Új privát üzeneted érkezett!

Bébic!
Millió lélekgyógyító puszit küldök Neked.!!! :P :P :P
Ès ne maradj távol sokáig,mert nekem naaaagyon fogsz hiányozni!!!! Kép

Lyndee!
Ha van idöd olvasgass egy kicsit itt: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/
Szoptatási tanácsadó csajszi és rengeteg választ lehet elolvasni hasonló problémákra. Valamelyik nap én is olvasgattam és hasznos volt. Rá is tudsz keresni kulcsszóra pl elalvás
susy75

bébic: sajnálom,hogy így érzel, biztos nagyon rossz, azért is járunk ide, hogy kiöntsük a lelkünket.
sokszor van az embernek szar napja, van, hogy az egész topik gyerkőcének nyonyós napja van.
néha az is jól esik,ha úgymond nyavalyogni van kedve az embernek.
nekem pl. kifejezetten jól esik, ha azt írja más is, hogy náluk is áll a bál, ettől megnyugszom, hogy jól van nem csak én küzdök
pl.: több órája egy altatással vagy, hogy nem tudom letenni.

próbálj meg 5-10 percet picit relaxálni, kifújni magad és tisztábban fogod látni.
de itt egy cikk hátha ez segít.

http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_ ... 1246917600

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic - sajnálom! :cry: Várunk vissza!!!!

Tegnap este Panka elalvás után kb 2 órával úgy sírt fel, mint rövidke kis életében még soha, szerencsére nem tartott sokáig, kb negyed óra-20 percig, aztán nagy hüppögések közepette visszaaludt. Nagyon fájdalmas volt, apával felváltva vettük ki egymás kezéből. Aztán még vagy 2x felsírt, de azonnal vissza is aludt. Nem tudom, hogy a foga lehetett-e, olyan nagyon más jele nincs még a dolognak, reggel figyeltem, a szemfogánál van nagyon kifehéredve.

Kép
trombibébi

Bébic: sajnálom. Nagyon fogsz hiányozni. Kívánom, hogy minél hamarabb újra egyenesbe gyere lelkileg...

Kép

Kép
gabilany79

Bébic: ne csináld már!!!! :cry: :cry: Szerintem nem ez a legjobb megoldás. Ha nem írod ki magadból még rosszabb lesz a helyzet!!!! :cry: :cry: Persze tiszteletben tartom a döntésedet!!! Én is szívesen meglátogatnálak, csak rohadt messze laksz és egyedül nem merek ekkora utat bevállalni. Bár ha gondolod megpróbálom!!! Azért ha ide nem is akarsz írogatni küldjél privit vagy emailt: pupp.zsuzsanna@t-online.hu-ra!!!
Vendég

Más!
Felhívtam a védőnénit, hogy most mi a helyzet a helyettesítéssel! Tegnap ugyanis itt volt az egyik anyuka a kislányával és ő mondta hogy neki keddet mondott nekünk meg szerdát a tanácsadás időpontjára. Tehát felhívtam, ő meg mondta hogy bocsi de elfelejtett szólni!!! Rákérdeztem a nyűgösségre, már megint azt mondta hogy biztos a fog (bár ma annyira nem vészes)!!! Elegem van, hogy ez a válasz! Persze előbb-utóbb be fog neki jönni, csak kibújik lassan az első fog!!! Kérdeztem a dinnyét is, ő sem javasolja. Éjszak tűrhető volt, egyszer apa ment be megsimizni és aludt is tovább. Ja és egyedül elaludt!!!! :lol: :lol:

Gabi: Koboldfog fronton mi a helyzet???
Vendég

Lenne egy kajcsis kédésem! Akik már adtok husit a babának, minden nap kap a fözelékbe vagy csak alkalomszerüen??? :roll: :?: :?:
susy75

Boci: semmi :( még mindig fel-felsír esténként (kb. éjfélig), és már "dühödten" nyomkodja a szájába a dolgokat, de kb. ennyi. Anyukám mondta hétvégén, hogy nekem majdnem egy évesen jött ki az első fogam, úgyhogy...

Dinnyét miért nem javasolja a védőnénid? És csak a görögöt nem vagy a sárgát sem?

Kép

Kép
gabilany79

na bőrgyógyihoz is ma kell menni du 3ra...jó kis du lesz :roll:
de legalábbhátha segitenek..

olvastam ma h fogzástól is lehet ekcéma

sztetek?

andy

Kép
andy30

Gabi: na akkor kitartást!!! Hát én a görögre kérdeztem rá, azt mondta várjak, mert lehet hogy fáj tőle a hasa. Mondta hogy a sárgabarackot is óvatosan! Erre én mondtam, hogy párszor már kapott Márton (nem magában, mással összeturmixolva) és nem volt tőle baja!!! Azt mondta akkor OK!!!! :shock: :shock: Na majd jövő héten a helyettes védőnénit is megkérdem!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Nekünk most egész jól telt az éjszaka, nem tudom, a homeobogyóknak köszönhetem-e. Huni 3/4 4-kor ébredt, szopizott, majd reggel 7-ig aludt tovább. Délelőtt 2 órát aludt, megint be tudtam menni dolgozóba egy kicsit.

Bébic! Várunk vissza!!!

Boldog hófordulót Bencének, Reginek, Gergőnek!

Érdekes dolgot láttam ma a Müllerben. Nézegettem a HIPP tejpépeket. Itt az eredeti német termékeket árulják, csak cimke van rajta magyarul. A pépekre az van írva, hogy vagy tejjel, vagy felesben vízzel és tejjel kell elkészíteni. Ha csak vízzel készíted, tegyél hozzá HIPP gyümölcsöt. Van olyan babaétel és pép is, ami búzát tartalmaz, rá is van írva, hogy gluténtartalmú (szintén 6 hónapos). Ennyire eltérnek egyes országokban az előírások és szokások? Érdekes! A német gyerekek nem lesznek allergiásak?

Na megyek, valahová kimenekítem a gyerekeket, apa lefeküdt. Éjszakásból reggel 8-kor jött haza, azóta még nem tudott pihenni. :cry:

Kép
Kép
szeles4

Szeles!
Én is ilyen kajcsit adok Vininek. Alnatura Hirse(köles) vízzel higítva és aztán hozzá a gyümölcspép. De amit én vettem azon rajta van, hogy gluténmentes. Meg a következönek bevezetett kajcsi is ez lesz csak akkor tápszerrel víz helyett.
susy75

suzy ezt már én is akartam kérdezni én pl. úgy csinálnám, hogy megnézném megy-e?
aztán mondjuk minden másnap, hiszen mi sem kívánjuk a húst minden nap.
bár szopit kiváltani igazán csak húsos, zöldséges kajával lehet már.

mush: sikerült megnézni a gömböt és azt a másik játékot?
gratula a két fogacskához.

és te kérdezted, hogy miért adunk gyümölcsöt a zöldséghez?
én azért, mert Réka jobban szereti így főzeléket ha egy pici almár belefőzök édeskés lesz, és a védőnő is azt mondat, hogy az anyatejes babák jobb kedvelik az édeskésebb ízt.
így én teszek pl a répa krumplihoz is tettem egy negyed almát a végén, hogy épp hogy megpuhuljon és így turmixoltam össze be is vágott belőle 170-t de sztem evett volna még csak elfogyott.

hozzátápis kérdés:
mindennap főztök újat?
értem ezt úgy, hogy mindig csak egy adagot főztök, másnap frisset csináltok?
csak azért kérdem, mert tegnap egy nagyobb adag répa krumplit főztünk és mára maradt a másik fele de ezt melegítés után is simán benyomta,meg cizizett rá is egy kicsit.

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Ramaty éjszakánk volt megint, nem tudom kivel bulizott a fiam, de aludni azt nem akart...

Alig látok ki a szememen... :shock: :shock: :shock:

Bébic szerintem ne hagyj itt minket. Őszintén szólva nem is tudom mit vártál tőlünk, hiszen azért vagyunk itt, hogy örömünket bánatunkat megosszuk egymással.
Mindenkinek vannak jobb és rossz napjaik..., tudom, hogy nehéz egyedül, nekem is, apa is dolgozik, meg jön-megy...
Tudom édes kevés vigasz, de túl fog rajta lenni, nekem is volt iylen időszakom, szerencsére túllendültem rajta, és ma már sokkal könnyebb a nehezebb napokat túlélni... (néha.... :D)

Orsi mi is küzdünk erőteljesen!!!! :D :D :D :D
Egészségére a lányodnak!!!! :D :D :D

A dinnyével mi a baj? Alig várom, hogy lássam Dani arcát, mikor megkóstolja.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ma lejjebb raktuk az ágyat, mert az éjjel 3x is 4kézláb volt... :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dcili81 2009.07.08 13:33-kor.

Kép

Kép
dcili81

Husi: valaki mintha azt mondta volna, hogy lehet minden nap (már nem emlékszem, hogy kicsoda), de szerintem 4-5x tuti...

Ezt a cikket most találtam:
http://www.andrea78.eoldal.hu/cikkek/ba ... zataplalas

vagy csak a husikról:
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cikk=37921

főzés: nem főzök minden nap, hanem külön párolok mindent (mondjuk alma, krumpli, répa, borsó), turmixolom, és bébiételes üvegekben 2-3 napig simán elvan a hűtőben. Különböző arányokban kutyulva, különböző kaják lesznek belőle... vagy pölö az alma-krumplit/répa-krumplit tudom használni új kaja bevezetésénél, vagy csak az almát édesítésre (pölö spenóthoz, cukkinihez), mint Orsi

Boci: köszi. Bár ha tényleg fogacska lesz, akkor szerencsémre egyelőre nem olyan vészes, mint itt néhány babánál..

Kép

Kép
gabilany79

Minden kis hófordulóst köszöntök!!!!!!

Ööööööö, tegnap hallottam, hogy volt olyan, akinek 2 évesen nőttek ki a fogai.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Még csak ennyit:

Cili: Olvass vissza, légy szíves. Köszönöm.
Hol látsz olyat, hogy bárkitől bármit is vártam volna???!!! Sajnálom, ha úgy érezted, Tőled, vagy bárkitől bármit is vártam.
bébic

Ne sértődj meg! :( Tudom milyen nehéz egy igen nyűgös babával!!!!
Nem azért írtam, ha így érzed, ne haradudj!

Kép

Kép
dcili81

visszatértem :lol:

Bébic:bocsi,nem akartalak megbántani,Én írtam hogy sajálom és hogy én is a nyónyóság-nemalvás bajjal kűzdök.De egyáltalán nem azért írtam,hogy ezzel azt érzékeltessem,hogy minek írod le!Sőt elenkezőleg!Igenis írd le ide nekünk ,nemhiszem,hogy bárkit zavar az ha vki azt írja nem bír már a gyerekkel.
Továbbá aztért is írtam,hogy Arnival sem lehet bírni olykor,hogy ne érezd úgy csak veled történik ez. :wink:
kívánom,hogy mielőbb állj talpra és gyere újra közénk!
Ne fogd fel olyan tragikusan ha nem pikk-pakk otthon minden,majd el lesz végezve ha babuci engedi :wink:

KépKép
lyndee

Cili: Nem sértődtem meg, tudom, mennyit küzdesz Danival, hisz sokszor írod is.

És tudom azt is, hogy összetehetem a két kezem a kisfiam miatt, látva, hogy néhányótok mennyit küzd...

Lyndee: Nekem nem Ákossal van gondom, hisz ő egy kis tündérmanó....itt most velem van a gond, egyszerűen összecsaptak a fejem felett a hullámok....

Legyetek jók!
bébic

Nekem sincs annyi időm, mint Dani előtt, de ez szerintem így van rendjén. Nálunk is nagyobb volt a rend, mikor dolgoztunk, meg suliba jártam. Most ennyire futja. 4 hét után ma sikerült kiporszívóznom. Na eddig sem volt dzsuva, csak most jutottam el idáig.

Nincs lehetőséged segítséget kérni, hogy a takarítással ne legyen gondod?

Kép

Kép
dcili81

boci:nyűgi-nyonyóság-utálom,hogy nekem is mindig azt mondják,jön a foga :evil: Könyörgöm,már rég kint lenne.....szerintem erre lehet ráfogni minden problémát és közben a védőnőnek nincs is fogalma róla mi a pálya.(legalább is nálunk)
Alapjában Arni azért nyűgös mert hihetetlen módon igényli hogy vele legyek,és persze fel is van kapatva enyhén(ezt részben anyósnak is köszönhetem),ami miatt max 30percet hajlandó egyedül játszani.Emellett 3 hónapja rág és nyáladzik ezerrel :lol:

Suzy:köszönöm a linket,szabad perceimben rávetem magam! :lol:

Kubu:Eszméletlen Marci! :D

Cili:én is megcsináltam a bocimobilos sütit,persze dupla mennyiséggel,hogy normál adag legyen!Isteni :wink:

KépKép
lyndee

bébic:lazíts!!!!!!!!!!!!!!!Pihenj többet,szard le ha nem úgy áll a lakás,vagy épp nincs kivasalva...stb,ez már egy új élet és semmit nem kötelező!Egy kiadós alvás engem mindig helyretesz! :wink:

mushi:jöjjön már vissza a net!Hiányzol!
Gratu Sophienak a fogacskához és 4kézlábhoz :wink: (Arni 1 nappal fiatalabb és egyik sincs még :? )

KépKép
lyndee

Lyndee örülök!

Nálunk már kész fogsornak kellene lenni, ennyi nyonyosság után..... :? :? :? :?

Kép

Kép
dcili81

fickók szunyálnak,nekem vasalnom kéne(tényleg),közben itt lopom a napot veletek :oops:
Éssssssssss annyira ennék vmi édességet!!!!!!!!!!!!!!!
CILI:átugranék hozzátok,összedobsz addigra egy sütit?? :P

KépKép
lyndee

Bébic akkor kívánunk hamar helyrerázódást!!!!!

Kép golyófej....

Kép

Kép
dcili81

Lyndee persze gyere csak... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Susy! Én kb 2 hete adok husit, először csak kb 3 naponta, aztán minden másnap, mostmár ezen a héten minden nap kapott.

Dinnyével mi a probléma??? Én pont ma akarok sárgadinnyét adni neki.
Tőlem ma kérdezte az éppen helyettesítő X. védőnéni, hogy mit eszik Szabi , és ő azt mondta, hogy az aprómagvasakon kívül lehet minden gyümit. Mondjuk rákérdeztem a gluténtartalmúakra, és azt mondta, hogy csak 1 éves kora után. Aztán hozzátette, hogy de teljes kiőrlésű gabonát, rozsból, zabból készült dolgokat lehet, csak fehérlisztből készültet nem. Nem akartam felvilágosítani, hogy a gluténnak semmi köze nincs a teljes kiőrléshez, és a rozs és a zab is tartalmaz glutént. :? Szóval ennyit a védőnői tanácsokról.

zsebi_baba

zsebi:én már adtam Arninak sárgadnnyét és nem let semmi baj tőle!Nem értem miért nem szabad!

zsebi,Laura:én már vettem a Müllerben olyan bébikaját amiben gabona is van!baj? :roll: miért nem szabad gluténtartalmút adni?

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak mostanában semmire nincs időm. Voltunk megint védőnőnél súlykontrollon, manóm 10 nap alatt fogyott 5 dekát. Volt ám megint szörnyülködés. Szerencsémre doki is ott volt, nem volt hajlandó tápszert írni (szerinte a nyaka simán okozhat lelassult súlyfejlődést), védőnénivel ott vitáztak, ciki volt. Megnyugtattam a banyát (Jancsi és Juliska után szabadon :lol: ), hogy úgysem adnám neki oda, erre jött a nagy kárálás...
Megkaptuk prevenárt, töki végigröhögte az egészet. Megmérték buksiját, alig bírták kicsavarni a kezéből a mérőszalagot. :lol:
Mérlegről háromszor lefordult, szóval hozta a formáját. Banya ezek után megkérdi, hogy na és forog már? :evil: Megint felírta magának, hogy forog felül és mászik...
Tényleg Zöldi: töki kb. 1500g tejet eszik naponta (banya lemérette), hozzátápi alig, nem igazán akarja, bár néha megeszik 150g gyümölcsöt, de főzelék alig megy neki- van napi 4-5 kakis pelus, sokat mozog. Eredmény nem, vagy alig hízik. Gáz ha nem aggódok? Ja és éjszaka 10-12 órákat simán alszik.

Kép

Kép

Kép
habe

Megyek visszaolvasni, van mit

Kép

Kép

Kép
habe

csajok, szerintem bébicnél nem egyszerűen kiborult a bili, hanem ez több annál. ahogy olvasom, nagyon depi feelingje van (tudom miről beszélek, Annával szülés után depressziós voltam).
Szóval ilyenkor nem segít a nekem is rossz,lazíts,stb.. Persze tudom, így neten nem tudunk mást tenni, csak azért írtam, hogy kicsit próbáljátok megérteni. Nekem anno semmi sem segített, rendbe kellett magamban tennem a dolgokat, és ehhez idő kellett.
Szóval bébic, remélem hamar túl leszel a mélyponton!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Édesek a pancsolós képek.

Kubu, Manna: egyetértek, hogy néha minden anyukának járna egy kis kimenő, viszont sajnos ezt nem tudja megoldani mindenki. Nálunk pl. szülők távol, barátok szépen elmaradtak a gyerekek óta... Amúgy sem tudnék elmenni csak este 10 után, mert akkor van az utolsó szopi, én pedig annyira cumisüveg ellenes vagyok, hogy nincs is itthon. Viszont megtanultam értékelni azokat a fél órákat amikor a férjem itthon tud lenni és el tudok menni egyedül akár a sarki boltig.

Vasalás: hát nálunk is csak kezd visszaállni a rend, sajnos a gyerekek számával arányosan nő a visszaszokási idő... De szerencsére mi mindketten dolgozunk a megoldáson.

Kistesó projekt: hát mi sem így akartuk, de már nm bánom. Pár év múlva pedig sokkal könnyebb lesz így.

Kubu: anyukád nagyon durva, sajnálom. Remélem sikerül gyorsan elrendezned magadban a történteket

Vera: sajnálom ami köztetek történt. Tudtatok már beszélni róla?

Trombi: Gyuszi születése után nekem is sokáig fájt, elég horror volt, ráadásul mikuláskor nem tudtam állni sem annyira fájt a sebem, de szerencsére Kingus születése után elmúlt.
Kaja mennyiség: most hogy mértem én is ledöbbentem, Töki reggel és este simán szopizik 350 milit :shock: Egy ciciből :shock:

GYED: nekem mázlim van melóhellyel, én hülye megfeledkeztem az igénybejelentőről, rám szóltak, szerencsére késés nélkül kaptam is- meg szívrohamot is sajna nekem 36% adót vontak így 60 körül kaptam- érik nekem is a munkába állás mert ez a fizum negyede :(

Mikulásokért részvétem, le sem merem írni, nálam utoljára 2006-banjárt :lol:

Bébic: Remélem minél hamarabb túljutsz ezen, és azt is, hogy most te apa nem hagy egyedül.

Kép

Kép

Kép
habe

kubu:
én erre a számra szültem :) Imádom :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andy:
kérdezted a foltot az arcán.. Hát lehet, hogy az idegen tej, most 2 napja nem kapja, és nem piros az arca. A bőre még érdes ott, de a pír elmúlt... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Megjöttünk játszótérről, Huni jót aludt, Zaza focizott egy kisfiúval. Már egyre több anyukát ismerek (és persze tündér babákat), olyan jó velük beszélgetni. Nekem évek óta nincs igazi barátnőm (még jó, hogy ti itt vagytok!), hátha alakul valami.

Hús: én nem adok minden nap, én magam sem eszem. Egy héten 3-4 alkalommal megy vagy zöldséggel vagy gyümivel.

Dinnye: sárgadinnyét már kapott más gyümivel turmixolva. A görögdinnyét még csak kóstoltattuk vele, nagyon ízlett neki az is!

Lyndee!
Szerintem nem baj, ha gabonás kaját is adtál. Én néha kicsit úgy érzem, túl van lihegve ez a bio- és mindenmentes étkeztetés. Szerintetek mi mit ettünk? És nagyanyáink? És ha nem ettől lesz a gyerek allergiás, majd lesz mástól. Már nem tudhatjuk, mi a jó. Persze én se etetem a gyereket azzal, amivel még nem lehet, de amikor kinézte a sajtos kiflit vagy a fagyit a kezemből, mindkettőt odaadtam neki, hogy kóstolja meg.

Kép
Kép
szeles4

[quote] írta:rtem ezt úgy, hogy mindig csak egy adagot főztök, másnap frisset csináltok?

Orsi!
èn is csak kb 2-3 naponta fözök. Attól függ mennyi sikerül, be a hütöbe és nem kell minden nap pepecselni. Viszont amióta gyümit is kap,azóta azt frissen csinálom,mert az szerintem úgy jobb. :wink:

Lyndee!
Szivi! :lol:

Köszi a husis hozzászólásokat! :) Ma föztem pipimellett, összeturmixoltam, kis adagokba be a fagyiba és majd hozzákeverem mindig a fözelékhez.
susy75

[quote] írta:n már vettem a Müllerben olyan bébikaját amiben gabona is van!baj?

Lyndee! Szerintem nem. :wink: Én is vettem már, sőt hétvégén egy fél babapiskótát is megevett Szabi. Ez nálunk is úgy történt, hogy Charlotte-ot csináltam, és a többiek úgy gondolták, ebből Szabinak is enni kell. Pedig egyébként én nem kóstolgattatok vele olyat, amit nem ehet csak azért, hogy "na ez az, amit nem ehetsz", de egy kis keksz vagy kiflivég simán belefér szerintem. Egyetértek Laurával, én is túlzásnak tartom kicsit a túlszabályozást, bár nagy vonalakban azért én betartom, de néha kilengünk. :) Pl tehéntejet biztos nem adok neki 1 éves korig, de utána én nem fogom 3 évesen is tápszerezni, az biztos.

Nálunk a sárgadinnye nem nagyon jött be, bár csak simán magában turmixolva adtam neki, hogy lássam, ízlik-e, néhány kanállal megevett, aztán jött a fintorgás. Pedig eddig még nem nagyon válogatós. (mondjuk én a sárgadinnyének még a szagát sem bírom, pedig én sem vagyok válogatós).

zsebi_baba

sziasztok.
csak gyors reagálás mert épp itt nyoma lányom valamit a pelusába:)))

bébic
sajnálom a dolgot én is. Vissza olvastam és sejtem hogy kire mire értetted. Én nem is reagáltam rád mert el voltam az én bajommal foglalva :cry: :cry: :cry:
a bezártság tényleg nagy nyomást tud csinálni. Én pl lassan tényleg megőrülök mert kivinni a gyerekeimet nem tudom a sok teendőim miatt így egész nap csak veszekszem velük. Isten biza pirossal van beírva a 20-a mert nyit az ovi. -2 gyerek. Nem panaszkodok rájuk csak nekik is jobb lesz ott.

Én e téren vagyok car anya ezt elismerem.

siklaj vagy hogy írják el felette akinek nem tetszik az írása de ezért ne menj el. Pl amikor megvolt a részben beszélgetés a férjemmel ott is mondtam hogy nekem a gép az esti topikozás a kikapcsolódás. De ha úgy gondolod gyere át hozzánk nyugodtan. csepel és soroksár nincs messze csak én nem tudok mozdulni 5 gyerekkel sajna

harivera
Budapest XXI. kerület

Mágnes!
Jobbulást kívánok Annának!!!! :P :P
susy75

Hát akkora örjöngésen vagyunk túl...
Hatalamasakat kacagtunk, olyan aranyos volt...
Most kidőlt, én meg eszek gyorsba, hogy bírjam az esti rohamot.. :D :D

Folyamatosan ezt csinálja:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Lyndee Dani is evett már gabonás gyümölcsöt, és nagyon ízlett neki, semmi baja nem lett tőle!

Kép

Kép
dcili81

Én is adtam már babapiskótát Írisznek,és kukót is.
Bébichez hozzászólva,én ,ha észrevettétek nagyon ritkán panaszkodom.Nem csak itt,úgy egyébként is az életem folyamán.
Mert én úgy gondolom,mindenkinek saját magának kell megoldania a problémáit.Természetesen rengeteg ötletet merítek belőletek,mind játékok,mind kaja terén.
Azt nagyon szeretem a topicban,hogy egy rettentő éjszaka,még rettentőbb nap után este leülök ide,visszaolvasok,és megtisztul,hogy mindenki egész nap küzdött a babával.Megnyugszok kicsit,hogy akkor valami oka volt a mai rossz napnak,mert mindenki babója meg volt őrülve. :lol:
De rengeteg ötleten ki is akadok,és én,aki már a 3-dik gyerekemet nevelem,és szerencsére mind egészséges,sok aggodalmat kikerekedett szemekkel olvasok.És sokmindent inkább elhallgatok előletek,ne hogy virtuálisan megkövezzetek,és rossz felelőtlen anyának tartsatok.Pl én már egy hete adok néha babapiskótát,de ha ezt leírom,hogy mennyire jól leköti Íriszt ahogy rágicsálja,biztos leugattok!Ez igy van sajnos.De ettől függetlenül nagyon szeretek itt mindenkit,és tök átérzem mindenki problémáját,valamint igy ismeretlenül is nagyon imádom mindenki kölkét!!! :lol: :lol: :lol:

Ma megjött a gyedem,48 ezret kaptam kézbe...
Andy ez azért annyi amennyi,mert nekem még a 7 évvel ezelőtti fizumat nézik.én azóta csak szülök egyfolytában... :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Szerintem megint csak köszönni lesz időm... próbálok olvasni... KÉsz vagyok! Nem tudom tartani a tempót! Na, majd próbálok írni is! :oops: :roll: :roll: :(
sinaszi

[quote]s írta:emmi baja nem lett tőle!

Cili! Mindazok mellett, amiket leírtam, azért tudni kell, hogy nem most lesz baja tőle! (Mondjuk egy kis babapiskótától szerintem később sem)

zsebi_baba

Kép
Imádja a székét
Kép Kép
Bibi,apám őzikéje
Kép motorozás a papával
Kép szöszi

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sziasztok.

Ha már őszínteség. Igaz hogy én sokat szoktam panaszkodni de csak azért mert nekem jól esik kiírni. Még ha furán is írok meg fogalmazok. De!!!
sarmival kell egyetértsek és lehet azért mert ugye nekünk több gyerekünk van mint itt sokaknak (ezt nehogy sértésnek vegyétek) De én is azért nem szoktam átlagba reagálni dolgokra mert ha leírom a véleményemet nah akkor kitör a 3-ik világháború.
ez a sok óvás ezt nem azt nem adom neki stb stb ez már néha túlzás.
És most sztem itt jön majd az hogy ugyan máár mi mindenki véleményét elolvassuk:)) igen de ha pl leírom a nyílt véleményemet biza sokan elküldenétek a búúúba. És ez az igazság.:))))

de ha akarjátok: pl nekem Iza már iszik sima tejcsit. azaz joghurtitalokat, müllermilch ízesített tejcsit és a többi gyerekem is ivott már fél évesen ezeket és nem lettek allergiásak. meg ez a bio dolog, meg HA-S dolog :shock:
nah eldugultam mert ki leszek tiltva és azt nem szeretném

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Bencének boldog feledik szülinapot!

Reginek, Gergőnek boldog hófordulót!

Bébic! Kívánom, hogy mielőbb helyre rázódj és várunk vissza!

Kép
Kép
Kép
erika26

Képzeljétek ma felhívtam a herceghalmi munkaügyist és kértem, hogy küldjön egy nyomtatványt nekem az adókedvezményhez. Erre ő: már megbeszéltük, hogy neked az nem jár. Mondom, hogy, de igen, a győriek megnézték. Ő: várj egy kicsit megnézem. Ja tényleg. :twisted:
Mondom szeretnék kérni fizupapírt 3 hónapra visszamenőleg.
Ő: hát megpróbálom :shock: miért a győriek nem küldenek?
Mondom a győriek azt mondják nektek kéne.
Szóval tök fura, hogy ennyire nem akarnak adni. Vajon miért?
Na mindegy holnap bemegyek, mert persze postázni se akar.

Kép
Kép
Kép
erika26

Bébic: Sajnálom. Nem tom, én is írtam valami hülyeséget? Mindenesetre ha szerinted segít, ha nem jössz egy ideig, tedd ezt! De szerintem mindenképpen ki kellene mozdulnod pár órára, az segít a legtöbbet!!!!! Hagyd ott babót apára és barátnőzzé egyet!

Habe: Igazad van. :D Na pont ezért ma 10 után fogok lemenni egy barátnőmmel sörözni, ő is jól megszoptat és utána kicsacsogjuk a világot. :lol: :lol: :lol:

Kép
mannababoca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?