Sziasztok! Igen Gabi, úgy néz ki, tényleg abbamarad a hányás és a tegnapi csak ijesztgetés volt.
Csak azt sajnálom, hogy nem érzem még babácska mozgolódását. Mindenki azzal biztatott, hogy majd ha megmozdul a pici -úgy, hogy én is érzem- akkor abbamarad a hányás. Persze mindenképp jó, hogy elmúlt, csak már én is úgy szeretném érezni. Azt hiszem apának mondani kell, hogy pocak simogatásnál már ne a "Szép hasika, jó babuka, mindent amit anyuci betesz, szép, okos babuci megesz" szöveget mondja, hanem valami mocorgósat.
Már én is nagyon kiváncsi vagyok kit/mit rejt a pocakom, nem is tudom, hogy fogom kibírni júl. 21-ig.
Az meg pluszban idegesít, hogy mikor mondom a férjemnek olyaaaaaaaan kívááááncsi vagyoook mááár, erre az ő válasza, neki mindegy, csak egészséges legyen. Jó-jó, de én akkor is tudni akarom már.
Az elején ugye kislányra készültünk, de mióta mondták, hogy kisfiú lehet, azóta úgy érzem tényleg mindegy neki, mindkettőnek ugyanúgy örülne, főleg, hogy belegondolt a kisfiú előnyeibe is.
Hiszti nálam nincs, viszont bármilyen filmen képes vagyok elbőgni magam.
Legutóbb a moziban törölgettem a könnyeimet sűrűn a Jégkorszakon, mikor megszületett a kismamut.