Új privát üzeneted érkezett!

bikfy: Te jöttél utánam, tiéd a laptetőm.



vicky79
 
 


Bikfy,

nagyon sajnálom, hogy a cukor ennyire szórakozik veled :cry:

Vicky,

megnéztem a képeket, nagyon aranyos a babád :wink:

Linácska,

mi mindig terveztük, hogy veszünk övlehúzót, de végül elmaradt. Ha legközelebb babát várok az lesz az első amit venni fogok.
Nekem a doki és a védőnő is azt mondta, hogy addig lehet vezetni nyugodtan amíg a kismama befér a volán mögé.
Én a magzatvíz elfolyása előtt egy órával is vezettem. :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Vicky, köszönöm a laptetűt, hálás szívvel elfogadom. A babád igazán gyönyörűséges, gratulálok.

Moncsi, sosem gondoltam, hogy valaha ilyen betegségem lesz. :x De legalább könnyű lesz megtartani az alakomat. Csak a zöld meg a husi jó, a többi sajna viszi a cukkert.

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Vicky, megnéztem a babácskádat, annyira éééééédiiiii!!! Szépen látszik, hogy integet!!:) A másik petezsák nagyon kitartó.
Monic, tündéi Danika popsis képe!:))))) Formás kissrác!:)

Bikfy, sajnálom, hogy a pitától is felugrott a cukrod.( Kisbabád cukrosan is lehet, sőt! Pl. Erős Antónia aszem RTL Klubos műsorvezető ikreket vár:) Szóval, sok erőt, kitartást kívánok a cukros étrend betartásához, de babád így is lesz!:)) "Meg sem úszhatod"!!!:))))))))))
Vendég
 


sziasztok!

BIKFY
én is sajnálom, nekem a cukor mindig is a rémálmom volt, eddig még jól alakult de kivi vagyok 4 hét múlva a terhelés mit mutat.
Nincs nagy étvágyam, fogytam is terhesség alatt de ahogy ismerem magam, ha valamit tiltanak és nem ehetek nagyon éhes tudok lenni.
Nem szeretem a korlátokat, ezért is tudtam csak a Norbi diétával fogyni mert ő nem tiltott semmit, csak meg volt hogy a hizlalókat reggel eheted, de legalább ehettem. :wink:

Nálunk lehült a levegő! Irány a város! Ha most is rosszul leszek akkor nem tudom mi a szent szar bajom van!
Este 6-ra pedig szívultrahangra megyek.

dita75
 
 


Twist
örülök,hogy minden ok veletek! Azért amikor csak tudsz,pihengess!!!! :wink:

Monic
valóban tündéri Danika! és máris vannak fogai? :shock: hát nem semmi.
A szuri meg kell,ez van. Terhesség 6. hetétől szülés után 6 hétig. Magyarul 9 hónapig.... :roll:

Vicky
Aranyos a babó!

Bikfy
veled mi a szösz lett??? :shock: én ezt nem érem... :roll: voltál már másik dokinál aki igazolta az előző diagnózisát?

Hát csajok már vagy 2 hónapja nem fájt a fejem,most meg tegnap este óta fáj... :twisted:
ráadásul még jól ki is toltam magammal. Apa vett egy nagy dinnyét,és azt ettem reggelire,csakhogy majdnem megettem a az 1/4-ét. :shock: Most meg pisilni járok 5 percenként,és ráadásul úgy felfújódtam,hogy laig bírok mozogni is.... :twisted:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita
sajnálom a rosszulléteidet!
képzeld el,nekem meg még mindig hányingerem van,sőt néha még hányok is... :twisted: de legtöbbször csak támasztom a wc.... főleg reggel,de egész nap is szinte bármikor... :roll:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bikfy
ezek szerint te abba a csoportba tartozol, akinek este megy fel a cukra. Azzal nem tudom mit lehet kezdeni. Nekem reggel magasabb, javasolták, hogy még lefekvés előtt is egyek minimum egy szelet sajtot. Amúgy nekem nagyon érdekes, tegnap 3 szelet lekváros kalácstól is csak 5,8 lett. Előző reggel meg a két kis Graham kenyértől 6,9. Mind a kettő az én mérőm szerint, a labor csak 6,1-et hozott ki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


DY
A barátnőmnek egész terhesség alatt minden baja volt.
Úgy látszik te is ilyen vagy. Egyébként az nem lehet hogy a gyógyszer (szurik) miatt van?

Dinnyét mi péntek este vettünk a tescoban úgy 10 kilósat ha jól emlékszem. Aznap este megettem majdnem a felét, és másnap a maradékot. Apa kb. 3 falat kóstolót kapott! :oops: :lol:

Mondtam is neki hogy ha csak gyümölcsön kéne élnem én nem bánnám. Vettem pár szem banánt, barackot, almát és a dinnyét.
Vasárnap már délben lestem hogy semmi nem maradt. Persze minden mást hanyagolok, max a leveseket amit még megeszek de már minden főtt ételtől herótom van, főleg ami húsos, és a szendvicsre is alig bírok ránézni. Melegszendvicset szívesen ennék, van ilyen háromszög sütőnk, de leégett a zsínórja és apa már hónapok óta szereli. Azóta melegszenya nélkül vagyok!
Tiszta borzasztó!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma felmegyek az önkormányzathoz meg a védőnőhöz úgyhogy kiderül hogy a hűvösebb idő is problémát okoz-e vagy sem.
Telefonon akartam érdeklődni hogy mit takar az önkotól kérhető gyermekszületési támogatás, mert ha utalványt amit bababoltban lehet beváltani akkor nyilván nem veszem még meg a kocsit, mert minden mást nem itt helyben néztem ki hanem a Máriában pesten.
Felhívtam őket hétfőn azt mondták ma kell érdeklődni, persze az illetékes nem vette fel a telefont és kérdeztem a portást hogy kit kell keresni ha megint hívom esetleg adhatna valami melléket és nem tudta senki hogy hívják a csajt erre belenyomta a fülembe a telefont. Legalább annyit mondhatott volna ne haragudjon de egyikünknek sem jut eszébe a neve, hívja később ugyanezt a számot és kapcsolom. Akkora bunkó népek vannak!
:roll:

dita75
 
 


Dita
a melegszenya jöhet dögivel,majd mindennap eszem! :lol: a hústól irtózom,de néha nagyon megkívánom... gyümölcsök:csak dinnye,szamóca vagy néha körte és zöld alma. a sárgabarackot pedig eddig imádtam,mindig 2 pofára faltam, most meg képzeld el, egyetlen harapástól begörcsölök... :shock: pedig van apóséknak 200 barack fája,és most szedik már napok óta,én meg csak szagolom.... :twisted:

Hát,vannak még bunkó emberek....
remélem,hogy most nem lesz gondod! :wink:

védőnőhöz én holnap megyek. Hát kiváncsi vagyok,hogy mennyit fog mutatni az a mérleg.. :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy, szóval te is hányós vagy? Akkor nem vagyok egyedül, de jó!:) Minden reggel hányingerem van és ha nem könnyebbülök meg, akkor egész nap kínoz. Ma reggel is ez volt.
A fejfájásod nem az időváltozástól van, hogy jön a hideg? Nekem is fáj ilyenkor, sőt keményedik is a hasam. Nem győzöm a MagneB6ot kapkodni. A dinnye után nekem még hasi-masi is szokott lenni, pedig fincsi, jól esik és isteni íze van. Neked nem?

Dituli, remélem, hogy ma nem leszel rosszul. Fincsi hideg idő van (végre).
Vendég
 


Twist
hát akkor te sem úsztad meg a 12. hét elmúltával....
A dinnével hál istennek nincs semmi gondom,most csak szinte ettől a gyümitől nincs bajom.. :D
hát már én is gondoltam arra,hogy a hideg front miatt fáj a fejem. eddig az volt a baj,hogy meleg van,most az,hogy hideg! hát hogy is van ez?! :roll:

Dita
hogy sikerült a városnézés?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
NAgyon is jól sikerült totál + napom volt, minden úgy alakult eddig ahogy akartam! :) Kivéve hogy lekéstem a buszt, de nem lettem rosszul hogy fel kellett másznom gyalog. Elmentem a védőnőhöz egy csomó kérdést felírtam és felolvastam neki közben ő válaszolt és csinálta a dolgát (vérnyomásmérés, pipinézés, mázsálás, beutaló)

Vérnyomás ok, pipi ok, súly még kevesebb mint amennyivel indultam.

Kérdéseim az alábbiak voltak:
Mit szedhetek az allergiámra, mikor indul szülésfelkészítő tanfolyam, miért lehetek rosszul, ihatok -e kalcium pezsgőtabit a magne B6 mellé, mit kapunk szüléstámogatás címszó alatt az önkótól és mikortól lehet kismama bérletet igényelni.
Mindenre megnyugtató választ kaptam, minden oké volt elégedetten távoztam. Adott kelengyelistát is de nagyon gyér.
Aztán bementem a bababoltba és kértem a csajszitól is listát, majg összevetem az enyémmel. Kikértem a várondósok csomagját PINK CUMIVAL, mert a csajszi szerint a pocakom alapján meg hogy szégyenlős kislány lakhat benne, pedig egy szóval nem beszéltem neki hogy ez minden vágyam! :)
Aztán hazafelé beugrottam a kismami barátnőmhöz. Most ebédeltem és várom apát hogy vigyen vissza a városba szívultrahangra. 6 órára kell mennem remélem lassan hazaér most már!

Ja és olyan aranyos volt ma apa. Tegnap mondtam neki hogy mást se ennék csak gyümölcsöt és hozzott egy marha nagy dinnyét nekem reggel meg kétféle barackot! :)
Na ilyen se sűrűn volt még, de remélem ezentúl egyre gyakrabban! :) Majd estefelé meghálálom valamivel!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol:

dita75
 
 


Ja és a héten lefoglalózom a babakocsit azt mondta 5-10 elég és akár a szülésig is kiperkálhatom, mindig ha van egy kis mani részletekben beviszem és felírja. Addig betolja a sarokba a kocsit, sokan így csinálják, láttam is a cetliket a kocsikon.
Én két részletben kiperkálom és augusztusban már hozom is haza a Bogyójárgányt! :)

dita75
 
 


Dita
örülök,hogy jó napod volt!
én is kaptam már kelengyelistát,de az én védőnőm szerint sincs szükség sok mindenre.... :lol: Hát ez egy kicsit érdekes! :roll: de lehet,hogy mégis neki van igaza?
a várandósok csomagjáról még nem hallottam. vagy csak azért mert az nincs mindenhol?
apinak meg nyomj egy csókot a homlokára! :lol: :lol:

miért kell amúgy menned szív uh-ra, remélem,hogy semmi komoly!

milyen babakocsit előlegeztél le?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
eldöntöttem hogy nem fogok több mint 100ezret kiadni a dokinak a szülésre inkább Bogyóra költöm. Hálapénzt kap de a 6 számjegyű összeget én nem szívesen spórolom össze Bogyó kárára! Biztos bánnám hogy egy idegen ember megveszi a szépet magának vagy a lányának a pénzemből, én meg használt és lerobbant járgányban tologathatom a kisbabámat.
Szóval járgánya mindenképpen új lesz ha már annyi mindent használtan kapunk és veszünk. A kocsi az nagyon fontos hogy biztonságos legyen, és az sem árt ha garancia is van rá.
NAgyon ari a boltos csajszi, mert azt mondta hogy nem kell gyűjtögetni, ha van olyan kocsi ami tetszik akkor befizetek 5-10 ezret és a szülésig ott lehet, a többit meg apránként fizetem. Más is így csinálja. Most nem jut eszembe a márkája de az itteni útviszonyoknak megfelelő nagy terepkerekei vannak, nagy strapabíró bevásárlókosár, mózes, szúnyogháló, esővédő, téli lábzsák, nyáriasítható kupola, pelenkázótáska, két irányból tolható és állítható magasságú tolókar, meg még számtalan extra. Szóval nagyon menő, ja és narancssárga a kedvenc színem! :)
Augusztusban majd lefotózom ha hazatoltam! :)

A szívuhura még januárban utalt be a házidokim aki kardiológus mert valamit hallott igaz az ekg-k mind jók voltak.
Szerencsére nincs semmi baj, pedig sokszor érzem úgy mintha duplát dobbanna néha a szívem, de a doki azt mondta hogy minden oké. Megnézte Bogyót is és még az asszisztens is odaült hogy láthassa. Kérdezték a nemét és mikor mondtam hogy nem tudom az asszisztens egyfolytában szekálta a dokit hogy nézze meg de nem akarta zavarni mert pont akkor kelt fel és dörzsölgette a kis szemeit. Azt mondta hagyjuk őt hagy pihengessen nyugodtan ne szekáljuk!

NEm baj jövő héten valszeg úgyis megyek 4D-re.
Az időtől fog függeni mert ha megint nagy meleg lesz én fel nem utazok!

dita75
 
 


Dy
valami ilyesmi, sőt lehet hogy totál az, csak az enyém narancs-bézs. De bézs alig van benne inkább csak díszítő jelleggel, a narancs dominál.

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 


Sziasztok!!!

Sűrűn kérek bocsánatot hogy keveset (jó formán semmit nem jövök)
Jövök és hogy nem olvastam vissza de az utóbbi pár nap nagyon pörgös volt szinte meg sem álltam.De azért megvettem a babakocsit ami ilyen egy pár kép.mózeskosár sport babakocsi dupla lábzsák nagy kerekek szúnyogháló esővédő.
Kép

Egyszerre csak ezt tudtam de minnyá küldöm a többit is

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kép Kép Kép


Ha fiú ha lány piros lesz férjemnek is piros volt annak idején meg nekem is hát folytatjuk a hagyományt.Most elköszönök de amit tudok és nem zavarok akkor jövök ha nem baj és persze visszaolvasok!!!!

Sziasztok Jó éjt!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Szia zebratárs!
örülök, hogy idetaláltál. Szép a kocsi, hasonlít ahhoz amit én néztem ki. Ha jól látom a kerekein használtan vettétek. Megkérdezhetem hogy mennyi volt? Kiváncsi vagyok hogy az újhoz képest mennyivel lehetne megvenni olcsóbban ha használt. Amúgy látszik hogy nagyon jó állapotban van. Ha a kerekeit nem fotóztad volna le simán azt hiszem hogy új!
Ráadásul két pelenkázótáska van hozzá? Vagy káprázik a szemem? :)

Remélem azért jól vagy. Irigyellek hogy így tudsz pörögni, én az ájuldozós formámmal erre nem vagyok képes! :(

dita75
 
 


Sziasztok! Tök jók ezek a babakocsik! Jól látom, hogy multifunkciósak? Hú, nekem is ilyen kéne, hogy lehet fekvősként és sportbabakocsiként is használni és ki lehet venni belőle a hordozót is külön használni. Drága egy ilyen?

Vius, jó, hogy visszataláltál:)

Ditus, nagyon rendi a boltos csajszi!!! Örülök, hogy jól vagy Bogyóka, előbb utóbb kiderül a neme tuti:)

Úgy örülök, mert már csak 2,5 hónapot dolgozom és utána évekig nem.) Már vágom a cm-eket.)
Vendég
 


Sziasztok!

A másik pelenkázó táskát külön vettem hozzá.
Amúgy 38 ezer volt nem használták fél évet csak ráadásul téli babáé volt és másodikon laktak.csak a kerekein látszik hogy használt amarra nem.néztem ujjonan is de ugy majd 80 ezer ft.
Én is olyant akartam ami több funkciós.van ezen kivül még két babakocsim de egyik sem igazán téli csak téliesíthető sport kocsi ezeket úgy kaptam de majd jó lesz nyáron a nyaralohoz persze ha csak nem fog úszni mint mostanság.
Majd jövök még és visszaolvasok.

Sziasztok

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Pocakos csajszik,
nem tudom, gondolkodik-e valamelyőtök köldökzsinórvér levetetésben, de most láttam, hogy a Krio-nál megint akciós, júliusban 50.000 Ft-tal olcsóbb.

Na meg voltam az Auchanban, és a 7 db-os body 1000 Ft.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Én is vettem body-t de asszem 1300 volt a 7 db! :)

VIUS, TWIST
Itt nálunk az ilyen kocsik 35ezertől kezdődnek újonnan.
Az amit kinéztem igaz drágább de valamennyivel több funkciója van mint a 35ezresnek és sztem pofásabb is, de ami nagyon tetszik benne hogy le lehet cipzározni a kupola egy részét ami alatt szúnyogháló van és így szuperül lehet nyáriasítani a kocsit.
Nekünk is van két lerobbant kocsink, az egyik egy macis pierre cardin amit szemből nem is tudok tolni mert belerúgok mindig a kerekeibe. Szóval az lehet hogy megy anyósomékhoz hogy ha ott vagyunk náluk és altatni akarom a picit arra kiváló lesz. Van még egy 10 éves darab tesóméknál az is szintén anyuékhoz fog kerülni ugyanerre a célra.
Amúgy egyik sem olyan nagyon gáz, de én is azért veszem meg ezt az újat mert szuper téliesített és ez a kettő ami van nem az!

dita75
 
 


Ezeket vettem az auchanba:

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 


Dituli: tegnap voltam a LIDL-ben és azok a bébi hálózsákok vannak, amikről beszéltünk, hogy milyen jók. Aszem kéket és rózsaszínt láttam. 1600 Ft-ra emlékszem.

Linácska, Dituli: nagyon akciósak ezek a body-k!:)

Linácska, az őssejt dolog engem nagyon érdekelne, néztem is a Krió honlapját, de még spórolni kell az önrészhez is.
Vendég
 


Csajok, a 2010 januári kismamis fórumon ajánlották ezt az oldalt, ahol a baba szemszínét lehet kikalkulálni. Tök jó!
Nálunk 50 %-ban barna valószínű, de 37,5%-ban kék és csak 12,5 %-ban zöld. Szóval a kék esélye elég jó:)

http://museum.thetech.org/ugenetics/eye ... lator.html
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Ég a pofám, hogy eddig nem írtam, pedig már egy hete itthon vagyunk. Mentségemre szolgáljon, hogy nem egyszerű az életünk a két babával, ráadásul minden napra akad még valami plusz program, ahova vinni kell a picikéket (kontrollokra, tanácsadásra stb.)

Rólunk röviden annyi, hogy most már jól vagyunk, szépen növögetünk. Sajnos tápszeren élnek, mert elapadt a tejem. (elég kalandos volt az életünk a kórházban, úgyhogy nincs is mit csodálkozni rajta.) Zsófikánk 2840 g, Zsombi 2730 g volt a tegnap esti mérésnél. Nagyon jó babák, csak szegénykék hasfájósak így amikor görcsöl a hasuk, nagyon sokat sírdogálnak.

Írok majd bővebben is, és dobok fel mindjárt pár képet rólunk:)

Gondoltam rátok sokat a kórházban, köszönjük a drukkokat és a gratulációkat! :)

Puszi mindenkinek!

nellike
 
 



NELLIKE
De jó hogy jöttél. Nagyon jót nevettem, mert ahogy kezdted a mondókát olyan volt mintha még a férjed írna, aztán amikor olvasom hogy "elapadt a tejem" :shock: :shock: :shock: akkor jöttem rá hogy már nem apuci hanem anyuci áll a sorok mögött! :lol: :lol: :lol:

Sajnálom hogy nyügisek a napok, de a lányok írásai alapján merem állítani hogy hamar beáll majd a napirend és a béke, hasfájás is elmúlik, meg minden egyéb. Kitartás!

Neked is gratulálok a picikékhez és nagyon sok boldogságot kívánok!
Férjedet már agyon ajnároztuk, irigykedtünk meg volt itt minden a hátad mögött. :wink: :lol: Vigyázz a kis családodra mert vannak itt lopkodós csajok magamat is beleértve. :wink: :)
Tündéri kis family vagytok! Puszi

dita75
 
 



Azt elfelejtettem, hogy nagyon sajnálom hogy elapadt a tejci. :cry: :cry: :cry: Pedig nagyon drukkoltunk amíg a kórházban voltál.

dita75
 
 


Zsófit már lopikálom is! :) :lol:

Te meg csaje nagyon csini vagy, mint aki nem is szülni hanem szépségklinikán lett volna. Csak úgy sugárzol! :)

Jöhet még kép ha van! 8)

dita75
 
 



Dita!

Köszönjük a bókokat :oops: :) :)

A férjem nem adom!!!! :twisted: És a csajszikánkat se!!! :)))

Remélem te jól vagy, jól bírod a terhességet. Kiderült a neme a babának? (nagyon le vagyok maradva, bocsi :oops: )

nellike
 
 


nellike: Nagyon tüneményesek az ikrek. Most sajnálom először, hogy a másik kicsikém nem maradt velünk.



vicky79
 
 


Nellike,

nagyon aranyosak a babák, és te csodaszép vagy! :lol:
Nagyon boldog család vagytok!
A hasfájást nagyon sajnálom, Danika is hasfájós volt. SZörnyű amikor csak sírnak és nem tudsz igazán segíteni rajtuk :cry: De idővel ez is elmúlik majd, addig is türelem.
Remélem majd jut egy kis időd ránk is.
Férjednek mégegyszer köszönjük a tájékoztatást, nagyon jófej volt, hogy ránk is szakított időt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nellike

Bocsi de közben hazajött a párom és eddig segítettem neki a garázsban, meg vacsiztunk! (vagyis én dinnyéztem :) )

Sajnos még nem tudjuk mi van a virgácsok között! :cry:

dita75
 
 


Nelike, Dita!

Elképesztő híreim vannak!
Képzeljétek tegnap így 1. inszem előtt mindenféle beavatkozás és injekciók nélkül tök spontán szexből

POZITÍV lett a terhességi tesztem!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 percig sírtam, de főleg a félelemtől mert eszembe jutott hogy 1 hete műtöttek és egy rakás gyógyszert szedtem meg injekciókat kaptam műtét után na meg az altatás is.....


Egyből felhívtam a sebészt, és megnyugtatott hogy semmi baja nem lesz egy ekkora pici babának ezektől a gyógyszerektől amit adott, sem az altatástól, meg persze kérdeztem tőle, hogy nem csak a gyógyszerek szórakoznak velem és az ad hamis pozitívat? Erre elkezdett nevetni és édesen gratulált hogy antibiotikumtól és fájdalomcsillapítótól nem lesz pozitív egy terhességi teszt!

Még nem merem elhinni, hétfőre kérek időpontot majd a bmc-be vérre hogy tényleg örülhetek-e??? Annyira de annyira félek de boldog is vagyok, össze vagyok zavarodva teljesen....

Valószínűleg műtét előtt 1-2 héttel hozhattuk össze... :oops:
Ott nézem az asztalon a 4 db.különböző márkájú tesztet és nem térek magamhoz!!!!
:roll:

Tudom még annyi minden közbe jöhet- pl: nem lesz szívhang, vagy vetélés vagy bármi, de én most így is nagyon boldog vagyok! :D

Tudjátok volt egy ilyen érzésem mostanában hogy ennyi rossz után ami velem történt a sors talán megajándékoz valami nagyon jóval és hihetetlen de úgy tűnik hogy így történt! :lol:

És a poén az, / persze ez még nagyon korai gondolat / hogy pont a férjem szülinapjára lennék kiírva, azaz március 15.-én / megnéztem szüléskalkulátorban..../!!!!!!!

Na ennyi jó túl sok egy napra, csak nehogy koppanjak egy nagyot majd jövőhéten ha mégis kiderülne valami rossz, de azért most úszom a boldogságban!

Nellike, gyönyörűek a képek, és te is gyönyörű vagy rajtuk! Puszi nektek! :lol:
csézjang
 
 


Nellike,
ja ezt a munkahelyemen még senki nem tudja, ez még titok amíg nem biztos teljesen a dolog.....oké? Köszike! :wink:
csézjang
 
 


Dita
örülök,hogy minden rendben volt a szív uh-n! tök aranyos volt akkor az asszisztens,de a dokibácsi már nem! :P
a babakocsi is nagyon szuper! mi is hasonlóban gondolkodunk... de még csak gondolkodunk,mert szeptember előtt babonából nem veszünk meg semmit... :twisted: ilyenkor meg facsarodik a szivem,hogy látom neked már mennyi minden holmid van...

