Új privát üzeneted érkezett!

Maumau!Mennyi maradt rajtad?
Pumukli,köszi,visszajelöltelek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hali!

Na, most van egy kis időm írni.
De cukik vagytok a 'hajas-commentekkel'. :D
Nem vágattam le, csak kicsit fokozatos lett az eleje (eddig is az volt, de most vagy 4-5 kőkemény centivel rövidebb :lol: )
Szóval marad a copf, meg a hosszú haj egy darabig. :lol: (hiányozna nagyon :roll: ) Majd csinálok képet róla....'hatalmas' változás! :lol:

Pumukli!
Eszméletlen jól állt neked a szőke haj! Miért nem ilyen most?????? :roll:

Netti!
Mindegyik választásod szuper!
Bár a 18kilóig használható szék aranyos. :lol: (én 19kg voltam, amikor suliba mentem....1 kilót még csalni is kellett a mérlegeléskor, mert volt valami min. súlyhatár :roll: )
Nekem magic hullahoppom van, meg taposóm....jó, hogy itthon is tudok mozogni....de múltkor elmentem futni egy 1/2 órát....na az az igazi (bár én spec. jobban szeretek padon futni,mert úgy nem fáj a térdem)

Na, rakok képet az új cuccról. Lili nagyon szereti! :D
Kép Kép Kép

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!
Na csodás volt a mai nap, Bogi remélem most már elaludt, reggel 8 óta 2* fél órát alukált... Remélem nem a reggeli tejeskávé az oka (instantból), mióta megvan 1* kávéztam csak...
Szegény kutya is mire adtam neki vacsit, bekómázott :shock:

Netti,
marha jól néz ki az a fa tornáztató, élőben is ilyen szuper? Bár most rendeltem játszószőnyeget, de ez a cucc nagyon szép :) Apa meglát mégegy játékot, és mond egy cifrát :shock: :D

Trixi,
Te dolgozol fodrászként? Vagy vállalsz még melót?
Utóljára kb. 5 éve volt jó fodrászom még Óbudán, de páromhoz költöztem, aztán a fodrász is eltűnt :(

Nagyon szépek a babucik!!!

Bogika tegnap ennyire örült a pihiszékének (kb. 20 perc elejéig :D :D

Kép

emese1979
 
 

 
 

Szofi,
remélem majd egyszer én is eljutok talira, de egy maihoz hasonló napon nem merek sehova elindulni :(
A vezetésbe pedig ajd pikk-pakk belejössz!

Pumukli,
nagyon csini vagy, és nagyon jól áll a szőke haj!!!

emese1979
 
 


Mozza, Anita, Szofi, Fabri, Dóri, Kutyafüle
roppant hatékony voltam, és megtaláltalak Titeket az iwiwen :D

Na 40 perce csönd honol, asszem bealudt a gyerek, megyek én is :)

emese1979
 
 


Jó reggelt :)

Boró és Lili nagyon szépek :)

Na Zsófi felébredt :arrow:
Vendég
 


Boro,Bogi és Lili is nagyon aranyos!!!Látom azért mindenkinél vannak jó pillanatok!Nem is tudom róluk elképzelni h sírni is tudnak :wink: :lol:

Maumau!
Patentok :lol: :lol: Nincs azokkal semmi gond :lol: Nem olyan bonya szerkezet :wink: De Boró gondolom szeret ezekben a csini rucikban lenni,nem?Ha nem kényelmetlen neki akkor nem érdekes h van e rajta patent vagy sem :lol: :lol:

Én se tudom mi lesz a tejjel...1szer fejek ugye éjjel,de ez minimum 1,5 dl...már várom a hozzátáplálást,remélem h ízleni fog neki h ezekkel kutyulom ki pl a krumplit stb. :roll:

Mozza!
Várjuk a képet!

Nekem is el kéne jutnom a fodrászhoz.....de h mikor :roll:

annus11
 
 


Jó reggelt!
Manó a szokásos esti hiszti után elaludt úgy fél 10-kor,mindjárt keltem etetni.Csak gyorsan.
Mozza de nagyon jól tetted hogy nem vágattad le!!!!Gyönyörű hajad van!!!!Kár lett volna érte.Én a terhesség alatt vágattam le fülig érőre a mejd fenékig érő hajam.Még most is bánom.Úúúúúútálom ezt a rövidet,de legalább kényelmes. 5 perc alatt kész,de sajna Riki megtalálta így is és kapaszkodik bele keményen!!! Lili csodaszép a barikás szerkóban.
Emese visszajelöltelek.A Steve bámul a kanapéról a kamerába kép szuper a címmel együtt!!!!!Hatalmasat nevettem!!!!!
-na megyek,ébresztőt fújok.
Szép napot!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Fruzsi este kilenckor evett, azóta alszik :lol:

Zsófi meg éjjel leesett az ágyról, és aludt tovább. Átmentem, visszapakoltam, de nem ébredt fel rá :)
Vendég
 


Helló!

Panndi, remélem azért a 4 gyerek közül lesz olyan neked is, akivel nem ennyire egyszerű! Persze csak azért, hogy megtapasztalhasd, mekkora öröm, ha 3 percig még nem bőg és fél órával többet alszik a 6-nál!!!
Csanit tegnap letettem 3/4 órával korábban, de ugyanúgy 6-kor kelt, jippééééé.

Mozza, én nagyon kíváncsi vagyok a hajadra!

Emese, minnyá visszajelölök...

Na pusz!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


sziasztok!

Gyönyörű Boro, Lili és Bogi is :)

Lányom végül negyed 10-kor evett aztán elaludt és reggel fél 6-kor kelt, én meg magamtól felébredtem fejni háromnegyed 5-kor :), 6-kor próbáltam visszaaludni, sikerült :), aztán most nemrég ébresztett Édua :)

trixi az anyatejmissziónál először egy kérdőívfélét kell kitölteni, itt úgy látom bizalom kérdése a dolog, de azért a kérdőívben a terhesség alatt elvégzett vizsgálatokra rákérdez :)

annus nekem is az a gondom, hogy nem tudom már berakni a fagyóba a tejet, a májusiakat ha nem kell senkinek kiszedem és mindig frisset fogok berakni, mást nem tudok már :)

Lara szerencsére eddig megitta a fagyasztott tejcsit, Édua még a frissen lefejtet sem volt hajlandó, azt meg útálta, ha belekevertem a kajába :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Lányok ha tegnap visszakaptam postán az anyakönyvi kivonatot, egy igazolással a tgys megállapításáról, akkor most már lassan megkapom a pénzt is?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Babatornáztatót, sőt szőnyeget sem fogok venni, a kiságyba fel tudok rakni ilyen lógó játékokat, még forgó sem kell, annyi kis plüssjátéka van Éduának, és Lara tök jól elvan vele, meg vettem felhúzhatós lila vizilovat, amit a babakocsira is fel lehet rakni, meg békát is :)
játszószőnyeg helyett meg van olyan nagy szivacs puzzle, amin télen sem fog fázni, ha majd mászik is már :), mondjuk mivel 4-en vagyunk, amúgy sem hideg a föld :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


bocsi 4.-en

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


szofi: Zsófi fél hat, hat fele kel :? Amúgy mi ezért megdolgoztunk, az első hetekben küzdöttünk a napirendért, keményen.
Vendég
 


Sziasztok!

Frizurával én is gondban vagyok, nem tom, mi lenne a legjobb. Nekem is hosszú (olyan melltartópántig érő) és az állandó összefogás nem jó neki, kibontva meleg, meg Blanki elkapja... De olyan frizut még nem vágott nekem senki, amit nem kell beszárítani. Márpedig nekem levegőn szárad a hajam, hullámos is kissé és sok. A vége: oroszlán(Y). :lol: Trixi, erre mit ajánlanál?

Teljesen rákattantam én is a pihenőszékre meg tornáztatóra. Ma megjött az első Tgyás is...hm... Azért felmérem a terepet. 18 kg-ig használható? Asszem, én nyertem a 17 kilós "iskolasúlyommal", lányok! :roll:

Megint durván beindult a tejem, fáj a bal mellem, mert csomó van benne. Még nem sikerült kimasszíroznom. Éjjeli etetés után a jobb mellemet a csapba voltam kénytelen lazítani.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Edua!
Szerintem akkor jön a pénz!!!Én azt furcsáltam h csak olyan papír jött h meddig jár a tgyás....de h mennyi arról nem kaptam papírt...tök furi ez nekem...bezzeg az egyszeri anyaságiről meg a családi pótlékról jött szépen határozat összeggel meg mindennel...ezek meg csak 1 papírt küldtek h mikor jár a tgyás és a gyed :shock: Nyilván azt már tudtam....na mindegy.Nekem jött az előző havi is,tegnap hívott apum :wink:

Én nem is írom h Iza 10-11 órákat alszik továbbra is éjjelente.... :oops: :lol:

annus11
 
 


Netti: Te gyalogló chates voltál? :)
Vendég
 


Anikó!
Nekem is írtó sok hajam van,picit hullámos is...én már többször eljátszottam h bementem és a hosszú hajamat rövidre vágattam...majd dobok róla képet,az első ilyen attrakciómnál nagyapám elment mellettem az utcán,nem ismert meg :lol: az uram meg 2 napig szóhoz sem jutott :lol: aztán utána már ő kérte h vágassam rövidre megint...most hosszút akarok megint,növesztem 8)

Megnéztem ezt az anyatej missziót....itt tényleg nem vizsgálják be,lehet fagyasztottat is leadni...lehet h regisztrálok,aztán meglássuk h mi lesz!

Amúgy ha vkinek itt kellene tej szívesen odaadom!!!

Na kiborítottam a teám :evil:

annus11
 
 


Anyatejmisszió? Arról nem hallottam. Én a Heim Pál kórház-as anyatejgyűjtőnek adtam le a tejemet,amikor a kisfiam meghalt! Gondoltam nem apasztom el, biztosan jó lesz valakinek! :oops:

Vki!
A hajadat látni kéne, de sztem egy csini tépett frizut lehetne kreálni belőle. Akár rövidebb,akár hosszabb fazonban. Azt nem értem, miért mondod, hogy nem lehet összefogni, hiszen vannak már olyan pihe-puha plüss hajgumik,amik nem károsítják a hajat!
Én is összefogva hordom, és semmi baja, attól eltekintve, hogy ha kiengedem, máshogy néz ki, hiszen azért bele van kényszerítve egy formába,amit fel is vesz, de nem károsodik tőle, és ez a lényeg!

Lányok! Van köztetek a dohányzik? (csak puszta érdeklődeés ez részemről)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

Adraci!
Nálunk is így volt oltás után. Hanna szépen eszikélt és jól bealudt. Még láza sem volt tőle :D

Hanna ma hajnalban megint sokszor fent volt. Szerintem azért,mert még fürdés előtt evett és utána nem. Így hamarabb megéhezett. :?
Ma megpróbálom később etetni,remélem akkor majd elalszik 4-ig is. :P
Holnap meg lagzi, csak el lesz velünk.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus küldenél nekem meghívót a közös blogba?

E-mail címem:susycat@freemail.hu

Köszi

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Ment a meghívó!

Remélem jól bírja majd a lagzit Hanna!!!Aztán gyere és mesélj milyen volta a buli! :wink:

annus11
 
 


Trixi, biztos nem sérül annyira tényleg összefogva, bár ha 24/7-ben úgy van, az nem lehet már olyan jó, nem? Meg mi értelme a hosszú hajnak, ha állandóan össze van fogva? :?: (Azontúl, h férjünk életben hagy. :wink: )
Annus, jó a hajvágós sztori, képet!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Ok! Majd mesélek!

Mondjuk úgy tervezzük,hogy egy pár órára anyósoméknál lesz a Hanna, hogy tudjunk kicsit táncolni, bulizni. Aztán meg megyünk érte és go haza. :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus!

Létrehoztam fiókot a google-ben. Ezek után hol találom meg a közös blogot?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Vki!

Jelenleg semmi értelme,valóban, de ha egy kicsit nagyobb lesz a Babó,akkor kiengedheted. Előbb eljön az az idő, minthogy visszanőne amit levágattál!
A rövid frizura meg sokkal időigényesebb!
Azzal mindennap foglalkozni kell, különben randa! :(
A hosszút meg összefogod,és kész!
Tudom, hogy a fodrászok, és így magam ellen is beszélek, de én nem vágatnám le a hajamat már rövidre semmi pénzért! (Volt párszor, de elég volt belőle) A hosszú praktikusabb,és semmivel sem macerásabb,mint a rövid. (Max a mosása!)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


http://2009majus.blogspot.com/

Ez a cím!Remélem sikerül belépni!

annus11
 
 


Kép
Kép
Kép

Az első képet be kellett scaneljem...akkor még nem volt digitális gépünk....Na kb ilyen hosszú volt,vagyis egy picit hosszabb,de az látszik remélem h jó sok...aztána 2.kép 2005.áprilisa,ekkor már nött,mert vmikor március elején vágattam le :lol: a 3. kép meg a nászút,ekkor volt a 2.nagy vágásom...elötte 2 nappal az esküvőn még hosszú hajam volt :wink:

(mellesleg nem kellett volna a régi képek közt kutakodnom...na olyan vékony se leszek soha... :roll: )

annus11
 
 


Én csak akkor kötöm össze ha szoptatok,amúgy kiengedem ha nem felejtem el...Szerettem a rövid hajat,de én hátul folyton elaludtam...arra meg nincs időm h minden reggel ezzel bíbelődjek....

annus11
 
 


Annus! Ebben igazad van! A rövid haj macerás, bár a második képen ahol ki vagy sminkelve, az kifejezetten jól áll Neked!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Valamiért nem enged belépni, azt írja,nincs hozzáférésem a bloghoz! :(

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Jaj nem tudom mi lehet a baj...esetleg vki biztos tud segíteni,mert ugye én nem hívtam meg magam :lol: Csináltál akkor egy olyan fiókot?Akkor be kéne engednie...a freemailes emailt írd be és a fiókhoz a jelszót,hátha!

rixi!
Köszi,hát igen,nekem se mindig ugyan úgy vágták le,na meg a 3.kép a balcsin van....tehát épp a strandról tartottunk vissza :lol: Na sminkelve azóta kb 3 szor ha voltam,mint említettem nem szoktam csak hébe hóba :lol:

annus11
 
 


Beírtam mind a kettőt,de így sem.

Többieknek nem volt ilyen gondjuk? Tud valaki segíteni ebben?
Hogyan tudok belépni a közös blogba?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Nekem meg nem kel a lányom....6kor evett :roll: Úgy látom ma megint csak5ször eszik.....de én meg kalácsot sütné meg mennék a boltba...d nem merek belefogni mert akkor tuti felébred.... :roll: szóval most itt malmozom....

annus11
 
 


na talán végre bealszik Lara, nem semmi valamikor 10 perc a kaja és bevágja a 110-et, most meg 1 órája szórakozunk, de legalább 130-at legurított :)

annus nekem is a második kép jön be nálad :), nem félreérteni, az jól állt neked :)

nekem egyszer volt hosszú szőke hajam a férjem még most is visszasírja, de útáltam festetni, most meg mikor levágatom mindig fül alá érőre azt mondja, hogy kinézek 40-nek :)

na megyek bepakolom már a mosógépet, főzni ma szerencsére nem kell :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Susycat!
Biztos tud vki segíteni...olyan még nem volt h vki egyáltalán ne tudott volna belépni...másnak is volt vele gond,de megoldódott!!!

annus11
 
 


Annus, sztem is a második képen nagyon jól áll a frizud! Színben is!

Trixi, igazság szerint kicsit unom a hosszú hajat, de gyáva vagyok levágatni rövidre. :oops: Mindenesetre szeretnék vmi jó sérót!!!!

Suzycat, az Annus által írt mailben nincs link? Azon keresztül próbáld!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Szőke az macerás! Nagyon ronda tud lenni, amikor a töve sötét,és otthon festve más színű a vége is, meg a töve is!
Kevés az a festett haj,amit otthon is meg lehet csinálni szépre. Hiába a sok reklám,hogy milyen egyszerű, meg nagyszerű, tudni kell felkenni is azt a festéket!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Huu szín...én évekig vörös voltam :lol: De csak szineztem,meg volt lilás is a hajam.De a vöröset imádtam!!!!Most csak a melír van benne,amúgy barna a hajam.

Anikó!
Én úgy voltam vele h ez csak haj,megnő!!A fodrász aki vágta 3szor is megkérdezte h bizti?Már akkor kiakadt mikor rámutattam egy képre h ilyen rövidet akarok...a szalonban mindenki a "műveletet" leste :lol: :lol: Mondta h ritkán vannak ilyen őrültek akik ennyit vágatnak :lol: :lol: De én mindig mondom a fodrásznak is h annyit vágjon amennyit muszáj,legyen egészséges a vége és kész.Ha ez 1 cm akkor annyi,ha meg 2 akkor annyi.Nem esek kétségbe ha több lesz,hisz visszanő!!!!Én meg imádom a változatosságot! :wink: Tehát szerintem nyugodtan vágj bele!!!max felfrissül kicsit a frizurád :wink:

annus11
 
 


sziasztok

kutyafule
6kg kb,de csipon pont :x
szornyuuu..

mozza
padon jobb futni,amugy faj a terdem nekem is. de itthon pad epp nincs :D


Emese
eloben is ilyen,nagyon szep a tornaztato ;)

Lili és Bogi nagyon bájosakk :)

Annus
Boronak mindegy mit adok ra :D
ugynaugy viselkedik mindegyikben,ugyhogy remelem nem kenyelmetlen :D

panndi
irigyellek :)
a masodiknal biztos kemenyebb leszek egy fokkal,napirend teren.....
allitolag en emeletes agyrol estem le egyszer, aludtam tovabb
ja es gyalis igen :D
regop is meg minden... jajj miert ? :D

ma 22tol 6ig aludt.
tokeletes lenne ez nekem..
csak negyed 5kor mindig megebred,de nem akar enni es csak akkor van nyugi ha mellettem aludhat tovabb.
ezt miert ? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Nekem is a második kép jön be Annus!!! :wink:
Mindjárt kiporszívózok,aztán keltem a manót.Ha rajta múlna szerintem csak 4x enne,de az még nagyon kevés az ő korában.
Én ugye vörös voltam 16 évig, aztán 3-ig szőke,aztán ugye fekete.Ez is durva,mikor nő le,dehát most a szopi miatt nem festem túl gyakran csak kb 5-6 hetente.
Na go porszívni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Bizony macerás a szőke...már írtam, h befestettem terhesség alatt (életemben először), randa volt, h nőtt le. Anyuval átfestettem sötétebb szőkére, most kezdett lenőni: úgy néz ki, h most világosabb a töve. Legalábbis ezüstösebb a sajátom. :lol: Jól belebarmoltam. :oops:
Tavaly nyáron ilyen volt (jó rövidet vállaltam be):
Kép
Kép

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Amikor ez megszáradt, a férjem csak röhögött, h Pumukli... (Bocs, Pumuklii!) :lol:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó!

Köszi a segítséget! Így már be tudtam lépni!

Zsuzsi

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Nagyon jók lettek a talis képek! Nagyon édik a gyerkőcök! :lol:
Kár,hogy mi nem vagyunk budapestiek. Elmentünk volna szívesen :D

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus!

Megadnád az e-mail címed, mert szeretnék küldeni képet a montázshoz!

Köszi!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Netti: csak láttam wiwn a közös ismerőseinket, és azért kérdeztem :) Én is voltam minden ;)
Vendég
 


Netti! Az előbb ütöttem le a teszveszen egy ugyanolyan tornázót amit te is vettél. Szerintem ugyanaz a lány is, mert ez is Szigethalmon van, de Csepelen is át lehet venni. Nagyon szép, már alig várom, hogy élőben is lássam. Remélem Mirának is tetszik majd. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Netti, Boró mit szólt hozzá?

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: