Helló csajok!
Csunyeszka, örülök, hogy hazaengedtek, de pihenj!
Brumi, pólyásbaba
Reméljük a szülés sikerül.
Süti, persze, Berni az első, de tényleg kell a kikapcsolódás, kis pihenés apának is.
Andi cukros lötyi brrr, szerintem nem lenne hozzá gyomrom. Tudom mindenki túlélte, de soha nem voltam nagyon édesszájú, de fiam kifejezetten a savanyút szereti. Ebben is anyjára hasonlít!
Madar, ha augusztus elején is lent lesztek összefuthatunk.
Jelentem ma elszakadt a cérna. Egész nap érlelődött a dolog, de délután borult a bili, eldöntöttem. Hétfőtől bekaphatják. Rohadt nehéz lesz, de legalább pihenek és lesz időm lassan beszerezni mindent.
Napról napra több rosszindulatú emberrel találkozom és erre nincs szükségem. Még 5 körül felhívott kollégám, hogy ott van egy csaj és hisztizik, nem akarja kifizetni a számlát, balhé van. Előre lemondtam neki, hogy mi mennyi és ha valami felmerül, akkor hívom. Elmondtam, hogy szervizelni is kellene, de azt nem válallta, mert az sok. Megértettem, semmi gond. De vizsgáztatni hozta az autót, a futóműnél ki kellett cserélni valamit, fék futómű stb. szigorú feltétel. Legalábbis jobb helyeken. Felhívtam, jóváhagyta, elmondtam, hogy mennyi lesz a vége. Meg is jegyezte, hogy az utaknak köszönheti, igen. Erre nem én vagyok ott és eljátssza, hogy ő nem tudta és ha tudja mennyi ott sem hagyja az autót... A jó a...áért kell az embert kellemetlen helyzetbe hozni. Nem lett volna kötelező, jóváhagyta. És ez csak egy a sok közül. A kaput az tette be teljesen, amikor 4 helyett eljövök fél után és a vizsgás autók nincsennek kész, mert mostanság nem ér oda időben a vizsgabiztos... Erre felhív amikor már félúton voltam haza, hogy hol vagyok. Eljöttem. Rohadt nagy csönd, aztán közli, hogy ő még bent van. Mondtam, hogy én is bent voltam még félkor is, pedig 4-kor lejárt a munkaidőm. Alá kellett volna írnom a papírokat. Erre mondtam neki, hogy máskor is volt már, hogy másnap, sőt rákövetkező héten iratta alá a papírokat. Ez nem tetszett neki és elkezd kiabálni, hogy egy bizonyos papírt mindig aznap. Közöltem vele, hogy velem ne ordítson és nem szólt hogy maradjak. Erre rámrakja a telefont. Komolyan mondom a hisztis férfiaknál a világon nincs rosszabb. 2 hete ilyen, mindenért hisztizik, de nem tudom mit képzel kivel beszél. A srácaimat sajnálom, de végül is csak 3 héttel jövök el korábban, mint terveztem.
És aggódom is kicsit. Kicsifiam ma alig aludt, nagyon sokat mocorgott, remélem nem azért mert baja van. Már 6 után kicsivel fent volt pedig általában 7 körül szokott. Még befelé mentünk és mondtam is neki, hogy aludjon, nem szokott ilyenkor fent lenni. Apja is rászólt, hogy még alvás van.
De egész nap, ha ültem, ha álltam, akkor is. Remélem csak a front miatt, bár az se jó, ha ebben is rám fog hasonlítani és nagyon frontérzékeny lesz.
Szóval hétfőtől itthon... A térdeim nagyon fájnak, a hasam húz előre, szó szerint nehéz. Estére beszakad a hátam közepe és a derekamról, pontosabban keresztcsontról nem is beszélve. Nem bírtam olyan rosszul azért...
Ja és Mabe, tegnap írtam neked, hogy nem volt rohamom azóta, én hülye még gondolkoztam, hogy lekopogjam-e..... Hát megint volt, szerencsére kisebb fajta.
Zsófi örülök a manóknak!