Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy megint nem olvasok vissza, de tegnap kellett visszemennem varratszedésre, és ismét felszakadt a seb. :( :(

Úgyhogy azt javasolták a dokiaim (felhívtam az otthonit is), hogy augusztus végéig ittmaradunk Charlottetal, és ha addig nem történik semmi, akkor vonattal hazamegyünk. :( :( Ez egyben jó is, mert most télleg szigorú fekvésre lettem ítélve, és legalább Charlotte után se kell rohangásznom, hiszen itt van anyukám.

A legrosszabb számomra,hogy Ákosnak viszont haza kell mennie, és nagyon fog hiányozni. :( :( :( :( :(

Vigyázzatok magatokra!!!


puszi
Vendég
 


Szilveeaa,Pocok,Datolya,Zsrit,Chardonnay Ti kinél fogtok szülni a Kútvölgyiben?
Vendég
 


Monica, én Dr. Vida Gábornál - több barátnőm szült nála és mindenki elégedett volt. Nekem amúgy az egész Kütvölgyi szülészeti osztályáról jók a benyomásaim (persze eddig csak párszor voltam, de nem volt az a brutál kórház feelingem, mint sok helyen), a többi doki is szimpinek tűnik, stb. Itt is van pár elmebeteg csecsemősnővér állítólag, de hát hol nem...
Mindenesetre vigyázz magadra nagyon, pihenj sokat és írj, majd mi szórakoztatunk! :lol:
Drukkolok, hogy augusztus végén hazamehessetek!

Kép
szilveeaa
 
 

 
 

Monica nagyon vigyázz magadra szurkolunk,hogy minden rendben legyen és aug .végén nyugodtan utazhass haza.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Nita,Kicsike!
Naon jó lett a kápi!Gyertek nyugodtan vacsira! :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P

Mrsparis!
Hát ez van sajna.De tuti jövőhónapban megint egy újjal fogok találkozni! :? :x :? :x

Monica!
Pihenj,pihenj és mégegyszer,pihenj!!!!!!!Sajnos,ha muszály,akkor muszály!Most az a legfontosabb,hogy se Neked se Noelnek ne legyen semmi baja! :wink:
Charlott meg legalább kiélvezi hogy a nagymami kényezteti! :lol: :lol: :lol:
Viszont párod nélkül biztos nehéz lesz! :cry: De augusztus végéig rendbejössz és akkor hazamehettek Hozzá! :lol: :lol: :lol:
Fel a fejjel! :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szisz küld a címedet!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Elteszem magamat holnapra. A héten tök jókat aludnék ha: 1- nem kéne éjjelente 2x felkelni pisilni, 2- ha az édes lánykám nem 7-kor keltene.
Pedig apus éjjszakás a héten. :( Ilyenkor korán fexünk, de rossz nélküle aludni. Nem baj jövő héten délelőttös lesz és korán itthon lesz. :D Viszont akkor visszajön a hajnali kelésem. :D Sebaj. :D

Jaj meg egy kérdés. A kiskutyákat mikor kell először dokihoz vinni? 6 vagy 8 hetesen? Rég volt a kisebbik kutyánk kölyök.. :P :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Monica:

Jobbulast, erosodest kivanok neked es kitartas!!!!

sünciboglya
 
 


Monica, jó hogy írsz ... :)
hát ez elég sz@r szitu :( bocs de nem tudom szebben írni...
Nagyon sajnállak őszintén, hogy párod nélkül kell ilyen sokáig maradni ... meg azért Neked az az otthonod ...
Kitartás!!!
Majd csak eltellik az az idő addig is legalább anyukád tud segíteni ...

Én váltottam a Kútvölygiről SOTE II-re. Főleg doki ügy miatt, nevet nem írnék ...
Meg azért mert szakmai szempontból a legfelkészültebb hely a SOTE I és II, ott semmin nem lepődnek meg .. mindenre fel vannak készülve. De biztos jó a Kútvölgyi is, nem tudom.


Mrs Paris :)
DETTO, ugyan ez van nálam is.
Az eddigi írtó mozgolódás után pár napja szinte alig mozdul a drágám ... őrületbe kerget vele :roll: :roll:
rommá aggódom magam, remélem semmi baja ...
a dokimat is felhívtam emiatt, de csak hétfőn tud megnézni ...

R

Kép
zsrit
 
 


zsrit:
En anno vettem egy magzati szivhang hallgato doppler-t.
Amikor nagyon parazom hogy mi van a babaval akkor elokapom es meghallgatom vele a baba szivet. :) Most mar barhol lehet venni, szemely szerint lattam 4 kulonbozo bababoltban, 10 ezer alatt vannak ezek. (Nekem angelsound van es 9900 volt) Brendonban is lehet kapni.

Babamozgas: erdekes nekem a mai napon pont ellenkezoleg viselkedett. Egesz nap harc volt benn, csak fel orakra allt meg maximum. Mar este 11 ora elmult es tala most mondhatom hogy egy kis nyugi van....

Talan igy reagalnak a front-nem front dologra??? (Az igaz hogy en eddig non-stop kemenyedtem, talan par napja jobb a helyzet, ma meg szinte alig kemenyedtem.
Fura.....

Joejt mindenkinek!

sünciboglya
 
 


Sziasztok :P

A nap záradékaként beugrottam gyorsan :D Holnap visszaolvasok, addig is szép álmokat! :D

tillidian
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem ma nagyon meleg lesz, háromnegyed háromkor felébredtem arra, hogy izzadok. Férjem a nagyobbik fiammal elindult Szlovákiába, én pedig jó anyushoz méltón felpakoltam őket élelemmel. Ez még magában normális dolog, de az, hogy nem tudtam megállni, hogy hajnali háromkor megeggyek ez szelet szórt túróst az már nem :oops: .

Tilli, látom ma is a baglyokat pesztráltad.

Zsrit, hol tanulsz? Én is III. kerületben lakom a Római környékén, Te merre? Megírnád priviben a doki nevét, illetve, hogy mi volt vele a gondod? (Én is olyan dokihoz járok, aki a Kútvölgyiben vezet szüléseket, de csak magánrendelése van, így kíváncsivá tettél.)

Pattogó, főzéssel, kajakészítéssel kapcsolatban én pont az ellenkező, a lusta véglet vagyok. Megkívánok valamit, de lusta vagyok beszerezni a hozzávalókat és elkészíteni, így elkezdek valami mást enni. Ez így megy akár fél napon keresztül is, aztán csak rászánom magam a megkívánt kaja elkészítésésre, de akkora már van bennem néhány ezer felesleges kalória.

Monica , tudom, hogy nagyon rossz lesz Neked a Férjed nélkül, de szerencsére ott van Anyukád, aki segít. Ha más nem is Charlotte biztosan jól érzi majd vele magát. Kicsit csodálkozom, hogy kivették a varrataidat, bár én csak olvastam róla, azt írták, hogy ezeket akár a vajúdás kezdetéig is bent hagyhatják. Kitartást, és pihenj sokat!

Fürdetővödör: megnéztem a hozzá kapcsolódó kisfilmet és egy kérdés merült fel bennem. Mindenhol azt mondták eddig (védőnő, csecsemősnővérek), hogy a friss köldökcsonknak nem szabad vizben ázgolódnia (bár ezek a vélemények már öt éve hangzottak el), a vödörben való fürdetésnél ezt nem lehet elkerülni. Mi a véleményetek, szabad áztatni, vagy a vödröt majd akkor használja az ember lánya fürdetéshez, ha már a baba köldöke begyógyult?

Gyerekhám: Londonban láttam ilyet, amint épp egy nagymama rántotta vissza totyogó unokáját, aki a négysávos utat vette eltökélten célban. Akkoriban nagyon elszörnyedtem ezen a találmányon és módszeren, de azóta anya lettem és belátom nagyon hasznos lehet bizonyos helyzetekben, csak nekem elsőre kutyasétáltatás feelingem volt a látványtól (bár sokszor azt, hiszem, hogy egy kutya hamarabb hallgatna kéréseimre, mint a saját gyerekeim).

Megpróbálok még egy kicsit aludni, különben nem tudom, hogy maradok függőlegesben napközben.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Mrsparis,Zsrit!
Az én pindúrom a melegben fogta vissza nagyon magát,olyankor alig mocorgott.Most 2 napja,mióta kicsit lehűlt a levegő,azóta nagyon élénk! :lol: Mondta is a dokinőm,hogy majd hidegfrontkor fogok szülni! :roll: :lol:

Pattogo!
Nem vagyok jártas kiskutya oltásokban!Úgyhogy passz.... :shock: :shock: :roll: :roll:
Nekem párom ha délelőttös én is felébredek vele hajnali 5 körül és már utána nem tudok visszaaludni! :? :? :? :? :? :?

Datolya!
Válljék egészségedre az az egy szelet túrós süti! :lol: :lol: :lol: :wink: Még ha hajnali 3-kor is etted! :wink:
A kicsi családod kirándulni ment vagy nyaralni?Mikor jönnek haza? :)

Kaptam időpontot 4D-re!!!!!Július 31.-én megyünk! :lol: (Hú,még 3 hét! :shock: )

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szisz hova mentek 4d-re hogy ilyen sokára kaptál csak időpontot???

én ma megyek nagy uh-ra........ismét láthatom kis békámat!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok,

Szilveeaa, kb. 5000 ft körül lehet a dézsa.

Datolya, igen, ezt csak akkor szabad használni, amikor a köldök begyógyult. Az mennyi idő egyébként általában? Az én dokinő unitesóm Németországban csak azután fürdette meg először a gyereket.. Ott amúgy is csak egyszer fürdetnek per hét. :shock: Spórolnak a vízszámlával :wink:

Monica, ez megnyugtató, hogy aug végéig nem utazol. Nagyon sajnállak, tényleg szörnyű, h az embert lánya elszakad a párjától. Én például sokkal ragaszkodóbbá váltam a terhesség alatt. Azelőtt sokat utaztam egyedül, semmi gond nem volt, most meg úúúgy hiányzik a szerelmem :oops: :oops:

Kútvölgyi, nekem is szimpatikus, nem zsúfolt. Viszont ott szült a barinőm, akit a orvosa (név nélkül) meg akart császározni a 34. héten, mert volt egy erősebb folyása. Meg se vizsgálta, közölte, h a magzatvíz szivárog. Erre a barinőm észnél volt, közölte, h márpedig ő nem, vegyen már elő egy lakmuszpapírt, amivel megállapítja, h mi is az, oszt csak vmi fertőzést nyelt be. Pedig pont ezért váltott erre a dokira/kórházra, mert úgy látszott, hogy van esély az első császár után természetesen szülni. :(

Én tegnap voltam e Pázmányon egy jótékonysági koncerten, a Baba rettentő jól érezte magát, a zongorát imádta. Gerschwin a kedvence :P
Aztán még lenéztem egy másik helyre, ahol 4 amatőr fiú tartott unplugged koncertet, az is nagyon vicces volt, de nem maradtam sokáig, mert már késő volt + cigifüst. :shock:

Este meg rémes hányingerem lett, végig gondolva annyi mindent zabáltam össze, hogy nem lehetett kiszűrni, h mitől. Kicsit beparáztam, alig bírtam elaludni. Meg elért a légszomj is, h elegem volt. Lehet, h most kezdődik a 'terhesség'?? :?: :?:

Kép
screen
 
 


ja, bejelentkeztem én is 4D-re a Kleopátra házba, júl. 20-án megyünk! Az a 30. hét lesz, remélem szépen megmutatja magát a kispöcsös :roll:

Nita, majd tegyél fel képet!!

Kép
screen
 
 


Monica!
Sokat gondolok rátok, és nagyon szorítok!
Hidd el, jobb lesz így, hogy maradtok! Neked most tényleg a fekvés az első, viszont egy örökmozgó kiscsaj mellett azt nagyon nehéz megvalósítani, ha nincs segítséged.
Drukkolok, hogy semmi baj ne legyen, és augusztusban azért hazamehessetek!

Betty! Gondolom, hogy rádjött a frász a kisfiad akciójától. Szerencse, hogy tényleg nem történt baj!

Sziszkó!
Meglátod, milyen hamar eltelik az a három hét!

Az én törpém minden reggel kel velem az ébresztőórára, aztán szinte minden nap ugyanakkor jelentkezik be, és du. a legaktívabb.

Lányok, meg tudtok még 1x erősíteni, hogy ha júl. 31-én indítom a táppénzt, akkor még a 70 % lesz rám érvényes? Mert én így tudom, hogy aug. 1. a forduló.

Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Judy, én is így hallottam, hogy a táppénz így van, ahogy írtad!

Kép
screen
 
 


Nita!
Én kértem aznapra az időpontot! :lol: Akkor leszek 27 hetes,most még kicsit korainak tartom. :roll:
De mondta a pasi,akivel beszéltem telefonon,hogy nyáron kevesebben is mennek,sok az üres hely júliusban.Még azt is én adtam meg,hogy délután 3-ra menjünk. :lol:

Drukk a mai uh-hoz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Screen!
Akkor Te hamarbb mész! :lol: :lol: :lol:
Majd írd meg utána,hogy mi volt a véleményed rólunk! :lol: :wink: Kivi vagyok!Mikor mi voltunk,tök rendi volt a csajszi aki vizsgált,meg aki ott volt kinnt a váróban is.
Ti melyik csomagot kéritek?Mi a középsőt,ami 11990 ft.Abban adnak több képet,amit külön kiírnak cd-re.plusz ugye a 20 perces dvd! :lol: :lol: :lol: :lol:

Judy!
Most van egy kis dolgom a városban,de ha hazajöttem szívesen utánanézek ennek a táppénz dolognak.Nem vagyok tisztában vele és hülyeséget nem akarok Neked mondani! :roll: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Szisz, előre is köszi! :lol:

Én ezt találtam:
http://www.hetionline.hu/hirek/gazdasag ... sag_090601

E szerint jól tudom, de ha valaki pontosabban tudja, megköszönném, ha megírná!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.10 08:35-kor.
Vendég
 


Sziszkó, mi a legolcsóbbat fogjuk! :oops:

Kép
screen
 
 


Sünci :)

hallottam már én is a szívhangfigyelőről de nem mertem venni, mert azt mondják, van hogy úgy fekszik hogy mégsem hallasz semmit és magamat ismerve tuti hanyatt homlok menekülnék a kórházba ... :)

Egyébként hál' istennek apa hangjára és cirógatására mindíg táncra perdül így tegnap is megnyugodhattam ... hiába a szerelem már dúl :D :D

Datolya :)

írok privit

Egyébként a Kútvölgyi szép és "elit" kórház, nincs is ezzel baj én is azért választottam először, hogy az majd milyen jó lesz ... nekem csak ez volt a bajom és ezért váltottam, mert nem akartam császárt, a doki meg meg sem hallgatott.
Azt mondta ha az első császár volt jó lesz ez is császárnak.
Én nem zárom ki hogy van amikor indokolt és az kell/kellhet de legalább ne döntsük el előre...

Most megyek mert csomagolok hétvégére megyünk le a Balcsira ...
Vigyázzatok magatokra!

R

Kép
zsrit
 
 


screen írta:itt volt a védőnő.
gyakorlatilag egy kérdésre sem bírt válaszolni (mondjuk csak azért tettem őket fel, hogy ne leszen csend és nehogy azt higgye, h engem nem érdekel a várandósságom). viszont elmondta, h ne vegyünk felvágott görögdinnyét, mert az piszkos lehet. Smart. :| :| :| és utcai pacskerben bezúzott a szobába. annnyapicsája.

Mi ez a hülyeség a görögdinnyével??? :shock: A kedvesem csak félbevágott dinnyét vesz, mert hatalmas és nem eszünk meg egy egészet. Plusz be sem férne a csöpp hűtőnkbe. Eddig semmi bajom nem volt tőle... Próbálja csak valaki elvenni tőlem! :twisted:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


sziasztok:) Joreggelt!

judy:
szerencses vagy! akkor a te babadnal mar kezd beallni a napirend! :) Vedonom szerint ez nagyon jo es fontos! :D

(sajnos nalunk ugy nez ki hogy a gyerek is bagoly lesz. Minden egyes ejjel, 1-kor kezdodik a musor es 2-re fejezodik be. Addig nincs alvas nekem sem....

LANYOK!

Volt mar valaki a SOTE I. Noi Klinikan genetikai UH-n?
Oda kell mennem, azt mondjak horror idoket kell varni, volt aki egy egesz napot ott ult...... Igy veszelyeztetetten kisse tartok a dologtol, de kotelezo mennem :(
Tapasztalatok valaki?

Tappenz:
Nekem megoldottak. Szepen felfuggesztettek az allasomat ahogy megtudtak hogy terhes vagyok! En meg nem tudtam semmit (akkor meg) a jogaimrol....... Klassz ez a rendszer hogy mindent meg lehet csinalni a kismamaval. :(

zsrit:
A Dopplerrel nekem a 12. hettol tokeletesen lehetett hallani mindent. :) Es hat ugye hetrol-hetre erosebben. Fel is lehet vele venni a hangot a szamitogepre! A vedonomnek annyira tetszik ez a kis szerkentyu hogy szules utan megveszi tolem. :D Szoval szerintem tuti jo!
(A sajat szivedet is meg tudod hallgatni vele de azt sokkal feljebb kell. Ha jo a zsele amit hozza kell hasznalni akkor tokeletesen es hangosan hallatszik a baba. AMikor elmaszik - az enyem mindig!!! Szepen utana lehet menni, piciket kell csak mozgatni es szinte azonnal ratalal az ember ismet a szivveresre. Nincs menekves babanak. :D

Gorogdinnye:
Hehe, koszos a felvagott dinnye...... ez tetszett:) Hat le lehet akkor mosni:D:D:D:D
Furcsa ez a kontraszt a vedonovel........
A dinnye miatt aggodik, kozben meg behozza a pacskerjan a millionyi bacit kintrol es szepen szetkeni a nappaliban. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sünciboglya
 
 


Judy!
Én ezt találtam.De végül is ugyanaz,amit Te is írtál!A lényeg,ha van 2 éves munkaviszonyod,akkor augusztus 1-től 70%-ról 60%-ra csökken! :? :? :? :evil: :evil: :evil:
Ha nincs meg valakinek a 2 éve,akkor eddig 60%-ot kapott,most ez lecsökken 50%-ra! :? :? :evil:

Táppénz

A tervezet szerint a biztosítási jogviszony megszűnése után folyósított táppénz (passzív táppénz) időtartama a jelenlegi 45 napról 30 napra csökken. A passzív táppénzjogosultság időtartamának mérséklésével egyidejűleg a tervezet meghatározza a passzív táppénz egy napra járó összegének felső határát is, amely az érvényes minimálbér 150 százalékának harmincad része, vagyis 2009-ben legfeljebb napi 3.575 forint. Passzív táppénzre a biztosítási jogviszony megszűnését követő 3 napon belül bekövetkező keresőképtelenség esetén jogosult a munkavállaló, jelenleg 45 napig. A tervezet szerint a jogalkotó ezen időszakot csökkenti, és a fizetendő táppénz összegét 30 napos hónap esetén havi 107.250 forintban maximálja. A javaslat a táppénz általános mértékét is csökkenti: két évnél hosszabb biztosítási jogviszony esetében 70 százalékról 60 százalékra, míg rövidebb időszak esetén 60 százalékról 50 százalékra csökken a táppénz összege. A módosítás lényegében csökkenti a befizetett járulékokért járó szolgáltatás összegét, amely rendelkezés így egy kvázi járulékemelésnek is felfogható – emelte ki Veszprémi István.


Csibe!
Ez ari volt: "Próbálja csak valaki elvenni tőlem!" :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:
Én is imádom a görögdinnyét!!!! :) :) :)

Zsrit!
Jó nyaralást Nektek! 8) 8) 8) 8) 8)
Jövőhéten kánikula meg forróság lesz!!!!! :roll: :shock: :roll: :shock:

Screen!
A legolcsóbb is tökéletes!A múltkor mi azon voltunk.Két db képet így is kaptok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sünci!

Látom épp ittvagy!Képzeld,voltam egy gyógyszertárba,és kértem Rutascorbint.A csaj erre azt mondta,hogy az nem c vitamin! Én nem akartam vele vitatkozni,csak néztem rá bambán és mondtam neki,hogy nekem ezt ajánlották!
Úgyhogy nem adta ide! :roll: :shock: Hoztam helyette egy másik c vitamint. Ez rágótablette és 500 mg-os.Sima c vitamin,de rá van írva,hogy terhesség,szoptatás alatt ajánlott. Szerinted ez jó?
Most olyan bizonytalan vagyok,hogy bevegyem e! :shock: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziszko:

Csodalkozom hogy nem adta ki, ezer eves bevalt mondszerkent alkalmazzak a Rutascorbint a vassal egyutt mert igy epul be igazan a vas!

De a sima C-vitamin is jo hozza (ha ra van irva a dobozra hogy azt a fajtat lehet terhesseg alatt.)

Nekem is okoskodtak mar egyebkent (Nekem a magneziumkeszitmenyekkel). Ha mas nem, amikor eljutsz ismet az orvosodhoz, konzultalj vele.

Amikor korhazban voltam az elso trimeszterben mar szinte szalloigeve valt a Magne B6 es a Rutascorbin, az osszes orvos azt szajkozta. :D

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Azért, ha nem bánjátok, ennyi nyavalyával még írogatok. :oops: :oops: De ha valakit lehangol, vagy ilyesmi akkor szóljatok. :oops: :roll:

Ma délután mengy kiccsaládom a Balcsira. :roll:

Lányok
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek az aggódásokat, nagyon jól esik!! :) :) ♥♥
ha hazamegy a Párom, akkor jó lesz, ha legalább itt tudok Valakikkel beszélgetni, aki nem Anyukám,Húgom vagy a Nagymamám. :roll:

Datolya
"bár sokszor azt, hiszem, hogy egy kutya hamarabb hallgatna kéréseimre, mint a saját gyerekeim"
:lol: :lol: :oops: :oops: :? :? ismerős :roll:

Nita
Mi volt az UH-n? :wink:

Screen
Az a "legviccesebb",hogy a Páromat is jobban megviseli, mint ahogy Én gondoltam. :oops:

"Lehet, h most kezdődik a 'terhesség'??"
háát a tünetek alapján...IGEN. :roll:

Zsrit
Jó nyaralást, vigyázz magatokra!! :wink:
Vendég
 


egyebkent visszaterve meg par szo erejeig a Rutascorbinra, ugyanugy ascorbinsav tulajdonkeppen mint a c-vitamin:D

Csak a Ruta-t verzesekre, az erek erositesere is szoktak adni. :)
(Nekem anno ezert kellett elkezdenem mert vereztem az elso trimeszterben.)

:D

sünciboglya
 
 


monica:
Fel a fejjel, itt egesz nap poroghetsz, van elet mindig:D
Nekem is fekves van most is, egesz nap, csak este ha apa hazajon szoktam szoksegben lenni:D
Amugy itt rohadok az agyban...... (derek es hatfajas, rulez :D)

sünciboglya
 
 


Sziszkó köszönöm a vacsora meghívást de nagyon úgy tűnik,hogy ezt sajnos lekéstem mert este nem olvastam :?
Biztos fincsi volt,egészségetekre. :D
Hamar eltelik az a pár hét a 4d-ig ne aggódj. :D
Mi is nagyon vártuk :D erre a mi kicsi fiunk bealudt. :? :D
Hiába ettem előtte magas kakaótartalmú csokit,ittam fekete teát cukor nélkül :? így jártunk.de azért jó volt látni.
Mi voltunk 2x szerintem többet nem megyünk.
De már rájöttem akkor nagyon aktiv ha iszom egy kis hidegvizet. :D :D
Akkor szoktam ezt csinálni mikor már jó ideje nem mocorog. :D
Férjem olyankor mindig szól,hogy ne piszkáld a gyereket had aludjon :!: :!: :)

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sünci!
Majd meglátjuk, hogy idekint is betartja-e Kismackó a napirendet! :lol: :lol:
Lehet, majd akkor tombol éjszaka! :lol: :lol:

Sziszkó, köszi a megerősítést. Akkor júl. 31-étől megyek táppénzre. 8)

Monica, hogy a túróba bánnánk, hogy írsz! :shock: :roll: Sőt, gyere olyan sűrűn, ahogy csak tudsz, hogy biztosak lehessünk benne, minden OK!
Vendég
 


Mia, az én lánykám is hasonlóan viselkedik: napok óta szinte alig keményedtem és viszonylag nyugis a helyzet...

Szisz, én is kb. 2-3 hét múlva megyek 4d-re. Nem tudom, hogy fogom kibírni addig, már ANNYIRA látnám a kiscsajt!

Screen, köszi a dézsa árat. Gerschwint én is szeretem és szoktam néha klasszikus zenét hallgatni a kocsiban edukatív jelleggel... :lol:
Bár tegnap elmentünk egy koncertre a Balaton Soundra - hát szegénykém meg se nyekkent, totál le volt döbbenve sztem, hogy MI EZ MÁR MEGINT???

Nita, majd írd meg mi volt uh-on!

Zsrit, ti mikor jöttök Balcsira? Most 16 fok van, úgyhogy ne kapkodjátok el... :shock: Állítólag jövő héten állat jó idő lesz...

Kép
szilveeaa
 
 


kicsike:

nekem bejott felebresztesi technikanak pl.: ha jo hideg vizesuveget (persze nem sok vizzel) tateszek a hasamra. A gyerek ugy elkezd rugdosni hogy orom nezni. Sikerult videora is venni kulonbozo targyakkal. (a madzag nelkuli egeremre is "jol reagal" meg a legkondi taviranyitojara.)

Asszem nagyon gyerek vagyok meg........ most jottem ra!

Hat, oktoberig ossze kell szednem magam hogy felnojek...... (esely mennyi ra ? ) :mrgreen:

sünciboglya
 
 


Lanyok lenne egy kerdesem:


Valaki tapasztalta hogy amiota terhes, leginkabb a masodik trimesztertol a huvelyvaladeka tobb lett?

Nekem viz szeru, szagtalan. Picit a denszitasa nagyobb igy talan olyan mint ovulacio utan az a nyulosabb fajta.

(mar elnezest a reszletezesert)

Tenyesztesen nem volt gond, kenet rendben volt.

Tulajdonkeppen az erdekelne hogy a huvelyi valladekkal ti hogy alltok? Olyan mint terhesseg elott vagy kicsit tobb lett?

sünciboglya
 
 


Monica!
Ne beszélj hülyeségeket! :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:
Írogassál csak nyugodtan! :lol: :lol: :lol:
Azért mindíg van köztünk valaki,akinek vannak nyűgei (szép magyarosan kifejeztem magam :oops: :lol: ),meghallgatunk,tanácsot adunk! :lol:

Kicsike!
Ezt a hideg vizes,flakonos dolgot ki fogom próbálni! :lol: :lol: :lol:
Nekem is szokta mondani párom,hogy hagyjam békén a picúrt, had aludjon! :lol: Mondtam neki,hogy még meg se született és már most az van,amit Ő akar! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Akaratos kis kölkök! :lol: :wink:

Judy!
Szívesen,nincs mit! :lol:

Nita!
Na,mi volt az uh-n :?: :?: :?: :?: :?: :roll:

Szilveeaa!
Ti meddig lesztek a Balcsin? 8) :lol:
Sajnálom,hogy kifogtátok a "rosszabb" időt! :cry: :shock:

Sünci!
"Asszem nagyon gyerek vagyok meg........ most jottem ra!

Hat, oktoberig ossze kell szednem magam hogy felnojek...... (esely mennyi ra ? )"


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Még sokan gyerekek vagyunk szerintem! :lol: :lol: :wink:

Nekem terhesség előtt is volt némi hüvelyváladékom.Most is van,de a mennyisége kb ugyanannyi,mint régen.
Igazából nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget! :shock: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sünci én nemszoktam rápakolgatni semmit a hasamra de este én is kipróbálom :D :D a hideg vizet csak inni szoktam.
Ennyi gyerekesség még nekünk is jár :!:
Vagy nem :?: Már úgysem sokáig tudjuk piszkálni mert amikor világra jön ugyis az lesz amit ő akar :? A váladékról csak annyit,hogy nekem ugyanannyi mint terhesség előtt.

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!

Sünci,nekem is jóval több a váladék.De elvileg ez nem is gáz,csak ha ég,viszket,stb.....

Görögdinnye...mindig megkívántattok velem valamit.

Monica,gyere minél gyakrabban.

Én még mindig nem voltam 4D-n.De legkésőbb aug. első hetéig el akarok menni.

Kép
Kép
zanikó
 
 


mrsparis írta:
Anyabebi, tök jó, hogy ilyen sok cuccotok van már!!! Jó az az IKEÁ-s komód, egyik albimban volt ilyen, szerettem nagyon!
Én ma megint megvadultam a TESCO-ban a leértékelt babacuccok láttán, de ha egyszer még mindig nem 100% a kislány...mit csináljak...férjem lehűtött, hátha holnap megultrahangoznak (csak táppénzes papírért megyek amúgy) és mondanak valami biztosat, aztán akkor vehetek egy rakat babaruhát...!

Szia Mrs Paris!
Én már akkor vettem a tecsóban babaruhát, amikor nem tudtuk a bébi nemét. A világos barna cuccok jók fiúnak és lánynak is. Olyanból vettem édi rugikat és hálózsákot is. Én sem tudtam ellenállni. :D

Kép
Kép
vcsibe
 
 


monica26 írta:Szilveeaa,Pocok,Datolya,Zsrit,Chardonnay Ti kinél fogtok szülni a Kútvölgyiben?

Hihi, a Kútvölgyiben szülésznő a nagynéném. Várnainé Gabi. Eléggé karakán nő, de szeretjük. :D
Nála szerettem volna szülni, de innen nagyon messze van az a kórház... :(

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Már mindenkinek vannak babaruhái?
Én nagyon levagyok maradva :( mert nekünk csak rövidujjú bodyk vannak amik később lesznek jók.
Hétvégén megyünk mőbelixbe most nagy akciók vannak állítólag sokminden 50% kedvezménnyel vásárolható.Ott is vannak kiságyak lehet,hogy rátalálok az igazira. :D

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


pattogobolha írta:Jaj meg egy kérdés. A kiskutyákat mikor kell először dokihoz vinni? 6 vagy 8 hetesen? Rég volt a kisebbik kutyánk kölyök.. :P :lol:

Szia Pattogó!

Is-is. Itt van egy jó kis oltási naptár kutyusoknak:
http://www.retrieversport.hu/labikalauz/oltasok.htm

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Szia Kicsike!

Te nem akarsz kismamajógára járni? Dunaharasztiban van, nekem nagyon tetszik (és úgy tűnik, hogy Nünükének is). Egy alkalom 1000 Ft. Már hetente kétszer is van, én csütörtökön járok ötre.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


sünciboglya írta:Lanyok lenne egy kerdesem:


Valaki tapasztalta hogy amiota terhes, leginkabb a masodik trimesztertol a huvelyvaladeka tobb lett?

Nekem viz szeru, szagtalan. Picit a denszitasa nagyobb igy talan olyan mint ovulacio utan az a nyulosabb fajta.

(mar elnezest a reszletezesert)

Tenyesztesen nem volt gond, kenet rendben volt.

Tulajdonkeppen az erdekelne hogy a huvelyi valladekkal ti hogy alltok? Olyan mint terhesseg elott vagy kicsit tobb lett?

Minden oké: "A várandósság alatt kialakult fehérfolyás nem egy fertőzés jele, hanem egy természetes jelenség, ami a hüvely fokozottabb tisztántartására törekszik."

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Vcsibe szia.
Nagyon jó dolog lehet a kismamajóga,csak az a baj ,hogy én fél 6 -ig dolgozom. :( Legalábbis július végéig biztosan aztán az augusztus első 2 hete még bizonytalan.Szivesen mennék én is és ha összejön akkor mehetnénk együtt.Te mióta jársz,és mennyi igeig tart egy foglalkozás?

Kép
url=http://picibaba.hu]Kép[/url
kicsike1
 
 


Sziasztok!!!!!!!!
nekem akrobata fiam van!!!!!!!!!!!!!
megint átfordult medencevégűbe!!!!!!!!!:):):):)

méretei:

BPD: 76 mm
TH: 75.1mm
FL: 57.1mm

jó szívműködés
ép gerinc telődő gyomor és hólyag
mellső falon fundusban tapadó lepény
átlagos mennyiségű magzatvíz!!!!!!!!

és medence végű fekvés!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kicsike1 írta:Vcsibe szia.
Nagyon jó dolog lehet a kismamajóga,csak az a baj ,hogy én fél 6 -ig dolgozom. :( Legalábbis július végéig biztosan aztán az augusztus első 2 hete még bizonytalan.Szivesen mennék én is és ha összejön akkor mehetnénk együtt. Te mióta jársz,és mennyi igeig tart egy foglalkozás?

Szia!
Én kb. egy hónapja járok el és másfél-két órás egy foglalkozás. Van kedden is 6 órától. Lehet hogy majd később erre is el fogok járni, de most a csütörtök 5 órás a legjobb nekem (én fél ötig dolgozom, így egyből oda megyek)
Van több speckó gyakorlat a különféle problémákra (lábdagadás, keresztcsonti fájdalom) és gáttorna is. Később (a 30. hét után) lesz apukás felkészítés is.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Koszi lanyok a valaszokat a folyassal kapcsolatban. :)
Talan azert tunt fel nekem mert terhesseg elott mindig kisse szaraz voltam. :)

nitacska:
Varj es most meg "csak" bent van, ott akrobatazik. Mi lesz ha kijon? :D

sünciboglya
 
 


Sziasztok!!!

Nita: gratula az eredményekhez!!!! Jesszusom már a 7-dik hónapban jársz, nem semmi hogy megy az idő!!!!

Sünci: nekem is van hüvelyváladékom-nekem inkább fehéres, szagtalan, vagy tejszagú-de ez teljesen normális terhesség alatt, így csatlakozom csibéhez!!!

Msparis: nagyon nagyon köszönöm, hogy felajánlottad a segítségedet!!! Majd ha már nagyon padlón leszek biztosan elkérem majd az e-mail címét, de egyelőre még ide is olyan ritkán jutok!! egyébként az ikrek mindíg is sokkal kiegyensúlyozottabbak, talán azért is, mert nem egykék, mindíg van társaságuk és a testvérkéjük olyan nekik mint egy soulmate!!!!! A lányok meg nyugodtabbak is (tudom van jó pár kivétel is!!) és szófogadóbbak.
Véleményem szerint nagyon nagy szerepet játszik a családi környezet is. Nálunk abszolút nem nyugodt: apu kiabálós, nagypapa, tesók úgyszintén-ráadásul görögök is-úgy beszélnek egymással, mintha veszekednének. A férjem papája elég szigorúan nevelte a gyerekeit -játékok, szórakozás nélkül és sok sok segbeveréssel -már bocsánat :oops: !!!! Sajnos, ha valaki így nő fel, ezt a modelt állítja be a saját gyerekénél is-s emiatt nem is lehet nagyon hibáztatni valakit. úgy gondolja ez a normális, a hatásos.
Én sem vagyok már a régi, sajnos itt, Görögországban sikerült annyira kikészülnöm idegileg hogy kb.4 éve bekerültem a kórházba magas vércukorral, amit az idegesség és kimerültség okozott. 7 év alatt nem sikerült egy olyan helyen sem dolgoznom, ahol megbecsülték volna a munkámat, pedig én ha valahol munkát vállalok, a maximumot adom. Itt az emberek ingyen akarnak dolgoztatni és sokat, de ha csak ez lett volna a gond!!! Szóval mire megszületett a kisfiam már az idegeim felmondták a szolgálatot és a legnagyobb bánatomra nekem sincs már annyi türelmem mint anno. Úgyértem, ha a férjem kiabál én is visszakiabálok, pedig nem kellene még tovább szítanom a tüzet...
Ne haragudj, hogy ilyen tüzetesen leírtam a szitut, de teljesen biztos vagyok abban, hogy ha egy gyermek nyugodt környezetben nevelkedik fel, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb is lesz.
Nekem még sok a meló ezzel, de mindent megér!!!!!!!

Monica: látod én állandóan nyavalygok itt, mert Ti meghallgattok és olyan jól esik kiadni dolgokat magamból!!!! Tedd Te is azt, hiszen tudod, hogy valaki mindíg itt lesz neked!!!!!! a lényeg viszont, hogy sokat pihenj és gondolj arra augusztusig milyen kevés az idő-elszáll hamar és akkor újból együtt lesz majd a család!!!!! Charlotte veled marad?? Biztosan!! Ne haragudj, ha írtad én vagyok lökött és elkerülte a figyelmemet! Én már most azon gondolkodom mi lesz majd velem, ha a fiam nélkül kell 4 éjszakát bent lennem a klinikán.teljesen beteg vagyok emiatt!!! Tudom, ott lesz a kicsi tesója, de egyik-másik nélkül már nem vagyok teljes ember!!!!! mit fog enni, hogyan fog elaludni nélkülem, ha bejön hozzám hogyan fogok tudni elszakadni tőle?? Amióta megszületett 2 -3 óránál többet nem voltunk távol egymástól soha!!!

Lányok, holnap este megyünk a reptérre apuékért. A wizzair-rel jönnek, valamikor fél 11-re ér ide a gép.De jó!!!!! Holnap mousakát csinálok neki vasárnapra!!! szeretitek???
Furcsa lesz kizökkeni a hétköznapokból, de legalább vihetjük a kicsimet is a tengerhez minden nap!!!
mindenkinek üdv!!!!legyen szuper hétvégétek sok sok programmal!!!
Betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok!

Télleg nagyon arik vagytok Csajok!! :oops:

Csibe,neked is köszönöm az infót! :wink:

Betty
Igen Charlotte velem marad (na azt már télleg nem bírnám ki,ha ő se lenne :( :roll: )

Most kb 1 hétig nem fogok tudni jönni, mert anyukám nagy szigor alatt tart, és alig tudok néha ideszökni a géphez,hogy írjak nektek. :roll: :lol: De ha 1 hétig, mint a kisanygal feküdni fogok,talán akkor már szabadabban mozoghatok. :roll:

Jajj egyébként elfelejtettem mondani, hogy megvettük még 1 hete a kiságyat, a szekrényt és a pelenkázó komódot. :wink:

Na addig is vigyázzatok magatokra, amint tudok azonnal jövök :wink:

puszi Mamik
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: