Új privát üzeneted érkezett!

Bex: jól döntöttél, most a Ti nyugalmatok a legfontosabb.
Aug. elején is ott leszünk, szeritem, akkor lesz a magyar bajnokság, táblázatban benne van a számom. Hívjál. :)

Egyébként lehet, hogy a csillagok nem állnak túl jól. Napok óta én is csupa idiótával találkozom ... vagy lehet, én nem vagyok normális ... :roll: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Az már csak 2 nap és nem akarok rögtön készülödni én is pihenni gondoltam előbb. De nem tudnék rendesen pihenni, ha sok lezáratlan dolgot hagynék magam után. Így is lesz bőven, de megteszek minden tőlem telhetőt a 2 napban, hogy kevesebb legyen. És lehet nagy szemétség, de nem szólok senkinek előre.
Krokettet egyszer próbáltam, de nem sikerült.
Remélem azért pár napra rá tudod venni.
bex13

Bex,sztem is itt volt az ideje,hogy így dönts.Magácska nem sztahanovista picit???Remélem gond nélkül el tudsz jönni pihenni,és nem fognak cseszegetni többet.Azért a hátralevő 2 napban lájtosan,vigyázz magatokra.

Madar,nem veled van a baj.Állati sok az idióta.

Süti,én meg a krokit próbálom ki valamikor :wink:

Kép
v.andi

Ez a krokett tényleg könnyű,hisz még én is meg tudom csinálni.

ASz előbb a sót kihagytam belőle--ízlés szerint!!!

sutimano76

Andi,ezt a sztahanovista dolgot pont te mondod?????Ha jól tudom te is dolgozol még???!!!Nem????

Ha van kedvetek összejöhetünk nálam és akkor megmutizom szívesen,bár sztem elég egyszerű!!!Mármint a krokettet.

sutimano76

Madar, tényleg, lehet mi nem vagyunk azok és vonzuk őket. :D :D
Na akkor majd ledumáljuk, vagy itt vagy telefonon.
Sose voltam nagy dinnyés, de hetek óta kívánom. Képes vagyok annyit enni belőle, míg rosszul nem leszek. Most is pukkadozom.
bex13

v.andi: kösz, megnyugodtam. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Dinnye? Azt mostanában én is állandóan ennék, de úgy rémlik, most az nem olyan jó nekünk. :roll:

Ja, és hétvégén megvolt a rég áhított hideg gyümölcsleves. Nagyon élveztem. :) 8)

Én holnap baracklekvárt főzök :? már nincs visszaút, a garázsban áll 3 láda barack :roll: de milyen jó lesz ez majd télen :)

KépKép
KépKép
madar

Süti én benne vagyok.
Köszi Andi bár szerintem is bagoly mondja verébnek... :lol: :lol:
bex13

Süti, ebben van némi igazság,mert én is dolgozgatok,de Bex még nálam is többet dolgozik.Remélem hétfőtől nála is múlt idő.Hetek óta én is visszafogtam magam.

Jaj,dinnye nekem is a hűtőben,de a holnap reggeli cukros lötyi miatt ma nem ettem Kép

Kép
v.andi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk 8)

Zsófi babácskáknak nagy pusza, amiért ilyen ügyesek :wink:

Csunyeszka babácskáinak pedig azért, mert ügyik voltak, és még bent maradtak :wink: , tudják ők, hogy mi a jó még nekik.

Bex, annak nem örülök, hogy felbosszantottak ma, annak viszont igen, hogy végre elérkezett / elérkezik a jól megérdemelt pihi ideje :)

Madar, megnéztem a képeket, nagyon jók :)
És téllleg úgy van, ahogy Süti is írta, tök jó arcot is társítani végre a név mellé 8)

Süti, nagyon jól nézett ki a kroketted :)

Andi receptje is nagyon tetszik :wink:

Akkor a 28-át már lefixálhatjuk csajok?

Egy bűnöm van, Aranynapnak még nem írtam meg, de ígérem holnap mindenképp pótolom. Szerintem ő is el tud majd jönni, végül is közel van hozzájuk.
Nekem előtte és utána is ok lenne a tali.
Vendég

Sziasztok lányok! Családi örökség!! :D De igy szeretjük!!

Kép
lipót beatrix

Andi, kitartást a holnapi lötyihez :!:

Én ittam utána (vagyis a két vérvétel között) vizet, egy-két decit tuti.
Nekem a vérvételes nőci mondta, hogy szabad inni.

Mentem, elteszem magam holnapra

Jóccakát kismamik :)
Vendég

Na jól van én is lassan elteszem magam. Jó pihenést, kevésszer felkelős éjszakát mindenkinek!
bex13

Andi: félnap múlva már túl leszel rajta. :)

Bex: kitartás még a hétre, és ne hagyd, hogy bármi és bárki felhúzzon.

Na, megyek én is aludni egy könyv kíséretében (apa vidéken).

Jóccakát! :)

KépKép
KépKép
madar

Madar holnapra sok erőt!!!!A befőzés se épp a legpihentetőbb,ez még engem vár,de én még várok vele.Úgyis együtt csináljuk a nővéremmel,ő meg még nyaralgatni megy ,talán majd utána!!!

Hú nem is meséltem,hogy megkóstoltuk vagyis már el is fogyott az első üveg meggylekvár és iiiiiiiiiiiisteni íze lett.Sose voltam lekváros,de ez mostantól megváltozott.

sutimano76

Jó éjt!

Kép

sutimano76

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni... de már a rövidtávú memóriám sem működik.... :oops: :oops: :oops:

Csunyeszka.... örülök, hogy babákok jól vannak és bent maradtak a pociban! Vigyázz és pihenj!!!!! :)

Zsófi
babákjainak is örülök, hogy növögetnek, csak így tovább!!! :)

Andi... tőlem elvette a nő az ásványvizemet... :( de ez is olyan, hogy ahány kórház annyi szokás.... van ahol el lehetett menni a 2 óra alatt van ahol nem... stb...

Baba kitapogatás.... fogalmam sincs, hogy fekszik a babám... én nem érzek semmit tapogatással.... :? :? :? :?

Süti... jól néz ki a krokett.... és a meggylekvár biztos finom lett... mivel te csináltad.... :wink: :wink: :wink: :wink: A videók szuperek! :)

Bex... végre elhatároztad magad... tessék pihenni... :) és nem idegeskedni....

Madar... tényleg jó végre arcot társítani.... Julcsi pedig olyan hercegnős-alkat... olyan szép kislány... bocs nagylány.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Bibi... örülök a jó eredményeknek.... :) pólyás babád lesz, de jó... én is gondolkodtam/gondolkodom a pólyán.... de még nem döntöttem....

Tegnap este annyira bedinnyéztem, hogy a két órás pisikelések helyett fél óránként járkáltam... szinte semmit nem aludtam... Délutánra ki is purcantam rendesen.... aludtam 3 órát.... :)

Mi ma este névnapozni voltunk barátokkal... olyan jó volt... :)

A lábdagadásom már nem lehet követni... most már nem befolyásolja a meleg... sem az ülés... Amikor fekszem leapad... de ahogy felkelek eltelik 10 perc és már patásodom.... :? :? :? :?

Nooo azt hiszem elrakom magam holnapra... de az is lehet, hogy jobb lenne, ha a wc-ben ágyaznék meg... előreláthatólag.... :? :? :? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Jó éjt!
vikiviktor

Jó reggelt!

Ma én nyitok,de csak a vv miatt keltem ilyen korán.
Lassan elindulunk,majd érkezem.Kellemes idő van kint végre.

Kép
v.andi

Kép
Vendég

Madar
Balaton...most már majd Imolával lesz... :wink:
A szülőszobába is viszed agépet és online fogsz szülni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Csunyeszka
Azért pihenjél minél többet!
Köszi a híradást Zsófiékról!

Babcika
Igyál sokat! Egyet megpróbálhatsz, négykézlábra állni. Akkor őnagysága nem fogja a húgyvezetékedet elnyomni. Ha a panaszaid megmaradnak, akkor a szülészetre érdemes menni, ahol tudnak UH-t csinálni!

Bibi
Tökéletes méretek!
Ha a fruktózamin és a HBa1c jó, akkor nyugi. Ezek azt mutatják, hogy az elmúlt időszakban jó volt a cukoranyagcseréd.

Andi
Tappizgatod a pocid. Érzel egy egyenes, keményebb részt egyik oldalon, az a háta. (Imola imádja, mikor vakargatom a hátát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Ennek az egyik végén van egy nagy, kerekded, keményebb rész, a buksija. (jó esetben ez van alul). Fenn meg egy másik kerek, de puha rész, a popsi.
A víz meg nem befolyásolja a vércukorszintet!

Bex
Akkor most már tessék pihenni! A stressz se használ az asztmának! Terhesség alatt a légutak nyálkahártyája megduzzad, sokkal reaktívabb, mint normál esetben!
Pihengess, készülj Tomika érkezésére. Azt, hogy beteggé teszed magad a munkában, senki nem köszöni meg neked!
Vendég

Jó reggelt! Én egész tűrhetően aludtam, csak kétszer keltem fel. :)

Viki: ez jó: WC-be ágyazni. Hogy ez nekem miért nem jutott még eszembe? :wink:

Süti: kösz,majd szép nyugiba csináljuk, bár addig még van ez az, délelőtt rohangálás, ez a délutáni program lesz.

Mabe: majd meglátjátok. :lol: :wink:

Szép napot! Majd délután/este jövök.

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Nekem is elég jó éjszakám volt, egyszer sem keltem. :wink:

Süti: Nagyon jól néz ki a krokett. :lol: Én is imádom, és Andi csirkés hamijával biztos még finomabb. Mentettem, hogy majd egyszer elővegyem kipróbálni! Mindig csodállak, milyen finom dolgokat dobsz össze. :wink:

Bibi: Gratulálok a szép eredményekhez és az új szerzeményekhez!

Tényleg, ti mekkora cuccokat vesztek kórházból hazahozósnak? Tesco newborn méret, vagy Kenguru Gold 50-es? Ugye Andrisom esete nem mérvadó, mert neki a 44-es méret kellett, így most eléggé el vagyok veszve.

Mabe: Sógornőm a Kútvölgyi intenzív osztályán dolgozik. Ott nem jártál? Hátha találkoztatok...

Csunyeszka: Örülök, hogy még egyben vagytok! Vigyázz magatokra továbbra is!

Zsófiéknak is nagyon örülök! Milyen ügyesek a babák és ő is!

Kép

Kép
hgrita

Nekem olyan aktív volt Máté tegnap, hogy több napi mozgolódást produkált egy nap alatt. Pedig nem voltam ideges vagy túl energikus sem, nem tudom mi lelte. Este már kimondottan kellemetlen volt, állandóan a hüvelyem és a fenekem között éreztem mocorogni, ülni nem is tudtam. Csak fekve enyhült egy kicsit. Tanítás közben is rúgott egy akkorát, hogy ugranom kellett. :lol: Tanítvány nézett is rendesen. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Halihó Csajok!

Csunyeszka! Örülök, hogy jól és egyben vagytok! Vigyázz magatokra!

Zsófiék is szépen nőnek, csak így tovább! Ügyesek vagytok!

Viki! Az én bal bokám is egyfolytában bedagad, ha járok rajta, ha nem, de valószínű nekem ez a két évvel ezelőtti részleges ínszalag-szakadásom miatt van, mert a jobb lábamnak kuttya baja!! Egyébként hiába polcolom fel, akkor sem múlik el.

Bex! Jól teszed, ha kiiratod magad! Én is akkor irattam ki magam, amikor már nagyon elegem volt!! Azóta sokkal, de sokkal jobban érzem magam!

Bibi! Örülök, h. ilyen jó lett a cukoreredményed!!! :lol:

Húúú Süti! Én olyan éhes lettem a krokettet nézve, úgyhogy mindjárt megyek is és felfalom a frigót!! :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Andi! Köszi a szupi receptet!!! :lol:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt mamikák! :)

Örülök, hogy Zsófiékkal is és Csunyeszkáékkal is minden rendben van. :lol:

Madar, valahogy így képzeltelek el, csak világosabb hajjal. Biztos Julcsi miatt.

Bex, na végre. Én már rég ott hagytam volna ezt a kócerájt és pihiznék otthon és várnám a pici megérkezését és nagy ívben tojnék a fejükre, hogy kinek milyen gondja van. Főleg, ha ilyen pozitívan állnak is az emberhez. Régebben én is ilyen munkamániás voltam, de már Míra születése előtt jó pár évvel rájöttem, bármennyire is megszakadok és hozom a legjobb formám az egy főnöknek sose elég. És ráadásul semmi elismerés. Most ezért is próbálok megtenni mindent azért, hogy ne kelljen visszamennem dolgozni és eddig úgy néz ki simán meg fogom oldani. ;)

Andi, a másik munkamániás. :lol: Mondjuk rajtad azt látom, hogy azért dolgozol mert szereted ezt csinálni és nem azért mert kell. És ez tök jóó. De azért csak lassíts és próbálj meg ráhangolódni kicsi fiad érkezésére.

Süti, ezt a kínzást. :evil: bár én nem fogyózok, azért csorog a nyálam rendesen és nem tudom kiverni a fejemből a kroketteidet. Mi is nagyon szeretjük és viszonylag sűrűn is szoktam csinálni. Bár ami favorít az a röszti. Akár köretként, akár csak egy gyors ebédre kis tejföllel. Azt szoktam ezerféleképpen variálni: reszelek bele mindent, amit találok (sárgarépa, cukkíni...) és néha teszek bele kis kockára vágott sonkaszalámit vagy hasonlót. NYami, húúú most éhes is lettem.

Rita, nekem van két szép bébiplüss szettem (rugi, pulcsi, kiskabát, sapi) mindegyik 0-3 hós méretezés. Valszeg ezek közül viszem majd be valamelyiket. Meg inkább legyen kicsit nagyobb rá, minthogy csak 1x lehessen ráadni. Öcsike nekem is nagyon aktív volt tegnap (is) meg már hajnalban ébresztőt tartott, mert nem tecc neki, hogy a jobb oldalamon fekszem és addig kapálózott, míg nem engedtem neki. :lol:

Kép Kép
manósziget

Sziasztok!

Na hál' Istennek úgy néz ki igazam lett, ahogy lefeküdtem még egyszer kellett mennem wc-re és mára elmúlt a nyilallás, és érzem is ,hogy nincs ott a gyerkőc, egyelőre...

Krokettt, én is kérek, szeretem nagyon, de nagyon ritkán eszem.

Bex, igazad van, és ne hajszold túl magad ma és holnap. Mondjuk én is dolgozom még, és fogok is, de már 1 hónapja itthon, ami nem jelenti azt,hogy jobb, mert ha bármi van a céggel akkor busszal be kell mennem Db-be, ami úgy kezdődik, hogy gyalogolj a buszig 3km-t , háátt :( és most Janó is itthon lesz már szept 1-ig. dupla élvezet.

Az én bébim nem lesz pólyás baba, ha vennék is akkor csak olyan kókusz pólyát. Mondjuk ha kórházban abban lenne akkor lehet, de így hogy már eltölt 3-4 napot nélklüle, már nem. Én Janóval is bátor kislány voltam, 45 fokban behajlítva a térdemet üldögélt már kb. 5 órás korában, és élvezte..., de aki fél a törékeny babiktól annak nagyon jó szolgálatot tesz.

Most mennem kell rakétás autórobotot keresni, megőrülök, tegnap az teljes ruhatárat ki kellett szednem egy transformers jelmezért, ami nem is volt ott . :D

Kép
babcika

Lányok nagyon boldog vagyok, nemrég kaptam a jó hírt hugimnak megszületett a babája 3450gr-mal és 54 cm.rel!

Kép
kata05

Kata!

Gratulálunk!!!

Kép
babcika

Kata nagy nagy gratula a tesódnak. Nagyon szép méretekkel született a babája! Kislány, kisfiú? Neve?
vikiviktor

Babcika, Viki, köszi! Benedek Nimród lett.

Kép
kata05

Sziasztok!

Esélyem sincsen visszaolvasni :oops: a kismama-agyam pedig még korlátokat is állít elém :D

Csunyeszka, nagyon örülök, hogy otthon vagytok, s babák a pocakban!!!!

Rólunk röviden: Újra itthon Miskolcon, a két nagyom maradt az Anyuéknál. Majd később jövök és kéretlenül is ontom az infókat magunkról meg az eseményekről :D :D Addig pedig mosás és főzés, vagy valami hasonló!

vicger

Kata: húgodnak gratulálok, és jó egészséget neki és a picinek, aki nem is olyan kicsi!

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok!

Kata, tesódnak nagy nagy gratula :)
Jó egészséget és sok tejcsit kívánok nekik :!:
Vendég

Na,megjöttem.

Viki,sajnálom a lábdagadást.Gondolom ebben az időben ez már nem is lesz jobb.Pisijárat nálam is van.Utálom nagyon.

Madar,eszméletlen vagy.Tényleg onlány szülsz majd,laptoppal a kezedben :lol: :lol: :lol:

Mabe,asszem a hátát már érzem,de a többiről fogalmam sincs mi hol van :lol: :lol:

Rita,ezen én is gondolkoztam már.Sztem én 50-est veszek,mert 56-osból van mindenünk.1 db ruha annyira nem drámai.

Peppino,szívesen,remélem nektek is ízleni fog :wink:

Manó,már én is visszavettem.Tényleg.Van munka,de épp annyi hogy ne unatkozzam.A BenHur megy már magától.

Kata,gratulálok Zsunak.Sok tejcit,és gyors felépülést.Azt hittem nagyobb lesz Bende,mintha 4 kilo körülire várta volna.Persze ez is szép súly.

Rita,Süti,én nem látom egyáltalán vészesnek az uzsokit.Az a rész,ami most szülészet,szépen frissen ki van festve,takarítva.Nyilván a helyszűke miatt bizonyos dolgok egy szobába sűrűsödtek,lásd vv és ctg (nst), de ettől eltekintve nem látom tragikusnak a helyzetet.Mosdóba most nem voltam,de az soha nem volt itt sem jó,és máshol sem (nekem ez a tapasztalat).Láttam kismamákat babákka,szóval egy picit megnyugodtam.

Én megjártam a cukros lötyit,délutánra már van lelet,de majd csak holnap mászunk be érte.Sokkal rosszabbra számítottam.Lekopogom,semmi gond nem volt vele.Közben hazajöttünk.Még jó,hogy vittem kis ásványvizet,mert azzal csinálták meg nekem a lötyimet,el is kavarták jól,és még citrongyot is kaptam bele.

Kép
v.andi

Rita!

A Tesco Newborn az nem 56-os? Mintha a múltkor pont azzal jártam volna meg, hogy vettem 0-3 hósra valót, és csak később láttam, hogy az már 62-es. Az 56-ost 0-00-ásnak vagy newbornak jelölik. De meg kell nézni.
Én 56-ost készítek (illetve lehet, hogy lentebbre a szekrényben beteszek egy 62-es méretű szettet is, de úgy, hogy apája ne tudja összekeverni őket), nálunk ez elég lesz, kisebb viszont a korábbiak alapján nem lenne az (minden gyerkőc 55-56 cm-rel, és 3,45-3,8 kg között született, most is hasonlóra számítok).
Lesz benne 56-os Kenguru Gold rugi, body, Tesco-s newborn pulcsi, cérnasapi. Még azt nem tudom, mi kell kívülre, mert amikor a lányom született (ő szept. 15-ei), akkor elég volt ennyi, nem kellett még réteg, csak takarót és textilpelust volt még nálunk. De ez ugye időjárásfüggő is...
Én egyébként 50-es méretet egyáltalán nem vettem, remélem nem is lesz rá szükség. Végszükség esetén apuja vásárol...

Kata!

Gratulálok a húgodnak! :)

Kórházlátogatáskor láttunk kisbabákat és olyan kicsik!! :D:D Komolyan, mintha nem is az 5. gyerekemet szülném, meglepődök, mekkora is egy kisbaba... Pedig tuti nem mind kissúlyú baba volt, de valahogy mégis mind olyan pici. Bár a párom az egyik babánál épp megjegyezte, hogy így kell fogni?? :D (Az apuka éredekesen tartotta, picit összegörnyedt helyzetben volt a baba.) Szóval még nem volt olyan rég az előző sem, emlékszik rá. :D

Babamozgás: nem tudom, mennyire lehet beazonosítani, szerintem azért én érzem, mi hol van. Fejfekvésű (remélem :)), a fejét nem szoktam érezni, csak ha nyomja a hólyagomat, de lent érzek inkább finomabb mozgásokat, kaparászást, az egyik oldalon lehet érezni egy hosszabb, egységes görbületet, az a háta, a popsiját meg gyakran kidugja felül az egyik oldalon, az se olyan nagyon puha, jól kitapintható, pont tenyérbeillő. :D:D a Lába a másik oldalon rugdos... Azt vettem észre, hogy mintha megfordult volna, eddig balra nézett, emiatt jobboldalt fölül volt a popsija és jobboldalt a háta, de mostanában mintha a másik oldalon érezném. Majd meglátom, mit mond az UH-os.
Azt nem éreztem, hogy akkora mozgás lett volna bent, hogy teljesen megforduljon, és lent legyen a popsija. Meg már leg. a 17. héttől fejjel lefelé volt, pedig ugye akkor még lett volna helye forogni, most már annyi nincs.

Bex!

Tényleg talán ideje pihenned!

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok!
Bocsánat a közbeszólásért, de gondoltam ide is felteszem az eladó légzésfigyelőnket és mellszívónkat.
Légzésfigyelő:Angelcare,ac300 kitűnő állapotban,csak május7én született babánk velünk alszik mindig, így felesleges. 2 érzékelőpanel, érzékenységállítás
Sajnos az Avent kézi mellszívót is csak 2szer próbáltuk bevetni,de nincsen tejem,így szintén csak itt áll a dobozba. Csatlakoztatható cumisüveggel, újszülöttes cumival, 2 anyatejtároló dobozkával..
Mindkettő így csak kipróbált állapotú, Brendonban vásárolt,jótállással.
Ott a légzésfigyelő 23.990ft, 20.000ftért elvihetitek tőlem,
mellszívó 15.990ft, tőlem 10.000ftért.
Kérdésetek van, írjatok, fotót is küldök!

Még egyszer bocsánat a zavarásért és további boldogságos babavárást!
lonamisa

Sziasztok!

Voltam fodrásznál, tuti lett a hajam :) ...

Kata: gratula, jó egészséget nekik !!! :)

Madar: vmiért én is szőkésbarnának képzeltelek ... Julcsi a mostani képeken egyébként nagyon hasonlít rád !!! ... kisebb korában nem annyira, de mostmár igen ... bár lehet, hogy ha apát látnám, akkor mást mondanék ??? ... a fodrásztól pont felétek jöttem, eszem jutottál ... valamikor (amikor neked jó, mert mi már nem pörgünk :) átugorhatnátok egy jó tejhabos kávéra Julcsival :):):) .. jó lenne személyesen is megimsrani egymást :) ... ANDI ez rád is vonatkozik !!!!!!!!!!!! ... és akkor már SÜTI se maradjon ki :)

Sül a töltött tököm, most csináltam először, de nagyon guszta illata van :) ... ez a cukorbetegség arra ösztökél, hogy segítsek magamon: új ételek találok ki, átszabva cukros üzemmódra :) ... majd fotózom, ha kész, és megmutozom az eredményt :)

Vicger: üdv újra köztünk, hiányoztál :)

Babcika: örülök, hogy jobban vagytok !!! ... át tudom érezni a helyzetet, hogy ebben a dög melegben mennyi kedved volna elindulni a kis utánfutóval Db-be ... pólya: nekem Lillával volt egy kókuszpólya kölcsönbe, de utálta, egyszer volt benne ... lehet valóban az volt az oka, hogy a kórházban nem tették bele, és egy hét múlva már nem volt kedve benne lenni ... és nagyon meleg is volt akkor ... DE nekem baromira nagy segítség lett volna császáros pocival, ha pólyában van, nem volt pici baba, most sem azért szeretném beletenni, mert törékenynek gondolom, hanem mert úgy láttam akkor, hogy jó lett volna, ha pólyában van :)

Mabe: segítnél? megkérhetlek, nézd meg az adataimat ??? :)

fruktozamin: 198
haemoglobin A1c: 5.0
vércukor 4.6
inzulin:22.5
c-peptid: 4.2

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="astrid"]R írta:astridita!

A Tesco Newborn az nem 56-os? Mintha a múltkor pont azzal jártam volna meg, hogy vettem 0-3 hósra valót, és csak később láttam, hogy az már 62-es. Az 56-ost 0-00-ásnak vagy newbornak jelölik. De meg kell nézni.
Én 56-ost készítek (illetve lehet, hogy lentebbre a szekrényben beteszek egy 62-es méretű szettet is, de úgy, hogy apája ne tudja összekeverni őket), nálunk ez elég lesz, kisebb viszont a korábbiak alapján nem lenne az (minden gyerkőc 55-56 cm-rel, és 3,45-3,8 kg között született, most is hasonlóra számítok).
Lesz benne 56-os Kenguru Gold rugi, body, Tesco-s newborn pulcsi, cérnasapi. Még azt nem tudom, mi kell kívülre, mert amikor a lányom született (ő szept. 15-ei), akkor elég volt ennyi, nem kellett még réteg, csak takarót és textilpelust volt még nálunk. De ez ugye időjárásfüggő is...
Én egyébként 50-es méretet egyáltalán nem vettem, remélem nem is lesz rá szükség. Végszükség esetén apuja vásárol...

Kata!

Gratulálok a húgodnak! :)

Kórházlátogatáskor láttunk kisbabákat és olyan kicsik!! :D:D Komolyan, mintha nem is az 5. gyerekemet szülném, meglepődök, mekkora is egy kisbaba... Pedig tuti nem mind kissúlyú baba volt, de valahogy mégis mind olyan pici. Bár a párom az egyik babánál épp megjegyezte, hogy így kell fogni?? :D (Az apuka éredekesen tartotta, picit összegörnyedt helyzetben volt a baba.) Szóval még nem volt olyan rég az előző sem, emlékszik rá. :D

Babamozgás: nem tudom, mennyire lehet beazonosítani, szerintem azért én érzem, mi hol van. Fejfekvésű (remélem :)), a fejét nem szoktam érezni, csak ha nyomja a hólyagomat, de lent érzek inkább finomabb mozgásokat, kaparászást, az egyik oldalon lehet érezni egy hosszabb, egységes görbületet, az a háta, a popsiját meg gyakran kidugja felül az egyik oldalon, az se olyan nagyon puha, jól kitapintható, pont tenyérbeillő. :D:D a Lába a másik oldalon rugdos... Azt vettem észre, hogy mintha megfordult volna, eddig balra nézett, emiatt jobboldalt fölül volt a popsija és jobboldalt a háta, de mostanában mintha a másik oldalon érezném. Majd meglátom, mit mond az UH-os.
Azt nem éreztem, hogy akkora mozgás lett volna bent, hogy teljesen megforduljon, és lent legyen a popsija. Meg már leg. a 17. héttől fejjel lefelé volt, pedig ugye akkor még lett volna helye forogni, most már annyi nincs.

Bex!

Tényleg talán ideje pihenned!

Igen, nálunk is hsaonló a helyzet: 56-os alapszett van, de abból nagyon kevés (3 rugi, 2 romper, 7 hosszúujjú, 5 rövidujjú body, cérnasapi, 3 kis zokni, kis kesztyű, és 2 elölcipzáras, és egy belebújós polárpulcsi ... ennyi a legkisebb méret, én 50est nem veszek egyáltalán ... ÉS tegnap szétválogattam a babarucikat méret szerint: a 62-es szettet is kimosom, vasalom, külön polcon lesz nálunk is ... abból jó sok minden van, az sokáig jó lesz szerintem ... a 68asokat pedig csak kiválogattam a dobozból, és az is kéznél lesz, de azokat még nem mosom ki, majd ha szükség lesz rájuk, akkor, ne álljanak a szekrényben :)

nekünk már csak egy jó meleg babapléd kell, és egy olyan kezeslábas, ami még nem a nagyon téli, de októberben, szeles időben ki tudom vinni benne a babát ... :)

írtam régebben, hogy mi nagyon szeretjük a GROBAG márkájú hálózsákokat, amit a londoni barátnőm révén ismerek ... hát, tegnap láttam, hogy mostmár itthon is lehet kapni: a Brendonban volt, és 14000,- ft ... majd elájultam ... HA VALAKI szeretne ilyet, nekem van egy 3-6 hós, téli eladóm (uniszex), illetve 5-6000 ft körül tudok szerezni, szóljatok, segítek szívesen !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Voila: töltött tök :)

Kép
frissen sülve, egészben :)

Kép

szeletelve :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Ja, és friss pocikép ment a picasara :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szóval most Ati alszik, én pedig lustulok /majdnem egész nap :oops: / egy kicsit pötyögök Nektek :D

Madar gratulálok a Párodéknak!!!

Kata
, hatalmas gratuláció a Hugodnak és kívánok nekik egészséget boldogságot s nagyon nagyon sok nevetést! :) :)

Bibi ez a töltött tök jó ötlet, holnap én is gyártok egyet!!! :)

Velünk az van, hogy ugye megjöttünk 26-án a tiszai nyaralásból, a nagy gyerkőceimért jött az Anyu 28-án, elmentek másnap. Én pedig hirtelen egy gyerekes anyuka lettem, ami megjegyzem sokkal, de sokkal kimerítőbb, mint 3 gyerekesnek lenni :roll: Júli 3-án összecsomagoltam a pócorkánkat s robogtunk Anyuékhoz Vas-ba. Az úton derült ki, hogy elfelejtettem betenni 1. Atinak az úszógumit, 2. az úszópelust, 3. pulcsit, 4. Atesznak melegítőt /ha esetleg hűvös lenne/ 5. nekem pulcsit. Szóval annyira meg tudtam volna magam verni, hogy csak na. Nem a pulcsik miatt, hanem Ati cuccai miatt. Ráadásul egy csomó megálló be volt tervezve Vácon babanéző, ikea, árkád, plusz még úszógumit keresni jó áron, mert 5 ezer ft-t nem vagyok hajlandó adni érte. Úgyhogy plusz megállók lettek, persze úszógumi a dunakeszi ósönbe is csak aranyárban volt, az úszópelust pedig megint elfelejtettem /áááá nem voltam tiszta hülye már :evil: :evil: / Aztán gps-es olgánk nem tudja, h az m0-ás már van, s előbb akart minket lekanyarítani, Atesz meg már rutinból nem hisz neki így aztán rámentünk az m0-ra, pedig nem akartunk, jajj, tiszta bolond volt az Uram, de aztán sikerült helyes irányba állnunk. Irány az árkád h&m Vicámnak szülinapra bevásárolni. Na ha már ott vagyunk, akkor beugrottunk a Sugárba /ha már egy ugrás ugye :lol: :lol:, megnézni az úszógumit, s jött az infó, hogy az árkádba van rossmann, ahol 900 ft a céltárgy ezen az áron vettük mi is. Spuri, a reménysugár egyre erősebb volt a lelki szemeim előtt, de persze megmukkanni nem mertem :oops: /kicsit fáradtak voltunk már, Atesz szolgálatból jött haza, vállakozóit intézett, majd végre sikerült fél egykor elindulnunk :? Szóval futás a rossmannba és igeeeeeeeeeeeeeeen, találtunk úszógumit, és az úszópelust sem felejtettem el :D :D :D aztán h&m, ahol egy halom ruhát vettünk Vicának, s egyet Lucának /amit aztán jól ottfelejtettem Anyuéknál :oops: :cry: / mert pont leárazások voltak/vannak. Utána futás Ikea, tesóm szülinapjára vettünk étkészletet. Nagyon célirányosak voltunk, de így is volt már 6 óra, mire kijutottunk. Pesten meg... bakker milliószor átmegyünk hazafelé ezen a nyamvadt falun, már bocsánat, még egyszer sem tévedtünk el, de most kétszer is rossz helyen kanyarodtunk le/be/el/fel, kínunkba már röhögtünk az egészen, hogy még egy ilyen nap a világon nincsen. Persze m1-m7 kivezetője teljesen bedugult estére,, mindenki a Balcsira spurizott... Laza fél 10-re este haza is értünk Anyuékhoz... Izgalmas volt. :twisted: :twisted: Teljesen kipurcantunk...

Szombaton 4-én fogtuk magunkat irány Keszthely, nagyon jó volt, isteni a víz, ott azért kibírom a meleget :) Gyerkőcök, a nagyok szinte egész nap a vízben voltak, Atinak azért még nem nőttek úszóhártyái :) De tetszett neki is a "nagypancsi". Este mentünk haza. Eredetileg úgy terveztük, hogy kiveszünk egy apartmant valahol, s lent maradunk, de Vicám osztálytársa-barátnője is lent nyaralt az Anyuéknál, s azért azt sajnos nem engedhetjük meg magunknak anyagilag, hogy plusz xezer ft kiadást megfinanszírozzunk /pedig tényleg nem vagyok anyagias :oops: /
Szóval aztán egészen tegnapig lazultunk Anyuéknál. nagyok maradtak továbbra is, hiányoznak mint a fene, hazafelé a kocsiban sikerült is pityeregnem :cry: Barátnőt hoztuk vissza Miskolcra.

Atesznak pedig ma felajánlottak egy kvázi előléptetést, 8 órásnak mehetne, tehát nem vonuló tűzoltó lenne, +40 ezer ft fizetés, plusz fizetnék a fősulit. Na de ugye a pénz nem minden, azért ment tűzoltónak, hogy mentésekben vegyen részt, nem a papírtologatásban. Szóval megy a dilemma ezerrel, h mi legyen, hogy legyen. Annyit nem ér az egész szerintem, h x év múlva megkeseredett emberke legyen, aki utálja amit csinál. Viszont mellette szól, h egy egyetem után parancsnok lehet, ami viszont megint vonulással jár... nehéz kérdések ezek.

S csak hogy beteljen velem az oldal, én mint Lucahordozó eszköz kérem még működöm, 117es haskörfogattal, kilóimmal most nem foglalkozom, nem tudom mennyi vagyok. A lábam vizesedik, de Atesz minden este /ha nem szolgálatos/ kimasszírozza a vizet belőle, szóval egy szavam sincs. Hülye vagyok, mint a csuda, mindent elfelejtek, leeszem-leiszom magam, nem látom a lábamat fentről, tehát állandóan megbotlom valamiben. Luca nem bírja a vacak magyar utakat, és hidegfront érzékeny, ilyenkor ezerrel megy a keményedés 4-6magnézium mellett is. A meleget nem bírom elviselni, aludni nem tudok csak szopipárnával. Nagyjából talán ennyi. Holnap megyünk UH-ra, kíváncsi vagyok mizújs. Szerintem fejvégű, mert lent finomabban kaparászik, s a csuklásokat is ott érzem. Néha olyan bútortologatásokat rendez, hogy csillagokat látok tőle. :roll:

vicger

Bibi.. ez nagyon guszta... a nyálam csorog... asszem megyek eszem valamit.... :wink:
vikiviktor

Bibi
3 rugi, 2 romper, 7 hosszúujjú, 5 rövidujjú body, cérnasapi, 3 kis zokni, kis kesztyű, és 2 elölcipzáras

Mi az a romper? :oops:

50est én sem veszek. bodyból szerencsére van sok, rövid ujjú és hosszú is 56-ból kb 5, 62-esből kb 10-10, meg kell számolnom újra, mert elfelejtettem :oops: .. még csak szortírozva van, mosva vasalva nincs.
Az őszi overáll nagyon jó dolog, bár mostanában nem láttam /kb 2 éve/

vicger

A tök... csuda tök jól néz ki :D

vicger

Csajok, ne kínozzatok a kaja fotókkal! :oops: Annyira jól néznek ki. :)
Bibi, ha ez a tök most készült, akkor még langyos lesz mire odaérek. :wink:

Manó, Bibi: gyárilag vagyok barna, mindig is ilyen voltam. Bátyám volt aranyszőke, most koromfekete. Apa a világosbarna. Sokan azt mondják egyébként, hogy nagyon apára hasonlít. Passz, szerintem az ilyen-olyan korszakok váltogatják egymást. :)

Bibi: már gondoltam én is, hogy átjöhetnétek valamikor. Ha nem akarsz/tudsz mozogni, mi is szívesen megyünk, de örülünk a vendégeknek is. Ez mindenkire vonatkozik (Andi, Süti). :)
Kérünk fotót a tuti új hajról. :wink:
Pocak fotó nagyon jó, különösen, hogy Lilla is látszik mellette, elsőre nem tudtam értelmezni a képet azonnal, de ez csak az állapotom miatti visszafejlődésnek tudható be.

Babcika: örülök, hogy jobban vagy. :)

Kata: nagy-nagy gratula hugicádnak a gyönyörű, egészséges kissráchoz. Minden szépet és jót Nekik. :)

Kriszti: csak szép lassan, nyugisan, minden meg fog várni.
:wink: és tényleg hiányoztál ...

Lányok, én ehhez, a milyen méretűt vigyünk a kórházba nem tudok hozzászólni, mert ugyan már van egy lányom, de akkor csak 56-osokat és 62-eseket vettem, kórházba vittem az 56-ost, erre abból szinte kiesett Julcsikám, aki 50 cm-vel született. Most úgy érzem, Veronika nagyobb lesz, így most sem merek nagyon bevásárolni. Szerencsére apa itthon lesz, van egy induló készlet, aztán apának és Julcsinak lesz közös programja, míg mi a kórházban leszünk .... jól bevásárolnak :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: jó volt olvasni az élménybeszámolód. Tetszik ahogy írsz. :) :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar, valóban egy élmény volt :D :D :D

madar
de örülünk a vendégeknek is. Ez mindenkire vonatkozik (Andi, Süti).

Szerintem én most felülkerekedek az egoizmusomon és dafke sem sértődöm meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erről jut eszembe, jöhettek ám ide is :) nem mellesleg a Bükkben ugye hűvösebb is vaaaaaan , bibibiiiiiiiiiiiiii :) :lol: :lol: :lol:

Épp a minap mondtam Atesznak, éppen elmélkedő hangulatban voltam hihi, hogy a hortobágyi 30 °C és a kisalföldi 30°C azért korántsem egyforma meleg. A balatoniról ugye nem is beszélve. :D Mit nem tesz egy kis zöld, egy kis erdő, egy kis/több víz :) :)

Figyelmeztetek mindenkit, hogy perceken belül telerakom az oldalt fotókkal :D

vicger

Üdv újra itthon Kriszti!

Jó kis utazásotok volt, ilyet mi is szoktunk, mondjuk kicsiben, de egyszer a férjem horgászni akart menni, és mondta,hogy a tó pest felé van,( Db-ből) kifelé. Hát mi még akkor költöztünk oda, mondom hát akkor 4-es főút, mentünk is vagy 70km-t mikor már feltűnt,hogy amit jobbra mondtak az nincs ott stb. Hát kiderült, hogy a 33-as-on kellett volna menni. Röhögtünk egyet. Aztán vissza Db-be, és onnan 33-as. Akkor már nem hitt nekem a férjem, hogy " itt át lehet vágni szerintem" Inkább visszamentünk. :D

Az én egyik nagybátyám tűzoltó századosként ment nemrég nyugdíjba, állandóan vonult, ( nem ment egyetemre, és ezért nem lehetett nagyobb rangja ) de most a fia 8-16-ig van minden nap és jár a fősulira, most nem akarok hülyeséget mondani, de valami tűzvédelmi akármi, lényeg, hogy átadás előtt ellenőrzi a tűzbiztonságot pl üzletekben stb. Lenne jó oldala, pénz, szabad hétvége, éjszaka otthon, és hátránya is, 24-48 megszűnne, és nem vonulhatna... nehéz döntés.

Nemek még nincs alternatívám,hogy miben hozzuk majd haza stb. Az összes rucim a keresztlányomnál van, aki 1 hónapos, és 1kg-t hízott már születése óta, és már nagyon ügyi. Tőlük fogok kapni szerintem 50-es rucit ,mert neki az kellett 2-3 hétig, én is vettem nekik párat, és jányka, tehát jó lesz. A Janó összes rucija is ott van, majd tesóm szépen lassan visszaadja.
Apucinak hiába könyörgök,hogy menjünk már el matracot venni, meg legalább pár új body-t , egy két új rugit, még nem volt eddig hajlandó, hát remélem rá tudom venni. Elég önfejű szegénykém. Azt mondja van egy csomó ruhánk, de ő ezt nem érti, nekem kell új ruci is...

Brumi, ez a tök, hát inkább nem is mondom. Nekem is van itthon patiszon, csillag tök, nem is tudom, lehet nekiugrok :D

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?