Ó te jó ég, mennyit írtatok
Ami amúgy tök jó, mert újra felélénkült a topik, csak mire visszaolvastam... és fene se tudja, mire tudok reagálni, de így gyorsba:
Natúr joghurt - ma tízóraira adtam egy joghurtot egy egész banánnal, elég sokat evett belőle Lotti, szerintem a felét, de valahogy úgy éreztem, hogy egész nap tök nyűgös volt. Talán semmi köze a joghurtnak hozzá, de 2 kakija is iszonyatosan büdi, kissé élesztő szagú volt, úgyhogy most egy ideig hanyagolom a joghurtot, majd pár hét múlva visszatérünk rá. A tojássárgája heti egyszer megy, a májat meg majd anyu megcsinálja, én tök béna vagyok sajna
LKata, babakocsi nagyon szép, tündéri Norbika benne!!!
Dalma, sajnálom, hogy elszállt, amit írtál, sajnos én is jártam már így, amikor már sokat írtál, copyzd, biztos ami biztos!!!
Szöszke, csak te voltál???
Ez jó, viszont ügyin alkudtál
A helyet nem adták át? Jó nagy parasztság
A könyvet szülinapomra meg is kérem
Bili
Háttámlás, na ne
Clau, nagyon ügyes Balázs, nálatok sincs akkor már megállás
Balatoni szállást mi kb. 1 hete keresünk aug. első hetére, de egyelőre semmi, vagy már kiadták vagy iszonyat drága, de lehet, hogy Zoli kollégájának a családja kiadja nekünk Kenesei ikerházát, hát majd meglátjuk, jó lenne menni!!!
Tücsök, jaj, ezek a képek, de tüneményesek Áronról! Nagyon tetszett, amit leírtál a NEM-ről, én amúgy elég következetes vagyok, csak néha már úgy vagyok vele, mint LKata is, hogy túl sokat mondom, mondom és a végén belefáradok
Anikó, köszi, a MT-t meg tudom kötni, nem is azzal van a baj, Lottival van gond, mert már amikor kötöm be, tiszta ideg, nyűglődik, hisztizik, valahogy nem megy ez így nekünk
Az etetőszék ez:
Lottit már csak ebben etetem, jól elvan benne, csapkodja a tálcát, meg trutyis szájjal bekapja, az övet is, már tiszta kosz, pedig tök új még
Balaton - én simán be fogom vinni a vízbe Lottit, szerintem a gyerekmedencék rosszabbak (vagy nem?). Mondtam a védőnőnek, hogy megyünk Balcsira, nem mondta, hogy ne vigyem be a vízbe Lottit
Veronika, Pálmi nem iszik mást, csak a tápszert?
Ivás, Lotti a vizet nem, de a babateát (amit elég lájtosra csinálok) nagyon issza, nagy melegben ment kb. 4-5 dl + a cici, ami szerintem van még szintén 5 dl (remélem annyi min. van!).
Marek, jó bulizást holnapra a lakodalomban!!!
Kád - nagyon-nagyon gáz, de a múltkor írtam tudjátok, hogy kicsit megborult a nagykádban a 2. fürdetésénél és nagyon-nagyon megijedt és nagyon sírt... na azóta nem lehet betenni a nagykádba, üvölt, de durván, nagyon és semmivel se lehet megvígasztalni, csak ha kivesszük. Úgyhogy most 2 napja újra kiskád, csak hát pacsáz
Mit lehet csinálni, hogy ne féljen a nagykádtól???
Tartok tőle, hogy egy nagy trauma ez neki és lehet, hogy sokáig szenvedünk majd azzal, hogy beleszokjon a nagykádba
Járóka - Anikó te kérdezted, el se férne, az egész lakás habitapi, a védőnő mondta is, mikor feljött, hogy Lotti szépen belakta a lakást... de tényleg, minden az övé
Timi, nagyon cukik a képek Sanyikáról! Majd mászni is fog biztosan, ő az a ráérős típus, nem?
Egyébként igaza van, minek kapkodni
Új fórum, tök jó, tetszik, csak hát az tényleg nem lenne jó, ha szétszakadnánk, tehát most vagy ide írunk vagy oda, én két helyre biztosan nem tudok majd
Nymalac, hogy van Bori??? Feje? Kutacsvédővel közlekedik már?
Milyen volt a sportnap?
Jaj, bocsi-bocsi mindenkitől, akinek nem válaszoltam vagy nem reagáltam az írására, de az előző oldalt már át sem néztem és ezt se tudom már, mert leragad a szemem, ma itt voltak húgomék, sütöttem vagy 40 palacsintát, csináltam hozzá túrókrémet, aztán háziasszonykodtam, most totál kivagyok.
Szép estét, jó éjt, jó hétvégét!!!