Új privát üzeneted érkezett!

Skrisz, megvetted már az orrszívót? Ha nem, olyat vegyél, amihez adnak súrolókefét is. Ne nevessetek, a miénkben nem volt és iszonyú nehéz tisztán tartani. Aztán kaptunk egy súrolókeféset és minden megoldódott. Hőmérő nálunk is a higanyos. Nem hiszek a méregdrága hókuszpókuszokban.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Sziasztok!

Till, Nyulasz: én a dokihoz mindig listával mentem (kis post-it ragasztva a kiskönyvre :) )
Till, vigyázz magadra! Szopipárnát én karácsonykor, akciós időszakban rendeltem, akkor eleve kint volt a honlapon, hogy csúszás várható. De rendesek, tényleg :)
Én a januári kismamából néztem ki az intéznivalókat, nem is olyan bonyi, mint ahogy azt az első 10 olvasás után gondoltam. Papírokat a www.magyarorszag.hu oldalról töltöttem le...
(Nyulasz, előre nem lehet intézni, azért jobb most utánanézni, mert a baba(k) mellett nem biztos, hogy lesz idő/agy ezeket kitalálni, és pl. a csp határidős, max 2 hónapot folyósítanak visszamenőleg)

Angel, Dióka djönörűűű :D

Lois, dagadás reggelre se jobb? enyim láb így nézett ki befekvéskor:
Kép

Na megyek, kiskorúcsajom felébredt :)



Kép

 
 


szöcske írta:Skrisz, megvetted már az orrszívót? Ha nem, olyat vegyél, amihez adnak súrolókefét is. Ne nevessetek, a miénkben nem volt és iszonyú nehéz tisztán tartani. Aztán kaptunk egy súrolókeféset és minden megoldódott. Hőmérő nálunk is a higanyos. Nem hiszek a méregdrága hókuszpókuszokban.

ha azonnal elmossa az ember, szerintem simán tisztán lehet tartani - legalábbis mi már 1-2 orrszívót felemésztettünk, de egyik sem volt ilyen kefés - nem is láttam még eddig olyat -.

ha meg azonnal elfelejti, forró vízbe be kell áztatni, és akkor is kitisztul

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Mó,tied lábad se semmi volt :shock: ...lista nem rossz ötlet,de még vásárláshoz is mindig elfelejtek vinni :lol:

Na,akkor jó lesz megnézni,hogy miket kell igényelni.

Tgyás,családi pótlék és anyasági...első körben ezeket?

Van itt valaki,akinek esetleg nem a munkaadó intézi,hanem saját maga?Én egyéni vállalkozó vagyok,így magamnak kell intéznem.Valaki esetleg aki magának intézte?
Vendég
 


Jó reggelt!

Apáááám, hogy mennyit írtatok.

Nyulasz! Én magamnak intéztem mindent (saját cég). Segítek, ha kell!

Orrszívó: na, én azt még ki sem bontottam, nem tudok hozzá szólni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.22 14:19-kor.
seszi
 
 


Hanna,azt nagyon megköszönném :D
Vendég
 


Angel
Nagyon szép az új avatárad! :)

Tilidan
Kérlek írd meg mi érdekel és csinálok képet, jelenleg nem nagyon van/ volt időm ezekkel foglalkozni, de lassan nem tudom hova tenni a kinőtt ruhákat. Köszi szépen!

Hanna
Köszi szépen, Mi is jól vagyunk. Képzeld Kincsem elkezdett kúszni, annyira aranyos!! :) Lassan Ti is fél évesek lesztek, de jó! Kibújt már fogacskája Olinak??

Lois

Még egyben vagy?? Ki fog "közvetíteni" kis Zé születéséről??? Annyira izgulok Értetek!!! :)

xandra

Oh, hát isten éltesse a gyönyörű srácaid!!! :) Teszel képeket a nagy napról?? Vagy valahol meg lehet nézni Őket??

nyulasz
Én magamnak intéztem, hát nem irígylem akinek most kell ezeket, nem volt egyszerű! Legalábbis Nekem, mindenhova elmenni ráadásul egy pici újszülöttel és órákat várni és nem nézik, hogy Te szoptatsz, meg tisztába is kéne tenni. Bár mostanra a Budapesti OEP-nél sikerült egy pelenkázót felállítani, ez is nagy előrelépés. Mondjuk a családit azt szerencsére postán is el lehet intézni az anyasági támogatással együtt. A TGYÁS-hoz be kell menni sajnos, majd mikor letelik a 6 hónap ismét be kell menni a GYED-ért, majd mikor az is letellik 2 éves kor, akkor ismét ugye a GYES-ért. Szuper! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Nyulasz! Priviben dobj egy e-mail címet és este átküldök és leírok mindent. :)

Kiscsillag! Olivér is kúszik, négykézlábazik. Ami a keze ügyébe kerül "megszereli". Foga még nincs, de nem is bánom, mert szopizik.
És ugye nem nagy kérés, ha nem hívod Olinak. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Én is pórszívóra csatlakoztatható orrszívót vettem,és 350 ft-ért lehetett kefét kapni hozzá.

Kiscsillag,hát igen,nem egyszerű az egész.Annak idején nem így gondoltam,mikor elkezdtünk lombikozni volt nagyon jó munkahelyem,de 6 lombikot nem bírt el,így most egyéni vállalkozóként nyomom,és táppénzen vagyok éppen.De így sajna minden intéznivaló rám marad,a könyvelő nem ért hozzá,vagy nem akar... :roll:
Vendég
 


Nyulasz: védőnő nem tud segíteni? Mert az enyém már most felajánlotta, hogy segít intézni mindent és mindenhez van nyomtatványa is. Egy telefont megér. Készülsz a holnapra?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz! Izgulsz mi? :) Küldtem e-mailt.

Lois? Krisz?

Timi! Hogy vagytok?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Timi,nem mondod,hogy a védőnő segít? :shock: ez eszembe sem jutott :roll: De Hanna már segít :D

Hanna,köszi,nézem :D
Vendég
 


Nyulasz! Remélem segítek!

Timi! Ha kell, neked is szívesen átküldöm. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csak átlóban olvastam
Orrszívóhoz kefét a Brendonban lehet kapni, nekem kétfajta szívó volt, mindegyikhez jó. És nehogy üveget vegyetek. Mármint orrszívót. Nekem Balu anno egy jól irányzott rúgással kiküldte a kezemből... Meg egy üveghőmérőt is. Azóta minden műanyag. :lol:
vovanda
 
 


Hanna: köszi, jól vagyunk (remélem), csak barátnőm miatt kissé padlón lelkileg. :(
Nekem remélem megcsinálja a munkahely ezeket, mert én egyébként tök béna vagyok hivatalos ügyintézésben. Köszönöm szépen a felajánlást, ha mégsem csinálják meg biztosan igénybe veszlek! :wink:

Nyulasz: én még nem is gondoltam ilyenekre, amikor szóba hozta és mondta, hogy ő mindenben segít, ha kell. Rendes csaj, szerencsére.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Lányok!

Lécci szavazzatok Milcsimre (Bognár Milán) itt:
http://palyazat.picibaba.hu/2009-julius-szepe/


Köszönöm!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Xandra,
szavaztam :wink:

Lányok :P
most csak gyors életjel: minden ok, csak naon kidőltem a mai mászkától, holnap írok :P
Pussz :P

tillidian
 
 


Lányok,
nagyon kedvesek vagytok köszönöm a dicséreteket, irulpirul :roll:
Ma nem volt kánikula, lábam teljesen emberi maradt estére is, mintha sosem lett volna pöffeteg :D Pedig ma is mászkáltam, úgy látszik csak a melegtől borul így ki, nem annyira a terheléstől :shock:

Till!

Nekem is voltak ennyi idősen tök erős görcseim a frontoktól, de később meg sem éreztem... Pedig azt hittem, ha 27 hetesen így reagálok a hidegfrontra, akkor majd harmincpárhetesen tuti meg is szülök tőle, de azóta semmi. Bevallom nekem némi alkohol segített :roll:

Lona!
Nekem is azt mondta a támadónéni, hogy ennyi idősen nem gáz (mármint az enyémben), ha fiatalabb terheskorban jön, akkor szemmel kell tartani jobban. De ez csak tünet, a vérnyomást meg az esetleges fehérjét kell nézni a vizeletben olyankor, és mert valóban toxémia gyanús lehet.. Méregeted a vérnyomásod??
Nekem fájni nem fáj cseppet sem a lábam, csak nem tudom úgy hajlítgatni a lábujjaimat, az furi.
Mikor abbahagytad a metformint hízni kezdtél? És a cukrod hogy alakul?
Jó pihenést! :D

Mó!

nem gyenge a tiéd sem. Nekem ezen a képen volt a csúcs, azért is örökítettem meg, főleg hogy így a papucsom is ily művészien kirajzolódott rajta :D meg bokában véget is ért a dolog. És reggelre tök normális lett. De ma kellemes az idő, és semmi dagadás.

Kis*!

Köszi :) Puszedli és /vagy Szandra fog írni, amelyikük gépközelben lesz, Őket fogom értesíteni, voltak oly drágák, hogy megígérték, hogy megírják Nektek :)

Vanda!
Nekem a műanyag-orrszívót is sikerült eltörnie vendégkisgyerek Apukájának, semmi sem törhetetlen....szimplán Apuka rálépett :D Aztán valahogy nem sikerült vennie másikat helyette.... :?

Ma egy éves kissrác szintén vendég üzemmódban kipróbálta pihenőszék funkcióban KisZé hintáját, teljesen odavolt tőle, szülei itt sopánkodtak, hogy bárcsak lett volna ilyenjük minikorában :) Nagyon bizakodom, hogy enyémKölök is csípni fogja :roll:

Voltam ma NST-n, vagyis lehet ez ma CTG volt, mert sokkal retrósabb volt az egész. Az eredmény, enyémgyerek hűdejólvan benn még mindig, egy hét múlva folytköv. Mondtam a dokimnak hogy és azután?? Szóval a köv. Nst-n, szerdán meg is vizsgál, és ha addig semmi történés, akkor a hétvégén valszeg rásegít. Akkor jár le a terminus.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,
megértjük KisZét "bentlakás" ügyben :lol: ilyen csini pocakban biztos öröm lakni! :wink: De hiába, lejár az albérlet :lol:
(Vackorom is így volt: a szülés kiírt napján még semmi hajlandóságot nem mutatott az előjövetelre - hiába pucoltam ablakot létráról: kéretik nem utánozni :shock: :lol: - de az amnioszkópia már nem tetszett neki. Másnapra megindultak a fájások :P )

Tegnap bepróbálkoztam T-gyás ügyben. Korán, mint a helyszínen kiderült. Előtte telefonáltam, mondtam is a hölgyikének, hogy okt. 8-án szülünk, lelkesen gratulált és kérte, hozzak orvosi igazolást, akkor már most kiállítja a papirost, hogy szept 10-től t-gyás. Aztán helyszínen meg azt kérdezi: mér' jöttem ilyen hamar, a szülész orvos papírja nem jó, mert háziorvostól kell és csak szept 10 után jöjjek :shock: :evil: - direkt megkérdeztem telcsiben :?

Aztán megkötöttük az őssejtes szerződést a Péterfyben. (a HelatitisB,C volt csak meg, ugye, de emellett 3 másik eredmény is kellett nekik vvtelből - így beküldtek a szülőszobára. Senki vajúdó nem volt :roll: egy tüneményes szülésznő vette le a vért, és közben folyton elnézést kért :lol: - elképzeltem, milyen lehet nála szülni: "bocsánat, ez most picit fájni fog" :roll: :lol: )

Na eldugulok, visszadőlök még kicsit, és várom a szopipárnámat :P

tillidian
 
 


Sziasztok!

Szandra,dobtam sms-t Milcsire :D

Lois,na,nemrég még aggódtunk,hogy húzzátok ki még két hétig,aztán a végén meg úgy kell majd kikönyörögni onnan :lol:

Till,én is úgy tudom,hogy 28 nappal szülés elött lehet igényelni.De ezt tényleg mondhatta volna a telefonban.Ehhez tényleg kell a háziorvoszól papír? :shock: Jajj,mit fog majd értetlenkedni az übergáz házidokim :? Látom nálatok is lassan nagy buli lesz :D

Hanna,köszönöm szépen,lementettem mindent,kezd tisztulni a kép.

Timi,barátnődéket nagyon sajnálom.Mi lett végül?Ha szabad megkérdezni :oops:
Vendég
 


Sziasztok,
tegnap már nem volt erőm jönni. Este végigolvastam mindent, de már nem írtam. Tegnap reggel apa bevitt a bankba, 11-re mentem nst-re. Előtte egész éjjel kínlódtam, mert alig bírtam megfordulni, annyira fájt a szeméremcsontom. Azt hittem kipihenem, de nem. Elslattyogtam a Péterfy-be. Szülésznőmmel nem tudtam érdemben beszélni, mert irtó nagyüzem volt délelőtt. Már a 3. császárt csinálta! Nst-n minden rendben volt a kiscsajjal, én sem produkáltam nagy méhtevékenységet. Utána nagyon sokat vártam a dokimra, hogy megnézze a papírkámat. De megérte, mert kieszközölt egy UH-ot. Eszter össze-vissza mozgott, rugdalta az UH fejet, meg persze engem. Alig tudták lemérni. A szonográfus nő mondta, hogy jól beivott a magzatvízből, mert totál tele van a gyomra. Már most kajás gyerek. :D És van egy pici haja is! :D Jelenleg 2700 gramm. Születési súlyra 3200 grammot jósoltak. Jövő héten megint szerdán megyek, akkor lesz méhszáj ellenőrzés is. Jó hosszú lettem, bocsika.

Szöcsi, orrszívót még nem vettem. Nem kapkodok. :D

Lois, lehet, hogy te már a jövő héten szülsz is? :shock:

Tilli, biztos az én szülésznőmmel találkoztál. Ő tényleg egy tünemény. :wink:

skrisz72
 
 


Nyulasz: köszi az érdeklődést! Tegnap délután 5 körül indították meg a szülést. Ha párom felkel (mert éjszakás volt) akkor biztos többet tudok majd. Remélem hamar túl lettek rajta. :cry:
Ma van a nagy nap! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,jajj,nagyon szomorú :(

Igen,ma bekötik a fejem... 8)

Skrisz,szépen megnőtt a kiscsaj :wink: Hajunk nekünk is van. :lol:
Vendég
 


Till, bocs a belepoffért..ÉN tutti nem mennék el hamarabb tgyásra.Ha jól rémlik kjt hatálya alatt állsz, most tp-en vagy, elég jó a tp-ed nagyjából tgyással egyenértékű, veszíteni fog egy hónapot tök fölöslegesen.
Vendég
 


Till :P Nyuszi :P
Köszönjük!

Nyuszika :P
Elég ám az on-line szavazás, sms pénzfaló :evil: Úgysem lesz 1. a drágám, mert van, aki már 4-500 szavazatnál tart, de a különdíjra azért hajtunk :lol: :lol: Bár szerintem már az is le van zsírozva :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Sziasztok!

Csak kutyafuttában olvastam végig 1 oldalt,bocsi.... :oops:

Látom,utolsó heteket,napokat húzó kismamik még egyben!Kitartás lányok!

Nyulasz!
Hú,akkor ma asszony leszel! :D De jó,gratulálok! :D

Timi!
Szegény barátnőd! :cry:

Orrszívó:Nekünk az első üveg volt és volt hozzá olyan pici kefe.Tök jól lehetett tisztítan.De amúgy tényleg használat után egyből bő vízsugárral ki kell takarítani...bármilyen falyta legyen is.Aztán egyszer sikerült elejtenem....pont használat előtt,amikor Ábel már kiterítve feküdt a földön. :roll: Szerencsére nem talált meg 1 üvegszilánkot sem.Így tanulva ebből,a másik már műanyag.

Velünk minden okés,én már fogmosás nélkül is elkezdtem az öklendezést és egész nap hulla fáradt vagyok.Délutánonként szoktam aludni 1 órácskát,de pár óra múlva ennek hatását már nem érzem,újra fáradt vagyok.

De jól telnek a napjaink,mert kicsit nyaralunk,holnap megyünk haza.

Puszi mindenkinek

Ági
pálgi
 
 


Sziasztok!

Nyulaszkám :D
dejódejó!!!! :D Képeket kérünk majd - akár a közös gmailre :wink:

Igen, hamarosan Vackorkámat is ünnepeljük :wink:

Timi
nagyon sajnálom bnődéket :cry:


Skrisz
akkor jó kezekben leszel :wink: :D

Hunci,
nehogymá' bocsánatot kérj, mikor mindig segítesz! :D
A helyzet az, hogy tanár vagyok, és most nyár van, tehát nem kellett táppénzre mennem :P - idáig egy napot se voltam! :P
Viszont most akkor nem tudom, hogyan járok jobban: ha szeptembertől táppénzre megyek és csak a szüléstől T-gyás, vagy 4 héttel előtte :roll: A tanítást már nem tudom megkezdeni, a gyerekekkel sem akarok kiszúrni, hogy egy hónap múlva átadom valakinek őket, szóval muszáj szeptembertől itthon lennem, a kérdés, hogy mire menjek?

Lányok,
megjött a szopipárna+ ágynemű, csodaszép! :D
Viszont nem tudom összeszerelni a baldachint, a rúdra hiába nyomkodom rá az ovális felső részt (amin a textil függöny van felfűzve), nincs ami tartsa, nem áll meg merőlegesen :shock: Nem lehet, hogy valami alkatrészt kifelejtettek belőle? :roll: Nem tom, Vackornak hegesztett volt :roll:

tillidian
 
 


Jajj, de dinka vagyok!!! :D Megoldottam a baldachin-dilemmát: fordítva kellett rárakni a vasat :lol:

tillidian
 
 


Till, má' bocs, én is tanár vagyok... de sokkal jobban jársz, ha nyáron táppénzre mész, nem szabira. Mert a szabidat a szülés után kiveheted, és tovább tudsz otthon maradni. Én a 8. héttől tp-en voltam (július végétől, így sok-sok szabit spóroltam). És mivel Bálint februári, így a szabim ki fog tartani szeptemberig (mert ugye visszamenni se nagyon lehet év közben), és nem kell fizetés nélkülire menni, ami nagyon gáz lenne. Szóval szerintem, táppénzre menni, MÁTÓL. (Rám is furcsán néztek, de persze azért, mert mások nem gondolkodnak, még nem én vagyok a hülye. :lol: )
És a baba születése napjától TGYÁS, ami nem korlátos, nem úgy, mint a gyed.

dkata
 
 


Till, ez fizutól függ. A tgyás a fizu 70%-a, felső korlát nélkül, de összesen jár 168 napig, megkezdhető max 4 héttel a szülés előtt. utána van a gyed, mi szintén 70%, de max. (kb) bruttó 100000 huf. a táppénz is 70% (vagy mostmár 60?), szóval ha a fizud 70%-a több, mint a gyed lenne, akkor érdemesebb a tp., nyersz 4 plafonmentes hetet. bocs, gyerek van a kezemben...



Kép

 
 


Dkata,
köszi, aranyos vagy! :P
De nem értem, miért kellene nyáron táppénzre mennem? :roll: hisz be se kell járnom, nincs tanítás, így a teljes fizumat kapom még augusztusban is! Nekem az a kérdés, hogy szeptembertől táppénz vagy T-gyás?

Mert ahogy Mó írja (köszi Neked is! :P ) a t-gyás 70%, de a táppénz lehet, hogy csak 60% :roll:

tillidian
 
 


Aki még júli 31-ig bezárólag megy táppénzre, annak 70%, aki aug. 1-től annak már csak 60 % táppénz jár.

Till: szerintem is táppénzre kellene menned, a gyed számításánál is jobban járnál.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Till!
Én is tanítottam, szerintem is táppénz, szülés után TGYÁS. Szabi megmarad visszamenetelkor.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Till, azért KELL tp-re menned, hogy megmaradjon a szabid, amit majd akkor veszel ki, miélőtt visszamész dolgozni. És akkor sem lesz mindegy, hogy kapsz 1-2 hónap plusz szabit (teljes fizetést). Nem tudom, érted-e, de amennyivel előbb elmész most tp-re (pl. júl. 9-aug.20-ig) ennyi nap szabid megmarad, viszont erre az időre kapsz tp., ami tulajdonképpen "talált pénz". Ja, és nem mindegy, hogy 60 vagy 70 %. Szóval táppénzre menj, és ne húzd-halaszd, mert minden napod abból a szabiból megy, amit akkor élvezhetnél, amikor majd a kicsikéd 2 vagy 3 éves, és mennél vissza dolgozni. :lol:

dkata
 
 


Lányok,
köszönöm! :P Asszem kezdem érteni :P
(Dkata, azt tudod esetleg, hogy 2 év itthonlét után mennyi szabi jár? Hol tudok utánanézni? Előre is köszönöm - Többiek, bocsi az OFFért :P )

tillidian
 
 


Till, nekem kb. annyi szabim gyűlt össze, hogy februárban elmegyek szabira és szeptemberben kezdek dolgozni, elvileg pont ki fog tartani. Ja, és a szabadság idején már "állományban vagy", nekem azt mondta a nő, már arra is jár a szabadság. Kb. úgy tudod kiszámolni, hogy megkérdezed, egy évre hány nap szabid van, és az jár a szülés utáni első két évre (ha meg nem változtatták), és jár a táppénz idejére arányosan (amit most megspórolsz, ha nem veszed ki). Plusz jár évente a gyerekekre 2 nap/gyerek. Nekem valami 100 körüli nap jött ki, kicsivel több, az kb. 5 hónap, de még én is utána fogok számolni, ha itt lesz az ideje! :lol:

dkata
 
 


Vérzik a szívem, mikor írjátok, hogy 2-3 évig otthon lesztek a gyerekekkel. :cry: Én nem tehetem meg. Január 1-től vagy február 1-től én már teljes munkaidőben otthonról dolgozom. :cry: :cry: Minden héten lottózom, hátha mégsem kell.... :oops:
Egyébként én úgy csináltam, hogy kivettem most az összes szabimat, július 20-tól leszek táppénzen Eszter születéséig. Aztán jöhet a TGYÁS. Amikor az letelik, kezdődhet a meló. :?

skrisz72
 
 


Sziasztok lányok!!!!


Tilli ez a baladhinos dolog ez nagyon tetszett!!! :lol: :lol:

Timi nagyon sajnálom a barátnőd! :cry:

Skrisz azta nem semmi már itt van lassan az idő tiszta izgi!!!

Nyulasz ne haragúúúúdj neked kellet volna elösször írnom!!!!!
Micsoda nap ez a mai bekötik a fejed tátátááááá tá tá tá táááááá! :lol: :lol:

Én a holnap hejett ma voltam UH-n.
Meglátotta dokibácsi és nagyon aranyos volt látta rajtam, hogy a púlzusom az egekbe és így megnézett!! :lol:
Minden rendbe vn nagyon szépen növögetünk!!! :lol: :lol:
Holnap azért a vérvétel még meglesz!!
Ma hívom a nődokim nagyon izgulok mikor kapok időpontot!!! :roll:

Itt a mai UH kép!!

Kép Túrógombóc

Kép

Kép
raniko
 
 


Szia gombócka! De szép vagy anya pocijában! Nőjj nagyra!!!

skrisz72
 
 


Skrisz nagyon szépen köszönjük!! :wink:

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani: de szép nagy Gombócka! Nekem is van az egyikről egy integetős 8 hetes kép. :wink: Nőjetek szép nagyra-ahogy a dokim mondja mindíg! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Till, ahogy Kata írja.most tp, akkor megmarad a szabid, aztán szülés és tgyás.Aztán szülés utáni első évben jár a szabi (asszem új szabály)tehát nem két évig jár a szabid.Náaltok ez összesen kb 40 nap plusz a ki nem vett szabik még 40 nap.
Vendég
 


Sziasztok!

KÉRDÉSEM LENNE mindenkihez, aki valaha is használt már Gonal 300-as tollat:
Tapasztalatból tudom, hogy mindig túl vannak töltve a tollak, de az elképzelhető, hogy 75 egységgel volt túltöltve a 300-as tollam?
Az előző toll 900-as volt, amiből megmaradt 75 egység. Napi 150-et adok, így kisakkoztam (nem kellett hozzá sok gógyi), hogy ha megmaradt 75 és nekem 150-et kell beadnom, akkor a 900-as tollból beadom a maradék 75-öt és a 300-asból is 75-öt (ez meg is történt tegnap), majd másnap (azaz ma ) 150-et és akkor matematikailag is 75-nek kell maradnia a 300-as tollban. Max ha az is túl van töltve, akkor mondjuk 75+37,5-nek. Na, nekem 150 van most beadás után a tollban. Lehetséges ez, valakinek maradt valaha 75 egység meg a 300-as tollban??? (Remélem, értitek és nem bonyolítottam túl :oops: ). Csak nem rontottam el a mai beadást???? :shock:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek elkeltem :lol:

Pussz mindenkinek!
Vendég
 


Till!
Na ablakot pucolni főleg létráról tuti nem fogok.....gyakorlatilag semmi hasznos dolgot nem csinálok (na jó, némi munkát leszámítva,) csak láb lógatok, meg osztom az észt :roll:

Az előbb lehajoltam, akkorát pattant a hasamban valami...... azt olvastam, hogy a burok repedése hallat ilyen hangot, és most várom a magzatvizet, de nem akar gyünni.... :?

Nyulasz kisasszony, Nyúlné lett közben??? Na jó, nem várom hogy válaszolj a nászéjszakád kellős közepén :wink: :wink: :wink:

Skrisz!
Olvastam a csontfájást, nagyon szar lehet, együttérzésem :? Sajnálom, hogy olyan hamar el kell kezdened melózni, de még jó, hogy otthonról is tudsz. Ez is irigylésre méltó.

Ranikó!
Cuki, már kezd emberke formája lenni :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


ÓÓ, nyulasz, sok boldogságot! :lol: :lol: Ajándékok már nálad :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nyuszikám!
Gratulálok!!! :D :D :D

Baba!

Én is mindig hasznosítottam a maradékokat a végén, mindig kellett az is, de ha megfeszülök sem emlékszem pontosan, hogy mennyiket kalkuláltunk rá. Nekem a 75 rémlik túltöltésnek, nem a 37.5, de szenilis agyrágott kismami vagyok, ne rám alapozz :oops: :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois, én eddig mindig elajándékoztam a maradékot.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: