Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Ezt meg akkor akartam nektek feltenni mikor mindenki arrol aradozott,hogy o milyen dagi es csunya :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, bakker!
Legalább illatosssssssat tetté' vóna feeeeee'! :roll: :wink:

Remélem, a fejfájásod elmúlt már!
Én mindig mérek vérnyomást, ha fáj, be is szokott igazolódni, hogy vagy az alacsony alá megy, vagy normális. Mindegyiket megérzem.
Legtöbbször egy kávé szokott segíteni.
De van, hogy a kontaktlencsétől is fáj, ha kiveszem, elmúlik kb. negyed órán belül.
Azért simán elképzelhető, hogy az időeltolódás megvisel.
Nincs vérnyomásmérőtök?

Az a spricces szoláriumszerű.......én nem tudom..........................., de láttam egy filmet a minap (Csajok háborúja), ott úgy tolt ki egyik csaj a másikkal, hogy a megbeszélt színt kicserélte egy narancsra, a szerencsétlen beállt a készülékbe, spricc mindenhol, és mikor kijött.......... :lol:
Napokig olyan volt, mint egy sütőtök. :lol:
Azóta tudom, hogy van ilyen szoli is. :oops:
Én talán Halloweenkor próbálnám ki, biztos, ami tuti.
Ha narancs leszek, akkor is van hova menni. :lol:
zsuzska30

Bridget olyan jó képekkel kezded a laptetőt :D
Igen az anyajegy én is épp azért szeretném majd leszedetni,a hátamon elég nagy és kidudorodik meg van kettő ami az állam alatt van az is zavar mert olyan hülyén néznek ki ott :wink:

Kép
anyci

JÓ REGGELT!!!

Zsu narancs ja,aztán meg majd beléd harapnak vagy megakarnak hámozni :lol: :lol:

Kép
anyci

Uúúúú!
Lehet, hogy ma este narancsszínű festékbe kéne hemperegnem, hogy meghámozzanak és belémharapjanak?!
UUUUUUUúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
:lol: Kép
zsuzska30

Na, anyajegy-téma.
Rajtam van az egész égbolt. A hasamon kirajzolódik a göncölszekér! :roll:
Én is szedettem le már 2x3-at.
A legdurvábbat az esküvő előtt 7 héttel, mert a lapockámon volt egy naaaaaaaaagy. Kb. 5 ft-os nagyságú, kiálló.
És soha életemben nem tudtam megtörölni a hátamat, mint mások, hogy huzogatom rajt a törcsit.
De már nagyon jó!
Meg a fejemről, meg mell alól, meg hasról.
De még aaaaaaaannyi van. Én is készülök egyre, a nyakamon a gazban van hátul, a fodrász belekapott ollóval pár éve és azóta burjánzik. :?
Már tavaszi szünetben le kellett volna, de nem akartam ilyenre elcseszni a rövid szünetet. Most meg a nyarat. Tiszta hülye vagyok.
Ti hogy szedetitek le, lézerrel vagy sebész metszi ki?
Nekem sebész csinálta, akkor pár hétig víz sem érheti, az esküvő előtt fürödtem nem sokkal meg először, addig csak mosott a férjem, mert a hátamon úgy feszült, hogy rettenet és most is látszik a helye, jó nagy heg.
Pedig egy híres klinikán csináltattam, hogy szép legyen, jó pénzért: Seff.. (no comment)
zsuzska30

Sziasztok.

Bridg: Küldtem privit.
lujzedli

Hűha, én nem is köszöntem! :oops:
Na, mindjárt helyrehozom.........
zsuzska30

Jó reggelt!
Bom dia! ( portugál )
Bonjour! (francia)
Buenos dias! (spa)
Buna dimineata! (román)
Buon giorno! (olasz)
Dobré ráno! (szlovák)
God morgen (dan)
God morgon! (sved)
Goedemorgen! (holland)
Good Morning!(angol)
Guten Morgen! (német)
Hayirli sabahlar! (török)
Kaliméra! (görög)
Lashi detehara! (romanes)
Mirëmëngjes! (albán)
Sabah el cher! (arab)
Tere hommikust! (észt)
С добрым утром! (orosz)
zsuzska30

Sziasztok!

Helló lujzikám :D

Zsu én először bőrgyógyászhoz megyek el aztán ő megmondja ki szedi le nekem sztk alapon majd.Remélem úgy is megcsinálják nekem :roll:

Kép
anyci

Igen, a másik 3-at kórháznál csinálták, szebb lett az eredmény, egy tök fiatal doki csinálta, a főnöke meg nézte. Örültem, mert a mellem alatt is volt, ott feküdtem x férfi előtt egy szál bugyogóban.
Aztán ők mégcsak nem is nőgyógyászok, hogy állandóan női melleket néznének-fognának.

:?

Ni, mit találtam Nektek!

"Kezelj minden helyzetet úgy, mint egy kutya! Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni, azt hugyozd le, és menj tovább!

Az élet nem áll meg!"
:lol:
zsuzska30

Zsu ez jó és találó :D

Kép
anyci

Jó reggelt mindenkinek!
Én nem tudom mi van ma, de olyan álmosság jött rám :roll:

Zsu: ettől a narancsos sztoritól kész vagyok :D
Vendég

Guten Morgen!

Ich wünche euch ein herrlich schönen Tag und ein fröliche Wochenende! :wink:

Zsu beginnt die Deutsch Sprache, ich aufnehmen aber es.

:wink:
recon

Ich möchte sehr deutsch zu sprechen.............
Tessék kijavítani a mondatot, mert tuti van benne hiba......
Középiskolában rettenetes jó tanárom volt, oroszt tanítottak az általánosban, odamentem a középsuliba, német........
Na, majdnem megbuktam, mert egy szót nem tudtam, és nem onnan kezdték, hogy der, die, das, de 5-re érettségiztem, és a középfokúmhoz 5 pont kellett volna.........
De nem próbáltam meg újra, sajnos. Azóta meg csak felejtek.
:cry:
zsuzska30

Kis könnyed vígjáték, romantika meg minden ez a Csajok háborúja.
Egyébként ajánlom figyelmetekbe a Nászajánlatot, nekem legalábbis bejött.
Szeretem a romantikus vígjátékokat.
Most meg megnéztem egy horrort az előbb.
Én ááááááállat.
Azóta benézek az ajtó mögé is. :oops:
Nem vagyok normális, hogy egyedül vagyok itthon, szutyi borongós idő van.........hú, és ilyeneket nézek.
Amit sosem tennék meg életemben: egyedül viharos, villámlós, dörgős szeles időben horrort nézni. Ez tuti!
zsuzska30

Ich mag sehr auf Deutsch sprechen.

A möchte másra használatos, a mögen kell akkor ha szívesen csinál valamit, a másik meg ha szeretnél valamit.
A zu meg tök felesleges. Használhatod, de nem fontos :wink:

Nekem meg nincs nyelvvizsgám, csak tanultam 9 évig. No meg a kint eltöltött idők meg a parnerekkel való levelezés telefonálás után valami ragad. Sokszor én se mondom helyesen a dolgot, de a lényeg hogy értsék.
recon

Recon értettem amit írtál csak válaszolni nem tudok annyira elfelejtettem amit tanultam németből,pedig az öregapám német volt :wink: Ez mondjuk semmit nem jelent de én imádom a német nyelvet :D Eredeti nevünk Rencz :wink:

Zsu te meg mit hozod magadra a frászt :shock: :?: :!: Én a Tükrök után nem mertem tükörbe nézni esténként két hétig :? :shock:
Inkább maradj csak a romanticse filmeknél :D

Csibuc ettől a dozmadt időtől vagy ilyen szerintem :wink:

Kép
anyci

Aha!
Köszi a felhomályosítást!
Én is inkább megértem, mint beszélek.
A német adókon szoktam nézni néhány műsort, lakberendezési, régen a Mein Baby címűt is......tök jól megértem, csak megszólalni ne kelljen-mint a fenti példa mutatja. :roll:
zsuzska30

Recon valami ilyesmit írtál asszem:Kívánok nektek egy szép napot és ...hétvégét :roll: :oops:

Kép
anyci

Azért kacsingat még pár film itt, de mind ilyen jellegű. :shock:
Inkább kihagyom.
Mindjárt lesz az 'Unsere erste gemeinsame Wohnung", ha már témánál vagyunk. Látta már valamelyőtök valaha?
Imádom a lakberendezést, szeretem nézni nagyon, hogy rendezi be a pár az első közös lakását. :wink:
zsuzska30

Fordítani szerettem legjobban, abba az ember belevihet bármit szinte. Szabad fordításban ugyibár.
Olyan szép kerek mondataim lettek, hogy ihaj.
Recon is gyönyörűségesen szép napot és kellemes, vidám, szerelmeskedős hétvégét kívánt! :) :wink:
zsuzska30

Fűrész is meg van :?:
Attól függ melyik adón szokott lenni :shock:

Kép
anyci

Majdnem jó voltam :wink: :oops:

Kép
anyci

Juj, ki kell mennem a postaládához, remélem, nem kap el valami szörny. :? :shock:
Ebben ilyen halálok voltak. Hogy a francban lehet félni ilyentől........csak film.......... :? :roll:
Na, megyek.......... :(
zsuzska30

Jaj, Fűrész?!
Mind láttam, bár ne tettem volna.
Az a csigavonalas arcú ürgemürge műanyagból................borsódzik a hátam!!!!!!!!!!!!! Édesistenem! :cry:
zsuzska30

Mentem én is mert dógóm van :D Ja elég gusztustalan volt.
Szasz :D

Kép
anyci

Szia! (vagy attól függően, hányan vagytok itt) Sziasztok!
zsuzska30

Zsuzska
Nincs vernyomasmeronk...de fejem sose faj idoeltolodas miatt :roll: azert 9evig ugyanugy eltolodassal eltem jottem mentem :roll: na mind1 kicsit jobb de most is erzek valamit...lehet a stressz :?
Az a spriccel szoli nem tetszik...amugy allitolag 5-6napig marad meg a szined...nem is tudom elkepzelni,hogy kopik utana az ember :roll: epp anycinal irom a dolgokat otthon a kivagas a meno de azzal heges lesz csunya es a fagyasztasra szavazok de nekem lezeres volt :roll: A japan jo reggelt kimaradt :oops: :lol: Ohayo Gozaimasu!!!! :lol:

Recon
Egy szavad se ertem nekem ez kinai :oops: :roll: Mar csak 2honap varakozas 8)

Lujzi
Kuldtem a kepet :wink:

Anyci
Probalkozom 8) az anyajegyet meg ugyis csak vizsgalat utan szedig le...es ha lehet akkor miert ne.Az exemnek a szaja mellett volt egy oriasi a borotvalkozas eleg nehezkesen ment...levetette es mintha sosem lett volna ott :shock: ngyon szep lett neki....neki fagyasztottak es lepotty...nekem lezeres volt hat nem tom melyik jobb de lezeresen nem bizti egyre kiszed mindent tudod en is visszakellett menjek :? a vagasos meg varrassal jar na azt nem kernem sosem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget elmegyek dokihoz aztán majd meglátjuk ő mit mond a pöttyeimről :wink: azt én se szeretném ha úgy vágnák ki mert annak nyoma marad :?

Kép
anyci

Többiek hol vagytok mostanában :?: :shock:

Kép
anyci

sziasztok!
Itt vagyok, olvaslak titeket, hülyére nevetem magam a vicceken :-D
Csak sajnos nem nagyon tudok mostanság jönni, mert a párocskámmal egyezségünk van. mire meg hazaérek ő is itthon van. ami abból a szempontbol nem baj hogy együtt lehetünk csak hát az irásokkal nem büszkélkedhetek.... de mindennap nézem mi van veletek :-)
Csibuc és Bridget: imádom a naplóitokat olvasni egyik nap sem hagynám ki. ;-)
Mindenkinek sok cupp.
Ja és tegnap már halvány volt a tezst csik, ma meg már semmi, csak akontroll. akkor 7-én lehetett pém :shock: na majd kiderül. puszi mindnekinek. holnap biztos nem tudok jönni, talán vasárnap

Kép
rabbe2

Sziasztok.

Mindjárt megyek haza, vége ennek a tetű lassú hétnek. Holnap algzi, de apa már reggel sírt,hogy nem akar menni. Jól lehordtam,mondtam neki,hogy utálom,és megölöm,azt mondta azért nem akar menni,mert mi leszünka legszegényebbek. Puccos lagzi lesz,az biztos, de azért ácsi..... Azért én sem keresek rosszul, jó nem úgy,mint közeületek néhányan, de azért 170ezer ft nem olyan rossz. Szerintem inkább az a rossz neki,hogy ő meg csak 110et kap. Amikor emelnek a közlakalmazottnak,akkor ő köztisztviselő,amikor a köztisztviselőknek emelnek, akkor közalkalmazott, ráadásul a 13.havit is elvették. Bocs az offért.
lujzedli

Sziasztok.

Mindjárt megyek haza, vége ennek a tetű lassú hétnek. Holnap algzi, de apa már reggel sírt,hogy nem akar menni. Jól lehordtam,mondtam neki,hogy utálom,és megölöm,azt mondta azért nem akar menni,mert mi leszünka legszegényebbek. Puccos lagzi lesz,az biztos, de azért ácsi..... Azért én sem keresek rosszul, jó nem úgy,mint közeületek néhányan, de azért 170ezer ft nem olyan rossz. Szerintem inkább az a rossz neki,hogy ő meg csak 110et kap. Amikor emelnek a közlakalmazottnak,akkor ő köztisztviselő,amikor a köztisztviselőknek emelnek, akkor közalkalmazott, ráadásul a 13.havit is elvették. Bocs az offért.
lujzedli

Ááááááááááááááááááááááááá, 2szer küldte el........Sorry :arrow: :oops:
lujzedli

1.
Kép
Ha ez tetszik ez a kod szokozt tettem be az [img] utan es elott,hogy lathasd a kodot :!: Szal kijelolod az egesz sort es mikor bemasolod az alairasokhoz akkor torold ki az a szokozt,hogy egybe legyen a sor :wink:

Kép

2.
Kép

Kép

3.
Kép

Kép

4.
Kép

Kép

5.
Kép

Kép

Na egyenlore ennyi..tetszik valamelyik? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsuzska
jó lett nagyon az avatarod!! :wink:
Nna, akko hozol nekem befőtt?? :lol:

Csibuc
Ez a teszt már majdnem oké, de azéé még kell egy kicsi szinet tenni rá...
Lassan már én is ott tartok, hogy LH-zak, úgyhogy majd felrakom én is., :wink:

Melisch
Nem értem, hogy a görbéd miért rakta vissza a pé-t a 13 cn.-ra :shock: :? Pedig sztem a 15.-en volt nem?! Vagy nemtom :roll:
Az meg felejtős, hogy nem volt pé.-d, mert akkor nem lett volna full pozi az LH-d. Drukkolok nagyon! :wink:

Milyen
érdekes az életedben ez a 7-es számmisztika :)

Anyci
te kukactámasztóóó :lol: :lol: :lol:
Remélem sikerült az este!!

Mindenkinek pusszancs!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia lujzi aztán gyere otthonról ám :roll: Nekem a bruttóm van 170 ezer körül :oops: Nem az a lényeg ki mennyit keres,hanem az ki milyen ember.Az meg hogy ott lesz rongyrázás nem hiszem hogy kinéznének benneteket onnan,ha őket zavarná az hogy nem vagytok "gazdagok"akkor nem hívtak volna meg bennetek :roll: Nem igaz?
Párod majd iszik egy picikét aztán majd talán jobb kedve lesz :D

Kép
anyci

Bri
nem lehet, hogy az időjárásváltozástól fáj a fejed?
Talán ott más a klíma...vagy nemtom..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lujzi, no para, biztos jó lesz a lagzi...jó be kőő b@szni, azt mi bajod lehet? :lol: :lol:
Ne törődj sehá, jó lesz az :lol: :lol:

betty615

Húú csajok, neki álltam pár napja kicsit testet formálni, edzegetni....hát basszus...fáj minden porcikám, alig tudok fölkelni....és úgy mozgok, mint a 86 éves nagymamám... :lol: :lol:
Sz@r az??! :lol:

betty615

Betty naná és nem kellet kitámasztani a kukacot :lol: :oops:

Rabbe oké olvasgass csak aztán ha van időd írj pár sort :D

Kép
anyci

Betty hát ha már régen csináltad akkor sz@r :lol: Nekem is kéne valamit csinálnom mert úgy érzem lassan szétfolyok :oops: :shock:

Kép
anyci

Csak nekiállni nehéz, meg az az utáni pár nap...aztán utána meg már szinte hiányzik a szervezetnek..

Akkor még jó, ha nem kell kitámasztani
:lol: :lol: :lol:

betty615

Hát ez az,neki kéne állni :wink: Nagyon nehezen veszem rá magam pedig régen még kondi terembe is jártam és olyan szép kis izmaim voltak :roll: Na ez már a múlté,de most lehet itthon neki állok valami tornának :D

Kép
anyci

Na itt vagyok, csak kajálok.
lujzedli

hali. valaki?
lujzedli

Betty
Az leheeet :shock: :roll:
Edzesre en meg nem vettem ra magam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia lujzikám :D

Bridget édi a nyuszikád :D

Kép
anyci

Csajok sziasztok!
Bocsi az offért, de segítsetek ti is ha tudtok:
http://judica.freeblog.hu

Egy kislánynak kellene AB Rh- vér. Sajnos ez a legritkább vércsoport és ahogy a belépésnél a cikkben illetve a blogban is olvasható, a kislánynak napi problémája van...

Nekem is ez a vércsoportom, igaz még soha nem adtam vért, de most elmegyek. Gyertek Ti is!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?