Új privát üzeneted érkezett!

es ezt a korforgot neztem ki, hetvegere meg is lesz minden :roll:
remelem tetszeni fog a kiscsajnak is.....

http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

Netti
Kép
maumau
 
 


megint en.. kihagy az agyam :roll:
valasztottam a sok sok pihiszek kozul.
remelem jo lesz.... vegul egy fisher price-ra esett.
nagy remenyeim mar nincsenek,csak kicsik :D
de remelem eltudom ezzl is szorakoztatni majd egy ideig.....

Netti
Kép
maumau
 
 


maumau, a pihiszékről is tegyél linket!
Vendég
 

 
 

Szofi, milyen évjáratú a mazdád?
Vendég
 


Netti, nekünk ugyanez a körforgó van, nagyon jó, Iringó szereti, Trixi Petyája pedig erre nevetett először, amikor nálunk voltak. Úgyhogy jó választás!
Vendég
 


Az én agyam is szita. Panndi, Zsófi nekem mindig bejön! :wink:
Vendég
 


Bobi
remelen akkor Boronak is bejon,tok sokaig valogattam!
neztem projektorosokat is,de nem tartom fontosnak,engem irritalna..

pihiszekunk:

http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=788

szempont annyi volt h rezegjen es nem art ha nem csak 9 kilog hasznalhato,meg h ujszulott kortol, igaz mar nem ujszulott :roll:
es ez osszecsukhato is! hatha nem esek at rajta..

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, ez is tök jó, szerintem fog Nettinek tetszeni. Gyöngyvirág a rezgőset 3 hónapos korától szerette meg. Jó is, hogy szóba került, szólok, hogy adják vissza, mert kölcsönbe van adva.
Vendég
 


Alíz imádta a körforgót, Áron megijed tőle és sírni kezd.

Újbuda center közel van, lehet, hogy holnap megnézem ezt a KIK-et.

Annus! kérdezted, mit dolgozom, de elfelejtettem válaszolni. Egy digitális kémia tankönyvhöz írok feladatokat és animációkat.

Kép

Kép
hean
 
 


Hahó, én is ide jutottam...

Nagyon édesek a nagylányok! :)

Nálunk nincs elzárás még. Nem is gondoltam rá. De biztos eljön az ideje... :)

A kicsi lányok is nagyon helyesek! :)

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy tartani kellene az autózástól, bár nekünk a hátsó ülésre, de menetiránnyal szembe is köthető volt Samuval a gyerekülés. Persze lehet, hogy csak úgy használtuk, de meg voltunk róla győződve, hogy helyesen használjuk. :) Mentem is mindenhova egyből. Mert szerettem menni. És Samu is szeretett menni. :) Kocsikázni mindig kevelt, már egész picinek is vittük. Főleg, hogy innen bárhova eljutni igaziból pici gyerekkel csak autóval lehet. Szóval nem volt más választás, de nem is tartottam a dologtól szerencsére. Szofi, bátorság!

Hean, ez elég komolyan hangzik... :roll:

Jó éjszakát, majd vmikor jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Huh, gyorsan, mert Csani 1 perc múlva ordítani fog...
Zsófi nagyon édi, megzabálom!
Böbi, a Mazda 2006-os...?
Netti, tudnál dobni képet a babatornáztatóról?
Pusz, megyek, elkezdődött...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na előbb írok,aztán olvasok! 8)

Tegnap fél5kor végre felkelt Iza,kaja után leküldtem az apjával sétálni,aki folyton mondogatta h menjek utánuk ha végeztem....hiába mondtam h mire végzek,lefürdök már jöhetnek is haza mert fürdés kaja stb....Aztán közben is hívott,végül kibökte h meg akar hívni enni :oops: :lol: Na gyorsan akko összecsaptam a takarítás végét és mentem!Közben öcsémékkel is összefutott,szóval 4esben+Iza mentük kajálni!Jó volt kimozdulni!Igaz csak itt voltunk a téren,de nagyon jó az a hely,nyáron végig nyitva vannak a nagy ajtók,szóval olyan mintha kinn ülnél de mégsem :wink:

Aztán este megmértük Izát,elővettem a centit...eddig csak a kórházban mérték szegénykémet!
Szóval fej:33 volt és most 39,mellkas 34 volt most 40.Hossz 55 volt(ami ugye nem teljesen igaz,mi csak olyan 50nek mértük itthon )Szóval a saját mérésünkkel most 60 cm. :lol: Neki amúgy a felső teste hsszú...este már megint épp h rá tudtam adni az egyik bodyt....ha kinőtte a 62esket akkor idegbajt kapok 8) :lol:

Másik idegességem tegnap óta....aludni is szarul aludtam...ki van írva h 22én(ha jól emlékszem)nem lesz áram 8-12ig :shock: Első gondolatom az anyatajgyüjteményem!!!!!Az nagyon hamar kiolvad...2 dolgot tehetek...remélem h voltaképp max fél óra alatt végeznek...és mindent rápakolok a tejre,alul felül mirelit lesz meg jégaku,benn marad a fagyóban minden és reménykedem.....Ha felolvad a tej én sírógörcsöt kapok..majd 3 havi termés :shock: :roll: Szerintetek?


Na barátnőm végül holnap jön...sógorom nem jelentkezett...na mindegy :roll:

Ma meg megpróbálunk elmenni az ortopédiára,fél2től vannak,ha van most ott vki....

Amúgy Izának hihetetlen milyen napja volt tegnap..lehet érezte h itthon volt az apja,nem tudom.De sokat dumált,szépen eljátszik már a tornáztatón,mindent "eltalál" már.Olyanokat sikongat meg kell zabálni!!!!Oda meg vissza volt az apja is!

Ja és mondta h ANYA :lol: igaz pontosabban azt mondta h anuuuu,és apának mondta,de a jó fülű anyuka ezt anyának érti :lol: :lol: :lol:

annus11
 
 


Gy9ngyvirág és a kenőcs...fergeteges!!!

Zsófi is kis csini,Boróról ne is beszéljünk!Micsoda szerelése van!

Mi általában rugiban vagyunk,néha azért szép ruhát is adok rá,de itthon a melegben ez jött be!

Maumau!
Nekünk is ilyen körforgónk van!Este erre alszik el,bár az utóbbi napokban betettem és aludt...időm se volt bekapcsolni neki :lol:
Pihiszék tuti,na nálunk ilyen nem lesz...Bár nem tudom már pontosan tesóméknál mik vannak....hátha még vmi kölcsönbe ad
:wink: 8)

Hean!
Huuu,ez jó meló!Kémiát én vhogy mindig utáltam...a fizikát szerettem,abból érettségiztem :lol:


Vmit még akartam...de nekem is szita az agyam....


Ja 2 napja folyton ennék és érzékeny vagyok a szagokra....rosszabb vagyok mint terhesen!Persze az uram h bizti terhes vagyok...mondtam neki h neeeem,ne is élje bele magát!pasik.....

annus11
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk! Ma reggel maradt annyi időm, hogy a blogban megnézzem a fotókat. Nagyon édik a babucik, a babatalis csoportkép szuper :)
A fotókkal még adós vagyok, mindjárt megpróbálok néhányat feltölteni a Drágámról.

Egyébiránt nagyon jól vagyunk, bár még időnként küzdenem kell a napirenddel. Igyekszem a gyermekem és a saját szükségleteimet, illetve a háztartást összeegyeztetni, de elég kemény... még mindig előfordul, hogy megcsúszok és úszik minden. Minden tiszteletem azoké, akik több gyerek mellett is képesek ezt flottul működtetni. Azért most már kezedek ügyeskedni, mert egyre jobban mennek a dolgok, Ákoskám is egyre több időt engedélyez nekem :lol:

Ruhák: a KIK-ben jártam egyik nap én is, de zárásra értem oda, így néhány perc múlva finoman kitessékeltek :roll: A babaruhákig nem tudtam magam elküzdeni, de ezek szerint érdemes.
A Tesco-s rucikat én is nagyon szeretem, a nagyját ált. ott szerzem be.
Én spec. bodyfüggő vagyok, azt szoktam kombinálni kisnacikkal, de éjszakára nálunk is a rugi figyel be. Úgy vettem észre, hogy az a legkényelmesebb a fiatalúrnak.

Nekünk a forgó és a pihiszék is tökre bevált. A játszószőnyeget eddig mellőztem, de most felbuzdultam a hozzászólásoktól, így ma előkapom én is.

Szofi, az autózástól eddig én is tartottam, de lassan ráveszem magam, mert segítség híján kénytelen leszek egyedül is bevállalni az utazást (inkább, mint a BKV). A fő gondom, hogy lévén egy régebbi típusú Nissan a birtokunkban, a légzsák nem kapcsolható ki, így marad a hátsó ülés háttal :roll:

Na lépek, megpróbálom a fotókat feltölteni.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
novygirl
 
 


Sziazstok Lányok!

Jó reggelt Szomszédasszony :) :)
Megnéztem a képet Ákosról, tök édes a satyeszban :)


Szofi,
sajnálom h nem tudtam menni, sztm nem lett volna jó buli, ha anyósom is megjelenik... lásd a blogban, amit Nettinek írtam :)

Nagyon jók lettek a képek, végre látom Samut meg Danót is! Samu egy tünemény!!

Hát nem is tudom mit akartam még, a felét elfelejtettem...

na gyorsan lezúzok boltba, nemsokára jön nagynénim :)

emese1979
 
 


Maumau
jó sok pénzzel leszel könnyebb hétvégén:-)
18 kg-ig használható a pihiszék? Én 20 kg voltam amikor iskolába mentem :-)))
pumuklii
 
 


Jó reggelt.
Annus, fagyasztószekrényetek van, vagy kombinált hűtőtők, vagy hűtőszekrényen belüli fagyasztórekesz?Ebben a sorrendben bírják tartani a hőmérsékletet egyre kevesebb ideig áram nélkül is.Asszem a fagyasztóláda/szekrény 72 órán át ajtónyitogatás mellőzésével átvészeli az ársamszünetet, agyon jó a szigetelésük. Kapd elő a papírjait, nézd meg a tiéteket, de ne aggódj, pár órás áramszünet miatt.

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok!

Lánykám egy tündér volt éjjel! Igaz nehezen aludt el 10 után vmivel, de 4-kor kelt enni és utána 8-kor! Tudom, h átalvós-szerencsés anyukáknak ez semmi, de nekem óriási! Amióta megszületett, nem aludtam egyhuzamban ennyit! :lol:

Annus, sztem semmi baja nem lesz a tejcsinek! Nagy tömegű fagyasztott cucc között, zárt fagyszekrényben ki kell bírnia!
Csak nem jön kistesó, tesód mintájára?! :wink:

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Zili!

Hát olyan h felül a hűtő alul a fagyasztó.Külön ajtó van persze,tehát kombinált.Nagyon remélem h nem lesz baj......

Novygirl!
Jól eltűntél!!!!!Nem ér rejtegetni egy ilyen cuki fiúcskát!!!! :lol: :lol: Amúgy meg mi van ha úszol egy kicsit?Senki nem fogja leharapni a feje h épp ne mostál,vagy ott áll a mosatlan stb.Ez mindenkinél előfordul!!!Majd másnap bepótolod :wink: Mi meg meglátogatjuk Iza nagynénijét(az egyiket)a melóhelyén!Persze majd lejön hozzánk :wink:

annus11
 
 


Maumau!

Valóban Petya Böbiéknél kacagott hangosan, nagyot először erre a körforgóra. Az itthoni sima-t is elnézegeti, de azt állandóan fel kell húzni neki,amint lejárt, különben reklamál!
Most én is egy ilyenre pályázok a tesz-vesz-en, de nem válaszol a csaj, hogy lezárná e az aukciót!?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Jó reggelt :)

Annus: Fruzsinak vettem egy csomó 62-es napozót, hát kinőtte őket, nem is volt rajta sosem :? Szerintem eladom vaterán :roll: Vagy esetleg ha innen érdekel valakit, akkor lewfotózom és megegyezhetünk :wink: Ujjatlan bodykkal is így jártam. Teljesen újak és kicsik :?
Vendég
 


Panndi :? :lol: Na igen,én is most szedegetem elő a nagyobb cuccokat és teszem el amit kinőtt...mert folyton azt akarom ráadni...nem értem mért.Aztán utólag jövök rá h szegényt belepréseltem egy kisebb ruciba....

Anikó!
Áhh,kizárt!!!Szedem a gyógyszert is,tejem se csökken stb.Nem hiszem h pont nekem lenne csak úgy pém....Na meg még várjun,Izusomnak még kell a tejci!!!

annus11
 
 


Hali!

Na, nekünk is szupi éjszakánk volt.
Lili f10-től reggel f8ig durmolt.
Aztán szopi, majd nem akart visszaaludni, pedig láttam a szemein, hogy még álmi....autósülésbe betettem, hogy nézegessen, amíg teregetek....cuki volt...akkorát kakilt, hogy takaríthattam az ülést utána.
Azóta durmol megint....lassan 4 órája! :shock: :D
Netti!
Mind2 választásod király!
Én a Brendonban a nyuszis forót néztem ki. Amink van, az nem jön be lilinek (arról lógnak a bigyók....nem nagyon érdekli és az altatózenétől kimondottan ideges lesz! :shock: :? )- Jobban bejön neki, ha én énekelek...múltkor Lady Gagára (Pokerface)aludt el!!! :lol:

Hű, ma jön anyum és elmegyek fodrászhoz!!!!!!!!!!!!Juhuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!
Azon gondolkozom, hogy levágassam e, vagyis hogy mennyire...most majdnem a derekamig ér. Csak áll. copfban van Lili miatt... :( De nem hullik-koppkopp és rengeteg...kb. 40 perc alatt szárad meg a turbó fokozatos szárítóval is! :shock: nem annyira időspórolós séró. Hmmmmm. Na van még kb. 5 órám, hogy kitaláljam mi legyen.....

Kép
mozza
 
 


GORENJE RK 4296 E
"A" energiaosztály, hűtőtér nettó űrtartalom: 203 l, fagyasztótér nettó űrtartalom: 69 l, fagyasztó kapacitás: 9 kg/24 óra, maximális tárolási idő áramszünet esetén: 15 h, automatikus leolvasztás, 5 db üvegpolc, üvegtartó polc, 2 db zöldségtároló rekesz, tojástartó, vaj / sajt- tároló edény, változtatható irányú ajtónyitás, magasság: 179,1 cm, szélesség: 54 cm, mélység: 60 cm

Annus, ezt a keresőben találtam, sztem általánosan + - néhány órával minden kombináltra igaz.
zili
 
 


Ja, Netti még akartam írni neked:
Boró nagyooooon szép és csiiiiiiiiinos!!!!!
Hol szermányoltad azt a cicásat???????? Cuki! Nekünk is kell!!!!!!!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Boró tényleg nagyon szép :)
Vendég
 


Sziasztok!

Azt szeretném megtudni,hogy hol lehet megnézni a talis képeket? Melyik blogban találom meg őket?
Köszi a segítséget előre is!

Trixi! Nálunk is úgy van,hogy nem mindig van kedve szopizni Hannának. Nem tom miért. Van olyan,hogy mondjuk délelőtt rendesen szopik, de délután már nem akar. Hisztizik, üvölt. Ilyenkor én is lefejem a tejem,meg kap tápot
:? De én ezt már megszoktam,már nem húzom fel magam rajta. Úgy sem tudok mit csinálni.
Van amikor próbálkozom egy darabig és néha összejön,hogy 5 perce bőgés után mégis szopik. De általában nem. :?

Ma végre újra van mérlegünk. Kiváncsi vagyok mennyit hízott egy hét alatt :D

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Mozza!

Fodrász lévén kicsit belekotyogok, ha megengeded!
Vágass neki fazont, és ritkíttasd ki!
Csak akkor csináltass bármit is, ha bízol a fodrászodban, mert sajnos a nagyrészük nem tud mit kezdeni a hosszú hajjal, és elcseszi, vagy inkább levágja! :(
Én amikor oktattam,mindig az volt az első, hogy megmondtam,hogy ha 1 cm-t mond a vendég,akkor az annyi legyen! Sokan ezt nem képesek megcsinálni!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!
Csak próbálok jönni,amennyire tudok.Igaz írom közben a dogát,de annnnnyira hiányoztok,hogy beiktatok kis pihenőket.Próbálom legalább a mai napot visszaolvasni.
Borót láttam.Tök cuki a cuclijával!!!!!!!!!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Mozza
én is hosszú hajjal indultam (jó sok van nekem is), aztán hova jutottam... Szóval jól gondold meg :-)
Kerestem is képet, pont sírom vissza :-(:

Kép Kép

Böbi
Gyöngy pöttyei javulnak? Mi voltunk ma dokinál, mert már az arca is pöttyös, meg vannak a pocakján, karján, lábán is pöttyök.
pumuklii
 
 


Hűű Pumukli!Milyen iszonyat csinos és szép vagy Te is!!! Már bocs a bókért.De tényleg.Én csak irigykedek mindenkire. Rajtam még mindig van 5kg felesleg,pedig már újra tornázok,de a hormontól,amit most szedek nőtt a súlyom,és csökkent a tejem.Csak úgy elég, ha napközben folyamatosan fejek és azt odaadom neki este.De remélem ez csak átmeneti,amíg szedem szombatig a bigyót,aztán visszaáll a régi kerékvágás. Még a tejjel ki kell tartanom min 3 hétig.Ez van kitűzve!!! A súlyomnak meg a méreteimnek meg nagyon kéne csökkennie,mert szeretném már azokat a falat bugyikat felvenni,de még nem merem. A hasatokon lett csíkotok?Én nem vettem észre a terhesség alatt,de most ahogy megy lefelé egyre jobban látszik.Az mikorra tűnik el?? Viszont van jó hír.A régi ruháim közül csak a legszűkebbek nem jönnek rám.A többi gatyám is szörnyen áll,de feljöttek!!!!!
Annyira örülök.Ma jönnek Riki leendő keresztanyjáék.Annnnyira szeretem Zsófit!Úgy várom már!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Jajj küldte is a cég a babértesítő terveit.Nagyon tetszik!!Szuper lesz!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Tényleg Pumukli,Téged még nem is kerestelek meg iwien.Szabadna?
Na mostmár dugulok,lassan megyek szopizni.
Szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle
bejelöltelek! Nagyon csini menyasszony voltál!
Köszi a bókokat! Ezek 3 éves képek, még teherbeesés előttiek. Ilyen már talán sose leszek :-)
pumuklii
 
 


Susycat!
A közös blogban vannak a képek!Kaptál már oda meghívót?
Ha nem dobj egy email címet és akkor megy!
Na mennem kell...Iza éhezik!!!! :lol:

annus11
 
 


Pumukli!
Tényleg írtó dögös vagy! :wink:

Na mi megjártuk az ortopédiát,picit kötött a jobb csípő,tornáztani kell de nem vészes!Nem is kellett várni,gyorsan bemehettünk.Iza sem sírt,igaz most pont úgy jött ki h kb 1 óra lett volna kajáig,szóval aludt előtte bőven!Meg is dícsérték milyen csinik vagyunk,majd dobok róla képet!Mondtam h csak nagynéninél voltunk,azért vagyunk így kiöltözve :wink: :lol:

Hazafelé meg beugrottam a húsboltba hurka kolbászért! :wink:

Kutyafüle!
majd muti a babaértesítőt!!!Végül mennyiért csinálják meg?

Zili!
Köszi!Én is utánaolvastam,remélem tényleg nem lesz gond...ja most láttam h másnap is lesz áramszünet....marha jó! :evil: Amúgy hogy vagytok mint vagytok?Babóka?

annus11
 
 


halihoo

szofi
dobok mindjart kepet a babatornaztatorol is!

Annus
nekem tul bonyolult a rugin a sok pattent meg minden :D
remelem nalunk is bejon a korforgo
hetvegen majd beszamolok rola :)

pumukli
az biztos h sok penzzel ..
18 kg ig igen :D
de nem hinnem h kesobb barmikor beleulne.. de hat 9kg-ig meg keveslem vmiert..

trixi
akkor szerezzetek be ti is vmi ilyesmit had kacarasszon otthon a kissrac :)

panndi
detto igy jartunk.. nem fer bele a gyerek..

mozza
addig orulj mig Lilinek tetszik ha enekelsz :D
en hajam is cofban allandoan...
22en megyek fodraszhoz,nemtudom mi legyen ense..
sztem H&M-es a cicas amugy,de mindjart mosok es megnezem, epp szennyesbe. Azert nemtudom mert azt kaptuk anyutol,de tunderi benne :)


KIK

akit erdekel,ma jartam ujpesten es a stop shopnal holnap nyilik!!
tele akcios feliratokkal minden
beneztem.. eleg durvan alacsony arak lesznek!
megprobalok holnap kocsival elugrani
hatha sikerul..

Netti
Kép
maumau
 
 


kutyafule

koszi:D
hozzal rikirol friss kepet :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


ilyen babatornaztatonk van

http://www.vatera.hu/wuddinio_fa_babato ... 48280.html

mi elmentunk erte,mert erdrol utba esett szigethalom es 2500ot kert erte :D mert h a posta amugy ingyen lett volna es igy levonta az arbol :shock: neztem nagyot.
ezert ez nem is penz amugy.
nekem nagyon tetszik.. mindenkepp fat akartam.
Boronak az egerke a kedvence rajta,meg a golyok!
a felsoket egyelore nem mozgatom meg neki,mert azokra morcos lesz :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk...

zenélő forgó:
Marci most kezdett el érdeklődni a zenélő fordó iránt... úgy sikerült felhívni rá a figyelmét, hogy bekapcsoltam, és ahogy jöttek a figurák sorram én kommentéltam neki, hogy mikor ki érkezik, milyen hasa van stb... és picit mozgattam még pluszban... aztán abbahagytam, és ő pedig szépen ott maradt a tekintetével, és még eszeveszettül tornázik is közben, annyira élvezi... ma délelőtt több mint 30 percig élveztem aztán lemerülrt az elem, és elkezdett sírni:) alig bírtam megnyugtatni, gyarossan előkapartam az új elemet, kicseréltem, és ismét rákattant egy 10 percre:) Nekünk tiny love van, olyasmi, mint Böbiéknek, a csíkos lábú nagy figurákkal, labdákkal... neten vadásztam 5000ft-ért:)

Böbi, nagyon szép vagy:)

MOzza, nem mondod, hogy azon vacilálsz, hogy levágatod azt a gyönyörű hajzuhatagot! Én buztos csak akkor nyúlnék hozzá, ha tényleg elkezdene hullani...
vanni
 
 


Annus, örülök, hogy megnyugtattak a tejci ügyben!!! még jó, hogy ilyen a technológia, és bírja annyi ideig a fagyasztó...
vanni
 
 


Helló,

Annuskám, no para, nálunk a múlt héten volt áramszünet 8 órán át, bírta a fagyó! Csak ne nyitogasd!

Emese, sajnálom, hogy nem jöttetek!!! De majd máskor remélem meg tudjuk szervezni!

Pumukli, mfaszán nézel ki. DXe szerintem most is, én nem látok különbséget, a mostani hajad is tetszik!
Az én gyerekem is már mindenütt bpöttyös!!!

Netti köszi a képet, tök jó! És akkor ezek szerint Boró szereti a babatornáztatót...

Jajjjj, még egy jó hír, de nem akarom elkiabálni!!! Köszönöm, mindenkinek, aki anno szorított! Sajnos csak most jött be, de hála Istennek bejött: úgy tűnik, hogy anyukám 5 hónap táppénz után dolgozni megy júli 20-án!!

Na jó, megyek, nyügi van.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi

elsozor azt hittem utalja a babatornaztatot.
aztan rajottem h amig o piszkalhatja az oldalat vagy csak azt mozgatom neki addig minden rendben. sztem tul sok neki ha felul is mozognak egyelore :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hello csajok,

ma voltunk oltáson. Volt sírás. Azóta meg tök nyugi van, mosolyog-eszik-alszik. Nektek is ez volt? (jó lett volna, ha a 2 oltást 1 szúrással megúszhatta volna... :? )

szerintem is jó dolog ez a játszószőnyeg...

édes zsófi rucija!

Kép

Kép
adraci
 
 


sziasztok!

Én még mindig álomkóros vagyok :(, tegnap ugye 6-ig aludtunk reggel, aztán egész napi strapa, aztán éjszaka meg kelt Lara 2-kor, fél 5-kor meg utána 8-kor, szóval próbálja most behozni a lemaradást, a 400-hoz képest most már 540-nél tartunk :) a napi kajálással :)

maumau pont ilyen pihiszékünk van, csak én a tesz-veszen vettem újonnak 14.000-ért :) és Édua is használja, bírja a strapát, Édua olyan 16 kg :)

ma még csak most jutottam ide, próbáltam egy órát aludni délben, aztán főztem, aztán bolt meg séta, most meg 6-tól kajálás volt, háromszorra ette meg a 125-öt, most már bealudt :), a sétán most már nem alszik a kocsiban csak már mikor mi nem bírunk menni, és hazajövünk, na akkor punnyad kicsit el :)

megyek fejek, mert 2 óra óta nem fejtem, hol van az már :)

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Azt nem írtam, hogy utoljára 6-fél 7-kor eszik és utána kel 2 vagy 4 órakor :)

Kicsit ideges lettem, fejek nagyban, aztán mikor már minden tiszta tej volt, vettem észre, hogy jön ki a mellszívóból :)

Szerintetek kellhet valakinek fagyasztott tejcsi? Kidobni nem akarom, és így is minden nap el tudok rakni frisset kb 2 dl-t, valamikor többet, mert sokat így is kiborogatok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, miért nem veszed fel az anyatejgyűjtő állomással a kapcsolatot? Még lehet, hogy fizetnek is, és ingyen elviszik, sok kisbabának nagyon jól jönne!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


kicsimnek 2 napig tartott a korai lefekvés, most fel is kelt, úgyhogy gyors pancsi volt, most meg a pihiszékben jól elvan :)

szofi megnézem az anyatejmisszió oldalát :)

utánajárok, hogy mit kell csinálni, de szerintem túl sok macerával jár ez :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Látom tanácstalanok vagytok frizura ügyben!
Ha valakinek nincs esetleg fodrásza, és útba esik csepel, akkor szívesen segítek a hajas gondokon... :D

Az anyatej leadáshoz a védőnő ad papírt. El kell menni hozzá vérvételre, tüdőszűrőre,és le kell adni székletmintát. Ez gyorsan meg is van, hetente 3* elviszik a tejcsit, csak maga a fejés,és az azzal járó sterilizálás nagyon macerás. Nekem az egész mellem tiszta merő seb volt a fertőtlenítőtől!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


lanyok,en matol kemenyen tornazok itthon.
idom nem engedi elmenni, minden tul messze
easy shaper meg szobabicaj.
reggel egy ora tekeres meg delutan meg este. es este easy s kb 100db.
ennyire futja egyelore..
oltarira zavar a sulyfelesleg ami megmaradt. remelem lemegy egy masfel honap alatt.
hiszti off:D
joejt mindenkinek!

es par kep :oops:

Kép
Kép

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: