Új privát üzeneted érkezett!

[quote]T írta:ényleg Zöldi: töki kb. 1500g tejet eszik naponta (banya lemérette), hozzátápi alig, nem igazán akarja, bár néha megeszik 150g gyümölcsöt, de főzelék alig megy neki- van napi 4-5 kakis pelus, sokat mozog. Eredmény nem, vagy alig hízik. Gáz ha nem aggódok? Ja és éjszaka 10-12 órákat simán alszik.

Szerintem nem gáz, gondolom ő is sokat mozog.

[quote]N írta:a majd jön Zöldi-anyu,és megmondja a frankót!

Sarmi!
FRANKÓ

..idáig jutottam még csak... Mától valameddig a Nagybüdösben vagyok, ha valaki szeretne kimozdulni, és nincs sintére, szívesen megyek, és elviszem sétálni a kölkét, mert az enyim nagyon szeret a hátamon-hasamon, és elbírok mégegy babakocsissal. Ezmost komoly!

Kép
zölddisznó

Zsiráf! Elalváskor Hancsi is vonaglik, de nagyon változó, az 5 perctől az egy óráig minden változat előfordul, és nem találok összefüggést a napközbeni (esti) tevékenysée és az esti elalvási mód között.

Kép
zölddisznó

iokka:
pöttyök még seho, folyton figyelem, de kiszámoltuk a szomszéd csajszival, ha a 22. napon sincs pötty, akkor megúsztuk. A 22. nap nálunk éppen az a nap, amikor nyaralni indulunk. Szóval addig rághatom a kefét, hogy tudunk-e menni vagy sem... :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Susy! Gabi!
Enyém gyerek is rühelli a vízszintest! Csel: leülök mögé, ő ölemben ülve játszik. Megkeressük a legérdekesebb játékot, ami baromira leköti és egy kis idő múlva eldöntöm vízszintbe. Van amikor nem veszi észre. :twisted:

Boci!
Lehet, hogy csak megijedt Zsoff a játéktól. Remélem. Megijedtem, olyan volt, mint aki nem százas...

Zöldi!
Üdv újra az aktív tagok közt! Anyós még él? :twisted:

Mági!
Jobbulást lánykádnak! Az jó, ha nem viseli meg a betegség. Vmi szövődménye lett a tüdőgyuszi, vagy csak új jött a semmiből???

Kép
Kép
lbernuska

Berni:
Másfél hónapja meg volt fázva, utána kezdődött a köhögés. Állítólag annak a szövődménye.. Hihetetlen, hogy egy rohadt kis megfázás, amit ráadásul kezeltünk, orrot szívtunk naponta többször, vitamint kapott, orrcsepp, és mégis :evil:

Szemészetre mikor viszitek el? Nem lehet ,hogy túl közel volt a szeme előtt a játék, és nehezen bírt ráfókuszálni?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nah, most beszéltem a céges ügyintézővel, hogy még mindig nem kaptam GYED-et, jó lenne, ha utánanézne, mi a hányás. Állítólag 10-én fognak utalni... érdekes! Itt már mindenki megkapta, ugye??? Na, kíváncsi leszek...

Zsiráf!
Laja a mosoly című képen nagggggyon helyes! :-D A tengerparton nem akarta a homokot a szájába tömni?

Mági!
Ez tényleg hihetetlen, hogy egy másfél hónapos megfázás szövődménye a tüdőgyuszi! Azt hittem, ez csak láztól alakulhat ki. Mármint hogy ha nem tudják sokáig lehúzni a lázat. Nekem amikor volt, így alakult ki. És fájt is a tüdőm. Na, lényeg, hogy Annád azért jól bírja! Amúgy meg drukkolok, hogy a pöttyök nagy ívben kerüljenek el benneteket!!! Szemészetre augusztus 13.-án megyünk. Én is arra gondoltam, hogy a fókuszálással lehetnek gondok. A vizsgálattal kapcsolatban szkeptikus vagyok, nem tudom hogy lehet egy ilyen kicsi gyereknék bármit is megállapítani a kancsalságon kívül...

Kép
Kép
lbernuska

Berni! Ahogy Gabi is írta, valóban volt itt egy "vita" arról, hogy az áfonya aprómagvas-e, szerintem egyébként igen, bár "élőben" nem sok szerencsém volt még hozzá. De egyszer én is adtam ezt az alma-áfonyát Szabinak, sőt már epres kajákat is láttam, ebből gondolom, hogy nagyüzemileg valahogy kivarázsolják belőle az aprómagvakat, de én inkább hanyagolom egy darabig.

zsebi_baba

zöldi:nekem elviheted,vagy a gyerkőcöt vagy a vasalnivalót :lol:

Berni:én is adtam már Arninak még a kezdet kezdetén áfonyás-alma bébikajcsit,ízlett neki.Csak iszonyatosan megfogta a hasát :cry:
Szegény alig tudott kakilni utána és mikor sikerült még sírt is :cry:
Azóta pause....

boci:köszi a játéktippet utólag is!Arni imádja a kockákat!A kedvence a 2.kocka,mert azon olyan színes karika van amit tud a kis ujjaival pörgetni :D

KépKép
lyndee

boci: "Márton" :D igy hivod ha mérges vagy?:) vagy eddig is igy hivtad? most nem emléxem, de jól hangzik:)

nekem volt egy tengerimalacom (bocs nem hasonlitás:) macinak hivtuk de ha mérges voltam rá akkor medve:)

most jobb, mert Regus (cickány) "csak" Regina lesz ami még igy is finom hangzású:)

andy

ja voltunk védőnőnél: 8780 g 69 cm. hosszra nem nő ehy hónapja, suly meg heti 7deka csak szopival elmult héten. védőnő szerint épph jó :shock: dehát könyörgöm akkora agyerekem mint egy szumós:) na mind1. pöttyök szerencsére rosszabbak nem lettek ma meg bekentem a zsirozóval amit kaptunk rá tegnap, kiv leszek. és aszonta védőnő h lehetett a málnától amit ettem és az addig hathat a babyre amig belőlem ki nem ürül az meg hónapok is lehet :roll: :? na majd meglátjuk.

andy

Kép
andy30

[quote]Z írta:öldi!
Üdv újra az aktív tagok közt! Anyós még él?

Berni! MÉG igen. Megkegyelmeztem neki...időlegesen.

Jajjj, fodrászhoz megyek...úúúúgy félek! :) kb . 5 éve nem voltam, előtte meg 8...és le akarom vágatni....jajjjj!

Kép
zölddisznó

Igen, az áfonya aprómagvas...meaculpáztam is miatta rendesen, mert azt állítottam, hogy nem az. :)

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Sarmi! Én teljesen megértelek, ha akarsz adni Írisznek joghurtot adjál nyugodtan. De te meg azt értsd meg, hogy ha – lehet ez első babánál fokozottabb – mindenhol azt olvassa az ember, hogy még nem felkészült rá ilyen korban a gyomra, ezt mondja a gasztros, a doki, akkor logikus, ha többen nem adnak. Lehet, hogy ez szakmai ártalom, de én úgy állok hozzá, hogy a szakkérdést szakemberre bízom. Én sem szeretem, ha eljön hozzám egy ügyfél elmondja mit szeretne, majd amikor elmondom a szerintem helyes utat, közli, hogy neki a megérzése miatt mást csináljunk. Természetesen ettől függetlenül az anyagi megérzés rengeteg esetben elengedhetetlen!

Lyndeevel értek egyet. Hagyjuk már abba a hisztériát, igen igen, akinek több gyereke van biztos többet tud, akinek egy az meg aggódosabb, na de ez így természetes…

Bébic!!! Várunk vissza!!!!! Tessék legalább zugolvasni.

Lyndee: Mi a leszoktatós módszered lényege? Megmondom őszintén ma éjjel teljesen kiborultam. Egy hete kezdőtött, addigra már csak hajnalban kelt egyszer szopizni. Most meg ez a hatodik éjszaka, hogy 2 óránként fent van. Nem tudom mit csináljak. Vizet adok, de kell neki, nem rakja le. Ciciztetni nem tudom, mert annyi tejem nincs, és már fáj is. Hulla vagyok. Új terv kéne... :roll:

Kép
mannababoca

manna:dettó,nálunk is ez volt.először 2 óránként,majd 1 és végül 10percenként.Ez tartott egy hónapig,addig hősiesen vártam,talán fog,vagy növekedési ugrás vagy majd kinövi....de nem.
Ez tartott egy hónapig,és most érkezett el az idő,hogy azt mondjam lépnem kell.
Privi megy! :wink:

KépKép
lyndee

manna:
én nem érzem, hogy hisztériáztam volna.. :? de tényleg hagyjuk,ha annak vettétek a véleményemet, akkor lehet, hogy nekem sincs sok keresnivalóm itt

Kép
Kép
Kép
mágnes

Én nem vettem annak a véleményedet. Ne sértődj meg. Egyszerűen csak arról van szó, hogy mindenki nehezebb napokat él át mostanában. Nézzétek vissza a topikot 3 hónappal, egyáltalán nem volt ennyi, jaj nekem nem kéne itt lennem, jaj én nem hiányzok senkinek, jaj nekem nem reagált senki, én nem hiányzom....stb. Nekem ez hiszti. Ennyi.

Kép
mannababoca

manna:
de igen, megsértődöm, nem tartom magam hisztis picsának, nem is vagyok az,ezért ki is kérem magamnak. Az utolsó kivételével egyetlen kommentemben sem említettem olyat, hogy nem lenne itt a helyem,csupán leírtam/tuk a véleményemet, amit ezek szerint hisztériának tudtatok be. Ezrét gondolom mostmár úgy, hogy nincs itt keresnivalóm. Ennyi

Kép
Kép
Kép
mágnes

Benéztem, mert nagyon hiányoztok, bár ne tettem volna....

[quote]N írta:ekem ez hiszti. Ennyi.

Köszönöm Manna, ezzel feltetted az i-re a pontot, "belerúgni" a "földön fekvőbe" nem szép dolog. Nekem semmi keresnivalóm itt, ahol bárki ilyet gondol akár rólam, akár másról, és ezt még le is írja...
Elismerem, rohadtul balul ütött ki ez az egész, teljesen rossz irányt vett az egész téma, esküszöm, ezerszer megbántam már, hogy azt írtam, amit...vagy hogy egyáltalán írtam valamit, ne haragudjatok.

Kívánom neked, hogy soha, de soha ne kerülj olyan helyzetbe, hogy így érezz, és hogy egyetlen társaságod egy fórum legyen...(Bár Te úgysem fogsz, TE erős vagy. Én gyenge vagyok, ezt el kell fogadnom, és nem akarok ilyen helyzetet teremteni soha többé, sem itt, sem máshol. Szerettem volna normálisan elbúcsúzni, nem ment, még ez sem.)

Köszönöm, hogy vártok vissza, de azt hiszem, ez ennyi volt. Nagyon köszönöm az együtt töltött hónapokat is, nélkületek nem bírtam volna ki, még eddig sem, el sem tudjátok képzelni, mennyire fogtok hiányozni. Soha nem hittem volna, hogy létezik ilyen mélypont...ha nem lenne a kisfiam és a férjem, meg a családom, azt hiszem, már én sem itt lennék...
Bízom benne, hogy ki fogok tudni találni valamit, és nem kell szakemberhez fordulnom.

Kérlek, ne reagáljatok erre semmit, nem kell sajnálni sem, hadd legyen ez végre a búcsúm....Köszönöm.
bébic

bébic :( :( :( :( :(

Kép
andy30

most már a nyakán elöl is kijöttek piros pöttyök:(

manna: azt a zsirozó krémet hányszor lehet egy nap és mikor kell? és lehet ugyh pl reggel a szteroidos este meg a zsirozó?
nektek javul most?

andy

Kép
andy30

mági:sztem Manna egyáltalán nem azt írta hogy TE hisztériázol!Ezt csak Te vetted magadra!És általánosságban írta!

KépKép
lyndee

Gyermekem ma kóstolt először paradicsomos burgit,és majdnem megevett egy egész üveggel. :shock: Annyira ízlett neki! :lol:

Kubu:azt szerettem volna még kérni tőled,hogy amit csináltattál kukacot a habtapi köré,lefotóznád nekem?És még annyit,hogy hogyan készült?
Nekem is nagyon kellene vmi barikádnak,mert mindig leforog róla a hideg parkettára :? Köszi!
Egyébként nagyon irigyellek Marci miatt hogy bárhol el tud aludni,járóka,habtapi...stb,Arni csak a kiságyban vagy max. a hordozóban. :roll:

KépKép
lyndee

andy:ez nagyon durva,hogy ennyire terjed az ekcéma :shock:
Nem lehet hogy vmi allergizálhatja?nem csak kajára gondolok........fürdető,mosószer...stb

KépKép
lyndee

lyndee én már nemtok semmit:( de el vok keseredve...

Kép
andy30

mondjuk ma védőnő aszonta h nemcsak az ő tápcsatornájából kell kiürülnie annak a dolognak ami kihozta pl ha a málna az amit ettem hanem az enyémből is ami nálam nem egy hét mint nála kb hanem akár hónapok is :shock: h volt vmi anyuka akinek nyáron lett a baba ekcémás és karácsony volt mire elmúlt :roll:
én nem bánom csak ne durvuljon le legalább! :?

Kép
andy30

Front van, lánykák??? :twisted:

Mindenkinek szíve joga elköszönni, megsértődni, véleményt mondani stb. Én nem szeretném ragozni a témát, de szerintem egy-egy nem tetsző vélemény miatt nem kell az egész topicot itthagyni! Mági, Bébic hiányoznátok a csapatból!!! Szerintem pár napig pihenjetek, ne is kapcsoljátok be a gépet, csak babázzatok!!! Aztán majd eldöntitek, hogy mi hiányzunk-e nektek! Ha igen jöttök, ha nem, sajnálattal, de tudomásul vesszük, hogy elköszöntök. Minden esetre ha esetleg "négyszemközt" beszélnétek valakivel, itt vagyok!!! :wink:

Hunor alvásával nincs szerencsére gond. Igaz, éjszaka most is felébredt egyszer, de cici után aludt tovább. Délelőtt aludt 1 órát, majd fél 1 körül 1,5 órát. Nemrég jöttünk haza a játszótérről, most is aludt egy 3/4 órát.

A mikulás meg nagyon durva! Valószínű, a homeós tejcsi-bogyónak köze lehet hozzá, mert az első két adag után jött meg. És nem semmi mennyiség! Azt hiszem, bepótolja az elmaradást! :?

Holnap délután a gyerekekkel megyek haza a szüleimhez, a párom még forrós sajnos, csak vasárnap tud utánunk jönni. Még holnap sütök majd egy bocimobilt!

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Bébic: :cry: :cry: :cry:

Andy: szerintem kérdezd ezt meg mástól is, mert avédőnők mondanak sokszor hülyeséget. Én ezt a kiürülős dolgot nehezen hiszem el. Vivi nyaka is tiszta kiütés most, de nagyon. Szerintem ez a melegtől van, de majd kedden megyünk dokihoz és majd írom Ő mit gondol.

KépKép
jurmine

jurmine ok köszi..

szeles mijaz a bocimobil? :roll: :)

na uccu fürcsi majd 9után jövök bekk

andy

Kép
andy30

Mági:nehogy lelépj!!!!

KépKép
jurmine

Nyugi már csajok! Mi van itt? Elhiszem, hogy van, aki feszült, nem alszik, fáradt, van aki pihentebb... de azért nem kell egymás torkának esni! Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak.

Andy!
Zsírozó krémet naponta akárhányszor kenheted!!! Amikor Zsófinak durvák voltak a foltjai, akkor minden pelusozáskor kentem neki. Amúgy most neki is eldurvult egyik napról a másikra. Pofiján, kézfején, nyakánál... :evil: Amúgy gyakran tök nem tudják az okát, hogy mitől jön, mitől megy az ekcéma. Nekünk a bőrgyógyi azt mondta, hogy hullámzó lesz az állapota. Most rosszabb.

Na megyünk fürcsizni. Aztán remélem kidől! Ja, ma rekord alvást nyomot: két és fél órát szunyált délután! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!

Látom forró a hangulat.
Nos be kell valljam, én sem csinálok mindent nagykönyv szerint. Én a magvasokkal bűnözök, nem hiszek a tápgyártó cégek blablájának, hogy különleges eljárással eltávolítják az allergizáló részeket. Basszus ez annyi, hogy az epret meghámozom, a málnát átpasszírozom egy textil peluson. Egyik gyerek se lett pöttyös.
Ja és Manna: joghurt, túró, sajt simán mehet 8 hónapos kortól, Írisz meg kb. 2 hét múlva lesz annyi. Ez a betöltött X hónap meg elég röhej, hogy hétfőn még tilos valami, kedden meg szabad a vásár. Szerintem pár nap ide vagy oda nem lényeg.
Tej: mi házi tejet veszünk, abból csinálok mindent (vaj, tejföl, túró, sajt), a boltiban nem bízok és a tápszerekben sem. Mondjuk így is bőven elmúltak 1 évesek amikor kaptak tejet.
Bio: mi leginkább saját termést adunk a gyerkőcöknek, úgyhogy ehhez nem tudok hozzászólni.

Töki hív, mennem kell.

Kép

Kép

Kép
habe

Gabi,
Ha visszamegyünk nagy Pöstre, előveszem a párolót és így fogom én is csinálni, köszi az ötletet.

Verzso,
Mondom a címet, külddd a fiúkat, ui. szállást is tudok adni nekik 8)
Most hallom a fókuszban h C.C.Catch hétvégén Kecskeméten lép fel. Wow.

Gabi, Berni, Boci,
Gondolok majd Rád ha ma is megyünk hekket enni. Desszertnek meg lángos lesz.

Iokka,
Nem tudok tanácsot adni, nekünk a kontrollon mindig ott van védőnéni is.

Berni,
Én még Gyedmentes vagyok, uccsó törthavi tgyás tegnap előtt érkezett.

Zöldi,
Képet kérünk az új frizuráról.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Csajok,
Aki döbbenten és boldogan áll ama tény előtt h babócája milyen jókat is aludt ma az kéretik tudomásul venni hogy valószínűleg Marcika tudomásom és jóváhagyásom nélkül adta át ezeket az alvásórákat a babóknak. Nálunk semmi, pörög és pörög, ma elfelejtett aludni. :?

Nekem nincs nagykönyv, meghallgatom dokibámat, védőnénimet (nagyon szeretem őt és elfogadom minden tanácsát – ezidáig) anyósomat, apósomat, olvaslak Benneteket, osztok-szorzok és ebből csinálok egy mixet. Műxik, ezidáig.
Ja anyósomék ma itt voltak, és döbbenve látták h mi még nem húztuk hátra kukacbőrt, hát mondom ez szigorúan tilos, döb-döb. Anyósom (védőnő) pályafutása alatt más volt a helyzet ott kellett mindenkinek… .Ugye jól tudom hogy még nem kell hozzányúlni ???

kubuspace

Bébic, Mági,
Olvassatok, zugoljatok de ne menjetek el. Nekem nagyon hiányoznátok. Otthon lennék mennék és végiglátogatnálak Benneteket, de most nem vagyok. :(

kubuspace

Mágnes: Nem mondtam, hogy hisztis picsa vagy. :shock: Nem értem miért gondoltad? De szerintem ne írogassunk, mert félreértés lesz és sértődés, annak meg nincs értelme.

Bébic: Szerintem amikor bejelentetted, hogy nem jössz, azt írtam de gyere, meg nézz be, meg lesz jobb, próbáltam segíteni stb. Valóban amikor már az egész topik ekörül meg a jólmegmondás körül (ki mennyire aggódós) forgott nekem is eldurrant az agyam. Nem akartam beléd rúgni, szerintem eddig sem tettem. Amúgy nem vagyok erős, sokszor sírok éjszaka, sokszor érzem, hogy csak a topik olvasása nyugtat majd meg. Attól mert babázom, dolgozom és rengeteg dolgot csinálok még nem vagyok kemény és erős. Sajna... :? Mindenesetre ha segítség kell, szólj! Akár priviben.

Andy: Tegnap kentem először, még nem javult, zsírozóval egyszer kenem reggelente.

Kép
mannababoca

Lyndee,
Küldöm a képeket a kukacról, pont most raktuk le őket, a szar idő miatt (szinte nincs nap h ne esne az eső) a kertbe körülményesebb lenne kivinnem.
Hogy hogyan is készült, végy 10 zsák törmelékszivacsot, dumáld le Musi anyuval h milyet is szeretnél… Nagyon szép és jó lett, kb 1,5 órája pörög benne a gyerek, de nagyon teccik neki.
És persze nekem is.
MUSIANYU NAGYON KÖSZÖNÖM.

kubuspace

Nézzétek mit sikerült elkapnom! (bár nem túl éles :oops: )

Kép

Ma kezdte és szorgosan gyakorolja. vajh, mi lesz ebből?

Kép
iokka

here we go, a környezetet ne nézzétek

Kép

Kép

Kép

kubuspace

iokka: TORNÁSZVILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
mannababoca

Manna,Habe megelőzött,épp ezt akartam írni:
[quote]J írta:a és Manna: joghurt, túró, sajt simán mehet 8 hónapos kortól, Írisz meg kb. 2 hét múlva lesz annyi. Ez a betöltött X hónap meg elég röhej, hogy hétfőn még tilos valami, kedden meg szabad a vásár. Szerintem pár nap ide vagy oda nem lényeg.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kobold ma délután elfintorodott a saját kakájától... szerintetek mennyire tojt büdöset? :twisted:

Iokka: hű, Vivi milyen ügyes! Maholnap szaladgál!

Kubu: nagyon szivi! Hekk-lángos küldfénypost :lol: Kukac nagyon tetszik, lehet, hogy megvarratom anyósommal. Legalább leköti :twisted: Ez egyébként egybekukac? Kb. milyen hosszú 1-1 oldala?

A másik kukaccal :P :lol: kapcsolatban asszem, hogy egy éves koráig nem szabad piszkálni.

Kép

Kép
gabilany79

Sarmi: Okkéééééééééééé. Szerinted alma-őszi-banán mellett még mit adhatok 7 hónaposan (gyümit)?

Kép
mannababoca

Manna:Sárgabarack,sárgadinnye,körte,meggy,cseresznye héj nélkül.
Sárgabarackot csak egyszer adtam babómnak,ment tőle a hasa.
Meggy nekünk nem jött be,nagyon "savanyú" pofákat vágott tőle.
A banánt imádja.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na, csak emlegetnem kellett, hogy az esti alvással nincs gond. Már háromszor bementem hozzá, pedig vacsi közben megint elaludt, csak most valamiért pörög és nyüszizik. Szegénykém...

Kép

Kép
gabilany79

berni manna köszi a krémes hozzászólást.
nemtom elég lesz-e ez a zsirozás mondta bőrgyógyi h ha nem javul muszáj lesz rákennem a szteroidosat és azt nem mondta h együtt lehet-e a 2őt de akkor sztem lehet. azért reménykedem h nem fog kelleni bár a mellékelt ábra nem ezt mutatja :? fektetéskor már a köldökénél is volt folt meg a jobb vállán:(
na abbahagyom tom h uncsi (nekem is).

azér még annyi h sztem pár nap/hét (remélem csak nap) és lesz fogunk. iszonyuan nyálzik ujjak kezek a szájban nyűgös is és még sorolhatnám és sztem az ekcéma is azér nem mulik v azér jött ki eleve v ilyesmi mer mondták dokik tegnap h minden stresszhelyzet előhozza meg rontja. már előre örülök h jövő hten oltás is lesz :roll: :? lehet eltolom egy héttel ha rosszabbodna..

na menek a dolgomra (akad)

andy

Kép
andy30

A meggy nálunk őszivel keverve hatalmas favorit...

Kép

Kép
gabilany79

Nah, Zsófi délután 4 óta fent volt. Azt hittem fürcsi, majd bealvás a kaján. Ez volt 8 órakor. Most aludt el 9-kor. A kezemben dobálta magát, beraktam az ágyába, dörzsölte a szemét ezerrel, de a szentnek nem bírt elaludni. :evil: Forgolódott, nyöszörgött... aztán amikor rákezdte a sírást kivettem és kb. 10 mp alatt bealudt nálam. Mikor lesz olyan gyerekem, akit leteszek és elalszik magától??? Annyira sajtkukac, saját magát spannolja. :evil:

Andy!
Ekcéma tényleg lehet fogzástól is. Én most szteroidost nyomok második napja sajna. :-( Amúgy mehet ez meg a sima krém együtt. Remélem Regi jobban lesz!

Meggy: én magában sosem adtam, mindig vmivel keverve. Ma öszi-alma-meggy volt a menü. Nyelte, mint kacsa a nokedlit. :-D

Na, elteszem magam holnapra. Joccakát!

Kép
Kép
lbernuska

Látjátok,jó pap is holtáig tanul...mivel először csak meggyet adtam,és nem ízlett Írisznek,le is mondtam róla,de én ökör,eszembe se jutott keverni másik gyümivel... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

szep jo estet. megjavitottak a netunket. bedoglott a modem. hoztak ujat.
probalok visszaolvasni. abbol amit eddig olvastam, erre emlekszem:

berni.
gyonyoru Zsofid es mennyi haja van. adhatnatok belole. :wink:

vera. sajnalom ami tortent, bar en nem vagyok kepben 100%-ig mi tortent, mert addigra kitorolted!

kubu. rad nagyon irigykedem. egy aldott jo bebid van, aki rengeteget alszik, a Balcsin vagy es meg sokat is vasalsz! :wink: :lol: a szuleid kritikan aluliak.

iokka. jok a kepek. nekem nem lenne batorsagom annyit utazni.

a pancsolos kepek is nagyon jok. anyukam beszerzett egy olyan gombat nekunk. otthon majd mi is pancsolunk! :lol:

trombi. ird meg legyszi priviben a hintas csaj elerhetoseget! koszi! nagyon edes Panka es allati jo a hinta.

sarmi.
nagyon jok a fotok. biztosan nagyon elveztek a gyerkocok!

nalunk a kedd ejszaka vmi katasztrofalis volt. bebi ebredt 10-kor, 12-kor, 1-kor, 2-kor es f4-kor ugy dontott, hogy reggel van; porgott ezerrel. aztan mikor helyezkedtem a szopihoz apa hamarabb tette be az agyba, mint hogy en keszen lettem volna, igy rafekudtem, mert nem tudtam, hogy ott van (minidg akkor szokta letenni mellem, amikor en mar behelyezkedtem). volt nagy siras. reggel 7 fele csinaltam neki babarizst is, hatha a tej nem eleg. nem kellett neki. letettem a foldre, majd probalkoztam ujra cicivel. apa meg felrugta a kajat. ra a szonyegre, a jatekokra es Kincso vadi uj 4000ftos cipojere.na nalam itt eltort a mecses. kiabaltam vele, hogy o is ott volt, amikor letettem, miert nem figyel oda, es most dobhatom ki a cipot stb. es ezek utan du f3-ig mindossze ketszer fel ora alvast sikerult osszehoznunk. nagyon kivoltam. de tegnap este javiott a statisztikan, mert csak egyszer 1-kor kelt fel, es n8-ig huzta a lobort. szoval sikerult pihennem.

na olvasok tovabb, aztan majd jovok.

hianyoztam? :wink: :lol: :oops: tudom zoldi... megyek a bablevesbe. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Iokka! Gergő ezt kb. 1 hete csinálja, nem tudom mi lesz belőle, de egyszer lerakta oldalra a popsiját, így ahoz, hogy felüljön már csak a kezével kellett volna feltornásznia magát. :D
Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!!!

Remélem mindenki jól van!!!

Kubu: ablak nyitva, mikor érkezik???

Andy: hát mostanában inkább Mártonnak hívom, nemcsak akkor mikor "mérges" (nem is tudok rá haragudni) vagyok rá. Valahogy jobban tetszik így, bár azért Marcizom is!!!! Én azért a legtöbb névnél nem szeretem a becézéseket (kivéve az enyim)!!!!

Manna: alma, őszi, banán, sárgabarack, meggy, vilmoskörte (na az üveges de ez a number one) van eddig a repertoáron. Ma megkóstoltattam vele a görögdinnye levét, ízlett!!!! Ja és mindent mindennel turmixolok. Néha nagyon extra turmixok vannak, de Manócska tolja befelé.

Bernuska: Márton sem egy könnyen elalvó kisfiú!!!!

Zsiráf: Laja baba édi!!!

Iokka: Peti ügyes. Néha Márton is csinál ilyent!!!

Nálunk úgy tűnik hasmenése van Mártonnak!!! :cry: :cry: Nem tudom mitől, semmi újat nem kapott. Kivéve a mai két kanál dinnyelé, de már előtte is ment a pocója. Mondjuk annyira nem vészes, de sokkal hígabb a széklete mint ezelőtt és ma már 6-szor volt neki. Máskor kb. 2-szer szokott!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?