Nellike
tök jó,hogy már otthon vagytok4nagyon tüneményesek az ikrek! sajnálom a tejcsi dolgot,így biztosan sokkal nehezebb minden. a hasfájás meg remélhetőleg hamar elmúlik! :wink:

Csézjang
gratula a jó hírhez! :lol:

na,megyek mert lejárt a mosógépem,később még jövök...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bikfy
itt az ígért kép! egy kicsit sötét,de mai!!!! :lol:
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!

Nagyon szépen köszönöm, csoda formás pocakod van. Szépek vagytok. (na de hol van rajta a sok lyuk? Azt hittem, már likasra szurkáltad magad. :lol: )


Csézjang!

Hát én ebbe a hírbe bele borzongtam. Ezt meg hogy csináltátok? Receptet ide, de iziben!!!! :lol: :lol: :lol:
Nagyon sok szeretettel garatulálok. És szorítok. Írd majd meg, hogyan alakul a továbbiakban a sorsod. Puszillak. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Vius, Dy!

Csudaszép babakocsik!

Vius!
Hogy a csudiban nem látlak soha a városban? Mert mindig figyelem, nem jössz-e szemben. Én már tuti felismernélek. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nellike!

Csodálatosan szép családod van. Tünemény szépek a gyerekeid. Na és te???? Hát jó lenne így kinézni egy ikres szülés után. (Az a baj, hogy én alapból is randább vagyok.)
Legyetek nagyon boldogok!

:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
szerencsére a sok-sok szuriból eddig még csak 3 ment félre,így nem is látszik egyetlen szúrásnyom nem! hát még likak..... :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Nellike!
gyönyörűségesek a babák!

Csézjang!
Hatalmas gratula!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Drága kolléganőm!

Hát nem jutok szóhoz! :)))))))))))))))))) Hatalmas gratula így előre is!!:)))))

Ne gondolj semmi rosszra, mert meglátod, hogy minden rendben lesz! Ezen a topicon van egy mondás, amit ugyan már régen olvastam, de "áramoljon benned a csíííííííííííííííííííííííííí! ", meg a pozitív energia.

Ez tényleg így van, a sok rossz után szokott jönni a jó:) Nálunk is így volt októberben, amikor végül megtapadtak a szépségeink.

Pihenj sokat, több tesztre ne költsd a pénzt, mert kelleni fog a pelusra, inkább higgy az eredményben és pozitív gondolatokkal várd a hétfőt! Puszillak!

Csajok!

Köszönjük a bókokat! :oops: Az igazság az, hogy a terhesség alatt 20 kilót híztam, ebből 13 lement egy hét alatt és 12 pedig a koraszülött osztályon. Így most -25 kilót mutat a mérleg. Ennek meg is van az ára, mert piszokul gyengének érzem magam és szédülök, mint a kutya:( A képeken nem látszik, de a hasam azért még mindig nagy. Ha akarjátok, rakok fel képek a szülés előtti pillanatokról. (elég sokkoló, legalábbis nekem, hogy így néztem ki alig 5 hete)
nellike
 
 


Nellike

Köszönöm a gratulációt. Ja én szülés előtt 20 kilót híztam és tök ronda voltam már szülés előtt pár héttel, de komolyan. Kellett 1 év mire lefogytam kb: 57 kilóra. Érdekes de most 52 kiló vagyok, pont mint amikor Gergivel lettem terhes.


Én is iszonyat gyengének éreztem magam szülés után még 4-5 hónappal is. Ezért még utána 1 évig szedtem az elevitet.
Ja nekem sem volt sok tejem, bár fél évig szoptattam de inkább a tápszer volt a többségben, azt 2 hetes kora óta kapott a tejcsi mellé , mert kevés volt a tejem, de tök szerette a tápszert, nem ezen múlik egy baba egészsége, hiszen Gergi 4 év alatt szinte csak egyszer-kétszer volt beteg. Úgyhogy emiatt ne aggódj.

Puszi neked, jövő héten írok.
csézjang
 
 


Csézjang!

Laptetű!!!!!!!!!!!!!!!! Nem vagy te terhes???? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: