintem nalunk ez sincs,itt nincs semmi se.


zsizell koszi,lehet hogy megint fogdokit kellene valtanom :roll: a parom fogdokija hasznal ilyen zselet,de az o fogdokijatol felek(ott is voltam mar)fogdokiban meg nem talatam meg az igazit.

nekem mar csak 200nap van hatra,tegnap nyeltunk is egy nagyot a ferjemmel hogy az mar nagyon keves ido.gyorsan szaladnak a napok.

nekem ma az orrom is verzett,ilyen azelott sosem volt.meg jo hogy csak felulrol verzek nem alulrol.

Kép
monyo83
 
 


Eltűntem egy kicsit, mert olthatatlan vágyat éreztem egy pogácsára, és el kellett mennem venni :oops:
monyo: szívesen.

Lányok, én is gratula a nagyfiúkhoz, de én azért maradok lánypárti.

Kép
zsizell
 
 


Zsizell, de kár volt mondani...nekem is kell pogácsa!!!!!!!!!!!!!!
lara
 
 


Csuppancs nálunk is rengeteg rák van :D

06.22. Dani fiam volt 15
07.02. Nagyikám 86
07.03. Unokaöcsém 20
07.11. Bazsikám 13

Nálunk elkezdődnek az ünnepek májusban aztán augusztusig hetente minimum 2.... Aztán 1-2 elszórtan...

Februárban van Bazsi névnapja azon kívül eddig senkinek semmije :D

Monyó köszi :D az enyémek már nagyon várják, bújják az utónév könyvet, olvassák a babavárás nagykönyvét , rengeteget kérdeznek. 8)
Vendég
 


Én is napra pontosan tudom:
2009.05.27. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Lara, küldök neked galambpostával. De ha nem érkezne meg, ne rám haragudj, akkor megették a galambok :lol:

Kép
zsizell
 
 


babacska nekem az ocsem van teljes lazban.
allandoan kerdezget hogy most mit erzek meg mozog-e mar meg mikor lehet tudni hogy milyen nemu meg ilyenek.alig varja hogy megszulessen.

en is tudom mikor fogant 05,13 a parom szulinapjan :lol:

pogi en tegnap sutottem es most ettem meg a maradekot,ugyhogy en mar nem kivanom sot a regi jo rosszuletek tegnap ujra visszajottek :cry: eg a gyomrom mint az allat es hanyingerem is van :roll:

Kép
monyo83
 
 


Nekem mindenki hatalmas lázban van, aki tudja, főleg a nagymamám, hogy dédi lesz. de én még kicsit furán kezelem ezt a körülrajongást, hiszen még a dokihoz is csak hétfőn megyek először, meg hát az a fránya 12. hét is itt lebeg előttem. persze azért örülök is, és boldog vagyok. Ambivalens érzés ez.

Kép
zsizell
 
 


Nálunk a páromon és a gyerekeimen kívül talán 2-3 barátunk tudja, de még senki más....Nagyon félek a reakcióktól :cry: főleg anyukámétól,nagymamámétól,nővéremétől.....Sajna van tapasztalatom, az előző elvetélt terhességemről....
Jön majd a soha az életben nem fogsz többé lefogyni,eltorzulsz végleg,lenyomorodsz,tolószékbe kerülsz és a másik kedvenc tessék tudtam én soha nem lesz meg a diplomád,öreg vagy már mit hülyéskedsz , gondolj szegény másik 2re mit érezhetnek,tönkreteszed az életed,pedig most kezdtél egyenesbe jönni, hallom minden szavukat előre..... :cry: :(
Ehhez tudni kell , nem vagyok egy torz emberke....170 cm 68-70 kg szoktam lenni .... nőies alkat.de nem torz.Mind 2 szülésnél 35 kg híztam , de le is ment rólam 6 hónap alatt a nagy része! 4 éve élünk együtt a párommal, azóta szépen gyarapszunk, nem panaszkodhatunk, a gyerekeim kölcsönösen szeretik egymást. Családiházunk van nem egy szoba konyha, a diplomám is meglesz úgy , hogy halasztanom sem kell semmit...egészségügyi problémáim nincsenek ami miatt megnyomorodnom kéne...szóval kész vagyok....rettegek a gondolattól is , hogy el kelljen mondanom :roll:
Vendég
 


Jujj, babácska, hát ez elég rosszul hangzik. Ne is figyelj oda ezekre a gonosz megjegyzésekre, csak a saját boldogságoddal törődj! Nálam is volt rossz reakció, sajnos pont anyukámtól, mert már korábban is panaszkodtam, hogy nem fizet ki a főnököm, és Ő bezzeg megmondta, hogy nem lesz ennek jó vége. Hát nem is lett ugye, mert azóta el is küldött. De azért nem halok majd éhen én sem, és a bébike sem fog :wink: De ezt a tolószékeset meg végképp nem is értem, hogy juthat ilyen az ember eszébe.
Egy szó, mint száz, ne add fel, bizonyítsd be nekik, hogy meg tudsz mindent oldani! Én is ezen vagyok éppen. :roll:

Kép
zsizell
 
 


Csuppancs: Őssejtek sajna nekem nem lesznek levéve, nagyon drága. Pedig lehet hogy egyszer még jól jönne, de ne legyen rá szükségünk.

Babácska: Fiadnak boldog szülinapot! Charlie-n én is bőgtem volna, ha nem dolgoznék. De még így is megtelt könnyel a szemem. Ne is hallgass a családodra, ha ilyenket mondanak. Aki számít, az már tud róla. Ők meg majd észreveszik és majd elgondolkodhatnak, hogy miért is nem tudták meg hamarabb.

Nálam a fogantatás időpontja: 2009.05.20. Ehhez képest a mostani uh-n a baba 1 héttel idősebbnek lett mérve. Szerintem csak nagyobb egy kicsit az átlagnál.

A dédik nálunk is nagy lázban vannak. A párom nagyszülei és minden hétvégén beszélünk. A múlt hét végén közölte, hogy arra már nem is voltak kíváncsiak, ő hogy van, csak hogy én jól érzem-e magam és a baba jól van-e. Mondta hogy örökbe fogadtak. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, te eredetileg Miskolci vagy?

Kép
zsizell
 
 


babacska hat ez eleg szornyen hangzik,sajnalom :cry:

nalunk csak a szuk csaladi kor tudja az en felemrol.anyuek es a nagyimek.
mondjuk nagyieknak nem mondtam volna meg el de anyu elmondta az o anyjanak mert ugy nez ki megvakul es hogy felviduljon,apu meg elmondta az o anyjanak mert rola meg kiderult hogy tudorakos es legyen neki egy kis eletkedve kuzdeni.
szoval igy a nagyszuleim is megtudtak.

a parom szuleinek es a nagyijanak majd a 12heti Uh utan mondjuk el,es aztan mar teljesen hivatalos lessz mindenkinek.
inkabb en kurtolom szet minthogy elkezdjenek a hatam mogott suttogni a pocim miatt(ez itt falu :roll: )

Kép
monyo83
 
 


Zsizell, szem*t galambok, tuti szétkapták a pogit valamelyik sarkon, mert nem érkezett meg, de azért köszi :D
Igazad van a kettős érzésről, mert örülök, de mások nem láthatják, elmondanám, de nem szabad, beleélem magam, de jobb megvárni a 12 hetet, stb…furi

Babácska, ez szörnyű, hogy várhatóan így fognak reagálni, nemhogy örülnének! Amúgy meg nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja. Vagyis, mivel tudod, hogy ezt fogják mondani, simán el tudod engedni a füled mellett vagy mosolyogva válaszolni valami jó szöveget :idea:
lara
 
 


Mi sem akartuk szétkürtölni, de a két legjobb barátnőm hamar megtudta, az egyik még akkor, amikor a fürdőszobaszőnyegen gubbasztottam a teszttel a kezemben :lol: Aztán elmondtam a szüleimnek, mire anya elmondta a mamámnak, mama meg keresztanyának... ááá, kibírhatatlan egy pletykás család ez :wink: De a tesómék még tudatlanok, és a párom részéről is tartjuk még a frontot.

Kép
zsizell
 
 


Babácska, sajnálom hogy ilyen reakciókra számíthatsz, de ne foglalkozz velük. Élvezd a terhességet és kész.. Miért tennéd tönkre az életedet, és egy baba miért lenne rossz a fiaidnak? Én is suliba járok még, ősszel leszek másodikos. Remélem a baba mellett több időm fog jutni a tanulásra, mint munka mellett.
Nekem szerencsére jól fogadták –mondjuk anyósomék még nem tudják, ők lehet hogy majd tesznek megjegyzéseket-, pedig nézhetnének simán hülyének, mert a lyme kór miatt elég csúnyán tudok közlekedni. De mi a párommal eldöntöttük hogy nekünk kell ez a kicsi és kész. Legelső hónapban össze is jött, biztosan nagyon akart minket. Híznom nekem nagyon nem kéne, sajna annyi kg vagyok most, mint a fiammal voltam közvetlenül szülés előtt. Akkor 15 kg-t híztam.
Én azért féltem elmondani a tesómnak, mert neki 2 sikertelen terhesség után nem jött össze a baba, de nagyon örült ő is. Mindenki azt mondta segít, lesz egy „közös” gyerekünk.
Majd melóban leszek kíváncsi a reakciókra. Valószínűleg nem fognak tapsikolni az örömtől.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Ti honnan tudjátok ennyire a fogantatás napját? Nálunk két egymás utáni napon volt eksön, úgyhogy fogalmam sincs melyik nyert. :oops: Csak annyit tudok majd mondani a gyerkőcnek, hogy hideg pünkösd volt, ezért anyáék jól összebújtak. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatom a társasághoz?
A fogantatás ideje nálunk tuti (egybevág a doki számításával).
Egy esős pénteki délután (2009.05.08) a délutáni munka és egy értekezlet :) között. Hazamentem, gondoltam meglepem a párom. Épp aludt. Asszem eléggé megleptem :D
zarja
 
 


Üdv zarja.

Én sem tudom a fogantatás napját :? Jó lenne azt hinni, hogy a húsvéti párizsi kiruccanáson történt meg az eset, de az fizikai képtelenség, persze lehet, hogy majd azt mondom a gyereknek, csakmert az olyan jól hangzik. Az az egy hónap már ide vagy oda :lol:

Kép
zsizell
 
 


nálam néhány barátnőm tudja, tulajdonképpen mondanom sem kell, rámnéznek, és annyia ramatyul nézek ki, hogy azonnal leveszik az eseményeket (láttak az első két terhességnél :( )

családon belül csak a szüleim tudják már. még a testvéremnek sem szóltam, meg akarom várni a jövő heti uh-t, hogy lássam minden rendben van.

sajnos nálunk a férjecském nem fogadta túl nagy lelkesedéssel a babát. igaz, nekünk is mindenünk megvan a normális élethez, de sajna engem 6 óráztak július 1-től (válság, de legalább megmaradt a helyem), nála meg nagyon inog a cég. ilyen szempontból tényleg nem szerencséz az időzítés, ő nagyon aggódik, hogy mi lesz ha...
én meg annyira örülök, hogy nem rágódom rajta, arra gondolok, hogy az idő előrehaladtával ő is megnyugszik (ez már azért látszik is...)

üdv,
Judit
szevasz
 
 


Sziasztok!

Kicsit elvesztem, de most gyorsan írok a melóhelyről... Már mindjárt végre 4 óra és úgy elhussanok, hogy csak na. Próbálok visszaolvasni, de annyit írtatok, hogy nem is tudom, hogy mihez kapjak :)
Üdv Zarja! Jó babásodást!
Nálam egyre durvább ez az evés-nemevés kérdés. Reggel szinte semmi sem megy le a torkomon és evés előtt órákkal el kell kezdenem azon gondolkozni, hogy mit is ennék. Ma ebédre rendeltem egy jó nagy pizzát, mert nagyon megkívántam, erre két szelet után majdnem visszajött az egész :(
Na mindegy, nem panaszkodom, mert ez az egész a baba miatt van és ez JÓÓÓ :D
További szép napot mindenkinek, majd még jövök és megpróbálok a témákhoz is hozzászólni...

Kép


Ági
agic83
 
 


szevasz, hát nehéz ebben a válságos időben. Én ma kaptam egy állásajánlatot, hétfőn elmegyek meghallgatom, de nem tudom mitévő legyek. Elvállaljam vagy ne, megmondjam a babahelyzetet vagy ne. A pénz igencsak jól jönne, de az időzítés... nem tudom, normális e ilyenkor új munkába kezdeni?

Kép
zsizell
 
 


Sziasztok!!!

Tényleg jó termékenyek vagytok!!!

Babácska! milyen dipit csinálsz most??? /hű most lehet, hogy már mondtad, de nem tudom..valamiért mérnöki dolog rémlik, de tényleg nem tom. :oops: :oops: /Én most akarok majd jelentkezni és baba mellett bele fogni a 3.ba. Mondjuk az szakmérnöki lenne, és 2.5év.
Ja és a tudásotoknak köszönhetően én is elmegyek július végén táppénzre. én úgyis max aug.08-ig dolgozhatnék, akkor meg már mindegy az az egy hét. Anyagilag meg: az a különbség is jól jön, végülis több mint 10000ft havonta.
Ma nem vagyok annyira toppon mint tegnap, de ma sem vagyok olyan rosszúl mint előtte.. csak délelőtt egy csomót takarítottam és jól elfáradtam.
Pedig még van egy csomó vasalni valóm, de holnapra marad. most kicsit kinyúlok és nem csinálok semmit. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci
 
 


Drágák vagytok tényleg jól esik , hogy így vigasztaltok!

Jucy megkaptam a privit köszönöm! Erre emlékeztem és számítottam!
A gyes módosításról is tudsz valami okosat meg a csp-ről? :oops:

Roncim: Most Kommunikáció és médiatudomány dipim lesz...BA, aztán BSc, aztán Coach képzés, meg egy picike pszicho és valóra is válik az álmom...a végcél a Phd. ( életvezető szeretnék lenni.....) :oops: :oops:
Vendég
 


Zsizell: Igen, 5 éve lakunk Bp-en. Havonta szoktunk hazajárni a szülőkhöz.

Csuppancs: Inszemes baba. :D
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Mire ezzel mind végzek mehetek nyugdíjba :lol: :lol:
De ambiciózus vagyok , nem mondhatjátok , hogy nem 8)
Isteni, mert szociomókus életem értelmével szabadidőnkben isteni elméleti tanulmányokat fejtegetünk ki egymásnak Durkheim-i magaslatokkal :D :lol: :P Tök jó mert van akitől kérdezhetek vizsgaidőszakban, van aki leócskázza a jegyzeteim....van aki elő véleményezze a beadandóim szóval tisztára szuper.....Megállapodtunk ugye a most köv. félévet simán végigviszem, magamat ismerve karácsony előtt már az összes vizsgámon túl leszek, ami meg februárban kezdődik itthonról tanulom meg, a csop.társak és előadók segítségével, zh.-ni meg vizsgázni bemegyek , előtte megetetem a babyt amíg bent vagyok apuka eltologatja vagy a suli előtti parkban, vagy bent ha nagyon hideg van...Szerintem lesz aki segít addig pesztonkálni
:D :D Jóképű őszülő apuka , kisbabával , gyerekkocsival olvadoznak majd a csajok :lol:
Vendég
 


Apropó! Most akkor lesz tali vagy nem????? :?:
Vendég
 


Ma "főztem "hideg öszibarack levest, meg spagettit.. a levesből ettem, de a spagettiből nem. Bátyám hozott nekem rántott cukkinit, abból nyomtam be egy csomót. Nemsoká jönnek látogatóba a kis 5hónaposukkal!! :lol: :lol: Az a fiú már énekel, meg kúszik meg ilyenek! :lol: :lol: Az éneklésen mindig vigyorgok... :lol: /magas vékony hangon dudorászik :lol: /
Hát nekem kedden meg kellhogy mondjam a fönököméknek is a tényállást, /már meg kellett vona, csak mindenki szabin van egyfolytában/ , mert már így sem fog lefutni a pályáztatás mielőtt elhagyom a "hajót". Pedig én sem bánnám ha nem kellene elmondani csak a 12.hét után..

Kép
Kép
ronci
 
 


Vicky: akkor majdnem földik vagyunk. Én ózdi vagyok :) De vannak rokonok Miskolcon is, megyünk is hozzájuk a jövőhéten.

Babácska, te csak így spontán átadod a jóképű férjedet a csajoknak? Ejnye! :wink:

Kép
zsizell
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokibácsimtól! Széles mosollyal gratulált legalább ötször! :)
Még vicceskedett is, mert azért egy potya UH megint belefért: nézegeti, nézegeti, aztán vigyorogva azt mondja: nahát, megvan mind a két fiú! :lol: Erre én is el kezdtem nevetni. Mondtam neki, hogy az elég érdekes lenne, ha két nap alatt ennyit változik a kép odabent! :lol:
A lényeg: bár a méretei alapján 8 hetes és 5 napos, valójában ugye tudjuk az inszemináció napját, tehát az a mérvadó. Február 17-ét lőtte be céldátumnak („ha az anyukának is megfelel” :D). Láttam a poronty mindkét kezét lábát s hallottam dobogni a kicsi szívét is! :) Sírni tudnék a boldogságtól! :D
Azért egy óvatos rákszűrést is megejtett, aztán megbeszéltük az anyagiakat. 7000 Ft a vizit/alkalom, a szülésre meg azt mondta, hogy általában úgy 70-100ezret szoktak kapni, de ez mindkét irányba változhat. Ő nem szab fix árat, amit tudok és gondolok, azt adok.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti
 
 


Kakti! Gratula! De jó neked, hogy te már túl vagy rajta! nekem is már csak 3 nap!

Kép
zsizell
 
 


zsizell: Mi majd a 24-ei hétvégén megyünk haza. Akkor majd jövő márciusban mehetünk a csecsemővel 200 km-re, ha szeretnénk, hogy lássák az otthoniak.

kakti: Megkérdezhetem, hogy mekkora nálatok a baba? Mocorgott is? Rákszűrést nálam még nem vett le.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?