Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt lányok:)

Kép
csucsu05
 
 


Kitty: A doki bármit is mondott ne hidd el. Higgyj Anyukádban. Anno a tesómat leírták a doki és közölték köszönjünk el tőlle. Mi nem tettük hanem igenis mosolyogva biztattuk. Persze mi is sírtunk de azt a tesóm nem látta. És azt mondta azért gyógyult meg mert elhitte hogy nem halálos beteg. Mi mosolyogtunk és ő azt mondta ha ezek mosolyognak nagy baj nem lehet. És azóta is él mint Marci hevesen.
Szóval semmit nem feladni és elhinni. Csakis pozítív gondolataid legyenek és igenis mosolyogj. Anyudnak most erre van szüksége.

Bridget: nem lehet neked könnyű ahogy olvaslak. De hidd el előbb -útóbb lesznek ismerösök barátok is a közeledben. Na meg párod nagyon jól tudja ilyen lányt nem talál aki igy követi őt és egy szavad sincs.
Mert neki ez hatalmas segítség ám, hogy mellette vagy. Hidd el hipp hopp eldönti , hogy elvesz feleségül.
Biztos nagyon szép menyasszony lesz belőled:)
Majd a blogodat én is elolvasom.

Nócika: hidd el nem lesz semmi baj a gyerek csak még szorosabbra fogja fűzni a kapcsolatotokat.
Nálunk is így volt és van is.
Azt pedig ne add fel, hogy mennyasszony legyél. Csak most majd a lányod fogja vinni az oltár elé a gyűrűket :)
Meglátod eljön a te időd is:)

Kép
csucsu05
 
 

 
 

Zsu: Hú nem lehet egyszerű most a lánynak az biztos.
Hányéves a lány vagy volt valaki a családban Down kóros?? Nagyon erősnek kell lennie az biztos.

NAyci: te 16évesen szültél?? Vagy rosszul vettem ki a szavaidból?? És milyen fiatal anyukának lenni? Van sok előnye is az biztos. Pl mikor a hugodnak nézik az iskolában a szülői értekezleten:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Kitty továbbra is szurkolok anyukádért,csak hinni kell abban hogy meggyógyul és jobban lesz.

Bridget te kis laptető vadász :lol: :lol:

Csucsu szia :D Jól vetted ki a szavaimból :wink: Én akkor inkább megszültem mint kaparjanak,mert sajnos abban az időben nagyon rossz híre volt és nem egy ismerősöm járt úgy hogy vagy nem lett neki gyereke vagy nagyon nehezen jött össze pont az miatt :roll:
Anyukám sokat segített de a nevelést rám hagyta és sikerült :lol:
Mai napig azt hiszik hogy a tesóm vagy a barátnőm,mert nem nézek ki annyinak amennyi vagyok(34) :wink:

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Bridget
inkább priviben írom le, jó?
Néztem a blogodat, nagyon kafa képeket raktál fel! NYC-et meg majd megszokod, és drukkolok, hogy Apácska rájöjjön, mi is az igazán fontos az életben :wink:

Nóci
lassan kibújik Ginácska is! Hogy megy az idő, nemrég még azon szurkoltunk, hogy ne jöjjön meg, most meg :shock:
Amúgy vesedaganata votl anyunak, és msot már csak egy veséje van.

Csucsu
örülök, hogy jöttél, magadról is írjál ám :wink:

Csucsu, Anyci
eddig is az éltetett, hogy bíztam Anyuban, ez adott erőt mindig, mikor bementem hozzá. :wink: És meg is van az eredménye, mert napról napra jobban van :wink:

Zsu
sajnálom a barátnődéket!

Pendi,
sajnálom, hogy el vagy havazva, majd egyszer már rád csörgök, hogy otthon vagy-e. Csak nme tom, mikor...

Gabó, Szöszke?
Vendég
 


Sziasztok!!

Kitty! Most ne törödj azzal, hogy mivel kezdödik a hszed! Mert most anyucid a legfontosabb szerintem! majd jössz aztán potolsz!!! Tényleg így akkor most nem is dolgozol ugye???

Enis! Én is csatlakozom Bridhez! Hisz láttam ám én isa a képeket és szerintem is nagyon kis csinos anyuci vagy!

Csucsu! Hát biztos igazad van! Majd szorosabbra fűz mindent, de azthiszem már most pláne így a véger felé nagyon szoros a kapcsolatunk! Mostanában már apa mindig mondja, hogy kapjam be az uccsó falat kaját is, mert ne vegyem el az Ő kicsi lányától! Sőt egyre többet simizza a pocim és beszél hozzá! Ha épp alszik a babkám akkor képes addig bögdösni a pocim mig fel nem kelti! Mert érezni akarja! És ez nekem nagyon jó érézs! Ugy hogy tudom, hogy nem lesz gond csak időnként vihar van az én kis lütyő fejemben!!!!

Brid! Hát ezt mondom én! Olyan az agyam mint a szita!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Látom én ,de hamar elfelejtek mindent!!!
És nagyon jó ez a mici mackós kép a laptetün!!!!!!! MInjá lépek blogot olvasni!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty! Hál istennek ma már az orvos tudomány csodákra képes!!!! Örülök, hogy minden rendben anciddal!!!
s igen valóban! Nincs is olyan messze távolban mikor még piri miatt izgultunk! Most meg?? Itt tespedek nagy pocival!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci
igen, most nem dolgozom, amióta kiderült, hogy súlyosabb a helyzet, mint gondoltunk. No meg ha jön haza Anyu, akkor én leszek az ápolónéni :wink:
Nagyon jó, hogy végül Szegeden műtötték, az ország legjobb orvosa(i). Máshol otthagyták volna a műtőasztalon :cry: - annyira komoly volt.

Tényleg, hogy bírod az időjárást? Dagad a lábad? ugye nem vizesedsz? Dokik mit mondtak, meddig húzáttok még kettő az egyben? Mindent elrendeztetek már?
Vendég
 


Enis!
Köszi a képeket, nagyon irigyke vagyok, csudiszép helyen jártatok :lol: 8) :lol: 8)
És nagyon csinos vagy!!!!!

Nócikám!
Úgy örülök, hogy Peti ennyit segít Neked mostanában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldog 34. hetet :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anyci!
Ez annyira aranyos egy történet... már a tiétek..... hát mi meg interneten ismerkedtünk meg apácskámmal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Kitartást mindenhz és továbbra is mennek a hegynyi drukkjaim :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Anyud igenis meg fog gyógyulni!!!!!
É nis kíváncsi vagyok, mit mondott a doki. Nekem is elküldöd priviben??


Csucsu!
Szia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A családban nemvolt senki Down-kóros. A dokik szerint csak egy szerencsétlen véletlen, hogy az ő babájuk pont az lett :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kitty! Én is örülök, hogy anyudnak sikerült kifognia a legjobb legprofibb orvosokat! Ehez aztán kell szerencse! Tényleg most az lenne az indiszkrét kérédésem, hogy egy ilyen mütétért mennyi kérnek most a dokik?? mert ugye krisztus koporsolyát se örizték ingyen !Sajna!!!
Hát a lábam?? Jaj ne is kérdezd! Olyan mint a mautkának a lába! Amint felkele még egy óra se kell neki és annyi! Olyan dagadt mint állat! DE annyira nem aggodom miatta majd szülés után rendezödik! és érdekes napközben hiába pocolom nem ér szinte semmit!!!
A melegről meg ne is beszéljünk! Régen nagyon jól birtam, de miota babát várok azóta egy percet sm birok kin lenni! Szal ez a mostani idő nekem kedvez! Mert pont mára terveztem, hogy össze rakom a korházi pakkot meg a szülőszobait!! És ha meleg lenne akkor csak annak örülnék, hogy élek!!!

Zsuzsum! Hogy vagy szívem! A barinődék??? Nagyon sajnálom őket!! Te hogy birod a meleget?? Én elég gázosan! Lábad dagad már?? Vagy még nem??? Köszönöm a köszöntést! Neked is szívből kivánom a boldog 25.-et! És igen apa is megtáltosodott! Pedig csak annyit kértem legyen velem!!! Szal ez jó!!!!!!!!!!!!! Holnap mikor indultok a banzájra??? Mit kapnak a szülinaposok??? Azaz az öcséd??? És a barindődéknek mikor van a mütét?? ott leszel te is??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
köszi! Küldöm a privit!
És te hogy vagy? Benőke? Pocikép?

Nóci
pociképet te is rakhatnál!
Most már csak pár hét, és itt lesz Gina, addigra meg a lábad is rendbejön! Most amúgy is pihenned kell!
Anyunak nagy szerencséje volt, mindenkivel, és mindennel! :wink:
Vendég
 


Nócika!
IGen, valószínű, én megyek velük holnap a kórházba. Engem is nagyon nagyon megvisel. Kisfiú lett volna. Nagyon maguk alatt vannak, de a tudat, hogy a következő terhességnél ilyen jó kezekben lesznek, az sokat számít most nekik. Már azt tervezgetik szerencsére. Olyan szar érzés, hogy amikor bemegy pénteken a kórházba, még ott van a pocijában a baba, és hétfőn már nélküle jön haza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: MEgszakad a szívem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bokám már kezd vizesedni, de ha sokat pihentetem, reggelre szépen vissza megy.
Öcsém pénzcsipeszt kap, sógornőm meg egy nyakláncot anyuéktól, tőlünk meg mindketten egy kis nyaralási hozzájárulást és bonbont.

Kitty!

Pocikép lesz majd délután, reggel elfelejtettem készíteni :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsu! Mint mondtam nagyon sajnálom őket! De jó, hogy tudnak ilyen rossz helyzetben kicsit pozitivan állni a dolgokhoz! Ez tényleg nagyon jó! Biztos, hogy jó, ha te is mész velük holnap?? Pláne, ha igy felkavar??? Szerintem inkább maradj otthon és azzalsegitesz a legtöbbet mindenkinek! Bár te tudod ez csak az én véleményem!!!
A lábdagadás nálad is monnyon leeeeee!!!!!!!
És ezek szupi ajándékok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty! Igen logok a képekkel mint mindig! De majd mára már igyekezni fogok!!! És mint mondtam a lábam miat meg nem aggodom ugy ahogy a sulyom miatt sem! Most ez az én életem és majd lemegy! Csak apával minden nap jót röhögünk az egészen! És megbeszéltük, hogy utána én leszek a legcsinibb anyucika!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Elolvastam a blogot! Nagyon jó képek! Pláne nekem az tetszik mikor a gépen ültök! És az a kocsi?? Naddon jó! És mikor leszen centrálos képek???? :oops: :oops: :wink: :wink: :roll: :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zus: Tényleg jó, hogy pozitivak. Sajnos bele estek akkor abba a kevés százalékba akiknek elöjött az e down kód.nehéz azért most nekik. Nem irigylem őket.

Nócika: És ez a kötelék csak egyre szorosabb lesz:)
Mindenki fejében néha vannak rossz és fúra gondolatok. Ez természetes ha néha előjön.Ettől mg csodás szülők lesztek:)

Kitty: Jajj de jó ha Anyud jól van:) Vigyázz rá nagyon.
Sajnos az én Anyum és Apum sem él már. Pedig ha élnének nagyon nagyon óvnám őket az biztos.


Bridget: Merre vagy ?, :)

Anyci: Nagyon jól döntöttél szerintem is, hogy megszülted a lányod,. És lám most milyen jó hogy ilyen nagy már nem??
Persze van az a helyzet amikor nincs más választás és nem ezt a módját választják. Ezek szerint neked Szüleid nagyon segitettek és bíztattak. Azt meg kérdezhetem az apukájával élsz együtt most is?, Vagy ez hülye kérdés?

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu! Hát igen! Ez a kötelék napról napra változik apánál! És ennek olyan jó külső tanuja lenni! Hisz mikor még csak azon voltunk, hogy legyen valaki a pociban apa azt mondta neki minegy mikor lesz! De mikor sok sok idő mulva sem lett bent senki elkezdett aszonta csak kicsit gondolkodni, hogy hol lehet a baj, de tulzottan nem érdekelte! És mikor közöltem vele, hogy jó volt a gólya karikor akkor már más volt minden! És most, hogy ennyi idő eltelt megint nagyon más minden!!! Talán apásodik???
Nagyon sajnálom, hogy a szüleid már nincsenek veled! De Ők már fenntről vigyáznak rád!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci,
bizony apásodik a párod.Hát tudod,egy dolog csak beszélni a babáról,megint más,mikor már megfogant,és megint más lesz,mikor "kézzelfogható" is lesz :lol:
Lábam nekem is dagadt a vége felé...hú,csak most vettem észre,hogy tegnap voltál 34 hetes. :shock: Az utóbbi időben nem néztem a dátumot :oops:

Zsú,
szívesen.Azt hiszem én nem is láttalak még téged :? ,tudod,hogy ígértél egy fejes pociképet :lol:

Kitty,
én sem tudom mit mondtak a dokik,de a drukkok továbbra is mennek.Meddig kell még bennt lennie a kórházban?
Látod,oka volt,hogy nem találtál munkát,most fontosabb dolgod lesz.Jó,hogy anyuddal tudsz majd lenni,ha hazamegy. :)

Anyci,
már kérdeztem,de valszeg elsiklottál fölötte,hogy mit tervez a lányod a szülinapjára :?:

Bridget,
hát,ja,férfiak,azóta itthon már Dagi a nevem :lol:
Így már értem,nem emlékeztem milyen képeket küldtem(annyira felhúzott a yahoo és citromail :lol: ),de ha a hasam nem látszott,akkor nem szóltam semmit :lol:
Laptetűt honnan tudod mikor lesz?Írja valahol hány hsz van az oldalon? :shock: Vagy megszámolod? :wink:

Mára mi a terved?Hú,hát segédeszközök nélkül főzni :shock: ,azért ügyes vagy,hogy megoldottad :D De persze ilyen apróságokat,mint vágódeszka nem visz magával az ember. :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Ha nem bánjátok teszek fel pár tájképet,ezek útban hazafelé készültek.Nagyon ritkán járok arrafelé,sajnos most sem tudtam nézelődni,mert akkor kellett nekem vezetni,a férjem álmos volt:evil:

Olt -folyó völgye

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

És a Duna-Fekete-tenger csatorna
Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis! Ezek a képek gyönyörüek!!!!!! Én is akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hát nem csodálom, hogy tetszik neked ez a hely! Nekem is bejött, de ezek pedig így csak képek!!!!
És hát valóban apásodik!!! És tudod jó ez az érzés!!!!!!! Csak még szokni kell!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Végül akkor marad a Tímea név?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Hát nem is tudom!!!! Olyan nerhéz még eldönteni! Ezért is nem raktam át a vonalzom!!! De majd még utána nézek! Mert lehet most azt mondom marad és mikor majd meglátom azt mondom Viola! Na ugyhogy most légy okos Domonkos!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Akkor a képeket várom mindenkitől :wink:

Enis
szia! Gyönyörű helyen jártatok!
Még nem tudjuk meddig lesz anyu bent, mert ezen a héten még intenzíven lesz, utána megy a betegszobába, szal még két hét tuti.

Nóci
ha meglátod a pici lányod, tuti el tudod majd dönteni, hogy mi legyen a neve :wink:

Én meg közben főztem zöldborsó főzit, meg sült oldalast temérdek fokhagymával.
Most várom haza a párom, aztán irány bátyámhoz, és irány anyuhoz!
Vendég
 


Én ma töltött kápit eszem! Azt kivántam meg! És hál istennek mivel már nem állhatok órákat a tűzhelymellett és hál istennek, hogy valaki feltalálta a fagyasztót így volt a fagyiban és csak kiolvasztom és már eszem is! De azért a zöldbórsoval engem mindig le lehet venni a lábamról!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Enis bocsi az kimaradt :oops: Nagy bulit csak ők csinálnak a barátaival az egyikük hegyén,mi meg a családdal majd hétvégén.Most akartam hétvégén de a tesóméknak nagy meccsük lesz Pesten(Amcsi focizik) így ők nem tudnának eljönni ezért átettük következő hétvégére :wink: Tőlünk egy új mobilt kap,a barátja meg egy barátnője összedobják a pénzt egy nyelvpirszingre :roll: A többiektől nem tom mit az szerintem meglepi lesz :D
Én is kérhetek olyan fotókat amit a többiek?
Nagyon szép helyen jártál valami csodálatos :shock: :D

Kitty nekem is elárulod mit mondott a doki :roll: :?:

Csucsu nem élek már együtt az apjával amikor megszületett a lányom 4 hónap múlva letiplizett :evil: Tudod jobb is mert akit utána elvett az asztán szenvedett mellette de a csajnak kellett anyira az hogy elszedje tőlem,így járt.Ebből csak én nyertem :D
Hát anyu először készen volt de aztán mellém állt elvégre a gyereke vagyok és szeret,meg titokban még örült is hogy nagymama lesz.Apu sajnos ezt nem élhette meg mert már 27 éve meghalt és még engem se láthatott felnőni :(
Bátyáim segítettek ők voltak a pót apukák :wink:

Nóci majd figyeld meg a párod milyen lesz ha már megszületik a csajszi,örülhetsz neki majd ha szopzatásra megkapod meg pelus cserére.Az én apám is ilyen volt amikor én megszülettem,persze én két fiú után(anyu mesélte) de a lányos apukák ilyenek,legalábbis az én tapasztalataim szerint :wink:

Kép
anyci
 
 


Csajok itt meg csak fel9 es ti mar itt nyomjatok kitudja mi ota :roll: aztan mennem kell majd megint el es mire hazajovok ti mar alszotok :?

Enis
Dehogy szamolom :lol: amikor kint vagy a sok topik cimnel ott irja mindegyik topiknal hany iras van es az 50 es a 100-as irasok a laptetuk...szal ha a vege 48,mint tegnap akkor tudom 2iras es jon a laptetu...mivel senki nem volt itt elloptam 8) Kepek naon jok 8) imadom a hegyes zoldes helyeket :wink: az uccso kep meg naon erdekes ilyet se lat surun az ember :shock: koszi :D

Csucsu
Hello 8) Mondassz valamit :lol: Barinodnek,hogy megy a hazaselet :?: :wink: Irjal mar picit magatokrol :roll:

Anyci
Nem vadaszom de lattam mar csak 2iras es jon ugyhogy gondoltam ellopom :wink:

Kitty
Okes nekem mindig irhatsz privit ha nem akarod ide kiirni :wink:

Noci
Az a baj itt nincs annyi idom mert mennem kell mindig valahova aztan hazajovok es vacsit kell csinalni :? aztan eszunk es mar fel se megyek a gepre 11kor meg agyban vgyunk :shock: de ma tuti potolom az irasom :wink: Centralos kepek jonnek ma :oops: bocsessz

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget jó reggelt neked :D Tudom hogy nem erre vadászol csak próbáltam poénkodni :lol: Annyit lopsz amennyit akarsz :lol: :lol: 8)

Kép
anyci
 
 


Nos töltött kápi helyett zöldborsos tokányt ettem! na de nem gond majd vacsira! Muszály most a sok K betüset ennem hisz szopi alatt tilos!

Brid! ne is törödj vele! Ne4m szemrehányásnak szántam! mert én nem szolhatok egy rohadt szót se mert már miota igérem megint a képeket!!! Szal nyugi! És látod?? Ma feltámadt a topik! És mig japoban voltál mi aludtunk és te voltál! Most fordult a kocka!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyci! Na azért majd meglátjuk! Bár a párom bátyja az pelenkázott is szal remélem nem csak szopira kapom majd meg a lányomat!! Ha kell neki akkor szüljön magának!! Ezt én szülöm tehát az enyim!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nóci majd megosztoztok :D Azt megnézném a párod hogyan hordaná ki :lol: :lol:
Melegszenyót csináltam mert nem volt humorom ma főzni a párom meg imádja a gyerek a mamánál így kettőnknek most nem főzöcskéztem annyira,majd holnap mert jön a csimota haza,nem bírják egymás nélkül a fiújával :wink: Cép is a cerelem :lol:

Kép
anyci
 
 


Anyci
En max csak azert hajtok ra neha,hogy valami jo kepet betegyek folulre :wink: Persze van amikor meg direkt varok,hogy vigye mar el valaki mert nem szeretek a top-on lenni :?

Noci
Hat igen de mire most megiroma blogot mar lehet elis mentek aludni :roll: na jo azert nem minnya nekikezdek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
Jaaah es jo az uj vonalzid 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Cép mi????? A meleg szenyot mi is imádjuk!!!!! Sokszor van nálunk is az vacsira! Pláne most, hogy nem állok a tüzhely mellé!!! Figyu! Te nem láttad anno azt a Swarzi filmet, hogy Junior????? Na én pont ugy gondoltam ki, hogy apa ugy hordja ki a gyereket! Csak végig nézném ahogy felcsinálják!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na csak viccelek ám!!!!!!!!!!! DE poénnak jó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


KÖcce a dicséretet!!!
De jó lesz holnap is a blog beírása!!!!! Nagyon ráérek holnap is elolvasni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Időm mint a tenger!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget,
igen, már kezdtem tűrelmetlen lenni,hogy ma nem jöttél még ,eszembe jutott az órád és csodálkoztam is rendesen,hogy még csak negyed 8 volt :shock: Még szokni kell nekünk is,de így talán még rosszabb,mint a Japán idő :(

Aha,akkor utánanézek ezeknek a hsz-es számoknak én is néha :lol:

Természetes,hogy egy ideig ritkábban jössz most,csak valahogy mégis hiányzol :oops:

Anyci,
nem gond,tudtam,hogy vagy átsiklottál fölötte vagy elfelejetettél válaszolni,pont a géped halálakor kérdeztem,akkor meg nem voltál túl bőbeszédű :lol:
Nyelvpirszing? :shock: Hogy tolerálod,akarom kérdezni van olyasmi,amire azt mondod,hogy soha nem teheti meg?Gyakorolgatok,tudod :roll: :lol:
Képek persze,hogy mehetnek,de nem ígérem ugyanazokat,mert akkor szelektáltam szám szerint,a papírt meg kidobtam,amire írtam.Mailben küldeném,hogy ne kelljen mindet kicsinyíteni,mehet arra a címre,ami a profilodban van?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridget tudom én azt és tényleg olyan jó kis képeket raksz fel,teljesen felvidulok tőlük :lol:

Nóci azt afilmet én is láttam,hát halálian nézne ki a férjed pocakosan meg ugyan olyan tünetekkel mint amilyenekben te vagy :lol: Néha azért a férfik is érezhetnék ugyan azt amit mi amikor cipeljük a pocinkat meg itt fáj ott fáj,bár ez jó érzés csak néha jó nyafogni :wink:

Enis ezt jól mondod akkor minden írást gyorsan olvastam és nem jegyeztem meg mindent amit kérdeztetek :roll: Ezzel úgy voltam ha megkeresed rá a pénzt megcsináltathatod mert én ilyenre nem adok,de így a barátai megoldják akkor legyen.Azt mondtam a te tested azt csinálsz vele amit akarsz,csak meg ne bánd mivel fém allergiája van és ha nem olyan anyagból van akkor rosszabbul is járhat.Ez az ő döntése.Csak az arcára nem engedem hogy kitiplizze de oda ő se akar csak a füle van több helyen kilőve.Talán ennyi még bele fér :roll: Nekem az az elvem hogy semmiben nem korlátozom a gyereket nem tiltottam neki semmit így nem volt neki olyan érdekes a tiltott gyümölcs,persze normál keretek között van minden megengedve de ő tudja is hol a határ,nem is feszegeti a húrokat :wink:
Hú ez hosszú lett :oops:

Kép
anyci
 
 


Noci
Nincs mit :wink:

Enis
Latod...es mar 6tol fentvgyunk,minden nap reggelizunk apaval de amig elnem megy nem akarok gepre ulni :roll: 9ig elmegy altalaban itthonrol :wink: de akkor mar otthon du.3 :shock: es ha en most mennek intezni a dolgaim mire hazajovok este 6-7szokott lenni akkor mar durmol mindenki :? persze probalkozhatnek en du3kor de akkor sincs mar itt senki :roll: ugyhogy talan japobol jobb volt :?

Marhara faj a fejem :x

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci tényleg most vettem észre hogy más a vonalzid :lol:

Kép
anyci
 
 


Anyci! Hát igen jó nyafizni! Bár tudod én nem voltam hányos sem az elején sem most! De az viszont, jó, hogy kicsit ki van ugymond nyalvba aseggem!!! :roll: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Bridget nincs bogyeszod amit bevehetnél?Majd azért kialakul a rendszer így is ahhoz hogy tudj megint rendesen jönni :wink:
Mindig hiányzol ám és alig várom hogy gyere :D

Kép
anyci
 
 


Zsu most olvastam még vissza,neked nem is válaszoltam :oops:
Neten hogy ismerkedtetek meg?
Nekünk is pont azt mondták a dokik hogy szerencsétlen véletlen hogy pont mi kerültünk bele abba a százalékba :( Nekünk kislány volt(Emese) :cry:
Legyél is velük mert nagyon nehéz lesz.Velem is ott volt a barátnőm és jól esett mert nagyon kellett a támogatása lelkiekben :(

Kép
anyci
 
 


Anyci
Hat remeljuk belejovok :roll: Gyogyot mar bevettem panadol extrat szoktam szedni de mintha bese vettem volna :x tegnap is azt vettem be meg azelott is :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Anyci,
de jó,hogy ezt írod :shock: nagyon örülök,mert most legalább látom,hogy más is gondolkodik úgy,mint én.A környezetemben a legtöbb gyereknek folytonos tiltás az élete,ennek ellenére hazudoznak,tekeregnek suli után.Én normális határokon belül bármikor elengedtem őt bárhova(na jó,ebben a korban még nincsenek azért extrák-annak ellenére,hogy a legtöbb lánynak már van fiúja az osztályban :shock: ),és mai napig mindig felhív bárhonnan,hogy mikorra ér haza,esetleg késik félórát.
Mondjuk a két életkort nem lehet összehasonlítani,de én is így gondoltam továbbra is a nevelést,és örülök,hogy látom nálatok bevált,talán akkor nekem is lehet még szerencsém.
Rajtam már azon is elképedt egy anyuka,hogy elengedtem szilveszterezni egyik osztálytársnőjéhez.Könyörgöm,csak lányok voltak különben is,meg mit csináljon,unatkozzon velünk?
Szerencsém van,nagyon jó gyerek :wink:

Most ő is arra vár,hogy elteljen még egy év,mert ki akarja lövetni a fülét,és az apja hallani sem akart róla,csak ha betölti a 13at :lol: Én meg azt szeretném,hogy lassabban teljen az idő :lol:

Hú,reméljük nem lesz semmi gond a lányodnál az allergia miatt :?

Jajjj,kicsit sok lett,bocsi :oops:

Bridget,
és nálam még egy órával később is van,mint Mo-n :(
Amúgy tudtok aludni,vagy még nagyon fura?

Nóci,
nagyon jó a vonalzód :lol: és igaz is :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Bridget,
fejfájás :evil: Tegnap is fájt,meg azelőtt is :?: :shock: :roll: Hú,de rossz,ismerem az érzést sajnos :?

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Anyci,
küldtem 3 mailt,egyiket visszadobta,most nem tudom melyik volt :( Meg voltak számozva,1,2,3,esetleg ha megírod melyik ment el,pótolom.
Csak velem xaraxik mindig a citromail??? :evil:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis jól csinálod te is a dolgokat akkor :D Annyi idősen én is elengettem a lányom a barátnőjéhez szilveszterre és jól érezte magát nem volt gond.Nálam akkor akadt ki egy nő amikor mondtam neki hogy amikor sulit kellett választani a lányom döntötte el hova akar menni,még általánosban volt ez,meg hogy oviban ő németet akar tanulni azt is ő döntötte el nem én erőszekoltam rá meg a hittant is ő akarta nem én.Erre mondja a nő hogy mi az hogy a gyerek mondja meg mi legyen nem én vagyok a felnőtt?bocsánat de a gyereket nem szabad elnyomni,ő egy önálló egyéniség önálló gondolkodással lehet irányítani de nem elnyomni.Ezért egy elég öntudatos határozott emberke lett belőle aki tudja mit akar és nem azt csinálja mint más gyerek hogy csak azt szabad amit a szülei mondanak neki meg az szerint ahogy ők akarják.Azóta se áll szóba velem az a nő :wink:
Ti hol éltek?
Bocsi megint hosszú lettem :oops:

Kép
anyci
 
 


Enis a 3-t dobta vissza asszem.Itt nyaraltatok?Nagyn szép helyen voltatok és tényleg jó kis csajszi vagy :D Szép nagy szemed van és ha jól láttam hosszú lábaid vannak és az alakoddal nincs semmi baj,nagyon jó :lol: (a fiúkat szeretem)

Kép
anyci
 
 


:lol: Már egy perce rágódom,hogy mit jelent a zárójeles mondatod :lol: Most értettem meg,előszőr azt hittem az aquaparkos srácokra írod,aztán megijedtem,hogy a férjem azon képeit küldtem el véletlenül,amin hülyül :lol: :oops: Most megnyugodtam akkor :lol:

Ja,hát a szemeimet utálom,néha akkorák,mint egy-egy hagyma :evil: :lol: A lábaim igen,hosszúak,régebben alig kaptam magamnak nadrágot :lol: De annyira magas nem vagyok,172,de attól függ ezt hogy nézzük,nagy szívfájdalmam,hogy nem járhatok magas sarkú cipőben.Imádom őkeeeet :cry: Az igazi magas sarkúakra értem :lol:
Akkor próbálom a 3. adagot újra küldeni,most a másik email címemről :evil:

Nálunk is a lányom választotta az intenzív angol szakot,mondjuk nagyon humán beállítottságú,nem is bírná reál szakon.Nemigen megy a matek neki meg a fizika.Rossz jegyei nincsenek,de kínlódik ám rendesen :?
Romániában élünk,Kolozsváron.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis azért leesett szerencsére :D Én is szeretem a magas sarkú cipőket de amióta a párommal vagyok sajna csak nagyon lapos sarkú cipőt hordhatok mert 2 centivel kisebb nálam,én 169cm vagyok ő megy 167cm.Nem szembetűnő de ha 4 centinél magasabb sarkú cipőt veszek fel,fölé magasodok és az zavarja :wink:
172cm szerintem az pont jó magasság egy nőnél de ha a párod nem olyan magas akkor kár a cipőkért :?
Lányom olyan vegyes,nagyon jó matekos de fizikából és kémiából már nem a többi meg pont jó ahhoz hogy azért az érettségi sikerüljön jövőre :wink:
Kolozsvárt eddig csak képekről láttam de nagyon szép szerintem :D

Kép
anyci
 
 


enis!
Ez a kép múlt szombaton készült egy topic találkozón:
Kép

Anyci!
Annyira sajnálom, hogy apukád már nem lehet veletek :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ismerkedésünk: egyik reggel páromnak vinnie kellett a szerelőhöz az akkori kocsiját, én meg bementem korábban a melóhelyemre. A gyaloglo chat-en ismerkedtünk meg. Két órát beszélgettünk a neten, aztán számcsere, sms-ek (ez volt febr. 15-én), aztán márciusban nőnapon találkoztunk először. Ő keresett nekem Pesten munkát. És június 28-án költöztem is:-))))))))

Nóci!

Jó a vonalzód :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?